Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (25 μέλη και 207 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα στανταρακια της Διδυμου εχουν χαθει,το ιδιο και οι τσατσαδες!
Αναρωτιεμαι αν εχει σκασει καποια πληροφορια για τυχον επιστροφη Νικας,Αννας(μυστηριας) Εβελινας κτλ!
Πιστευα οτι με το που ερθει ο Σεπτεμβριος θα γυρναγαν στα ποστα τους τα πουτανακια μας τα ομορφα!

Ρε τύπε τι ψάχνεις;Για τα στανταράκια-πουτανάκια ή για τις τσατσάδες τους;;; >:(

STARFIGHTER

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
1.868
Πόντοι
8.220
Λαθος τοποθετηση του ποστ...δειγμα των πρωτων..αντα...ευχαριστω παντως για την απαντηση

Επισκέπτης
Λαθος τοποθετηση του ποστ...δειγμα των πρωτων..αντα...ευχαριστω παντως για την απαντηση

Εντάξει συναφή είναι τα θέματα. ;)

Το πρόβλημα θα ήταν αν θα ήθελες να ποστάρεις στο θέμα "laser στην ευαίσθητη περιοχή" και το τοποθετούσες στο " Τί είναι τα repos?Υπάρχουν ακόμη;" 

STARFIGHTER

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
1.868
Πόντοι
8.220
Repos...οπτικη δεσμη laser η οποια εφευρεθηκε επι πασοκ και ειχε την δυνατοτητα να εστιαζει και να αλλοιωνει την ευσισθητη περιοχη των καταθετων...

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Λες για την μουνάρα Χριστίνα που ξεχωρίζει ανάμεσα στα φαλαινοθηρικά του μαγαζιού όπου δουλεύει.
(Σήμερα το πρωί δουλεύει με το μίνι ξανθό κήτος την Αννίτα και ήταν μπροστά της σαν μαρίδα  :grin:)
Έχει δοκιμάστεί μια φορά με μέτρια αποτελέσματα λόγω της ωραιοπάθειας που την διακρίνει.
Αν δεν ήταν στο δεκάρικο δεν θα άξιζε με τίποτα.

α μαλιστα..κοιταξε εμενα στα γουστα μου ειναι περισσοτερο η ανιτα :P ξερεις μπαμπατσικες γκομενες στυλ καιτης που δουλευε παλια στο κολωνου 53(αν ξερει καποιος τι απεγινε πλζ ας πει) απλα ειδα την χριστινα προς στιγμην ειπα να περασω αλλα λεω ας ρωτησω καλυτερα....ξερεις πλεον ακομη και τα 10ρικα δεν τα δινω ετσι :/ οποτε μαλλον καλα εκανα που δεν περασα....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασμα απο βεργας 3 τωρα το μεσημερι οπου δεξια ηταν η στελλα, στον οροφο η χρυσα και αριστερα η κατερινα, η εντυπωσιακη μελαγχροινη μονικα μπελουτσι απο αγκυρας 12
Προς στιγμη σκεφτηκα να περασω αλλα ο υπηρετης μου ειπε οτι ειναι και η καιτη στο δωματιο
Σκεφτηκα οτι θα ηταν λιγο ακομψο να περασω με την κατερινα και ετσι βρεθηκα με τη καιτη για πεμπτη σερι φορα
Αλλωστε γι αυτη βρεθηκα εκει, αφου ειχαμε αφησει δυο στασεις ανεκμεταλευτες που τις ειχα απωθημενο
Αναποδο cow-girl λοιπον και στη συνεχεια και οι δυο ανασκελα με τη καιτη να εχει ξαπλωσει ολο το κορμι της πανω στο δικο μου
Το τελος ηρθε στη πλαγιαστη σταση
Η χρυσα θα δουλευει και αυριο και θα εχει ρεπο το σαβατοκυριακο

manolis187

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει Τζίνα,έφυγε πριν από λίγο καιρό- τη μια έλεγε για διακοπές, την άλλη έλεγε για πάντα, ούτε αυτή ήξερε ττι της γίνονταν.
Οταν λες πριν λιγο καιρο? γιατι το πηρα πριν 2/μιση εβδομαδες...any way...
Αν καποιος συναδελφος την δει, ας ριξει ενα post...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επισκέπτης
α μαλιστα..κοιταξε εμενα στα γουστα μου ειναι περισσοτερο η ανιτα :P ξερεις μπαμπατσικες γκομενες στυλ καιτης που δουλευε παλια στο κολωνου 53(αν ξερει καποιος τι απεγινε πλζ ας πει) απλα ειδα την χριστινα προς στιγμην ειπα να περασω αλλα λεω ας ρωτησω καλυτερα....ξερεις πλεον ακομη και τα 10ρικα δεν τα δινω ετσι :/ οποτε μαλλον καλα εκανα που δεν περασα....

Έχεις δίκιο.Πλέον ακόμη και το δεκάρικο μετράει για όλους-σε άλλον περισσότερο,σε άλλον λιγότερο.

Και να σου πω και αυτό:
Έχω πάρει και την Αννίτα,έχω πάρει και την Χριστίνα.
Με την Αννίτα πέρασα πολύ καλύτερα απ'ότι με την Χριστίνα.
Πολλές φορές η ωραία εμφάνιση μας δημιουργεί(και έχουμε)και τις ανάλογες προσδοκίες οι οποίες όμως αρκετές φορές μένουν εκεί,προσδοκίες.

Επισκέπτης
Οταν λες πριν λιγο καιρο? γιατι το πηρα πριν 2/μιση εβδομαδες...any way...
Αν καποιος συναδελφος την δει, ας ριξει ενα post...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πριν από δυο εβδομάδες ήταν οι τελευταίες ημέρες της-μη σου πω και συγκεκριμένα ποια ημέρα την οποία θυμάμαι λόγω ενός γεγονότος που μου είχε συμβεί.
Αν εμφανιστεί θα το μάθεις-δεν θα το κρατήσουμε μυστικό! :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Kostis_37

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοείς την ξανθοπλατινέ μιλφ με το τατού λαγουδάκι στο κωλομάγουλο, εδώ και καιρό δεν δουλεύει πια Κολωνού 11 αλλά στο υπόγειο του Φυλής 134, απόγευμα και νύχτα.

Αν εννοείς την Μαίρη την μελαχροινή γεματούλα τσαμπουκαλού αυτό το διάστημα λείπει σε διακοπές.

(Εκτός και αν εννοείς άλλη, τρίτη Μαρία!!! )
την μαίρη την τσαμπουκαλού ελεγα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα
Δοξατου 2 αλικη,ψηλη κοκκινομαλλα κοπελα με καλο κορμι
Πιθανοτατα η κοπελα που δουλευε φωκαιας 17 στον οροφο τα απογευματα
Αξιολογη περιπτωση εμφανισιακα,τιμη εκκινησης 40 ευρω
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο αντζελα,ξανθια κοπελα μετριου αναστηματος με σφριγηλο  θηλυκο κορμι
166 ισογειο,ηρα η ταταρα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανομιλφαρα με τεραστιες βυζαρες και αλεξανδρα,πιθανον η κοπελα από το ισογειο του 134 στη φυλης
Εξηκιου
18 ισογειο παλληνη,μελαγχροινο γεροδεμενο κοντοπουτανο με 69 και ελευθερο στοματικο
18 οροφος μαρια, μελαγχροινο κοντοπουτανο γλυκο κοριτσακι με καλο σεξι κορμακι
Φυλης
86 οροφος λαβινα,ψηλη ομορφη κοπελα με κορμι προδοαγραφων μοντελου
65 β η  ξανθια ομορφη επισης μοντελε προδιαγραφων αντζελινα
Να πω ένα ευχαριστω στην υπηρεσια του οικου που είναι παντα ευγενεστατη
Αγκυρας
12α μιχαελα,ζουμερη πληθωρικη μελαγχροινη κοπελα με κοιλιτσα,μπουταρες ,δυομισαρες βυζαρες,κοιλιτσα,σχετικα ψηλη
12β η ομορφη ολγα από το πρωι
Φωκαιας 27 ισογειο ιζαμπελα,το τσεχικο μελαγχροινο αλογο που δε μπορω να καταλαβω γιατι κανει διπλοβαρδιες αρκετες φορες και δεν ξεκουραζεται λιγακι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Κωνσταντινουπολεως

166 ισογειο,ηρα η ταταρα,ψηλη μελαγχροινη νταρντανομιλφαρα με τεραστιες βυζαρες και αλεξανδρα,πιθανον η κοπελα από το ισογειο του 134 στη φυλης

Tην Ηρα την Ταταρα πολυ βυζολαγνοι την ψαχνουν!  :thumbsup:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τα στανταρακια της Διδυμου εχουν χαθει,το ιδιο και οι τσατσαδες!
Αναρωτιεμαι αν εχει σκασει καποια πληροφορια για τυχον επιστροφη Νικας,Αννας(μυστηριας) Εβελινας κτλ!
Πιστευα οτι με το που ερθει ο Σεπτεμβριος θα γυρναγαν στα ποστα τους τα πουτανακια μας τα ομορφα!

δυστυχως ναι πηγα χθες το απογιωμα απο το 20 και ηταν χριστινα ενα αδυνατο πιπινι αλβανοφερνε....

στο βεργας 3 αριστερα η αδυνατη τσεχα?? με ακα πανω σαμπρινα και δεξια μια μελαμψη αδυνατη ....
εβαλα τον πουτσο αναπνευστηρα ( αφου ειχα κατεβει για βικτωρια η εστω ορνελα) και ανέβηκα παρασιου 36 για μαρια αλλα δεν με ηθελε και ηταν μονη η μπετυ ....
δεν το βαζω κατω και συνεχιζω παω δθδιμου 20 εφαγα την παραπανω φολα ... και αλκιβιαδου 16 α η ελενη ενα γκραννυ πολλα υποσχομενο και β η νικολ...
δεν ηξερα τη να κανω με βλεπουν τα πακια στην αχαρνων με σχιζοφρενικο βλεμμα απο την καβλα και τα παιξαν, συζυταγαν ποιος θα μου δωσει κολο για να ηρεμησω...φτανω ρεμουνδου και μπαινω στο 20 και ειναι η γνωστη βυζαρου .... την οποια την ειδα μεσα απο τα καγκελα αφου δεν πατησε το μπουτον η τσατσα να μπω...(καλα εκανε)
απέναντι σφαιρα για καρλα ή λιντα.... και ηταν η ιβον ψηλη μαυρισμένη με αρκετο στηθος...
και ειχα παρει απόφαση πως ηρθε η μερα που θα τον εκοβα....
παω δροσοπουλου 98 και πεφτω σε 2 μπραζιλια νες αλλα εκανα ντριπλα απο την αλλη και μπαινω στο σωστο απλα να παρω ματι...
και τι να δω ... η λιλη ρωσιδακι 45αρι με αλαβαστρινο δερμα που το ειχα δοκιμασει χωματιανου....
γλυτωσα το πουλακι μου....
πληροφοριακα: δεν κανει ακα ειναι υπομονετικη αλλα λιγο γρηγορη στην πιπα και γενικα σε αφηνει ια προκαταρκτικα...

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαν!  ;)

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Συνεχίζω στην απογευματινή τωρινή βάρδια:

Κολωνού 32Β only-greekάδικο: μια ψηλή μελαγχρινή με σγουρό μαλλί, βυζάρες και ωραίο σώμα. Νομίζω Μισέλ είπε η τσατσά.

Κολωνού 15Β: Λάουρα από το απέναντι και το 11, ψηλή νεαρή μοντελέ, ωραίο πρόσωπο, μέτρια στο δωμάτιο.

Κολωνού 15Α: Μάγδα κοντή, χοντρούλα με αλλοίθωρα μυτερά βυζιά που τα αφήνει ελεύθερα στο σαλόνι

Κολωνού 11Α ισόγειο: δύο κοπέλες  προμιλφ Λόλα ξανθιά λεπτός κορμός με σχεδόν ανύπαρκτο στήθος και κωλάρα και μαυριδερή μελαγχρινή Βίκυ με ψωμάκια στην κοιλιά αλλά μικρότερο κώλο και μεγαλύτερο στήθος

Κολωνού 11Β υπόγειο: η νεαρή Αντριάννα. Γνωστό πιπίνι.

Ιάσωνος 1Γ: Κλόη, νεαρή κοντή στρογγυλό αδιάφορο πρόσωπο μεγαλούτσικο βυζί για το σώμα της.

Ιάσωνος 10ισόγειο: Νίνα, πιπινάκι. Έχει κριτική. Πληρώθηκε, δεν με ενθουσίασε. Κάτι ενδιάμεσο από τα σχόλια που έχετε γράψει εδώ. Άφησα νέο σχόλιο στην κριτική του Billy. Aπό Μολδαβία μου είπε εμένα ότι είναι.

Ιάσωνος 10όροφος: Ανδριάννα, η διοπτροφόρος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνεχίζω στην απογευματινή τωρινή βάρδια:

Κολωνού 32Β only-greekάδικο: μια ψηλή μελαγχρινή με σγουρό μαλλί, βυζάρες και ωραίο σώμα. Νομίζω Μισέλ είπε η τσατσά.

Αυτή είναι....έχει σαπίσει εκεί πέρα,μέσα... :grin:

Ιάσωνος 10ισόγειο: Νίνα, πιπινάκι. Έχει κριτική. Πληρώθηκε, δεν με ενθουσίασε. Κάτι ενδιάμεσο από τα σχόλια που έχετε γράψει εδώ. Άφησα νέο σχόλιο στην κριτική του Billy. Aπό Μολδαβία μου είπε εμένα ότι είναι.

Περιμένω να εγκριθεί το σχόλιο,να το διαβάσω...

Όταν είχα πάει εγώ,τα γυφτο-Ρουμάνικα έπαιζαν στην διαπασών... :grin:

"Μολδαβική γλώσσα αποκαλείται στη Μολδαβία η Ρουμανική γλώσσα, η οποία ομιλείται και στη χώρα αυτή.

Στους γλωσσολογικούς όρους τα Ρουμανικά και τα Μολδαβικά, η επίσημη γλώσσα της Μολδαβίας, είναι η ίδια γλώσσα, αν και τα ‘Μολδαβικά’ έχουν επονομαστεί ξεχωριστή γλώσσα για πολιτικούς λόγους από την εποχή του Στάλιν".

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
χυστες μου περασε κανεις  απο καλλεργη?

Επισκέπτης
Τωρα το απογευμα
Δοξατου 2 αλικη,ψηλη κοκκινομαλλα κοπελα με καλο κορμι
Πιθανοτατα η κοπελα που δουλευε φωκαιας 17 στον οροφο τα απογευματα
Αξιολογη περιπτωση εμφανισιακα,τιμη εκκινησης 40 ευρω

Κωνσταντινουπολεως

1.Επιτέλους ανευρέθη η Ήρα η τατάρα-όντως την ψάχναμε πολλοί!
2.Η μελαχροινή Αλεξάνδρα όντως είναι  η κοπέλα από το ισόγειο του Φυλής 134(αλλά και Τροφωνίου 11 όροφος)
3.Η Αλίκη από Δοξάτου, δεν είναι η γνωστή-από τις απογευματινές βάρδιες του Φωκαίας 17-Αλίκη.

Πολύ καλές όλες οι ενημερώσεις και πολύ χρήσιμες οι live ενημερώσεις!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom