Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Μάλλον δεν έκανε κέφι εμένα, τι να πω?????? Tσπ.Μια χαρά είναι η κορασίδα,πέρασα πολύ καλά μαζί της...
Μάλλον δεν έκανε κέφι εμένα, τι να πω?????? Tσπ.Μια χαρά είναι η κορασίδα,πέρασα πολύ καλά μαζί της...
Μια χαρά είναι η κορασίδα,πέρασα πολύ καλά μαζί της...
Ωραιο μιλφακι η Βανεσσα! Δυστυχως ομως οι κριτικες ειναι εναντιον της!καλημερα σε ολους φιλοι μου και καλο φθινοπωρο να εχουμε ετσι λοιπον αφου μπηκε ο Σεπτεμβριος ειπα να κανω μια γενικευμενη γυρα σε ολα τα πεδια.Ξεκινημα κατα της 20.30 στη δευτερη βαρδια με αφετηρια απο
Αλκαμενους113 Βανεσσα μιλφ που ειχε να εμφανιστει καιρο εχει δουλεψει και παλιοτερα στην Αλυσιδα αυτη Αλκαμενους113 και Διδυμου16Α και Μαρια μιλφ με κοντο αγοριστικο μαλλι καλο σωματακι και επιδοσεις
Το ίδιο και εγώ μαζί της παρόλο που μόλις είχε εμφανιστει στη δουλειά.
(Νίνα)Μην μπει στο δωμάτιο κανένας μαζί της, την πούτσισε κανονικά, θα χάσει το 10ρικάκι του χωρίς λόγο. Τα σχόλια είναι περιττά
Μάλλον δεν έκανε κέφι εμένα, τι να πω?????? Tσπ.
Χτες μεσημερι ξανατιμησα την λαουρα φυλης 65β...Εχω γραψει και σχετικη κριτικη Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.... Παραμενη τυπικη...βεεβαια ξερει να σηκονη το εργαλιο χωρις να κανει ακροβατικα, εχει μαθει μια τεχνικη θα ελεγα...που σε κανει τουρμπο αμεσος...Αν με αυτη την τεχνικη που εχει [ χειρουργικη ακριβια ] ετσι την χαρακτηριζο....Συνδιαζε gfe θα ειχε βαλη κατω παρα πολλες στην περιοχή
Eπισκεψη πριν απο λιγο στη λουκα νικα 1 στου ψυρρη,ενα μπουρδελακι συνυφασμενο με τα εφηβικα μου χρονια
Περιμενα να δω ενα παρηκμασμενο τρανσεξουαλ,μιας και το σπιτακι αυτο δουλευει αποκλειστικα με αυτη τη κατηγορια
Αντιθετα ομως ειδα μια πολυ προσεγμενη ξανθια προφανως τρανσεξουαλ,την αλικη,με ωραιο κορμι και προσωπο παρομοιο με την μαργαριτα απο φυλης 109(ειχε δικιο ο μπεμπας )
Πιθανοτατα να ειναι η κοπελα που δουλευε εκει πριν αρκετα χρονια
Πριν απο λιγο που πηγα βγηκε στο σαλονι και μου ειπε οτι δεν δουλευε αρχικα,αλλα μου ειπε αν θελω μπορω να περασω αργοτερα
Η αλικη μου αρεσε και πολυ θα ηθελα να συνευρεθω μαζι της,αν και δεν ξερω πως θα λειτουργησει ο εγκεφαλος,που υποψιαζομαι οτι μαλλον θα ειναι αρνητικος σ αυτο το ενδεχομενο
Παντως ωραια περιπτωση
ρε παιδιά αυτή η ρουμάνα η 'Ελενα από Φωκαίας 27 με το γλυκό πρόσωπο και τα 5ρια βυζιά με προσμίξεις πυριτίου δουλεύει πρωί ή λείπει διακοπές?
έχω καιρό να σας δω να γράφετε στις ανταποκρίσεις σας για αυτήν
σόρρυ αλλά είμαι περιστασιακός πελάτης των τσαρδιών...
Σημερα, παρεα με Μιλεπετροζα και Σπουγκενα ειχαμε την μεγαλη τιμη να κανουμε τσαρκα σε ολη την περιοχη Φυλης και περιξ με ΗΓΕΤΗ τον τρισμεγιστο βασιλια της πιατσας, KING JAMES
Παρακαλω θερμα τον Αντισθενη να τον ξεμπαναρει, εχουμε τεραστια αναγκη το ΒΑΣΙΛΙΑ μας
Σημερα, παρεα με Μιλεπετροζα και Σπουγκενα ειχαμε την μεγαλη τιμη να κανουμε τσαρκα σε ολη την περιοχη Φυλης και περιξ με ΗΓΕΤΗ τον τρισμεγιστο βασιλια της πιατσας, KING JAMES
Παρακαλω θερμα τον Αντισθενη να τον ξεμπαναρει, εχουμε τεραστια αναγκη το ΒΑΣΙΛΙΑ μας
Δεν ειδαμε τιποτα ενδιαφερον τα ιδια και τα ιδια... Να σημειωσω μονο οτι η σταθερη μου σχεση η Αουρορα που ελειπε για λιγες μερες επεστρεψε σημερα στο φυλης 54, αλλα δεν περασα γιατι χθες βραδυ ειχα ριξει 2 καταθεσεις Ντισνευ. Θα παω αυριο
3η βαρδια Ντισνευ λοιπον χθες βραδυ, στο Κολωνου 53 και οι 2.
Πρωτο δεκαρικο στην Αναστασια, τη γνωστη μιλφ απο Καλυμνου 48 και Περγαμου 27. Μου υποσχεθηκε στο σαλονι βασιλικο τσιμπουκι και ανεση χρονου. Πραγματι το τσιμπουκι της ηταν βασιλικο, αργο και υγρο οπως μου αρεσει. Δεν ξεχασε να ασχοληθει με τις μπαλες μου και επισης καθολη τη διαρκεια της πιπας μου χαιδευε τα ποδια και ειχα χαλαρωσει τελειως, σχεδον με πηρε ο υπνος! Στο γαμησι ηταν αρκετα καλη με καλη συμμετοχη, αλλα η αισθηση ηταν σχεδον ανυπαρκτη και δεν μπορουσα να τελειωσω με τιποτα. Ετσι αποφασησα να κρατησω το πολυτιμο σπερμα μου για τη δευτερη κοπελα του καταστηματος η οποια λεγεται Σιμονα αν θυμαμαι καλα.
Δευτερο δεκαρικο λοιπον στη Σιμονα. Η κοπελα ειναι λιγο γεματουλα με 2αρι+ στηθος, μελαχρινη και ΟΚ προσωπο... Στα ενδοτερα επιεικως τυπικη με σχεδον 0 συμμετοχη, αλλα τα αληθοφανη βογγητα η καλη αισθηση του μουνιου της και το γεγονος οτι καθολη τη διαρκεια τα προσωπα μας ηταν σχεδον κολλητα και αναστεναζε μεσα στο στομα μου με εκανε να σεληνιαστω απο καυλα και ετσι εχυσα αβιαστα και πανηγυρικα.
Συγχαρητηρια σε ολους τους ενημερωτες για την πολυτιμη προσφορα τους
Πρώτα φέρατε τον κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη, παρουσιάζοντάς τον ως Μέγα Ινστρούκτορα: Διεγράφη αυθημερόν.Σημερα, παρεα με Μιλεπετροζα και Σπουγκενα ειχαμε την μεγαλη τιμη να κανουμε τσαρκα σε ολη την περιοχη Φυλης και περιξ με ΗΓΕΤΗ τον τρισμεγιστο βασιλια της πιατσας, KING JAMES
...
Μυστη, ο KING JAMES ειναι ΠΡΕΖΑ, τον εχουμε μεγαλη αναγκη!!
Προτεινω καφε συμφιλιωσης με το Βασιλια μες τη βδομαδα στο ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!
Ο Βασιλιας εχει ολη την καλη διαθεση να ξεχασετε τις διαφορες που ειχατε στο παρελθον και να τα βρειτε
παιρνω καμψεις με ΒΑΣΙΛΙΑ KING JAMES τον εχουμε τεραστια αναγκη ο κοσμος απαιτει την επιστροφη του ΒΑΣΙΛΙΑ.λειπουν απο το site οι πορνογνωσεις του συντομα θα μας οδηγησει να μυηθουμε στην κολομπαρικη ηδονη
Το φορουμ εχει αναγκη CULT μελη!
Α, εσείς η αληταρία ήσασταν απέναντι;...
Υ.Γ. Μηπως σημερα στις 22:21 βρισκοσασταν στο Φυλης 109Α;