κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
....αλλος ενας συνοδοιπορος...για την μελαχροινη καυλα υπηρεσια στο βεργας......γινομαστε πολλοι σιγα σιγα..
να τα καταπινει δυσκολα τυπε...
Μινι ενημερωση από φυλης τωρα το μεσημερι
71 ισογειο αντζελα,ομορφη ξανθια κοπελα με δυνατο κορμι
Βγηκε στο σαλονι κουνωντας επιδεικτικα και προστυχα τον κωλο της στον στυλο
Το προβλημα είναι ότι δεν μου αρεσουν οι προστυχες,πολύ περισσοτερο όταν αυτή η προστυχια δεν συνεχιζεται και μεσα στο δωματιο
Και από τις κριτικες της φαινεται ότι δεν συνεχιζεται
67 γκαμπι,κοπελα με ωραιο κορμι,αρκετα θηλυκο,με κοντο καστανο καρε μαλλι
65β ισογειο αντζελινα,ξανθια,η πιο εντυπωσιακη παρουσια
Ψηλη,λεπτη,αρκετα μαυρισμενη,προσεγμενη εμφανιση
Στο δωματιο δυστυχως δεν σε φτιαχνει η ιδια,μονο το κορμι της αν το καταφερει
Φαινεται παντως καλο παιδι και ισως υπο καταλληλες προυποθεσεις ν αξιζει μια συνευρεση μαζι της
84α νικη,λεπτο μελαγχροινο χαριτωμενο κοριτσακι με ωραιο κορμακι
86β λαουρα,η ξανθια σταθερη πληθωρικη παρουσια του οικου που τα απογευματα βρισκεται και στον οροφο του 109
Αγκυρας
12α πατριτσια,μελαγχροινο ζωηρο και τσαχπινικο ελεφαντακι
12β μαρια,μελαγχροινη μετριας εμφανισης mlf με καλο σωματακι,,την οποια εχω δει επισης διδυμου 20 και αλκιβιαδου 16γ αντικαθιστωντας ένα πρωινο κυριακης την μαγια
tnx BillyΩραία,ενημερωσούλα...@xilnik...
Χρόνια Πολλά και στον ζμς.υρνης για τα 4 χρόνια στο σάιτ...
Ημερομηνία εγγραφής: 29/08/10, 21:09
που σαι κλεο?
τουμπανο φιλε η ιζα
Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση, ενα milf στην αχαρνων Αγαπη την πετιχε κανεις ?
ωραίος Φυστίκη , αλλά Ρεμούνδου 20 ήταν ανοιχτό και δούλευε η Λόρι ενώ στο Ρεμούνδου 21 δούλευε η Υβόννη...Πριν λίγο (18:40 - 19:35) στη βάρδια που τρέχει με την σειρά επίσκεψης...
Ρεμουνδού
20 κλειστό
21 δεν μπήκα αλλά υποθέτω Κάρλα ή και Λίντα
Καλό βράδυ!
η σημερινή "επετειακή" ενημέρωση(σήμερα έκλεισα 4 χρόνια στο σαιτ)είναι αφιερωμένη σε όσους ενημερώνουν
δεν νομίζω να λένε κάτι ....δεν ξέρω τι λένε σε τέτοιες περιπτώσεις,
αλλά σου εύχομαι να κάνεις πάντα τσάρκες όπως σου αρέσουν και να μείνεις έτσι όπως σε γνώρισα. ΑΛΗΘΙΝΟΣ
Πριν λίγο (18:40 - 19:35) στη βάρδια που τρέχει με την σειρά επίσκεψης...
tnx Billy
βόλτα(17.50-19.55) στην 2η βάρδια σε "περιφερειακά" τσαρδια , βέβαια σχεδόν μία ώρα την έφαγα στην Ρεμούνδου που έκανα δύο καταθέσεις , πρώτα στο Ρεμούνδου 20 με την Λόρι
για να φύγουν τα χοντρά για να πάω απέναντι για να τιμήσω για πρώτη φορα την Βουλγάρα μίλφ Υβόννη , εκεί έφαγα 15 λεπτά περιμένοντας να βγεί απο το δωμάτιο , άλλα 15 λεπτά
όταν πέρασα και πήγε σε άλλο πελάτη πρώτα και 25 λεπτά που κάτσαμε μαζί στο δωμάτιο.Φεύγοντας έκανα ένα πέρασμα απο Φυλής η οποία ήταν παντελώς άδεια και ο μόνος που κυκλοφορούσε
ήταν ο μπέμπας
Αχιλλέως 48 Μόνικα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , ο παπάρας ο τσάτσος την παρουσίασε ως καινούργια
Μαραθώνος 59 Ευα μελαχρινή κοντή με λεπτά πόδια κοιλίτσα 3άρια βυζιά ,με ακα , όσες φορές την έχω δεί τελευταία φοράει πάντα το ίδιο άσπρο διχτυωτό φόρεμα.
η σημερινή "επετειακή" ενημέρωση(σήμερα έκλεισα 4 χρόνια στο σαιτ)είναι αφιερωμένη σε όσους ενημερώνουν
Πολύ μεγάλη βόλτα έκανες και πλούσια η ενημέρωσή σου! Σου εύχομαι να σαι γερός και δυνατός, να γαμάς και να ενημερώνεις μέχρι να βαρεθείς!ωραίος Φυστίκη , αλλά Ρεμούνδου 20 ήταν ανοιχτό και δούλευε η Λόρι ενώ στο Ρεμούνδου 21 δούλευε η Υβόννη...