lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
σιγα μην ειναι και 200 ρε90+..............εύκολα.......... :S
σιγα μην ειναι και 200 ρε90+..............εύκολα.......... :S
Για κάνε ότι την σηκώνεις Νωντάκο μου.......σιγα μην ειναι και 200 ρε
Φταίω και εγώ λαγέ......δεν σε προστάτευσα αρκετα.....σου είχα δώσει 2 ενναλακτικες όμως..............Σε μια άδεια από κόσμο Φυλής, εντύπωση μου έκανε ότι ούτε τσάρκα είχε, ούτε "καταθέσεις" γίνονταν, πήγα στο Φ84 να τιμήσω τη Μάγια, που ήταν το απωθημένο μου από την εποχή που δούλευε στη Γερμανική αλυσίδα των στούντιο...Ωραίο στυλιάρι, μελαχροινάκι, με φυσικό 2άρι στηθος, καυλόφατσα και πεταχτό κωλαράκι...Δυστυχώς όμως στα ενδώτερα αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών μου...Βαριόταν? Δε γούσταρε? Τα πάντα γρήγορα, μηχανικά και χωρίς όρεξη... Τουλάχιστον την πήα στα 20 κ όχι στα 50...θα ακολουθήσει κ κριτική...
σώπα ρε, τι φταις εσύ...και δεν είμαι μικρό παιδί να με προστατεύσεις...αν δεν έμπαινα χθες σίγουρα θα μπαινα κάποια άλλη στιγμή...αφού μου είχε καρφωθεί...Φταίω και εγώ λαγέ......δεν σε προστάτευσα αρκετα.....σου είχα δώσει 2 ενναλακτικες όμως..............
δεν θυμάμαι με τί όνομα δούλευε αλλά ναί αυτή την διαδρομή έχει κάνει.πριν γίνει στουντιοκόριτσο είχε γυρίσει πολλά μπουρδέλα στην Φυλής και πέριξ
την θυμαμαι το 2009 να εκδιδεται στο Φυλης 109 σαν "Δαναη" αν δεν κανω λαθος
μετά το γυρισε στα στουντιο
μάλλον πήγε να φτιαχτεί για να ξαναγίνει καύλα , γιατί τώρα απλά μπουχέσα είναιρε παιδια ξερετε που χαθηκε η καρλα η γκαυλα?
δεν ξέρω αν την εντόπισα εγώ...δουλεύει σχεδόν δύο χρόνια εκεί...εγώ την πήρα πρώτη φορά18 υπογειο συλβια,ελκυστικο mlf με ωραια πιασιματακια,καστανοξανθο καρε μαλλι,την ειχε εντοπισει ο smirni πριν μερικους μηνες
από ότι κατάλαβα όταν δεν έχει κοπέλα στον οίκο , προσφέρεται επιλεκτικά...Εξηκίου 18 σε ρόλο κοπέλας η τσατσα Κωνσταντίνα μελαχρινή μίλφ με μακρύ μαλλί χοντρή με 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
παιδες τι γινεται με αυτη τη τσατσα? την εχει παρει κανεις?
δουλευει ως εκδιδομενη τωρα?
Δεν ξέρω αν φτιάχνεται αυτό το "πράμα",μύστη μου...........μάλλον πήγε να φτιαχτεί για να ξαναγίνει καύλα , γιατί τώρα απλά μπουχέσα είναι
Φ67 όταν δεν δουλεύει η ΑντίναΌχι τύπε.....2η Φ.84Β και 3ηΦ.71(κάτω)..........
Φ67 όταν δεν δουλεύει η Αντίνα
Θα γράψω κείμενο φίλε σε άλλο θρεντ,όχι τώρα.....Τι ζέσταμα συνιστά ο μέγας Φα(ρ)κ-έλι;
δεν θυμάμαι με τί όνομα δούλευε αλλά ναί αυτή την διαδρομή έχει κάνει.
εγώ την πήρα Παρασίου δύό φορές...την πρώτη πολύ καλή την δεύτερη καλή.
ναι δεν ειναι ωραια οπως η τζουλια απο τροφωνιου 13τι της βρισκετε παντως?? εμενα εμφανησιακα με αφηνει παγερα αδιαφορο