Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (31 μέλη και 268 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
...Ενώ καθόμουν στο σαλόνι,ήσυχα περιμένοντας καρτερικά να βγει η κοπέλα μισοάνοιξε η πόρτα απέναντι μου για να βγει η κοπέλα αλλά μόλις με είδε έκλεισε άμεσως.Πρόλαβα να δω μία γυναίκα ώριμης ηλικίας με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και λέω μέσα μου αυτή θα είναι η Βικτώρια.Μετά απο λίγο ακούστηκε η φωνή της κοπέλας αναστατωμένη  να καλεί την υπηρεσία η οποία και με τακτοποίησε σε ένα άλλο μικρότερο σαλόνι.Σε ερώτηση μου για πιο λόγο μου είπε για να βγει η κοπέλα.Μόλις βγήκε η κοπέλα και την είδα κατάλαβα ότι η άλλη γυναίκα που είδα και πήγε να βγει απο το δωμάτιο μάλλον ήταν πελάτης.Και προφανώς μάλλον θα ντράπηκε που την είδα και για να με μπερδέψουν κατέφυγαν σε αυτό το κόλπο.Αυτό που πρόλαβα να συγκρατήσω στο ένα δευτερόλεπτο που άνοιξε η πόρτα ήταν τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά της πελάτισας.
Συνέχισα την βόλτα μου στην Φώκαιας μειδιώντας για το γεγονός και σκέφτηκα ότι σε μερικά χρόνια απο τώρα μπορεί στα μαγαζιά αυτά εκτός απο άνδρες να περιμένουν στα σαλόνια και γυναίκες.
...
Θρυλικές στιγμές, μοναδικές, ανεπανάληπτες!
:woldman:  :rockon::woldman:  :rockon::woldman: :rockon:

...
Tέλος στο Φώκαιας 25 όροφος πέρασα με την Σοφία απο Ουκρανία την οποία και είχα πρωτοδοκιμάσει και είχα γράψει σχετικά καλά λόγια.Όμως όπως φαίνεται η Σοφία τον λίγο καιρό που δούλεψε στο μαγαζί ξεψάρωσε αρκετά και άρχισε να κάνει χονδρές μαλακίες.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος και μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα αρνιόταν κατηγορηματικά....
...
Δυστυχώς, οι πλημμελείς πεοθηλασμοί, τείνουν να γίνουν μάστιγα...

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το κακό είναι οτι αρκετές ξεψαρώνουν γρήγορα!!  :pipa1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να αναφέρω και εγώ την σημερινή μου εμπειρία με την Μόνικα, την άγουρη νεαρά που εκδίδεται στο Φυλ. 65.
Είχα ανάγκη για κάτι φρέσκο και αυτό το κατσικάκι γάλακτος ήταν ότι έπρεπε.

Θυμόμουν ότι κάποιος συναγωνιστής έφαγε φόλα με το μικρό, αλλά έτσι όπως με κοίταγε ακουμπισμένη στην κάσα της πόρτας, χαμογελώντας και τουρλώνοντας το κατάλευκο αψεγάδιαστο μωρουδένιο ποπάκι της, κολάστηκα και δεν συγκρατήθηκα.

Έτσι λοιπόν, αφού πλήρωσα το γνωστό αντίτιμο, εισήλθα στο δωμάτιο. Λόγο ελαφρού κρύου έξω, τα χέρια μου ήταν παγωμένα και όταν μπήκε η μικρά, με βρήκε να τρίβω τα χέρια μου για να τα ζεστάνω. Έβγαλε τα μη απαραίτητα και κάθισε στα γόνατα δίπλα μου, ανοίγοντας άμεσα το προφυλακτικό. Την ρώτησα αν τα χέρια μου είναι κρύα και με διαβεβαίωσε ότι δεν την πειράζουν. Παρόλα αυτά, έκανα κάποιες δοκιμαστικές επαφές στο σώμα της για να βεβαιωθώ. Μετά, την αφήνω να κρατάει το προφυλακτικό στο χέρι σαν το άγαλμα της Ελευθερίας, και την ξάπλωσα για να απολαύσω αυτό το άσπιλο κορμάκι. Το γύριζα γύρω-γύρω σαν κοντοσούβλι και δεν άφησα σπιθαμή παραπονεμένη. Το μικρό μουγκό εντελώς είχε αφεθεί στις ορέξεις μου. Αφού ατσαλώθηκα αρκετά μου φόρεσε κανονικά και χωρίς πρόβΛημα το προφυλακτικό και ξεκινήσαμε τον ιεροποστολικό αγώνα μας. Με κοίταζε γλυκά και έφερε το κεφάλι της προς εμένα. Διστακτικά άρχισα τα φιλάκια , όπου τελικά μάλλον τα αποζητούσε και τα διατηρήσαμε μέχρι το ένδοξο τέλος του αγώνα.

Δεν ξέρω τι έχουν να πούν άλλοι συναγωνιστές, πάντως με μένα ήταν νορμάλ.

Θα δοκιμασθεί πάραυτα......... :boobies:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρόκειται περί σύνθετης εξίσωσης, αλλά λύνεται:

Αλεξάνδρα {Αλκιβιάδου 16Α} [size=18pt]=[/size] Αλεξάνδρα {Έλλης 3} [size=18pt]≠[/size] Αλεξάνδρα {Παιωνίου 47}.

Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.

αν είναι η ίδια δεν την λές χοντρή. Γεματούλα ίσως και νταρντάνα. Χοντρή όμως όχι, ούτε κοιλιά έχει, ούτε ξεχυλίζουν οι πατσάδες.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στο Δεληγιώργη 39 είχαμε καινούρια κοπέλα με πιασμένα μαύρα μαλλιά σε μικρή αλογοουρά,ψηλή,με λευκό δέρμα,τριάρια βυζιά,κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα. Κλαούντια

Στο Κολωνού 32 ισόγειο είχαμε κοπέλα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λεύκο δέρμα,χαμηλοκώλα,σώμα αδιάφορο με λίγα πιασίματα.Απλό πρόγραμμα. την Φλώρη μάλλον είδες..

Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα με το όνομα Αλίνα.Ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,piercing στο χείλος,λευκό δέρμα,κάπως μονοκόμματος κορμός χωρίς μέση.Απλό στο δεκάρικο.
Είναι η Αλίνα από το Διδύμου 7, το Β κυρίως πριν λίγο καιρό και το καλοκαίρι συγκεκριμένα!

Στο Μαραθώνος 59 εργαζόταν η αδύνατη κοπέλα,με τα καστανά μακριά μαλλιά που ήταν προσφάτως στο Φυλής 74 πριν εξαφανιστεί.Το ονομά της αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν Ντανιέλλα και ήταν μεγάλη φόλα μέσα σύμφωνα με αναφορές.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.
ως Νίκη μου τη σύστησε η υπηρεσία με απλό πρόγραμμα!

Απογοητεύμενος απο την οικτρή ποιότητα του Μεταξουργείου έφυγα εσπευσμένα για την Φώκαιας για να προλάβω να καταθέσω κάπου.
Έκανα πρώτα μία μικρή παράκαμψη απο το Αχαρνών 85 για να τσεκάρω την καινούρια με το όνομα Βικτώρια.Πράγματι ήταν εκεί με πρόγραμμα που περιελάμβανε γυμνό τσιμπούκι,αυταρχικό και κώλο νομίζω.Μιλφ,νταρντάνα,με κοντά πιασμένα πάνω καστανόξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Την κοπέλα αυτή την έχω δει να δουλεύει και στο Ιωαννίνων 3.Δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.Εδώ θα αναφέρω και ένα αρκετά ιδιάζων γεγονός.Ενώ καθόμουν στο σαλόνι,ήσυχα περιμένοντας καρτερικά να βγει η κοπέλα μισοάνοιξε η πόρτα απέναντι μου για να βγει η κοπέλα αλλά μόλις με είδε έκλεισε άμεσως.Πρόλαβα να δω μία γυναίκα ώριμης ηλικίας με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και λέω μέσα μου αυτή θα είναι η Βικτώρια.Μετά απο λίγο ακούστηκε η φωνή της κοπέλας αναστατωμένη  να καλεί την υπηρεσία η οποία και με τακτοποίησε σε ένα άλλο μικρότερο σαλόνι.Σε ερώτηση μου για πιο λόγο μου είπε για να βγει η κοπέλα.Μόλις βγήκε η κοπέλα και την είδα κατάλαβα ότι η άλλη γυναίκα που είδα και πήγε να βγει απο το δωμάτιο μάλλον ήταν πελάτης.Και προφανώς μάλλον θα ντράπηκε που την είδα και για να με μπερδέψουν κατέφυγαν σε αυτό το κόλπο.Αυτό που πρόλαβα να συγκρατήσω στο ένα δευτερόλεπτο που άνοιξε η πόρτα ήταν τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά της πελάτισας.
Συνέχισα την βόλτα μου στην Φώκαιας μειδιώντας για το γεγονός και σκέφτηκα ότι σε μερικά χρόνια απο τώρα μπορεί στα μαγαζιά αυτά εκτός απο άνδρες να περιμένουν στα σαλόνια και γυναίκες.
Ούτε που να το είχα φανταστεί αυτό το σκηνικό πως θα συνέβαινε στην πραγματικότητα και πόσο μάλλον θα το ζούσες!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
Σωραίος ρε Προφέσσορα... Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Eγώ Amadeus εφαγα φόλα,αλλα ας μην ξεχναμε οτι μπηκα την πρωτη μερα,ενω ηταν στο μαγαζι μονο δυο ωρες και ειχε κανει μόνο 2 πελάτες !Παρθένα την πήρα  :cheesy: !Η Εμμανουέλα ήταν εκεί ή την εκανε;

Μάλλον την έκανε . . . .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο Κολωνου 30 ισόγειο αυτή η σχιστομάτα που αναφέρει ο professor πως λεγεται;την έχει πάρει κανείς;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έκανα πρώτα μία μικρή παράκαμψη απο το Αχαρνών 85 για να τσεκάρω την καινούρια με το όνομα Βικτώρια.Πράγματι ήταν εκεί με πρόγραμμα που περιελάμβανε γυμνό τσιμπούκι,αυταρχικό και κώλο νομίζω.Μιλφ,νταρντάνα,με κοντά πιασμένα πάνω καστανόξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Την κοπέλα αυτή την έχω δει να δουλεύει και στο Ιωαννίνων 3.Δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.Εδώ θα αναφέρω και ένα αρκετά ιδιάζων γεγονός.Ενώ καθόμουν στο σαλόνι,ήσυχα περιμένοντας καρτερικά να βγει η κοπέλα μισοάνοιξε η πόρτα απέναντι μου για να βγει η κοπέλα αλλά μόλις με είδε έκλεισε άμεσως.Πρόλαβα να δω μία γυναίκα ώριμης ηλικίας με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και λέω μέσα μου αυτή θα είναι η Βικτώρια.Μετά απο λίγο ακούστηκε η φωνή της κοπέλας αναστατωμένη  να καλεί την υπηρεσία η οποία και με τακτοποίησε σε ένα άλλο μικρότερο σαλόνι.Σε ερώτηση μου για πιο λόγο μου είπε για να βγει η κοπέλα.Μόλις βγήκε η κοπέλα και την είδα κατάλαβα ότι η άλλη γυναίκα που είδα και πήγε να βγει απο το δωμάτιο μάλλον ήταν πελάτης.Και προφανώς μάλλον θα ντράπηκε που την είδα και για να με μπερδέψουν κατέφυγαν σε αυτό το κόλπο.Αυτό που πρόλαβα να συγκρατήσω στο ένα δευτερόλεπτο που άνοιξε η πόρτα ήταν τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά της πελάτισας.

νομίζω πως δεν πρέπει να αφήσουμε τις λεσβίες να κάνουν take-over τα αγαπημένα μας μπουρδέλα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Πρόκειται περί σύνθετης εξίσωσης, αλλά λύνεται:

Αλεξάνδρα {Αλκιβιάδου 16Α} [size=18pt]=[/size] Αλεξάνδρα {Έλλης 3} [size=18pt]≠[/size] Αλεξάνδρα {Παιωνίου 47}.

Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.
Είναι τόσο καλή αυτή η Αλεξάνδρα όσον αφορά στα ενδότερα; Την είχα δει στο Έλλης και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
νομίζω πως δεν πρέπει να αφήσουμε τις λεσβίες να κάνουν take-over τα αγαπημένα μας μπουρδέλα.

Επιτρέπεται (από το νόμο) σε μη εργαζόμενες γυναίκες να επισκέπτονται μπουρδέλα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
μπράβο σε όλα τα παιδιά που ενημερώνουν...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος και μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα αρνιόταν κατηγορηματικά.Επίσης με προέτρεπε επιτακτικά να τελειώσω λέγοντας μου finish! finish! Bέβαια δεν της έκανα το χατήρι.
Το ίδιο παιχνίδι παίχτηκε με εμένα πριν 2-3 εβδομάδες με το βρωμόμουνο Μισέλ, ακριβώς από κάτω (25Α). Στο σαλόνι η τσατσά υποσχέθηκε για άφιλτρο και τελειωτικό στα βυζόμπαλα. Στο δωμάτιο η φόλα αρνήθηκε να κάνει τέτοια, οπότε σηκώθηκα και φώναξα τη τσατσά μέσα στο δωμάτιο και την έβαλα να ρωτήσει την απατεώνησα Μισελ. Η τσατσά την ρώτησε σε ξένη γλώσσα τα σχετικά που είχε υποσχεθεί στο σαλόνι και αυτή κούναγε το κεφάλι της αρνητικά. Οπότε της λέω φέρε πίσω τα χρήματα όπως και το έκανε, ντήθηκα επί τόπου και έφυγα. Άρα τα χρήματα πίσω σε τέτοιες περιπτώσεις και να πάνε να γαμηθούν αν δεν τους αρέσει

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Πριν από λίγο (12:30 - 13:20) στην πρωινή (1η) βάρδια του Μεταξουργείο (ακριτικών) και πέριξ με τη σειρά σχεδόν που τα επισκέφτηκα...

Κολοκυνθούς
63 αριστερό κλειστό
63 δεξιό (ευθεία) η πιπίνα μάλλον αθίγγανη Μαρία, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένα αλογοουρά, καλό προσωπάκι, κανονικό ύψος προς το κοντούλα με ωραίο skinny κορμάκι, 2,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, ανακοινώθηκε από την τσατσά πως κάνει τα πάντα και μόνο κωλαράκι δεν δίνει!
πάντως εγώ που πέρασα χθες από το Κ63 ,η τσατσάρα μου ανακοινωσε απλό προγραμμα.Μετά,αφου βγήκε η κοπέλα,εκανα πως δεν είχα ακούσει το προγραμμα και ξαναρωτησα και η απάντηση πάλι ήταν "απλό,απλό"

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Περπατωντας στους κατουρημενους,βρεγμενους,χεσμενους (απο σκυλο-σκατα)κ απαξιωμενους δρομους της πληρωμενης συνουσιας.....
3 καταθεσεις ολες κ ολες...
Επισκεφθηκα το Βεργας 3 στο δεξι:εδω συναντησα την Σοφια ξανθια μιλφ (?) Ουκρανεζα με βυζαρες 2,5-3 αρες κρεμαστες,ομορφο/συμπαθητικο προσωπο,λευκο/ασπρουλιαρικο χυτο κορμι...καλη στο δωματιο,οχι κατι φοβερο,προς το τελος βιαζοτανε να με ξεπεταξει,με τελειωσε με μαλακια κ ακα τελειωτικο στο στομα...τα ρουφηξε,με καληνυχτησε κ εφυγε....(βραδυνη βαρδια)

Στο Εξηκιου 18Γ ξαναεπισκεφτηκα την Μιλφ Ρωσσο-Φιλανδεζα Τζουλια...μαλιστα με θυμοτανε απο τα πολλα τατουαζ-οπως η ιδια ειπε- απο προηγουμενη καλοκαιρινη μου επισκεψη....σταθερα καλη στο δωματιο,ολες οι στασεις,μου εδωσε κ κωλο,πεσανε κ ρομαντικα γλωσσοφιλα.....με τελειωσε κ αυτη χειροκινητα,με ακα τελειωτικο....τα ρουφηξε,τα εφτυσε κ αποχωρησε απο το δωματιο....το μονο που με χαλασε ηταν η ελαφρια μυρωδια σε στηθος κ αναπνοη...μια μυρωδια κωλιλας,πουτσιλας κ ανδρικου καβαλου....με τα γλωσσοφιλα που μου εκανε περασε κ στο δικο μου στομα...ευτηχως το δωματιο διεθετε στοματικο δ/μα....(πρωΐνη βαρδια)(στην βραδυνη βαρδια εχει μια μελαχροινη τσουπωτη κοπελα...η τσατσα μου ειπε οτι ειναι Βραζιλιανα (μαλλον Ρουμανα)...προσωπικα την βρηκα αδιαφορη)

Στο Παρασίου 36 βρηκα την Καρολινα...Ρωσσιδα,ξανθια μιλφ,συμπαθητικο προσωπο,με ωραια τσουπωτη κωλαρα,μεγαλο βυζι (3-3,5 αρι),με τις φλεβες να φαινονται στο στηθος,ασπρουλιαρικο κορμι...ευγενικη,χαμογελαστη,με ''κλειδωσε'' στο σαλονι με την κωλαρα της να την τριβει εντονα πανω μου...εδωσα το 20 αρι κ περασα στο δωμα...η Καρολινα ηταν η καλυτερη επιλογη...στο δωματιο σουπερ,με ξετιναξε καλα,τελειωσα με πισωκολλητο με ενα εντονο οργασμο απο μεριας μου....(βραδυνη βαρδια)...btw,ολος ο δρομος της Παρασιου μυριζε εντονη τηγανιλα.....

Βγαινοντας απο το καταστημα της Παρασιου συαντηθηκα face to face με δυο Ελλεΐνιδες 20 something wanna-be...με κοιταξαν απαξιωτικα,με κοιταξαν με μισος κ απεχθεια...εγω τις κοιταξα με ευγνωμοσυνη που δεν ειμαι πυρφορος...

Τα καταστηματα της Χωματιανου τα βρηκα κλειστα...
στο Λιοσίων 76Β πετυχα μια ψηλη,μελαχροινη,με μαυρα μαλλια...η τσατσα η ξανθια ηταν πιο ομορφη απο αυτην...επειδη δεν περασα με εβρισε στην γλωσσα της....μπαζο....
στο Κνίδου 18 πετυχα μια μιλφ που φορουσε μεσοφωρι...αρκετα γαυμεσιμη,ευγενικη,ηταν να περασω μαζι της,αλλα τελικα επικρατησε η Καρολινα....μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι,ανοιξε την εξωπορτα ενα Πακι εβαλε το κεφαλι του μεσα με κοιταξε εντονα στα ματια κ ξαναεκλεισε την πορτα χωρις να περασει τελικα μεσα στο σαλονι.... :jerking:
στο Προύσσης 22 πετυχα ενα μπαζο ασχημο σιτεμενο,με σαπιο κορμι κ ακομη πιο σαπια φατσα...βλεποντας την θυμηθηκα τον δισκο ( της υπερτατης καλτ death μπαντας) Dawn of possession....τραπηκα σε φυγη,ενω αυτη βρωντοφωναξε:καλε που πας?ελα εδω... :S :S(οποιος γαμαει τετοια μπαζα,θελει δημοσιο ευνουχισμο κ εκτελεση στο Συνταγμα...)

η τσαρκα εγινε ενδιαμεσα σε πρωινη κ βραδυνες ωρες...ενδιαμεσα ημουν σε κεντρικο ξενοδοχειο παρεα με γυναικεια συντροφια.... :grin:
Ζητώ συγγνωμη απο παιδια (billy13,zero,ccss13) που τους ειχα πει οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω κατω,θα συναντηθουμε...μου ''ρουφηξε'' την ενεργεια κ τον χρονο η γυναικεια συντροφια...η τσαρκα μου εγινε στο μεσοδιαστημα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο.... :)
Κριτικες θα βαλω μετα για οποιον ενδιαφερεται....πιο αναλυτικα δεν γραφω,τα γραφουν αλλοι καλυτερα απο μενα ντοπιοι ενημερωτες (u know who u are...)... ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Το ίδιο παιχνίδι παίχτηκε με εμένα πριν 2-3 εβδομάδες με το βρωμόμουνο Μισέλ, ακριβώς από κάτω (25Α). Στο σαλόνι η τσατσά υποσχέθηκε για άφιλτρο και τελειωτικό στα βυζόμπαλα. Στο δωμάτιο η φόλα αρνήθηκε να κάνει τέτοια, οπότε σηκώθηκα και φώναξα τη τσατσά μέσα στο δωμάτιο και την έβαλα να ρωτήσει την απατεώνησα Μισελ. Η τσατσά την ρώτησε σε ξένη γλώσσα τα σχετικά που είχε υποσχεθεί στο σαλόνι και αυτή κούναγε το κεφάλι της αρνητικά. Οπότε της λέω φέρε πίσω τα χρήματα όπως και το έκανε, ντήθηκα επί τόπου και έφυγα. Άρα τα χρήματα πίσω σε τέτοιες περιπτώσεις και να πάνε να γαμηθούν αν δεν τους αρέσει
ευγε!  :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Περπατωντας στους κατουρημενους,βρεγμενους,χεσμενους (απο σκυλο-σκατα)κ απαξιωμενους δρομους της πληρωμενης συνουσιας.....
3 καταθεσεις ολες κ ολες...

η τσαρκα εγινε ενδιαμεσα σε πρωινη κ βραδυνες ωρες...ενδιαμεσα ημουν σε κεντρικο ξενοδοχειο παρεα με γυναικεια συντροφια.... :grin:
Ζητώ συγγνωμη απο παιδια (billy13,zero,ccss13) που τους ειχα πει οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω κατω,θα συναντηθουμε...μου ''ρουφηξε'' την ενεργεια κ τον χρονο η γυναικεια συντροφια...η τσαρκα μου εγινε στο μεσοδιαστημα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο.... :)
Κριτικες θα βαλω μετα για οποιον ενδιαφερεται....πιο αναλυτικα δεν γραφω,τα γραφουν αλλοι καλυτερα απο μενα ντοπιοι ενημερωτες (u know who u are...)... ;)

Ρε "αλήτη".........κρίμα και ήθελα να τα πούμε από κοντά............. :'( :'( :'( :'(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom