Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (29 μέλη και 294 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ένα (ακόμα) μπράβο στους ακούραστους ενημερωτές μας ! ! !
 

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες..έχετε να προτείνετε καμία καλη Βυζαρού απο φυλής τωρα το απόγευμα;;
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλησπέρα μάγκες..έχετε να προτείνετε καμία καλη Βυζαρού απο φυλής τωρα το απόγευμα;;

Φυσικά αγαπητέ.... Διδύμου 18Β η γνωστή Άννα "σάντουιτς"... :tits2: :zfuck: Είναι λίγο χοντρούλα βέβαια... :s&m_1: :grin:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H καθιερωμένη βόλτα του Σαββάτου με βρήκε να περιπλανιέμαι στις περιοχές της Αττικής,του Αγ.Παντελεήμονος και του Μεταξουργείου προς αναζήτηση της ηδονής με καινούρια τεμάχια.Αλλά εις μάτην κατέληξα πάλι με κοπέλες που είχα δοκιμάσει.Η κατάσταση λίγο πολύ παγιωμένη όσον αφορά τις κοπέλες.Ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά.
Στο Περγάμου 27 ισόγειο παρόλο που είχε λαική αγορά ο οίκος ήταν ανοιχτός και το έχει κάνει και άλλες φορές.Το θέμα είναι ποιος πελάτης θα μπει στον οίκο περνώντας μέσα απο τους πάγκους σε κοινή θέα των εμπόρων και των νοικοκυρών.
Στο Ρεμούνδου 21 ο όροφος ήταν ανοιχτός και ήταν η καινούρια κοπέλα και καλά απο την Ιταλία που ήθελα να δω.Το όνομα της ήταν Κάρλα και εμφανισιακά έχει ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους και σώμα σχετικά γεμάτο.Χώρα προέλευσης μάλλον Αλβανία.Η υπηρεσία ανακοίνωσε πρόγραμμα απλό με 20 ευρώ, γυμνό τσιμπούκι στα 30 ευρώ και κώλο στα σαράντα ευρώ.Επέμενε ότι μέσα είναι πολύ καλή και δεν βιάζεται.Εμφάνιση Κάρλας επιεικώς μέτρια.Στα μπουρδέλα με τιμολόγιο η αλλιώς καπέλο στις τιμές μην περνάτε συναγωνιστές για να μην επεκταθεί αυτό το ελεεινό φαινόμενο και σε άλλα μαγαζιά. Μέχρι στιγμής το έχω συναντήσει σε 2, σε αυτό και στο Φυλής 109 όροφος.Και το εικοσάρικο καλό είναι και τους κάνει και αν δεν συμμορφωθούν υπάρχουν και αλλού μαγαζιά.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν κοπέλα με όνομα Χριστίνα.Λεπτή,προμίλφ,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,νοστιμούλα σχετικά με απλό πρόγραμμα.Δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου την συγκεκριμένη.Μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.
Το Πιπίνου 107 ήταν κλειστό και το ισόγειο και ο όροφος και υπήρχαν ενοικιαστήρια.
Στο Παρασίου 36 που μπαίνω για πρώτη φορά σήμερα ήταν η Καρολίνα.Κοπέλα γεματούλα,με μακριά ξανθά μαλλιά,μεγάλα στήθη και λευκό δέρμα.Έψαχνα την Μόνικα αλλά η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι θα εργάζεται απο αύριο.
Στο Τροφωνίου 11 στον όροφο κλασσικά η μιλφ Μπέτυ,με ξανθά μακριά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο κλασσικά η Αγάπη,ώριμη,με ξανθά κοντά μαλλιά,γεματούλα η οποία και έχει χάσει αρκετά κιλά.Κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Τροφωνίου 13 στον όροφο η ώριμη Ελληνίδα Άννα,με μακριά καστανά μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με κάποια πιασιματάκια.Αρκετά φιλική μου ανακοίνωσε ότι κάνει γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της.Την είχα ξαναδεί και παλιότερα και μου ψιλοκάνει κλικ για να περάσω.
Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο η παλιά καραβάνα ώριμη Τζούλια.Υπέρβαρη με μεγάλα κανόνια και κοντά μαύρα μαλλιά που σίγουρα ακόμα έχει το ειδικό κοινό της.
Στο Βέργας 6 στο υπόγειο η ώριμη Μαριάννα γεματούλα με ξανθά καρέ μαλλιά παλιά καραβάνα έχει περάσει και απο τα Αλκαμένους 117 πριν χρόνια καθώς και απο το Περγάμου 27 όροφος όπου εργαζόταν χρόνια.
Στο Βέργας 6 όροφος η Σοφία,ώριμη γεματούλα με κοντά κόκκινα μαλλιά και ακατάδεκτη στο σαλονάρισμα.Έχει καραμουζιάσει πολλούς συναγωνιστές.
Στο Λιοσίων 79 στον όροφο και αυτήν την φορά ήταν η γυρολόγος αθίγγανη Αλίνα.Κανονικών κιλών,προμίλφ,με μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψό δέρμα και στραβά δόντια.Κάνει γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα και κώλο.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Καλλέργη 33.
Στο Εξηκίου 18 στον όροφο καινούρια κοπέλα με όνομα Αλεξάνδρα.Γεματούλα σχετικά,με λευκό δέρμα και καρέ ξανθά μαλλιά.Ανακοινώθηκε σπέσιαλ τσιμπούκι. Η Ξένια μάλλον δέν έχει επιστρέψει απο την Θεσσαλονίκη όπου εργάζεται.
Στο Αλκιβιάδους 16Β το ντουέτο Νίκα και Νικόλ.Η μιλφ Νίκα,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,με μαγουλάκια και βουκολικό λουκ.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Η Νικόλ νεαρότερη με κοντα ξανθά μαλλιά γεματούλα με γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα.
Στο Αλκιβιάδους 16Γ ήταν η ώριμη Κατερίνα η "Σέρβα" με φουλ πρόγραμμα. 'Αντε να δούμε πότε αυτά τα μαγαζιά θα φέρουν καινούριο αίμα.
Στο Διδυμου 27 στο ισόγειο κλασσικά το ντουέτο της γκράνυ Ελένης με την νεαρή Άννα.Η Ελένη,ψηλή,με κοντά ξανθά μαλλιά,σπασμένο πρόσωπο,βυζάρες με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και η Άννα κοντούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά,κανονικών κιλών με γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 20 σήμερα εργαζόταν η Μία,μιλφ με πιασιματάκια,μακριά ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και γυαλιά καθηγήτριας.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 16 2 κοπέλες.Η μιλφ Μαρία,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαύρα καρέ μαλλιά και βυζάρες και η λίγο νεαρότερη αλλά μιλφ και αυτή Αναστασία,με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους,κανονικών κιλών,λευκό δέρμα και λίγο χαλαρό σώμα.Γυμνό τσιμπούκι κάνουν κατόπιν ελέγχου στο δωμάτιο και δεν το ανακοινώνουν δημόσια.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο 2 κοπέλες σε ντουέτο. Η πρώτη ήταν η Μαρία ή Άννα η Τσέχα με κόκκινα καρέ μαλλιά,κανονικών κιλών,με φαρδιά περιφέρεια,γεμάτα καπούλια και λίγο στραβή μέση αν πρόσεξα καλά.Η δεύτερη κοπέλα είναι καινούρια για τον οίκο,την είχα δει και την προηγούμενη φορά μάλλον την λένε Ναταλύ.Έχει ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,είναι κανονικών κιλών με πιασιματάκια.'Εχει εργαστεί παλιότερα στο Φώκαιας 24 σαν Μιχαέλα και έχει περάσει και απο Φυλής 109 όροφος.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 κοπέλες.Η παρτούζα στα 30 ευρώ.
Στο Φυλής 40 κλασσικά η Ελένη απο Ρωσία με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και μακριά καστανά μαλλιά.
Τα Φυλής 59,72 κλειστά.Το Φυλής 66Δ επίσης κλειστό.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο η επιστροφή της Ειρήνης που εργαζόταν προσφάτως στα Διδύμου 24&27.Κανονικών κιλών με πιασίματα,μαύρα μακριά μαλλιά.Κώλος στο πρόγραμμα.Στον όροφο η Εμμανουέλα ψηλή με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Εμφανίζεται στο σαλόνι πάντα πιάνοντας το μουνί της.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο τον τελευταίο καιρό τα πρωινά συναντάμε την Τζίνα απο τα Φυλής 86&84 όροφος. Κόκκινα κοντά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα με απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν η Γαβριέλλα ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα δεν την θυμάμαι απο κάπου,Με ξανθά μαλλιά κατσαρά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα,μελαμψο δέρμα,μικρά στήθη με σκούρα άλω.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 όροφος η Καμέλια γνωστή και ως Ντάνα απο Μολβαδία και παλιότερα και Λώρη θα απουσιάσει ένα μήνα στην πατρίδα της.Αντ αυτής εργαζόταν η Μαρία απο Αλβανία κοντή με κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η Άλλα.Ψηλή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και σώμα ελαφρώς γεμάτο.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικο.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν κλασσικά η Ελένη,κοντή,ελαφρώς γεμάτη με μακριά ξανθά μαλλιά.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα το κορίτσι των λουλουδιών.λεπτή με καρέ μαλλί και κρεμαστά βυζιά.Απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 71 όροφος είχε κοπέλα επιεικώς μέτρια,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα ελαφρώς γεμάτο.Αδιάφορη.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο ήταν όπως και την προηγούμενη εβδομάδα η Αλεξάνδρα απο τα Φώκαιας 24&27.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο με αλβανικά φαινοτυπικά χαρακτηριστικά και τατού πεταλούδα στο πίσω μέρος του ώμου.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Η πρώτη συνουσία έγινε σε αυτήν την κοπέλα με καλές εντυπώσεις όπως πάντα.
Αλλαγή ρότας στο Μεταξουργείο όπου μπήκα επιλεκτικά στα εξής:
Τα Μ.Α 20 και το Μ.Α 22 όροφος ήταν κλειστά.
Στο Μ.Α 22 στο ισόγειο ήταν μαύρη,προμιλφ,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασίματα και τραχύ πρόσωπο.Απλό στο δεκάρικο.Μπάζο.
Στο Μ.Α 28 σε ντουέτο η Βερόνικα,ψηλή,υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω η οποία στο δεκάρικο κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μαζί της η Φλώρα νεαρότερης ηλικίας,πιο κοντή,γεματούλα και αυτή αλλά με ωραιότερο σώμα και κοντά μαύρα μαλλιά πλέον.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο μπροστινό ήταν η Μπάρμπαρα,προμιλφ αδιάφορο,με κοντό μαύρο μαλλί,κοντή,κανονικών κιλών με πιασίματα.Απλό.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο ήταν κοντή,υπέρβαρη,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους αδιάφορη με γυμνό τσιμπούκι και κώλο στο δεκάρικο.
Το Κολωνού 27 όροφος ήταν κλειστό.
Στο Ιάσωνος 1 σε ντουέτο ήταν η μιλφ Ειρήνη,λεπτή,με πιασμένα πίσω καστανόμαυρα μαλλιά μαζί με ένα μπάζο μιλφ με όνομα Ελένη που είχα πάρει σχετικά πρόσφατα.   Η Ελένη είναι ψηλή,γεματούλα σχετικά με μαύρα μακριά μαλλιά και γουρλωτά μάτια.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο σε ντουέτο η Νικόλ με την Σοφία.Και οι 2 νταρντάνες με γεμάτο σώμα και μαύρα κοντά μαλλιά.Κάνουν παρτούζα με 15 ευρώ.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό τέλος σε ντουέτο η Μανταλένα,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά μαζί με την αθίγγανη Ρουμάνα Ελένη,κοντή,λεπτή με μελαμψό δέρμα και μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά.Απλό στο δεκάρικο.Την Ελένη την ξαναπήρα και πάλι ήταν πολύ καλή αλλά αρχίδια δεν έγλειψε όπως την πρώτη φορά. Μοναδική παραφωνία η υπηρεσία που φώναξε τρεις φορές την κοπέλα και την άγχωσε υπερβολικά.Μαύρο στην υπηρεσία λοιπόν.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Λιοσίων 79 Ελένη , μελαχρινή μαυριδερή λεπτή με μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό και κώλο.
Με αυτό το όνομα δουλεύει σε αυτό το σπίτι αυτή η τσιγγάνα; Είναι αρκετά παλιά καραβάνα.

Βέργας 3 πάνω Βικτόρια η καινούργια ουκρανέζα ξανθιά με το μαλλί αλογοουρά ,κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική , ήταν καλή)
Κοίτα να δεις και δεν πέρασα για να μην με δει η Χρύσα! Έχασα την καινούρια!

Συγχαρητήρια για τις πολύ καλές ενημερώσεις σου!
 

Επισκέπτης
Με αυτό το όνομα δουλεύει σε αυτό το σπίτι αυτή η τσιγγάνα; Είναι αρκετά παλιά καραβάνα.
Κοίτα να δεις και δεν πέρασα για να μην με δει η Χρύσα! Έχασα την καινούρια!

Συγχαρητήρια για τις πολύ καλές ενημερώσεις σου!
η καστανοξανθη υπηρεσια με ενημερωσε οτι απο μεθαυριο θα δουλευει η χρυσα το αργοτερο...κριμα ηθελα σημερα να την παρω...
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
H καθιερωμένη βόλτα του Σαββάτου με βρήκε να περιπλανιέμαι στις περιοχές της Αττικής,του Αγ.Παντελεήμονος και του Μεταξουργείου προς αναζήτηση της ηδονής με καινούρια τεμάχια.

Στο Τροφωνίου 11 13 στον όροφο κλασσικά η μιλφ Μπέτυ,με ξανθά μακριά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Τροφωνίου 11 13 στο ισόγειο κλασσικά η Αγάπη,ώριμη,με ξανθά κοντά μαλλιά,γεματούλα η οποία και έχει χάσει αρκετά κιλά.Κάνει γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Τροφωνίου 13 11 στον όροφο η ώριμη Ελληνίδα Άννα,με μακριά καστανά μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με κάποια πιασιματάκια.Αρκετά φιλική μου ανακοίνωσε ότι κάνει γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα της.Την είχα ξαναδεί και παλιότερα και μου ψιλοκάνει κλικ για να περάσω.
Στο Τροφωνίου 13 11 στο ισόγειο η παλιά καραβάνα ώριμη Τζούλια.Υπέρβαρη με μεγάλα κανόνια και κοντά μαύρα μαλλιά που σίγουρα ακόμα έχει το ειδικό κοινό της.

Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο η επιστροφή της Ειρήνης που εργαζόταν προσφάτως στα Διδύμου Φωκαίας 24&27.

Το Φυλής 71 όροφος είχε κοπέλα επιεικώς μέτρια,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα ελαφρώς γεμάτο.Αδιάφορη. Κλαούντια

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις ενημερώσεις τους,ο Φανούρης πως και δεν έγραψε; Μπας και το συνδιάσει αύριο με τις εκλογές;  :grin:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.572
Πόντοι
1.796
αποχη απο καλπες ψηφιζει μπουρδελα
 

Επισκέπτης
Εκείνη η πόρνη του ελέους και καριόλα :lheel: η Εστέλ από Φωκαίας 27Β πού χάθηκε; Βρίσκεται σε εξωβορδελιακή ανάπαυλα;
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Γαμάμε με προφύλαξη και ΔΕΝ[/size]

DSC05010.jpg


Ιάσονος ψηλά, στην περιοχή των ναρκομανών


18:21-20:24 (χθες)

Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο μιλφς: Μία μελαχρινή με ίσιο κοντό μαλλί, αγριωπό πρόσωπο, μικρό στήθος και καλό σώμα, που έβλεπα στο Μαραθώνος 59, και μία καστανή, με το ίσιο μαλλί της να φτάνει μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), αψηλή, με χοντρά βραχιόνια και βαρύ κορμί. Σε απλό και οι δύο.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η μελαχρινή τρανσέξουαλ Εμμα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ στα 10 και όχι στα 20 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Μία καστανή μιλφ με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σε αλογοουρά, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η Πάολα. Με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σόνια, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο έκφυλο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί, ωραίος κώλος. Σε απλό και 69.
Πληρώθηκε...

DSC05020.jpg


DSC05022.jpg


DSC05018.jpg


DSC05017.jpg


Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η Μαρία, από τα παραπάνω ισόγεια: 37 και 19, καθώς και το ισόγειο στην Κολοκυνθούς 38, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό και 69.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η 20άχρονη ξανθιά αλβανίδα Βίκυ, από το διπλανό ισόγειο, και μία με ίσιο μαύρο μαλλί μ' ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, λίγο γεμάτα μπουτάκια. Αμφότερες σε απλό και 69.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κορίτσια: Η Αντρέα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, καλοταϊσμένο κορμί, και η Αννα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι), επίσης καλοθρεμμένο κορμί. Σε απλό και οι δύο.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η ξανθωπή Μαρία με τα προβληματικά δόντια και το φυλακόβιο ταττού στο μπράτσο, σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ, και η μελαχρινή Μικαέλα, σε απλό.
Ιάσονος 43: Επίσης δύο κοπέλες: Η Σοφία, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, σώμα με πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι, σε ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, και η Αννα, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, ομορφούλα, με μεσαίο στήθος και καλογραμμένο αδύνατο κορμί. Σε απλό και 69.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Αντρέα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα μικρό τρίμπαλ στην οσφύ. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ κσι ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η μελαχρινή τσιλιβήθρα Νάταλι και μία αψηλή νεαρή νέγρα με ωραίο σώμα, μεσαίο στήθος και σγουρό μαλλί σαν μανιτάρι! Αμφότερες σε απλό με 69.
Ιάσονος 36: Δύο κοπέλες: Η Μανταλένα, απ' τα Κολωνού 15 και το υπερυψωμένο ισόγειο 23, το ισόγειο της Ιάσονος 20, και το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 1, με ίσια ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με μία ελιά στο πάνω χείλος, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), σώμα με πιασίματα, και μία νεαρή νέγρα με φαρδιά μούρη και μέτριο σωματάκι. Σε απλό τα κορίτσια.
Ιάσονος 33: Μία νεαρή με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο στήθος, μέτριου αναστήματος, με ωραίο σωματάκι. Σε απλό.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Χριστίνα το «νανάκι». Σε απλό.
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η μελαχρινή καυλιάρα αλβανίδα Ελπίδα, από το Κολοκυνθούς 63, και η Κάρμεν, με καστανό ίσιο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με σαρκώδη χείλη, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, λίγο «ανοιχτή» στη λεκάνη. Απλό στα 10 και με ΚΩΛΟ στα 15 μποθ οβ δεμ.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η Σοφία, με ξανθό μαλλί, μεσαίο στήθος, μεγαλούτσικη κωλάρα. Σε απλό.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Αντζελίνα, από το Ιάσονος 33, το Ιάσονος και Λεωνίδου, και το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 20, με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, μικρά βυζιά, αδύνατο ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Ιάσονος και Λεωνίδου: Η εκφυλη ξανθιά Μαρία. Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ ή 69 στα 15.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξανθιά μουνάρα Νατάσα. Σε απλό.
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η μελαχρινή χοντρή Ρωξάνα, απ' το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28, σε απλό.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Η Βερόνικα από την Τουρκία, σε απλό.
Ιάσονος 19 όροφος: Η ξανθιά καυλιάρα Μόνικα. Σε απλό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Σύλβια, από το ισόγειο της Ιάσονος 1, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλούτσικο έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κορμί με λίγα πιασιματάκια. Σε απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η βουλγάρα Αντζελα, με το κοντό μαλλί, από το Ιάσονος 31 και τον όροφο της Κολοκυνθούς 38, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η καστανή, ζουμερή Μαρία, από τον διπλανό όροφο, σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Ελένη, πιθανόν αθιγγανίδα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Δύο χοντρές: Η ουκρανή Νικόλ, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 20, και η νεαρή ρωσίδα Αντζελα, από τον απέναντι όροφο με το νούμερο 2. Σε απλό.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η Λολίτα και η Πωλίνα, μελαχρινές με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, αμφότερες φορούσαν εσωφόρια, με κανονικά σώματα (η μία έφερε από 1 ταττού στα μπράτσα). Σε απλό.
Ιάσονος 2 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλα μπομπόνια, παχουλή. Σε απλό.
Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η Ναταλί, με ίσιο μαύρο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοντόχοντρη, και η Χριστίνα, με ίσιο καστανό μαλλί μ' ανταύγειες, έκφυλο όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ζωή, με ίσιο ξανθό πλέον μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με μεγάλα δόντια, μικρό στήθος, αδύνατη με μία μικρή διάστιξη στην οσφύ και μία ψεύτικη αριστερά στην κοιλιά. Σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Δύο κοπέλες: Η Αννα/Κατερίνα, από το υπόγειο της Κεραμεικού 13, με ίσιο σκούρο καρέ μαλλί, έκφυλο πρόσωπο, βιζέττα μ' ένα μικρό ταττού αριστερά, αδύνατο καλοσχηματισμένο κορμί, και η Ανδριάνα, με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, λεπτή. Σε απλό.
Κολωνού 15 δεξιά: Δύο κοπέλες: Η νεαρή ρουμάνα Αλίνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ωραίο σωματάκι, και μία Πάμελα. Σε απλό και οι δύο.
Κολωνού 15 αριστερά: Δύο κορίτσια: Η Λάουρα, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό καλλίγραμμο κορμί, και η Βίκυ/Ανθούλα (από το Ιάσονος 36). Σε απλό.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ροζαλίντα, από τα ΜΑ 22 και 20, με ΚΩΛΟ.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Εσμεράλντα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί με μία διάστιξη δεξιά στην κοιλιά. Σε απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ιωάννα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, ομορφούλα, μικρό στήθος, καλλίκορμη. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ντιάνα, μία νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, αψηλό ωραίο κορμί, καλλίκωλη. Σε απλό.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η Ζάνα, με το «βασιλικό τσιμπουκάκι».
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Η μιλφογκίλφ βουλγάρα Μαρία, από τα Κολοκυνθούς 38 και το Αχιλλέως 40, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοάσχημη, φορούσε εσωφόρι. ΚΩΛΟΣ.
Κολωνού 48: Η ρωσίδα Ελένη, με ίσιο κοντό καστανό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί με μία διάστιξη στη μέση. Σε απλό.
Κολωνού 53: Δύο μιλφογκίλφς: Η Λάνα, από το ισόγειο της Ιάσονος 1, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με λεπτά χείλη, μεγάλο στήθος, αψηλό καλοζωισμένο κορμί, και η πολωνέζα Αννίτα, από το απέναντι 48 και το Θάσου 13 παλιότερα, με ίσιο ξανθό μαλλί έως τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλό καλοθρεμμένο κορμί. Ανακοινώθηκε απλό και για τις δύο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο κοπέλες: Η Νικόλ, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεγάλα μεμέ, αψηλό βαρύ κορμί με κοιλιές, κωλάρα και μπουτάρες, και η γνωστή ρωσίδα μιλφογκίλφ Φωτεινή. «Νόρμαλ σεξ» και για τις 2.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Η Ναόμι, μία νέγρα με ομορφούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος και γεματούτσικο κορμί. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η Καίτη, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο φιλήδονο προσωπάκι, μεσαίο στήθος με μία διάστιξη αριστερά (μία λέξη), τσουπωτό κορμάκι με μπρατσάκια, κοιλίτσα και μπουτάκια. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Η Ντανιέλα, μιλφ με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος μ' ένα ταττού (φορούσε εσωφόρι), γεμάτο κορμάκι με ωραίο κώλο. Σε απλό.

αψογες όπως πάντα οι ενημερωσεις των αξιοτιμων κυριων ΠΥΡΑΥΛΟΥ, Φανουρη Τζουρα και professorx
[...]
Θενξ φρομ μάι παρτ!

Ο.τιδήποτε γαμείτε και δεν είναι συμβατικό θήλυ.
:grin:
Χα χα χα, όπως οι χοντρές, οι τρανσέξουαλς, τα κτήνη!
Είχα καταλάβει τι εννοούσατε κύριε ΠΥΡΑΥΛΕ. Απλώς κατά την απάντησή μου στο σχόλιό σας, αφού το χώρισα σε υποενότητες, προσπάθησα να κάνω έναν, τρόπον τινά, χιουμοριστικό διάλογο μαζί του. Οπότε, σύμφωνα με το σενάριο, στην ερώτησή μου προς εσάς «Τί εννοείτε "αποκλίσεις";» απαντούσατε «Σήμερα απέμειναν οι χοντρές» και 'γώ συνέχιζα «Α μάλιστα! (εννοείτε τις χοντρές!) Ωραίες (όμως) οι χοντρές!» και λοιπά και λοιπά.
Το λάθος μου ήταν που στο παραπάνω, δεν πρόσθεσα τις λέξεις μέσα στις παρενθέσεις για να γίνω (πιο) κατανοητός.

[...]
Υ.Γ. Να δώσω και εγώ με την ευκαιρία, αποφεύγοντας να σπαμάρω, τα τεράστια πορνοσυγχαρητήρια μου για τις ενημερώσεις στους μέγιστους n.smirni76, Φανούρης Τζούρας, professorx, amadeus_gr, TOMMY DEVITO, ΠΥΡΑΥΛΟΣ, aoratos19, billy13, Katagavlomenos.
Και τα δικά μου πορνοσυγχαρητήρια για σένα φίλε fystiki, όπως και στους προαναφερόμενους!
Πλην του εαυτού μου φυσικά! Χα χα χα!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μηνυμα SMS απο Πορνομεταναστη:

"ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ!"

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτά είναι.... :boobies:

Και τα δικά μου πορνοσυγχαρητήρια για σένα φίλε fystiki, όπως και στους προαναφερόμενους!
Πλην του εαυτού μου φυσικά! Χα χα χα!

Επίσης @Φανούρης Τζούρας!  :thumbsup:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εξαιρετικοί οι Τζούρας και Προφέσσορ καθώς και οι λοιποί ενημερωτές!! Μπράβο στον Φυστίκη για το τεράστιο comeback.
 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Προφέσορα, που δουλεύει η Βικτώρια που εργαζόταν παλιότερα στο Αχαρνών 85;
 

kotsongo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2014
Μηνύματα
22
Like
4
Πόντοι
0
παίδες, ρόγες ζουμερες και πιπιλένιες  :tits: σαν της υποφαινόμενης κορασίδος παίζει να βρούμε καπου σε κανα ρδέλο  :grin:

NnU9TdS.png
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παίδες, ρόγες ζουμερες και πιπιλένιες  :tits: σαν της υποφαινόμενης κορασίδος παίζει να βρούμε καπου σε κανα ρδέλο  :grin:

NnU9TdS.png

Ναι,πήγαινε Λάουρα - Κολωνού 15 (αριστερά) 2η βάρδια... :tits2:
 

kotsongo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2014
Μηνύματα
22
Like
4
Πόντοι
0
Ναι, αλλά δεν νομίζω να αφήνει πολύ πιπίλισμα. Πρέπει να ψιλο-σιχαίνεται . . . .  :-

πιπιλένια να είναι είπαμε, όχι να πιπιλίσω.
εδώ συγχαίνομαι εγώ να πιπιλίσω κάτι που είχε πιπιλίσει άλλος πιο πριν.  :2funny:

όπως και να 'χει οι κορασίδες κατεγράφησαν και θα τις επισκευθώ.
υχαριστώ παίδες
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom