Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (42 μέλη και 358 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
όντως σε σχέση με κάτι άλλες μιλφ που τις πλασάρουν και σαν ωραίες είναι μακράν καλύτερη ... και το τσαρδί αυτό τίμιο και καθαρό ... επίσης για τον schwarz καλή και η μαρια τρελοκοτσιδού μερικές φορες ειναι και ντουο στο μαγαζι !!

Ποιές βάρδιες είναι η τρελοκοτσιδού; Έχω καιρό να την επισκεφθώ.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Έχει κάτι αδιάφορες , μέτριας εμφάνισης Ρουμάνες ,που εμένα δεν μου άρεσαν και δεν συγκράτησα ούτε τα ονόματα τους.Δεν έχουν καμμιά σχέση με Ευάκι και Αννούλα..

Ευχαριστώ αρχηγέ,αν και τώρα το διάβασα....Δεν κρατήθηκα και πήγα να δω τι παίζει.Ακολουθεί κριτική.Θετικό το αποτέλεσμα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
εχει τα στοιχεια που λεω αυτη η αντελινα ?? παντως δεν την ειδα στο 23 αλλα το τσιγαρακι της το εκανε στο σκαλι του 15 με μια ξανθια τσιγγανα αφρατουλα και μιλαγανε
ειναι αδυνατη ξανθια με ανατολικου μπλοκ χαρακτηριστικα προσωπου , εχει πιρσινγκ πανω απο τα χειλη και ειναι μετριου αναστηματος

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην μεταμεσονυχτια βαρδια
Καλλεργη 33 μια αδιαφορη παχουλη ξανθια.ΑΠΛΟ 5/10
Μεγ.Αλεξανδρου 20 ισογειο Μια καινουργια παχουλη κοπελα με τεραστιες βυζαρες , 4ρια 5ρια καπου εκει τα κοβω .Η τσατσα δεν ειπε ονομα.ΑΠΛΟ 5/10
Μεγ.Αλεξανδρου 20 υπογειο Η γνωστη Εμμανουελλα απο το Κολοκυνθους 63.Αθιγγανη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Ειναι πολυ καλη στο δωματιο.ΑΠΛΟ 6/10
Κολωνου 15 υπεριψωμενο ισογειο Η Μελισσα ξανθια αδυνατη με μετριο προσωπο και αδυνατο σωμα.ΑΠΛΟ 7/10 στα 10 ευρω ανακοινωσε την επισκεψη η τσατσα , παλαιοτερα νομιζω ηταν 15 ευρω
Κολωνου 15 υπογειο Μια αδυνατη κοκκινομαλλα με ομορφο προσωπο.ΑΠΛΟ στα 15 ευρω .Δεν ανακοινωσε ονομα ο τσατσος.ΜΟΝΙΚΑ?
Κολωνου 48 Λανα το καυλωτικο σοβιετικο μιλφ.ΑΠΛΟ 7/10 και αλλη μια που ηταν δωματιο , λογικα η Βαλερια.
Κολωνου 53 Μια καινουργια Σουζι μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματακια.Καλη περιπτωση για μεταξι.ΑΠΛΟ 7/10 και αλλη μια αδιαφορη ξανθια
Κολωνου 32γ υπογειο Η γνωστη Μιρελα. Πολυ αδυνατη αθιγγανη απο Βουλγαρια.ΑΠΛΟ 6/10
Λεωνιδου 6 Η τσιμπουκλου Αλινα :pipa2: μελαχρινη με μετριο προσωπο και αδυνατο σωμα.ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε οπως παντα στο σαλονι 7/10
Κολωνου 15 δεξια Μια ασχημη γαζελα με αξιολογο κορμι .ΑΠΛΟ 5/10
Ιασωνος 20α ισογειο Η Αντριαννα που το παιζει μοντελο, ομορφο αδυνατο μελαχρινο πιπινι .ΑΠΛΟ 8/10 μονο 15 ευρω ειπε ο τσατσος
Αχιλλεως 48 και Μαραθωνος ημιυπογειο Η καραμουναρα Γιαννα  :pipa2: , αδυνατη μελαχρινη με ομορφο προσωπο.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 9/10 τιμηθηκε σημερα με εξαιρετικες εντυπωσεις

Φυλης 134 υπεριψωμενο ισογειο Η Μαρια απο το Ιασωνος 1β κοντη μελαχρινη αδυνατη με μετριο προσωπο.ΑΠΛΟ 7/10 τιμηθηκε το καλοκαιρι με μετριες εντυπωσεις.
Φυλης 134 οροφος Η γνωστη Αλεξανδρα μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Δεν μου αρεσει καθολου.ΑΠΛΟ 5/10
Αχαρνων 85 Η Βικυ αξιολογο προμιλφ με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα.ΑΠΛΟ 7/10 στην τηλεοραση επαιζε μαι απο τις καλυτερες τσοντες της δεκαετιας του 90 με πρωταγωνιστη τον Κριστοφερ Κλαρκ.Εχει μια απιστευτη παρτουζα 3 γυναικων με 4 αντρες.
Φωκαιας 24 Η μιλφ Αγαπη με καρρε ξανθο μαλλι μετρια φατσα και αδυνατο σωμα.ΑΠΛΟ 5/10
Φωκαίας 27Β υπεριψωμενο ισογειο Η Αλεξια :tits: με τις τορπιλες απο το Κολωνου 15.Μελαχρινη με σγουρο μαλλι και αδυνατο σωμα.Ξενερωτη μου φαινεται.ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 80 Η Μαιρη με τα σιλικονατα βυζια ωραιο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 8/10 και αλλη μια μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 6/10
Φυλης 61 Η Τζουλια Αλβανιδα με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 8/10 και Βικυ λιγο μελαμψη αδυνατη με σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 56 Η Πατριτσια :knockinb:το αδυνατο ξανθο πανεμορφο πιπινι ΑΠΛΟ 9/10 τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις
Φυλης 54 Η Ορορα    :tits:με τις βυζαρες ! Με καυλωσε με τα βυζομπαλα ! Κοντη με μετριο σωμα και μετριο προσωπο .ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 59 ισογειο Μια μελαχρινη μιλφ με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα , ειχε τατουαζ στον ωμο.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.ΦΡΥΝΗ? ΑΠΛΟ 6/10
Αυτα απο εμενα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Πολυ ωραια ενημερωση Tomy!!! :rockon:
Στο Αχαρνων 85 εδω και εναμιση χρονο την ιδια τσοντα παιζουνε!

koytsikoytsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια μια κοπελα που δουλευε Κολωνου 23 ξανθια με κατι τατου στο σωμα και σιλικονε βυζι μηπως ξερετε που εχει παει τωρα ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.280
Πόντοι
22.785
απλα ο amjik ηθελε να τονισει ότι είναι θεμα χρηματων και όχι θεμα προσωπων, φανταζομαι...

καλα μην ορκιζεσαι ότι θα ηθελες να περιμενεις να παει πρωτα στον αλλον, γιατι μπορει να υπηρχε κι άλλος κι άλλος, κι άλλος και ξαφνικα να περιμενες μια ωρα σαν εμενα καποτε.  :grin:

σε ότι αφορα το γουρι, το εχω προσεξει και εγω, σε οποια μαλακω γινομαι πελατης μολις πηγαινω γεμιζει τα δωματια, κι αν τυχον κανω να φυγω την επομενη φορα μου λεει ότι της εφερα γρουσουζια που δεν μπηκα και σε ολη τη βαρδια κανανε μονο βολτα...

δεν τις πιανεις πουθενα τις καριολες...  :grin:

Αγαπητέ όρεστη άς θυμηθώ όλίγον τά φιλοσοφικά μου έδρανα ώς μαθητής...
Το βίωμα σου ώς πελάτης είναι πράγματι μεγαλειώδες, έχεις διερωτηθεί ποτέ γιατί ή έπίσκεψη σέ οίκους, άνεξαρτήτου θέματος, σέ γεμίζει πάντα μέ συναισθήματα καί όντολογική έπιβεβαίωση ??

Ή πιστεύης ότι είναι άποτέλεσμα τής έκλυσης τών ένδορφινών σου ???

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ωχ , πλακώσανε οι επιστήμονες , άρτι αφιχθέντες από τα Πανεπιστημιακά έδρανα.
Καί εγώ ψάχνω να βρώ χονδρή καλτσοφορούσα να γαμήσω. SERAPIS.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αγαπητέ όρεστη άς θυμηθώ όλίγον τά φιλοσοφικά μου έδρανα ώς μαθητής...
Το βίωμα σου ώς πελάτης είναι πράγματι μεγαλειώδες, έχεις διερωτηθεί ποτέ γιατί ή έπίσκεψη σέ οίκους, άνεξαρτήτου θέματος, σέ γεμίζει πάντα μέ συναισθήματα καί όντολογική έπιβεβαίωση ??

Ή πιστεύης ότι είναι άποτέλεσμα τής έκλυσης τών ένδορφινών σου ???

Αγαπητε amjik νομιζω είναι απλο: ως ανδρας φυσικα όπως ολοι μου αρεσει και εμενα το σεξ και η ποικιλια στο σεξ, δηλαδή οι διαφορετικες σεξουαλικες παρτενερ, αλλα από την άλλη εχω και την ψυχικη αναγκη να καλυψω την αναγκη μου για συντροφικοτητα, για μια σχεση.

Οσοι ασχολούνται σοβαρα με το χωρο του αγοραιου ερωτα, ειτε εχουνε καποια συντροφο/σχεση/συζυγο εξω από αυτόν να τους περιμενει παντα όταν γυρνανε σπιτι, ειτε είναι ανθρωποι που εχουν συνειδητοποιημένα απαρνηθεί το συναισθηματικο κομματι στις σχεσεις τους με το άλλο φυλο.

Εγω όμως εχω εντονα την αναγκη αυτή, όπως εχω εντονα την αναγκη και για επιβεβαιωση, γιατι εκτος των αλλων, είμαι και μοναχικο ατομο και νιωθω εντονα το αισθημα της μοναξιας ενιοτε.

Τα κορίτσια που επισκεφτομαι σε μπουρδελα και στουντιο, αρχικα με δεχονται και με συμπαθουν επειδή βλεπουν ένα "καλο παιδι" που θεωρω ότι είμαι αλλωστε, βλεπουν και αυτό το συναισθηματικο κενο που εχω και προσπαθουν ετσι να με κερδισουν σαν πελατη, αλλα στη συνεχεια όταν βλέπουνε ότι εγω το παιρνω "σοβαρα" φοβούνται και κρατανε αποστασεις. Προσπαθουν να κερδισουν ο,τι μπορουν, να κερδισουν οσα χρηματα δηλαδή είμαι διατεθιμενος εγω να δωσω για να τις κερδισω, και καποια στιγμη όταν εγω θα γινω αφορητα πιεστικος για το κατι παραπανω, θα με διωξουν.

Εχω καταληξει λοιπον ότι ποτε δε θα μπορω να περναω καλα στα μπουρδελα αν δε βρω καποιον άλλο τροπο να καλυψω τις συναισθηματικες μου ανάγκες, και να πηγαινω στα μπουρδελα μονο για να καλυψω τις καθαρα σωματικες μου ανάγκες και ό,τι γουστα δε θα μπορει να μου βγαζει μια ερωτικη συντροφος...

Ηδη το νιωθω παλι ότι δεν περναω καλα ό,τι και να κανω στα μπουρδελα, γιατι ναι μεν μου αρεσει το σεξ, αλλα δεν είναι αυτή η κυρια αναγκη που προσπαθω να καλυψω.

Το ευτυχες γεγονος για μενα είναι ότι ηταν τετοιο το χαστουκι της τελευταιας μου περιπέτειας που δεν μπορω να δω καμια κοπελα από αυτές που επισκεφτομαι περισσοτερο από αυτό που είναι: ένα ομορφο κομματι κρεας, another piece of meat. Εχω αναπτυξει εντονο αμυντικο μηχανισμο που προς το παρον με προστατευει, αλλα αυτό δε σημαινει ότι δεν μπορει να την ξαναπατησω, αν δεν καλυψω αυτό το συναισθηματικο κενο που εχω η αν συνειδητοποιημένα πω ότι κομμενες οι συναισθηματικες σχεσεις μου με το άλλο φυλο... (αυτό δεν προκειται να γινει, τουλάχιστον τα επομενα χρονια)

Ελπιζω να σε καλυψα...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πολυ ωραια ενημερωση Tomy!!! :rockon:
Στο Αχαρνων 85 εδω και εναμιση χρονο την ιδια τσοντα παιζουνε!
Ευχαριστω! :)
off topic την συγκεκριμενη τσοντα δεν μπορω να την βρω πουθενα στο ιντερνετ , ημουν ετοιμος να προτεινω στην τσατσα να αγρορασω το dvd! :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σημερα στην μεταμεσονυχτια βαρδια
Καλλεργη 33 μια αδιαφορη παχουλη ξανθια.ΑΠΛΟ 5/10
Μεγ.Αλεξανδρου 20 ισογειο Μια καινουργια παχουλη κοπελα με τεραστιες βυζαρες , 4ρια 5ρια καπου εκει τα κοβω .Η τσατσα δεν ειπε ονομα.ΑΠΛΟ 5/10
Μεγ.Αλεξανδρου 20 υπογειο Η γνωστη Εμμανουελλα απο το Κολοκυνθους 63.Αθιγγανη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Ειναι πολυ καλη στο δωματιο.ΑΠΛΟ 6/10
Κολωνου 15 υπεριψωμενο ισογειο Η Μελισσα ξανθια αδυνατη με μετριο προσωπο και αδυνατο σωμα.ΑΠΛΟ 7/10 στα 10 ευρω ανακοινωσε την επισκεψη η τσατσα , παλαιοτερα νομιζω ηταν 15 ευρω
Κολωνου 15 υπογειο Μια αδυνατη κοκκινομαλλα με ομορφο προσωπο.ΑΠΛΟ στα 15 ευρω .Δεν ανακοινωσε ονομα ο τσατσος.ΜΟΝΙΚΑ?
Κολωνου 48 Λανα το καυλωτικο σοβιετικο μιλφ.ΑΠΛΟ 7/10 και αλλη μια που ηταν δωματιο , λογικα η Βαλερια.
Κολωνου 53 Μια καινουργια Σουζι μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματακια.Καλη περιπτωση για μεταξι.ΑΠΛΟ 7/10 και αλλη μια αδιαφορη ξανθια
Κολωνου 32γ υπογειο Η γνωστη Μιρελα. Πολυ αδυνατη αθιγγανη απο Βουλγαρια.ΑΠΛΟ 6/10
Λεωνιδου 6 Η τσιμπουκλου Αλινα :pipa2: μελαχρινη με μετριο προσωπο και αδυνατο σωμα.ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε οπως παντα στο σαλονι 7/10
Κολωνου 15 δεξια Μια ασχημη γαζελα με αξιολογο κορμι .ΑΠΛΟ 5/10
Ιασωνος 20α ισογειο Η Αντριαννα που το παιζει μοντελο, ομορφο αδυνατο μελαχρινο πιπινι .ΑΠΛΟ 8/10 μονο 15 ευρω ειπε ο τσατσος
Αχιλλεως 48 και Μαραθωνος ημιυπογειο Η καραμουναρα Γιαννα  :pipa2: , αδυνατη μελαχρινη με ομορφο προσωπο.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 9/10 τιμηθηκε σημερα με εξαιρετικες εντυπωσεις

Φυλης 134 υπεριψωμενο ισογειο Η Μαρια απο το Ιασωνος 1β κοντη μελαχρινη αδυνατη με μετριο προσωπο.ΑΠΛΟ 7/10 τιμηθηκε το καλοκαιρι με μετριες εντυπωσεις.
Φυλης 134 οροφος Η γνωστη Αλεξανδρα μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Δεν μου αρεσει καθολου.ΑΠΛΟ 5/10
Αχαρνων 85 Η Βικυ αξιολογο προμιλφ με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα.ΑΠΛΟ 7/10 στην τηλεοραση επαιζε μαι απο τις καλυτερες τσοντες της δεκαετιας του 90 με πρωταγωνιστη τον Κριστοφερ Κλαρκ.Εχει μια απιστευτη παρτουζα 3 γυναικων με 4 αντρες.
Φωκαιας 24 Η μιλφ Αγαπη με καρρε ξανθο μαλλι μετρια φατσα και αδυνατο σωμα.ΑΠΛΟ 5/10
Φωκαίας 27Β υπεριψωμενο ισογειο Η Αλεξια :tits: με τις τορπιλες απο το Κολωνου 15.Μελαχρινη με σγουρο μαλλι και αδυνατο σωμα.Ξενερωτη μου φαινεται.ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 80 Η Μαιρη με τα σιλικονατα βυζια ωραιο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 8/10 και αλλη μια μελαχρινη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 6/10
Φυλης 61 Η Τζουλια Αλβανιδα με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 8/10 και Βικυ λιγο μελαμψη αδυνατη με σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 56 Η Πατριτσια :knockinb:το αδυνατο ξανθο πανεμορφο πιπινι ΑΠΛΟ 9/10 τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις
Φυλης 54 Η Ορορα    :tits:με τις βυζαρες ! Με καυλωσε με τα βυζομπαλα ! Κοντη με μετριο σωμα και μετριο προσωπο .ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 59 ισογειο Μια μελαχρινη μιλφ με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα , ειχε τατουαζ στον ωμο.Δεν ανακοινωθηκε ονομα.ΦΡΥΝΗ? ΑΠΛΟ 6/10
Αυτα απο εμενα

Να προσθέσω μόνο, από το σύντομο πέρασμα μου στην αλλαγή βάρδιας:

-Φωκαίας 25 ισόγειο: Εμανουέλα από Φυλής 65.
-Φωκαίας 27 πάνω: Άννα η γνωστή, τρελή καραμούζα και έφυγα κακήν κακώς.  :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ρε παιδια μια κοπελα που δουλευε Κολωνου 23 ξανθια με κατι τατου στο σωμα και σιλικονε βυζι μηπως ξερετε που εχει παει τωρα ?
πρεπει να λες για την Λαρισα , τωρα εργαζεται στο Λιοσιων 79 ισογειο νομιζω μεταμεσονυχτια βαρδια
20 ευρω η επισκεψη πλεον

koytsikoytsi

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να λες για την Λαρισα , τωρα εργαζεται στο Λιοσιων 79 ισογειο νομιζω μεταμεσονυχτια βαρδια
20 ευρω η επισκεψη πλεον

Μεγαλη μαλακια ηταν μακραν το καλυτερο 10ευρω που ειχα πετυχει...

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για την Σονια απο Πιπινου 107(2010) γνωριζει κανεις?
επισης καποια προταση για ΜΙΛΦ πρωινη βαρδια?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
για την Σονια απο Πιπινου 107(2010) γνωριζει κανεις?
επισης καποια προταση για ΜΙΛΦ πρωινη βαρδια?
Εαν εννοεις την Σονια που δουλευε στο Πιπινου 107 το 2010, η συγκεκριμενη κοπελα εργαζεται στο studio 12 στην Λυκοβρυση.
Το 2010 το Πιπινου 107 λειτουργουσε σαν studio,(αδελφακι με Λ. Καραγιαννη 35, Πιπινου 118, Studio 12) και γι αυτο η Σονια ηταν εκει.
Μαλιστα την ειχα τιμησει κιολας.
Ειναι χρονια στα studio, απο τις σταθερες αξιες, Milf πλεον με υψηλου επιπεδου υπηρεσιες.

Εαν σε ενδιαφερει ακομα θα πρεπει να πας μεχρι την Λυκοβρυση για να την συναντησεις.
Εαν μιλας για καποια αλλη ζητω συγνωμμη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ορεστη κατι τυπους σαν εσενα οι πουτανες τους μυριζονται απο χιλιομετρα και δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να σε δουν ερωτικα.
Αν αυτο ειναι που ψαχνεις στα μπουρδελα(που ουτως η αλλως ειναι κατακριτεο), παρτο αλλιως..  

ΥΓ Ωραιες οι ενημερωσεις σου  :rockon:
Τυπε μου εδω δεν συμφωνο...τετοιους τυπους θελουν να τους τα μασανε...[αν εχουν]και μετα να τους σουταρουνε... :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αγαπητε amjik νομιζω είναι απλο: ως ανδρας φυσικα όπως ολοι μου αρεσει και εμενα το σεξ και η ποικιλια στο σεξ, δηλαδή οι διαφορετικες σεξουαλικες παρτενερ, αλλα από την άλλη εχω και την ψυχικη αναγκη να καλυψω την αναγκη μου για συντροφικοτητα, για μια σχεση.

Οσοι ασχολούνται σοβαρα με το χωρο του αγοραιου ερωτα, ειτε εχουνε καποια συντροφο/σχεση/συζυγο εξω από αυτόν να τους περιμενει παντα όταν γυρνανε σπιτι, ειτε είναι ανθρωποι που εχουν συνειδητοποιημένα απαρνηθεί το συναισθηματικο κομματι στις σχεσεις τους με το άλλο φυλο.

Εγω όμως εχω εντονα την αναγκη αυτή, όπως εχω εντονα την αναγκη και για επιβεβαιωση, γιατι εκτος των αλλων, είμαι και μοναχικο ατομο και νιωθω εντονα το αισθημα της μοναξιας ενιοτε.

Τα κορίτσια που επισκεφτομαι σε μπουρδελα και στουντιο, αρχικα με δεχονται και με συμπαθουν επειδή βλεπουν ένα "καλο παιδι" που θεωρω ότι είμαι αλλωστε, βλεπουν και αυτό το συναισθηματικο κενο που εχω και προσπαθουν ετσι να με κερδισουν σαν πελατη, αλλα στη συνεχεια όταν βλέπουνε ότι εγω το παιρνω "σοβαρα" φοβούνται και κρατανε αποστασεις. Προσπαθουν να κερδισουν ο,τι μπορουν, να κερδισουν οσα χρηματα δηλαδή είμαι διατεθιμενος εγω να δωσω για να τις κερδισω, και καποια στιγμη όταν εγω θα γινω αφορητα πιεστικος για το κατι παραπανω, θα με διωξουν.

Εχω καταληξει λοιπον ότι ποτε δε θα μπορω να περναω καλα στα μπουρδελα αν δε βρω καποιον άλλο τροπο να καλυψω τις συναισθηματικες μου ανάγκες, και να πηγαινω στα μπουρδελα μονο για να καλυψω τις καθαρα σωματικες μου ανάγκες και ό,τι γουστα δε θα μπορει να μου βγαζει μια ερωτικη συντροφος...

Ηδη το νιωθω παλι ότι δεν περναω καλα ό,τι και να κανω στα μπουρδελα, γιατι ναι μεν μου αρεσει το σεξ, αλλα δεν είναι αυτή η κυρια αναγκη που προσπαθω να καλυψω.

Το ευτυχες γεγονος για μενα είναι ότι ηταν τετοιο το χαστουκι της τελευταιας μου περιπέτειας που δεν μπορω να δω καμια κοπελα από αυτές που επισκεφτομαι περισσοτερο από αυτό που είναι: ένα ομορφο κομματι κρεας, another piece of meat. Εχω αναπτυξει εντονο αμυντικο μηχανισμο που προς το παρον με προστατευει, αλλα αυτό δε σημαινει ότι δεν μπορει να την ξαναπατησω, αν δεν καλυψω αυτό το συναισθηματικο κενο που εχω η αν συνειδητοποιημένα πω ότι κομμενες οι συναισθηματικες σχεσεις μου με το άλλο φυλο... (αυτό δεν προκειται να γινει, τουλάχιστον τα επομενα χρονια)

Ελπιζω να σε καλυψα...
ενα εχω να πω.που να ασχοληθεις και με τις αδηλωτες φιλε.πουτανες μπορει και να πηδηξεις τσαμπα .αδηλωτες οχι

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
φυλης 56 πριν λιγο ... το ξανθο κοντοπουτανο με το ονομα νικολετα, υπέροχα καπουλια και φορούσε ενα λαχανι διχτυοτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom