livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
ρε μαγκες στο τερμα φωκαιας που νεβαινες κατι σκαλακια ηταν ενα κοντο με καρε ρουμανικο μωρακι 19 χρονων παιζει ακομα ξερει κανεις? φωκαιας και αχαρνων
καλήσπερα συναγωνιστες και απο εμενα. Θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις απο περγαμου 36. Ειναι κλειστο, εχουμε καμια ενημερωση? ευχαριστω,
ρε μαγκες στο τερμα φωκαιας που νεβαινες κατι σκαλακια ηταν ενα κοντο με καρε ρουμανικο μωρακι 19 χρονων παιζει ακομα ξερει κανεις? φωκαιας και αχαρνων
Η Λιλυ ειναι αυτη που ειχε δουλεψει Κολωνου 30α στο ισογειο και μετα Χωματιανου 11 στον οροφο?Σε σημερινη μου επισκεψη στο Δροσοπουλου 98 μου ανακοινωθηκε οτι απο αυριο Δευτερα θα ξεκινησει και τριτη μεταμεσονυχτια βαρδια στο συγκεκριμενο μαγαζι
Συμφωμα με την υπηρεσια οι βαρδιες των κοριτσιων θα ειναι
1 βαρδια απο 07,00-17,00 οι ουκρανεζες Ολγα(η φραουλιτσα με την μπανανα που δουλευε παλαιοτερα στο μαγνησιας 1) και Αννα-Μαρια(η ψηλη με τα μακρια μαλλια)
2 βαρδια απο 17,00-23,30 η ρωσσιδα Λιλυ
3 βαρδια απο 23,30-07,00 ρωσσολετονη Ειρηνη
Εκανα καποιο λαθος.Στην πρωτη βαρδια η Μαρω και οχι Αννα-ΜαριαΣε σημερινη μου επισκεψη στο Δροσοπουλου 98 μου ανακοινωθηκε οτι απο αυριο Δευτερα θα ξεκινησει και τριτη μεταμεσονυχτια βαρδια στο συγκεκριμενο μαγαζι
Συμφωμα με την υπηρεσια οι βαρδιες των κοριτσιων θα ειναι
1 βαρδια απο 07,00-17,00 οι ουκρανεζες Ολγα(η φραουλιτσα με την μπανανα που δουλευε παλαιοτερα στο μαγνησιας 1) και Αννα-Μαρια(η ψηλη με τα μακρια μαλλια)
2 βαρδια απο 17,00-23,30 η ρωσσιδα Λιλυ
3 βαρδια απο 23,30-07,00 ρωσσολετονη Ειρηνη
No !!Ρε παιδες την ιζαμπελα με το λαρυγγωτο τσιμπουκι που παιζει τις τελευταιες μερες στο Διδυμου 18 απογευμα ...παιζει πουθενα το πρωι??? Εχω καυλωσει να τη δοκιμασω......και με βολευει μονο πρωινα.. Ευχαριστω και καλη συνεχεια
Αυτό δεν το ξερω, θα σου απαντησουν εμπειρα μελη.Ειναι μηπως η ιδια με την ιζαμπελα απο Αλκιβιαδου 16Α που εχει αναφερθει παλιοτερα?
αυτη ειναι,δουλευει κανονικα πρωινα στο αλκιβιαδου,στο διδυμου δουλευει εκτακτως αυτες τις μερεςΕιναι μηπως η ιδια με την ιζαμπελα απο Αλκιβιαδου 16Α που εχει αναφερθει παλιοτερα?
ειδες φιλε μου ??Ευχαριστω......θα πεταχτω για μια δοκιμουλα σε λιγακι
Αυτό δεν το ξερω, θα σου απαντησουν εμπειρα μελη.
Πηγα αλλα δυστυχως ηταν μια gilf ξανθια αδυνατη φουλ οτι θες εσυ λεει θα στ κανω αλλα δεν μου αρεσε θσ δοκιμασω παλι αυριο...Ευχαριστω παντως
Πια είναι η μοντελοαλυσιδα που αναφέρεις?Σημερα στην πρωινη αλλαγη
Κολωνου 30α ισογειο ΒΑΝΕΣΣΑ πρωην Νικολ απο την μοντελοαλυσιδα ΑΠΛΟ 7/10
Κολωνου 32β οροφος Η ΑΝΝΑ 6/10 ο ρομφος απο Κολωνου 15 παλαιοτερα και η ξανθια ΛΟΛΑ 7/10 η φολα απο Ιασωνος 30α,30β,33 ΑΠΛΟ και για τις δυο
Μεγ.Αλεξανδρου 15 Η ΦΩΤΕΙΝΗ ''Γκμοχ'' 1/10
Βεργας 3 αριστερα ΚΑΙΤΗ 7/10 ΑΠΛΟ+69 Τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις!
Η Ιζαμπέλα θα επιστρέψει και θα δουλέψει στο Αλκιβιάδου 16α την Τετάρτη το πρωί.
Στη θέση της λογικά πρέπει να ήταν και να είδες σήμερα την γιαγιά Ελένη από Φωκαίας 25α.