Επισκέπτης
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Η γιαγιά Ελένη είναι μια ξανθιά, λεπτή σούπερ γιαγιά που τα κάνει όλα.
Κλεισε τα μάτια για να μη βλέπεις το θέαμα και απόλαυσέ το!!!
merrrrrrssi.Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Η γιαγιά Ελένη είναι μια ξανθιά, λεπτή σούπερ γιαγιά που τα κάνει όλα.
Κλεισε τα μάτια για να μη βλέπεις το θέαμα και απόλαυσέ το!!!
ξέρει κανείς πότε επιστρέφει ή αν ξεκίνησε κάπου η Έλενα-Αθηνά (ξανθό ντούμπανο) ;
καλή συνέχεια σε όλους.
Ειναι μηπως η ιδια με την ιζαμπελα απο Αλκιβιαδου 16Α που εχει αναφερθει παλιοτερα?
Σήμερα το πρωί 9:00-9:45 Μετάξι πολλά κλειστά ακόμη.
Ιάσονος
33 κλασσικά η Φαίη με την τσα2 καυλάντιζαν 3 αγόρια από την Πάτρα - εγώ αόρατος
30 κάτω ευτραφέστατη μιλφ
30 πάνω βαρετή μελαχρινή
19 κάτω ομοίως
10 κάτω η Ελένη petite ίσιο μαλλί στους ώμους, μικρό στήθος και καλό κορμάκι - πληρώθηκε
10 πάνω όμορφη μελαχρινή Ντιάνα με πλουσιότερο σώμα σε όλα από την Ελένη - θα πληρωθεί λίαν συντόμως μια και την πρόλαβε συναγωνιστής
Κολωνού
30 πάνω η Ολγα vfm προμιλφ θα την πλήρωνα εάν δεν έβλεπα τα κορίτσια του Ιασονος 10
32 πάνω η Άννα - από τις λιγότερο ελκυστικές του οίκου στα €15 πάντα
32 υπόγειο μελαχρινή ψηλή με ωραίο κορμί Ντάνα
32 και Λεωνίδου μία αδιάφορη που βρίσκεται εκεί με στηθάκι ωραίο μυτερό
11 υπόγειο μία μελαχρινή με πιασίματα πολλά και άγρια έκφραση όμως ήρθε η Αλεξάνδρα τρελλοΝτενίσα με ξανθο-ροζο-κόκκινο μαλλί
Από μέρα σε μέρα...(θεωρητικά πάντα)!καλησπέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια στους "ρεπόρτερ" του φόρουμ!!!!
επίσκεψη την προηγούμενη παρασκευή αλκαμένους113117, το κορίτσι Σάντρα εκ Ρωσίας, 2η βάρδια. Ξανθό με μικρό στητό βυζάκι(1,5-2), καλό πρόσωπο, γελαστό και κωλάρα.
Γενικά πρόθυμη χωρίς βιασύνη, αρκετά καλή στο δωμάτιο.Αν άφηνε το παιχνίδι να φτάσει μέχρι την κωλοτρυπίδα της θα ήταν τέλεια!!! Αξίζει την ευκαιρία.
Υγ: ξέρει κανείς πότε επιστρέφειή αν ξεκίνησε κάπουη Έλενα-Αθηνά (ξανθό ντούμπανο) ;
καλή συνέχεια σε όλους.
Φ.66Α-56-54Β-Διδ.7Α/ΒΠια είναι η μοντελοαλυσιδα που αναφέρεις?
Ρε αλάνια η σαμπρινα από βέργας που έχε χαθει ξέρει κανείς?
Ούτε χτες ήταν εκεί αλλά ούτε και σημερα που πέρασα μια βόλτα κατά τις 5:15!!!!Επέστρεψε -από το Σάββατο δουλεύει πάλι κανονικά.
βόλτα(17.50-19.55) στην 2η βάρδια σε "περιφερειακά" τσαρδια
Βέργας 3 όροφος Σαμπρίνα(έχει παχύνει ακόμα πιο πολύ)ξανθιά χοντρή με 1.5άρι βυζί και κωλάρα , με ακα.
Το Milf Ευα που την πετυχα πριν ενα μηνα στο υπογειο της διδυμου με μια αλλη ρωσιδα με κοντο μαλλι που την βρισκουμε?Καποιος συναγωνιστής μου ειχε πει περγαμου αλλα οσες φορες και να εχω παει δεν την εχω πετυχει ψαχνω κανα καλο Milf ντουετο για παρτουζα σημερα να τα εχουν τα κιλα τους ομως...
Τότε ποιος ξέρει,μπορεί να έσκασε από το πολύ φαΐ...Ο Ν.Smirni 76 την είδε την Παρασκευή και εγώ την είδα το Σάββατο.
Από μέρα σε μέρα...(θεωρητικά πάντα)!
Φ.66Α-56-54Β-Διδ.7Α/Β
Ούτε χτες ήταν εκεί αλλά ούτε και σημερα που πέρασα μια βόλτα κατά τις 5:15!!!!