You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ήμουν αχαρνών πριν λίγο απέναντι από την μεγάλη στοά των Αθηνών ... και ξαφνικά βλέπω απέναντι μια εντυπωσιακή ψηλή σχετικά ξανθιά κοπέλα, με σκουλαρίκι στο χείλος, με ροζ κολάν παντελόνι, μπουφανάκι με γουνίτσα, κρατούσε μια ωραία τσαντα και είχε τατουάζ πάνω από τον κώλο ... την βλέπω και πάω απέναντι και την ακολουθώ διακριτικά από πίσω ... ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή πως είναι πόρνη και λεω παει μεταξουργείο για δουλειά, ήταν και ώρα αλλαγής βάρδιας, όλοι οι άντρες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό για τον κώλο της ... φτάνει μεταξι και παει ιασωνος, εδω ειμαστε λεω, ανεβαίνει, παει κεραμεικού και μετα κολωνου οπου σταματαει εξω από το κολωνού 15 οπου εκατσε στο σκαλί και μιλαγε με μια αλλη τσουρκα κάνοντας τσιγάρο !!! ξέρεις κανείς ποιά κοπέλα είναι ;;;
Υ.Γ έχω και φωτο από την πίσω πλευρά της ... επιτρέπεται να την ανεβάσω ;;;
sorry για το μέγεθος της εικόνας αλλά το κινητό μου είναι μεταμοντέρνο
Συνημμένα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Τσουρκίαση και βλαχιά
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εφοσον δεν δειχνει προσωπο, βαλτην.
εφοσον δε δειχνει προσωπο η τελοσπαντων δε καθισταται απο τη φωτο αναγνωρισιμο το ατομο ( πχ να ειναι σε οχημα και να φαιονται πινακιδες κυκλοφοριας)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγώ αν την έβλεπα ντυμένη έτσι θα την περναγα για δικηγόροήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή πως είναι πόρνη
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
εγώ αν την έβλεπα ντυμένη έτσι θα την περναγα για δικηγόρο
ου ναι σιγουρα ... να διαγραφεται το στρινγκ της, από πανω τατουαζ που εχουν σχεδον ολες οι τσουρκες και σκουλαρικι στο χειλος ... παντως δικαιώθηκα με το κασκαντεριλίκι ... ξερεις μηπως ποια ειναι ?? εκατσε στα σκαλια του κολωνου 15
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
μηπως ηταν η Αντελινα απο Ιασωνος 1 ?ήμουν αχαρνών πριν λίγο απέναντι από την μεγάλη στοά των Αθηνών ... και ξαφνικά βλέπω απέναντι μια εντυπωσιακή ψηλή σχετικά ξανθιά κοπέλα, με σκουλαρίκι στο χείλος, με ροζ κολάν παντελόνι, μπουφανάκι με γουνίτσα, κρατούσε μια ωραία τσαντα και είχε τατουάζ πάνω από τον κώλο ... την βλέπω και πάω απέναντι και την ακολουθώ διακριτικά από πίσω ... ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή πως είναι πόρνη και λεω παει μεταξουργείο για δουλειά, ήταν και ώρα αλλαγής βάρδιας, όλοι οι άντρες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό για τον κώλο της ... φτάνει μεταξι και παει ιασωνος, εδω ειμαστε λεω, ανεβαίνει, παει κεραμεικού και μετα κολωνου οπου σταματαει εξω από το κολωνού 15 οπου εκατσε στο σκαλί και μιλαγε με μια αλλη τσουρκα κάνοντας τσιγάρο !!! ξέρεις κανείς ποιά κοπέλα είναι ;;;
Υ.Γ έχω και φωτο από την πίσω πλευρά της ... επιτρέπεται να την ανεβάσω ;;;
τωρα τελευταια νομιζω ηταν στο Κολωνου 23
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μηπως ηταν η Αντελινα απο Ιασωνος 1 ?
τωρα τελευταια νομιζω ηταν στο Κολωνου 23
εχει τα στοιχεια που λεω αυτη η αντελινα ?? παντως δεν την ειδα στο 23 αλλα το τσιγαρακι της το εκανε στο σκαλι του 15 με μια ξανθια τσιγγανα αφρατουλα και μιλαγανε
orinosleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 228
- Πόντοι
- 31
Έχει κάτι αδιάφορες , μέτριας εμφάνισης Ρουμάνες ,που εμένα δεν μου άρεσαν και δεν συγκράτησα ούτε τα ονόματα τους.Δεν έχουν καμμιά σχέση με Ευάκι και Αννούλα..Ρε παιδιά, έχει περάσει κανείς τελευταία από Κων/λεως 166β που ήταν το Ευάκι και η Αννούλα ?
Τι κορίτσια έχει πλέον ? αξίζει κάτι,να μην κάνω ολόκληρο ταξίδι....Ευχαριστώ ..
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Μόνικα την Δευτέρα από Παρασίου 36 πρωινή βάρδιααγαπητοι φιλοι,
θα ειμαι στην Αθηνα την Δευτερα και θα ηθελα αν γνωριζετε να μου συστησετε μια δυο ΜΙΛΦΣ (45+-) της πρωινης βαρδιας περιοχη Φυλης
ευχαριστω
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αγαπητοι φιλοι,
θα ειμαι στην Αθηνα την Δευτερα και θα ηθελα αν γνωριζετε να μου συστησετε μια δυο ΜΙΛΦΣ (45+-) της πρωινης βαρδιας περιοχη Φυλης
ευχαριστω
ωραία κυρία ειναι η μονικα που λεει ο kerveras αρκετα όμορφη για την ηλικία της ...
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
και φοβερό σώμα, και το πιο σημαντικό, μεγάλη άνεση χρόνου στο δωμάτιοωραία κυρία ειναι η μονικα που λεει ο kerveras αρκετα όμορφη για την ηλικία της ...
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
και φοβερό σώμα, και το πιο σημαντικό, μεγάλη άνεση χρόνου στο δωμάτιο
όντως σε σχέση με κάτι άλλες μιλφ που τις πλασάρουν και σαν ωραίες είναι μακράν καλύτερη ... και το τσαρδί αυτό τίμιο και καθαρό ... επίσης για τον schwarz καλή και η μαρια τρελοκοτσιδού μερικές φορες ειναι και ντουο στο μαγαζι !!
ikskarda
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τωρα πριν το σχολασμα κ αλλαγη βαρδιας
Φ71 κατω πετυχα την Τζελα την μεταξουργιωτισσα να οδευει
Φ67 η γνωστη βυζοτουμπανη αλβανιδα
Φωκαιας 17α κλειστο.
Αυτα τα 3 συγκρατησα μεσα απο το αμαξι οπως κοιτουσα (δε ξερω ολα τα νουμερα απεξω)
Φ71 κατω πετυχα την Τζελα την μεταξουργιωτισσα να οδευει
Φ67 η γνωστη βυζοτουμπανη αλβανιδα
Φωκαιας 17α κλειστο.
Αυτα τα 3 συγκρατησα μεσα απο το αμαξι οπως κοιτουσα (δε ξερω ολα τα νουμερα απεξω)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις