Ας βάλω και εγώ μια πινελιά,αφού ενημέρωσε live o φίλος n.smirni76...
Έφτασα Μεταξουργείο κατά τις 4:30 το απόγευμα...θα γράψω ότι μου έκανε εντύπωση...
Έγιναν 2 καταθέσεις...
Οι φίλοι μας τα ζάκια μόλις είχαν πάρει το "πράμα" και σερνόντουσαν από 'δω και από κει...
Κολωνού 23 - Τζανίνα (η γνωστή μουνάρα ξανθιά φόλα )
Ιάσωνος 20Γ - Άννα (τελείως στυλιάρι,εννοείται τιμήθηκε ...θα ανέβει κριτική)
Ρομαντική κουρτίνα του δωματίου...
Ιάσωνος 1Γ - Ναταλί (μπάζο με κομπινεζόν )
Ενώ περίμενα τον Beverlys...είδα τον karampinas να φέρνει στο Κολωνού 32Β καφέδες...
Φτάσαμε Φυλής όπου συναντήσαμε τον john_fystikis...
Φυλής 54Β - Βαλέρια (έχει γίνει πιο ωραίο μωρό και το νέο μαλλί της πάει...
Φυλής 56 - Πατρίτσια (το πιο ωραίο μωρό για μένα....είναι τέλεια η καύλα.... )...
Διδύμου 7Β Άννα/Ιλόνα (έχει φτιάξει αρκετά το μωρό,αλλά είχε νεύρα :S )...
Φωκαίας 25Β - Τζούλια (με το πίρσινγκ...με ανοιχτό μαλλί,έχει ψιλο/ομορφύνει)
Εκείνη την ώρα συναντήσαμε τον Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων ,με τον οποίο είχαμε μια σύντομη αλλά πολύ Επικοδομιτική Συζήτηση....τα σέβη μου...
Επιστροφή στο Μεταξουργείο με τα παιδιά...για να τιμήσω την Ανδριάνα στον νέο οίκο Ιάσωνος 10...
Υπηρεσία ήταν η κυρία Νίκη,άρα καταλαβαίνετε....
Η Ανδριάνα όμως την έχει δει ντίβα και μου είπε δεν κάνει 69...ενώ είχε 2 δωμάτια ήδη να περιμένουν...φυσικά και πήρα δρόμο...
Όπως κατέβαινα τα σκαλιά...ανέβαινε η Νίνα που εργάζεται στο κάτω τσαρδί....πηγαίνοντας ένα μπουκαλάκι νερό στην Ανδριάνα...
-Της λέω,εσύ κάνεις 69 ?
-Ναι,μου λέει....
-Έλα όπως είσαι της λέω....
Κατέβηκε και ήταν η 2η κατάθεση της ημέρας....πέρασα τέλεια με το μωρό...χωρίς να το περιμένω...τα υπόλοιπα στην κριτική...
Ρομαντική τοποθέτηση καθρέπτη εντός του δωματίου...
Υ.Γ: Όσο περιμέναμε την Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 27Β κάτω η υπηρεσία κ.Εύα,μου προσέφερε δωρεάν μασάζ όπως καθόμουν στους ώμους και στον αυχένα...μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών...
Τρελό άλογο η Ιζαμπέλα και με δωμάτιο να την περιμένει... ;)
Έφτασα Μεταξουργείο κατά τις 4:30 το απόγευμα...θα γράψω ότι μου έκανε εντύπωση...
Έγιναν 2 καταθέσεις...
Οι φίλοι μας τα ζάκια μόλις είχαν πάρει το "πράμα" και σερνόντουσαν από 'δω και από κει...
Κολωνού 23 - Τζανίνα (η γνωστή μουνάρα ξανθιά φόλα )
Ιάσωνος 20Γ - Άννα (τελείως στυλιάρι,εννοείται τιμήθηκε ...θα ανέβει κριτική)
Ρομαντική κουρτίνα του δωματίου...
Ιάσωνος 1Γ - Ναταλί (μπάζο με κομπινεζόν )
Ενώ περίμενα τον Beverlys...είδα τον karampinas να φέρνει στο Κολωνού 32Β καφέδες...
Φτάσαμε Φυλής όπου συναντήσαμε τον john_fystikis...
Φυλής 54Β - Βαλέρια (έχει γίνει πιο ωραίο μωρό και το νέο μαλλί της πάει...
Φυλής 56 - Πατρίτσια (το πιο ωραίο μωρό για μένα....είναι τέλεια η καύλα.... )...
Διδύμου 7Β Άννα/Ιλόνα (έχει φτιάξει αρκετά το μωρό,αλλά είχε νεύρα :S )...
Φωκαίας 25Β - Τζούλια (με το πίρσινγκ...με ανοιχτό μαλλί,έχει ψιλο/ομορφύνει)
Εκείνη την ώρα συναντήσαμε τον Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων ,με τον οποίο είχαμε μια σύντομη αλλά πολύ Επικοδομιτική Συζήτηση....τα σέβη μου...
Επιστροφή στο Μεταξουργείο με τα παιδιά...για να τιμήσω την Ανδριάνα στον νέο οίκο Ιάσωνος 10...
Υπηρεσία ήταν η κυρία Νίκη,άρα καταλαβαίνετε....
Η Ανδριάνα όμως την έχει δει ντίβα και μου είπε δεν κάνει 69...ενώ είχε 2 δωμάτια ήδη να περιμένουν...φυσικά και πήρα δρόμο...
Όπως κατέβαινα τα σκαλιά...ανέβαινε η Νίνα που εργάζεται στο κάτω τσαρδί....πηγαίνοντας ένα μπουκαλάκι νερό στην Ανδριάνα...
-Της λέω,εσύ κάνεις 69 ?
-Ναι,μου λέει....
-Έλα όπως είσαι της λέω....
Κατέβηκε και ήταν η 2η κατάθεση της ημέρας....πέρασα τέλεια με το μωρό...χωρίς να το περιμένω...τα υπόλοιπα στην κριτική...
Ρομαντική τοποθέτηση καθρέπτη εντός του δωματίου...
Υ.Γ: Όσο περιμέναμε την Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 27Β κάτω η υπηρεσία κ.Εύα,μου προσέφερε δωρεάν μασάζ όπως καθόμουν στους ώμους και στον αυχένα...μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών...
Τρελό άλογο η Ιζαμπέλα και με δωμάτιο να την περιμένει... ;)