Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (9 μέλη και 111 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Αγίου Πέτρου 7 , καταρχήν να πώ ότι τώρα πιά για να μπείς στον οίκο πρέπει να χτυπήσεις το κουδούνι και να σου ανοίξουν , δούλευαν δύο κοπέλες που δεν τις έχω ξαναδεί, Σαμάνθα ξανθιά παχουλή με 2.5άρι βυζί ,
απλό πρόγραμμα και Έλενα μελαχρινό γυφτάκι λεπτό με μικρό βυζί , μοιάζει με ανήλικο , απλό πρόγραμμα.
...
Επιδεικνύονται εν παρατάξει, ως εις γυμναστικάς επιδείξεις.
Η βοηθός δίδει παραγγέλματα εις τα Ρουμανικά "...Întoarce..." --> δείχνουν τους κώλους, "...țâțe..." --> δείχνουν τα βυζιά...

Ωραιότατα!

Επισκέπτης
βόλτα(17.50-19.55) στην 2η βάρδια σε "περιφερειακά" τσαρδια

Αχιλλέως 48 Μόνικα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , ο παπάρας ο τσάτσος την παρουσίασε ως καινούργια :jerking: :jerking: :jerking:

Έχεις απόλυτο δίκιο:εντελώς(μα εντελώς) παπάρας ο συγκεκριμένος τσάτσος.

Συγχαρητήρια για τα τέσσερα χρόνια του κόπου σου και της προσπάθειάς σου για ενημέρωση απ'όλα τα μέτωπα του αγοραίου έρωτα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Φ134 ισόγειο
Η Τζέσικα έβαφε τους τοίχους του δωματίου συνουσιών, σε απόχρωση ματζέντα.
Προκομμένη η Τζέσικα.
Έπλυνε τα χεράκια της από τις μπογιές και την καταγάμησα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φ134 ισόγειο
Η Τζέσικα έβαφε τους τοίχους του δωματίου συνουσιών, σε απόχρωση ματζέντα.
Προκομμένη η Τζέσικα.
Έπλυνε τα χεράκια της από τις μπογιές και την καταγάμησα.

Αν σου πασάλειβε τον πούτσο με μπογιές μπορεί να ήταν καλύτερα.

Λέω ...

:think: 

:)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
109α λαουρα,η ψηλη μοντελε κοπελα που δουλευει το απογευμα
Αν και αρχικα ειπα ότι θα περασω,το μετανοιωσα και αποχωρησα
Ειχα παει αποκλειστικα για την τζουλια σημερα,δυστυχως δεν ηταν και ετσι η καταθεση τελικα εξελιχτηκε σ ενημερωση
109 ισογειο αννα-πιτσος,η γνωστη μελαγχροινη κοπελα του οικου
Η υπηρεσια ειπε ότι κανει και εξτρα μεσα,πιθανον και πρωκτικο αναλογα με το μεγεθος
136 αννιτα,η καστανη χλωμη αννα από διδυμου 8 με το πολύ μετριο προσωπο πολλους μηνες πριν τα απογευματα
134 υπογειο η παολα,ηταν στο δωματιο
134 ισογειο η ξανθια πετιτ τζεσικα
134 οροφος αννα,καστανη κοπελα με αρκετα θηλυκο σωμα με ωραια πιασιματακια ,χωρις να είναι κατι εξαιρετικο
84 οροφος σαρα,μελαγχροινο ζουμπουρλουδικο κοριτσακι με σωμα με πιασιματακια και τρυφερα στηθακια
86 οροφος ελενη,καστανη κοπελα με κανονικο σωμα,μετριο προσωπο και γενικοτερα εμφανιση
67 γκαμπι,ωραιο μελαγχροινο κοριτσακι με πολύ καλο κορμι
Ηθελα πολύ να μπω αλλα σημερα επιθυμουσα ένα χαλαρωτικο σεξ και αρκετα μεγαλο σε διαρκεια,κατι που θα επαιρνα μονο από τη τζουλια
Δυστυχως δεν βοηθαει πολύ και ο χωρος καθοτι είναι κεντρικα της φυλης για τετοιες ειδους συνευρεσεις
69β λαουρα σταθερα
Αχαρνων 85 ζωη,ξανθια ελληνιδα πιθανοτατα mlf
Λεω ελληνιδα γιατι βγηκε με τα χερια στη μεση,μιλωντας όπως μια αφωνη τραγουδιστρια στη πιστα,δηλαδη ελαφρως μαγγιορικα
Καμια σχεση με την αρχοντικη και θηλυκη αυρα των ρωσσιδων της ηλικιας της
Παιωνιου 47 ελλη,παλι δεν μπηκα αν και το ηθελα
Ηταν το πρωτο σπιτι που μπηκα αλλα στο μυαλο μου ειχα στοχευμενη την καταθεση και ετσι εφυγα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασμα από μεταξουργειο τωρα το μεσημερι
Πεντε κοπελες ειδα,ολες πολύ καλες
Κολωνου
32 οροφος λαουρα,ψηλη,λεπτη ομορφη κοπελα,αρκετα προσεγμενη για τα δεδομενα της περιοχης
Εννοειται ότι με τη καταλληλη γυναικεια φροντιδα και περιποιηση,η κοπελα ανετα θα μπορουσε να δουλεψει οπου ηθελε,ακομη και ως μοντελο
Τιμη 15 ευρω,αυτό που μου αρεσε περισσοτερο όμως είναι ότι δεν δεχοταν ξενους
30 οροφος ολγα,ξανθια αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση,10 ευρω όπως και τα υπολοιπα κοριτσια που ειδα
Εχει δουλεψει και ρεμουνδου 21,οπου την ειχα παρει με αριστες εντυπωσεις
30 ισογειο βανεσα,βγηκε ολογυμνη και με κατακαβλωσε
Προκειται για τη κοπελα που δουλευει φωκαιας 25 στον οροφο,ωραια λευκη επιδερμιδα,δυνατο,πολύ δυνατο στηθος
Ιασωνος 10
Ισογειο η ελενα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με ωραιο σεξι σφριγηλο κορμι
Εχει δουλεψει και διδυμου 7  επισης
Οροφος η ντιανα,καστανη,ωραια πρασινα ματια,γλυκια κοπελα και αρκετα επικοινωνιακη
Κατεβηκαμε μαζι τις σκαλες για να παμε στο ισογειο,η αληθεια είναι πως όταν μιλας μ ένα κοριτσι και είναι ομιλητικο,ανετο και προσχαρο,όλα γινονται πιο ευκολα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
χτες 2η βαρδια,πηγα καλλεργη και ηταν ενα κοντοπουτανο μελαχροινο ψιλοαδιαφορο στη φατσα,αλλα ειχε παρα πολυ ωραιο κωλαρακι,μπηκα και το γαμησα :fuck1: , τα βογγητα ξαλαφρας ακουγοντουσαν μεσα στην τσατσα :grin: καλο κοριτσι υπομονετικο δεν βιαζοταν,Προγραμμα ακα στοματικο 69 ελευθερο τελειωτικο στο κορμι ,εγω μονο πισοκολητο την πηρα.
Τα σεβη μου. :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χτες 2η βαρδια,πηγα καλλεργη και ηταν ενα κοντοπουτανο μελαχροινο ψιλοαδιαφορο στη φατσα,αλλα ειχε παρα πολυ ωραιο κωλαρακι,μπηκα και το γαμησα :fuck1: , τα βογγητα ξαλαφρας ακουγοντουσαν μεσα στην τσατσα :grin: καλο κοριτσι υπομονετικο δεν βιαζοταν,Προγραμμα ακα στοματικο 69 ελευθερο τελειωτικο στο κορμι ,εγω μονο πισοκολητο την πηρα.
Ωραίος τύπε,έχεις ένα κόλλημα με το Καλλέργη ή ιδέα μου είναι;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
:grin: ναι φιλαρακι αμα γαμησω σε ρδελο γαμαω η καλλεργη η κολοκυνθους :rockon:
Γουστάρεις απομόνωση τύπε, και το Καλλέργη έχει και τη ίδια ρομαντική τσόντα κάθε φορά να παίζει στο σαλόνι κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό, γι αυτό...  ;) :grin:

Άμα ήταν μελαμψή, την Τάνια πήρες!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
φωτιά έχει πάρει ο xilnik , λαίλαπα ενημέρωσης

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φωτιά έχει πάρει ο xilnik , λαίλαπα ενημέρωσης

Ο Αρχοντικός Άρχοντας Xilnik είναι ένας μύστης του έρωτα,
μαθαίνει στα κορίτσια τον έρωτα όχι το σέξ.

Ένα τίμιο Repect στον καλό παλιό συνμπουρδελιάρη από εμένα τον ολίγιστο.

Υ.Γ. όπως εγώ καλή ώρα μαθαίνω στα πιπινάκια να ανακαλύπτουν το κορμί τους
    και να αισθάνονται πως είναι ο αληθινός γυναικείος οργασμός...χεχεχε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υ.Γ. όπως εγώ καλή ώρα μαθαίνω στα πιπινάκια να ανακαλύπτουν το κορμί τους
    και να αισθάνονται πως είναι ο αληθινός γυναικείος οργασμός...χεχεχε

Τι γίνεται,με τα στανταράκια σου...;  :)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Τι γίνεται,με τα στανταράκια σου...;  :)

Μην ρωτάς δεν σου λέω, είμαι στο στόχαστρο μπιλλάρα...αχαχαχαχαχα
έχουν αρχίσει και διαβάζουν τις γραφές, οπότε κρύβε λόγια κρύβε λόγια !

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μην ρωτάς δεν σου λέω, είμαι στο στόχαστρο μπιλλάρα...αχαχαχαχαχα
έχουν αρχίσει και διαβάζουν τις γραφές, οπότε κρύβε λόγια κρύβε λόγια !

Ξέρω ποιες διαβάζουν,μην ανησυχείς.... :grin: ;)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Γουστάρεις απομόνωση τύπε, και το Καλλέργη έχει και τη ίδια ρομαντική τσόντα κάθε φορά να παίζει στο σαλόνι κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό, γι αυτό...  ;) :grin:
Άμα ήταν μελαμψή, την Τάνια πήρες!
Τη Νίνα λέει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
  Ωραιος ο τυποςςςς  :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Eπιστροφή απο διακοπές και βόλτα στα σπιτάκια στην απογευματινή βάρδια.Κάποιες καινούριες αφίξεις σημειώθηκαν και δοκιμαστήκαν 2 από αυτές χωρίς να κάνουν όμως την μεγάλη διαφορά.Όσες καινούριες κοπέλες και να φέρουν τα μαγαζιά αν δεν βελτιωθεί το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και αν οι κοπέλες και τα μαγαζιά κρατούν χρόνο αυστηρά και σε βιάζουν να τελειώσεις τότε φρονώ ότι δεν έχει γίνει καμία αξιοσημείωτη αλλαγή.Μετά τα μαγαζιά δεν θα πρέπει να αναρωτιούνται γιατί δεν περνάει κανένας στα δωμάτια ακόμα και με τις καινούριες κοπέλες.Αυτή ήταν η εμπειρία που αποκόμισα με τις καινούριες κοπέλες, βιασύνη, προχειρότητα και το πως να σου τα αρπάξουν με τον πιο ανώδυνο για αυτές τρόπο.Αυτά τα γράφω προς γνώση και συμμόρφωση των αρμοδίων αλλά και προς αφύπνιση των συναδέλφων για να απαιτούν καλύτερες υπηρεσίες και λογικό χρόνο.
Ας πάμε σιγά-σιγά να δούμε τις κοπέλες που εργαζόταν σήμερα.
Ξανθίππης 2 ήταν η Φλώρα, καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 206 κλειστό.
Βέργας 6 υπόγειο ήταν η ώριμη Ρωσόφωνη Αλίνα,με ξανθά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες.
Στο Βέργας 2 ήταν η Τζούλια,μιλφ με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,σώμα με πιασιματάκια και αρκετά φαρδιά περιφέρεια.Απλό.
Στο Βέργας 3 δεξιά ήταν η Ορνέλα,με μαύρα μακριά μαλλιά και σώμα γεμάτο πλέον.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Βέργας 3 αριστερά ήταν η καινούρια κοπέλα απο Ουκρανία με όνομα Ιωάννα.Ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Νοστιμούλα.Γυμνό τσιμπούκι.
Οι κριτικές που είχα διαβάσει μέχρι στιγμής για αυτήν την κοπέλα παρουσιάζανε σημαντικές διακυμάνσεις ως προς την απόδοση.Μιας και μου έκανε κλικ η συγκεκριμένη αποφάσισα να περάσω μαζί της.Οι εντυπώσεις που αποκόμισα είναι ότι η κοπέλα είναι απλώς καλή και το μεγάλο αρνητικό της είναι ότι μετράει τον χρόνο και μου έκανε νύξη για αυτόν 2 φορές κατά την διάρκεια της πράξης.Μεγάλος αντιεπαγγελματισμός εκ μέρους της κοπέλας.
Στο Τροφωνίου 13 ανοιχτό ήταν το ισόγειο και μέσα ήταν το γνωστό δίδυμο των γκράνυ. Η Ειρήνη που είναι ψηλή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω και η άλλη είναι πιο κοντή,με μεγάλες βυζάρες,κοντά σχετικά ξανθά μαλλιά.Παλιότερα εργαζόταν με το όνομα Τατιάνα στα μαγαζιά της Εξηκίου 18Β και Ελευσινίων 22.Εδώ δεν ξέρω με ποιο όνομα εργάζεται.
Στο Τροφωνίου 11 ανοιχτός ήταν ο όροφος όπου και εργαζόταν η Γιάννα,με καστανόξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με κωλάρα την οποία και προσφέρει στο πρόγραμμα.Έχει αδυνατήσει και έχει ομορφύνει περισσότερο.
Στο Έλλης 3 κλασσικά η Τζοάννα με φουλ πρόγραμμα.Αδιάφορη κοπέλα,κανονικών κιλών προς το γεμάτο,κοντή,με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πίσω.
Στο Διδυμου 27 ήταν κλασσικά η γκράνυ Ελένη,μαζί με την μιλφ Αλίνα κοντή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με κοντά μαύρα μαλλιά και βυζάρες και με την Νικόλ απο το Αλκιβιάδους 16Β,νεαρή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και γεματούλα. Η πρώτη γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι, η δεύτερη γυμνό τσιμπούκι και η τρίτη γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Αλκιβιάδους 16Α ήταν η ώριμη Πατρίτσια,νταρντάνα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,κοντά καστανόξανθα μαλλιά και βυζάρες.Γνωστή και απο το 16Β καθώς και το Βέργας 3 δεξιό ισόγειο που εργαζόταν προσφάτως.Φουλ πρόγραμμα.
Το Αλκιβιάδους 16Β ήταν κλειστό.
Το Αλκιβιάδους 16Γ φιλοξενούσε την Νικά,Ρωσόφωνη μιλφ γνωστή απο 16Β και Μ.Α 28. Φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Χριστίνα,γυρολόγος, αδύνατη.με ξανθά πλέον μαλλιά,κοντή.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο η Ρωσόφωνη Σοφία απο το Φώκαιας 25 όροφος,Αλκιβιάδου 16Α. Κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά σγουρά ως τους ώμους. Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικο.
Στο Διδύμου 16 ήταν 2 κοπέλες η ώριμη Ειρήνη απο Πολωνία,λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά και η μιλφ Μελίνα η "Σέρβα" με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν η νοστιμούλα Βαλέρια,λεπτή με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 7 στο αρΙστερό ήταν η Πατρίτσια,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,νοστιμούλα παρομοίως.Απλό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο 2 κοπέλες Ρωσόφωνες.Η σχετικά καινούρια μιλφ Ντιάνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω, σήμερα φορούσε και γυαλιά οράσεως και ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Μαζί της η καινούρια κοπέλα με όνομα Νατάσσα, λίγο πιο κοντή,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους,γυμνασμένο σχετικά σώμα.Απλό πρόγραμμα και οι 2.
Τα Φυλής 40, 66Δ,69,71 όροφος όλα κλειστά.
Στο Φυλής 54 ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Ξένια, κανονικών κιλών με καστανά ίσια μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.σχετικά νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.Μαζί της η Άννα/Ιλόνα γνωστή σε όλους σας νομίζω.
Στο Φυλής 56 ήταν 2 καινούριες κοπέλες.Η πρώτη με μακριά ίσια καστανόξανθά μαλλιά,λεπτή,κανονικού αναστήματος που μάλλον πρέπει να είναι η Αλίνα και η δεύτερη πιο μουνάρα για μένα,λίγο πιο κοντύτερη απο την πρώτη,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους με όνομα Μιρέλλα.Απλό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Ρενάτα μουνάρα κλασσικά με απλό πρόγραμμα.Μαζί της καινούρια κοπέλα,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κοντά ξανθά κατσαρά μαλλιά και μεγάλες βυζάρες.Απλό αμφότερες.
Στο Φυλής 74 ευθεία μπροστά ήταν η νοστιμούλα Σόνια,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά,κατσαρά πλέον λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και τραχύ πρόσωπο.Απλό.Στο αριστερό κατάστημα 2 καινούριες κοπέλες.Η πρώτη αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών και καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Η δεύτερη με όνομα Κική,κοντούλα,κανονικών κιλών,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Φορούσε ολόσωμο για να κρύβει μάλλον κυτταρίτιδα αλλά μου έκανε κλικ.Και για τις 2 κοπέλες ανακοινώθηκε ως πρόγραμμα σπέσιαλ τσιμπούκι (ακά) και πρωκτικό.
Στο Φυλής 72 στο δεξιό ήταν κλασσικά η Τερέζα με απλό πρόγραμμα.Και στο αριστερό ήταν η Μάντα-Μάγδα με πρωκτικό μαζί με την Μαρία απο το Μεταξουργείο (Κεραμικού 15 ισόγειο,Κωλοκυνθούς 38,Ιάσωνος 37,Ιάσωνος 44) πρωκτικό.Η Μαρία έχει ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Φλώρη-Χόμπιτ με όνομα Χριστίνα πλέον.Κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους.'Εχει βελτιωθεί εμφανισιακά με το νέο της μαλλί.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 61 στο υπόγειο ήταν η Νίκη με κώλο.Κοντή κανονικών κιλών με κατσαρά καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Παλιότερα εργαζόταν σαν Τζούλια.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Αντζελίνα,ψηλή,με ξανθά μαλλιά μακριά (τα έχει κοντύνει λίγο) κανονικών κιλών.Απλό.
Στο Φυλής 84 στον όροφο καινούρια κοπέλα με όνομα Αλεξάνδρα,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες,νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο ήταν η καινούρια κοπέλα που γράψατε αρκετοί.Λαβίνια το όνομα της,ψηλή.λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά, η πιο νόστιμη που είδα σαφώς σήμερα στην τσάρκα μού.Απλό πρόγραμμα όμως.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Μαρία απο Αλβανία,κοντή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η Άντζελά,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η Μαρία απο Μολβαδία,καινούρια κοπέλα που έχει εργαστεί προσφάτως και στο Διδύμου 8 στο ισόγειο σε ντούο με την Αλεξάνδρα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανοκόκκινα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,χάνει στο πρόσωπο αρκετά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν η μιλφ Αναστασία με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,με πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο ήταν η Αλίκη,ψηλή,νταρντάνα με λευκό δέρμα,με λίγα πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Απλό.
Το Φώκαιας 19 ήταν κλειστό.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο τέλος εργαζόταν καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με όνομα Χριστίνα.Κοντή με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,λεπτή,με κάπως χαλαρή κοιλιά λόγω γέννας μάλλον και μικρά στήθη.Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε με φιλάκια παντού.Πέρασα.η κοπέλα αποδίδει κάπως αλλά θέλει συνεχώς να την καθοδηγείς.Ενώ το έχει δεν είναι τόσο πρόθυμη να ξεδιπλώσει το πηγαίο της ταλέντο.Επιπροσθέτως η νύξη που μου έκανε τρεις φορές για τον χρόνο (finito,10 minuto, υπηρεσία) την καθιστά αναξιόπιστη και για δεύτερη ευκαιρία.
Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν απο αύριο.
Ως τότε να έχετε ένα καλό βράδυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom