Περπατωντας στους κατουρημενους,βρεγμενους,χεσμενους (απο σκυλο-σκατα)κ απαξιωμενους δρομους της πληρωμενης συνουσιας.....
3 καταθεσεις ολες κ ολες...
Επισκεφθηκα το
Βεργας 3 στο δεξι:εδω συναντησα την
Σοφια ξανθια μιλφ (?) Ουκρανεζα με βυζαρες 2,5-3 αρες κρεμαστες,ομορφο/συμπαθητικο προσωπο,λευκο/ασπρουλιαρικο χυτο κορμι...καλη στο δωματιο,οχι κατι φοβερο,προς το τελος βιαζοτανε να με ξεπεταξει,με τελειωσε με μαλακια κ ακα τελειωτικο στο στομα...τα ρουφηξε,με καληνυχτησε κ εφυγε....(βραδυνη βαρδια)
Στο
Εξηκιου 18Γ ξαναεπισκεφτηκα την Μιλφ Ρωσσο-Φιλανδεζα
Τζουλια...μαλιστα με θυμοτανε απο τα πολλα τατουαζ-οπως η ιδια ειπε- απο προηγουμενη καλοκαιρινη μου επισκεψη....σταθερα καλη στο δωματιο,ολες οι στασεις,μου εδωσε κ κωλο,πεσανε κ ρομαντικα γλωσσοφιλα.....με τελειωσε κ αυτη χειροκινητα,με ακα τελειωτικο....τα ρουφηξε,τα εφτυσε κ αποχωρησε απο το δωματιο....το μονο που με χαλασε ηταν η ελαφρια μυρωδια σε στηθος κ αναπνοη...μια μυρωδια κωλιλας,πουτσιλας κ ανδρικου καβαλου....με τα γλωσσοφιλα που μου εκανε περασε κ στο δικο μου στομα...ευτηχως το δωματιο διεθετε στοματικο δ/μα....(πρωΐνη βαρδια)(στην βραδυνη βαρδια εχει μια μελαχροινη τσουπωτη κοπελα...η τσατσα μου ειπε οτι ειναι Βραζιλιανα (μαλλον Ρουμανα)...προσωπικα την βρηκα αδιαφορη)
Στο
Παρασίου 36 βρηκα την
Καρολινα...Ρωσσιδα,ξανθια μιλφ,συμπαθητικο προσωπο,με ωραια τσουπωτη κωλαρα,μεγαλο βυζι (3-3,5 αρι),με τις φλεβες να φαινονται στο στηθος,ασπρουλιαρικο κορμι...ευγενικη,χαμογελαστη,με ''κλειδωσε'' στο σαλονι με την κωλαρα της να την τριβει εντονα πανω μου...εδωσα το 20 αρι κ περασα στο δωμα...η Καρολινα ηταν η καλυτερη επιλογη...στο δωματιο σουπερ,με ξετιναξε καλα,τελειωσα με πισωκολλητο με ενα εντονο οργασμο απο μεριας μου....(βραδυνη βαρδια)...btw,ολος ο δρομος της Παρασιου μυριζε εντονη τηγανιλα.....
Βγαινοντας απο το καταστημα της Παρασιου συαντηθηκα face to face με δυο Ελλεΐνιδες 20 something wanna-be...με κοιταξαν απαξιωτικα,με κοιταξαν με μισος κ απεχθεια...εγω τις κοιταξα με ευγνωμοσυνη που δεν ειμαι πυρφορος...
Τα καταστηματα της
Χωματιανου τα βρηκα κλειστα...
στο
Λιοσίων 76Β πετυχα μια ψηλη,μελαχροινη,με μαυρα μαλλια...η τσατσα η ξανθια ηταν πιο ομορφη απο αυτην...επειδη δεν περασα με εβρισε στην γλωσσα της....μπαζο....
στο
Κνίδου 18 πετυχα μια μιλφ που φορουσε μεσοφωρι...αρκετα γαυμεσιμη,ευγενικη,ηταν να περασω μαζι της,αλλα τελικα επικρατησε η Καρολινα....μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι,ανοιξε την εξωπορτα ενα Πακι εβαλε το κεφαλι του μεσα με κοιταξε εντονα στα ματια κ ξαναεκλεισε την πορτα χωρις να περασει τελικα μεσα στο σαλονι....
στο
Προύσσης 22 πετυχα ενα μπαζο ασχημο σιτεμενο,με σαπιο κορμι κ ακομη πιο σαπια φατσα...βλεποντας την θυμηθηκα τον δισκο ( της υπερτατης καλτ death μπαντας) Dawn of possession....τραπηκα σε φυγη,ενω αυτη βρωντοφωναξε:καλε που πας?ελα εδω... :S :S(οποιος γαμαει τετοια μπαζα,θελει δημοσιο ευνουχισμο κ εκτελεση στο Συνταγμα...)
η τσαρκα εγινε ενδιαμεσα σε πρωινη κ βραδυνες ωρες...ενδιαμεσα ημουν σε κεντρικο ξενοδοχειο παρεα με γυναικεια συντροφια....
Ζητώ συγγνωμη απο παιδια (billy13,zero,ccss13) που τους ειχα πει οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω κατω,θα συναντηθουμε...μου ''ρουφηξε'' την ενεργεια κ τον χρονο η γυναικεια συντροφια...η τσαρκα μου εγινε στο μεσοδιαστημα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο....
Κριτικες θα βαλω μετα για οποιον ενδιαφερεται....πιο αναλυτικα δεν γραφω,τα γραφουν αλλοι καλυτερα απο μενα ντοπιοι ενημερωτες (u know who u are...)... ;)