Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (36 μέλη και 312 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Καλά σε BMWpower,

τι στο καλό χρησιμοποιείς για στοματικό διάλυμα και όλες οι ιερόδουλες, σε όλα τα πλάτη και μήκη των red lights σε πλακώνουν στα γλωσσόφιλα ? ? ?

Από περιέργεια (και ζήλια) δλδ. . .

Μπουκωμένος στις φερομόνες κατεβαίνεις Φυλής/Λιωσίον/Μετάξυ ? ? ?

>:cheesy:   :-X           0:)
Και σε μένα το κάνουν. :)

θα είναι μορφονιός ο BMW. ;)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Βόλτα χτες στην 3η βάρδια σε λίγα σπιτάκια.

Μετάξυ:

Κολ. 32 και Λεων: η όμορφη Καμέλια (πρώην Ελένη από Φυλ. 84).
Κολ. 32 1ος: οι γνωστές 2 καμπυλόγραμμες μακρομαυρομαλλούσες. Δεν με συγκινούν
Κολ. 30 1ος: Ένα αδύνατο ξανθό με καρέ μαλλάκι.
Κολ. 30 ισ.: Ένα ζεστό/φιλικό καυλιάρικο ξανθό μιλφόνι, μάλλον η Λίλλη.
Κολ. 27 δεξ.: μια Φλωρίνα, μαύρο μακρύ μαλλί, μικρό σε ηλικία και στήθος, κωλαράκι με λίγα ψωμάκια
Κολ. 23 υπ.: η Μισέλ
Κολ. 23 1ος: ένα μπαζάκι
Κολ. 15 αρ.: 2 κοπέλες. Ένα τσιγγάνικο φαλαινοθηρικό μέσα σε διχτυωτό και ένα τρομακτικό μαυράκι.
Κολ. 15 δεξ.: η κοντοπούτανο Σοφία, από Ιασ. 30.
Ιασ. 20γ: η Εσμεράλαντα
Ιασ. 20β: η Λάουρα. Νομίζω έπαιζε παλιότερα σε Κολ. 32. Προμίλφ με κολάρα και φουλ πρόγραμμα
Ιασ. 20α: ένα πανέμορφο αδύνατο πορνίδιο που παρέχει αποστειρωμένο σεξ στα 15€. Πρέπει να ήταν παλιότερα στο Ιασ. 20γ.
Ρε Billy, άσε την Γκαμπριέλα από το Φ.84 και όρμα σε αυτήν εδώ, μπας και την πείσουμε να κάνει 69 ! ! !
Ιας. 19 πάνω και κάτω, ήταν καμπυλόγραμμες με μαύρα μαλλιά.

Κων/λεος 166α: η Μαρία, ένα πανέμορφο πιπίνη.

Φωκ. 17/19: κλειστά
Φωκ. 25 1ος: το τρομΑκτικό πέφτουλα ΜΙΛΦ
Φωκ. 25 ισ.: η Εμανουέλα
Φωκ. 27 υπ.: Γκαμπριέλα
Φωκ. 27 ισ.: 2 κορασίδες. η Αλέξια από Μετάξυ και ένα μικρό κοντοπούτανο.
Φωκ. 27 1ος: Επιτέλους γνώρισα την Άννα του "Ορέστη". Καλό πουτανάκι. Στα υπόψη.

Φυλ. 61: η Τζούλια
Φυλ. 66α: η Γιάννα

Αυτά τα ολίγα.

Καλή σας μέρα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βόλτα χτες στην 3η βάρδια σε λίγα σπιτάκια.

Μετάξυ:

Ιασ. 20γ: η Εσμεράλαντα

Ιασ. 20α: ένα πανέμορφο αδύνατο πορνίδιο που παρέχει αποστειρωμένο σεξ στα 15€. Πρέπει να ήταν παλιότερα στο Ιασ. 20γ.
Ρε Billy, άσε την Γκαμπριέλα από το Φ.84 και όρμα σε αυτήν εδώ, μπας και την πείσουμε να κάνει 69 ! ! !

Καλή σας μέρα.

Έχω κολλήσει με Εσμεράλντα....μύστη μου.......3 φορές σε 1 εβδομάδα την πήρα.....προσπαθώ να την πείσω να πλένεται πιο συχνά..... :grin: Σαν σκυλί γαμιέται μαζί μου για κάποιο λόγο...... :cum: :cum: :cum:

Το Γκαμπριέλα......δεν δέχεται με τίποτα......69,ποια λες Ιάσωνος 20Α...αυτήν που μου παρουσίασαν ως "Κίκη" προχθές...?

[size=14pt]
Στο Ιάσωνος 20Α εμφανίσθηκε νέα κορασίδα,κατά την υπηρεσία...με το όνομα "Κίκη" .........αρκετά όμορφη....με λευκό/κανονικό σώμα....μελαχρινή....με δυάρι βυζάκι..... Τα δωμάτια γεμάτα.....και περίμεναν πολλοί χύστες να περάσουν και αυτοί......[/size]

Κάτι άλλο,με την ευκαιρία.......που πάει στους εγκεφαλικά νεκρούς...(επισκέπτες).... Από Φυλής,έχω ξενερώσει τώρα τελευταία.......και δεν ανεβάζω κριτικές....δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει με κάποιες...... :jerking: Έτσι οι περισσότερες κριτικές μου είναι στο Μεταξουργείο.....με τιμές 10-15 € όπως και Αχιλλέως στα 20€......
Όταν θα έχω όρεξη θα ξαναγράψω για Φυλής...... Στόχος είναι μόνο η Αλεξάνδρα από Φωκαίας 27....καμία άλλη στην περιοχή....... Ας πρόσεχαν μερικές....... ;)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Ο εγκεφαλικα νεκρος καθυστερημενος κοντοχοντρος βλακοπυροσβεστης, σπαζεται που ειναι ενας φτωχομπινες παντοφλακιας και δεν εχει ουτε 10 ευρω να γαμησει Μεταξουργειο  :2funny:
Εγω 2 χρονια που τον ξερω μονο 2 γαμησια εχει ριξει..
1 20ρικο στο Φυλης 59 που τα εκλαιγε για κανα 6μηνο και μου ειχε πρηξει τα αρχιδια και αλλο ενα τοτε που κερδισε το στημενο φρι φακ και πηγε για παρτουζα.
Ευτυχως εχει το "θειο" να τον κερναει και γαμαει μια φορα το χρονο η παλιολινατσα ο διακονιαρης ο φτωχομπινες  :2funny:
Το ατομο εχει 17.000 ποστ στο οφ τοπικ σε μπουρδελοσαιτ και δε γαμαει ποτε, τι να λεμε τωρα, μην ασχολησαι με σκουπιδια..
ειναι ωραιο παιδι ρε προσφατα εφαγε το τεφαλ στο κεφαλι

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Η μερα των ακυρων ηταν η σημερινη γαμω την τυχη μου  :headbang: :headbang: :headbang:.Ξεκινησα με μεγαλες καυλες απο το σπιτι για να  :fuck2: :fuck2: :fuck2: την Μπαρμπορα για αρχη αλλα τελικα ηταν μια αλλη,ξανθια και νταρντανα στην θεση της οποτε λεω απογευμα θα εργαζεται.Δεν πτοηθηκα ομως διοτι ειχα το αλλο στανταρακι μου την Σονια,με το που φτανω Βεργας 6 βλεπω κλειστο και με λουκετο κιολας,εκει αρχιζω και λεω ποιος πουστης με καντεμιασε.Τελος παντων φευγω για Φυλης για το Χριστινακι(Καζακσταν)και εκει τρωω και το τριτο ακυρο διοτι ηταν στην θεση της μια Τζουλιανα(αν θυμαμαι καλα Τσεχα).Οπως καταλαβαινετε εμεινα με το πουλι στο χερι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και την κοπανησα....

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Αφού υποβάλλω τα σέβη μου στους γίγαντες της ενημέρωσης Φανούρη και προφέσορ εξ,να πω κι εγώ τι είδα σήμερα γύρω στις 20.00 σε βόλτα με φίλο μου στα σπιτάκια...
Ευχαριστώ και ανταποδίδω.

Λεωνίδου 28 κάτω η γκαμπριέλα με την κωλάρα της και μία καινούργια αδύνατη με ξανθό σγουρό καρέ μαλλί.Μάλλον η ίδια που αναφέρει κι ο προφέσορ.Αν είδαμε την ίδια δεν είναι πάντως η σκλινυ ανδριάνα από λεωνίδου 6 κτλ.Μπήκα στην γκαμπριέλα και πέρασα ανέλπιστα καλά.Η κοπέλα τα δωσε όλα στο γαμήσι,δεν το περίμενα.Μουνί ηφαίστειο και πολύ δυνατή συμμετοχή.Μου δίνει την εντύπωση της πόρνης που έχει ξεκινήσει πρόσφατα τη δουλειά και είναι στη φάση που συνειδητοποιεί ότι μπορεί ενώ βγάζει λεφτά να ευχαριστιέται και το σεξ κι έτσι ξεσκίζεται με όρεξη.Μράβο γκαμπριέλα!
Την ίδια είδαμε γιατί μετά συνέχισε με την Γαβριέλλα.Καλό μουνάκι και η Γαβριέλλα.Το μαλλί της Νατάσας πάντως είναι ξανθό καρέ αλλά όχι σγουρό.

Προφέσορ,αν μου επιτρέπεις...είναι άλλη η άννα ο ροφός,άλλη το μαιμουδάκι. :tooth: Το μαιμουδάκι είναι αυτό που μάλλον είδες και ο ροφός είναι η άννα που δούλευε κολωνού 30 παλιότερα και μοιάζει κάπως έτσι --->http://[URL unfurl="true"]www.asterix.com/asterix-de-a-a-z/les-personnages/perso/g02b.gif[/img[/URL]]

[/quote] Εγώ πάντως εχθές που παρατηρούσα το πρόσωπο της Άννας μαιμουδάκι μου έφερνε εκτός απο τσίτα και σε ροφό. Η Άννα ο ροφός που εννοείς εσύ είναι η μιλφ Άννα με τα γλωσσόφιλα που αποχώρησε προσφάτως η άλλη διαφορετική κοπέλα;

[QUOTE="BMWPOWER, post: 5262538"]
Ωραια ενημερωση Προφεσορα  :headbang3:
Εισαι σιγουρος οτι η Ελενα ανακοινωσε πρωκτικο? Σ εμενα παντα απλο ανακοινωνουν
Ειναι ο επομενος μου στοχος παντως, πολυ ομορφη και γλυκια κοπελιτσα με λιγα πιασηματα οπως μου αρεσει  :cum:

[/quote] Ευχαριστώ πολύ BMWPOWER. H Έλενα αρχικώς ανακοινώνει απλό αλλά αν κάνεις ότι φεύγεις και το ζητήσεις απο μόνος σου δεν θα σου το αρνηθεί.Τώρα αν στο δωμάτιο προσπαθεί να το αποφύγει δεν το ξέρω γιατί δεν μου κάνει καθόλου κλικ αυτή.

[QUOTE="Dawn, post: 5262803"]
Κορυφαίες ενημερώσεις από Φανούρη, Λαστφορλαιφ και Προφέσσορα. Μπράβο παίδες!

[/quote]Thanks

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Είναι αρκετα καλη μεσα η μικρη,κανει ωραια προκαταρκτικα και εχει ορεξη, καμμια 10ρια φορες που την εχω παρει εχει σταθερη αποδοση πλην μιας φορας που ηταν μονη της και ηταν όλα τα δωματια γεματα οπου ηταν λιγο βιαστικη....
Καλο βραδι !
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Η Αντριαννα απο Διδυμου 20 υπαρχει ακομα? αν ναι που και ποτε?
Έχεις να την πάρεις πολλά χρόνια αφού την θυμάσαι απο τότε που εργαζόταν στο Διδύμου 20. Εκεί την είχα πρωτοπάρει και εγώ. Όπως σου είπαν πολύ σωστά τα παιδιά θα την βρεις στο Διδύμου 18 στο ισόγειο πρωινές βάρδιες σταθερά όπου εργάζεται εδώ και χρόνια.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγώ πάντως εχθές που παρατηρούσα το πρόσωπο της Άννας μαιμουδάκι μου έφερνε εκτός απο τσίτα και σε ροφό. Η Άννα ο ροφός που εννοείς εσύ είναι η μιλφ Άννα με τα γλωσσόφιλα που αποχώρησε προσφάτως η άλλη διαφορετική κοπέλα;
η άννα ο ροφός δουλεύει εδώ και δυο χρόνια (με διακοπές).αρχικά δούλευε κολωνου 30 πάνω και μετά πήρε μεταγραφή στην αλυσίδα που είναι τώρα.δουλεύει κυρίως τρίτη βάρδια αλλά και δεύτερη καμια φορά.δεν είναι η ψηλή με τα γλώσσοφιλα.τελευταία δούλευε κολωνου 32 πάνω με 15 ευρώ,αλλά έχω λίγο καιρό να την δω.είναι γυναίκα-γαρίδα...έχει τέλειο σεξυ κορμάκι και άσχημο πρόσωπο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
η άννα ο ροφός δουλεύει εδώ και δυο χρόνια (με διακοπές).αρχικά δούλευε κολωνου 30 πάνω και μετά πήρε μεταγραφή στην αλυσίδα που είναι τώρα.δουλεύει κυρίως τρίτη βάρδια αλλά και δεύτερη καμια φορά.δεν είναι η ψηλή με τα γλώσσοφιλα.τελευταία δούλευε κολωνου 32 πάνω με 15 ευρώ,αλλά έχω λίγο καιρό να την δω.είναι γυναίκα-γαρίδα...έχει τέλειο σεξυ κορμάκι και άσχημο πρόσωπο.

Επίσης, έχει εμφανιστεί και σε Ιασ. 1γ, Κολ. 32 υπ., καθώς και Διδ. 7., τώρα πρόσφατα . . .
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: δεν παρέχει 69

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
114) Θάσου 13: 2 μιλφς: Η μέτριας εμφάνισης, ευτραφής, μελαψή βραζιλιάνα Σούζη˙ με μεγάλο στήθος και κωλάρα, και η Μαρία˙ με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, έκφυλο άγριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί με ένα ταττου (το λαγουδάκι του πλεϊμπόι στο αριστερό της κωλομέρι). Σε απλό και οι δύο. Ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χορήγησης ΑΠΥ.
αυτή μαντέψτε ποια είναι...

...η μαρία η "ελληνίδα" μιλφ από κολωνού 11 υπόγειο,τρίτη βάρδια...παίζει γκεστ σταρ και στο θάσου.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Άνκα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Μη κάνει κανείς τη μαλακία και πάει μέσα μαζί της, τη πούτσισε κανονικά, θα κλαίει το 20ρικο μετά.

Και η Αλέξια και το μικρό, έβγαζαν μια αύρα ξεπέτας.

Κρίμα . . . . . .. . και μου αρέσουν τα κοντοπούτανα . . . . . .

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη την στιγμη ποια ειναι τοπ σε θεμα εμφανισεις σε οποιαδηποτε βαρδια στα μπουρδελα??? Οπως η Ντενισα απο φ56!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και η Αλέξια και το μικρό, έβγαζαν μια αύρα ξεπέτας.

Κρίμα . . . . . .. . και μου αρέσουν τα κοντοπούτανα . . . . . .

κοιτα εγω ειχα παει στις 2-3 πρωτες μερες που δουλευε... καθαρο μουνακι, ομορφο, πολύ δεκτικο, απλα δεν κανει κατι, δηλαδή ουτε φιλια εδινε, δε λεω για στομα, ουτε λαιμο, ουτε τιποτα, ουτε πιπα εκανε κατι ιδιαιτερο... γουσταρε πολύ το γλυφομουνι και στο σεξ ειχε συμμετοχη και δεν αρνηθηκε καμια σταση, με καλη συμμετοχη...

τωρα είναι τι σου αρεσει, δυσκολα βρίσκεις πιτσιρικα που να κανει και προκαταρκτικα, αν θελεις καποια που μπορεις να την κανεις ο,τι θελεις εσυ, αξιζει τη δοκιμη...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
συναδελφοι καλησπερα!
η φωτεινη απο διδυμου αλκιβιαδου με τις βυζαρες που εργαζεται τωρα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
αυτή μαντέψτε ποια είναι...

...η μαρία η "ελληνίδα" μιλφ από κολωνού 11 υπόγειο,τρίτη βάρδια...παίζει γκεστ σταρ και στο θάσου.

και;;; τι παίζει με αυτήν συναγωνιστή;;; για δώσε μας περαιτέρω ενημέρωση!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom