Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (15 μέλη και 237 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Α τώρα είδα οτι με παρεθεσες για την πρωτη τσαρκα και οχι για την μεταξωτη. Σε εχω συνηθισει μεταξωτο τυπε μου.

Φυλης ειδα συναγωνιστες απο το σαιτ αλλα εσενα δεν σε ξερω!
ειχα παει μεταξι για αρχη  :birdman:
βερονικα η κατω
λαουρα η πανω  :zfuck:

ευκολακι ειμαι μαν  :sunglasses:
πληροφοριες εντος  :P

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ειχα παει μεταξι για αρχη  :birdman:
βερονικα η κατω
λαουρα η πανω  :zfuck:

ευκολακι ειμαι μαν  :sunglasses:
πληροφοριες εντος  :P
Στο κάτω πέτυχα 2 γκομενες την ωρα που πηγα. Ναι πανω λαουρα την ειπε.
Κατεθεσες?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
και στις δυο  :birdman:
η αλλη κατω ηταν η αλινα την ειχα παρει στο κολωνου 30 πανω πριν μια βδομαδα  :grin:
Ωπ, έχεις πολλά παράσημα εσύ τύπε, ψηφίζω μπάρο για στρατηγό!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Ωπ, έχεις πολλά παράσημα εσύ τύπε, ψηφίζω μπάρο για στρατηγό!
απογευματινη και βραδυνη εχω παρει οτι αξιζει
η ψιλοαξιζει
σε πρωινη δε ξερω τη τυφλα μου  :grin:
παντως βερονικα σου συνιστω ειναι και αγαπησιαρα  :grin:
τη λαουρα πανω μακρυα ειναι οντως νεα δεν ξερει ελληνικα ουτε για δειγμα
στησιματα χαλια και πιπα μικρας διαρκειας συν το ατσαλο παιξιμο μεχρι να σηκωθει

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
166α αννα,γλυκια σχετικα κοπελα,καστανοξανθο καρε μαλλι,ωοειδες χαρακτηριστικο ρωσικο προσωπειο
166β η προgilf ναταλια από χτες το βραδι
Ιωαννινων 3 αναστασια,επισης από χτες το βραδι.Ουκρανεζα με τροφαντο κορμι,δυνατες ποδαρες,στηθος που αναβλυζει και απωλεια του πλαγιου τομεα(μπροστινου δοντιου),όταν χαμογελαει.Εχει δουλεψει ως λιζα στην αγκυρας 12 και διδυμου 20
Εξηκιου
18β χριστινα,δυστυχως δεν μπορεσα να την δω αφου η προετοιμασια προκειμενου να βγει κρατησε πανω από δεκα λεπτα και παλι δεν ηταν ετοιμη..
18γ τζουλια η ρωσοφιλανδεζα
Φυλης
109α χριστινα νομιζω,αρκετα χαριτωμενο απειρο πιπινι που για μενα δεν είναι μειονεκτημα όταν αποπνεει ερωτισμο,αφου συνηθως κανω περισσοτερο ερωτα και λιγοτερο σεξ με τις κοπελες του χωρου
84β η τζινα από φωκαιας 25β και φυλης 136
86α η λαουρα που χτες το απογευμα ηταν στη φωκαιας 25α
69β τανια
61 η πολύ αδυνατη ξανθια αλεξανδρα
80 μαρια η ποντια επισης από χτες το απογευμα
Φωκαιας
19 η βικυ από τον οροφο του 134 ,η οποια εχει εξελιχτει πια ως μια αρκετα σεξι μελαγχροινη mlf
25α η μινιον μελαγχροινη mlf σοφια με λευκο διχτυωτο φορεμα
25β αννα η πολωνεζα
Αγκυρας
1 η μαριαννα,ενώ ειχα την τυχη να δω και την ξανθια Barbie από το βιντεο του σειρηνακι καθως βγηκε στο σαλονι για να την δω και να τη γνωρισω
Ηταν η μονη τρανσεξουαλ εδώ και παρα πολλα χρονια που μου προκαλεσε την επιθυμια να περασω,όμως η αληθεια είναι ότι το προσωπο της είναι αρκετα εντονο για τρανς προκειμενου να το ξεπερασω
Θα εργαζεται σημερα εκει μετα τις τρεις το μεσημερι
Καταπληκτικη φωνη..
12α η μιλα,ενώ χτες το απογευμα δουλευε η μαρινα με τα γυαλακια
12β η πολύ λεπτη και σχετικα ψηλη μελαγχροινη αννα όπως και χτες το απογευμα
Διδυμου
7α η τζωρτζιαννα,η μονη κοπελα της αλυσιδας η οποια πλησιαζει αρκετα στην αποφαση να μπω στο δωματιο και νομιζω ότι θα το κανω..
7β ελενη,η μελαγχροινη κοπελα από χτες το απογευμα με αρκετα λαγνο υφος,λεπτο κορμι,σχετικα κοντουλα
16α δυο mlf,η μελαγχροινη πληθωρικη ιζαμπελα και η ξανθια γειτονισα νικη
20 αντζελα,νεα παρουσια,μελαγχροινη mlf με λεπτο κορμι,κατσαρα μαλλια αλλα χανει πολύ στο προσωπο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το πρωι στη φυλης

Διδυμου
[size=12pt]7α η τζωρτζιαννα,η μονη κοπελα της αλυσιδας η οποια πλησιαζει αρκετα στην αποφαση να μπω στο δωματιο και νομιζω ότι θα το κανω..
[/size]
7β ελενη,η μελαγχροινη κοπελα από χτες το απογευμα με αρκετα λαγνο υφος,λεπτο κορμι,σχετικα κοντουλα
16α δυο mlf,η μελαγχροινη πληθωρικη ιζαμπελα και η ξανθια γειτονισα νικη
20 αντζελα,νεα παρουσια,μελαγχροινη mlf με λεπτο κορμι,κατσαρα μαλλια αλλα χανει πολύ στο προσωπο

Ωραίος......πιθανόν να την τιμήσω και εγώ...αν και δεν είναι "στυλιάρι"..... :thumbsup:

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Παίδες, μια Ιζαμπελλα από Φωκαιας 17, την έχει σταμπάρει κανείς?οχι εκείνη από Φ59 και Φωκαιας 27

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (12:30 - 13:20) στην πρωινή (1η) βάρδια του Μεταξουργείο (ακριτικών) και πέριξ με τη σειρά σχεδόν που τα επισκέφτηκα...

Δεληγιώργη
39 η νεαρή Κλαούντια που την έχω πετύχει και τα απογεύματα εκεί, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, 2,5αρι βυζί, κανονικό σώμα με ωραίο κώλο, δε μιλάει γρι ελληνικά, απλό πρόγραμμα.
30 δεν μου άνοιξε την πόρτα παρά μόνο το παραθυράκι του κελιού όπου είδα ένα ξανθό τράβελο εγχειρισμένο, ψηλό κάπως με κανονικό σχετικά κορμί από όσο είδα και όσο μου επέτρεπε το λιγοστό φως, αδιάφορη φάτσα και μου είπε πως υπήρχε και αλλός ένας μέσα ενεργο-παθητικός τον οποίον δεν είδα φυσικά αφού δεν ήθελε να μου ανοίξει η πρώτη και μου 'λεγε και κάτι ασυναρτησίες! Στα 20 ευρώ μου ανκοίνωσε με φουλ πρόγραμμα η ίδια και 20 και η άλλη και 40 με παρτούζα για καμικάζι μερακλήδες πόρνους.

Λεωνίδου  
6 κλασσικά από το πρωί μέχρι το βράδυ η Ιονέλα, ξανθιά μιλφ με κοντό σχετικά μαλλί, κανονικό ύψος, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλιά, μέτριος α κώλος, μέτριο προς αδιάφορο κυρίως πρόσωπο, απλό πρόγραμμα.

Καλλέργη
33 ο νεαρός δροσερός τσάτσος μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή Ιονέλια που είναι και τα απογεύματα εκεί, καστανόξανθη με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ελαφρώς γεμάτο κορμί, 2,5αρι - 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.
Όταν τους είπα πως έχουν ξεχάσει να πατήσουν το play στη σκληρή τσόντα με τα milf ψηλά στην TV ο δροσερός τσάτσος τσίνησε με το δροσερό του υφάκι!

Κολοκυνθούς
63 αριστερό κλειστό
63 δεξιό (ευθεία) η πιπίνα μάλλον αθίγγανη Μαρία, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένα αλογοουρά, καλό προσωπάκι, κανονικό ύψος προς το κοντούλα με ωραίο skinny κορμάκι, 2,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, ανακοινώθηκε από την τσατσά πως κάνει τα πάντα και μόνο κωλαράκι δεν δίνει!
38Β (ισόγειο) η ξεδοντιάρα psycho υπηρεσία μου παρουσίασε την μιλφ Τζούλια, μελαχρινή με πιασμένο σπαστό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με γεμάτο κορμί, 3αρι - 3,5αρι βυζί, κοιλια, κώλος με πιασίματα και μπούτια, βγαίνοντας από το δωμάτιο φορούσε μαύρα εσώρουχα και κρατούσε σωληνάριο με κρέμα και μαύρα πορνικά μαστίγια, απλό πρόγραμμα.
38Α (όροφος) η μιλφ Μαρίνα που την έχω πετύχει και στο Ιάσωνος 36 απογευματινή βάρδια, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ωραίο σχετικά πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με ωραίο σχετικά αψεγάδιαστο σώμα και ωραία επιδερμίδα, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα χώρις χαλάρωση όμως και ωραίο κωλαράκι, φορούσε καυτά φωσφοριζέ λαχανί εσώρουχα με σούπερ μίνι φουστίτσα ιδίου χρώματος, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.

Μυλλέρου
33 κλειστό

Αχιλλέως
48Α κλειστό
48Β η νεαρή Ρεβέκα ξανθιά με μαλλί πιασμένο κάτω από το ύψος των ώμων , συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με γεμάτο κορμί, 3αρι βυζί με κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα, φορούσε μάυρα εσώρουχα, με ακα.
Η όμορφη μιλφ Ειρήνη μετά τις 17:00!

Μαραθώνος
59A η μελαχρινή υπηρεσία μου παρουσίασε την καινούρια κατά δήλωση της νεαρή Νίκη, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων, άσχημο πρόσωπο με μαζεμένα δόντια που μου΄θύμισε την Αντριάννα από Διδύμου 7, κανονικό ύψος με ωραίο skinny κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη
31 ανοιχτά και μπήκα αλλά από το σαλόνι μου παν κλειστό το μαγαζί και να περάσω μετά τις 17:00  που θα ήταν η Λίζα.

Παιανιέων
24 η μεταμιλφ Σοφία, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάδορο πρόσωπο, κοντή και χοντρή, 3,5αρι βυζί, κοιλιά, μεγάλος κώλος και μπούτια, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.
Η τσατσά με έδιωξε γιατί δεν ήμουν πελάτης!

Κωνσταντινουπόλεως
166Β (υπόγειο) η προμίλφ-μιλφ Άννα, καστανόξανθη με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, πολύ ωραίο πρόσωπο με ωραία επιδερμίδα, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 2αρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
166Α η μιλφ-μεταμιλφ Ναταλί, ξανθιά με σχεδόν ίσιο μαλλί πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά ψηλή νταρντάνα λίγο πιο γεμάτο κανονικό κορμί, 3αρι βυζί, κοιλίτσα και ωραίο κώλος με λίγα πιασίματα, ακα και ελεύθερο τελειωτικό στο σώμα μόνο.
206 το "τρελοκομείο" η Σαλονικιά μιλφ και κάτι Ήρα, ξανθιά με μεγαλό στρογγυλό συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με γεμάτο κορμί, 3,5αρι κρεμαστό βυζί, κοιλιά, κωλάρα με πολλά πιασίματα και μπουτάρες, εμφανίστηκε με μαύρο μεσοφόρι, το πρόγραμμα κατά δήλωση της είναι αυστηρότατα "λαϊκό" που σημαίνει απλό.
Και τι δε μου λέγε, για ζώδια, ΣΜΝ και πολλά άλλα, τρελό τυπάκι, δε με άφηνε να φύγω αφού ήθελε μπλαμπλά παρόλο που ήξερε πως δε θα περνούσα. Πέρασα καλά χωρίς να περάσω δωμάτιο και κυρίως να πληρώσω, να ναι καλά!

Ελευσινίων
22 η ευγενική Ελληνίδα υπηρεσία μου παρουσίασε τη νεαρή Βίκη μελαχρινοκαστανή με σπαστό μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο άσχημο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς κοντή με γεμάτο σχετικά κορμί, 3αρι βυζί, κοιλίτσα, κώλος με πιασίματα και μπούτια και την λίγο μεγαλύτερης ηλικίας (προμίλφ)Μαίρη, μελαχρινή με μακρύ μαλλί σχεδόν ίσιο, αδιάφορο πρόσωπο, λίγο ψηλότερη από την πρώτη με κανονικό ύψος με λίγο γεμάτο κορμί και αυτή, 2,5αρι - 3αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα, μάλλον πρόκεται για Ελληνίδες χωρίς να ΄μαι σίγουρος φυσικά, η πρώτη κάνει φουλ πρόγραμμα και η δεύτερη με ακα και ελεύθερο τελειωτικό και κάνουν και παρτούζα.

Ιωαννίνων
η ευγενική και εδώ αλλοδαπή υπηρεσία μου παρουσίασε την καινούργια κατά δήλωσή της Ουκρανέζα σχετικά νεαρή Αναστασία, ξανθιά με μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος με γεμάτο κορμί, 2,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα, φορούσε μαύρο baby doll, 20 ευρώ το απλό πρόγραμμα και 30 όλα και με αυταρχικό αλλά χωρίς κώλο.

Ξανθίππης
2 μόνη της παρουσιάστηκε η σχετικά νεαρή Μαρίνα, ξανθιά με ίσια μαλλία στο ύψος των ώμων, όμορφο sexy πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το ψηλή με ωραίο σδύνατο σχετικά κορμί λαμπάδα, 2αρι - 2,5αρι βυζί με ωραίο κώλο, φορούσε ένα λαχανί ενιαίο εσώρουχα σαν στενό μικρό κορμάκι που πιανόταν από κάτω και φοβάμαι πως δεν "βγαίνει" στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Καλή συνέχεια...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Στο ιασωνος 46 το κοντεινερ χοντρολαγνε μου. Που εχει ακριβως διπλα αριστερα του και αλλο μπουρδελο που ομως διαβαινεις μεγαλο διαδρομο για να μπεις στο σαλονι.
Την εχεις παρει αυτη που λεω. Ενα θωρηκτο με τεραστια βυζια ειναι, που με σκιαζει οποτε τη βλεπω. Ευγενικη ειναι βεβαια παντα, τηρει το πουτανοσαβουραρ βιβρ!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στο ιασωνος 46 το κοντεινερ χοντρολαγνε μου. Που εχει ακριβως διπλα αριστερα του και αλλο μπουρδελο που ομως διαβαινεις μεγαλο διαδρομο για να μπεις στο σαλονι.
Την εχεις παρει αυτη που λεω. Ενα θωρηκτο με τεραστια βυζια ειναι, που με σκιαζει οποτε τη βλεπω. Ευγενικη ειναι βεβαια παντα, τηρει το πουτανοσαβουραρ βιβρ!
τα έχεις μπερδέψει τύπε, τα έχεις κάνει αχταρμά και που να καταλάβει και ο φίλος σου τι του λές...
το κοντέινερ είναι το 43,
τα 44αρια είναι δύο (2) και όχι τρία (3) όπως τα 46αρια...
η τύπισα που λες είναι η Αλίνα εκτός αν είναι το πιο θωρηκτό ακόμα τη Νικολ... αν μιλάς για την δεύτερη βάρδια κατά 90% η Αλίνα είναι!

Υ.Γ. Respect xilnik!!! (στο Φ.109Α είναι η Καρίνα, έχουν σηκωθεί ήδη και δύο κριτικές γι αύτην)..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τα έχεις μπερδέψει τύπε, τα έχεις κάνει αχταρμά και που να καταλάβει και ο φίλος σου τι του λές...
το κοντέινερ είναι το 43,
τα 44αρια είναι δύο (2) και όχι τρία (3) όπως τα 46αρια...
η τύπισα που λες είναι η Αλίνα εκτός αν είναι το πιο θωρηκτό ακόμα τη Νικολ... αν μιλάς για την δεύτερη βάρδια κατά 90% η Αλίνα είναι!

Υ.Γ. Respect xilnik!!! (στο Φ.109Α είναι η Καρίνα, έχουν σηκωθεί ήδη και δύο κριτικές γι αύτην)..
Τυπε τυπε τα μπερδεψα οντως. Για αχταρμαδες δεν γνωριζω, αλλα οντως τα 3 μαζεμενα γραφουν ιασωνος 46, 46α και β, ενω τα 2 αριστερα που αναφερομαι εγω δεν γραφουν αριθμο, αλλα δεξια μετα την αλεξανδρου ειναι ιασωνος 42, οποτε σωστος...
Νταξει, εγω δεν στεκομαι στο αν γραφω ας πουμε 42 της ιασωνος ή 44,αν δεν ξερω καλα την αριθμηση, αλλα στο η ενημερωση να ειναι σωστη και να αναγραφεται ποια κοριτσια δουλευουν και ειδα με τα ματια μου εκει, καθως και 2 λογακια αν γνωριζω κατι για την κοπελα που ειδα. Αλλωστε οι ενημερωσεις γινονται Live συνηθως και δεν εχω την ευχερεια να ελεγξω το ακριβες νουμερο της οδου απο τον χαρτη του σαιτ, των μπουρδελων που γραφω.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H καθιερωμένη Σαββατιάτικη βόλτα έγινε στην πρωινή βάρδια και με βρήκε να περιφέρομαι στην Φυλής και πέριξ και στο Μεταξουργείο σαν την άδικη κατάρα φανερά απογοητευμένος απο την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών αλλά και την εμφάνιση των κοριτσιών.
Ξεκίνημα της βόλτας απο την Βέργας 3 όπου στα δεξιά ήταν η ώριμη Πωλίνα η Παλίνα με φουλ πρόγραμμα.Στο αριστερό είχαμε 2 κοπέλες την μιλφ Έλλη,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους της περίπου,κανονικών κιλών με κάποια πιασίματα και φουλ πρόγραμμα.Εμφανίστηκε όπως πάντα με λευκά εσώρουχα.Μαζί της ήταν η νεότερη της Μαρία,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών.Ελεύθερο στοματικό και η η Μαρία εμφανίστηκε με ολόσωμο πιθανόν για να κρύψει κάποιες ατέλειες.
Στο Βέργας 2 ήταν η ώριμη Ναταλία αυτή με το προσωνύμιο Τσιαντάκης.
Στο Διδυμου 27 είχαμε 2 κοπέλες επιεικώς μέτριας εμφανίσεως.Η πρώτη ήταν η Ελένη,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με μαύρα μακριά μαλλιά με κανονικό πρόγραμμα.Η δεύτερη ήταν μια εντελώς καινούρια δεν την έχω ξαναδεί με το όνομα Άννα.Ψηλή,νταρντάνα,κάπως γεματούλα,με καστανά μαλλιά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά,λευκό δέρμα,τριάρια βυζιά τα οποία και τόνιζε σε ένα διχτυωτό που φορούσε.Οι κοπέλες πρόσφεραν απλό πρόγραμμα στην τιμή των 15 ευρώ εκάστη.Παρτούζα στην τιμή των 30 ευρώ.Ενώ η Άννα έκανε και γυμνό τσιμπούκι και 69 στην τιμή των 20 ευρώ.
Στο Αλκιβιάδου 16Α καινούρια κοπέλα η Αλεξάνδρα.Πρόκειται για υπέρβαρη κοπέλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και ανοιχτούς οφθαλμούς,δέρμα λευκό σαν το γάλα.Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.Στο σαλόνι εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ευχαρής,ομιλητική  και υποσχόμενη ότι θα περάσουμε αξέχαστες στιγμές ενώ με θώπευε.
Οφείλω να ομολογήσω ότι η Αλεξάνδρα αν και υπέρβαρη είχε όμορφο πρόσωπο σαν την Άννα σάντουιτς.Έιναι αυτό που λέμε χονδρή αλλά ωραία.                                                  Στο 16Β κλασσικά η Πατρίτσια στον οίκο τον οποίο και στοιχειώνει εδώ και κοντά ένα έτος μπορεί και περισσότερο.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά και κώλο.
Στο Διδύμου 20 ανακάλυψα μια κοπέλα που την έψαχνα.Καινουρια κοπέλα για το μαγαζί με το όνομα Άντζελα.Την είχα γνωρίσει πριν λίγο καιρό σαν Χριστίνα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 όπου και δούλεψε μόλις μία εβδομάδα πριν αποχωρήσει.Ελληνίδα στην κατηγορία των μιλφ,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Πίσω στην μέση έχει ένα μεγάλο τατού.Ελεύθερο στοματικό κάνει η κοπέλα κατόπιν συνεννόησης.Παρόλο που είχα περάσει 1 φορά μαζί της έδειξε να με θυμάται.Έδωσα το εικοσάρικο και πέρασα μαζί της.Η εμπειρία ήταν σχετικά καλή αλλά βασικά πιστεύω ότι χρειάζεται να σε μάθει καλύτερα για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.
Αλλαγή ρότας προς το Μεταξουργείο.
Στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο ήταν η Άννα κοπέλα αδιάφορή,κοντή,με πιασμένα καστανόξανθα μαλλιά,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με κάπως ατσούμπαλο σώμα.Πρόγραμμα απλό.Στον όροφο κλασσικά η Καμέλια,ψηλή,νταρντάνα,με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Το πρόγραμμα που κάνει είναι το απλούστατο που υπάρχει,χωρίς 69.
Στο Λεωνίδου 6 ήταν κλασσικά η Ιονέλα με κοντά ξανθά μαλλιά και σχετικά ποιο αδύνατη απο το παρελθόν.Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Στο Δεληγιώργη 39 είχαμε καινούρια κοπέλα με πιασμένα μαύρα μαλλιά σε μικρή αλογοουρά,ψηλή,με λευκό δέρμα,τριάρια βυζιά,κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα.
Το Ακομινάτου 2 παραμένει με φωτάκι ανοιχτό και κλειδωμένη πόρτα.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο είχαμε κοπέλα κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λεύκο δέρμα,χαμηλοκώλα,σώμα αδιάφορο με λίγα πιασίματα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 υπόγειο είχαμε κοπέλα ψηλή,νταρντάνα,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Το όνομα της αν θυμάμαι καλά είναι Κορίνα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 30 στον ημιόροφο σε μία αίθουσα κατάμεστη απο κόσμο είχε 2 κοπέλες.Η μία κοντή με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτη η οποία και δεν μου έκανε κλικ και η άλλη ήταν ψηλή, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων και πρόσωπο κάπως τραχύ και σχιστομάτικο σχετικά.Αυτή μυ έκανε κλικ.Απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 27 όροφος κλασσικά η υπέρβαρη Άνδρεα.Με καστανά μακριά μαλλιά,αδιάφορη.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα με το όνομα Αλίνα.Ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,piercing στο χείλος,λευκό δέρμα,κάπως μονοκόμματος κορμός χωρίς μέση.Απλό στο δεκάρικο.Στον όροφο καινούρια κοπέλα με όνομα Άννα-Μαρία,κοντή αθίγγανη,μελαμψή,κανονικών κιλών,χαμηλοκώλα με κώλο κάπως πλαδαρό.Απλό.
Στο Κολωνού 23 2 κοπέλες.Η πρώτη είναι η αθίγγανη μιλφ γυρολόγος Αλίνα.Με μεγάλη θητεία τόσο στην Φυλής (Φώκαιας 24,25 όροφος) όσο και στο Μετάξι με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Καλλέργη 33.Κανονικών κιλών,μελαμψή,με πρόσωπο αδιάφορο και καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Κώλος στο δεκάρικο. Η δεύτερη ήταν η Μαριάννα,κοπέλα κανονικών κιλών με γυαλιά οράσεως και καστανόξανθα μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Μιλάει πολύ καλά Ελληνικά και μάλλον πρόκειται για Ελληνίδα.Αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 38 όροφος ήταν η Μαρίνα γνωστή και απο το Ιάσωνος 36 με την αυλή.Μιλφ,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.κανονικών κιλών με πιασιματάκια βυζάρες και κωλάρα.Πρόγραμμα με ισπανικό στο δεκάρικο.
Τα Περδίκα ήταν και τα δύο ανοιχτα αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές και έπρεπε να της ανοίξεις με την πετούγια για να μπεις.Λειτουργούσαν δηλαδή κάπως διακριτικά.
Στο αριστερό ήταν καινούρια κοπέλα η Φλώρη. Αθίγγανη,μελαμψή,με κατάμαυρα μακριά μαλλιά,ωραίο πρόστυχο πρόσωπο,κοντή,κανονικών κιλών αλλά κάπως γεμάτη απο την μέση και κάτω και με κάπως χοντρά πόδια.Αν ήταν λεπτή και κάτω θα ήταν πολύ δυνατό κομμάτι.Απλό στο δεκάρικο και ο τσάτσος εστίασε στο δυνατό χαρτί της κοπέλας που είναι το 69.Βέβαια δεν μπήκα να δοκιμάσω αν όντως αληθεύει.
Στο δεξιό ήταν κοπέλα καινούρια στο ίδιο στυλ της Άννας Μαρίας απο Λεωνίδου 28 και της Φλώρης απο δίπλα,αθίγγανη μελμψή,κοντή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο αλλά αδιάφορη σε σχέση με την Φλώρη.Απλό στο δεκάρικο.
Μετά απο ντου της ΕΛΑΣ στο Ιάσωνος 31 έκλεισαν άμεσα και όλα τα σπιτάκια στα Ιάσωνος 43,44,46,37.Έτσι δεν πρόλαβα να δω ποιες δούλευαν σε αυτά τα μαγαζιά.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 όροφος ήταν η Γιασμίν απο το Ιάσωνος1. Εργάζεται στο ίδιο μαγαζί τις τελευταίες 3 εβδομάδες.Κοντή,μελαμψή,μάλλον αθίγγανη με πιασμένα μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 48 ήταν η Ρεβέκα,κοπέλα με ξανθά μαλλιά,με σφιχτό σώμα αλλά γεματούλα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μαραθώνος 59 εργαζόταν η αδύνατη κοπέλα,με τα καστανά μακριά μαλλιά που ήταν προσφάτως στο Φυλής 74 πριν εξαφανιστεί.Το ονομά της αν δεν με απατάει η μνήμη μου ήταν Ντανιέλλα και ήταν μεγάλη φόλα μέσα σύμφωνα με αναφορές.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.
Απογοητεύμενος απο την οικτρή ποιότητα του Μεταξουργείου έφυγα εσπευσμένα για την Φώκαιας για να προλάβω να καταθέσω κάπου.
Έκανα πρώτα μία μικρή παράκαμψη απο το Αχαρνών 85 για να τσεκάρω την καινούρια με το όνομα Βικτώρια.Πράγματι ήταν εκεί με πρόγραμμα που περιελάμβανε γυμνό τσιμπούκι,αυταρχικό και κώλο νομίζω.Μιλφ,νταρντάνα,με κοντά πιασμένα πάνω καστανόξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Την κοπέλα αυτή την έχω δει να δουλεύει και στο Ιωαννίνων 3.Δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ.Εδώ θα αναφέρω και ένα αρκετά ιδιάζων γεγονός.Ενώ καθόμουν στο σαλόνι,ήσυχα περιμένοντας καρτερικά να βγει η κοπέλα μισοάνοιξε η πόρτα απέναντι μου για να βγει η κοπέλα αλλά μόλις με είδε έκλεισε άμεσως.Πρόλαβα να δω μία γυναίκα ώριμης ηλικίας με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και λέω μέσα μου αυτή θα είναι η Βικτώρια.Μετά απο λίγο ακούστηκε η φωνή της κοπέλας αναστατωμένη  να καλεί την υπηρεσία η οποία και με τακτοποίησε σε ένα άλλο μικρότερο σαλόνι.Σε ερώτηση μου για πιο λόγο μου είπε για να βγει η κοπέλα.Μόλις βγήκε η κοπέλα και την είδα κατάλαβα ότι η άλλη γυναίκα που είδα και πήγε να βγει απο το δωμάτιο μάλλον ήταν πελάτης.Και προφανώς μάλλον θα ντράπηκε που την είδα και για να με μπερδέψουν κατέφυγαν σε αυτό το κόλπο.Αυτό που πρόλαβα να συγκρατήσω στο ένα δευτερόλεπτο που άνοιξε η πόρτα ήταν τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά της πελάτισας.
Συνέχισα την βόλτα μου στην Φώκαιας μειδιώντας για το γεγονός και σκέφτηκα ότι σε μερικά χρόνια απο τώρα μπορεί στα μαγαζιά αυτά εκτός απο άνδρες να περιμένουν στα σαλόνια και γυναίκες.
Στο Φώκαιας 24 ήταν 2 κοπέλες η Φλώρη μαζί με την Χριστίνα.Η πρώτη κοντή αδύνατη με κοντά ξανθά μαλλιά και η δεύτερη κοντή αδύνατη με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και αυτιάγκουρας.Η Φλώρη κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλο και είναι καλή μέσα ενώ η δεύτερη γυμνό τσιμπούκι και κώλο και είναι μέτρια.Και οι δύο είναι μετρίας εμφανίσεως πάντως.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο η Ελένη απο τον όροφο η οποία και έχει μουνέψει αρκετά τώρα που αδυνάτησε.Με ξανθά μαλλιά πλέον,κοντή,με βυζάρες κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Πρόγραμμα απλό με ισπανικό.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν η Μαρία απο Αλβανία με μαύρα μαλλιά πλέον.
Tέλος στο Φώκαιας 25 όροφος πέρασα με την Σοφία απο Ουκρανία την οποία και είχα πρωτοδοκιμάσει και είχα γράψει σχετικά καλά λόγια.Όμως όπως φαίνεται η Σοφία τον λίγο καιρό που δούλεψε στο μαγαζί ξεψάρωσε αρκετά και άρχισε να κάνει χονδρές μαλακίες.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος και μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα αρνιόταν κατηγορηματικά.Επίσης με προέτρεπε επιτακτικά να τελειώσω λέγοντας μου finish! finish! Bέβαια δεν της έκανα το χατήρι.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι πολύ σκατοχαρακτήρας και ότι μόλις τελείωσα την άρχισα στον εξάψαλμο.Στο σαλόνι συνεχίσαμε με αυτήν να με βρίζει στα Ρώσικα με εμένα να έχω φθάσει εκτός ορίων βρίζοντας την "αντε γαμήσου παλιοπουτάνα". Θα ανεβάζω κριτική απο αύριο προσπαθώντας να προστατέψω τα χρήματα των συναγωνιστών που πλέον βγαίνουν με πολύ κόπο και για να ξεκουμπιστεί όσο γίνεται γρηγορότερα.Κανένα εικοσάρικο πλέον σε αυτήν την ελεεινή συναγωνιστές!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπράβο σε όλους για τις ενημερώσεις τους...μονο ο Φανούρης δεν έχει ανεβάσει ακόμα την καθιερωμένη του ενημέρωση :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να αναφέρω και εγώ την σημερινή μου εμπειρία με την Μόνικα, την άγουρη νεαρά που εκδίδεται στο Φυλ. 65.
Είχα ανάγκη για κάτι φρέσκο και αυτό το κατσικάκι γάλακτος ήταν ότι έπρεπε.

Θυμόμουν ότι κάποιος συναγωνιστής έφαγε φόλα με το μικρό, αλλά έτσι όπως με κοίταγε ακουμπισμένη στην κάσα της πόρτας, χαμογελώντας και τουρλώνοντας το κατάλευκο αψεγάδιαστο μωρουδένιο ποπάκι της, κολάστηκα και δεν συγκρατήθηκα.

Έτσι λοιπόν, αφού πλήρωσα το γνωστό αντίτιμο, εισήλθα στο δωμάτιο. Λόγο ελαφρού κρύου έξω, τα χέρια μου ήταν παγωμένα και όταν μπήκε η μικρά, με βρήκε να τρίβω τα χέρια μου για να τα ζεστάνω. Έβγαλε τα μη απαραίτητα και κάθισε στα γόνατα δίπλα μου, ανοίγοντας άμεσα το προφυλακτικό. Την ρώτησα αν τα χέρια μου είναι κρύα και με διαβεβαίωσε ότι δεν την πειράζουν. Παρόλα αυτά, έκανα κάποιες δοκιμαστικές επαφές στο σώμα της για να βεβαιωθώ. Μετά, την αφήνω να κρατάει το προφυλακτικό στο χέρι σαν το άγαλμα της Ελευθερίας, και την ξάπλωσα για να απολαύσω αυτό το άσπιλο κορμάκι. Το γύριζα γύρω-γύρω σαν κοντοσούβλι και δεν άφησα σπιθαμή παραπονεμένη. Το μικρό μουγκό εντελώς είχε αφεθεί στις ορέξεις μου. Αφού ατσαλώθηκα αρκετά μου φόρεσε κανονικά και χωρίς πρόβΛημα το προφυλακτικό και ξεκινήσαμε τον ιεροποστολικό αγώνα μας. Με κοίταζε γλυκά και έφερε το κεφάλι της προς εμένα. Διστακτικά άρχισα τα φιλάκια , όπου τελικά μάλλον τα αποζητούσε και τα διατηρήσαμε μέχρι το ένδοξο τέλος του αγώνα.

Δεν ξέρω τι έχουν να πούν άλλοι συναγωνιστές, πάντως με μένα ήταν νορμάλ.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Eγώ Amadeus εφαγα φόλα,αλλα ας μην ξεχναμε οτι μπηκα την πρωτη μερα,ενω ηταν στο μαγαζι μονο δυο ωρες και ειχε κανει μόνο 2 πελάτες !Παρθένα την πήρα  :cheesy: !Η Εμμανουέλα ήταν εκεί ή την εκανε;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο Αλκιβιάδου 16Α καινούρια κοπέλα η Αλεξάνδρα.Πρόκειται για υπέρβαρη κοπέλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και ανοιχτούς οφθαλμούς,δέρμα λευκό σαν το γάλα.Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.Στο σαλόνι εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ευχαρής,ομιλητική  και υποσχόμενη ότι θα περάσουμε αξέχαστες στιγμές ενώ με θώπευε.
Οφείλω να ομολογήσω ότι η Αλεξάνδρα αν και υπέρβαρη είχε όμορφο πρόσωπο σαν την Άννα σάντουιτς.Έιναι αυτό που λέμε χονδρή αλλά ωραία

Προφέσσορ άραγε να είναι η Αλεξάνδρα του Παιωνίου 47;; Ταιριάζει με την περιγραφή.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Προφέσσορ άραγε να είναι η Αλεξάνδρα του Παιωνίου 47;; Ταιριάζει με την περιγραφή.

Επίσης η περιγραφή ταιριάζει και με μια Άλεξάνδρα από Έλλης 3 απογευματινή βάρδια πρόσφατα. Αν πρόκειται περί αυτής εγκρίνεται  :rockon: :rockon: :rockon:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πρόκειται περί σύνθετης εξίσωσης, αλλά λύνεται:

Αλεξάνδρα {Αλκιβιάδου 16Α} [size=18pt]=[/size] Αλεξάνδρα {Έλλης 3} [size=18pt]≠[/size] Αλεξάνδρα {Παιωνίου 47}.

Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom