ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Υπερ-ήρως!Η χημική σύσταση άγνωστη...
...
Διεκδικείτε προτομή στη διασταύρωση Φωκαίας και Φυλής.
Υπερ-ήρως!Η χημική σύσταση άγνωστη...
...
Λαϊκή απογευματινή, πορνεία οδού Τροφωνίου...
13 ανώγειο
Η αλλοδαπή γκιλφ Όλγα, που την έχει καταγαμήσει ο μισός νομός Αττικής...
Διδυμου 20. Η μιλφ - μυστηρια γυναικα Αννα. Κανονικου αναστηματος, πολυ αδυνατη με μικρα σιλικονατα στηθη. Εκφυλο προσωπο και μακρυ μαλλι σπαστο. Ελευθερο στοματικο. Σιγουρη και εγγυημενη επιλογη. Ξερει να γλειφει αψογα και παρολη την κρυαδα που βγαζει στο σαλονι , στο δωματιο ειναι πολυ αισθησιακη. Και σημερα περασα πολυ καλα μαζι της.
Αλκαμενους 113. 2 σοβιετικες μιλφ και παλι. Η Λευκορωσιδα Βαλερια, με καστανο σχετικα κοντο μαλλι, 3αρι φυσικο στηθος, σωμα με λιγες καμπυλες και η Ρωσιδα Νικη. Η Νικη ειναι ξανθια με καρε μαλλι, σχετικα αδυνατη και με μικρο στηθος. Κανουν και παρτουζα.
Ληγμένο μάλλον...Αν ακούσετε ποτέ κανένα ασθενοφόρο στη Φυλής να τρέχει, τότε θα πρόκειται για τον ήρωα που έπεσε από κινέζικο βιάγκρα ...
Πάντως όποιος θέλει να γαμίσει στενό κωλαράκι, προτείνεται η Άντζελα από Φωκαίας 17. βουλγάρα
βόλτα(00.00-01.15) στην 3η βάρδια του μεταξουργείου , μία ψήφος(χε χε χε για να είμαι και επίκαιρος...)
Κολωνού 32β Βανέσα η ταιλανδεζορουμάνα με την παθιάρικη φωνή , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί πολλά τατού ,απλό στα 15 ευρώ.
Είναι αλήθεια ότι είναι λίγο σοβαρή στο σαλόνι. Όμως μέσα αλλάζει. Στο δωμάτιο την παρέλαβα στα όρθια και αρχίσαν τα κωλοτριψήματα. Έβαζε το δαχτυλάκι στο κωλαράκι της ν΄ ανοίξει και ήταν πολύ χαλαρή και δεκτική στο χέρι που της έβαζα. Τσιμπουκάκι ελεύθερο με @@γλύψημο και απ΄ ευθείας στο γκροβεράκι της. Λιγάκι σπάει τη μέση της στα τέσσερα αλλά μετά στρώνει. Γενικά είναι πολύ δεκτική, καυλιάρα και ευκολόχρηστη λόγο σωματοδομής. Το μόνο που δεν μου άρεσε επάνω της ήταν ότι το είχε λίγο αξύριστο και μου φάνηκε κάπως αντιαισθητικό.Αυτή , τί ρόλο παίζει?
Ενώ έχει τις σωματικές αναλογίες που μου αρέσουν, είναι πολύ ξινή και απότομη στο σαλόνι.
Μέσα στο δωμάτιο τι λέει?
Για πε καμιά λεπτομέρεια ? ? ?
Είναι αλήθεια ότι είναι λίγο σοβαρή στο σαλόνι. Όμως μέσα αλλάζει. Στο δωμάτιο την παρέλαβα στα όρθια και αρχίσαν τα κωλοτριψήματα. Έβαζε το δαχτυλάκι στο κωλαράκι της ν΄ ανοίξει και ήταν πολύ χαλαρή και δεκτική στο χέρι που της έβαζα. Τσιμπουκάκι ελεύθερο με @@γλύψημο και απ΄ ευθείας στο γκροβεράκι της. Λιγάκι σπάει τη μέση της στα τέσσερα αλλά μετά στρώνει. Γενικά είναι πολύ δεκτική, καυλιάρα και ευκολόχρηστη λόγο σωματοδομής. Το μόνο που δεν μου άρεσε επάνω της ήταν ότι το είχε λίγο αξύριστο και μου φάνηκε κάπως αντιαισθητικό.
Μπα, το καλύτερο είναι γλόμπος φτιαχμένος με laserΑγαπητέ ....τό άξύριστο είναι τό ΜΕΔΟΥΛΙ
Μπα, το καλύτερο είναι γλόμπος φτιαχμένος με laser
eεγώ όταν την πήρα κωλαράκι δεν έδωσε υποκρινόμενη ότι είναι ταλαιπορημένοΑγαπητέ ....τό άξύριστο είναι τό ΜΕΔΟΥΛΙ
Μπα;...
Κωνσταντινουπόλεως 166β Άντζέλα ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί μπουτού , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
...
Αγαπητέ ....τό άξύριστο είναι τό ΜΕΔΟΥΛΙ
Εδώ φαίνεται ότι οι κ.κ. amjik και Larson έχουν σημαντική διαφορά ηλικίας: Το πρότυπο του μουνιού, είναι εκείνο το μουνί που είδες για πρώτη φορά στη ζωή σου.Μπα, το καλύτερο είναι γλόμπος φτιαχμένος με laser
είναι θέμα καθαρά αισθητικής και υγιεινής....η πολύ τρίχα είναι αηδιαστική....η λίγη αντέχεται...Μπα;
Από τα 20 ευρώ, στα 10;
Έκπτωση 50%... Σχεδόν σαν σε Δημόσιο Έργο...
Εδώ φαίνεται ότι οι κ.κ. amjik και Larson έχουν σημαντική διαφορά ηλικίας: Τα πρότυπα του μουνιού, είναι αυτό το μουνί που είδες για πρώτη φορά στη ζωή σου.
Μέχρι το τέλος των 80s, το μουνί-γλόμπος εθεωρείτο αισθητικά απαράδεκτο, σχεδόν ανωμαλία...
Είναι αλήθεια ότι είναι λίγο σοβαρή στο σαλόνι. Όμως μέσα αλλάζει. Στο δωμάτιο την παρέλαβα στα όρθια και αρχίσαν τα κωλοτριψήματα. Έβαζε το δαχτυλάκι στο κωλαράκι της ν΄ ανοίξει και ήταν πολύ χαλαρή και δεκτική στο χέρι που της έβαζα. Τσιμπουκάκι ελεύθερο με @@γλύψημο και απ΄ ευθείας στο γκροβεράκι της. Λιγάκι σπάει τη μέση της στα τέσσερα αλλά μετά στρώνει. Γενικά είναι πολύ δεκτική, καυλιάρα και ευκολόχρηστη λόγο σωματοδομής. Το μόνο που δεν μου άρεσε επάνω της ήταν ότι το είχε λίγο αξύριστο και μου φάνηκε κάπως αντιαισθητικό.
βόλτα(00.00-01.15) στην 3η βάρδια του μεταξουργείου , μία ψήφος(χε χε χε για να είμαι και επίκαιρος...)
Κολωνού 32α Αλεξάνδρα μελαχρινή με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους ψηλή κανονικό σώμα στρογγυλό κωλαράκι 1.5αρι βυζι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Στο Ιάσωνος 1 σε ντουέτο ήταν η μιλφ Ειρήνη,λεπτή,με πιασμένα πίσω καστανόμαυρα μαλλιά μαζί με ένα μπάζο μιλφ με όνομα Ελένη που είχα πάρει σχετικά πρόσφατα. Η Ελένη είναι ψηλή,γεματούλα σχετικά με μαύρα μακριά μαλλιά και γουρλωτά μάτια.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο σε ντουέτο η Νικόλ με την Σοφία.Και οι 2 νταρντάνες με γεμάτο σώμα και μαύρα κοντά μαλλιά.Κάνουν παρτούζα με 15 ευρώ.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό τέλος σε ντουέτο η Μανταλένα,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά μαζί με την αθίγγανη Ρουμάνα Ελένη,κοντή,λεπτή με μελαμψό δέρμα και μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά.Απλό στο δεκάρικο.
Όπως οι κόκορες στο κοτέτσι...
Η πιατσα ειναι αδεια.Παλια εβλεπα γνωστους Μπουρδελιαριδες και υπηρχε η παρεα των Μπουρδελιαριδων τωρα εχουνε μεινει μονο ο BMW και ο Σκρουτζ που πηγαινουν και καθε μερα.