Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (34 μέλη και 243 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν λίγο γύρω στις 16:30 και τελείωμα τις πρωινής (1ης) βάρδιας...

Λεωνίδου
28 δεξιά ισόγειο  αθίγγανη Μανταλένα γνωστή από Ιάσονος 36 τα απογεύματα και τόσα άλλα μαγαζιά όπως Ιάσωνος 20Α, Κολωνού 11Β/15 παλιότερα κλπ..., ξανθιά με 1,5αρι βυζί και και αρκετά κιλά αλλά όχι και φάλαινα, αδιάφορη με μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.
28 αριστερά όροφος η νεαρή Άντζελα με από Ιάσωνος 33/30 και Κολώνου 15 δεξιά αρχικά με χαρακτηριστικό το μεγάλο κενό ανάμεσα στα δυο της μπροστινά επάνω δόντια, καστανή με το μαλλί πιασμένο, ωραίο προσωπάκι, κοντή και αδύνατη δλδ αυτό που λέμε πετιτ, 1,5αρι βυζί και τρομερό (όρθιο) κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος
20Γ ο καλτ μαλλιάς τσάτσος μόλις έσβησε την λάμπα και στο δωμάτιο περνούσε η Γκαμπριέλα που δεν την είδα με το τελευταίο της πελάτη, ρώτησα ποια θα ήταν μετά και ήταν αδιάβαστος...
20Β Η νεαρή Γιασμίν "η Τουρκάλα" από ένα κάρο μαγαζιά όπως Ιάσωνος 1Γ, Μ.Α 22 όροφος κλπ ήταν στο δωμάτιο, για την ιστορία μελαχρινή με μακρύ μαλλί και ωραίο σχετικά μουτράκι, 2,5αρι βυζί κοντή και ατσούμπαλο κορμί αλλά καλύτερο από παλιότερα, απλό πρόγραμμα.
20Α κλειστό
19 ισόγειο κλειστό
19 όροφος η νεαρή φόλα Νικολέτα, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοούρα, καλό πρόσωπο, 1,5αρι-2αρι βυζί, ατσούμπαλο κορμί, ψωμάκια στα πλάγια και κώλος με λίγη κυτταρίτιδα, βαριεστημένο σαλονάρισμα επίσης και φόραγε ωραίο μαύρο κάτω εσώρουχο αλλά για άλλο κορμί, απλό πρόγραμμα.
10 ισόγειο η νεαρή Ελένη από Λεωνίδου 28 ισόγειο, Κολωνού 30Β και Διδύμου 7, καστανοκόκκινο ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά με ωραίο αλλά τραχύ πρόσωπο (ήταν εντελώς άβαφτη) και ωραία μάτια, ωραίο κορμί και κοντή πάνω σε κάτι πορτοκαλί πορνοτάκουνα, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε λευκά εσώρουχα και έχει κάτι αστεράκια μικρά τατού πίσω στην πλάτη της, απλό πρόγραμμα. Υπηρεσία η γνωστή και ίσως η γηραιότερη κοντή μπάμπω στον χώρο.
19 όροφος η νεαρή Ρουμάνα Ντιάνα από Κολωνού 30Β και Κολωνου 30Α όταν ξεκίνησε, δεν την είδα ήταν δωμάτιο, για την ιστορία είναι ωραίο καστανομελαχρινό πιπίνι με ίσιο μαλλί και ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα με 1,5αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.
Η ξανθός ευγενικός πούστης τσάτσος μου είπε πως δεν έχει σήμερα Αντριάννα.
Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο "σπίτι" πάνω-κάτω αλλάζει βάρδια στις 8μ.μ.!
2Β η νεαρή Βίκη, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογουρά και συμπαθητικό πρόσωπο με μεγάλο στόμα, νταρντανοκόριστο με κανονικό σώμα με 2αρι βυζί και κώλο με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
2Α η νεαρή Αλεξάνδρα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, καλό πρόσωπο, κανονικό σώμα με 1.5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.

Το έλα να δεις με τα πρεζάκια σε αυτόν τον κωλόδρομο σήμερα...
Αυτά τα ολίγα!


 

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Μηνύματα
281
Κριτικές
24
Like
1.327
Πόντοι
5.960
Πριν λίγο στην απογευματινή βάρδια που τρέχει ακόμα.

Κολωνού 11α ισόγειο: η Άννα το στυλιάρι εκ Αλβανίας που ήταν στο 11β μια εποχή μαζί με μια άλλη καλούτσικη προμιλφ
Κολωνού 11β: Αλεξάνδρα μιάου
Κολωνού 15 αριστερά: μια αρκετά κοντή γεματούλα με κρεμαστά βυζιά που βγαίνει τόπλες στο σαλόνι
Κολωνού 15 δεξιά: μια μέτρια (σώμα-πρόσωπο)
Κολωνού 23 πάνω: Κάτια η Μολδαβή μαυριδερή
Κολωνού 48: Βαλέρια με ωραία εσώρουχα
Κολωνού 53: μια νταρντάνα
Λεωνίδου 28 πάνω κλειστό
Λεωνίδου 29 ισόγειο ήταν τσατσά η ξανθιά στρουμπουλή με τα γυαλιά που αντιπαθώ και δεν έμεινα να δω το κομμάτι.
Ιάσωνος 10 όροφος: η Ντιάνα μανουριαζόταν με ένα πάκι. Ωραίο σωματάκι, ψιλοζυμαράκι.
Ιάσωνος 10 ισόγειο: ένα πιπίνι με λεπτό σώμα και μικρό βυζί. Πρέπει να είναι νέα στη δουλειά γιατί η ΥΠΕΡΚΑΛΤ τσατσά τόνιζε ότι δεν βιάζεται και δεν κρατάει χρόνο.

Το καινούριο, στο 10 είχε αρκετό κόσμο στα σαλόνια, ίσως και από περιέργεια για το νέο.
Μπήκα με την Κάτια στο Κολ23. Ο κώλος αρκετά γυμνασμένος και υπερβολικά σφικτός. Έκανε κάτι σαν ισπανικό για προκαταρκτικά και μια πίπα με πολύ χέρι και άγαρμπη γλώσσα. Γενικά δεν συντονιστήκαμε ποτέ στις κινήσεις μας κατά το σεξ. Πότε πότε έριχνε και γκρίνια (είχε άποψη για τη σειρά των στάσεων ή το πως να κάνουμε το πισωκολλητό γιατί "είμαι μεγάλος (πούτσος) και αυτή μικρή (μουνί)) κλπ. Το μόνο ενδιαφέρον της κατάθεσης ήταν ότι όντως ήταν στενή και οταν έχυνα έκανε κάποιες έντονες συσπάσεις στο μουνί της. Δεν την συνιστώ και άφησα σχόλια στις κριτικές που έχει.
 

koytsikoytsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Μηνύματα
21
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μια κοπελα με γυαλια στο Ιασωνος 10 Ανδριανα νομιζω δεν παιζει πια ?
 

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Μηνύματα
281
Κριτικές
24
Like
1.327
Πόντοι
5.960
Μια κοπελα με γυαλια στο Ιασωνος 10 Ανδριανα νομιζω δεν παιζει πια ?

Ακριβώς από πάνω ο fystikis γράφει ότι απλώς δεν είναι σήμερα. Ενώ υπάρχει ενημέρωση ότι ήταν χτες.
Έ, μεταξουργείο είναι λίγο "ρευστές" οι μέρες/βάρδιες και οι τοποθεσίες που θα δεις την κάθε πουτάνα...
(ρουλέτα, έχει κι αυτό τη φάση του...)
 

Επισκέπτης
Τι εκφυλη φατσα λες ρε τυπε;  :think:
Η Ντιανα εχει πολυ ομορφο και γλυκο προσωπακι
έτσι ακριβώς και πολύ καλό σωματάκι.

Για μένα είναι εμφανισιακά αδιάφορη, όπως ας πούμε αδιάφορη είναι η Λαρίσα από το Κολωνού 23 ή η Μαρία η Αλβανίδα που εκδιδόταν στο Ιάσωνος 33, τις οποίες πολλοί από εσάς τις λέτε μουνάρες. Γι' αυτό το λόγο δεν γράφω κριτικές και δεν μου αρέσει να διαβάζω κριτικές. Τα γούστα του καθενός είναι τελείως υποκειμενικά και αν δεν δεις από μόνος σου κάποια κοπέλα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!
 

Επισκέπτης
Η κάθοδος της Αντριάνας από τα μπουρδέλα του εικοσάρικου στα μπουρδέλα του δεκάρικου, έρχεται να προστεθεί σε ανάλογα παραδείγματα θηλέων, που από τα studio του πενηντάρικου κατεβαίνουν στα μπουρδέλα του εικοσάρικου.

Η τάσις είναι σαφής: Τα θήλεα επιδιώκουν να εκδίδονται όσο πιο συχνά γίνεται, με μικρότερο τίμημα.
Η φτήνια τρώει τον παρά...

Δεν είναι έτσι στην περίπτωση αυτή γιατί η συγκεκριμένη ξεκίνησε από το δεκάρικο και μετά από πολύ καιρό πήγε στο εικοσάρικο. Παρεμπιπτόντως η Αντριάνα για μένα είναι στη φάτσα επίσης αδιάφορη έως και αντιπαθητική. Το δε πατουσάκι της μετριότατο!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.504
Κριτικές
1.275
Like
228.196
Πόντοι
46.232
απογευματινή βόλτα(19.10-20.40) στην 2ή βάρδια στο Μεταξουργείο.

Καλλέργη 33 Γκαλίνα ξανθιά μαυριδερή γυφτοβουλγάρα χοντρούλα με 3άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) και Τάνια μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ειρήνη και Μαρία , ξανθιά και μελαχρινή και οι δύο ίδιο σωματότυπο χοντρούλες με 2άρια βυζιά ,με ακα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 ισόγειο Καίτη(συνήθος δουλεύει στο υπόγειο)μελαχρινή χοντρή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 υπόγειο Μαρία μελαχρινή νταρντάνα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ήταν ανοιχτά όπως ανεβαίνεις τις σκάλες το αριστερό δούλευε η Ασπα  :S :S :S μελαχρινό τραβέλι , μεταβολή και έφυγα πετώντας...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Πάολα η χοντρή με τα 2.5άρια βυζί , με ακα στα 10 ευρώ και η Φλόρα μελαχρινή χοντρούλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο , 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 53 Νικόλ ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 3.5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 48 Βαλέρια ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Νίκη ξανθιά κοντή με κοντό μαλλί με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Κολωνού 47 κάτω Ζανα ξανθό κοντόχοντρο γκίλφ με 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 32α μελαχρινή παχουλή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30α Άντζελα ξανθό κατσαρομάλλικο ζυμαροστυλίαρι με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27α Λάουρα ξανθοκάστανή με το μαλλί αλογοουρά λεπτή με ωραίο κορμί , ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27β καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15α Μάγδα ξανθιά χοντρή(όλο και παχαίνει)με 1.5άρι βυζί τατού στο αριστερό στήθος ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15β Μαρία καστανή με το μαλλί αλογοουρά με πιασηματάκια και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11α ισόγειο Αννα η γυρολόγος ξανθιά  καρέ μαλλί πολύ λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Λάουρα μελαχρινή κανονικό σώμα 3άρι βυζί πίρσινγκ στα χείλη τατού ήλιο στον αριστερό ώμο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ .

Κολωνού 11α όροφος Μαρία καστανή με ωραίο πρόσωπο λεπτή μς 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , ανεβαίνοντας την σκάλα έχουν βάλει και φωτεινή επιγραφή ότι ο οίκος είναι ανοιχτός , αλλά λείπουν λαμπάκια.
0897.jpg
 
0897_001.jpg


Ιάσωνος 2α Μαρία ξανθιά παχουλή με 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 2β Αλεξάνδρα μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1α δούλευε η μελαχρινή Λολίτα , δεν την είδα γιατί κάπου είχε πεταχτεί ......

Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλία μελαχρινή κοντή με κοντό μαλλί παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και επειδή είμαι Έλληνας μπορώ να τελειώσω στα βυζιά είπε η τσατσα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Ελενίτσα κοκκκινομάλικο πίπίνι με το μαλλί πιασμένο κότσο λεπτή με ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί , πίρσινγκ στη μύτη και τατού αστεράκια χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 10 όροφος την κοπάναγε η Ντιάνα και βγήκε να δουλέψει η Νίνα με καστανοκόκκινα μαλλιά λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

φώτο απο το πόστερ που βρίσκεται στο σαλόνι του ορόφου
0901.jpg

φώτο απο τον διάδρομο του οίκου
0902.jpg

μόλις βγήκα απο τον οίκο πέτυχα τον beverlys και συνεχίσαμε μαζί.

Ιάσωνος 20α Γιασμίν η φόλα γυρολόγος , μελαχρινή με πιασίματα και 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 19α Μαρία το κοντόπουτανο ζυμαράκι φόλα  απο Ιάσωνος 20γ κανονικό σώμα πολύ ωραίο κωλαράκι μικρό στητό βυζί , απο ξανθιά τώρα έγινε μελαχρινή ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 27α Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , κώλο στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 30α Τζέσικα μελαχρινή μαυριδερή λεπτή με ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , τατού τριαντάφυλλο χαμηλά στο δεξί πόδι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Τζένη/Τζούλια η μαυρούλα με το ωραίο κορμί και το πολύ καλό 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 33 Μαρία μελαχρινή μαυριδερή με τουρλωτό ωραίο κωλαράκι και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 37α δύο νέες παρουσίες Ισαβέλλα ξανθογυφτοπούλα με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Μαρία ξανθογυφτοπούλα με κατσαρό μαλλί λεπτή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
ανεβαίνοντας τις σκάλες για να μπούμε στον οίκο μείναμε ακίνητοι με την καλτίλα...έβγαινε ασπρομάλλης ηλικιωμένος που φορούσε πιτζάμες....

Ιάσωνος 37β Τζανίνα απο Κολωνού 23 η ξανθιά φολάρα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

φεύγοντας πετύχαμε ξανά τον τύπο με τις πυτζάμες να βολτάρει στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην συνέχεια να πέρνει νερά και μπίρες στην Αχιλλέως, δεν κρατήθηκε και τον τράβηξα φωτογραφίες...
0905_001.jpg
0906.jpg
 

Καλό βράδυ.
 

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Μηνύματα
281
Κριτικές
24
Like
1.327
Πόντοι
5.960
ανεβαίνοντας τις σκάλες για να μπούμε στον οίκο μείναμε ακίνητοι με την καλτίλα...έβγαινε ασπρομάλλης ηλικιωμένος που φορούσε πιτζάμες....

Εγώ πέρασα καμιά ώρα πιο πριν από εσάς και στην Ιάσωνος πάνω στον πεζόδρομο στην μέση του τετραγώνου ήταν παρκαρισμένος ταξιτζής με τον οδηγό να περιμένει μέσα στο αμάξι. Στοίχημα ότι είχε φέρει άτομο με κινητικό πρόβλημα ή γέρο να πηδήξει και τον περίμενε να τον γυρίσει. Άντε, σε λίγο και με ασθενοφόρο...  :rockon:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.504
Κριτικές
1.275
Like
228.196
Πόντοι
46.232
Για μένα είναι εμφανισιακά αδιάφορη, όπως ας πούμε αδιάφορη είναι η Λαρίσα από το Κολωνού 23 ή η Μαρία η Αλβανίδα που εκδιδόταν στο Ιάσωνος 33, τις οποίες πολλοί από εσάς τις λέτε μουνάρες. Γι' αυτό το λόγο δεν γράφω κριτικές και δεν μου αρέσει να διαβάζω κριτικές. Τα γούστα του καθενός είναι τελείως υποκειμενικά και αν δεν δεις από μόνος σου κάποια κοπέλα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!
σωστά...εδώ εσένα σου αρέσει(είσαι ερωτευμένος)η  Κορίνα με το ατσούμπαλο σώμα....
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
3.636
Για μένα είναι εμφανισιακά αδιάφορη, όπως ας πούμε αδιάφορη είναι η Λαρίσα από το Κολωνού 23 ή η Μαρία η Αλβανίδα που εκδιδόταν στο Ιάσωνος 33, τις οποίες πολλοί από εσάς τις λέτε μουνάρες. Γι' αυτό το λόγο δεν γράφω κριτικές και δεν μου αρέσει να διαβάζω κριτικές. Τα γούστα του καθενός είναι τελείως υποκειμενικά και αν δεν δεις από μόνος σου κάποια κοπέλα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!
Τωρα που το ειπες τυπε μου , η Μαρια απο αλβανια η το ξωτικο που λενε που εχει εξαφανηστη  :cum: :cum: :cum: :cum:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
απογευματινή βόλτα(19.10-20.40) στην 2ή βάρδια στο Μεταξουργείο.

φώτο απο το πόστερ που βρίσκεται στο σαλόνι του ορόφου
0901.jpg

φώτο απο τον διάδρομο του οίκου
0902.jpg

μόλις βγήκα απο τον οίκο πέτυχα τον beverlys και συνεχίσαμε μαζί.

ανεβαίνοντας τις σκάλες για να μπούμε στον οίκο μείναμε ακίνητοι με την καλτίλα...έβγαινε ασπρομάλλης ηλικιωμένος που φορούσε πιτζάμες....

φεύγοντας πετύχαμε ξανά τον τύπο με τις πυτζάμες να βολτάρει στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην συνέχεια να πέρνει νερά και μπίρες στην Αχιλλέως, δεν κρατήθηκε και τον τράβηξα φωτογραφίες...
0905_001.jpg
0906.jpg
 

Καλό βράδυ.


Πολύ ρομαντικός,n.smirni76.... :rockon: :rockon: :rockon:



Δεν είναι έτσι στην περίπτωση αυτή γιατί η συγκεκριμένη ξεκίνησε από το δεκάρικο και μετά από πολύ καιρό πήγε στο εικοσάρικο. Παρεμπιπτόντως η Αντριάνα για μένα είναι στη φάτσα επίσης αδιάφορη έως και αντιπαθητική. Το δε πατουσάκι της μετριότατο!

Έχει ωραίο μουνάκι,για γλύψιμο.... :-* :-* :-* :-*
 

Επισκέπτης
σωστά...εδώ εσένα σου αρέσει(είσαι ερωτευμένος)η  Κορίνα με το ατσούμπαλο σώμα....

Μακάρι να μην την ήθελε κανείς την Κορίνα, να την έδιωχναν από το Ιάσωνος 20 και να γινόταν γυρολόγος. Τότε μόνο ίσως να με ξαναδεχόταν.  :'(
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
899
Κριτικές
15
Like
2.015
Πόντοι
2.477
Καλησπερα!Μηπως εχετε να προτεινετε καποιο τσιγγανοειδες-γυφτοειδες κοριτσι σε μπουρδελο στην Αθηνα?Με ενδιαφερει η οπισθεν του!
Ευχαριστω.
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στην απογευματινή (2η) βάρδια της Φυλής και λίγο πριν το τέλος αυτής (22:15 - 23:05), κλειστά σπιτάκια αρκετά, ελάχιστος κόσμος και από αυτόν αρκετή πιτσιρικαρία-ψωλαρία και μετρημένα γύρω στα 6 πάκια στην πουτανομάνα οδό... ακολούθησε και η παρακάτω σειρά...

Φυλής
71Α (ισόγειο) η νεαρή Στεφανία αρκετά μαυρισμένη (και από την φύση της), καστανομελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο σχετικά πρόσωπο, ψιλή με αχλαδωτό κορμί, 1,5,αρι βυζί και σύγχρονο αεροδρόμιο ο κώλος της, απλό πρόγραμμα.
71Β (όροφος) κλειστό
69Β κλειστό
69Α κλειστό
67 κλειστό
86Β η προμίλφ-μιλφ Μαρία και από τον δίπλα όροφο, ξανθιά με μπουκλωτό μαλλί (όχι από τη φύση του) κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα και μόνο στο στοματάκι της δεν τα παίρνει.
86Α κλειστό
84Β η προμίλφ Μελίνα, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα, 2αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και όχι μπυροκοιλιά και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
84Α κλειστό
65Β κλειστό
65Α κλειστό
80 η σχετικά νεαρή Μαρία/Μαίρη η "Πόντια", μελαχρινή με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί, ωραίο πρόσωπο, 2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα που φέρει και μεσαίου μεγέθους τατού πάνω από αυτόν στην μέση, απλό πρόγραμμα.
Στο τέλος της τσάρκας μου είδα την Νάνσυ την βυζαρού από το Φ.74 δεξιά παλιότερα να μπαίνει μέσα.
61 κλειστό
74 αριστερά η μελαμψή Μάγδα και από δίπλα, μελαχρινή μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με ατσούμπαλο σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, και μια άλλη κοπέλα που αν άκουσα καλά Άννι αναφώνησε η υπηρεσία, καστανόξανθη με μαλλί στο λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο και αυτή αλλά πιο καθαρό από της πρώτης, ψηλότερη επίσης και κανονικό σώμα, 2αρι βυζί (γυμνόστηθη) και ωραίο κώλο, φουλ πρόγραμμα και για τις δύο και κάνουν και παρτούζα.
74 δεξιά η νεαρή Τερέζα, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοούρα και όμορφο πρόσωπο, κανονικό σώμα, 3,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, έχει πάρει λίγα κιλάκια σε σχέση με πριν που τις πάνε και έχει ομορφύνει επικίνδυνα για πολλούς, και μια άλλη κοπέλα που πρώτη φορά νομίζω πως είδα, η Μαρία είπε η υπηρεσία, καστανοκόκκινο μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κανονικό σώμα, λίγο ψηλότερη της πρώτης και ελάχιστα πιο αδύνατη, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
59 όροφος κλειστό
59 ισόγειο η νεαρή Χριστίνα που κατά 90% είναι Φλώρη το χόμπιτ-καρτούν από Φωκαίας 24/27Α/Β, κοντοπίθαρη μελαχρινή πλέον από ξανθιά και με μαλλί στο ύψος των ώμων από κοντό παλιότερα, μέτριο πρόσωπο αν και έχει ομορφύνει και αυτή σε σχέση με παλιότερα, άβυζι εντελώς αλλά με ωραίο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε καθώς παρουσιάστηκε άνευ υπηρεσίας και ξέχασα να την ρωτήσω...
72 αριστερά κλειστό
72 ευθεία κλειστό
72 δεξιά η νεαρή Νάντια, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο με έντονα κόκκινα βαμμένα χείλη, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά ανακοινώθηκε.
66Δ η προμίλφ Τζούλια/Τζουλιάννα από Φ.69Α πρωινές βάρδιες και Αλκιβιάδου 16Γ απογευματινές βάρδιες προ μηνών, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με κανονικό και ελαφρώς ατσούμπαλο σώμα, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα αν και η γηραιά υπηρέτρια είπε πως δεν τα παίρνει στο στόμα, κάτι που έκανε παλιότερα ή έχει άγνοια η ίδια.
66Α η Άννα/Ιλόνα και από Χωματιανού 11Α προ λίγων μηνών, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, αδύνατο ωραίο κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο με τατού από πάνω, απλό πρόγραμμα.
Μετά το πέρας της τσάρκας είχε κλείσει!
56 η νεαρή Αλίνα που πρώτη φορά είδα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα με 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, δεν γνωρίζει ελληνικά, απλό πρόγραμμα.
54Β η νεαρή Βαλέρια, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί κατά το ήμισυ πιασμένο, ωραίο πρόσωπο, κανονικό αδύνατο σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο που κουνούσε γυρίζοντας την πλάτη της κατά την παρουσίασή της με ιδιαίτερο ζήλο, απλό πρόγραμμα.
40 κλειστό

Φωκαίας
17Α κλειστό
17Β η σχετικά νεαρή Αλίκη που πρώτη φορά είδα, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με προβληματική οδοντοστοιχία, ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και κώλο με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
19 κλειστό
25Α κλειστό
25Β η Τζούλια "πίρσινγκ" από Φ.84/86 όπου καυλάντιζε στους καναπέδες κάτι πιτσιρικάδες, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων περίπου, κοντή με κανονικό σώμα, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που τον δίνει.
27Α η μιλφ Βικτώρια που ήταν δωμάτιο και η νεαρή Χριστίνα ο "εξωγήινος" από Φωκαίας 24, Διδύμου 8Β/27, ξανθιά πλέον από μελαχρινή με πιασμένο το μαλλί, μέτριο πρόσωπο αν και καυλωτικό, κοντή με αδύνατο κορμί και πιο αδύνατο από παλιότερα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φουλ πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
27Β ισόγειο η υπηρεσία η παραμυθαντζού κυρά-Εύα παρουσίασε την Ιζαμπέλα από Φ.59-67, σωστά αναφέρθηκε από κάποιον πως αδυνάτισε και ιδιαίτερα στο πρόσωπο με άσχημο αποτέλεσμα, μελαχρινή με ίσιο και πλέον μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο πλέον με τα μαγουλά της να έχουν μπει μέσα και την γαμψή της μύτη να κάνει αρνητικό μπαμ, ψηλή και αδύνατη όπως ανέφερα, 1,5αρι βυζί και μικρότερος κώλος πού φέρει τατού πάνω από αυτόν, η υπηρεσία ανέφερε πως αφήνει ελεύθερο τελειωτικό στα βυζάκια της και για ελεύθερο στοματικό γνώριζε μόνο η κοπέλα.
27Β όροφος η Τσέχα Άννα κατά δήλωση της γηραίας με πάρκινσον υπηρεσίας, πρώτη φορά την είδα και αυτήν, ξανθιά με ίσιο μαλλί το πολύ στο ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα που έφερε και αυτή τατού πάνω από αυτόν, ελεύθερο στοματικό ανακοινώθηκε.
24 η νεαρή Πολωνέζα Μαξίμ από Φωκαίας 27Β ισόγειο παλιότερα πριν αποχωρήσει για Θεσ/νίκη, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, ωραίο αδύνατο κορμί σε σχέση με πριν, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που έφερε ένα τατού κάπου εκεί γύρω και η νεαρή Βιολέτα από Ρωσία όπως ανέφερε η υπηρεσία αδιάφορης εμφανίσεως, κοντύτερη της πρώτης με ατσούμπαλο κορμί, 2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, ελεύθερο στοματικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.

Διδύμου
8Α κλειστό
8Β η νεαρή Χριστίνα, καστανοκόκκινο ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, δυνατό αδύνατο κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο και η νεαρή Άννα επιπέδου Μεταξουργείου εμφάνισης, καστανή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κοντύτερη της πρώτης και πιο γεμάτη επίσης, 2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα στα 30ευρώ.
7Α η πιπίνα ξεπεταγμένη Ορόρα, σκουρόχρωμη μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο καυλιάρικο μουτράκι, κοντή με αψεγάδιαστο κορμί, 3αρι-3,5αρι βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα+ισπανικό.
7Β κλειστό
16 κλειστό
18Α η Άννα γνωστή ως "σάντουιτς" ήταν δωμάτιο, για την ιστορία έχει ωραίο πρόσωπο με ωραία μάτια, πολλά κιλά με μεγάλα μαστάρια και πλούσια τα ελέη, φουλ πρόγραμμα.
18Β η προμίλφ-μιλφ Ρωσίδα Σοφία από Φωκαίας 25Α παλιότερα, μελαχρινή με μακρύ και ελαφρώς σπαστό μαλλί, ωραίο πρόσωπο και μάτια αλλά άβαφτο και έδειχνε τραχύ, συνεσταλμένο σαλονάρισμα, κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, δεν θυμάμαι αν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και τι...
20 η νεαρή Ρωσίδα Όλγα, καστανή με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο αν και έδειχνε πως δεν την πάλευε κάτι που φάνηκε και στο πρόσωπο της υπηρεσίας ως απογοήτευση, κανονικό ωραίο κορμί με 1,5αρι-2αρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο κάτω από την κοντή μαύρη φουστίτσα, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στα βυζάκια ανακοινώθηκε.
27 η μιλφγκιλφ Ελένη, καστανή με κοντό μαλλί, τρομακτικότατη και για Μεταξουργείο, κανονικό ας πούμε σώμα, 2,5αρι κρεμασμένο βυζί (γυμνόστηθη πάντα) και η μιλφ Αλίνα, μελαχρινή με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, από φάτσα και αυτή τα ίδια όχι όμως σε τόσο μεγάλο βαθμό, κοντύτερη της πρώτης και λίγο πιο γεμάτη, φουλ πρόγραμμα ανακοίνωσε η πρώτη για τον εαυτό της και απλό για την άλλη και κάνουν και παρτούζα.

Έλλης
3 κλειστό

Άγκυρας
1 η μεταλλαγμένη Μπάρμπι, από κοντά δεν λέει...
12Β κλειστό
12Α κλειστό

Καλό ξημέρωμα!
 

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Μηνύματα
307
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Καταιγισμος ενημερωσεων  :cum: :rockon: :rockon:

Σημερα εγινε ακραιο πορνιασμα παρεα με Millepetrozza, Kareklokentavros, Spougenas και μαζι ηταν και τεραστιος πορνος Κωνσταντινος Πλευρης ο οποιος δηλωσε οτι θα κανει αυριο εγγραφη στο site  :rockon: :rockon:

Γυρισαμε σχεδον τα παντα Φυλης-Λιοσιων-Μεταξουργειο και τα στουντιο στο Γκαζι.

Ο σμυρνη και ο Φυστικης καλυψαν τα περισσοτερα οποτε δεν γραφω τιποτα. Ουτως η αλλως δεν πετυχαμε και τιποτα αξιοπροσεκτο.

Ειπα να κανω λιγη οικονομια σημερα μιας και την τελευταια βδομαδα εχω φυτιλιασει 140 ευρω στις πουτανες και ετσι εχυσα το στανταρακι μου την Παολα στο Μ.Αλεξανδρου28 με απαξιωτικο 10ρικακι. Αψογη για πολλοστη φορα, οσοι ειστε μερακληδες και σας αρεσουν οι χοντρουλες, επιβαλλεται να της δοσουν μια ευκαιρια. Κανει τσιμπουκαρα ακαποτη με τελειωτικο στο στομα, το μουνι της εχει αρκετα καλη αισθηση(παρα την τεραστια περιφερεια της), το σωμα της ειναι σφιχτο παρα τα κιλα της, εχει ομορφο προσωπο, ειναι εργατρια τιμαει τα 10 ευρω και με το παραπανω και ειναι και πολυ αγαπησιαρα μεσα.  :cum:

Τελος να αναφερω οτι στα στουντιο που γυρισαμε απελπιστηκαμε ολοι απ τη ΜΠΑΖΙΛΑ. Πραγματικα στο Μεταξουργειο εχει πιο ωραια μουνια(με ελαχιστες εξαιρεσεις)  :S τι πραμα ειναι αυτο να ουμε, καταντια...


ξεροχυνω πολυ δυνατο πορνιασμα.περιμενω να γινει μελος στο site και ο τιτανοτεραστιος κωνσταντινος πλευρης μεγαλος πορνος και φοβεροσ τυπας τον εχω τεραστια αναγκη
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καταιγισμος ενημερωσεων  :cum: :rockon: :rockon:

Σημερα εγινε ακραιο πορνιασμα παρεα με Millepetrozza, Kareklokentavros, Spougenas και μαζι ηταν και τεραστιος πορνος Κωνσταντινος Πλευρης ο οποιος δηλωσε οτι θα κανει αυριο εγγραφη στο site  :rockon: :rockon:


Τελος να αναφερω οτι στα στουντιο που γυρισαμε απελπιστηκαμε ολοι απ τη ΜΠΑΖΙΛΑ. Πραγματικα στο Μεταξουργειο εχει πιο ωραια μουνια(με ελαχιστες εξαιρεσεις)  :S τι πραμα ειναι αυτο να ουμε, καταντια...

Ο Πλεύρης είναι φίλος του "Χάρη Ρώμα"...;  :)
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.133
Κριτικές
491
Like
37.452
Πόντοι
41.447
Τζον Φιστικης,νεα σμυρνη κ μπεμπας πολυ ωραιες ενημερωσεις!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom