o king james ηταν απολαυση χθες ... μεσα στην καυλαντα με κορασιδες ηταν, τον εχω αναγκη ξανα εδω ( εχει αλλαξει) !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.938
- Πόντοι
- 6.925
Ύστερα από πολύ καιρό - η κρίσις με χτύπησε άσχημα, εγώ που κάποτε ήμουν στουντιάς τώρα Μεταξιότης - βόλτα στην Φυλής χωρίς σκοπό κατάθεσης μια και ήμουν από δουλειά με σκόνες και ιδρώτα. Πρωινή
84Α μία πιτσιρίκα, λεπτό κορμάκι, βυζί γυμνό 2αρι της νιότης που στέκεται μόνο του προκλητικά ψηλά κορμοστασιά με ελαφρά καμπουρίτσα, με τράβαγε από το χέρι
86Β μία όμορφη μελαχρινή η οποία καρφώθηκε στον μπάρμπα που καθόταν δίπλα μου αγνοώντας με (λες και εγώ δεν είμαι μπάρμπας)με ακα
69Α η Τζούλια ή κάπως έτσι ξανθή σαν να πήρε 1-2 κιλά μου φάνηκε από τότε που την είδα τελευταία, με φουλ όλα και καυλωτικές tan lines
67 Ισαβέλα μελαχρινή ψηλή με ακα
65Β Αντελίνα άλλη ψηλή ξανθή και πολύ όμορφη με σιλικοστήθος
73 (δεν θμαμαι το νούμερο αυτό που μπαίνεις και είναι διπλό μέσα) δεξιά η Μαρία μία μελαχρινή νταρντάνα, αριστερά είχε πελάτη έφυγα
66 η Αντέλλα με φουλ όλα
Φωκαίας το καινούργιο πάνω από την Φυλής ξανθή μέτρια με λίγα παχάκια η οποία μου την έπεσε κλείνοντας την πόρτα, άρχισε χάδια στο στήθος, κόλλησε πάνω μου έβαλε χέρι κάτω από μπλούζα και μετά μέσα από το εσώρουχο και μου τον έπαιζε λέφοντας μου να περάσω μαζί της ... σχεδόν θα τελείωνα χωρίς να περάσω καν ... τρόμαξε κ τραβήχτηκε από τον συναγωνιστή που με έσωσε μπαίνοντας γιατί θα λύγιζα να περάσω
25 μία ξανθιά όμορφα ελαφρά γεμάτη με ωραία στήθη αλλά πεσμένα παλιά στα λημέρια αλλά δεν την θυμάμαι
27 υπόγειο μελαχρινή νταρτνανίτσα
27 ισόγειο ξανθή με κοντό μαλλί δεν την είδα καλά με πολύ σιλικόνη στο στήθος
84Α μία πιτσιρίκα, λεπτό κορμάκι, βυζί γυμνό 2αρι της νιότης που στέκεται μόνο του προκλητικά ψηλά κορμοστασιά με ελαφρά καμπουρίτσα, με τράβαγε από το χέρι
86Β μία όμορφη μελαχρινή η οποία καρφώθηκε στον μπάρμπα που καθόταν δίπλα μου αγνοώντας με (λες και εγώ δεν είμαι μπάρμπας)με ακα
69Α η Τζούλια ή κάπως έτσι ξανθή σαν να πήρε 1-2 κιλά μου φάνηκε από τότε που την είδα τελευταία, με φουλ όλα και καυλωτικές tan lines
67 Ισαβέλα μελαχρινή ψηλή με ακα
65Β Αντελίνα άλλη ψηλή ξανθή και πολύ όμορφη με σιλικοστήθος
73 (δεν θμαμαι το νούμερο αυτό που μπαίνεις και είναι διπλό μέσα) δεξιά η Μαρία μία μελαχρινή νταρντάνα, αριστερά είχε πελάτη έφυγα
66 η Αντέλλα με φουλ όλα
Φωκαίας το καινούργιο πάνω από την Φυλής ξανθή μέτρια με λίγα παχάκια η οποία μου την έπεσε κλείνοντας την πόρτα, άρχισε χάδια στο στήθος, κόλλησε πάνω μου έβαλε χέρι κάτω από μπλούζα και μετά μέσα από το εσώρουχο και μου τον έπαιζε λέφοντας μου να περάσω μαζί της ... σχεδόν θα τελείωνα χωρίς να περάσω καν ... τρόμαξε κ τραβήχτηκε από τον συναγωνιστή που με έσωσε μπαίνοντας γιατί θα λύγιζα να περάσω
25 μία ξανθιά όμορφα ελαφρά γεμάτη με ωραία στήθη αλλά πεσμένα παλιά στα λημέρια αλλά δεν την θυμάμαι
27 υπόγειο μελαχρινή νταρτνανίτσα
27 ισόγειο ξανθή με κοντό μαλλί δεν την είδα καλά με πολύ σιλικόνη στο στήθος
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μυστη, ο KING JAMES ειναι ΠΡΕΖΑ, τον εχουμε μεγαλη αναγκη!!
Προτεινω καφε συμφιλιωσης με το Βασιλια μες τη βδομαδα στο ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!
Ο Βασιλιας εχει ολη την καλη διαθεση να ξεχασετε τις διαφορες που ειχατε στο παρελθον και να τα βρειτε
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5699183#msg5699183]Ναι, ναι!![/url]περασατε καλα με την λαουρα κυριε πυραυλε??
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Παρολο που ειναι ψυχρη...και καθολου gfe που ειμαι λατρεις....Με κανει και μουρχετε να χυσο στο 5λεπτο....Δεν ξερω τι παιζει...Παντος παλια πριν αλαξη εμφανησιακα , οι υπηρεσιες της ηταν χαλια...Τωρα εχει τελεια τεχνικη στην χειρομαλαξη...στην πιπα...και καθος της τον καρφονης και την γαμας...σε αφηνη να κανεις τελεια εισοδο εως να χυσης΄... Περα απο αυτα κατι αλλο δεν μπορεις να γευτης με την συγκεκριμενη κορασιδαΗ συγκεκριμένη κοπέλα έχει πράγματι μια μοναδική τεχνική-σχεδόν απαράμιλλη-που την κάνει να ξεχωρίζει απ'όλες μέσα στη Φυλής:
Απ'την αρχή ως το τέλος της βάρδιας της κάθεται στο παράθυρο και χαζεύει στον δρόμο τους (υποψήφιους)πελάτες που δεν περνούν μαζί της
dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
σημερα 1η πρωινη κολωνου 53 ειδα ενα απιστευτο μουνι χριστινα ονομα μελαχρινη βυζακι ομορφο και ομορφη φατσα...ξερει κανεις τιποτα?
a-aprilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
manolis187
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για σας, ξερει κανεις η Τζινα απο Φ109 (οροφος) τι ωρες δουλευει!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
Αλκαμενους 113 δυο δυνατα mlf,η ξανθια αλινα με το πληθωρικο στηθος και η ψηλη μελαγχροινη μαρια,κοντο μαυρο μαλλι,καλο στηθος,λιγο αγριο προσωπο λογω και της κομμωσης
Περγαμου 27 δυο κοπελες,μαλλον μια.. η τζουλια,καστανη με ωραιο μπαμπατσικο κορμακι,θα μπορουσες να την πεις κοντοπουτανη,και η ευα,ξανθια καθαρα gilf κατασταση
Ρεμουνδου 21 καρλα
Φυλης
109 οροφος ντιανα,λεπτη καστανη κοπελιτσα,καπως συνεσταλμενη,μ ευγενη χαρακτηριστικα
Πηγαινα με σκοπο να δω τη τζουλια αλλα μου ειπαν οτι ειναι αρρωστουλα,περαστικα της
84 ισογειο νικη,λεπτο μελαγχροινο χαριτωμενο κοριτσακι με ωραιο κορμακι
84 οροφος αλεξανδρα,μελαγχροινη γλυκια κοπελα με καλο κορμακι,,χαριτωμενη παρουσια
86 οροφος σαρα,μελαγχροινο ζουμερο λουκουμακι με μπαμπατσικο κορμακι,τρυφερα στηθακια,μικρη σε ηλικια
86 ισογειο αλινα,καστανη εντυπωσιακη γλυκια κοπελαρα με πληθωρικο κορμι
67 ιζαμπελα,το μελαγχροινο τσεχικο αλογο προφανως
65β αντζελινα,ξανθια μοντελε παρουσια
Αγκυρας
12α ελενα,καστανοξανθη πληρωρικη ρωσιδα mlf με πολύ προσεγμενη εμφανιση
12β ολγα,καστανοξανθη ψηλη γκομεναρα με μαυρισμενη επιδερμιδα,ωραια και προσεγμενη επισης
Πιθανον προκειται για τη κοπελα που δουλευει εδώ και αρκετο καιρο και πηγαινοερχεται χρονικα αλλα και τοπικα μεταξυ του οικου αυτου και διδυμου 20
Διδυμου
8 οροφος δυο κοπελες,η νατασα,κατσαρομαλλα μελαγχροινη με κορμι με πιασιματακια,πραγματι mlf όπως σωστα επισημανε φιλος συναγωνιστης και η ντιανα,σχετικα ψηλη λεπτη καστανοξανθη mlf,γνωστη παρουσια από το ισογειο του 8 νομιζω
7α γιαννα η ρωσιδα,εντυπωσιακη μελαγχροινη ρωσιδα
7β ξενια,ψηλολιγνη χαριτωμενη καστανη <<γαλιδουλα>>
20 χριστινα,καστανο λεπτο κοντοπουτανο,γυρολογος της περιοχης
Αλκαμενους 113 δυο δυνατα mlf,η ξανθια αλινα με το πληθωρικο στηθος και η ψηλη μελαγχροινη μαρια,κοντο μαυρο μαλλι,καλο στηθος,λιγο αγριο προσωπο λογω και της κομμωσης
Περγαμου 27 δυο κοπελες,μαλλον μια.. η τζουλια,καστανη με ωραιο μπαμπατσικο κορμακι,θα μπορουσες να την πεις κοντοπουτανη,και η ευα,ξανθια καθαρα gilf κατασταση
Ρεμουνδου 21 καρλα
Φυλης
109 οροφος ντιανα,λεπτη καστανη κοπελιτσα,καπως συνεσταλμενη,μ ευγενη χαρακτηριστικα
Πηγαινα με σκοπο να δω τη τζουλια αλλα μου ειπαν οτι ειναι αρρωστουλα,περαστικα της
84 ισογειο νικη,λεπτο μελαγχροινο χαριτωμενο κοριτσακι με ωραιο κορμακι
84 οροφος αλεξανδρα,μελαγχροινη γλυκια κοπελα με καλο κορμακι,,χαριτωμενη παρουσια
86 οροφος σαρα,μελαγχροινο ζουμερο λουκουμακι με μπαμπατσικο κορμακι,τρυφερα στηθακια,μικρη σε ηλικια
86 ισογειο αλινα,καστανη εντυπωσιακη γλυκια κοπελαρα με πληθωρικο κορμι
67 ιζαμπελα,το μελαγχροινο τσεχικο αλογο προφανως
65β αντζελινα,ξανθια μοντελε παρουσια
Αγκυρας
12α ελενα,καστανοξανθη πληρωρικη ρωσιδα mlf με πολύ προσεγμενη εμφανιση
12β ολγα,καστανοξανθη ψηλη γκομεναρα με μαυρισμενη επιδερμιδα,ωραια και προσεγμενη επισης
Πιθανον προκειται για τη κοπελα που δουλευει εδώ και αρκετο καιρο και πηγαινοερχεται χρονικα αλλα και τοπικα μεταξυ του οικου αυτου και διδυμου 20
Διδυμου
8 οροφος δυο κοπελες,η νατασα,κατσαρομαλλα μελαγχροινη με κορμι με πιασιματακια,πραγματι mlf όπως σωστα επισημανε φιλος συναγωνιστης και η ντιανα,σχετικα ψηλη λεπτη καστανοξανθη mlf,γνωστη παρουσια από το ισογειο του 8 νομιζω
7α γιαννα η ρωσιδα,εντυπωσιακη μελαγχροινη ρωσιδα
7β ξενια,ψηλολιγνη χαριτωμενη καστανη <<γαλιδουλα>>
20 χριστινα,καστανο λεπτο κοντοπουτανο,γυρολογος της περιοχης
Επισκέπτης
Καλημερα συνμπουρδελιαρηδες ξερει κανεις τι ωρα ειναι η πρωινη βαρδια στο Καλυμνου που δουλευει η Πωλινα εχω περασει 2-3 φορες στις 9 στισ 10 και δεν το εχω πετυχει ανοιχτο
Χθες και σήμερα το πρωί το μαγαζί ήταν κλειστό.
Όταν επέστρεψε όμως η Πωλίνα στις 25 του μήνα δούλεψε την πρώτη μέρα πρωί και απόγευμα.
Την Δευτέρα πάλι ήταν κανονικά πρωινή.Οπότε έχουμε κενό (από τα ίχνη της) τριών ημερών.
Επισκέπτης
Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω ασε ποια βαρδια δουλευει η μαρια στην κολωνου 11 στο υπογειο;
Ευχαριστω
Αν εννοείς την ξανθοπλατινέ μιλφ με το τατού λαγουδάκι στο κωλομάγουλο, εδώ και καιρό δεν δουλεύει πια Κολωνού 11 αλλά στο υπόγειο του Φυλής 134, απόγευμα και νύχτα.
Αν εννοείς την Μαίρη την μελαχροινή γεματούλα τσαμπουκαλού αυτό το διάστημα λείπει σε διακοπές.
(Εκτός και αν εννοείς άλλη, τρίτη Μαρία!!! )
Επισκέπτης
σημερα 1η πρωινη κολωνου 53 ειδα ενα απιστευτο μουνι χριστινα ονομα μελαχρινη βυζακι ομορφο και ομορφη φατσα...ξερει κανεις τιποτα?
Λες για την μουνάρα Χριστίνα που ξεχωρίζει ανάμεσα στα φαλαινοθηρικά του μαγαζιού όπου δουλεύει.
(Σήμερα το πρωί δουλεύει με το μίνι ξανθό κήτος την Αννίτα και ήταν μπροστά της σαν μαρίδα )
Έχει δοκιμάστεί μια φορά με μέτρια αποτελέσματα λόγω της ωραιοπάθειας που την διακρίνει.
Αν δεν ήταν στο δεκάρικο δεν θα άξιζε με τίποτα.
Επισκέπτης
Για σας, ξερει κανεις η Τζινα απο Φ109 (οροφος) τι ωρες δουλευει!
Δεν υπάρχει Τζίνα,έφυγε πριν από λίγο καιρό- τη μια έλεγε για διακοπές, την άλλη έλεγε για πάντα, ούτε αυτή ήξερε ττι της γίνονταν.
Επισκέπτης
Το Milf Ευα που την πετυχα πριν ενα μηνα στο υπογειο της διδυμου με μια αλλη ρωσιδα με κοντο μαλλι που την βρισκουμε?Καποιος συναγωνιστής μου ειχε πει περγαμου αλλα οσες φορες και να εχω παει δεν την εχω πετυχει
Είναι σήμερα πρωινή στο Περγάμου 27.
STARFIGHTER
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.868
- Πόντοι
- 8.220
Καλημερα σε ολους καταρχην.θα ηθελα τη απιψη σας και τις πληροφοριες σας...μη εχοντας παει ποτε σε στουντιο μου προταθηκαν 2 επιλογες...παολα απο φυλης104 και μια μαντονα γνωστη στους περισοτερους αλλα οχι σε εμενα...ποια απο τις 2 προτεινετε καταρχην και επισης η δευτερη που εμφανιζεται?.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Τα στανταρακια της Διδυμου εχουν χαθει,το ιδιο και οι τσατσαδες!
Αναρωτιεμαι αν εχει σκασει καποια πληροφορια για τυχον επιστροφη Νικας,Αννας(μυστηριας) Εβελινας κτλ!
Πιστευα οτι με το που ερθει ο Σεπτεμβριος θα γυρναγαν στα ποστα τους τα πουτανακια μας τα ομορφα!
Αναρωτιεμαι αν εχει σκασει καποια πληροφορια για τυχον επιστροφη Νικας,Αννας(μυστηριας) Εβελινας κτλ!
Πιστευα οτι με το που ερθει ο Σεπτεμβριος θα γυρναγαν στα ποστα τους τα πουτανακια μας τα ομορφα!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
η μαντόνα εμφανίζεται στο Κων/πόλεως92 στο Γκάζι...έχε υπόψιν σου όμως ότι πρόκειται για στούντιο...όπως και το άλλο μαγαζί που αναφέρεις...Καλημερα σε ολους καταρχην.θα ηθελα τη απιψη σας και τις πληροφοριες σας...μη εχοντας παει ποτε σε στουντιο μου προταθηκαν 2 επιλογες...παολα απο φυλης104 και μια μαντονα γνωστη στους περισοτερους αλλα οχι σε εμενα...ποια απο τις 2 προτεινετε καταρχην και επισης η δευτερη που εμφανιζεται?.
Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους καταρχην.θα ηθελα τη απιψη σας και τις πληροφοριες σας...μη εχοντας παει ποτε σε στουντιο μου προταθηκαν 2 επιλογες...παολα απο φυλης104 και μια μαντονα γνωστη στους περισοτερους αλλα οχι σε εμενα...ποια απο τις 2 προτεινετε καταρχην και επισης η δευτερη που εμφανιζεται?.
Αν και η Μαντόνα τελευταία εμφανίζεται Κωνσταντινουπόλεως 92.
Πάολα δεν έχω πάρει, Μαντόνα έχω πάρει οπότε δεν μπορώ να κάνω συγκριτικό τεστ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις