εννοείς την γκίλφ από Δ18 μάλλον?
καλα ρε μαγκες αυτη η αλινα απο λεωνιδιου 6 τι σκατα ωρα παει για δουλεια?
απο τις 23¨00 μεχρι τις 23¨45 και ακομα δεν ειχε εμφανιστει? τσαμπα τα χιλιομετρα που εκανα.....
εννοείς την γκίλφ από Δ18 μάλλον?
επειδή δεν κατάλαβα σε ποιόν αναφέρεσε, αν εννοείς την Αντριάννα από Δ18 την γκιλφ, είναι εκεί πρωινές βάρδιες. Χαρά στο κουράγιο σου που πας με αυτήνναι...ειδα οτι υπαρχει...εχω χρονια να ερθω Αθηνα...ισως παω να την δω και ποιος ξερει...οι παλιες αγαπες.. θενκσ για τη βοηθεια φιλε μου!
ορισμένα στις 9, άλλα στις 10τελευταια ερωτηση: η πρωινη βαρδια τι ωρα αρχιζει?
Στο Μ.Α 15 είχαμε 2 κοπέλες. Η πρώτη ήταν η Ντενίσα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Ιάσωνος 30 υπόγειο.Κοπέλα,με μαύρο καρέ μαλλί,ψηλή με πιασιματάκια.Μιας και το σπιτάκι αυτό είναι πιο φωτεινό και το μακιγιάζ της κορασίδας δεν ήταν τόσο φανταχτερό αυτήν την φορά δεν μου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση εμφανισιακά.Επιπρόσθετα όπως την είδα έτσι απεριποιήτη τελικά μου ήρθε αναλαμπή και τελικά την θυμήθηκα επιτέλους πια κοπέλα είναι.Είχε εργαστει και στο Περδίκας 3 καθώς και στο Ιάσωνος 37 ισόγειο και την πατρώναρε μία υπηρεσία που είχε γκόθικ στυλ και τώρα δεν την βλέπω. Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο είχε μουνέψει αρκετά και νόμιζα ότι ήταν άλλη κοπέλα έπρεπε να την δω υπο άλλο οπτικό πρίσμα για να θυμηθώ επιτέλους πια κοπέλα ήταν. Είχε δίκιο ο λαστφορλαιφ που έλεγε ότι την ξέρω.
R-E-S-P-E-C-T.Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα.Μαρία το όνομα της.Κοντή,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και πρόσωπο κρετίνου.
Προφέσορ,αν μου επιτρέπεις...είναι άλλη η άννα ο ροφός,άλλη το μαιμουδάκι. Το μαιμουδάκι είναι αυτό που μάλλον είδες και ο ροφός είναι η άννα που δούλευε κολωνού 30 παλιότερα και μοιάζει κάπως έτσι --->Στο Κολωνού 11 ισόγειο ήταν η Άννα ο ροφός η αλλιώς το μαιμουδάκι.Κοπέλα λεπτή με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα.Απλό.Γνωστή απο αυτό το μαγαζί καθώς και το υπόγειο.
Δε μπήκες μ'εμένα μπροστά γιατί θα σε χρονομέτραγα.Επεστρεψα απο μια υπεροχη καταθεση στο Ιασωνος 30Β στη Λαρίσα..
Μελαχρινο κοντοπουτανο, γυφτορουμανακι μες τη καυλα, με μικρο στηθος και κωλαρααααααααααααααα
Τρελα γλωσσοφιλα, πολυ παθος και ανεση χρονου
Θα ακολουθησει κριτικη
Εφαγα ακυρο για σημερα τελικα απ "το κοπελα" μου και επιστρεψαμε ντισνευ με φουρναρη να αδειασω τα μπαλακια μου
17-18 λεπτα εκατσα παντως
Πάμε [size=15pt]Ιάσωνος[/size]...
20 αριστερά,η εσμεράλδα.
Σκηνικό:Κατεβαίνοντας την ιουλιανού ένα μικρό κοριτσάκι 6 περίπου χρονών έχει ξεφύγει απ'τη μαμἀ τσούρκα (η οποία κρατάει κι άλλο αγοράκι 3 περίπου ετών) και κατεβαίνει τρέχοντας το πεζοδρόμιο.Η μαμά το φωνάζει να σταματήσει και το κοριτσάκι την αγνοεί.Της φωνάζουμε κι εμείς,αλλά τίποτα.Ενώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω να τρέξω να την πιάσω,η μαμά τσούρκα με την οποία διασταυρώθηκαν εκείνη τη στιγμή οι δρόμοι μας μας δίνει το αγοράκι( :S ) και μας ζητάει να το κρατήσουμε και αρχίζει και κυνηγάει την μικρή.Μετά από καμιά τριανταριά μέτρα κι ενώ έχουμε φτάσει χωματιανού ακούμε κλάματα και μετά βλέπουμε τη μαμά τσούρκα να κατσαδιάζει την μικρή και να της τραβάει το αυτί σε σημείο ξεριζώματος,αφού πρώτα της είχε ρίξει άσχημο ξύλο.Τι βάρβαροι θεέ μου. :S
Αυτά!
Ωραια ενημερωση Προφεσορα
Εισαι σιγουρος οτι η Ελενα ανακοινωσε πρωκτικο? Σ εμενα παντα απλο ανακοινωνουν
Ειναι ο επομενος μου στοχος παντως, πολυ ομορφη και γλυκια κοπελιτσα με λιγα πιασηματα οπως μου αρεσει
αξιολογη και καλη απο υπηρεσιες ειναι η ολγα απο κολωνου 30β οροφος μεταμεσονυχτιαΡε μαγκες ποια ειναι τοπ γκομενα στο Μεταξουργειο σε θεμα εμφανισης . Οπως την Λαρισα που δουλευε στο Κολωνου 23 πχ αν και για την συγκεκριμενη ειχα ακουσει οτι για 10 ευρω ειναι και τουμπανη και στις υπηρεσιες επαγγελματιας. Υπαρχει κατι τετοιο αυτην την περιοδο ?
Ωραια ενημερωση Προφεσορα
Εισαι σιγουρος οτι η Ελενα ανακοινωσε πρωκτικο? Σ εμενα παντα απλο ανακοινωνουν
Ειναι ο επομενος μου στοχος παντως, πολυ ομορφη και γλυκια κοπελιτσα με λιγα πιασηματα οπως μου αρεσει
Ρε μαγκες ποια ειναι τοπ γκομενα στο Μεταξουργειο σε θεμα εμφανισης . Οπως την Λαρισα που δουλευε στο Κολωνου 23 πχ αν και για την συγκεκριμενη ειχα ακουσει οτι για 10 ευρω ειναι και τουμπανη και στις υπηρεσιες επαγγελματιας. Υπαρχει κατι τετοιο αυτην την περιοδο ?
η καλύτερη πιστεύω πλέον είναι η καμέλιαΚολωνού 15 - αριστερά - Αλέξια,μουνάρα...θα φας φόλα όμως...με 15€!
κανει guest εμφανισεις στο Φωκαίας 27Β ισογειοη καλύτερη πιστεύω πλέον είναι η καμέλια
η αλέξια δουλεύει αυτόν τον καιρό,δεν την έχω πετύχει
η καλύτερη πιστεύω πλέον είναι η καμέλια
η αλέξια δουλεύει αυτόν τον καιρό,δεν την έχω πετύχει