Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (30 μέλη και 213 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πριν από λίγο (17:05 - 18:10) στην έναρξη της απογευματινής (2ης) βάρδιας κατά βάση στο Μεταξουργείο με την σειρά που τα πήρα...

Χωματιανού

11Α (ισόγειο) το φώς κλειστό αλλά η πόρτα ανοιχτή, περίμεναν την Εμμανουέλα, γνωστή εκεί αλλά δεν έτυχε να την έχω πετύχει αφού το συγκεκριμένο μαγαζί το πετυχαίνω συνήθως κλειστό.
11Β (όροφος) η Άντζελα, μελαχρινή γεματούλα, κανονικό ύψος, μέτριο πρόσωπο, ωραίος κώλος, εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.

Κολοκυνθούς

63 αριστερό περιέργως κλειστό σε σχέση με το ανοιχτό...
63 δεξιό η Μαρία, μάλλον του Προφέσσορα, κοντοπούτανο αθίγγανο πιπίνι μελαχρινό με μαλλί ίσιο πιασμένο αλογοουρά, 3αρι βυζί, αδύνατη με ωραίο κορμάκι και υπέροχο κωλαράκι, ωραίο πρόσωπο, σε απλό.
38Β (ισόγειο) η μιλφογκιλφ Τζούλια, κανονικό ύψος, γεμάτο κορμί αλλά όχι φάλαινα, μέτριο πρός αδιάφορο πρόσωπο με δυκτιωτή μπλούζα για κρύβονται οι ατέλειες της κοιλιάς, 3αρι βυζί, σε απλό
38Α (όροφος) κλειστό

Κεραμεικού

13 (όροφος) η 80's καστανόξανθη τσατσά της Χριστίνας και Αννέτας από το δίπλα Κεραμεικού 13Α (ισόγειο) που δείχνει "φιλάκια εδώ και δείχνει βυζιά, φιλάκια εδώ και δείχνει κοιλιά, φιλάκια εδώ και δείχνει μουνί" μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή Ρομίνα, κοντοπούτανη αδιάφορη, αδιάφορο πρόσωπο, 1,5αρι στητό βυζί με πεταχτή ρώγα, κανονικό προς ελαφρώς γεματούτσικο κορμί αλλά όχι με ωραίες αναλογίες και κοντόλαιμη, εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε απλό.
13Α (ισόγειο) οι νεαρές, καστανόξανθη με ίσιο μακρί μαλλί Χριστίνα, σχετικά ψηλή και αδύνατη με λίγο σάπια δόντια αλλά όμορφο πρόσωπο, 2αρί στητό βυζί, και ελαφρώς άκωλη, και η Άννέτα, μελαχρινή και αυτή ίσια αλλά μαυρα μαλλιά, λίγο πιο γεμάτη αλλά εξίσου αδύνατη και λίγο πιο ψηλή επίσης από την πρώτη, με 1,5αρι βυζί όμως και ωραίο κώλο, εμφανίστηκαν γυμνόστηθες και είναι των ίδιων περίπου κυβικών σαν αδερφές, σε απλό αμφότερες.
13Γ (υπόγειο) περίμενα ώρα στο σαλόνι μέχρι να βγει από το δωμάτιο η Μαργαρίτα, κοντή και γεμάτη κοπέλα με ξανθό σπαστό μαλλί πιασμένο κότσο, κωλάρα, μπούτια, κοιλιά και βυζί που δεν θυμάμαι αλλά εντελώς αδιάφορη, σε απλό.
15Α (όροφος) εκείνη την ώρα ήταν κλειστό
15Β (ισόγειο) περίμενα και εδώ να βγει από το δωμάτιο η Άννίτα όπου η τσατσά της γκάριζε από κάτω γιατί είχε γεμίσει το "(σ)αλώ(ό)νι, ξανθιά κοντοπούτανη γεματούλα με καλό προσωπάκι, εμφανίστηκε γυμνόστηθη με 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, σε απλό.

Σημείωση: Από έξω απέναντι πρώτη φορά είδα τόσα πολλά αλλοδαπά πρεζάκια να συρριγιάζονται και να σπαρταράνε στο πεζοδρόμιο!

Λεωνίδου

6 δεν πέρασα αφού βαριόμουν να ανεβώ τα σκαλιά και υποθέτω ποια άλλη να 'βλεπα από την ξανθιά μόνιμο κάτοικο του οίκου αυτού, Ιονέλα.
28 αριστερά όροφος και εδώ περίμενα να βγει από το δωματιο η ψηλή και άχαρη αλλά πιο όμορφη από πριν Τζέσσικα, έχει ανοίξει το μαλλί της σε ξανθό από μαύρο πριν, πιασμένα σε κοντό στο κεφάλι κότσο, όμορφο πρόσωπο ειδικά για τα στάνταρ του Μεταξιού, 2αρι βυζί, κανονικό αδύνατο κορμί και ελαφρώς άκωλη, απλό πρόγραμμα.
Η Λέιλα από δώ και πέρα γύρισε στην 3η βάρδια από τις 24:00 και μετά όπως πριν.
28 δεξιά ισόγειο η Χριστίνα, ξανθιά, πρόστυχο καλό πρόσωπο, 1,5αρι και κάτι βυζί, κανονικό ύψος και ωραίο κορμί και μία άλλη ξανθιά που πρώτη φορά είδα, καλό πρόσωπο και εδώ, ίδιο ύψος με την πρώτη με λίγο μεγαλύτερο βυζί, όνομα δεν μου είπε η υπηρεσία, σε απλό αμφότερες και στα ίδια κυβικά επίσης. (ίσως να είναι η Φένια/Φαίη που έχει δει το μάτι μου από άλλο συναγωνιστή να γράφει)
Η Μαρία ολόκλήρωσε τον κύκλο της και αποτελεί παρελθόν σύμφωνα με την υπηρεσία, ΚΛΕΟΒΟΥΛΕ τ' ακούς για σένα το γράφω πιο πολύ!

Μεγάλου Αλεξάνδρου

22Β (όροφος) η τρομακτική psycho υπηρεσία μου παρουσίασε μία τρομακτική χοντρή γκιλφ με μαύρο μεσοφόρι, όχι η Σουζάνα του Προφέσσορα, απλό πρόγραμμα, από το δωμάτιο έβγαινε ένα πάκι και σε ερώτηση μου, μου απάντησε με ξινό ύφος, είκε μεγκάλο δείχνοντας μου μουνί εννοώντας μουνί πηγάδι και από ότι κατάλαβα έφυγε άσφαιρος.
22Α (ισόγειο) αναμμένο το φώς αλλά κλειστό όπως παρομοίως με τα Περδίκα 3.
20 (αριστερό και δεξί) σβηστά φώτα και κλειστά.

Ιάσωνος

19Α (ισόγειο) περίμενα να βγει από το δωμάτιο με γεμάτο το σαλόνι, η νεαρή Καμέλια/Καμελία, άνοιξε πιο ξανθό το μαλλί της από καστανόξανθο που ήταν και μπορώ να πω την είδα πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά, φακιδομούρα, κοντή πάνω σε πορνογόβες, αδύνατη με υπέροχο κωλαράκι, μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.  
19Β (όροφος) και εδώ γεμάτο το σαλόνι και στο δωμάτιο περιμέναμε να βγει η όμορφη με ωραία μπλε μάτια, η Νικολέτα του Μεταξουργείου, ξανθιά ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, κανονικό ύψος, μικρό βυζί, λίγο άκωλη με ωραίο κορμί που θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο σαν το άλλο υπέροχο κορμί της Νικολέτας από Φυλής, τώρα αν είναι στο χέρι της μη με ρωτήσετε δεν ξέρω να σας απαντήσω, απλό πρόγραμμα.
Μετά από κάνα τέταρτο που αποχώρησα την είδα να καβαλάει ένα παπί με έναν τύπο (γκόμενος-νταβάς θα σας γελάσω, χαχα σας γέλασα) φορώντας μαύρη κουκούλα φόρμας.
31 (χόστελ) κλειστό την ώρα που πέρασα απ' έξώ.
31Β (υπόγειο) επίσης
44 δεξιό την ώρα εκείνη σχόλαγε βγαίνοντας έξω και σκοντάφτωντας στα σκαλοπάτια που παραλίγο να βλέπαμε σαβούρα θεαματική, η καστανόξανθη μελί χρώμα για την ακρίβεια Σόνια με φόρμα και κωλαράκι υπέροχο!
43 (κοντέινερ) μόλις είχα αναλάβει την δεύτερη βάρδια η Άντζελα/Αγγελικήόπως πολύ σωστά με είχε διορθώσει ο lust και ο Προφέσσορας! Περίμενα με κόσμο στο σαλόνι για να αλλάξει αφού προηγουμένως την είδα δίπλα στο σάποιο καφενείο με τα πολιτικά όπου διαπίστωσα φορώντας τα "ρούχα" της δουλειάς πως επρόκειται για κορμί καυλιστερό, αδύνατη με ωραίο σώμα κανονικό ύψος, υπέροχο κωλαράκι και 2,5αρι σίγουρα βυζί, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο με καυτά εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
Περίμεναν και την Εμμανουέλα αλλά η ευγενική υπηρεσία δεν ήταν και σίγουρη πως θα ρχόταν.

Να σημειώσω πως σε αυτά τα σπίτια της Ιάσωνος η 2η βάρδια ξεκινάει στις 18:00 και όχι στις 17:00 ή 17:30!

Πήρα το δρόμο της επιστροφής, κοινώς τον πούλο, και στη Λεωνίδου έξω από το Κινέζικο και απέναντι από τα 28αρια λίγο πιο αριστερά με πλάτη αυτά, είχε σκάσει τυπάς και είχε πάρκαρει μια ολοκαίνουρια λευκή Lamborghini Gallardo ή Μurcielago (δεν τις ξεχωρίζω εύκολα) με μαύρες μαμά ζάντες και μαύρους καθρέφτες με κατράμι φημέ τζάμια να σέρνεται, λογικό ήταν και εγώ να την αποθανατίσω με το παλιό κινητό μου παρέα με πάκια που είχαν μαζευτεί και αυτά χάζευαν και φωτογράφιζαν επίσης με τα κινητά τους!

Venceremos!

κριμα…ελπιζω καπου να τ συναντησω το μαρακι…αφου ηταν τοσο καλη….οι βολτες μου στο μεταξυ ηταν πολυ περιορισμενες…αλλα τωρα,που σφιξαν οι τσεπες…………...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
την βοηθεια σας  παιδια ποια ειναι αυτη που δουλευει στο φυλης 74 δεξια, σε αυτο που ειναι και η τερεζα,
δινω περισσοτερες πληροφοριες μελαχρινη με κοντο μαλλι αδυνατο προς κανονικο σωμα 2αρι αν θυμαμαι καλα στηθος και δουλευει 2η βαρδια με τσατσο

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
σημερινη καταθεση στην ελενη την [ πειραιωτισσα]μπαινω στο σαλονι βλεπω τον μπαρουχο
μπαινωντας στο δωματιο εβγαινε ο xilnik αυτα για την ιστορια η πιπα της δεν παιζεται παντως

H ελενη-αθηνα ειναι απο τα καλυτερα μωρα που παιζουν στην αθηνα στα μπουρδελα….εμενα ειναι η αγαπημενη μου….κοριτσαρος...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
την βοηθεια σας  παιδια ποια ειναι αυτη που δουλευει στο φυλης 74 δεξια, σε αυτο που ειναι και η τερεζα,
δινω περισσοτερες πληροφοριες μελαχρινη με κοντο μαλλι αδυνατο προς κανονικο σωμα 2αρι αν θυμαμαι καλα στηθος και δουλευει 2η βαρδια με τσατσο
δεν μου πάει άλλη στο μυαλό στη βάρδια που αναφέρεσαι από την Σοφία/Έλενα/Ρομπέρτα και Βικτώρια τώρα, δεδομένου πως είχε ωραίο μουτράκι η κοπέλα που ψάχνεις!

κριμα…ελπιζω καπου να τ συναντησω το μαρακι…αφου ηταν τοσο καλη….οι βολτες μου στο μεταξυ ηταν πολυ περιορισμενες…αλλα τωρα,που σφιξαν οι τσεπες…………...
τέλος μου είπε γενικώς και ειδικώς, όσο για τις τσέπες μιλάμε για καβούρια πλέον τουλάχιστον για την περίπτωση μου. Πάντως κάτι λίγες μεμονωμένες καλές περιπτώσεις στο Μεταξουργείο ευτυχώς ακόμα υπάρχουν!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
δεν μου πάει άλλη στο μυαλό στη βάρδια που αναφέρεσαι από την Σοφία/Έλενα/Ρομπέρτα και Βικτώρια τώρα, δεδομένου πως είχε ωραίο μουτράκι η κοπέλα που ψάχνεις!

τέλος μου είπε γενικώς και ειδικώς, όσο για τις τσέπες μιλάμε για καβούρια πλέον τουλάχιστον για την περίπτωση μου. Πάντως κάτι λίγες μεμονωμένες καλές περιπτώσεις στο Μεταξουργείο ευτυχώς ακόμα υπάρχουν!
Είναι η Βικτώρια, γνωστή ως Ρομπέρτα/Μιχαέλα/Σοφία/Μπιάνκα/Μίκυ κλπ κλπ γυρολόγος της Αθήνας και τα εξτραδάκια πάνε σύννεφο

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.473
Πόντοι
3.057
Πρωινή γρήγορη επίσκεψη Φυλής με μοναδικό στόχο τη Λάουρα από Φ.86...Χαβαλές με την τσατσά και κατευθείαν στο δωμάτιο.Γρήγορη σχετικά κατάθεση,στο τέταρτο πάνω ήμουν ντυμένος και έβγαινα από το δωμάτιο.Αυτά τα βυζιά κάποια μέρα θα τα πάρω σπίτι μου.... :tits:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πρωινή της σήμερον.

Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Η αλλογενής ευτραφής Αγκάπι, μας πρότεινε συνουσία με τίμημα 15€, ήτοι με έκπτωση 25%.
Φαίνεται λοιπόν ότι το τείχος του 20άρικου παρουσιάζει ρωγμές...

Βέργας 2:
Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα να συνευρεθούμε κάποτε στο μέλλον με τη Ναταλί, τώρα πια δεν υπάρχει, καθότι με το χλευασμό ορισμένων αλητήριων εδώ μέσα, κάθε φορά που την αντικρίζουμε, ασυναίσθητα τη συνδέουμε με τον μυστακιοφόρο παλαιό ποδοσφαιριστή Τσιαντάκη.
Ενώ λοιπόν σήμερα η εν λόγω ομιλούσε διαφημίζοντας τις επιδόσεις της και τις υπηρεσίες της, εμείς προσπαθούσαμε να κρύψουμε την ευθυμία που αναδυόταν ακατάσχετη, λόγω των αυτόματων ανακλαστικών που μας έχουν σκαρώσει οι αλήτες του site...

Μαγνησίας 11:
Ανίτα και Έλλη, λεπτοφυής - κεχαριτωμένη η μία, βραχύσωμη - κακοχυμένη η άλλη.
Καταγαμήσαμε τη μία.

Βέργας 3:
Στο αριστερό κατάστημα, έστηνε κώλο μια 35ετής ημεδαπή, με πάλλευκο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Για τα υπόλοιπα μπουρδέλα αυτής της γειτονιάς, οι πληροφορίες είναι οι ίδιες που έχουν αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες οι κ.κ. συμπάσχοντες πορνοπαθείς.  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Βέργας 3:
Στο αριστερό κατάστημα, έστηνε κώλο μια 35ετής ημεδαπή, με πάλλευκο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Aγαπητέ τό όνομα τής κυρίας ..... Μαρία ??

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Βέργας 3:

Aγαπητέ τό όνομα τής κυρίας ..... Μαρία ??

Θαρρώ πως όχι.

Μια επιπλέον πληροφορία, είναι ότι έχει μικρά και αδιάφορα μαστάρια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
Πρωινή της σήμερον.

Βέργας 2:
Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα να συνευρεθούμε κάποτε στο μέλλον με τη [size=14pt]Ναταλί[/size], τώρα πια δεν υπάρχει, καθότι με το χλευασμό ορισμένων αλητήριων εδώ μέσα, κάθε φορά που την αντικρίζουμε, ασυναίσθητα τη συνδέουμε με τον μυστακιοφόρο παλαιό ποδοσφαιριστή [size=16pt]Τσιαντάκη[/size].
Ενώ λοιπόν σήμερα η εν λόγω ομιλούσε διαφημίζοντας τις επιδόσεις της και τις υπηρεσίες της, εμείς προσπαθούσαμε να κρύψουμε την ευθυμία που αναδυόταν ακατάσχετη, λόγω των αυτόματων ανακλαστικών που μας έχουν σκαρώσει οι αλήτες του site...

:grin: :grin: :grin:

cap002w%5B1%5D.jpg

Μαγνησίας 11:
Ανίτα και Έλλη, λεπτοφυής - κεχαριτωμένη η μία, βραχύσωμη - κακοχυμένη η άλλη.
Καταγαμήσαμε τη μία.

να υποθέσουμε πως αυτή η "μια" ήταν η βραχύσωμη-κακοχυμένη???? :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Aν  φορουσε λευκα εσωρουχα ηταν η ελλη αριστερα του βεργας 2
Η ναταλι/τσιαντακης υπο το φως του ηλιου προκαλει γενετησιους ποθους
Το προβλημα ηταν τα μαυρα μποτινια της που σε συνδυασμο με τις γεροδεμενες μπουταρες της εμοιαζε με παλαιμαχο ποδοσφαιριστη της αναγεννησης καρδιτσας
Μολις τα εβγαλε βελτιωθηκε η εμφανισις

2 ναταλι/τσιαντακης για εγγυημενη στοματικη  απολαυση συμφωνα με διαβεβαιωσεις της ιδιας.Πληθωρικο κορμι με πιασιματα αλλα περιεργως ωραια επιδερμιδα βλεποντας τη στο φως
Ξερει τι κανει ο bakalhs! ο οποιος αποδειχτηκε πολυ ισχυρη προσωπικοτητα αγνοωντας τα πικροχολα σχολια και τα δικα μου και του zero

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Η ναταλι/τσιαντακης υπο το φως του ηλιου προκαλει γενετησιους ποθους
Το προβλημα ηταν τα μαυρα μποτινια της που σε συνδυασμο με τις γεροδεμενες μπουταρες της εμοιαζε με παλαιμαχο ποδοσφαιριστη της αναγεννησης καρδιτσας
Μολις τα εβγαλε βελτιωθηκε η εμφανισις
Ξερει τι κανει ο bakalhs! ο οποιος αποδειχτηκε πολυ ισχυρη προσωπικοτητα αγνοωντας τα πικροχολα σχολια και τα δικα μου και του zero

Είδες ότι δέν είσαι έντάξει ??????? ΄ασε με σου λέωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

.......σάτυρε !!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ά να χαθείτε ρε αλήτες!
Επειδή δηλαδή την εγάμησε κατά λάθος 2-3 φορές ο κ. bakalhs, έχετε βαλθεί να του το βγάλετε ξινό;

Προσθέτω και τα εξής:

Στο μπουρδέλο - διαστημόπλοιο της οδού Εξηκίου, προσπάθησα να μπω τρεις φορές, ώστε να διακριβώσω τα περί μουνάρας, που ανέφερε ο κ. xilnik.
Τις δύο πρώτες φορές, η εξώθυρα ήταν κλειστή και δεν άνοιγε, οπότε ανακατευθύνθηκα στα γειτονικά μπουρδέλα.
Την τρίτη φορά, πριν καλά-καλά ακουμπήσω το μέταλλο, άνοιξε η ηλεκτρική κλειδαριά.
Αντί μουνάρας, ήταν η χοντρέλω η Κωνσταντίνα.
Φεύγοντας, με παρεκάλεσε να κλείσω της εξώθυρα, τραβώντας ένα σιδεράκι που υπέχει θέση πόμολου. Ήταν ένα μίνι βασανιστήριο...

Ρεμούνδου 20:
Ντενίσα, Τσέχα, με χειρουργημένους μαστούς και king size μουνόχειλα.

Αλκαμένους 113:
Βαλέρια, το έτερον ήμισυ του κ. xilnik (καθώς και καμιά 500ριά άλλων αρρένων).

Περγάμου 27 ισόγειο:
Μετρίως ευτραφής νεαρή αλλοδαπή, ψηλή, με έντονα λευκό δέρμα και ίσια μαύρα μακρυά μαλλιά.
Δυστυχώς, είχε αναιμικούς μαστούς, εντελώς παράταιρους με το πληθωρικό σώμα.

Τροφωνίου 11, ισόγειο.
Ένα κοντό γυφταριό, μιλφ, με μεγάλα βυζιά και καρέ μαλλί.
Νομίζω της έλειπαν και κανα-δυο δόντια.

Περγάμου 1:
Λουίζα, πιθανόν ημεδαπή, περί τα 35, λευκή επιδερμίδα, μαύρα μακρυά μαλλιά.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γκαλίνα παίζει 3η βάρδια μόνο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κωλονου 11α,32γ δυο ομορφα αδυνατα πιπινακια
Ιασωνος 20 μια νεαρη μαυρουλα για τους λατρεις
Κολοκυνθους 63 αλλο ενα πιπινακι μελαχρινο

Αυτα ειδα και ξεχωρισα στην βολτα πριν λιγο

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Θαρρώ πως όχι.

Μια επιπλέον πληροφορία, είναι ότι έχει μικρά και αδιάφορα μαστάρια.
Η ελλη ήταν.Η τσατσα μου ειπε οτι η Μαρια ειναι στο νοσοκομειο για ...τον λαιμο της και οτι θα επιστρεψει το σαββατο.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (18:05 - 19:10) στην απογευματινή (2η) βάρδια Λιοσίων και πέριξ...

Προύσσης
22 κλασσικά η Αλίκη, αν και γκιλφ αρκετά συμπαθητική παρουσία, γλυκό πρόσωπο με καρέ κόκκινο μαλλί, ψηλή νταρντάνα, 3αρι βυζί με γεμάτο κώλο κοιλιά όπως προβλέπεται για την ηληκία της αλλά όχι χοντρή, απλό πρόγραμμα.

Αδάνων
2 κλασσικά και εδώ η Αλίνα, ξανθό μίλφ-μεταμίλφ, κοντούλα και γεματούλα, μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο που είναι τόσο ευγενική παρόλο που κατάλαβε πως δε θα περάσω που την κάνει γλυκιά, 3,5αρι βυζί με μεγάλο κώλο και μπούτια, παρουσιάστηκε μόνη της και υπηρεσία δεν είδα, φουλ πρόγραμμα.

Παιωνίου
47 κλειστό

Λιοσίων

91 η Στέλλα, και από το Φ.74 δεξιά (ίσως και αν είναι αλυσίδα αν δεν συνεργάζονται μόνο), με νέο λουκ.. κοντό μαλλί κάπως καρφάκια και πλαγιαστά πατημένα σε κάποια σημεία με το ίδιο χρώμα όμως όπως πριν δηλαδή καστανοκόκκινα, κανονικό ύψος, αδίαφορο πρόσωπο με σημάδια από άσχημη ακμή μάλλον που άφησε τα σημάδια της, κανονικό ωραίο κορμί με τρομερό κώλο, 2,5αρι βυζί, με καυλάντισε πολύ άσχημα να περάσω, φουλ πρόγραμμα.
Η Βικτώρια κατά τα λεγόμενα της υπηρεσίας αδυνάτισε πολύ και δεν είχε πελατεία και βρίσκεται στο Μεταξουργείο πλέον! Είχε πλάκα πάντως όταν την ανέφερα στην υπηρεσία το ύφος και η γκριμάτσα που πήρε δείχνοντας την απογοήτευση και την απελπισία της στο γι αυτήν...
76Β (ισόγειο) η Μαργαρίτα από το Φ.109Α (όροφος), γύρω στα 30 έτη, ψηλή με πολύ ωραίο σώμα, τρομερός κώλος, 2αρι - 2,5αρι βυζί, καστανά μακριά ίσια μαλλιά που ακουμπάνε την πλάτη, πρόσωπο σα να έχει υποστεί έγκαυμα ή και να έχει κάνει πλαστική σε όλο, παρόλα αυτά μέτριο, σε απλό.
76 (όροφος) η νεαρή Ναταλία, μελαχρινή με μαλλί ίσιο πιασμένο αλογουρά, αλλήθωρη με ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί, 2,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι και η μιλφ Μελίνα, αδιάφορο πρόσωπο, στο ίδιο ύψος με την πρώτη, πιο γεμάτη με 3αρι βυζί, τα πάντα όλα πλην κώλου για την Ναταλία και με φουλ η Μελίνα. Υπηρεσία δεν βγήκε παρά την παρουσίαση της ίδιας και της άλλης την έκανε η Ναταλία.

Χωματιανού

11Α αντί της Εμμανουέλας που ήταν άρρωστη, είδα τη Λώρη από δίπλα Χ.11Β (όροφος) στην πρωινή βάρδια, κοντούλα αδύνατη, πινίνι δηλαδή, με όμορφο προσωπάκι, καρέ καστανό μαλλάκι, 2αρι βυζί, ωραίο κώλαράκι και πάντα ντροπαλή και μαζεμένη στο σαλονάρισμα, απλό πρόγραμμα.
11Β (όροφος) δεν ανέβηκα γιατί χθες το απόγευμα το επισκέφθηκα και είδα την Άντζελα την οποία περιέγραψα στη χθεσινή ενημέρωση και λογικά θα ήταν πάλι αυτή!

Εξηκίου

20 η νέα σχετικά, Ελληνίδα μάλλον, τάπα αλλά νόστιμη υπηρεσία μου παρουσίασε την πιο ωραία παρουσία για μένα της περιοχής, τη Λαβίνια με τα πολύ κακά σχόλια συναγωνιστών από Φωκαίας 24/27 και (Διδυμου 27;), πανέμορφο ξανθό πιπίνι, αδύνατη με ξανθό μακρύ μαλλί, κανονικό ύψος προς το κοντούλα, ωραίο κωλαράκι και 2αρι βυζί, με απλό νομίζω.
18Γ η σούμο ξανθιά με το κοντό μαλλί και τα ασιατικά χαρακτηριστικά τσατσά μου παρουσίασε και μου τόνισε για τα χαρτιά από γιατρούς κλπ. τη μιλφ Νάντια, πολύ γεμάτο κορμί, με βυζάρες/κωλάρα/μπουτάρες, καστανόξανθα ίσια μακριά μαλλιά, ωραίο χαμπγελαστό πρόσωπο, στο πρόγραμμα όλα πλην πρωκτικού.
Η τσατσά τόνιζε μόνο Έλληνες μπαίνουν μέσα και το είδαμε και στην πράξη αφού ένας Ινδός/Πακιστανός πάλευε να μπει και η υπηρεσία σε ρόλο rodvailer τον έδιωχνε.
18 (όροφος) από την κάμερα με είδε και μου άνοιξε, κλασσικά σε ρόλο υπηρεσίας και εκδιδόμενης η χοντροφάρδουλη μιλφγκιλφ Κωνσταντίνα με το κατάμαυρο κλασσικά νυκτικό/μεσοφόρι, μακριά μαλλιά, γεμάτο συμπαθητικό και πάντα βαμμένο πρόσωπο, απλό πρόγραμμα.
Αποχωρώντας με παρακάλεσε να κλείσω την πόρτα η οποία δεν έχει πόμολο και μου 'βγαλε την πίστη για να την καταφέρω.
18Β (ισόγειο) κλασσικά η νεαρή Κάτια, ωραίο ψηλό σχετικά κορμί, με 2,5αρι βυζί και ελαφρώς άκωλη, καλό πρόσωπο, μαλλί καστανό πιασμένο αλογοουρά, απλό πρόγραμμα.

Βέργας

3 δεξιό η μιλφ Μόνικα από Αχιλλέως 48Β και Μαραθώνος 59Α, ξανθιά μαλλί ίσιο πιασμένο αλογοουρά, ωραίο κορμί λαμπάδα με λίγη πεταχτή κοιλίτσα αλλά ωραία επιδερμίδα, 2αρι βυζί, ωραίος κώλος, κανονικό ύψος προς ψηλή, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, ωραίο πρόσχαρο σαλονάρισμα, στο πρόγραμμα τα πάντα πλην πρωκτικού και με χαρτιά από γιατρούς κλπ. η διευκρίνηση της υπηρεσίας.
3 αριστερό η Έλλη, μιλφ με πολύ πρόστυχο πρόσωπο για σκληρούς πόρνους, κανονικό ύψος με 2αρι βυζί και φοβερή κωλάρα και η Ιωάννα με μαύρα εσώρουχα, πιο νεραρή, πιο γεμάτη από την πρώτη με 3αρι βυζί, μελάχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, πρόγραμμα εδώ για την Ιωάννα τα πάντα πλην κώλου και η Έλλη με φουλ. (θέλω να πιστέυω ότι θυμάμαι καλά για το πρόγραμμα των δύο)
και εδώ το όμορφο πολύ πρόστυχο μιλφ Βανέσα με γαλάζια μάτια, μελαχρινή με καρέ μαλλί, κανονικό ύψος, ωραίο κορμί, κανονικό βυζί, με καυλάντιζε άσχημα με φιλιά στο λαιμό κλπ. πρόγραμμα δεν μου είπε γιατί δεν περνουσα, φαντάζομαι με φουλ ή χωρίς κώλο, τσατσά δεν είδα μόνη της έκανε παρουσίαση και παιχνίδι.
6Α υπόγειο η γκιλφ Αλίνα, αδιάφορο πρόσωπο, 4αρι βυζί, κωλάρα και μπούτια, ξανθιά με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, πρόγραμμα απέφυγε να μου αποκαλύψε γιατί κατάλαβε πως δε θα περνούσα.
κλειστό

Τροφωνίου

11 αριστερό (ισόγειο) κλειστό
11 δεξιό (όροφος) η νεαρή σχετικά Γιάννα, ξανθιά με μαλλί στο ύψος των ώμων, αδίαφορο μεγάλο πρόσωπο, κανονικό ύψος, 3αρι βυζί και μεγάλυ περιφέρεια με πολλά ψωμάκια, όχι χοντρό συνολικά κορμί, φορούσε μαύρο δυκτιωτό και παρουσιάστηκε μόνη της χωρίς να δω υπηρεσία, στο πρόγραμμα δίνει κώλο αλλά δεν κάνει άκα, για τελειωτικό υποθέτω δεν θα λέει όχι.
13 αριστερό (ισόγειο) η μεταμιλφ Τζούλια, καστανή με μακρί ίσιο μαλλί, 3,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα, κανονικό ύψος και σώμα πολύ καλό για την ηληκία της, φουλ είπε με περιφάνεια.
13 δεξιό (όροφος) η γκιλφ Όλγα ξανθιά αδιάφορη αλλά χαμογελάστη παρουσία, κανονικό ύψος, μεγάλα βυζιά, και γεμάτο κορμί, στο πρόγραμμα τα πάντα πλην πρωκτικού.

Ξανθίππης
2 η Μαρίνα, ψηλή, ξανθιά ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραία τσιγγνανόφατσα, 2,5αρι βυζί και άκωλη αλλά συνολικά ωραίο κορμί και παρουσία, απλό πρόγραμμα.

Λ. Ιωνίας
12 ένα μελαχρινό γκιλφ, με μακριά σπαστά μαλλιά, φορούσε μαύρα εσώρουχα και από πάνω κάτι σαν ψιλό baby doll μαύρο, όνομα δε μου έλεγε αν δεν έμπαινα και είχε κάπως αλλόκοτη συμπεριφορά σαν να είχε ψυχώσεις, το πρόγραμμα απλό όπως μου είπε πιο μετά με το κυριότερο από όλα για μένα μου είπε πως ήταν ότι είχε χαρτιά από γιατρούς σε σχέση με άλλους που δεν... σε ερώτηση μου αν δίνει κώλο αφού προσπαθούσα να μάθω το πρόγραμμα πριν μου λέει τις άλλες μπορεί να τις αρέσουν να τις γαμάνε τα σκυλιά.. εμένα όχι, όπως μου απάντησε!

Καλό Βράδυ! 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom