Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 687 άτομα (12 μέλη και 675 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.781
Πόντοι
46.232
σκασμένος από τις πολλές ώρες στην δουλεία , είχα προγραμματήσει στα καπάκια μόλις τελειώσω την δουλεία να τσαρκάρω , με στόχο να ξεσκάσω και να καταθέσω...
βόλτα(00.05-01.40) λοιπόν και ενημέρωση από μερικά που πέρασα με την σειρά που τα επισκέφτηκα

image.jpg

Αχιλλέως  48 ήταν κλειστό.
image.jpg

Μαραθώνος 59 Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα(απο Φωκαίας 27Β , επέστρεψε)καστανόξανθη με μακρυά ίσια μαλλιά(στο δωμάτιο τα κάνει αλογοουρά)μπροστά αφέλειες λεπτή μω 1.5άρι βυζί κα ωραίο κώλο , με ακα τελειωτικό.
image.jpg

Παιανιέων 24 κλειστό.
image.jpg

Βιργινίας Μπενάκη 31 κλειστό.
166_166.jpg

Κωνσταντινουπόλεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπόλεως 166α Αννα μελαχρινή μίλφ με το μαλλί κότσο κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό, Ναταλί ξανθιά μιλφογκίλφ νταρντάνα με 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και Φωτεινή κοκκινομάλλα με κοντό κατσαρό μαλλί χοντρή με τεράστια κωλάρα και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , κάνουν και παρτούζα ανα 2άδες στα 30 ευρώ.
image.jpg

Ιωαννίνων 3 αριστερά Τάνια(απο Μαραθώνος 59)μελαχρινή με μκρυά μαλλιά με πιασηματάκια και 3.5άρι βυζί , με το χαρακτηρηστικο τατού , απλό στα 20 ευρώ , με ακα 30 ευρώ.
image.jpg

Χωματιανού 11α κλειστό.
image.jpg

Χωματιανού 11β κλειστό.
76_76.jpg

Λιοσίων 76 Μελίνα μελαχρινή ψηλή μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα και κώλο και Ναταλία καστανόξανθή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Λιοσίων 76β Μαργαρίτα καστανή ψιλόλιγνη μίλφ με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και μασαζ , φορούσε σέξι κόκκινο  κορμάκι  και μάυρες μπότες μέχρι πάνω από τα γόνατα.
18_18_18_20.jpg

Εξηκίου 18β Κάτια καστανόξανθή λεπτή με 1.5άρι βυζί , με κώλο
Εξηκίου 18 Ξένια ξανθιά κοντή χοντρή μιλφογκίλφ Ουκρανέζα με ίσιο μαλλί και 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18γ Τζίνα μελαχρινή παχουλή με 2.5άρια βυζία φορούσε ένα πορνώδες μαύρο ολόσωμο διχτυωτό , με ακα.
Εξηκίου 20 Ιωάννα μελαχρινή με ξανθιές και πλατινέ ανταύγιες κοντή με πιασηματάκια 2.5άρι βυζί και αρκετά σπυριά ,απλό πρόγραμμα.
image.jpg

Βέργας 2 Βανέσα  μίλφ με καστανό  κοντό μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
image.jpg

Βέργας 3 αριστερά Μόνικα ξανθιά ψηλή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση , με ακα τελειωτικό.
Βέργας 3 δεξιά Φωτεινή καστανή κοντή με άσπρα εσώρουχα με πιασηματάκια και μικρό βυζί , με ακα.
6_6.jpg

Βέργας 6α Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ κλασσικά με φορεματάκι και απο κάτω χωρίς εσώρουχο να το ανεβάζει μπροστά στον κώλο μου , αρχικά είπε σπέσιαλ τσιμπούκι , μετά το έκανε ακα και τέλος μου είπε τι θές και τελειωτικό αμα θές κάνω για να περάσεις.
Βέργας 6β κλειστό.
έφυγα για Φυλής πάρκαρα έξω απο τα 59....
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο και σιλικονάτες τορπίλες , κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω Αλέσια (ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ) με καστανά σκούρα μαλλιά αρκετά κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
βγήκα και έχοντας κάυλες δεν συνέχισα την βόλτα , γύρισα πίσω στο Μαραθώνος 59 όπου τίμησα την Γιάννα για το καλωσόρισμα πίσω (θα ακολουθήσει κριτική)
καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
σκασμένος από τις πολλές ώρες στην δουλεία , είχα προγραμματήσει στα καπάκια μόλις τελειώσω την δουλεία να τσαρκάρω , με στόχο να ξεσκάσω και να καταθέσω...
βόλτα(00.05-01.40) λοιπόν και ενημέρωση από μερικά που πέρασα με την σειρά που τα επισκέφτηκα

Μαραθώνος 59 Γιάννα η βαλβιδορουφήχτρα(απο Φωκαίας 27Β , επέστρεψε)καστανόξανθη με μακρυά ίσια μαλλιά(στο δωμάτιο τα κάνει αλογοουρά)μπροστά αφέλειες λεπτή μω 1.5άρι βυζί κα ωραίο κώλο , με ακα τελειωτικό.

[size=12pt]Φυλής 59 πάνω Αλέσια (ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ)[/size] με καστανά σκούρα μαλλιά αρκετά κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.

βγήκα και έχοντας κάυλες δεν συνέχισα την βόλτα , [size=12pt]γύρισα πίσω στο Μαραθώνος 59 όπου τίμησα την Γιάννα για το καλωσόρισμα πίσω[/size] (θα ακολουθήσει κριτική)

Τυχερέ..........καλά θα πέρασες........  :cum:
Αυτή η καινούρια λέει τίποτα από εμφάνιση....? :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
τεράστιος ο n.smirni76!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στο περιποιημένο ανώγειο μπουρδέλο Φ109, παρέχεται και ντους με πετσέτα.
Ωστόσο, η νεαρά Ντάνα είναι ολίγον άπλυτη και σχεδόν άλαλη (δεν ομιλεί ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά).

Παρ' όλα αυτά, η Ντάνα είναι εύχαρις και τον παίρνει για πολλή ώρα, βαθιά, αδιαμαρτύρητα και αγόγγυστα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Λίγο πριν τη λήξη (15:10 - 15:35) της πρωινής (1η) βάρδιας στην δεύτερη από όπου πέρασα στο Μεταξουργείο, με πολλά κλειστά σπιτάκια, και όσα ήταν ανοιχτά ήδη ήταν στολισμένα για τις εορτές που έρχονται, με τη σειρά επίσκεψης...

Στο Ακομινάτου 2Β το φως το ξαναείδα σβηστό.

Λεωνίδου
6 κλειστό
28 αριστερό (όροφος) κλειστό
28 δεξιό (ισόγειο) κλειστό

Ιάσωνος
27Α κλειστό

Κολωνού
11Α αριστερό (όροφος) κλειστό
11Α δεξιό (ισόγειο) κλεστό
11Β (υπόγειο)
23 η σχετικά νεαρή τσατσά με τα ώραια μάτια και το κοντό το μαλλι μου παρουσίασε τη νεαρή Μάντα, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των όμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή και γεματούλα, 2,5αρι βυζί, κοιλίτσα και ζουμερός κώλος με λίγα πιασίματα και η νεαρή μελαμψή γυφτοπούλα Τάνια από το Καλλλέργη 33 τις απογευματινές βάρδιες, μαλλί σπαστό στο ύψος των ώμων, αδιάφορο απαξιωμένο πρόσωπο, πιο κοντούλα από την πρώτη και λίγο πιο αδύνατη αλλά με πιο άσχημο ατσούμπαλο σώμα, 3αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με αρκετή κυτταρίτιδα με λίγα πιασίματα, το πρόγραμμα είναι απλό για την πρώτη και με ελεύθερο στοματικό για την δεύτερη ενώ στο Καλλέργη 33 ανακοινωνόταν απλό και κάνουν και παρτούζα.
27Β όροφος κλειστό
27Β υπόγειο κλειστό
27Α (ισόγειο) η γηραίά τάπα τσατσά Σωτηρία μπέλλου με το μαύρο σκουφάκι στο κεφάλι μου παρουσίασε τη νεαρή Μπέλλα, καστανή με μαλλί στο ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, εμφανίστηκε με λευκά εσώρουχα και βαριόταν τόσο πολύ που ήταν ψυχρή, απλό πρόγραμμα.
Αυτήν την μπέρδευα με τη Μαρία από το Ιάσωνος 20Β (μεσαίο όροφος) γιατί στα μάτια μου μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο ασχέτως αν η Μαρία είναι πιο νταρντάνα.
30Α (ισόγειο) κλειστό
30Β (όροφος) κλειστό
32Β (όροφος onlygreekadiko) κλειστό
32Γ (υπόγειο) ο Λάκης Γαβαλάς τσάτσος μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή γυρολόγο της περιοχής Ντάνα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί, καλό πρόσωπο, κανονικό σωμά προς το ψηλή και κανονικό σώμα με 2-3 κιλάκια παραπάνω που το χαρακτηρίζουν "τούμπανο ή μπαμπάτσικο", 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
32Α (ισόγειο) η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή Φλώρη/Φλωρίνα που δουλεύει εκεί τον τελευταίο καιρό πρωί-απόγευμα, τουλάχιστον όσες φορές έχω περάσει εγώ τελευταία, μελαχρινή με μακρύ ελαφρώσε σπαστό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, κοντή με κανονικό αλλά λίγο ατσούμπαλο κορμί, 2αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
47 αριστερά (ισόγειο) κλειστό
47 δεξιό (όροφος) κλειστό
48 αλλαπή κοντή με το κοντό σικ μαλλί μου παρουσίασε τη προμιλφ-μιλφ Τάνια, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, ωραίο πρόσωπο με ωραία μάτια, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 1,5αρι βυζί, ωραία κοιλίτσα και ωραίο κώλο με ένα ταττού στη μέση πάνω από αυτόν και η μιλφ Αννίτα, καστανόξανθη με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων (καρέ), μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος και λίγο πιο ψηλή από την πρώτη με πολύ γεμάτο κορμί, 2,5αρι - 3αρι βυζί, κοιλιά, κωλάρα με πιασίματα και μπουτάρες, φορούσε όπως πάντα μάυρη διχτυωτή μπλούζα για να κρύψει τις κοιλιακές της ατέλεις, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
53 η προμιλφ-μιλφ Καίτη, ξανθιά με κοντό μαλλί, μέτριο προς αδιάφορο μεγάλο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με πολύ γεμάτο κορμί, 3,5αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά μέσα σε διχτυωτή μπλούζα για προφανής λόγους, τεράστια κωλάρα και μπουτάρες, απλό πρόγραμμα.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ξυπναω 6.30 το πρωι να παω στη δουλεια... Παω να πλυθω στο μπανιο και να κατουρησω ... ελα ομως που μου εχει φτασει στο σαγονι απο τις καυλες... Καθομαι λιγο στο κρεβατι και περιμενω να πεσει για να μπορεσω να κατουρησω ... η ωρα περναει και σιγα σιγα βλεπω να χανει τον ατσαλινο του χαρακτηρα... Κατουραω , πλενομαι παω δουλεια ... Κατα τη διαρκεια της ημερας φωναζε οτι ηθελε να πιτσιλισει. ησυχια δεν ειχε....
Σχολαω απο τη δουλεια και οδηγοντας με το κατω κεφαλι δεν στριβω στο δρομο που επρεπε (οχι επειτηδες) και συνεχιζω ευθεια για κεντρο ... Αφου εκανα τη μαλακια σκεφτηκα απο μεσα μου ας το συνεχισω να παω να πιτσιλισω την ελενα στο φ.40 που το κατω κεφαλι φωναζε... Μετα απο αρκετη κινηση που εφαγα (και 10ευρω βενζινη) ... Φτανω στο δρομο της αμαρτιας... γυρω γυρω να παρκαρω ... τελικα βρησκω. Το αφηνω...
Εκστασιασμενος με το κατω κεφαλι να χοροπηδαει .... φτανω απέξω και κανω να ανοιξω την πορτα ... Οχι ρε πουστη μου κλειστο το φωτακι (περιπου 5 το αποεγευμα) τι θα κανω τωρα που ειχα ερθει φτιαγμενος μονο γι'αυτη ... Ξανα στο αμαξι και ξεκιναω απο πιο ψηλα...ελα ομως που οσα ηταν ανοιχτα (λογω αλλαγης της βαρδιας) δεν μου εκαναν κλικ ...
Ξενερωσα γυρισα σπιτι πηρα 2 σουβλακια και μαλακιζομαι γραφοντας την ιστορια μου :)  :rockon:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ξυπναω 6.30 το πρωι να παω στη δουλεια...
Ξενερωσα γυρισα σπιτι πηρα 2 σουβλακια και μαλακιζομαι γραφοντας την ιστορια μου :)  :rockon:
καλύτερα να μη σου κάνε κουκου παρά τέτοια ξενέρα!!!

σάρωσες και μάλιστα ντοκουμενταρισμένος! Respect!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Αγαπητοι φιλοι. Μια βοηθεια.
Στην διδυμου στο δεξια υπογειο πρωινη βαρδια μια ψηλη ξανθια πως λεγεται; Μπορειτε να μου στειλετε ενα λινκ με κριτικες τις. Γιατι κολαει το pc και δεν μπορω να μπω
στη Λίλιαν μάλλον αναφέρεσαι...

jennifer...jennifer...jennifer ετων 24... νεο αιμα στο μεταξουργειο...κολωνου 27α
κορμακι σφιχτο σαν 18 χρονου
κορμακι στα προτυπα της αννας της ροφου απο τα μικρα νουμερα της κολωνου...
μικρα βυζακια εφηβικα...και τσουπωτο κολαρακι σφιχτο
νομιζω κανει μονο απλο...δεν ρωτησα δεν με ενδιεφερε...μονο απλο παιρνω
λιγο gfe φαση...δεν παραπονιεται...στο 10ρικο...αξιολογη περιπτωση...για νεο αιμα
θα δουλεψει και μεταμεσονυκτια...η κεραμεικου 15 η κολωνου 27α
ποια είναι αυτή ρε τύπε γιατί σήμερα που πέρασα το πρωί και ρώτησα, η τσατσά Σωτηρία Μπέλου ούτε καν είχε ξανακούσει αυτό το όνομα...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ξυπναω 6.30 το πρωι να παω στη δουλεια... Παω να πλυθω στο μπανιο και να κατουρησω ... ελα ομως που μου εχει φτασει στο σαγονι απο τις καυλες... Καθομαι λιγο στο κρεβατι και περιμενω να πεσει για να μπορεσω να κατουρησω ... η ωρα περναει και σιγα σιγα βλεπω να χανει τον ατσαλινο του χαρακτηρα... Κατουραω , πλενομαι παω δουλεια ... Κατα τη διαρκεια της ημερας φωναζε οτι ηθελε να πιτσιλισει. ησυχια δεν ειχε....
Σχολαω απο τη δουλεια και οδηγοντας με το κατω κεφαλι δεν στριβω στο δρομο που επρεπε (οχι επειτηδες) και συνεχιζω ευθεια για κεντρο ... Αφου εκανα τη μαλακια σκεφτηκα απο μεσα μου ας το συνεχισω να παω να πιτσιλισω την ελενα στο φ.40 που το κατω κεφαλι φωναζε... Μετα απο αρκετη κινηση που εφαγα (και 10ευρω βενζινη) ... Φτανω στο δρομο της αμαρτιας... γυρω γυρω να παρκαρω ... τελικα βρησκω. Το αφηνω...
Εκστασιασμενος με το κατω κεφαλι να χοροπηδαει .... φτανω απέξω και κανω να ανοιξω την πορτα ... Οχι ρε πουστη μου κλειστο το φωτακι (περιπου 5 το αποεγευμα) τι θα κανω τωρα που ειχα ερθει φτιαγμενος μονο γι'αυτη ... Ξανα στο αμαξι και ξεκιναω απο πιο ψηλα...ελα ομως που οσα ηταν ανοιχτα (λογω αλλαγης της βαρδιας) δεν μου εκαναν κλικ ...

ξενέρα πράγματι , σε ανάλογη θέση κι εγώ σήμερα τράβηξα μια έβγαλα ποτάμια  :cum: :cum: :cum: :cum:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Πιπινου 107 η καρολινα του dimmits,ξανθια πληθωρικη mlf με πλουσιες καμπυλες σε όλα τα επιπεδα,σχετικα αρμονικα κατανεμημενα,περισσοτερο όμως από τις δικες μου προτιμησεις
...

Το πρωί έγινε οντισιόν στην εν λόγω τροτέζα (audit + assessment)...
Μαστοί χυμώδεις, στητοί, εκρηκτικοί.
Χαμόγελο άφθονο, καλοσυνάτο, ρωσικό.
Γλουτοί - γοφοί πλούσιοι, με τάσεις υπερβολής, λόγω του τοπικού λιπώδους ιστού.
Σώμα, εν γένει βραχύ, ένα κλικ πριν την παχυσαρκία.
Μαλλί εγγενώς καστανόχρου, τεχνητώς ξανθότατο.
Κόλπος, παρέχων εξαιρετική συναρμογή με την κρεατοδοκό, ειδικά στη στάση "πισωκολλητόν".

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Άσχετο, αλλά ταυτόχρονα και σχετικό με το θέμα:

α) Άρης.
Ο γνωστός τσάτσος-αδερφή της περιοχής Φωκαίας-Φυλής-Διδύμου, αυτή η γραφική μορφή 50-55 χρονών που δεν σταματάει να μιλάει, που φοράει το περίεργο καπελάκι και που ίσως χωλαίνει (κουτσαίνει) λίγο, τον ξέρετε.

β) Ανεμολόγιο.
Η γνωστή βραδυνή εκπομπή του ραδιοφώνου με τον Κωσταντίνο Λαβίθη. Παλαιότερα στον Σκαϊ, τώρα στον Real FM, κάθε βράδυ από τις 12 μέχρι τις 5 το πρωϊ.
Στην εκπομπή τηλεφωνάνε διάφοροι (ακροατές) και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Συνήθως τα θέματα είναι πολιτικά (καμμία σχέση με μπουρδέλα).

Λοιπόν, απόψε ο Άρης τηλεφώνησε στην εκπομπή και μίλαγε στον αέρα.
Δήλωσε "Άρης από τον Άγιο Παντελεήμονα" (η περιοχή κουμπώνει).
Εγώ είμαι 100% σίγουρος πως ήταν αυτός.
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε.
Από τα συμφραζόμενα του Λαβίθη ήταν σαφές ότι ο τύπος είναι τακτικός πελάτης της εκπομπής. "Γνωρίζονται" τηλεφωνικώς.

Η πλάκα είναι πως ο Άρης έχει ένα τρομερό στυλάκι όταν μιλάει (και στις "παρουσιάσεις" στα μπουρδέλα έτσι είναι, άλλωστε), και ο Λαβίθης του είπε διάφορα, τύπου "Σας φαντάζομαι, κύριε Άρη, να κάθεστε τώρα στην πολυθρόνα σας με το κονιάκ σας και ένα πούρο στο χέρι".
Που να ξερε....

Επαναλαμβάνω, εγώ είμαι 100% σίγουρος πως ήταν αυτός. Άντε, 99,5%.
Την επόμενη φορά που θα τον δω θα τον ρωτήσω.

Ταλαντεύτηκα να βάλω αυτό το ποστ εδώ, ή στα νήματα περί TV και τέτοια. Αλλά τελικά σκέφτηκα καλύτερα εδώ, εδώ διαβάζουν αυτοί που τον ξέρουν.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Άσχετο, αλλά ταυτόχρονα και σχετικό με το θέμα:
...

Ο κίναιδος Άρης, εκτιμώ ότι είναι εξηνταφεύγα - εβδομήντα (και όχι 50-55).

Επίσης, ομιλεί την Γαλλικήν. Εάν η ραδιοφωνική στιχομυθία περιελάμβανε και καμιά γαλλικούρα, τότε με βεβαιότητα πρόκειται περί του Άρεως...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Επίσης, ομιλεί την Γαλλικήν. Εάν η ραδιοφωνική στιχομυθία περιελάμβανε και καμιά γαλλικούρα, τότε με βεβαιότητα πρόκειται περί του Άρεως...

O Άρης νομίζω δηλώνει 75 χρονών και τόσο πρέπει να είναι...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.018
Πόντοι
22.785
γινονται κ τετοια μεγαλη ηδονη να γαμας τσαμπα κ να βγαινεις κ να σου παιρνουν δωρα
οι τανες με τα λεφτα των αλλων χρειαζονται κ αυτοι αλλιως πως θα ζουσαμε εμεις

Λοιπόν erricos8976 καθοδηγησέ μας - μυησέ μας στά ένδότερα καί στή μαγεία ένός muscadet-sur-lie !!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

O Άρης νομίζω δηλώνει 75 χρονών και τόσο πρέπει να είναι...

Καλά ντε, μη βαράτε...

Δεν τον έχω ψηλαφίσει κι όλας, να αντιληφθώ πόσο σφιχτή είναι η σάρξ του.
Όσο είναι.
Όχι, δεν περιελάμβανε γαλλικούρες η ομιλία.
Αλλά είμαι βέβαιος ότι επρόκειτο περί του ιδίου ατόμου.
Η διάρκεια της ομιλίας των διαφόρων που τηλεφωνούν είναι περί τα 5-6 λεπτά, στην εκπομπή.
Αρκετά για να τον αναγνωρίσω.

foinikas88

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
γινονται κ τετοια μεγαλη ηδονη να γαμας τσαμπα κ να βγαινεις κ να σου παιρνουν δωρα
οι τανες με τα λεφτα των αλλων χρειαζονται κ αυτοι αλλιως πως θα ζουσαμε εμεις

νταβατζης εισαι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom