Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Respect σε οτι διαβασα.
το μονο μου ειπε να μην βαλο μεσα την γλωσσα στην μουνοτρυπα της και το κολοτρυπιδη της
Τροφωνιου11οροφος Αλεξανδρα μια πολυ ομορφη νεα κοπελα ισως οτι καλιτερο ειδα σημερα πραγματικα αξιζει να την δειτε αν σας βγαλει ο δρομος απο εκει δεν την εχω δει αλλη φορα μελανουρι σωμα λαμπαδα προσωπαρα
Το καλύτερο μωρό σήμερα ήταν η Πατρίτσια...2η η Γκαμπριέλα και 3η η Τζένη...αυτό ήταν το TOP 3...
Χτες, λόγω χρόνου , χώρου και περιέργειας, πήγα να δω την συγκεκριμένη κορασίδα.
Το χαμογελό της, η φιλική της διάθεση με έκανε να την δοκιμάσω.
Δεν έχασα. Πέρασα πολύ ωραία. Άνεση χρόνου από εκείνη (όχι από την τσα2), γελάκια, χαδάκια, ωραίο στοματικό, αναστεναγμοι.
Μια καλή λύση για την 3η βάρδια.
Αυτήν την Τζένη δεν την έχω πετύχει καθόλου.
Στα της "μάχης" , τι λέει ? ? ?
Πριν από λίγο (18:15 - 19:40) στην απογευματινή (2η) βάρδια στη Φυλής με την σειρά που τα είδα και έχουμε...
.
Άγκυρας
1 η ψηλή ξανθιά υπηρεσία που μάλλον είναι τρανς και αυτή αλλά σιτεμένη αρκετά, μου φώναξε για να μου τα πει η ίδια η εγχειρισμένη τρανς Βίκη, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, ψηλή σχετικά με κανονικό αρκετά καλό κορμί, 2.5αρι βυζί και ωραίο κώλο, στο πρόγραμμα έχει κώλο, ελεύθερο στοματικό, χαδάκια, πολλά παιχνιδάκια στα 30 ευρώ όπως ή ίδια ανέφερε. Να σημειώσω προς τιμήν της μου ανέφερε πως είναι τρανς αν και παλιότερα δεν μου το είχε πει, μπας πτως...
καλησπερα συναγωνιστες οπως επιβεβαιωνεις και εσυ φιλε amadeus η κοπελα πρεπει να ειναι πολυ καλη στο σαλονι ειχε θαυμασιο στυλακι και τροπο μαλιστα παρουσιαστηκε μονη της χωρις την τσατσα για μενα ηταν η αποκαλυψη της γυρας που εκανα γιατι συνηθως το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας εχοντας μετριες,αδιαφορες παρουσιες.Επισης συγχαρητηρια στους συναγωνιστες για τις τελευταιες ενημερωσειςΧτες, λόγω χρόνου , χώρου και περιέργειας, πήγα να δω την συγκεκριμένη κορασίδα.
Δεν έχασα. Πέρασα πολύ ωραία. Άνεση χρόνου από εκείνη (όχι από την τσα2), γελάκια, χαδάκια, ωραίο στοματικό, αναστεναγμοι.
Αυτήν την Τζένη δεν την έχω πετύχει καθόλου.
Στα της "μάχης" , τι λέει ? ? ?
Ο θρίαμβος της Κονσίτα στη Eurovision, έχει επηρεάσει και αυτό το thread...Νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο. Καταρχας δεν είμαι χειρουργημενη γιαυτο παντα τονιζω ότι είμαι τρανς για να μην υπαρχει μπερδεμα με τα αλλα κορίτσια που είναι εξ αλαγης Κατά δευτερο στον ωραιοτερο αντρα ΠΟΤΕ δεν θα ελεγα ότι κανω ελευθερο στοματικο και μεσα στο σαλονι ;)
σήμερα δεν είχα σκοπό να κάνω τσάρκα στην πρωινή βάρδια , βέβαια δεν μπορούσα να αντισταθώ στην πρόσκληση του farkeli
να τσαρκάρουμε μαζί , έτσι τον συνάντησα στο Μεταξουργείο και κάναμε βόλτα(12.05-13.20) μαζί ....
Ιασωνος 27α καστανή πιτσιρίκα μαλλί μέχρι ώμους κοντή λεπτή ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
καλό μεσημέρι...
Ειναι η Αλεξανδρα που δουλευε το Χειμωνα Φυλης 134 στον οροφοΧτες, λόγω χρόνου , χώρου και περιέργειας, πήγα να δω την συγκεκριμένη κορασίδα.
Νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο. Καταρχας δεν είμαι χειρουργημενη γιαυτο παντα τονιζω ότι είμαι τρανς για να μην υπαρχει μπερδεμα με τα αλλα κορίτσια που είναι εξ αλαγης Κατά δευτερο στον ωραιοτερο αντρα ΠΟΤΕ δεν θα ελεγα ότι κανω ελευθερο στοματικο και μεσα στο σαλονι ;)
Υπάρχει και το record στα κινητά ..αν εχεις ...ρε φιλε κρατας σημειωσεις οταν βγαινεις?
μπαι δηλ μπινες!!Παραλείψατε τον ορισμό του μπινέ.
σε όλα τον έχω σένιοάψογος ο κέρβερας....σέρβις προλαβαίνεις να του κάνεις του τυφώνα καθόλου??
όχι σαν κάποιους άλλους που όποτε βαράνε μιζιά αργεί να πάρει και σβήνει...σε όλα τον έχω σένιο