Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (21 μέλη και 162 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μιας και δεν βρηκα τιποτε το αξιογαμησημο το μεσημερακι στο μεταξουργιο...Εκανα βραδυνη βολτα στην φυλης μολις σχολασα απο την εργασια μου.....Ουτε εκει βρηκα τιποτε μα τιποτε το αξιογαμησημο....[ δεν ηθελα να παω με χριστινα 69 πανω για ψυχολογικους κυριος λογους]τσιμπησα λοιπον ενα σουβλακι..και πηγε 12...που αυτο συνεπαγετε με 3 βαρδια....Εκει μου καρφοθηκε να καταγαμησο την Πατριτσια γνωστη σε ολους....στο 56...η καλυτερα να την καταγλυπσο....το αναφερο εδω διοτι εχω κριτικη για την κοπελα...Λοιπον παω μπαινω μειλαμε την εγλυπσα απο την κορφη εως τα νυχια...το μονο μου ειπε να μην βαλο μεσα την γλωσσα στην μουνοτρυπα της και το κολοτρυπιδη της....[ουτος η αλλος δεν θα τοκανα..] το ευχαρηστηθηκα εγλυπσα ολο το κορμι....μετα καναμε 69...πολυ καλο..το μονο αρνητικο λιγο δοντακι στο καυλι μου αλλα καλυτερα διοτι με αποτρεψε απο το να χυσο γρηγορα...Μετα το ολικο γλυπσημο τυποι μου κανονικι σταση και ενο την γαμουσα πολυ γρηγοραα μειλαμε σαν κομπρεσερ πηγαινα και της αρεσε συμετηχε πολυ σουπερ.. ΤΗς ΕΛΕΓΑ ΓΑΜΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΓΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ..παρτααααααααααααααααααααααααααααααα....... Μετα μου ειπε μαρεσε παρα πολυ δωσε μου και ενα φιλακι παω να της το δωσο στο μουνακι και γελασε χαχχα..λεει οχι εκει , εκει το ρουφικες....πανο λεει γελαο κια εγω της λεο πλακα κανο της εδοσα ενα στο μαγουλακι και πεταχτο στα χειλακια και ειπαμε καληνυσχτα ...αυτα τυποι μου  :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Τροφωνιου11οροφος Αλεξανδρα μια πολυ ομορφη νεα κοπελα ισως οτι καλιτερο ειδα σημερα πραγματικα αξιζει να την δειτε αν σας βγαλει ο δρομος απο εκει δεν την εχω δει αλλη φορα μελανουρι σωμα λαμπαδα προσωπαρα

Χτες, λόγω χρόνου , χώρου και περιέργειας, πήγα να δω την συγκεκριμένη κορασίδα. 
Το χαμογελό της, η φιλική της διάθεση με έκανε να την δοκιμάσω.
Δεν έχασα. Πέρασα πολύ ωραία. Άνεση χρόνου από εκείνη (όχι από την τσα2), γελάκια, χαδάκια, ωραίο στοματικό, αναστεναγμοι.
Μια καλή λύση για την 3η βάρδια.

Το καλύτερο μωρό σήμερα ήταν η Πατρίτσια...2η η Γκαμπριέλα και 3η η Τζένη...αυτό ήταν το TOP 3... :grin: :cum: :cum: :cum:

Αυτήν την Τζένη  δεν την έχω πετύχει καθόλου.
Στα της "μάχης" , τι λέει ? ?  ?   :helpplea:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χτες, λόγω χρόνου , χώρου και περιέργειας, πήγα να δω την συγκεκριμένη κορασίδα.  
Δεν έχασα. Πέρασα πολύ ωραία. Άνεση χρόνου από εκείνη (όχι από την τσα2), γελάκια, χαδάκια, ωραίο στοματικό, αναστεναγμοι.

Αυτήν την Τζένη  δεν την έχω πετύχει καθόλου.
Στα της "μάχης" , τι λέει ? ?  ?   :helpplea:

Η Τζένη είναι νέα στην Φυλής,έχει καλό σώμα - όχι εντελώς στυλιάρι - ,μέτρια φατσούλα...σχετικά ψηλή...αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα...
(Εξωθεσμικός,είπε ότι έχει έρθει από Μεταξουργείο...αλλά δεν ξέρω αν ισχύει)... :)

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Πριν από λίγο (18:15 - 19:40) στην απογευματινή (2η) βάρδια στη Φυλής με την σειρά που τα είδα και έχουμε...

.

Άγκυρας
1 η ψηλή ξανθιά υπηρεσία που μάλλον είναι τρανς και αυτή αλλά σιτεμένη αρκετά, μου φώναξε για να μου τα πει η ίδια η εγχειρισμένη τρανς Βίκη, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, καλό πρόσωπο, ψηλή σχετικά με κανονικό αρκετά καλό κορμί, 2.5αρι βυζί και ωραίο κώλο, στο πρόγραμμα έχει κώλο, ελεύθερο στοματικό, χαδάκια, πολλά παιχνιδάκια στα 30 ευρώ όπως ή ίδια ανέφερε. Να σημειώσω προς τιμήν της μου ανέφερε πως είναι τρανς αν και παλιότερα δεν μου το είχε πει, μπας πτως...

Νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο. Καταρχας δεν είμαι χειρουργημενη γιαυτο παντα τονιζω ότι είμαι τρανς για να μην υπαρχει μπερδεμα με τα αλλα κορίτσια που είναι εξ αλαγης Κατά δευτερο στον ωραιοτερο αντρα ΠΟΤΕ δεν θα ελεγα ότι κανω ελευθερο στοματικο και μεσα στο σαλονι ;)  

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

Αυτήν την Τζένη  δεν την έχω πετύχει καθόλου.
Στα της "μάχης" , τι λέει ? ?  ?   :helpplea:
καλησπερα συναγωνιστες οπως επιβεβαιωνεις και εσυ φιλε amadeus η κοπελα πρεπει να ειναι πολυ καλη στο σαλονι ειχε θαυμασιο στυλακι και τροπο μαλιστα παρουσιαστηκε μονη της χωρις την τσατσα για μενα ηταν η αποκαλυψη της γυρας που εκανα γιατι συνηθως το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας εχοντας μετριες,αδιαφορες παρουσιες.Επισης συγχαρητηρια στους συναγωνιστες για τις τελευταιες ενημερωσεις

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
     Νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο. Καταρχας δεν είμαι χειρουργημενη γιαυτο παντα τονιζω ότι είμαι τρανς για να μην υπαρχει μπερδεμα με τα αλλα κορίτσια που είναι εξ αλαγης Κατά δευτερο στον ωραιοτερο αντρα ΠΟΤΕ δεν θα ελεγα ότι κανω ελευθερο στοματικο και μεσα στο σαλονι ;)  
Ο θρίαμβος της Κονσίτα στη Eurovision, έχει επηρεάσει και αυτό το thread...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
σήμερα δεν είχα σκοπό να κάνω τσάρκα στην πρωινή βάρδια , βέβαια δεν μπορούσα να αντισταθώ στην πρόσκληση του farkeli
να τσαρκάρουμε μαζί , έτσι τον συνάντησα στο Μεταξουργείο και κάναμε βόλτα(12.05-13.20) μαζί ....

Κεραμικού 13 Βέρα μελαχρινή κοντή παχουλή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13α Χριστίνα ξανθιά το μαλλί πιασμένο πίσω κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 13γ ξανθιά αρκετά χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κεραμικού 15β Λάουρα(απο Φυλής 65α) μελαχρινή κατσαρομάλα κανονικό σώμα ωραιο κωλο 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Κολωνού 11α δεξιά Αλεξάνδρα ξανθία κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Κολωνού 11β Μαίρι μελαχρινή χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Κολωνού 15α Γιάννα ξανθιά μίλφ με πιασήματα και 3.5 άρια βυζιά ,απλό πρόγρμμα στα 10 ευρω και μελαχρινή αδιάφορη κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγρμμα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Κολωνού 15β Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 23 Αντελίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5άρι βυζί τατού ,απλό πρόγρμμα στα 10 ευρω.
Κολωνού 23β Μάγδα  ξανθιά παχουλή με τατού στο στήθος και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27γ μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρω.
Κολωνού 27α Ιωάννα , ήταν στο δωμάτιο σε πρόγραμμα 20 λεπτών.
Κολωνού 30α Ελενα μελαχρινή με μπλέ μάτια κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί τατού αστεράκια χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Κολωνού 30β Αιμιλία το μελαχρινό λεπτό πιπίνι ωραίο κορμάκι 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , τιμήθηκε απο τον στρατηγό στο τέλος της βόλτας μας.
Κολωνού 32β Μαρία ξανθιά ψιλόλιγνη με 2άρι βυζί , τατού στο στήθος και χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και Γκαμπριέλα ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί πίρσινγκ στα χείλη ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρω , κάνουν και παρτούζα.
Κολωνού 32α ξανθιά χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Ιάσωνος 43  Μαρια ξανθια χοντρη με κωλαρα 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.
Ιάσαωνος 37α Αννούλα  ξανθιά χοντρουλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Ιάσωνος 37β Ναταλί μελαχρινό τσιγγανοειδές πάρα πολύ λεπτό άβυζό ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και μελαχρινό με κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρω.
Ιασωνος 30β Τζώρτζια η ξανθιά φάλαινα απο Κολωνού 27γ , με κώλο στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 30α Μαρία ξανθιά χοντρούλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 27α καστανή πιτσιρίκα μαλλί μέχρι ώμους κοντή λεπτή ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Λεωνίδου 28 κάτω Γκαμπριέλα ξανθιά νταρντάνα με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 19α Αλίνα καστανή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 19β Ρωξάνα μελαχρινή χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγρμμα στα 10 ευρω.
Ιασωνος 20γ Σύλβια μελαχρινή με πιασίματα και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιασωνος 20β Μαρία καστανή παχουλή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
Ιάσωνος 1γ ξανθιά χοντρή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β δεξια δεξια Σοφία καστανή καρε μαλλί χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Νικόλ μελαχρινή ακόμα πιο χοντρή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ ,κάνουν και παρτούζα με 15 ευρώ.
Ιασωνος 1α Ειρήνη ξανθό μιλφογκίλφ με πράσινα μάτια πολύ λεπτή μικρό βυζί  ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω καιΜαρίνα μελαχρινή νταρντάνα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιάσωνος 2β Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι ωραίο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Μαρίνα το κοκκινόμάλλικο κοκκαλίαρικο γκράνι άβυζί , με κώλο στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.
Ιασωνος 2α Ναταλια μελαχρινη χοντρη με 2αρι βυζι , με κωλο στα 10 ευρω.

καλό μεσημέρι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σήμερα δεν είχα σκοπό να κάνω τσάρκα στην πρωινή βάρδια , βέβαια δεν μπορούσα να αντισταθώ στην πρόσκληση του farkeli
να τσαρκάρουμε μαζί , έτσι τον συνάντησα στο Μεταξουργείο και κάναμε βόλτα(12.05-13.20) μαζί ....

Ιασωνος 27α καστανή πιτσιρίκα μαλλί μέχρι ώμους κοντή λεπτή ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρω.
καλό μεσημέρι...

Καλή φάση η τσάρκα με Στρατηγό,πάντα... Αυτή ποια κορασίδα είναι...? Είναι στα "γούστα μας"?  :)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ρε φιλε κρατας σημειωσεις οταν βγαινεις?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ειναι η Αλεξανδρα που δουλευε το Χειμωνα Φυλης 134 στον οροφο

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Τελικά, αν και οι ίδιες δεν ξέρετε τι είστε (εννοώ εγκυκλοπαιδικά), πως να μην γίνονται παρεξηγήσεις.

Οι άρρενες που έχουν επιδοθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, ονομάζονται: τρανσέξουαλ.
Οι άρρενες που δεν έχουν προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής, αλλά μόνο σε μερικές "βελτιώσεις", ονομάζονται: τραβεστί.
Οι άρρενες που δεν έχουν προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής, ούτε σε βελτιώσεις, παρα μόνο γουστάρουν να φoρούν γυναικεία ρούχα/αξεσουάρ, ονομάζονται: cross-dressers
Οι άρρενες που αρέσκονται σε παθητικό σοδομισμό, αλλά χωρίς καμία άμεση ή έμμεση επέμβαση, ονομάζονται: αδερφές

Για κάθε "κατηγορία" υπάρχει και ανάλογη ονοματολογία, που τυγχάνει να είναι και διεθνής.
Για να ξέρουμε τι λέμε και τι δηλώνουμε . . . . . .

Ευχαριστώ.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Παραλείψατε τον ορισμό του μπινέ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν από λίγο, καταδρομική καβάλα στον πορνοτυφώνα. Πέτυχα και τον Mpouzoklido κάπου εκεί, και γυρίσαμε τα εξής:

Φυλής:
71Α: Λωρέτα, μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο κώλο
71Β: Κλαούντια, ξανθιά με αρκετά κιλά, και κωλάρα
69Α: Τζουλιάννα, καστανόξανθη με κανονικό σώμα και κώλο στο πρόγραμμα της
69Β: Κλειστό
67: Τζανίνα ξανθιά με ωραίο σώμα
65Β: Αντζελίνα, το ξανθό μοντέλο, η πιο όμορφη παρουσία, ωραίο σώμα και μικρό στήθος
65Α: Καινούρια κοπέλα, με 2+ στήθος μελαχρινή, όμορφη κανονικό σώμα
59: κλειστό, σφραγισμένο με αυτόγραφο στην πόρτα

Φώκαιας:
19: Μελαχρινή αδύνατη κοπέλα, με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι
25Α: Μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα και μικρό στήθος, δεν την έχω ξαναδεί, συναγωνιστής ζητούσε έκπτωση από τα 20€, ευγενικά τον έστειλε στο μετάξι
27Α: Γαβριέλα πορνοστάρ μελαχρινή με μεγάλο στήθος και κωλάρα και Άννα η πολωνέζα ξανθιά με μικρό στήθος και κανονικό σώμα
27Β: Έλενα η κοντούλα με τα 3,5άρια φόρα παρτίδα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: άψογος ο κέρβερας....σέρβις προλαβαίνεις να του κάνεις του τυφώνα καθόλου??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom