Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.135
Κριτικές
491
Like
37.466
Πόντοι
41.447
ναι δεν ειναι ωραια οπως η τζουλια απο τροφωνιου 13 :grin:

:grin:

τι της βρισκετε παντως?? εμενα εμφανησιακα με αφηνει παγερα αδιαφορο  :dunno:

μπεμπα ειναι καλλιγραμη γυναικα, ψιλή , με ωραιο μαλλι μαυρο μακρύ και εχει μια αυρα αριστοκρατική
σαν να γαμας μια προισταμένη κυρια γραφειου καθωσπρεπει

αυτο μου αρεσε σε αυτην
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.135
Κριτικές
491
Like
37.466
Πόντοι
41.447
Όποιος κατέβηκε στη Φυλής σήμερα,μπορεί να μου την άποψή του για τις εξής κοπέλες;

Η γκόμενα στο Φ59
Η γκόμενα στο Φ84
Η γκόμενα στο Φ66Δ

Αξίζουν τα 20 ευρώ ή να τα παίξω στοίχημα;

πολλες γκόμενες μαζευτηκαν στη Φυλής! :grin:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όποιος κατέβηκε στη Φυλής σήμερα,μπορεί να μου την άποψή του για τις εξής κοπέλες;

Η γκόμενα στο Φ59
Η γκόμενα στο Φ84
Η γκόμενα στο Φ66Δ

Αξίζουν τα 20 ευρώ ή να τα παίξω στοίχημα;
Μια χαρά τύπε......γάμα άφοβα........... :grin: :knockinb:
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Όποιος κατέβηκε στη Φυλής σήμερα,μπορεί να μου την άποψή του για τις εξής κοπέλες;

Η γκόμενα στο Φ59
Η γκόμενα στο Φ84
Η γκόμενα στο Φ66Δ

Αξίζουν τα 20 ευρώ ή να τα παίξω στοίχημα;

παιξε ΠΑΟΚ - βαζελος Χ καλυτερα  :grin:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
Όποιος κατέβηκε στη Φυλής σήμερα,μπορεί να μου την άποψή του για τις εξής κοπέλες;

Η γκόμενα στο Φ59
Η γκόμενα στο Φ84
Η γκόμενα στο Φ66Δ

Αξίζουν τα 20 ευρώ ή να τα παίξω στοίχημα;
οι γκόμενα στο Φ66α και η γκόμενα στο Φ109 είναι πολύ καλές.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γιατι ρε πιρφορε τι εχει η Τζουλια μια χαρα μουναρα ειναι  :cum:

τι εγινε ρε πιρφορε χαθηκες... τι λεει το ξεσκισες το πουτανακι???

ιπποτης?
http://[URL unfurl="true"]www.rgbstock.com/cache1nDe6W/users/j/je/jeinny/300/mhaHBfq.jpg[/img[/URL]]

[/quote]συγγνωμη κυριε ,με μπερδευετε με καποιον αλλο ;D ;D ;D
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... ιωαννινων 3 ...
...το διδυμο αλεξιας-ειρηνης...
...

Πρόκειται για σοβιετικές, μεσόκοπες, εύσωμες, όχι παχύσαρκες.

Καταμήσαμε την Αλέξια.
Έντονα βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ψηλή, ξανθιά, πράσινα μάτια.
Ιστάμενη επί των κοθόρνων, το ύψος της ξεπερνά τα 195 εκατοστόμετρα.
Δήλωσε νεοσσός ως πόρνη, πράγμα που οι κινήσεις της μάλλον το επιβεβαίωσαν.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Ηλέκτρα Φ.66Α,την έκανε και παίζει να επιστρέψει σε ένα μήνα πάλι! (Θα σας ενημερώσω)

Καλά - καλά δεν ήρθε και ξαναέφυγε ? ? ? ?

Κρίμα  :-

Δεν την χόρτασα . . .
:'(
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Σήμερα πραγματοποίησα πρωϊνή τσάρκα (κατά τις 11:00) στη Λιοσίων και πέριξ. Ας δούμε τι συνάντησα:

Εξηκιού 18: Συνάντησα το σκληρό milf Νάντια μια γεματούλα ξανθιά με μεγάλο στήθος, αρκετά ευγενική και πρόσχαρη.
Εξηκιού 18Α: Συνάντησα το σκληρό Ρώσσικο milf Τζούλια. Σκληρό, πρόστυχο πρόσωπο, αρκετή διαφήμιση από την τσατσά και άψογος ο χώρος. Παρόλα αυτά δεν με συγκίνησε...
Βέργας 3 στο αριστερό σπίτι όπως μπαίνεις συνάντησα την Μαρία & την Έλλη. Η πρώτη είναι μια μελαχρινή pro-milf μετρίου αναστήματος ενώ η δεύτερη λίγο πιο ψηλή με ωραίο πρόσχαρο πρόσωπο και ανανεωμένο ανοιχτό καστανό μαλλί. Αμφότερες είναι λεπτές με ωραίο κορμί και μικρό στήθος ενώ η Έλλη είναι στα υπόψιν. Στο δεξί σπίτι συνάντησα την Ναύαρχό της ναυαρχίδας του στόλου των σκληρών milf της περιοχής την Πωλίνα. Πρόκειται για ιδιαίτερα σκληρό milf, αποκλειστικά και μόνο για γερές πούτσες: ψηλή με love handles, πρόστυχο πρόσωπο, κοντό μαλλί και πλήρες πρόγραμμα με αυταρχικό για όσους δεν βρέχουν το παξιμάδι τους.
Βέργας 6Βσυνάντησα την Κομισσάριο του στρατού των σκληρών milf της περιοχής την Σόνια. Πρόκειται για σκληρό καστανομάλλικο milf αποκλειστικά και μόνο για μερακλήδες: ψηλή με βυζάρα στην μόστρα και υπερ-πρόστυχο πρόσωπο. Προκαλώ όποιον αντέχει να πάρει πρώτα την Πωλίνα και στα καπάκια την Σόνια, δεν πιστεύω ότι θα αντέξει.
Βέργας 6Α ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΤΖΕΝΤΛΜΕΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΜΕ ΧΑΤΗΡΙΑ.
Παιωνίου 47 συνάντησα την ξανθιά γεματούλα Αλεξάνδρα. Την είχα σταμπάρει εδώ και καιρό οπότε έγινε κατάθεση υπό την απειλή του αιμοσταγούς πεοφάγου κτήνους που κρύβεται πίσω από την κουζίνα.
Αδανών 2 συνάντησα το σκληρό milf Ζάνα. Δεν έκατσα να την δώ αλλά σας παραπέμπω την προηγούμενη επίσκεψη μου στην περιοχή:

Αδανών 2 συνάντησα το σκληρό milf Ζάνα. Πρόκειται για γεματούλα/θωρηκτό με βυζί που ίσα-ίσα χωράει στο στενό κορσέ της.
Τροφωνίου 11 μέσα στα σκοτάδια συνάντησα το σκληρό milf Άννα (αν θυμάμαι καλά το όνομα). Πρόκειται για κοντή καστανομάλλα, πιθανών Ελληνίδα, με πρόστυχο πρόσωπο και γενικά μια προστυχιά που βγάζουν λίγες γυναίκες. Το σκοτάδι όμως ήταν τόσο πολύ που έφυγα.
Τροφωνίου 13 στον όροφο συνάντησα το σκληρό milf Μπέτυ που είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Γνωστή σε όλους είναι ψηλή, λεβεντογυναίκα με βυζάρες, προσωπικά όμως δεν μου κάνει κλίκ. Στο ισόγειο συνάντησα την γνωστή ρομαντική/σκληρή milf Αγάπη πολύ ευγενική και πρόσχαρη, εμφανίστηκε με μεσοφόρι και τονισμένους τους βύζους, έχει κοντό μαλλί ξανθό με ανταύγες και όμορφο πρόσωπο.


Μετά την Λιοσίων ακολούθησε επιδρομή στη Διδύμου. Στον δρόμο πέτυχα την Αλεξάνδρα από Φυλής 134 υπόγειο (τα απογεύματα) να πηγαίνει για ψώνια με την φόρμα της. Πιθανών με αναγνώρισε αν και δεν μιλήσαμε. Ομολογώ ότι μου αρέσει αρκετά και βλέποντας την με καθημερινά ρούχα μου αρέσει ακόμα περισσότερο αλλά οι μετριότατες υπηρεσίες της στο δωμάτιο (ειδικά σε άτομο που αναγνωρίζει ότι έχει ξανάρθει) με αποτρέπουν να την δοκιμάσω ξανά. Στη διδύμου έχουμε και λέμε:

Διδυμου 27 συνάντησα την ξανθιά πετίτ πιτσιρίκα Λίζα . Πρόκειται για μικροκαμωμένο κοριτσάκι όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμο που συστήνεται σε όσους ψάχνουν πουτάνα τσέπης.
Διδύμου 20  συνάντησα το σκληρό milf Μίλα που είχα ξαναπάρει με καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για milf με πολύ ωραίο καλλίγραμμο σώμα, ξανθιά με ωραίο πρόσωπο. Συστήνεται σε όσους ψάχνουν καλό γλύψιμο.
Διδύμου 18Α η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει το σκληρό milf Ανδριάννα, γνωστή σε όλους πιστεύω.
Διδύμου 18Β συνάντησα το γνωστό σκληρό milf Σύλβια. Πρόκειται για εμφανίσιμη ξανθιά milf με ωραίο γατίσιο πρόσωπο και πιασίματα και βγάζει μια πρωτόγνωρη καύλα. Δυστυχώς όταν την πήρα δεν έμεινα ευχαριστημένος.
Διδύμου 16 συνάντησα τα σκληρά milfs Νίκη και Χριστίνα. Η πρώτη είναι ξανθιά με κοντό μαλλί μέχρι το λαιμό, εμφανίστηκε με πρόστυχα μαύρα εσώρουχα ενώ η δεύτερη έχει μακρύ ξανθό μαλλί και ωραίο πρόσωπο. Αμφότερες είναι λεπτές με ωραίο σώμα για την ηλικία τους ενώ την Νίκη την έχω πάρει δύο φορές με καλές εντυπώσεις.
Διδύμου 8Β στο ισόγειο συνάντησα την Ανίτα και το σκληρό milf Όλγα που παρτουζόνονται για 30 €. Η πρώτη είναι γεματούλα πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο και καλή στο δωμάτιο ενώ η δεύτερη ψηλή καστανομάλλα πρόστυχη milf με ωραίο αδύνατο κορμί. Προκάλεσαν όποιον αντέχει να δοκιμάσει, αλλά δεν θα ήμουν εγώ σήμερα.
Διδύμου 8Α Ο τρομακτικός κόμης Φράκουλας με ενημέρωσε ότι δουλεύει το καυλοράπανο η πετίτ μελαχρινή Αλεξνάδρα. Την έχω βάλει στον πάγο με τα πολλά "μη" και "μη" της προηγούμενης φοράς οπότε έφυγα.

Μετά την Διδύμου έκανα βόλτα σε διάφορα σπιτάκια για να περάσει η ώρα γιατί είχα μια δουλεία μετά. Ας δούμε τι συνάντησα.  

Φυλής 200 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Δώρα η μικρή πουτάνα. Αν είναι η γνωστή η Δώρα, μόνο μικρή δεν είναι αφού πρόκειται για pro-milf με κάποια έξτρα κιλάκια και μέτριο πρόσωπο. Κάνει και αυταρχικό πρόγραμμα για όσους δεν βάζουν μέλι στο κουάκερ τους.
Φυλής 134 συνάντησα την Κατερίνα μια φρέσκια καινούρια κοπέλα. Πρόκειται για skinny ψηλή καστανομάλλα που θυμίζει έντονα μια κοπέλα που είχα καψουρευτεί στον πρώτο χρόνο των σπουδών μου και μου είχα ψήσει το ψάρι στα χείλη.  Πολύ θα ήθελα να την πάρω και να την φωνάζω Φανή μέσα καθώς την γαμάω αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν χαμένο ή όχι το 20άρι οπότε έφυγα. Η γριά τσατσά θυμωμένη κοπάνισε την πόρτα.
Φυλής 134Α συνάντησα την όμορφη pro-milf Άννα, πρόκειται για καλλίγραμμη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και πρόστυχο πρόσωπο.
Φυλής 13Β συνάντησα την μελαχρινή Κλαούντια. Ωραίο καυλοράπανο με αδύνατο κορμί και πρόστυχο πρόσωπο. Καθώς έφευγα παραπονέθηκε ότι έρχομαι, κάνω επιθεώρηση και φεύγω. Εγώ πάντως δεν την είχα ξαναδεί.
Φυλής 109Β συναγωνιστής με ενημέρωσε ότι δούλευε η (surpise-surprise) ¨Αννα. Παίζοντας εναντίων των πιθανοτήτων θα έλεγα ότι είναι η skinny Άννα πίτσος εγγύηση που σχεδόν κατοικεί εκεί.
Φυλής 109Α συνάντησα μια ψηλή λεπτή με ωραίο στρογγυλό πρόσωπο και καστανό μαλλί. Όταν είδε ότι δεν θα περνούσα αρνήθηκε να μου μιλήσει περισσότερο.
Φυλής 71Β συνάντησα την γνωστή καύλα Χριστίνα από το Καζακσταν. Δουλεύει εκτάκτως το πρωί της Κυριακής εκεί εξυπηρετώντας τους μιας και δεν έχουν διαθέσιμη κοπέλα. Ηταν υπερ-καύλα με το κορμάκι που φορούσε, το σκέφτηκα να περάσω αλλά μετά την κατάθεση στην Αλεξάνδρα, δεν είχα πολύ όρεξη....
Φυλής 86Α συνάντησα την πιτσιρίκα μελαχρινή Αλεξία πρόκειται για μικροκαμωμένη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, σώμα, βυζί λίγο πεσμένο αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά. Η τσατσά βαριεστημένη αφού δεν θα περνούσα το όνομα της κοπέλας μου το είπε με το ζόρι σαν να ζητούσα κάτι περίεργο...
Φυλής 84Β συνάντησα την ψηλή καστανομάλλα Ειρήνη. Μέτριο πρόσωπο/εμφάνιση, η γαϊδούρα μας άφησε να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το τηλεφώνημα της.
Φωκαίας 27Β στον όροφο συνάντησα την πετίτ Μαρία που είχα πάρει πιο παλιά στην Ρεμούνδου. Έχει κάνει το μαλλί της πιο σκούρο και έχει ζωγραφίσει σεξουελική ελιά πάνω από το χείλος. Καλή ήταν στην Ρεμούνδου, πιθανολογώ ότι τώρα θα είναι καλύτερη. Στο ισόγειο συνάντησα την Λόρα και την Ανδριάννα . Αμφότερες πιτσιρίκες, μελαχρινές με την Ανδριάννα να μοιάζει με τσιγγανορουμάνα. H Λώρα μοιάζει με τον Ναμπού από την σειρά "The mighty Boosh" αλλά στο πιο ωραίο/γυναικείο:
]
Και οι δύο μου έκαναν ντού χαιδέυοντας με άγαρμπα ενώ η Ανδριάνα με παρακινούσε να περάσω. Η Λώρα δεν μιλούσε καθόλου και όταν της μίλησα δεν απάντησε. Πιθανολογώ ότι δεν γνωρίζουν γρί Ελληνικά όπως και ότι είναι αμφότερες, άγαρμπες, άπειρες και πρωτάρες στην δουλεία/χώρο και χαμένο 20άρικο. Να πώ την αλήθεια τις λυπήθηκα λίγο...

Αυτά από μένα φίλοι μου. Συγχαρητήρια στον Τζούρα, στον Προφέσσορ και στους λοιπούς συναγωνιστές για τις χρήσιμες ενημερώσεις/πληροφορίες τους. Ελπίζω και η σημερινή δική μου να ήταν εξίσου χρήσιμη. Να περνάτε καλά και καλές καταθέσεις.

Για να κλείσω να αναφέρω ότι καθώς αποχωρούσα από τη Φυλής για κάποιο λόγω σιγοτραγουδούσα την τελευταία στροφή του "Astronomy" των B.O.C.

Call me Desdinova
Eternal light
These gravely digs of mine
Will surely prove a sight
And don't forget my dog
Fixed and consequent

Astronomy...a star


 

paparas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Μηνύματα
31
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0
Παίδες γνωρίζει κανείς που χάθηκε η Εύα από Διδύμου/Άγκυρας που ήταν μέχρι και τέλη Ιούλη/αρχές Αυγούστου?
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.556
Κριτικές
43
Like
8.717
Πόντοι
1.936
Παίδες γνωρίζει κανείς που χάθηκε η Εύα από Διδύμου/Άγκυρας που ήταν μέχρι και τέλη Ιούλη/αρχές Αυγούστου?


....καλή παρατήρηση!!!
Πατρίδα της και άγνωστο πότε θα επιστρέψει!
Η τσατσά με τα γυαλάκια πάντως άφησε να διαρεύσει ότι αναμένεται επιστροφή της Άννας μέσα του μηνού.Επίσης να πληροφορήσω ότι επέστρεψε Εβελίνα και δουλεύει πρωινή και Διδύμου και Αγκύρας!Καλό το μωρό αλλά ή εγώ το βαρέθηκα ή εκείνο άρχισε να βαριέται την δουλειά της!Σαν να ήταν πολύ βαριεστημένο....
....η πιό απολαυστική μου στιγμή μαζί της μετά την τελευταία μας συνεδρία ήταν όταν έπλενε την κορμάρα της το νιπτήρα και τούρλωνε το κωλί της φορώντας κάτι μποτίνια υφασμάτινα φούξια με στρασάκια....!Καύλα σκέτη συνάδελφοι!!!σπεύσατε όσο ακόμα είναι εδώ. :) :) :) :) :)
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
επιβεβαιωνω
οσες φορες εχω παει παντα εχει αναμονη

τι της βρισκετε παντως?? εμενα εμφανησιακα με αφηνει παγερα αδιαφορο  :dunno:

Χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο εμαφνισιακά, είναι καλλίγραμη με καλαίσθητο πρόσωπο. Διακρίνεται για τα μακρύπνοα προκαταρκτικά (σε σχέση με το σύνηθες για μπουρδέλο) και το καλό ρυθμικό τσιμπούκι.

Ο Λαγός με γλίτωσε το 20αρικο που θα χαράμιζα στη Μάγια Φ84. Μαύρο σε όσες δεν τιμάνε τον ιδρώτα μας.
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Ποιός θυμάται άραγε τη Φρύνη από τα τέλη του 90; Δούλευε σε μία κάθετο της Φυλής σχεδόν γωνιακά. Αυτή ήταν φοβερό μιλφ!
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Καταθεση χθες στο Μεταξι στο Κολωνου 27 ισογειο σε ενα ωραιο μικροκαμωμενο πιπινακι!
Ονομα μου ειπε αλλα δε θυμαμαι!

Αποκορυφωμα ηταν οτι προηγουμενος συναγωνιστης ειχε ξεχασει στο δωματιο τα παπουτσια του και απορρουσαμε ολοι πως γινεται καποιος να φυγει χωρις παπουτσια και να μην το καταλαβει!! Το χαρτι το εβαλε η τσα2 για να τα μετακινησει!



 

Συνημμένα

  • IMG_20131007_060036.jpg
    IMG_20131007_060036.jpg
    272,1 KB · Εμφανίσεις: 65

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Καταθεση χθες στο Μεταξι στο Κολωνου 27 ισογειο σε ενα ωραιο μικροκαμωμενο πιπινακι!
Ονομα μου ειπε αλλα δε θυμαμαι!

Αποκορυφωμα ηταν οτι προηγουμενος συναγωνιστης ειχε ξεχασει στο δωματιο τα παπουτσια του και απορρουσαμε ολοι πως γινεται καποιος να φυγει χωρις παπουτσια και να μην το καταλαβει!! Το χαρτι το εβαλε η τσα2 για να τα μετακινησει!
Άν ήταν και λίγο αλλήθωρη σίγουρα πρόκειται για την Χριστίνα...
ωραίο τα σχόλιο που έκανες για τα παπούτσια αλλά δε μπορώ να φανταστώ πως κάποιος τα ξέχασε και έφυγε ξυπόλυτος!

Υ.Γ. τα σέβη μου στους μεγάλους Ενημερωτές Προφέσσορα, Φανούρη & Dawn για τις Σαββατο-Κυριακάτικες ενημερώσεις τους και αν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρέσει αφού και για αυτόν ισχύει φυσικά το ίδιο!
 
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Μηνύματα
204
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Άν ήταν και λίγο αλλήθωρη σίγουρα πρόκειται για την Χριστίνα...
ωραίο τα σχόλιο που έκανες για τα παπούτσια αλλά δε μπορώ να φανταστώ πως κάποιος τα ξέχασε και έφυγε ξυπόλυτος!

εκτος και αν ειχε πιει πααααααρα πολυ!!

Παντως οταν εγω εμπαινα, εβγαινε συναγωνιστης με ενα τζιν σορτσακι και κοντομανικο ενω εξω ειχε ψωφο, και λεω απο μεσα μου: τι κανει ο ανομαλος!!!

Παιζει να μου συστηθηκε και ως Χριστινα! Κοντο μαλλακι και ενα τατου στην πλατη με 3 κινεζικα γραμματα... Αλληθωρη δεν παρατηρησα αν ηταν
 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.424
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Καταθεση χθες στο Μεταξι στο Κολωνου 27 ισογειο σε ενα ωραιο μικροκαμωμενο πιπινακι!
Ονομα μου ειπε αλλα δε θυμαμαι!

Αποκορυφωμα ηταν οτι προηγουμενος συναγωνιστης ειχε ξεχασει στο δωματιο τα παπουτσια του και απορρουσαμε ολοι πως γινεται καποιος να φυγει χωρις παπουτσια και να μην το καταλαβει!! Το χαρτι το εβαλε η τσα2 για να τα μετακινησει!

Θα έφυγε με τις σαγινάρες που διαθέτει το μαγαζί ή ποιός ξέρει τι θα είχε «πιεί»!!! Φλόκια είναι αυτά στον τοίχο ή κάνω λάθος. Γάμησέ τα!!!
 

Συνημμένα

  • IMG_20131007_060036.jpg
    IMG_20131007_060036.jpg
    272,1 KB · Εμφανίσεις: 37
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom