Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (34 μέλη και 250 επισκέπτες)

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Φυλής 109, ανώγειο, ώρα 22α.
Λάουρα 1, (η μελαχρινή), ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ'άλλα...
Λεπτοφυής...
Μακροσφονδυλάτη...
Στη δεύτερη δεκαετία της ζωής της...
Μουνί - τανάλια...
Πρόσωπο κούκλας ιαπωνικής...
Σαρξ σφριγηλή...
Ρώγες ακαριαία ερεθιζόμενες...
Διάθεσις εκλεπτυσμένη, Διονυσιακή, Αριστοφανική, με σύμφυτη ευγένεια και καλοσύνη...

ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ'άλλα...

μηπως εισασταν μαζι με πορνο bakali στο 109?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
respect ειχα την τιμη να κανω πριν αρκετο καιρο τσαρκα μαζι του. ειστε και εσεις μεγαλες πορνοφατσες  :rockon: :rockon:
Απορώ πως δεν σας εντόπισε μέσα στον εσμό των άτακτων νεαρών.
Μάλλον ήταν σε μετασυνουσιακή χαύνωση, γιατί πριν λίγο είχε καταγαμήσει έναν βιαστικό νάνο, τη Σάντρα, στο Αλκα117...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
respect ειχα την τιμη να κανω πριν αρκετο καιρο τσαρκα μαζι του. ειστε και εσεις μεγαλες πορνοφατσες  :rockon: :rockon:

Το παλεύουμε φιλότιμα.

Με τη γρήγορη ματιά που ανταλλάξαμε, μου άρεσε η αγέλη σας.

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Απορώ πως δεν σας εντόπισε μέσα στον εσμό των άτακτων νεαρών.
Μάλλον ήταν σε μετασυνουσιακή χαύνωση, γιατί πριν λίγο είχε καταγαμήσει έναν βιαστικό νάνο, τη Σάντρα, στο Αλκα117...

εχει περασει καιρος απο τοτε που συναντηθηκαμε αλλαζουν οι ανθρωποι δεν ημουν και σιγουρος οτι ηταν αυτος για αυτο δεν του μιλησα.θελουμε λεπτομερειες για λαουρα αναμενουμε κριτικη γιατι απο εμφανιση σκιζει

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αυτο που αντικρισατε ηταν ενα φονικο ταγμα πορνοκαταδρομεων, με ηγετη τον Βασιλια King James και υπαρχηγο τον υποφαινομενο!
Αφου μας εντοπισατε, η καλυψη και αποκρυψη στα σκοταδια δυστυχως απετυχε  :S
Ειλικρινά, φαινόσασταν μια γλυκιά συμμορία.
Τζουτζούκοι.

εχει περασει καιρος απο τοτε που συναντηθηκαμε αλλαζουν οι ανθρωποι δεν ημουν και σιγουρος οτι ηταν αυτος για αυτο δεν του μιλησα.θελουμε λεπτομερειες για λαουρα αναμενουμε κριτικη γιατι απο εμφανιση σκιζει
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κριτική, γιατί ένιωσα πολύ καλά.
Πέρα από τη Λάουρα, που είναι ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ' άλλα, έχει αξία και το συγκεκριμένο μπουρδέλο, με την καθαριότητά του, τον καταιωνιστήρα του, την διατηρημένη σκάλα του, την ποικιλία θηλέων που προσφέρει...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πιπίνου 65

Συνημμένα

• DSC_0100.jpg
    DSC_0100.jpg
    141,9 KB · Εμφανίσεις: 23

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χθες, περί την 22α ώρα.

Πιπίνου 65
Τζούλια, ευτραφής μεσόκοπη, ξανθή.
5/10

Φ136 ανώγειο
Εμμανουέλα, νεαρά Ρουμάνα γύφτισσα με ευμεγέθεις μαστούς.
Επίσης ξεματάζει - ξορκίζει.
6,5/10

Φ109 ισόγειο
Άννα "Πίτσος", νεαρά λεπτοφυής μελαχρινή αλλοδαπή.
7/10

Φ109 ανώγειο
1) Λάουρα 1, νερά Ρουμάνα, υψηλότατη, λεπτοφυής, μακροσφονδυλάτη, ωραιοτάτη.
8/10
2) Λάουρα 2, νεαρά αλλοδαπή, μετρίου αναστήματος, ξανθοβαμμένη.
7/10

Φ134 ανώγειο
Άννα, Αλβανίς ξανθοβαμμένη νερά, λεπτοφυής.
Νοοτροπία απατεώνα.
7/10

Φ134 υπόγειο
Ημεδαπή μιλφογκιλφ, ξανθοβαμμένη, σε απόγνωση.
4/10

Περγάμου 1
Άννα, φυσική καστανόξανθη "εξ Ιωαννίνων".
7/10

Αγίου Πέτρου
Τάνια, Αλβανίς προμιλφ, ξανθοβαμμένη βοστρυχωτή.
Κώλος εκρηκτικός.
7/10

Περγάμου 27
1) Άννα, σοβιετικό μιλφογκιλφ, μελαχρινό.
Εντυπωσιακό μεν, μέτριες υπηρεσίες δε...
5,5/10
2) Κλεοπάτρα, σοβιετική μιλφογκιλφ, βαρέων βαρών, με υπερκώλο και υπερβυζιά.
5,5/10

Αλκαμένους 117
Σάντρα, νανοειδής σοβιετική, φυσική ξανθη.
Συνουσιάζεται βιαστικά, απεγνωσμένα θα λέγαμε...
5,5/10

Αλκαμένους 113
Δύο αρχοντικές μεσόκοπες ρωσίδες...
Δύο δώρα της Φύσης...
Δυο γυναίκες για όλες τις εποχές του έτους...
Γυναίκες των τεσσάρων εποχών ((c) bakalhs)..
1) Σίλβια 8/10
2) Αλίνα 8/10

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Φ134 υπόγειο
Ημεδαπή μιλφογκιλφ, ξανθοβαμμένη, [size=18pt]σε απόγνωση.[/size]

:2funny: :2funny: :2funny:

Αλκαμένους 113
Δύο αρχοντικές μεσόκοπες ρωσίδες...
Δύο δώρα της Φύσης...
Δυο γυναίκες για όλες τις εποχές του έτους...
Γυναίκες των τεσσάρων εποχών ((c) bakalhs)..
1) Σίλβια 8/10
2) Αλίνα 8/10

:rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.903
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αλκιβιαδου 16α Ελενη ξανθο γκρανι κανονικο σωμα μικρο βυζι ,ακα τελειωτικο και κωλο
Αλκιβιαδου 16β Νικα ξανθοκόκκινα μαλλια με πιασηματακια 2άρι βυζι ,ακα και κωλο
Αλκιβιαδου 16γ Μαγια μελαχρινη κανονικό σωμα 2αρι βυζί , με ακα κωλο και αυταρχικο και Νικολ ξανθια χοντρη με 1.5άρι βυζί , με κωλο κανουν και παρτουζα
Χωματιανου 11β Σαρα ξανθια κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι ,απλό προγραμμα και Σονια μελαχρινη κοντή παχουλή με 3αρια βυζια ,απλο προγραμμα , κανουν και παρτουζα
Εξηκιου 18β Μαρια μελαχρινη κοντο μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζί ,απλό προγραμμα και Σοφια ξανθια χοντρή 1.5άρι βυζι , με κωλο
Εξηκιου 18 Μιραντα απο Παιβνιου 47 η ξανθια βραζιλιανα χοντρη με 2αρι βυζι , με ακα
Λιοσιων 79α Ελενη ξανθιά με πιασηματακια 2άρι βυζι , με ακα κα κωλο
Βεργας 2 Τζουλια μελαχρινη χοντρη με κωλο τεραστιων διαστασεων 2.5αρι περσμενο βυζί , απλο ανακοινωθηκε.
Βεργας 3 αριστερα Καιτη του xilnik καστανη κατσαρομαλλα κανονικό σώμα μικρό βυζί πολύ ωραίο κώλο ,απλό προγραμμα.
Βεργας 3 όροφος Χρυσα ξανθια λεπτη ωραίο κωλο μικρό βυζί , με ακα τελειωτικο.

καλο μεσημερι

Υ.Γ Στο Λιοσιων 73 γινονται εργασιες..λέτε να ξαναλειτιυργησει το ιστορικο μπουρδελακι(φωτο στον Ρομαντισμο όταν παω σπιτι)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.903
Πόντοι
46.232
Μυστη, ο KING JAMES ειναι ΠΡΕΖΑ, τον εχουμε μεγαλη αναγκη!!  :rockon: :rockon:

Προτεινω καφε συμφιλιωσης με το Βασιλια μες τη βδομαδα στο ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!  :cum:

Ο Βασιλιας εχει ολη την καλη διαθεση να ξεχασετε τις διαφορες που ειχατε στο παρελθον και να τα βρειτε  :grin:
να παει να γαμηθει ο KING JAMES Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.903
Πόντοι
46.232
Α, εσείς η αληταρία ήσασταν απέναντι;
Μα τι μούτρα είναι αυτοί οι φίλοι σας;
λογικα μαζι με τον μπεμπα και τον μιλεπετροζα είδες τον κοντοστουπη πακιστανο king james και τον ρουμανολαγνο με τα γυαλια ...
ειχα την ατυχια χθες το απογευμα να μου τους σηστηει ο μπεμπας (η ατυχια πάει για τον μαλακα μονο)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οταν της το πα ήταν πλέον αργά,δεν με δαγκωσε μόνο εκεί και στο κάτω χείλος με δαγκωσε,ασε που μου είπε ότι κόλλησε ερπη απο μένα στο στόμα  :S :S

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ετσι μου ειχε ο BMW στην συνάντηση μας στις 7-9-2013.επισης ο Σμύρνης ειχε πει ότι την εστησα σε τσάρκα πράγμα το οποίο δεν ειχε γίνει ποτε,αντίθετος εγω του είχα προτείνει για τσαρκα στις 21-7-2013 αλλά αυτός δεν απάντησε ποτε.τελικα όπως αποδείχθηκε εκείνη την ημέρα τσαρκαραμε και οι δυο αλλά χωριστά...

να παει να γαμηθει ο KING JAMES Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Συμφωνώ απόλυτα....άντε γιατί παράγινε με τον κάθε καμένο.... :)

λογικα μαζι με τον μπεμπα και τον μιλεπετροζα είδες τον κοντοστουπη πακιστανο king james και τον ρουμανολαγνο με τα γυαλια ...
ειχα την ατυχια χθες το απογευμα να μου τους σηστηει ο μπεμπας (η ατυχια πάει για τον μαλακα μονο)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μπράβο σε @ΠΥΡΑΥΛΟΣ & n.smirni76,για τις ενημερώσεις.... :boobies:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Φυλης56 δυο πιπνακια ενα μελαχρινο και ενα καστανοξανθο αρκετα καλα

Διδυμου7Β Αννα -Ιλονα
Προχθές,στο Φ.56 πήγα με μία από τις 2,(κάνουν και παρτούζα),Μελίνα κατά δήλωσή της,Σλοβάκα,ψιλοάπειρη,μόλις 4 εβδομάδες στην Ελλάδα,μιλάει λίγα αγγλικά.Πίπα με δόντι και άτεχνη,αλλά δεν με πείραξε,με κέρδισε το μόνιμο γέλιο της και η διάθεσή της να ικανοποιήσει τον πελάτη.Σαν ''εξτραδάκι'',για πάρτη της βέβαια,αφού ολοκλήρωσα,κατάλαβα ότι ήθελε κι άλλο,και με παρότρυνε με το βλέμμα της για γλειφομούνι,στο οποίο και ανταποκρίθηκα φυσικά... (Αντίστοιχες κριτικές των ιερόδουλων για τους πελάτες τους υπάρχουν άραγε;,όχι μόνο για το κουτσομπολιό,αλλά και για τη βελτίωσή μας!)
Χθες,με την Άννα-Ιλόνα,η πλήρης απογοήτευση!Έχω πάει μαζί της 4-5 φορές,με συνεχώς μειούμενη ικανοποίηση!Δίστασα,αλλά αποφάσισα να θυσιάσω τα 20€,σαν τελευταία ευκαιρία μήπως την πετύχω σε ''φεγγάρι'',αλλά δεν... Ψυχρή συμπεριφορά,βλέμμα απαξιοβαρεμάρας από το σαλονάρισμα,απόμακρη στο δωμάτιο,με στάση που δεν σ'αφήνει να παίξεις μαζί της,με λίγα λόγια τυπική ξεπέτα!Κρίμα,γιατί είναι κορμάρα και κουκλάρα!Κατά την άποψή μου,συστήνεται για μοντελογαμιάδες και μόνο!

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Προχθές,στο Φ.56 πήγα με μία από τις 2,(κάνουν και παρτούζα),Μελίνα κατά δήλωσή της,Σλοβάκα,ψιλοάπειρη,μόλις 4 εβδομάδες στην Ελλάδα,μιλάει λίγα αγγλικά.Πίπα με δόντι και άτεχνη,αλλά δεν με πείραξε,με κέρδισε το μόνιμο γέλιο της και η διάθεσή της να ικανοποιήσει τον πελάτη.Σαν ''εξτραδάκι'',για πάρτη της βέβαια,αφού ολοκλήρωσα,κατάλαβα ότι ήθελε κι άλλο,και με παρότρυνε με το βλέμμα της για γλειφομούνι,στο οποίο και ανταποκρίθηκα φυσικά... (Αντίστοιχες κριτικές των ιερόδουλων για τους πελάτες τους υπάρχουν άραγε;,όχι μόνο για το κουτσομπολιό,αλλά και για τη βελτίωσή μας!)
Χθες,με την Άννα-Ιλόνα,η πλήρης απογοήτευση!Έχω πάει μαζί της 4-5 φορές,με συνεχώς μειούμενη ικανοποίηση!Δίστασα,αλλά αποφάσισα να θυσιάσω τα 20€,σαν τελευταία ευκαιρία μήπως την πετύχω σε ''φεγγάρι'',αλλά δεν... Ψυχρή συμπεριφορά,βλέμμα απαξιοβαρεμάρας από το σαλονάρισμα,απόμακρη στο δωμάτιο,με στάση που δεν σ'αφήνει να παίξεις μαζί της,με λίγα λόγια τυπική ξεπέτα!Κρίμα,γιατί είναι κορμάρα και κουκλάρα!Κατά την άποψή μου,συστήνεται για μοντελογαμιάδες και μόνο!
Ειναι με τις μερες της φιλαρακι οντως,αν και δεν μου εχει τυχει τοσο χαλια οσο σε εσενα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Σημερα, παρεα με Μιλεπετροζα και Σπουγκενα ειχαμε την μεγαλη τιμη να κανουμε τσαρκα σε ολη την περιοχη Φυλης και περιξ με ΗΓΕΤΗ τον τρισμεγιστο βασιλια της πιατσας, KING JAMES  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρακαλω θερμα τον Αντισθενη να τον ξεμπαναρει, εχουμε τεραστια αναγκη το ΒΑΣΙΛΙΑ μας  :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ειδαμε τιποτα ενδιαφερον τα ιδια και τα ιδια... Να σημειωσω μονο οτι η σταθερη μου σχεση η Αουρορα που ελειπε για λιγες μερες επεστρεψε σημερα στο φυλης 54, αλλα δεν περασα γιατι χθες βραδυ ειχα ριξει 2 καταθεσεις Ντισνευ. Θα παω αυριο  :zfuck:

3η βαρδια Ντισνευ λοιπον χθες βραδυ, στο Κολωνου 53 και οι 2.
Πρωτο δεκαρικο στην Αναστασια, τη γνωστη μιλφ απο Καλυμνου 48 και Περγαμου 27. Μου υποσχεθηκε στο σαλονι βασιλικο τσιμπουκι και ανεση χρονου. Πραγματι το τσιμπουκι της ηταν βασιλικο, αργο και υγρο οπως μου αρεσει. Δεν ξεχασε να ασχοληθει με τις μπαλες μου και επισης καθολη τη διαρκεια της πιπας μου χαιδευε τα ποδια και ειχα χαλαρωσει τελειως, σχεδον με πηρε ο υπνος! Στο γαμησι ηταν αρκετα καλη με καλη συμμετοχη, αλλα η αισθηση ηταν σχεδον ανυπαρκτη και δεν μπορουσα να τελειωσω με τιποτα. Ετσι αποφασησα να κρατησω το πολυτιμο σπερμα μου για τη δευτερη κοπελα του καταστηματος η οποια λεγεται Σιμονα αν θυμαμαι καλα.

Δευτερο δεκαρικο λοιπον στη Σιμονα. Η κοπελα ειναι λιγο γεματουλα με 2αρι+ στηθος, μελαχρινη και ΟΚ προσωπο... Στα ενδοτερα επιεικως τυπικη με σχεδον 0 συμμετοχη, αλλα τα αληθοφανη βογγητα η καλη αισθηση του μουνιου της και το γεγονος οτι καθολη τη διαρκεια τα προσωπα μας ηταν σχεδον κολλητα και αναστεναζε μεσα στο στομα μου με εκανε να σεληνιαστω απο καυλα και ετσι εχυσα αβιαστα και πανηγυρικα.  :cum:

Συγχαρητηρια σε ολους τους ενημερωτες για την πολυτιμη προσφορα τους  :rockon: :rockon:

o king james ηταν απολαυση χθες ... μεσα στην καυλαντα με κορασιδες ηταν, τον εχω αναγκη ξανα εδω ( εχει αλλαξει) !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom