Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (11 μέλη και 259 επισκέπτες)

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Απογευματινή τωρινή:

Κολωνού 11Α Ισόγειο: Λόλα προμιλφ ξανθιά λεπτός κορμός με σχεδόν ανύπαρκτο στήθος και κωλάρα. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι σε αυτόν τον οίκο υπάρχουν δύο Λόλες. Αυτή είναι η "ψηλή"

Κολωνού 11Β υπόγειο: η Αλεξάνδρα (μιάου) και η νεαρή Αντριάννα. Τιμήθηκε η δεύτερη. Τσατσά ήταν μια που δεν την είχα ξαναπετύχει, μια ξανθιά (πολύ ανοιχτό σχεδόν πλατινέ) με αγορίστικο κούρεμα. ΜΑΥΡΟ στην κάρια που φώναξε την κοπέλα πολύ νωρίς (ευτυχώς δεν την άκουσε). Συνήθως σε αυτόν τον οίκο είχα άνεση χρόνου μέχρι τώρα.  >:(

Κολωνού 15Α (αριστερά): μια νταρντανομίλφ

Κολωνού 15Β (δεξιά): θα ερχόταν μια Ελένη όπως με ενημέρωσε ο τσάτσος

Κολωνού 32Β only-greekάδικο: δύο κοπέλες Μισέλ και Μάγκυ. Δεν έμεινα να τις δω. Λογικά η πρώτη είναι μια ψηλή μελαγχρινή με σγουρό μαλλί, βυζάρες και ωραίο σώμα που είναι συνέχεια εκεί.

Κολωνού 53: δύο χοντρές Ρωσίδες (Μόνα και Νικόλ αν θυμάμαι καλά τα ονόματα), με ακάποτο για τους Έλληνες μόνο (κατά δήλωση της τσατσάς). Φεύγοντας έμπαινε ο ντελιβεράς με δύο σακκούλες γεμάτες...  :grin:

Ιάσωνος 46 δεξιά ισόγειο: μια καστανή με νορμάλ σώμα, λίγα ψωμάκια στην κοιλιά και πρόσωπο στρογγυλό που βλαχόφερνε

Ιάσωνος 46 όροφος: 2 τύπισσες με φούλ πρόγραμμα (όπως έλεγε η τσατσά) που μοιάζαν με ζάκια. Τους λείπουν και δόντια. Η ψηλή πιο λευκό δέρμα ψιλοέλεγε. Η άλλη σα γυφτάκι. Ένας υπερμέγιστος συναγωνιστής έμπαινε για παρτούζα και με τις δύο.

Ιάσωνος 33: μια χοντρή νταρντάνα Εμμανουέλλα.

Λεωνίδου 28 όροφος: μια νεαρή πετίτ Μαρία, μελαμψό δέρμα με τατουάζ στην κοιλιά, πολύ μικρό στήθος, σγουρό ξανθό μαλλί και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πρόσωπο. Η τσατσά την διαφήμιζε σαν καινούρια στον χώρο. ΔΕΝ είναι το γυφτάκι από το Ιάσωνος 37Α όροφος. Ενδιαφέρον... Αν έχει κανείς πληροφορίες, ας τις καταθέσει...  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ιάσωνος 46 όροφος: 2 τύπισσες με φούλ πρόγραμμα (όπως έλεγε η τσατσά) που μοιάζαν με ζάκια. Τους λείπουν και δόντια. Η ψηλή πιο λευκό δέρμα ψιλοέλεγε. Η άλλη σα γυφτάκι. Ένας υπερμέγιστος συναγωνιστής έμπαινε για παρτούζα και με τις δύο.

Τι να λέμε... :grin:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Να ενημερώσω πως από  απόψε νωρίς το βράδυ άρχισε να επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο μαγαζί στην Λιοσίων 73α...

Μπορεί λοιπόν η εξωτερική πινακίδα του να λέει STUDIO 73A και οι χώροι του εσωτερικά να είναι όντως πολυτελείς και διαμορφωμένοι όπως σε ένα στούντιο,όμως η τιμή βρίσκεται στα 20 ευρώ-οπότε,ουσιαστικά, μιλάμε για "στουντέλο",όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός και ο τίτλος αυτός.

Υπήρχαν δύο κορίτσια που δεν τα εχω δει να δουλεύουν κάπου αλλού:

Ζήνα, ψηλή, ξανθιά προμίλφ με μέτριο πρόσωπο, σπαστό μαλλί, σώμα με πολύ λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ζουμερό κώλο και Τζέσικα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία,κοντή,με μακριά μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.

σιγουρος ο μπέμπας είπε οτι ήταν η τζίνα απο Φ 86,109 και άλλα μαγαζιά μόνη της, μια διευκρίνιση χύστες!

Επισκέπτης
Απογευματινή τωρινή:

Κολωνού 15Α (αριστερά): μια νταρντανομίλφ

Κολωνού 15Β (δεξιά): θα ερχόταν μια Ελένη όπως με ενημέρωσε ο τσάτσος

Κολωνού 53: δύο χοντρές Ρωσίδες (Μόνα και Νικόλ αν θυμάμαι καλά τα ονόματα), με ακάποτο για τους Έλληνες μόνο (κατά δήλωση της τσατσάς). Φεύγοντας έμπαινε ο ντελιβεράς με δύο σακκούλες γεμάτες...  :grin:

Ιάσωνος 46 δεξιά ισόγειο: μια καστανή με νορμάλ σώμα, λίγα ψωμάκια στην κοιλιά και πρόσωπο στρογγυλό που βλαχόφερνε

Λεωνίδου 28 όροφος: μια νεαρή πετίτ Μαρία, μελαμψό δέρμα με τατουάζ στην κοιλιά, πολύ μικρό στήθος, σγουρό ξανθό μαλλί και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πρόσωπο. Η τσατσά την διαφήμιζε σαν καινούρια στον χώρο. ΔΕΝ είναι το γυφτάκι από το Ιάσωνος 37Α όροφος. Ενδιαφέρον... Αν έχει κανείς πληροφορίες, ας τις καταθέσει...  ;)

Στο Κολωνού 15α, είδες την ξανθιά Ρωσίδα μιλφ Μαρία, από τις πιο καλές περιπτώσεις μιλφ.

Στο Κολωνού 15β, δεν είδες την Μαρία, πρώην Μπέλα από Ιάσωνος 1 και 2-καστανή, μικρή σε ηλικία, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια-έχει παχύνει αρκετά.

Στο Κολωνού 53 είδες την Νικόλ την μελαχροινή με το κάπως βλαχαδερό πρόσωπο και τα αρκετά(εώς πολλά)πιασίματα και την Λάνα την ξανθιά γεμάτη Ρωσίδα μιλφ.

Στο Ιάσωνος 46 β, είδες την Νίκη-έτσι ακριβώς όπως την περιέγραψες.

Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο, είδες την Μαρία την φυλακόβια με το τρομακτικό πρόσωπο αλλά και το πολύ γυμνασμένο κορμί και την Γκάμπι, στο στυλ της Μαρίας αλλά πιο εμφανίσιμη, ψηλή, σκουρόχρωμη με εντελώς στεγνό κορμί.

Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο, η Μαρία η μινιόν μικρούλα με το μελαμψο δέρμα, το μεγάλο τατού στην κοιλιά,το ανύπαρκτο στήθος, το καλό(αν και ελαφρώς τραχύ-Αλβανίδα γαρ...) πρόσωπο, είναι πράγματι καινούρια-πρώτη μέρα της στη δουλειά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
Να ενημερώσω πως από  απόψε νωρίς το βράδυ άρχισε να επαναλειτουργεί το ριζικά ανακαινισμένο μαγαζί στην Λιοσίων 73α...

Μπορεί λοιπόν η εξωτερική πινακίδα του να λέει STUDIO 73A και οι χώροι του εσωτερικά να είναι όντως πολυτελείς και διαμορφωμένοι όπως σε ένα στούντιο,όμως η τιμή βρίσκεται στα 20 ευρώ-οπότε,ουσιαστικά, μιλάμε για "στουντέλο",όσο δόκιμος μπορεί να θεωρηθεί ο χαρακτηρισμός και ο τίτλος αυτός.

Υπήρχαν δύο κορίτσια που δεν τα εχω δει να δουλεύουν κάπου αλλού:

Ζήνα, ψηλή, ξανθιά προμίλφ με μέτριο πρόσωπο, σπαστό μαλλί, σώμα με πολύ λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ζουμερό κώλο και Τζέσικα, μελαχροινή μικρή σε ηλικία,κοντή,με μακριά μαλλιά, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο πεταχτό κωλαράκι.

επιβεβαιωνω και εγω τον Ερικ
σημερα ξεκινησε να λειτουργει
περασα απο εξω με το αμαξι το απογευμα και φαινοταν ανοιχτο
δυστυχως δεν μπορεσα να σταματησω γιατι ειχα και αλλο κοσμο στο αμαξι...

και κατι αλλο
το απογευμα περιξ της πλατειας βικτωριας πηγα σε μαγαζι να βγαλω φωτοτυπιες
μπροστα μου ηταν φοβερη μουναρα 20χρονη στην πενα, (νυχι, μαλλι κτλ) πανεμορφη
ηταν μαζι μια μια ρωσοτσατσα μπαμπατσικη την οποιοα ομως δεν θυμαμαι που την εχω δει....
η τσατσα λοιπον την βοηθουσε και φωτοτυπουσαν το αλβανικο διαβατηριο, το βιβλιαριο ικα κτλ της νεαρας...
λογικα συντομα θα την δουμε στα σπιτακια της περιοχης
κατ εμε η πιο μουναρα αλβανιδα που εχω δει ποτε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και κατι αλλο
ηταν μαζι μια μια ρωσοτσατσα μπαμπατσικη την οποιοα ομως δεν θυμαμαι που την εχω δει....
η τσατσα λοιπον την βοηθουσε και φωτοτυπουσαν το αλβανικο διαβατηριο, το βιβλιαριο ικα κτλ της νεαρας...

Αναμένουμε.... :zfuck:

Επισκέπτης

Ξεκίνησε και στο σαλόνι επικρατεί μαύρη μαυρίλα-και καλά ατμοσφαιρικός φωτισμός αλλά δεν βλέπεις όχι τις κοπέλλες όταν σαλονάρουν αλλά ούτε καν τη μύτη σου!

Σήμερα το απόγευμα είχε δύο κοπέλλες πάλι, την Μάνια, μελαχροινή, ψηλή, λεπτή, με μικρό στήθος και μικρό κώλο, μέτριο πρόσωπο και το απίστευτο μελαχροινό πιπινάκι την Τάνια, με το παιχνιδιάρικο προσωπάκι, το μικρό στήθος και φοβερό κωλαράκι-πριν δύο βράδυα δούλευε απέναντι, στο Λιοσίων 76.

(Στο πρόγραμμα του μαγαζιού ανακοινώθηκε, μάλιστα,σήμερα και παρτούζα με 30 ευρώ)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
Ξεκίνησε και στο σαλόνι επικρατεί μαύρη μαυρίλα-και καλά ατμοσφαιρικός φωτισμός αλλά δεν βλέπεις όχι τις κοπέλλες όταν σαλονάρουν αλλά ούτε καν τη μύτη σου!

Σήμερα το απόγευμα είχε δύο κοπέλλες πάλι, την Μάνια, μελαχροινή, ψηλή, λεπτή, με μικρό στήθος και μικρό κώλο, μέτριο πρόσωπο και το απίστευτο μελαχροινό πιπινάκι την Τάνια, με το παιχνιδιάρικο προσωπάκι, το μικρό στήθος και φοβερό κωλαράκι-πριν δύο βράδυα δούλευε απέναντι, στο Λιοσίων 76.

(Στο πρόγραμμα του μαγαζιού ανακοινώθηκε, μάλιστα,σήμερα και παρτούζα με 30 ευρώ)

:thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
μιας και μιλαμε για οδο Λιοσιων εδω και καιρο θελω να μνημονευσω το φοβερο καλτ μαγειριο "Η ΝΑΞΟΣ' στη συμβολη των οδων Λιοσιων και Παιωνειου
πολυ παλιο μαγαζι που ανοιγει νωρις το πρωι και κλεινει μεσημερι
ο χρονος εκει εχει σταματησει σε αλλη εποχη
τα τραπεζια, τα τραπεζομαντηλα, τα σερβιτσια , ο διακοσμος, ο μαγειρας ολα εχουν στοιχειωσει...
οι πελατες ειναι στην πλειοψηφια τους μεγαλης ηλικιας με μουστακες (ειδα και καποιον με μπριγιαντικη στο μαλλι  :rockon:) και τρωνε 11 ωρα το πρωι πατσα και φακες
το φαγητο ομως ειναι εξαιρετικο και παμφθηνο
πατσας, σουπες, κρεατα στο φουρνο, λαδερα και φοβερα μεγαλα κεφτεδακια
τον Αυγουστο σε μια απο τις τσαρκες μου ειχα παρει μια μεριδα γεμιστα και μιση μεριδα κεφτεδες και ειχα πληρωσει 6 ευρω...
καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του και ειναι λατρης του καλτ οφειλει να το επισκεφθει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
μιας και μιλαμε για οδο Λιοσιων εδω και καιρο θελω να μνημονευσω το φοβερο καλτ μαγειριο "Η ΝΑΞΟΣ' στη συμβολη των οδων Λιοσιων και Παιωνειου
πολυ παλιο μαγαζι που ανοιγει νωρις το πρωι και κλεινει μεσημερι
ο χρονος εκει εχει σταματησει σε αλλη εποχη
τα τραπεζια, τα τραπεζομαντηλα, τα σερβιτσια , ο διακοσμος, ο μαγειρας ολα εχουν στοιχειωσει...
οι πελατες ειναι στην πλειοψηφια τους μεγαλης ηλικιας με μουστακες (ειδα και καποιον με μπριγιαντικη στο μαλλι  :rockon:) και τρωνε 11 ωρα το πρωι πατσα και φακες
το φαγητο ομως ειναι εξαιρετικο και παμφθηνο
πατσας, σουπες, κρεατα στο φουρνο, λαδερα και φοβερα μεγαλα κεφτεδακια
τον Αυγουστο σε μια απο τις τσαρκες μου ειχα παρει μια μεριδα γεμιστα και μιση μεριδα κεφτεδες και ειχα πληρωσει 6 ευρω...
καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του και ειναι λατρης του καλτ οφειλει να το επισκεφθει
Εφαγα πριν κανα μηνα εκει φιλαρακι,ητανε γυρω στις 13.00 μετα απο πολυωρη βολτα σε Φυλης και περιξ Λιοσιων και ανεπιτυχη καταθεση,το ειδα και εφαγα μια Μακαροναδα και μια Αγγουροντοματα και εδωσα 5 η' 6 ευρω δεν θυμαμαι ακριβως!!!Οπως τα λες ειναι..σα να σταματησε ο χρονος!!!Θα Ξαναπαω... :rockon: :rockon: :rockon:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Στο Κολωνού 15β, δεν είδες την Μαρία, πρώην Μπέλα από Ιάσωνος 1 και 2-καστανή, μικρή σε ηλικία, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια-έχει παχύνει αρκετά.

Την ώρα που πέρασα, δεν είχε έρθει ακόμα καμία. Έλενα περίμενε ο Τσάτσος, Μαρία θα του βγήκε στην πορεία.  :grin:

Στο Κολωνού 53 είδες την Νικόλ την μελαχροινή με το κάπως βλαχαδερό πρόσωπο και τα αρκετά(εώς πολλά)πιασίματα και την Λάνα την ξανθιά γεμάτη Ρωσίδα μιλφ.

Όπως έγραψα, για τα ονόματα δεν ήμουν σίγουρος. 1/2...  :-

Ευχαριστώ για τις διορθώσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
επιβεβαιωνω και εγω τον Ερικ

και κατι αλλο
να το θυμηθείς να μας το ανακοινώσεις όταν την ξαναπετύχεις...

Επισκέπτης
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Οάνα.  :smitten: Επέστρεψε η κούκλα μας η όμορφη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.566
Πόντοι
41.129
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom