Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (36 μέλη και 229 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλημερα σε ολους φιλοι μου και καλο φθινοπωρο να εχουμε ετσι λοιπον αφου μπηκε ο Σεπτεμβριος ειπα να κανω μια γενικευμενη γυρα σε ολα τα πεδια.Ξεκινημα κατα της 20.30 στη δευτερη βαρδια με αφετηρια απο

Αλκαμενους113 Βανεσσα μιλφ που ειχε να εμφανιστει καιρο εχει δουλεψει και παλιοτερα στην Αλυσιδα αυτη Αλκαμενους113 και Διδυμου16Α και Μαρια μιλφ με κοντο αγοριστικο μαλλι καλο σωματακι και επιδοσεις
Ωραιο μιλφακι η Βανεσσα! :cum: Δυστυχως ομως οι κριτικες ειναι εναντιον της!

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
ξερουμε ποια κοπελα δουλευει βεργας 3 τωρα???

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:thumbsup: Το ίδιο και εγώ μαζί της παρόλο που μόλις είχε εμφανιστει στη δουλειά.

Θέλει να μαζέψει πελατεία...λόγω του ότι πάνε όλοι πάνω στην Ανδριάνα... :boobies:

(Νίνα) Μην μπει στο δωμάτιο κανένας μαζί της, την πούτσισε κανονικά, θα χάσει το 10ρικάκι του χωρίς λόγο. Τα σχόλια είναι περιττά

Εγώ...κάνω συζήτηση με την κορασίδα πριν μπω,με ωραίο τρόπο...για το πρόγραμμα κτλ... :thumbsup:

Μάλλον δεν έκανε κέφι εμένα, τι να πω?????? Tσπ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αν και στον οροφο του βεργας 3 επανηλθε η χρυσα, δεξια στο ισογειο σταθερα η στελλα,ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει και η καταθεση εγινε αριστερα στο ισογειο παλι στη καιτη
Το σερι των επιτυχημενων καταθεσεων συνεχιστηκε κανονικα απ ολες τις αποψεις
Απεναντι στο 2 ηταν η τζουλια και λιγο πιο διπλα στο 6 η μαριαννα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες μεσημερι ξανατιμησα την λαουρα φυλης 65β...Εχω γραψει και σχετικη κριτικη Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.... Παραμενη τυπικη...βεεβαια ξερει να σηκονη το εργαλιο χωρις να κανει ακροβατικα, εχει μαθει μια τεχνικη θα ελεγα...που σε κανει τουρμπο αμεσος...πιπα αψωγη...μουρθε να χυσο...στο σεχ δισανασχετη φαινετε αυτο...αλλα δεν στο χαλαει....Αν με αυτη την τεχνικη που εχει [ χειρουργικη ακριβια ] ετσι την χαρακτηριζο....Συνδιαζε gfe  θα ειχε βαλη κατω παρα πολλες στην περιοχη...αλλα δεν τοχει αυτο...η δεν το θελει....Οπως και να χει σου αφηνη κατι το ανικανοποιητο...Διαβασα  πριν κατι σελιδες αν δεν κανω λαθος για 69 απο εναν συναγωνηστη οτι ανακοινοθηκε στο σαλονι...Αλλα ουτε λογος...αυτα τυποι μου  :rockon:

Επισκέπτης
Χτες μεσημερι ξανατιμησα την λαουρα φυλης 65β...Εχω γραψει και σχετικη κριτικη Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.... Παραμενη τυπικη...βεεβαια ξερει να σηκονη το εργαλιο χωρις να κανει ακροβατικα, εχει μαθει μια τεχνικη θα ελεγα...που σε κανει τουρμπο αμεσος...Αν με αυτη την τεχνικη που εχει [ χειρουργικη ακριβια ] ετσι την χαρακτηριζο....Συνδιαζε gfe  θα ειχε βαλη κατω παρα πολλες στην περιοχή

Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει πράγματι μια μοναδική τεχνική-σχεδόν απαράμιλλη-που την κάνει να ξεχωρίζει απ'όλες μέσα στη Φυλής:
Απ'την αρχή ως το τέλος της βάρδιας της κάθεται στο παράθυρο και χαζεύει στον δρόμο τους (υποψήφιους)πελάτες που δεν περνούν μαζί της  :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eπισκεψη πριν απο λιγο στη λουκα νικα 1 στου ψυρρη,ενα μπουρδελακι συνυφασμενο με τα εφηβικα μου χρονια
Περιμενα να δω ενα παρηκμασμενο τρανσεξουαλ,μιας και το σπιτακι αυτο δουλευει αποκλειστικα με αυτη τη κατηγορια
Αντιθετα ομως ειδα μια πολυ προσεγμενη ξανθια προφανως τρανσεξουαλ,την αλικη,με ωραιο κορμι και προσωπο παρομοιο με την μαργαριτα απο φυλης 109(ειχε δικιο ο μπεμπας  :))
Πιθανοτατα να ειναι η κοπελα που δουλευε εκει πριν αρκετα χρονια,η οποια δεν εβγαινε καν στο σαλονι..
Πριν απο λιγο που πηγα βγηκε στο σαλονι και μου ειπε οτι δεν δουλευε αρχικα,αλλα μου ειπε αν θελω μπορω να περασω αργοτερα
Η αλικη μου αρεσε και πολυ θα ηθελα να συνευρεθω μαζι της,αν και δεν ξερω πως θα λειτουργησει ο εγκεφαλος,που υποψιαζομαι οτι μαλλον θα ειναι αρνητικος σ αυτο το ενδεχομενο
Παντως ωραια περιπτωση

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Eπισκεψη πριν απο λιγο στη λουκα νικα 1 στου ψυρρη,ενα μπουρδελακι συνυφασμενο με τα εφηβικα μου χρονια
Περιμενα να δω ενα παρηκμασμενο τρανσεξουαλ,μιας και το σπιτακι αυτο δουλευει αποκλειστικα με αυτη τη κατηγορια
Αντιθετα ομως ειδα μια πολυ προσεγμενη ξανθια προφανως τρανσεξουαλ,την αλικη,με ωραιο κορμι και προσωπο παρομοιο με την μαργαριτα απο φυλης 109(ειχε δικιο ο μπεμπας  :))
Πιθανοτατα να ειναι η κοπελα που δουλευε εκει πριν αρκετα χρονια
Πριν απο λιγο που πηγα βγηκε στο σαλονι και μου ειπε οτι δεν δουλευε αρχικα,αλλα μου ειπε αν θελω μπορω να περασω αργοτερα
Η αλικη μου αρεσε και πολυ θα ηθελα να συνευρεθω μαζι της,αν και δεν ξερω πως θα λειτουργησει ο εγκεφαλος,που υποψιαζομαι οτι μαλλον θα ειναι αρνητικος σ αυτο το ενδεχομενο
Παντως ωραια περιπτωση

Σε αυτό το μπουρδελάκι όλο τέτοια γίνονται. Ή η «κοπέλα» δεν δουλεύει εκείνη την ώρα ή δεν βγαίνει στο σαλόνι ή ο δροσερός τσάτσος σου λέει πέρνα άλλη ώρα. Πάντως με λίγη επιμονή γίνονται και παρτούζες. Σε γαμάνε κιόλας αν γουστάρεις. Θυμάμαι ότι δεν υπήρχαν πόρτες στα δωμάτια αλλά κουρτίνες. Βέβαια μπορεί να έχουν κάνει ανακαίνηση τώρα....
Δηλαδή να τις έχουν βγάλει τελείως τις κουρτίνες!
Πραγματικά ωραία περίπτωση. Εκεί μας έγλυφε πιτσιρικάδες η Τζοάνα.

:bigdick: :bigdick:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ελα ρε ,θυμασαι την τζοανα!!
Ηταν η πρωτη τσαρκα που καναμε πιτσιρικαδες στο γυμνασιο για να σπασουμε την παρθενια
Δυστυχως αν και μου αρεσε μολις ειδα τις βυζαρες της,τελειως ασχετος με το θεμα γυναικα,περασε ο κολλητος μου και εγω πηγα για πρωτη φορα με κοπελα σ αλλο σπιτακι στην ερμου στο μοναστηρακι
Ξαναπηγα εκει και θυμαμαι ειχα περασει με μια ξανθια κουκλα την χριστινα,μια μελαγχροινη σεξοβομβα που δουλευε πρωινα,πιθανον γιωτα και κυριως με μια φιλιπινεζα απο αλλο πλανητη
Μια φορα περασα και με την αφροδιτη,τη θρυλικη μελαγχροινη που ειχε βγαλει ο τραγκας στην εκπομπη του

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε η Τζοάνα μας είχε πάρει παρτούζα με τον φίλο μου και μας τρέλανε, μετά από τσοντοσινεμά στο σινέ Κεραμεικός. Τα μπουρδελάκια της Ερμού με τα σάπια γκράνια λες. Όταν «έφαγαν» εναν τσάτσο πριν δεκαπέντε χρόνια έκλεισαν. Καλά τεμάχια έπαιζαν σε αυτό που κατεβαίνεις στην Ερμού από Σύνταγμα από την αριστερή πλευρά χαμηλά. Επίσης στον πρώτο όροφο νομίζω στην Λεπενιώτου έπαιζε μια θείτσα για αυτούς που ήθελαν την ησυχία τους.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδιά αυτή η ρουμάνα η 'Ελενα από Φωκαίας 27 με το γλυκό πρόσωπο και τα 5ρια βυζιά με προσμίξεις πυριτίου δουλεύει πρωί ή λείπει διακοπές?
έχω καιρό να σας δω να γράφετε στις ανταποκρίσεις σας για αυτήν
σόρρυ αλλά είμαι περιστασιακός πελάτης των τσαρδιών...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
ρε παιδιά αυτή η ρουμάνα η 'Ελενα από Φωκαίας 27 με το γλυκό πρόσωπο και τα 5ρια βυζιά με προσμίξεις πυριτίου δουλεύει πρωί ή λείπει διακοπές?
έχω καιρό να σας δω να γράφετε στις ανταποκρίσεις σας για αυτήν
σόρρυ αλλά είμαι περιστασιακός πελάτης των τσαρδιών...

Πρωί στο ισόγειο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σημερα, παρεα με Μιλεπετροζα και Σπουγκενα ειχαμε την μεγαλη τιμη να κανουμε τσαρκα σε ολη την περιοχη Φυλης και περιξ με ΗΓΕΤΗ τον τρισμεγιστο βασιλια της πιατσας, KING JAMES  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Παρακαλω θερμα τον Αντισθενη να τον ξεμπαναρει, εχουμε τεραστια αναγκη το ΒΑΣΙΛΙΑ μας  :rockon: :rockon: :rockon:

Αν επιστρέψει αυτός,ξεχάστε με...πόσες φορές να στο πω δηλαδή.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Σημερα, παρεα με Μιλεπετροζα και Σπουγκενα ειχαμε την μεγαλη τιμη να κανουμε τσαρκα σε ολη την περιοχη Φυλης και περιξ με ΗΓΕΤΗ τον τρισμεγιστο βασιλια της πιατσας, KING JAMES  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρακαλω θερμα τον Αντισθενη να τον ξεμπαναρει, εχουμε τεραστια αναγκη το ΒΑΣΙΛΙΑ μας  :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ειδαμε τιποτα ενδιαφερον τα ιδια και τα ιδια... Να σημειωσω μονο οτι η σταθερη μου σχεση η Αουρορα που ελειπε για λιγες μερες επεστρεψε σημερα στο φυλης 54, αλλα δεν περασα γιατι χθες βραδυ ειχα ριξει 2 καταθεσεις Ντισνευ. Θα παω αυριο  :zfuck:

3η βαρδια Ντισνευ λοιπον χθες βραδυ, στο Κολωνου 53 και οι 2.
Πρωτο δεκαρικο στην Αναστασια, τη γνωστη μιλφ απο Καλυμνου 48 και Περγαμου 27. Μου υποσχεθηκε στο σαλονι βασιλικο τσιμπουκι και ανεση χρονου. Πραγματι το τσιμπουκι της ηταν βασιλικο, αργο και υγρο οπως μου αρεσει. Δεν ξεχασε να ασχοληθει με τις μπαλες μου και επισης καθολη τη διαρκεια της πιπας μου χαιδευε τα ποδια και ειχα χαλαρωσει τελειως, σχεδον με πηρε ο υπνος! Στο γαμησι ηταν αρκετα καλη με καλη συμμετοχη, αλλα η αισθηση ηταν σχεδον ανυπαρκτη και δεν μπορουσα να τελειωσω με τιποτα. Ετσι αποφασησα να κρατησω το πολυτιμο σπερμα μου για τη δευτερη κοπελα του καταστηματος η οποια λεγεται Σιμονα αν θυμαμαι καλα.

Δευτερο δεκαρικο λοιπον στη Σιμονα. Η κοπελα ειναι λιγο γεματουλα με 2αρι+ στηθος, μελαχρινη και ΟΚ προσωπο... Στα ενδοτερα επιεικως τυπικη με σχεδον 0 συμμετοχη, αλλα τα αληθοφανη βογγητα η καλη αισθηση του μουνιου της και το γεγονος οτι καθολη τη διαρκεια τα προσωπα μας ηταν σχεδον κολλητα και αναστεναζε μεσα στο στομα μου με εκανε να σεληνιαστω απο καυλα και ετσι εχυσα αβιαστα και πανηγυρικα.  :cum:

Συγχαρητηρια σε ολους τους ενημερωτες για την πολυτιμη προσφορα τους  :rockon: :rockon:

παιρνω καμψεις με ΒΑΣΙΛΙΑ KING JAMES τον εχουμε τεραστια αναγκη ο κοσμος απαιτει την επιστροφη του ΒΑΣΙΛΙΑ.λειπουν απο το site οι πορνογνωσεις του συντομα θα μας οδηγησει να μυηθουμε στην κολομπαρικη ηδονη

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

...
Πρώτα φέρατε τον κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη, παρουσιάζοντάς τον ως Μέγα Ινστρούκτορα: Διεγράφη αυθημερόν.
Τώρα, φέρνετε τον κ. King James, έναν διεγραμμένο και ξεκατινιασμένο, παρουσιάζοντάς τον ως νέο Μεσσία.

Καλά το πάτε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μυστη, ο KING JAMES ειναι ΠΡΕΖΑ, τον εχουμε μεγαλη αναγκη!!  :rockon: :rockon:

Προτεινω καφε συμφιλιωσης με το Βασιλια μες τη βδομαδα στο ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!  :cum:

Ο Βασιλιας εχει ολη την καλη διαθεση να ξεχασετε τις διαφορες που ειχατε στο παρελθον και να τα βρειτε  :grin:

Όχι φίλε μου...του έδωσα 2 ευκαιρίες,του έκανα ολόκληρη ανάλυση...στην Φυλής μπροστά στον spougenas...και πάλι τα ίδια...
Κάντε τσάρκες μαζί αφού τον έχεις ανάγκη... :zfuck:

παιρνω καμψεις με ΒΑΣΙΛΙΑ KING JAMES τον εχουμε τεραστια αναγκη ο κοσμος απαιτει την επιστροφη του ΒΑΣΙΛΙΑ.λειπουν απο το site οι πορνογνωσεις του συντομα θα μας οδηγησει να μυηθουμε στην κολομπαρικη ηδονη

Μπορείς να γελάς μαζί του και στις τσάρκες (όπως κάνετε ήδη)...δεν χρειάζεται να γράφει εδώ τα "δικά του".... :pipa1:
Τέλος από μένα.... :boff:
Κάθε λίγο και λιγάκι κάνει κλώνους και βρίζει... :jerking:

Το φορουμ εχει αναγκη CULT μελη!  :rockon: :rockon:

Ότι να'ναι μύστη μου,δεν σε αναγνωρίζω σήμερα.... :think:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Φυλής 109, ανώγειο, ώρα 22α.
Λάουρα 1, (η μελαχρινή), ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ'άλλα...
Λεπτοφυής...
Μακροσφονδυλάτη...
Στη δεύτερη δεκαετία της ζωής της...
Μουνί - τανάλια...
Πρόσωπο κούκλας ιαπωνικής...
Σαρξ σφριγηλή...
Ρώγες ακαριαία ερεθιζόμενες...
Διάθεσις εκλεπτυσμένη, Διονυσιακή, Αριστοφανική, με σύμφυτη ευγένεια και καλοσύνη...

ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ'άλλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom