Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (23 μέλη και 169 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η επίσης νεαρή Κατερίνα/Καρίνα με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφη με μεσαίο στήθος (φορούσε στηθόδεσμο) ωραίο κορμάκι. Σε απλό, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ντουζ.

Αγκύρας 1: Η post-op νεαρή τρανσέξουαλ Μπάρμπι˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με φιλήδονο στόμα, αψηλή και καλλίπυγη. Στα 30 ευρώ.
Αυτή η Barbie είναι η Ζωή; Kαιρό τώρα την έχω αυτήν την απορία..!

Σ' ευχαριστώ!
Τεράστιο συνεχόμενο Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Εγώ σε ευχαριστώ που μου 'δείξες σήμερα τι σημαίνει να δίνεις τη μάχη για την ενημέρωση κάτω από αντίξοες συνθήκες! :rockon:

Ευχαριστώ.
Να προσθέσω μόνο ότι αυτή που είδα στην Μαραθώνος 59 εχθές στην πρωινή βάρδια δεν δούλευε στο Φυλής 74 με το όνομα Ντανιέλλα αλλά με το όνομα Ρομπέρτα. Δεν αναφέρομαι στην Σοφία-Ρομπέρτα-Μίκυ κλπ. άλλα στην άλλη κοπέλα την πιο καινούρια που είναι αρκετά αδύνατη με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και κάπως περίεργο πρόσωπο. Όπως φαίνεται σε αυτό το μαγαζί δουλεύει με το όνομα Νίκη.
μα δεν είπα κάτι από αυτά που γράφεις χύστη μου...
στην ενημέρωσή σου έγραψες ακριβώς αυτό:"Στο Μαραθώνος 59 εργαζόταν η αδύνατη κοπέλα,με τα καστανά μακριά μαλλιά που ήταν προσφάτως στο Φυλής 74 πριν εξαφανιστεί.Το ονομά της αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν Ντανιέλλα και ήταν μεγάλη φόλα μέσα σύμφωνα με αναφορές.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι."
και απάντησα ακριβώς αυτό:"ως Νίκη μου τη σύστησε η υπηρεσία με απλό πρόγραμμα!"

Μινι χθεσινοβραδινη βολτα στο μεταξουργειο.

-κεραμεικου 13, παχουλη με τεραστια στηθη Μαργαρίτα :huh:
-κεραμεικου 13α, ψηλη, κανονικο σωμα,κοντο μαλλι  :huh::think:   *τιμηθηκε*
-μ.αλεξανδρου 28, γκιλφ πολυ κατω του μεσου ορου Νίκα :huh: :think:
-μ.αλεξανδρου 17, μιλφ προς γκιλφ αδιαφορο Μαρία :huh: :think:
-κολωνού 30Β, μετρια ξανθια Κρίνα (αν και η Όλγα είναι ξανθιά δεν είναι τόσο μέτρια όσο αυτή, αλλά απόγευμα το τελευταίο διάστημα είναι η Κρίνα με την Όλγα στην 1η ή 3η βάρδια)
-λεωνιδιου 28 οροφος, μελαμψη κοντουλα πολυ μετρια Άννα-Μαρία
-ιάσωνος 30Β υπογειοισόγειο, 2 κοπελες, η μια μετρια κ η αλλη αδιαφορη εντελως μαλλον βουλγαρες (η μία ήταν σίγουρα η μελαχρινή μιλφΆννα και είναι Ρουμάνα 99,9%)

Ονοματα δεν αναφεραν στα περισσοτερα για αυτο κ δεν γραφω.

Μεγαλη προσοχη στα αμαξια σας στην περιοχη αυτη ! Παρολο που ειχε πολυ αστυνομια, οταν επιστρεψαμε στο αμαξι
που το ειχαμε παρκαρει αγησιλαου προς κολωνου (σχεδον γωνια) ΒΡΗΚΑΜΕ σπασμενο-διαλυμενο τον καθρεπτη του αμαξιου που ηταν απο την μερια του πεζοδρομιου! Επισης κατι αλλοδαποι (μαλλον μουσουλμανοι) ακριβως στο 2ο τετραγωνο της κολωνου ηταν στην ταρατσα κ εφτυναν τους περαστικους (παρατριχα την γλυτωσαμε την φτυσια τους) κ ειχαν το θρασος κ γελουσαν κι απο πανω.
Ωραίος τύπε... και κρίμα που την πάτησες έτσι, ελπίζω τουλάχιστον από την μία ο καθρέφτης σου να μην ήταν ηλεκτρικός γιατί με σπασμένο το μηχανισμό πας αρκετά σε χρήμα από τον απλό!

Περπατωντας στους κατουρημενους,βρεγμενους,χεσμενους (απο σκυλο-σκατα)κ απαξιωμενους δρομους της πληρωμενης συνουσιας..... (καλά αν είναι στην καθάρη Λιοσίων και πέριξ αυτά που λες, δε φαντάζομαι τι θα έγραφες στον πρόλογό σου για το Μεταξουργείο και την ρομαντική κυρίως Ιάσωνος...)  
3 καταθεσεις ολες κ ολες...
Επισκεφθηκα το Βεργας 3 στο δεξι:εδω συναντησα την Σοφια/Σόνια ξανθια μιλφ (?) (αν το ερωτηματικό είναι για το μιλφ, την λες και μιλφ άνετα) Ουκρανεζα με βυζαρες 2,5-3 αρες κρεμαστες,ομορφο/συμπαθητικο προσωπο,λευκο/ασπρουλιαρικο χυτο κορμι...καλη στο δωματιο,οχι κατι φοβερο,προς το τελος βιαζοτανε να με ξεπεταξει,με τελειωσε με μαλακια κ ακα τελειωτικο στο στομα...τα ρουφηξε,με καληνυχτησε κ εφυγε....(βραδυνη βαρδια)

Στο Εξηκιου 18Γ ξαναεπισκεφτηκα την Μιλφ Ρωσσο-Φιλανδεζα Τζουλια...μαλιστα με θυμοτανε απο τα πολλα τατουαζ-οπως η ιδια ειπε- απο προηγουμενη καλοκαιρινη μου επισκεψη....σταθερα καλη στο δωματιο,ολες οι στασεις,μου εδωσε κ κωλο,πεσανε κ ρομαντικα γλωσσοφιλα.....με τελειωσε κ αυτη χειροκινητα,με ακα τελειωτικο....τα ρουφηξε,τα εφτυσε κ αποχωρησε απο το δωματιο....το μονο που με χαλασε ηταν η ελαφρια μυρωδια σε στηθος κ αναπνοη...μια μυρωδια κωλιλας,πουτσιλας κ ανδρικου καβαλου....με τα γλωσσοφιλα που μου εκανε περασε κ στο δικο μου στομα...ευτηχως το δωματιο διεθετε στοματικο δ/μα....(πρωΐνη βαρδια)(στην βραδυνη βαρδια εχει μια μελαχροινη τσουπωτη κοπελα...η τσατσα μου ειπε οτι ειναι Βραζιλιανα (μαλλον Ρουμανα) Βανέσα, από το Βέργας 2Α ...προσωπικα την βρηκα αδιαφορη)

Στο Παρασίου 36 βρηκα την Καρολινα από Πιπίνου 107 την πρωινή βάρδια ...Ρωσσιδα,ξανθια μιλφ,συμπαθητικο προσωπο,με ωραια τσουπωτη κωλαρα,μεγαλο βυζι (3-3,5 αρι),με τις φλεβες να φαινονται στο στηθος,ασπρουλιαρικο κορμι...ευγενικη,χαμογελαστη,με ''κλειδωσε'' στο σαλονι με την κωλαρα της να την τριβει εντονα πανω μου...εδωσα το 20 αρι κ περασα στο δωμα...η Καρολινα ηταν η καλυτερη επιλογη...στο δωματιο σουπερ,με ξετιναξε καλα,τελειωσα με πισωκολλητο με ενα εντονο οργασμο απο μεριας μου....(βραδυνη βαρδια)...btw,ολος ο δρομος της Παρασιου μυριζε εντονη τηγανιλα.....

Βγαινοντας απο το καταστημα της Παρασιου συαντηθηκα face to face με δυο Ελλεΐνιδες 20 something wanna-be...με κοιταξαν απαξιωτικα,με κοιταξαν με μισος κ απεχθεια...εγω τις κοιταξα με ευγνωμοσυνη που δεν ειμαι πυρφορος...

Τα καταστηματα της Χωματιανου τα βρηκα κλειστα...
στο Λιοσίων 76Β πετυχα μια ψηλη,μελαχροινη,με μαυρα μαλλια...η τσατσα η ξανθια ηταν πιο ομορφη απο αυτην...επειδη δεν περασα με εβρισε στην γλωσσα της....μπαζο.... Μαργαρίτα
στο Κνίδου 18 πετυχα μια μιλφ που φορουσε μεσοφωρι...αρκετα γαυμεσιμη,ευγενικη,ηταν να περασω μαζι της Εύα,αλλα τελικα επικρατησε η Καρολινα....μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι,ανοιξε την εξωπορτα ενα Πακι εβαλε το κεφαλι του μεσα με κοιταξε εντονα στα ματια κ ξαναεκλεισε την πορτα χωρις να περασει τελικα μεσα στο σαλονι.... :jerking:
στο Προύσσης 22 πετυχα ενα μπαζο ασχημο σιτεμενο,με σαπιο κορμι κ ακομη πιο σαπια φατσα (μάλλον πρόκειται για την Αλίκη που δουλεύει μόνιμα εκεί και δεν είναι τόσο ή μπάζο, για την ηλικία της μια χαρά είναι και κρατιέται καλά)...βλεποντας την θυμηθηκα τον δισκο ( της υπερτατης καλτ death μπαντας) Dawn of possession....τραπηκα σε φυγη,ενω αυτη βρωντοφωναξε:καλε που πας?ελα εδω... :S :S(οποιος γαμαει τετοια μπαζα,θελει δημοσιο ευνουχισμο κ εκτελεση στο Συνταγμα...)

η τσαρκα εγινε ενδιαμεσα σε πρωινη κ βραδυνες ωρες...ενδιαμεσα ημουν σε κεντρικο ξενοδοχειο παρεα με γυναικεια συντροφια.... :grin:
Ζητώ συγγνωμη απο παιδια (billy13,zero,ccss13) που τους ειχα πει οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω κατω,θα συναντηθουμε...μου ''ρουφηξε'' την ενεργεια κ τον χρονο η γυναικεια συντροφια...η τσαρκα μου εγινε στο μεσοδιαστημα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο.... :)
Κριτικες θα βαλω μετα για οποιον ενδιαφερεται....πιο αναλυτικα δεν γραφω,τα γραφουν αλλοι καλυτερα απο μενα ντοπιοι ενημερωτες (u know who u are...)... ;)
Respect!  :rockon: :rockon: :rockon:

πάντως εγώ που πέρασα χθες από το Κ63 ,η τσατσάρα μου ανακοινωσε απλό προγραμμα.Μετά,αφου βγήκε η κοπέλα,εκανα πως δεν είχα ακούσει το προγραμμα και ξαναρωτησα και η απάντηση πάλι ήταν "απλό,απλό"
τύπε την κοπέλα την έχω ξανάπετύχει και είναι κοπέλα που είχε πάρει ο Προφέσσορας κάνα μήνα πριν. Είμαι σίγουρος γι αυτό που έγραψα καθώς την πρώτη φορά που την είδα, απλό είχε ανακοινωθεί και μου έκανε κιόλας εντύπωση που η γηραιά η υπηρεσία προχθές μου ανακοίνωσε κατά λέξη πως "η κοπέλα τα κάνει όλα μα μόνο κωλαράκι δε δίνει!"

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Στο Παρασίου 36 βρηκα την Καρολινα από Πιπίνου 107 την πρωινή βάρδια ...Ρωσσιδα,ξανθια μιλφ,συμπαθητικο προσωπο,με ωραια τσουπωτη κωλαρα,μεγαλο βυζι (3-3,5 αρι),με τις φλεβες να φαινονται στο στηθος,ασπρουλιαρικο κορμι...ευγενικη,χαμογελαστη,με ''κλειδωσε'' στο σαλονι με την κωλαρα της να την τριβει εντονα πανω μου...εδωσα το 20 αρι κ περασα στο δωμα...η Καρολινα ηταν η καλυτερη επιλογη...στο δωματιο σουπερ,με ξετιναξε καλα,τελειωσα με πισωκολλητο με ενα εντονο οργασμο απο μεριας μου....(βραδυνη βαρδια)...btw,ολος ο δρομος της Παρασιου μυριζε εντονη τηγανιλα.....
:rockon: :rockon: ΣΩΣΤΟΣ Ο fystikis,η Καρολίνα τη πρωινή βάρδια τη κάνει στο νέο μπουρδελάκι της Πιπίνου 107

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Tέλος στο Φώκαιας 25 όροφος πέρασα με την Σοφία απο Ουκρανία την οποία και είχα πρωτοδοκιμάσει και είχα γράψει σχετικά καλά λόγια.Όμως όπως φαίνεται η Σοφία τον λίγο καιρό που δούλεψε στο μαγαζί ξεψάρωσε αρκετά και άρχισε να κάνει χονδρές μαλακίες.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος και μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα αρνιόταν κατηγορηματικά.Επίσης με προέτρεπε επιτακτικά να τελειώσω λέγοντας μου finish! finish! Bέβαια δεν της έκανα το χατήρι.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι πολύ σκατοχαρακτήρας και ότι μόλις τελείωσα την άρχισα στον εξάψαλμο.Στο σαλόνι συνεχίσαμε με αυτήν να με βρίζει στα Ρώσικα με εμένα να έχω φθάσει εκτός ορίων βρίζοντας την "αντε γαμήσου παλιοπουτάνα". Θα ανεβάζω κριτική απο αύριο προσπαθώντας να προστατέψω τα χρήματα των συναγωνιστών που πλέον βγαίνουν με πολύ κόπο και για να ξεκουμπιστεί όσο γίνεται γρηγορότερα.Κανένα εικοσάρικο πλέον σε αυτήν την ελεεινή συναγωνιστές!

Εύγε προφέσορ! Μαύρο στις πόρνες που δε σέβονται τον ιδρώτα του προσώπου μας!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δεν την γνωρίζω την Αλεξάνδρα απο Παιωνίου.
η αλεξανδρα απο παιωνιου ειναι γνωστη και απο τροφωνιου 11 πρωι και απο εξηκιου 20.μια χοντρουλα πιτσιρικα,με λευκη επιδερμιδα και σγουρα καστανοξανθα μαλλια,που νιαουριζει...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Προ ολίγου, στο υπόγειο Κωνπόλεως 166.

Η λεπτοφυής, τρυφερή, καστανή, νεαρά Άννα, κατά τη διάρκεια τέλεσης της πράξης και ειδικότερα στη στάση "πισωκολλητόν", αισθάνθηκε λιποθυμικές τάσεις και παρακάλεσε να επανέλθουμε στην κλασική συνουσιακή στάση.

Συμμορφώθηκα άμεσα, συνεχίζοντας την καταγάμευση έως το πέρας (δηλ. το ψωλοχύσιμο).

Στη συνέχεια, η Άννα έμεινε για 1-2 λεπτά καθιστή πριν απέλθει, χωρίς να χρειαστεί τη βοήθειά μου που της πρόσφερα.

Πιθανολογούμε τα εξής:
1. Ήθελε να βλέπει το πρόσωπό μου, γιατί με ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και βαθιά. Πιθανότητες: 0,5%
2. Εγκυμονεί. Πιθανότητες: 5%
3. Την συγκλόνισε η κρεατοδοκός. Πιθανότητες 5%
4. Έχει υπόταση. Πιθανότητες 89,5%

Απερχόμενος, τη ρώτησα τι έχει φάει από το πρωί, και απάντησε  "δύο φρυγανίτσες".

Αν κάποιος κύριος αποφασίσει να τη γαμήσει, παρακαλείται να της πάει κάποιο αλμυρό πεσκέσι.
Οι αλμυρές ψωλές δεν μετράνε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Πιπινου 107 η καρολινα του dimmits,ξανθια πληθωρικη mlf με πλουσιες καμπυλες σε όλα τα επιπεδα,σχετικα αρμονικα κατανεμημενα,περισσοτερο όμως από τις δικες μου προτιμησεις
Φυλης
54β τζ(χ)ουλια
56 νικολετα,η οποια όπως διαπιστωσα για άλλη μια φορα στο σαλονι διαθετει σταθερο πελατολογιο
71 ισογειο η ρουμανα ντανιελα απο ευνειδων 5 και φυλης 80,μελαγχροινη με πολυ ωραιο σεξι κορμι,την εχω παρει αρκετες φορες και παντα περναγα πολυ καλα μαζι της κυριως γιατι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα
Διδυμου 7α μονικα,καστανη ψηλη σχετικα κοπελα την οποια ειχα δει πριν λιγες μερες στο
7β.Καταθεση με περισσοτερες λεπτομερειες στη κριτικη
Ελλης 3 αλεξανδρα,η βιολετα δηλαδη απο αλκαμενους 117
Μελαγχροινη mlf γυρω στα πενηντα με αξιοπρεπες κορμι για την ηλικια της και παραδοξως αρκετα εντονη σεξουαλικη αυρα
Επισης χτες το πρωι στη βεργας 3
Δεξια η πωλινα
Αριστερα δυο κοπελες,η γλυκια μαρια και η μελαγχροινη ελλη στην οποια παλι κατεθεσα με πολύ ευχαριστες εντυπωσεις

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31

Η λεπτοφυής, τρυφερή, καστανή, νεαρά Άννα, κατά τη διάρκεια τέλεσης της πράξης και ειδικότερα στη στάση "πισωκολλητόν", αισθάνθηκε λιποθυμικές τάσεις και παρακάλεσε να επανέλθουμε στην κλασική συνουσιακή στάση.

Συμμορφώθηκα άμεσα, συνεχίζοντας την καταγάμευση έως το πέρας (δηλ. το ψωλοχύσιμο).

Στη συνέχεια, η Άννα έμεινε για 1-2 λεπτά καθιστή πριν απέλθει, χωρίς να χρειαστεί τη βοήθειά μου που της πρόσφερα.

Πιθανολογούμε τα εξής:
1. Ήθελε να βλέπει το πρόσωπό μου, γιατί με ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα και βαθιά. Πιθανότητες: 0,5%

Απερχόμενος, τη ρώτησα τι έχει φάει από το πρωί, και απάντησε  "δύο φρυγανίτσες".

Αν κάποιος κύριος αποφασίσει να τη γαμήσει, παρακαλείται να της πάει κάποιο αλμυρό πεσκέσι.

Πραγματοποιήσατε άριστα την διαφορική διάγνωση. Αν μετείχατε σε πτυχιακές εξετάσεις Παθολογίας θα είχατε αριστεύσει !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μάλλον πρόκειται για "μετα-οπισθοσυνουσιακή υπόταση" , είναι πολύ γνωστή πάθηση
σε όσους ασκούμε την πόρνιατρική.  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
μα δεν είπα κάτι από αυτά που γράφεις χύστη μου...
στην ενημέρωσή σου έγραψες ακριβώς αυτό:"Στο Μαραθώνος 59 εργαζόταν η αδύνατη κοπέλα,με τα καστανά μακριά μαλλιά που ήταν προσφάτως στο Φυλής 74 πριν εξαφανιστεί.Το ονομά της αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν Ντανιέλλα και ήταν μεγάλη φόλα μέσα σύμφωνα με αναφορές.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι."
και απάντησα ακριβώς αυτό:"ως Νίκη μου τη σύστησε η υπηρεσία με απλό πρόγραμμα!"

Έκανα παράθεση στα σχόλια σου ευχαριστώντας σε. Και επι την ευκαιρία συμπλήρωσα και το όνομα που δούλευε η κορασίδα στο Φυλής 74 που ήταν Ρομπέρτα και όχι Ντανίέλα όπως είχα υποθέσει. Δεν αμφισβήτησα ότι στο Μαραθώνος 59 δουλεύει σαν Νίκη όπως έγραψες.Απλά διόρθωσα αυτό που είχα γράψει στην ενημέρωση μου για να καταλάβουν ποια κοπέλα εννοώ μιας και όπως έχει γραφεί δεν είναι καθόλου καλή μέσα στο δωμάτιο.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
η αλεξανδρα απο παιωνιου ειναι γνωστη και απο τροφωνιου 11 πρωι και απο εξηκιου 20.μια χοντρουλα πιτσιρικα,με λευκη επιδερμιδα και σγουρα καστανοξανθα μαλλια,που νιαουριζει...
Δεν μου λέει κάτι. Τα μαλλιά της πλέον δεν είναι σγουρά αλλά στο σαλόνι ήταν αρκετά ναζιάρα και μάλλον πρέπει να είναι αυτή που λες.Συν του ότι ήταν και νεαρή σχετικά.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

Πιθανολογούμε τα εξής:

Ορθή η παρατήρηση σου ως προς το 4 φίλτατε Πύραυλε.Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η πρόσφατη κριτική μου που είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να μην ξαναπεράσω.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ορθή η παρατήρηση σου ως προς το 4 φίλτατε Πύραυλε.Το επιβεβαιώνει άλλωστε και η πρόσφατη κριτική μου που είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να μην ξαναπεράσω.

Πέρα από αστεϊσμούς και ευφυολογήματα, εκτιμώ ότι η Άννα έχει ανάγκη από διατροφικές οδηγίες, ώστε να μην την καταβάλλει η εγγενής υπότασή της.

Αυτές τις οδηγίες, προφανώς πρέπει να τις ακούσει από κάποιο γιατρό (και όχι από κάτι τύπους σαν εμάς, που την καταγαμάμε, της τον βάζουμε όλον, κλπ κλπ).

Είναι πολλοί οι άνθρωποι που πάσχουν από υπόταση και δεν το ξέρουν.
Η υπόταση διαλύει, σωματικά και ψυχικά.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Έκανα παράθεση στα σχόλια σου ευχαριστώντας σε. Και επι την ευκαιρία συμπλήρωσα και το όνομα που δούλευε η κορασίδα στο Φυλής 74 που ήταν Ρομπέρτα και όχι Ντανίέλα όπως είχα υποθέσει. Δεν αμφισβήτησα ότι στο Μαραθώνος 59 δουλεύει σαν Νίκη όπως έγραψες.Απλά διόρθωσα αυτό που είχα γράψει στην ενημέρωση μου για να καταλάβουν ποια κοπέλα εννοώ μιας και όπως έχει γραφεί δεν είναι καθόλου καλή μέσα στο δωμάτιο.
Ok λάθος της ανάγνωσής μου! :uglystupid: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι διάολο γίνεται.....πάλι Φωκαίας ήταν η Μπάρμπαρα/Λάουρα-Μάγια...................? :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
66Α Ρωξαννα πρωτη φορα τη βλεπω, ΜΟΥΝΑΡΑ για τα γουστα μου, μελαχρινη ρουμανα με ομορφη φατσουλα, αρκετα μελαμψη με ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΚΩΛΑΡΑ ΒΥΖΑΡΑ με κατακαυλωσε και θα τιμηθει αμεσα, ισως και σημερα αφου γραψω την ενημερωση και [size=18pt]χωνεψω τα κεμπαπ που κουμπωσα στε μαγαζι στην Αχαρνων,[/size]

μπεμπα πάρα πολυ ωραια ενημέρωση, αλλα πολυ φοβαμαι πως μετα απο το κεμπαπ "κουμπωμα" που εκανες μαλλον για  :toilet: θα πας παρα για κατάθεση!!!  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom