Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Μηνύματα
1.383
Κριτικές
85
Like
28
Πόντοι
96
οι βάρδιες των μπουρδέλων της Φυλής, (πρωινή απογευματινή κλπ) μπορεί κανείς να μου πει κατά προσέγγιση ποιές ώρες είναι?

9:00-17:00 πρωινή
17:00-24:00 απογευματινή
0:00-6:00 ή 0:00-7:00 ή 0:00-8:00 (ποικίλει)

Εγώ προσωπικά έχω γαμήσει όλες τις ώρες, δηλαδή από 9:10 το πρωί, 3:00 το πρωί, 6:00 το πρωί ως και 8:10 το πρωί στο τελείωμα βραδυνής βάρδιας.  :grin:
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Να πω 2 λογια για καποιες κοπελες που εχω τιμησει τις τελευταιες μερες..

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Α Καμελια ψηλο μελαχρινο πιπινι με ομορφο προσωπο ψηλη με μικρο στηθος και ωραιο κωλαρακι. Απλο προγραμμα. Εγινε χθες διπλη καταθεση με αριστες εντυπωσεις. Δηλωνω ερωτευμενος μαζι της και θα ξαναπαω συντομα

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 15Β Αννα μελαχρινο πιπινι με καλουτσικο προσωπο, αφρατη κωλαρα και 1,5αρι στηθος. Προκειται για την κοπελα που δουλευε μαζι με την Ναομι στο Ιασωνος20Γ που αντι για 15 που ζηταγε η Ναομι εκεινη ζηταγε 10. Απλο προγραμμα. Εγινε διπλη καταθεση και σαυτην χθες. Στο 1ο 10ρικο ηταν αρκετα καλη, με καλη συμμετοχη ανεση χρονου κλπ. Οταν της εδωσα και 2ο 10ρικο για ναξαναρθε κατευθειαν εκει αλλαξαν ολα. Επεστρεψε διαφορετικη και προσπαθουσε να με ξεπεταξει.

ΛΕΩΝΙΔΟΥ 28 Φενια(η Φιφη η καπως ετσι) ενα γυφτοειδες πραγμα που συνηθως εργαζεται Ιασωνος 19 πανω 1η βαρδια που απορω πως μου ρθε και περασα μαζι της... ΑΠλο προγραμμα, μετριοτατες εντυπωσεις

ΙΑΣΩΝΟΣ 44(δεξια) Μαρω η Πριγκηπισα του Μεταξουργειου ενα μελαχρινο πολυ ομορφο μωρο απο Ουκρανια οπως μου ειπε. Παλιοτερα εργαζοταν στο Φωκαιας 25Α. Απλο προγραμμα ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.. Αξιζει να παει κανεις μονο και μονο που γαμας τετοια γυναικαρα με ενα 10ρικο

ΔΙΔΥΜΟΥ 18(Α&Β) Χριστινα την τιμησα 2 φορες πριν λιγες μερες μια στο Α και μια στο Β ενω παλιοτερα την ειχα ξαναπαρει στο Βεργας 3. ακα . ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 71 Ινκα ξανθο σαβιετικο μιλφ με ομορφο προσωπο χοντρη με καλο στηθος, ακα. Αρκετα καλες εντυπωσεις αλλα οχι τοσο καλες οσο περιμενα. Η πιπα της πολυ καλη, βαθια υγρη αλλα οχι λαρυγγωτη και χωρις χερια. @@ δεν εγλυψε γιατι λεει ημουνα αξυριστος στην περιοχη. Στο γαμησι μετρια και με δυσκολευε το λιπος της. Το μουνι της πηγαδι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11 Λυδια ενα μιλφ που εργαζοταν σαν τσατσα στο καταστημα πριν λιγο καιρο. Απλο προγραμμα καλες εντυπωσεις

Νομιζω δεν ξεχασα τιποτα..  :think:
Θα ακολουθησουν κριτικες



ωραιος bmw , θσ γινει καταδρομη σημερα ... ευχαριστω !!!  :rockon:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η σημερινή βόλτα έγινε στην περιοχή της Φυλής και πέριξ με 2 καταθέσεις.Ας πάμε να δούμε ποιες κοπέλες δούλευαν στα σπιτάκια που έκανα αυτοψία.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Β όπου σήμερα δούλευε μόνο η Πατρίτσια χωρίς άλλη κοπέλα.Καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,γεματούλα,με κωλάρα και μικρά βυζιά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στα βυζιά.Ενημερώνω ότι το απόγευμα υπάρχει περίπτωση να δουλέψει η Μόνικα γνωστή και ως Κατερίνα και ακόμα παλιότερα ως Ρωξάνη.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ επέστρεψε στην βάση της η Ντάνα απο Μολδαβία.Πρόκειται για την Λώρη ή Καμέλια για όσους την γνωρίζουν απο παλιά με θητεία στα Φυλής 66Δ, Φυλής 40,Διδύμου 7 και Διδύμου 8 ισόγειο.Στο σαλόνι γινόταν λαικό προσκύνημα στην κυριολεξία και τα δωμάτια ήταν όλα γεμάτα.Το πρόγραμμα της είναι το πρωκτικό και το γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Εμφανισιακά για όσους δεν την γνωρίζουν είναι κανονικών κιλών πλέον (παλιότερα ήταν λεπτή),με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσιδάκι,λευκό δέρμα.
Η πρώτη συνεύρεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα την οποία και έχω στανταράκι.Καλή όπως πάντα αλλά ιδιαίτερα βιαστική και αγχώδης για να κάνει περισσότερα δωμάτια κάτι που σαφώς και της καταλογίζω στα αρνητικά της,για να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.
Στο Διδυμου 27 είχαμε καινούρια κοπέλα με όνομα Λίζα απο Ουκρανία σύμφωνα με την υπηρεσία.Σχετικά κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά,σχετικά γεματούλα.Σαν πρόγραμμα ανακοινώθηκε σπέσιαλ τσιμπουκάκι.Η υπηρεσία σε ερώτηση μου διευκρίνησε ότι αν είσαι καθαρός σου προσφέρει γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 20 σήμερα ήταν η Νίκα,η Ρωσόφωνη μιλφ,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαλλιά καστανά με ξανθές ανταύγειες.
Στο Διδύμου 16 σε Δίδυμο η Ρωσόφωνη μιλφ Αλίνα με ξανθά μαλλιά και βυζάρες σε φισνετ μαζί με την Ισαβέλλα απο Έλλης 3 που ώς φαίνεται μάλλον θα δουλεύει σε αυτό το μαγαζί.Νταρντάνα με μαύρα μακριά μαλλιά,γεματούλα.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν η Ντενίσα.Στο αριστερό ενώ ήταν ανοικτό δεν μπήκα.
Στο Φυλής 40 σήμερα ήταν η αθίγγανη Μπιάνκα με το πονηρό χαμόγελο.Πρόγραμμα γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Την είχα δοκιμάσει με αρκετά κακές εντυπώσεις τώρα δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώθηκε.Λεπτή,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά.
Στο Φυλής 56 η ξανθιά Μπάρμπυ Νικολέτα.Απο εμφάνιση είναι άνετα στο τοπ πέντε της Φυλής.Κανονικό πρόγραμμα.Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να την δοκιμάσω.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Γιάννα,ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά κανονικών κιλών.Γνωστή παλιότερα απο το Φυλής 54.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 74 στο δεξιό ήταν καινούρια κοπέλα,δούλευε και την προηγούμενη εβδομάδα.Κανονικών κιλών,με βυζιά τριάρια κρεμαστά σε σουτιέν,ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 61 ήταν η Αλεξάνδρα η "Σέρβα".Λεπτούλα με ξανθά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 το αριστερό ενημερώνω ότι η Εβελίνα επέστρεψε.Νεαρή σχετικά με ξανθά μαλλιά φλατ λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με ελάχιστα παραπάνω κιλά.Σαν να άρχισε να παχαίνει και πρέπει να το προσέξει αυτό.Στο δεξιό ήταν η μιλφ Μαρίνα,μαλλιά καστανά πιασμένα πίσω,γεματούλα με γυαλιά οράσεως.
Στο Φυλής 65 η Εύα,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,γεματούλα αδιάφορη με κανονικό πρόγραμμα.Όλα τα λεφτά η καινούρια υπηρεσία που μου θύμισε σε εμφάνιση την συγχωρεμένη ηθοποιό Σαπφώ Νοτάρα.Μόνο που αυτή είχε ξανθά μαλλιά.Χε!Χε!
Στο Φυλής 67 ήταν η Αλίσια πρώην Ανδριάννα,ψηλή,ξανθιά με μακριά μαλλιά,λεπτή με σκυλέ καβλωτικό πρόσωπο.Σε απλό πρόγραμμα πλέον.
Στο Φυλής 86 ισόγειο ήταν η Ανδριάννα,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών και χαρακτηριστική κωλάρα.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Νέλλυ,κοντούλα,κανονκών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Ανακοινώθηκε κώλος στο σαλόνι.Το γυμνό τσιμπούκι τι έγινε; Πήγε περίπατο;
Στο Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν η Εμμανουέλλα,ψηλή,νταρντάνα,με ξανθά μακριά μαλλιά με πιασιματάκια.Εμένα προσωπικά δεν μου κάνει κλικ.Κανονικό πρόγραμμα.
Το ιστορικό μπουρδέλο της Φώκαιας 22 όπου συνέβηκαν τα γεγονότα ενοικιάζεται και έχουν αναρτηθεί 2 μεγάλες πινακίδες απο εταιρεία real estate που έχει αναλάβει το εγχείρημα.Άραγε θα ανοίξει ξανά ως μπουρδέλο; Οψόμεθα.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν κλασσικά η Ειρήνη.Δεν νομίζω να θέλει πλέον περιγραφή.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο 2 καινούριες κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Ανδριάννα,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,λεπτή,προς το μελαμψό,με τατού στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας όπως την βλέπουμε.Στην κοιλιακή της χώρα πρέπει και να είχε κάποιες ουλές απο καισαρική αν παρατήρησα καλά.Η δεύτερη με όνομα Λώρα ή Λώρη ήταν νεαρότερη,πιο κοντή και πιο λευκή απο την πρώτη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογουρά,λεπτή.Μικρά βυζάκια τα οποία κάλυπτε με μαύρο ολόσωμο που φορούσε.Στο δεξί μέρος της πλάτης έχει τατού μία πεταλούδα.Και στο μηρό της 2 μίνι τατού.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2 και χύσιμο όπου θέλει ο πελάτης σύμφωνα με την υπηρεσία.Αμφότερες ανακοινώθηκαν σαν Ρουμάνες.Επέλεξα να περάσω με την Λώρα.Πέρασα καλά σε σχέση με τον μέσο όρο υπηρεσιών.Ωστόσο η κοπέλα είναι αρκετά σφιγμένη και αγέλαστη.Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν εντός ολίγου.
Καλο Σαββατοκύριακο να έχετε!
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.023
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες. Επίσκεψη στο Μετάξι χθες κατά τις 4 τη νύχτα σουρωμένος γι' αυτό και δεν θυμάμαι ονόματα. Είχα ξαναπάει στη Ναόμι αλλά αυτή τη φορά τα είδα όλα. Μουνί, μουνί, μουνάρα  :kissass: Να ενημερώσω επίσης ότι αν και γαργαλιέται, όποιος θέλει μπορεί να της φιλήσει τα 19χρονα (βρώμικα είναι η αλήθεια, αλλά δε βαριέσαι) πατουσάκια της  :lheel:
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Πρωί Σαββάτου στη Φυλής[/size]


10:20-12:22

Φυλής 136: Η Μαρία˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Κλαούντια˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατη. Σε απλό και 69.
Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Τζέσικα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο  πρόσωπο, μεγάλο στήθος, λυγερόκορμη. Σε απλό χωρίς 69.
Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Κατερίνα˙  με μαύρο ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, καλό προσωπάκι με σαρκώδη χείλη, μικρό στήθος, αψηλή, αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Εμμυ˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, συμπαθητικό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατη με καλό σώμα. ΚΩΛΟΣ.
Μαγνησίας 11: Η νεαρή Αννίτα˙ με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Η milf Ναταλί˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε ένα ολόσωμο ερωτικό λευκό εσώρουχο), ωραίος κώλος, χυτά πόδια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...

10097761664_3ca9b6a40d_c.jpg


10097837476_db4172c064_c.jpg


10097774874_791f21598d_c.jpg


10097868623_fba5e0a735_c.jpg


Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Παρουσιάστηκε μία milfogilf με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σε απλό.
Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Η milf Κατερίνα˙ με ίσιο κοντό κατάξανθο μαλλί, πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί, με μεγάλο κώλο και χοντρουλά μπούτια. Σε απλό.
Καλύμνου 36: Η Ναταλία˙ με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μάλλον μεσαίο στήθος, καλοζωισμένο αψηλό κορμί. Σε απλό.
Πιπίνου 54: Η Χριστίνα˙ μία ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, στρογγυλό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Στα 25.

Από το σημείο αυτό η τσάρκα συνεχίστηκε με τον συναγωνιστή Farkeli.

Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Η νεαρή Εμμυ, από Φυλής 80 σύμφωνα με τον συναγωνιστή, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, καλό προσωπάκι, «μικρομεσαίο στήθος», σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Κλασικά η έκφυλη νεαρή Νέλλυ, με ΚΩΛΟ.
Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Τζουλιάνα, απ' τα Αλκιβιάδου 16, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Φυλής 67: Η νεαρή Αλίσια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί με μία διάστιξη στη μέση δεξιά. Σε απλό.
Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η Εύα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό προσωπάκι, μεγάλα βυζιά, αλλά γενικά με...«μικρές προσδοκίες» η κοπέλα, σύμφωνα με τον Farkeli. Σε απλό.
Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η νεαρή Ειρήνη˙ με ξανθωπό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο «χορταστικό» στήθος, κορμί με ερωτικά πιασίματα και ένα τρίμπαλ στην οσφύ, ωραίο κώλο. Σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ χωρίς τελειωτικό, αλλά ΙΣΠΑΝΙΚΟ με ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η νεαρή Ανδριάνα.
Φυλής 86 δεξιά (όροφος): Η νεαρή «τσιγγανορουμάνα» Αλεξία˙ με καστανόμαυρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό πρόσωπο, μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος με μεγάλη περιθηλαία άλω, ωραίο σωματάκι. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 80: Κλασικά, η όμορφη αψηλή ξανθιά Ανναμαρία ή Αννα, με ΚΩΛΟ.
Φυλής 61: Η νεαρή Αλεξάνδρα˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατη, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Φυλής 59 ισόγειο: Η νεαρή Ιζαμπέλα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σ' αλογοουρά, έκφυλο προσωπάκι, μικρό στήθος, αψηλή με φιδίσιο κορμί και ωραίο κώλο. Σε απλό.
Φυλής 74 δεξιά: Μπήκε ο Farkeli. Ηταν κλασικά η χαμογελαστή Αννα.
Φυλής 74 αριστερά: Μπήκε ο Farkeli. Μου περιέγραψε μία βυζαρού με «το μαλλί μέχρι τις ρώγες»!...
Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Εβελίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η διοπτροφόρος ρωσίδα milf Μαρίνα˙ με καστανόξανθο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, «αχλαδοειδές σώμα» με κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αλεξάνδρα˙ με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σ' αλογοουρά, γλυκό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί.
Διδύμου 7 αριστερά: Η Λαουρίτσα "φραουλίτσα", από Φυλής 86 ισόγειο, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Σε απλό.
Ιουλιανού 71: Δύο κοπέλες: Η gilf Ελένη˙ με ξανθωπό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, και η νεότερη Ινκα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε ένα φουστάνι), σώμα με πιασίματα. Απλό και για τις δύο, αν και η Ελένη κάποτε έκανε και ελεύθερο στοματικό.
Παραλειπόμενο: Φεύγοντας η Ινκα μας είπε: – Αμα είσαι μόνος περνάει, άμα είσαι ντίος δεν περνάει!
Οπότε ο Farkeli ταίριαξε το στιχάκι: – Αμα είσαι μόνος περνά, άμα είσαι Ντίο (ο γνωστός τραγουσιστής της Χέβυ μέταλλ) δεν περνά και πας και κάνεις τον χεβιμεταλλά!
Ελλης 3: Η milf Αλεξάνδρα˙ με καστανόμαυρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο κρεμασμένο στήθος, γεμάτο σώμα, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

έκανα και εγώ ρεπορτάζ. βρήκα το σκάφος του Φανούρη.
Καλό... :tooth:

[...]
Υ.Γ. : Φανούρη άλλη μια φορά ΑΞΙΟΣ ενημερώτης και πάντα με φωτογραφικά ντοκουμέντα! να σε ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σου λόγια!
Σ' ευχαριστώ φίλε john ;)

Φίλε xilnik, συγχαρητήρια για τον τίτλο του Porno Reporer!  :thumbsup:
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Περασμα πριν απο λιγο,μιας που μ εφερε ο δρομος απο ιωαννινων 3 απεναντι σχεδον απο τα κων/πολεως 166,κυριως για να τσεκαρω ξανα κυριως την αλεξια αλλα και την ειρηνη
Εργαζομενο κοριτσι και οχι mlf τελικα η ελενα,με ωραιο σφριγηλο κορμακι,περιπου στο στυλ των σεξι ρουμανικων κοριτσιων,ενδιαφερον μωρακι
Αν δεν ημουν απλα περαστικος πιθανον να περναγα
Σε μια ευχαριστη σφηνα φαινεται να εξελισεται αυτο το σπιτι τις τελευταιες μερες με νεες παρουσιες που δεν εχω ξαναδει,αντιθετα με παλιοτερα
Και λεω ευχαριστη νοτα γιατι μπορουμε να το καταταξουμε στη κατηγορια των ημιστουντιο αφου διαθετουν και αξιοπρεπη δωματια και ντουζιερες,ενω ειναι και σχετικα απομονωμενο
Οπως σωστα αναφερθηκε το απλο ειναι στα 20 και για καθε εξτρα ενα δεκαρικο επιπλεον
Μενει ομως να δουμε και το θεμα των υπηρεσιων που ειναι και το σημαντικοτερο
Αυριο πρωι τελικα το διδυμο αλεξιας-ειρηνης
Υ.Γ Ευγε φανουρη για την πλουσια και σταθερη ενημερωση και το ιδιο ισχυει  και για τον προφεσορα
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπράβο φανούρη respect  :rockon:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=11pt]Πρωί Σαββάτου στη Φυλής[/size]


10:20-12:22


Παραλειπόμενο: Φεύγοντας η Ινκα μας είπε: – Αμα είσαι μόνος περνάει, άμα είσαι ντίος δεν περνάει!
Οπότε ο Farkeli ταίριαξε το στιχάκι: – Αμα είσαι μόνος περνά, άμα είσαι Ντίο (ο γνωστός τραγουσιστής της Χέβυ μέταλλ) δεν περνά και πας και κάνεις τον χεβιμεταλλά!

Κλαίω από τα γέλια......... :2funny: :2funny: :2funny:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ελα ρε Προφεσσορα  :rockon: :rockon:
Τις ειδα πριν λιγες μερες αυτες τις 2 στο Φωκαιας27 και εφυγα τρεχοντας ..  :badair:
Εισαι και συ μερακλης  :cheesy: :rockon:
Εντάξει,αυτές βλεπόταν.Έχω πάρει σίγουρα και χειρότερες!


Υ.Γ Ευγε φανουρη για την πλουσια και σταθερη ενημερωση και το ιδιο ισχυει  και για τον προφεσορα
Να είσαι πάντα καλά!
 

schubert

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
γραφω πρωτη φορα και ισως ειμαι καπου λαθος....δειξτε κατανοηση...παρακολουθω το site καιρο...σιγουρα δεν μπορω να βοηθησω στην ενημερωση γιατι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος... η μνημη μου ασθενικοτατη......και οι ορμονες μου δεν βραζουν...ευχαριστω τον νεοσμυρνιωτη...η γεματη νεγρα τζενη στον οροφο της κολωνου ηταν οτι επρεπε...ειμαι λατινοτραφης..στο επανιδειν
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Η Μάγια - λόρδωση  μόνο 3η βάρδια δουλεύει;
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η σημερινή βόλτα έγινε στην περιοχή της Φυλής...

Το ιστορικό μπουρδέλο της Φώκαιας 22 όπου συνέβηκαν τα γεγονότα ενοικιάζεται

υπογράφτηκε καμμία συνθήκη ειρήνης εκεί?














 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.524
Πόντοι
26.470
Σε μια άδεια από κόσμο Φυλής, εντύπωση μου έκανε ότι ούτε τσάρκα είχε, ούτε "καταθέσεις" γίνονταν, πήγα στο Φ84 να τιμήσω τη Μάγια, που ήταν το απωθημένο μου από την εποχή που δούλευε στη Γερμανική αλυσίδα των στούντιο...Ωραίο στυλιάρι, μελαχροινάκι, με φυσικό 2άρι στηθος, καυλόφατσα και πεταχτό κωλαράκι...Δυστυχώς όμως στα ενδώτερα αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών μου...Βαριόταν? :think: Δε γούσταρε? :think: Τα πάντα γρήγορα, μηχανικά και χωρίς όρεξη... :tickedoff: :tickedoff: Τουλάχιστον την πήα στα 20 κ όχι στα 50...θα ακολουθήσει κ κριτική...
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Άψογες ενημερώσεις !
Φανούρη, n.smirni, Xilnik, BMW, Professorx, Dawn, john_fystikis ευχαριστούμε.
Cervantes καλώς ήρθες. Ωραία η ενημέρωση σου.

Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Η νεαρή Εμμυ, από Φυλής 80 σύμφωνα με τον συναγωνιστή, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, καλό προσωπάκι, «μικρομεσαίο στήθος», σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Κατά δήλωση της υπηρεσίας είναι πιο αδύνατη από το πρόσφατο παρελθόν. Σύμφωνα με την δική μας οπτική μέτρηση είναι στα ίδια κιλά.

Φίλε xilnik, συγχαρητήρια για τον τίτλο του Porno Reporer!  :thumbsup:
:thumbsup:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άψογες ενημερώσεις !
Φανούρη, n.smirni, Xilnik, BMW, Professorx, Dawn, john_fystikis ευχαριστούμε.
Cervantes καλώς ήρθες. Ωραία η ενημέρωση σου.
Κατά δήλωση της υπηρεσίας είναι πιο αδύνατη από το πρόσφατο παρελθόν. Σύμφωνα με την δική μας οπτική μέτρηση είναι στα ίδια κιλά.
:thumbsup:
90+..............εύκολα.......... :S
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σε μια άδεια από κόσμο Φυλής, εντύπωση μου έκανε ότι ούτε τσάρκα είχε, ούτε "καταθέσεις" γίνονταν, πήγα στο Φ84 να τιμήσω τη Μάγια, που ήταν το απωθημένο μου από την εποχή που δούλευε στη Γερμανική αλυσίδα των στούντιο...Ωραίο στυλιάρι, μελαχροινάκι, με φυσικό 2άρι στηθος, καυλόφατσα και πεταχτό κωλαράκι...Δυστυχώς όμως στα ενδώτερα αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών μου...Βαριόταν? :think: Δε γούσταρε? :think: Τα πάντα γρήγορα, μηχανικά και χωρίς όρεξη... :tickedoff: :tickedoff: Τουλάχιστον την πήα στα 20 κ όχι στα 50...θα ακολουθήσει κ κριτική...
περιμένουμε την κριτική σου λαγέ  ;)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom