Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (8 μέλη και 327 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Περασμα  το  πρωι  απο  αλκιβιαδου  με  φιλο  και  στο 16γ  ηταν  η  Ρωξανη  απο  φ40  ως  Μονικα...

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει με την Μπάρμπαρα; Δουλεύει κάπου; Γιατί στο στούντιο δεν την βλέπω στις βάρδιες.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Περασμα   το  πρωι  απο   αλκιβιαδου  με   φιλο  και  στο 16γ  ηταν  η  Ρωξανη  απο  φ40  ως  Μονικα...
Είσαι σίγουρος τύπε πως πρόκειται για την ίδια καθώς και εγώ που την αναζήτησα ένα πρωί για να περάσω μαζί της (ως Κατερίνα) στην Αλκιβιάδου, η υπηρεσία μου είπε πως είχε φύγει για Γερμανία! Σημειωτέον πως αν ισχύει αυτό που λες είναι το 3ο όνομα που αλλάζει!

Υ.Γ. : Φανούρη άλλη μια φορά ΑΞΙΟΣ ενημερώτης και πάντα με φωτογραφικά ντοκουμέντα! να σε ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σου λόγια!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρος τύπε πως πρόκειται για την ίδια καθώς και εγώ που την αναζήτησα ένα πρωί για να περάσω μαζί της (ως Κατερίνα) στην Αλκιβιάδου, η υπηρεσία μου είπε πως είχε φύγει για Γερμανία! Σημειωτέον πως αν ισχύει αυτό που λες είναι το 3ο όνομα που αλλάζει!

Υ.Γ. : Φανούρη άλλη μια φορά ΑΞΙΟΣ ενημερώτης και πάντα με φωτογραφικά ντοκουμέντα! να σε ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σου λόγια!

Δεν  ξερω  αν και  στη  γερμανια  εχει  οδο  Αλκιβιαδου ............... :grin: :grin: :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Δεν  ξερω  αν και  στη  γερμανια  εχει  οδο  Αλκιβιαδου ............... :grin: :grin: :grin:
και για του λόγου το αληθές...

]john_fystikis
Χαμαιτύπης
Ανώτερος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Άσε μας καβλίτσα μου..

john_fystikis_@hotmail.com
Προφίλ  E-mail  Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #53295 στις: χθες στις 12:00:41 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Πέρασμα πριν από λίγο στην Αλκιβιάδου για να δω τις εξής εκδιδόμενες:

16Γ: Κατερίνα η Σέρβα, (η αλήθεια είναι πως κατέβηκα πριν λίγο στην Αλκιβιάδου για να περάσω με την Κατερίνα πρώην Ρωξάνη από Φυλής 40 και Διδύμου 8Α (όροφος) που επέστρεψε πριν κάνα 2μηνο το πολύ ύστερα από μεγάλη απουσία της αλλά όπως δυστυχώς με πληροφόρησε η υπηρεσία εδώ, αν και τελικά δεν δούλευε εδώ αλλά δίπλα λάθος εντύπωση είχα, έφυγε για Γερμανία δυστυχώς και δεν την πρόλαβα αφού την είχα στοχεύσει την πρώτη φορά πριν το σκάσει για την πατρίδα της) ψηλή μιλφ(αρα) με ωραία κορμοστασιά, κοκκινομάλλα με καρέ και καλούτσιικο πρόσωπο, βυζί 3αρι εντυπωσιακό καθώς εμφανίστηκε γυμνόστηθη και κωλάρα χωρίς περιττά κιλά! Τα πάντα όλα στο πρόγραμμα όπως μου διεμήνυσε η υπηρεσία!

Υ.Γ. μόνο σε εμένα έχει πρόβλημα από σήμερα το bourdela.com που δε μπορώ να κλικάρω πουθενά μέσα στο site εκτός από τη μπάρα πάνω-πάνω;

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Η σημερινή βόλτα δυστυχώς ήταν αρκετά σύντομη λόγω κάποιων δικών μου υποχρεώσεων που δεν μου άφησαν μεγάλο περιθώριο.Ωστόσο πιστεύω ότι και με αυτά τα λίγα σπιτάκια που μπήκα κάποιοι απο εσάς σίγουρα θα την βρείτε χρήσιμη.
Ξεκίνημα απο την Αλκιβιάδου 16Β όπου εργάζονταν 2 κοπέλες η Πατρίτσια κοπέλα με μαύρα μαλλιά λίγω κάτω απο τους ώμους γεματούλα.Έχει περάσει απο τα Φυλης 66Δ,Φυλής 71Α, Φυλής 40 και Διδύμου 7 παλιότερα και απο τα Διδυμου 27 καθώς και αυτό το μαγαζί προσφάτως.Κάνει κώλο και γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο στήθος.
Μαζί της η Λαρίσα κοπέλα λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κοντή,με λευκό δέρμα η οποία εμφανίζεται στο σαλόνι αρκετά ξινισμένη.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Δυστυχώς η Αλίνα που πέρασε απο το μαγαζί σύμφωνα με την υπηρεσία επέστρεψε πίσω στην Ρουμανία.Είμαι της άποψης ότι μάλλον πλέον θα δουλεύει με άλλο τρόπο πιο προσοδοφόρο για αυτήν.Ένας διάτοντας αστέρας λοιπόν που έλαμψε για πολύ λίγο και ύστερα έσβησε.Όσοι τυχεροί προλάβανε.Αν πάρα ταύτα κάποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την κοπέλα και γνωρίζει που ακριβώς δουλεύει θα το εκτιμούσα να με ενημερώσει.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ δυστυχώς και η Ντάνα πρώην Λώρη και Καμέλια που την αναμέναμε να επιστρέψει σήμερα απουσίαζε.Αντ΄ αυτής εργαζόταν "καινούρια" κοπέλα με το όνομα Μόνικα.Τελικά η κοπέλα δεν είναι τόσο καινούρια, πρόκειται για την Κατερίνα απο το Αλκιιάδου 16Β, παλιότερα γνωστή και ως Ρωξάνη απο τα Φυλής 40,Διδύμου 7,Φυλής 66Δ και Διδύμου 8.Εμφανισιακά έχει μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα και πλέον είναι ελαφρώς γεματούλα με κοιλίτσα.Παλιότερα ήταν λεπτούλα όπως είχα αναφέρει.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Η υπηρεσία είπε ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει η Ντάνα.Οψόμεθα.
Στο Αλκιβιάδου Α είχαμε καινούρια κοπέλα την Ίνκα.Πρόκειται για μιλφ απο Ουκρανία γνωστή απο το Δροσοπούλου 98 όπου εργαζόταν παλιότερα ως Ελένη.Έχω ανεβάσει ήδη κριτική αλλά θα ξαναγράψω πάλι γιατί την είδα πιο καλύτερη σε επιδόσεις.Εμφανισιακά είναι κανονικών κιλών,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,φακίδες στο δέρμα απο την έκθεση στον ήλιο της παραλίας,ανοιχτούς οφθαλμούς.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και όπως έχετε ήδη καταλάβει πέρασα μαζί της στο δωμάτιο.Η Φωτεινή η νταρντάνα με τις βυζάρες για όσους ενδιαφέρονται θα απουσιάσει για 2 εβδομάδες ακόμα.
Στο Διδυμου 27 καινούρια κοπέλα,ψηλή,νταρντάνα,παχουλή αλλά όχι τόφαλος,με κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κατόπιν συνεννόησης κάνει και κώλο.
Στο Διδύμου 20 σήμερα εργάζοταν η Μίλα,μιλφ με καστανόξανθά μαλλιά φλατ,μαγουλάκια,κανονικών κιλών.
Στο Διδύμου 16 σε ντούο η ώριμη Νίκη με τα καρέ ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών μαζί με την νταρντάνα Ισαβέλλα απο το Έλλης 3.
Στο Διδύμου 7 ανοιχτό ήταν το δεξιό και ήταν κλασσικά η Ντενίσα.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Γιάννα,ψηλή καλλίγραμη κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά λευκό δέρμα,κανονικών κιλών.
Στο Φυλής 66Δ ήταν κλασσικά η Άντζελα με κώλο στο πρόγραμμα της.Αλβανίδα με μαύρα μαλλία κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό είδα την καινούρια κοπέλα απο Ουκρανία με όνομα Κατερίνα. Θα διαψεύσω λοιπόν τον φίλο που ανέβασε κριτική και ισχυρίστηκε ότι η Μίλα είναι η Κατερίνα.Πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα.Η Κατερίνα είναι ψηλή,με μακριά καστανά μαλλιά με όγκο,μεγάλο τατού ταπετσαρία πίσω,με ελαφριά κοιλίτσα,και τριαμισάρια βυζιά σιλικονάτα  σε απόσταση μεταξύ τους.Τα κιλά της είναι αρμονικά κατανεμημένα και φαίνεται λεπτή αλλά την χαλάει η κοιλίτσα που έχει.Κατόπιν συνεννόησης η κοπέλα κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό που τελικά μέσα στο δωμάτιο αρνήθηκε να κάνει. Να προσθέσω ότι σε απόδοση η Κατερίνα είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με την Μίλα η οποία κάνει πολύ καλό γλύψιμο. Όπως καταλάβατε πάλι, πέρασα και στην καινούρια κοπέλα και έφαγα την φόλα μου. Θα ανεβάσω εντός ολίγου κριτική για να γλυτώσετε το εικοσάρικο σας.
Καλό Σαββατοκύριακο και συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σας καλύψω πιο εκτενέστερα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Οχι απλως συγγνωμη δε χρειαζεται να πεις προφεσορα, αλλα μαλλον εμεις πρεπει να σου πουμε χιλια ευχαριστω και  για την ενημερωση. αλλα και για το γεγονος οτι μας πληροφορησες για μια κοπελα που πολλοι θα ηθελαν να περασουν μαζι της γλιτωνοντας μας απο πολλα χαμενα εικοσαρικα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Είμαι της άποψης ότι μάλλον πλέον θα δουλεύει με άλλο τρόπο πιο προσοδοφόρο για αυτήν.Ένας διάτοντας αστέρας λοιπόν που έλαμψε για πολύ λίγο και ύστερα έσβησε.Όσοι τυχεροί προλάβανε.Αν πάρα ταύτα κάποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την κοπέλα και γνωρίζει που ακριβώς δουλεύει θα το εκτιμούσα να με ενημερώσει.
Φίλε prof.  Η Αλίνα είναι ίδια ακριβώς περίπτωση με την Αντρέα στο Μαραθώνος59 που δούλευε πριν 2 χρόνια αν θυμάσαι. Τέτοια κελεπούρια εμφανίζονται για 2-3 βάρδιες προς εξοικείωση με το κοινό, άνευ περιστολών και κατόπιν προωθούνται σε μασατζίδικα κλπ κλπ ή και σε κάποιο άλλο κράτος για μεγαλύτερες αρπαχτές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
respect τον professorx για της αψογες και εγκυρες ενημερώσεις του!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Σήμερα πραγματοποίησα και εγώ μεσημεριανή μικρή τσάρκα αλλά όχι Φυλής όπου συνηθίζω αλλά σε διαφορετικά μέρη. Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε μετά τις 14:30 και τα αυγά με σπαράγγια που είχα φάει μου έδωσαν δύναμη να ανταποκριθώ σε δύο καταθέσεις. Έχουμε και λέμε:

Κωνσταντινουπόλεως 166Β συνάντησα την όμορφη αδυνατούλα μελαχρινή Άννα. Πρόκειται για καλλίγραμμη κοπέλα με μαλλί μέχρι τον λαιμό, ωραίο πρόσωπο αλλά αδέξιο σαλονάρισμα/
Κωνσταντινουπόλεως 166Α συνάντησα τα σκληρά mils Αλίνα & Τζούλια. Πρόκειται για δύο αυθεντικά σκληρά milf με την Αλίνα να είναι ξανθιά με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου και την Τζούλια να είναι λεπτή, καλλίγραμμη και μελαχρινή με στύλ που να θυμίζει αρθρογράφο της Athens Voice. Ευγενική η τσατσά και η Τζούλια στα υπόψιν.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 28Α συνάντησα το σκληρό milf Άντρεα ή κάπως έτσι. Πρόκειται για ξανθιά με πιασίματα και βυζάρες.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 17 συνάντησα ένα κακάσχημο σκληρό milf που μέσα στο σκοτάδι ήταν πραγματικά τρομακτική. Μόνο για χύστες-χτήστες.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 15 συνάντησα τα σκληρά milfs Βίκυ & Σοφία. Γεματούλες και οι δύο, βγήκαν ντυμένες με μεσοφόρι και η Βίκυ εργάζεται περιστασιακά και Βέργας 3.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 22Β συνάντησα το σκληρό μελαχρινό Σούζι που περπατούσε άγαρμπα, χωρίς κανένα ίχνος ερωτισμού σαν να ήταν ζόμπι. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν βαριόταν ή είχε πάρει τίποτα...Ωραία γυναίκα αλλά αφημένη στην παρακμή που φέρνει ο χρόνος, άν πρόσεχε τον εαυτό της θα ήταν πολύ πιο όμορφη. Την λυπήθηκα να πώ την αλήθεια.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 22Α συνάντησα το σκληρό πιθανών Αλβανικό milf Ροζαρία . Μην απορείτε για το όνομα, αυτό κατάλαβα. Πρόκειται για κοντή, ποντικομούρα με μέτριο σώμα. Δυστυχώς κατέθεσα εκεί μιας και ήταν πολύ φιλική και ευχάριστη και το εξέλαβα σαν εγγύηση για καλή απόδοση στο δωμάτιο αλλά γελάστηκα. Θα ακολουθήσει απαξιωτική κριτική.
Κολωνού 53 δύο κοπέλες βόδι builders η Μαρία & Φωτεινή. Μελαχρινή και ξανθιά αντίστοιχα. Μου έκλεισαν την πόρτα και είδα και έπαθα για να φύγω. Ομολογώ ότι φοβήθηκα ότι θα με βιάζανε.  :badair: :badair: :badair:
Κολωνού 48 δύο σκληρά milfs η Αννίτα και η Τάνια. Η πρώτη είναι μεγαλόσωμη ξανθιά με βυζάρες και βαρύ σώμα ενώ η δεύτερη ομολογουμένως ιδιαίτερα πρόστυχο σκληρό milf άξιο κατάθεσης  :rockon: :rockon: που θα γίνει μια άλλη φορά...
Κολωνού 32Α η πιτσιρίκα καστανόξανθη Αννίτα, ψιλογεματούλα αλλά καθόλου άσχημη. Θα την συναντήσετε να δουλεύει και με το όνομα Άννα.
Κολωνού 32β στον όροφο δούλευε μια κοντούλα με σκούρο δέρμα και σγουρό καστανό μαλλί καθώς και μια καλλίγραμμη ξανθιά με ανταύγες και φράτζα.
Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.
Κολωνού 32Γ ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο. Έχω την εντύπωση πως είναι η ίδια που δουλεύει στο Διδύμου 7Β κατά διαστήματα. Όταν φεύγαμε φώναζε "Που πάτε-πού πάτε!!"
Κολωνού 27Α με το μεγάλο σαλόνι. Βγήκε μια πετίτ ξανθούλα, συμπαθητική αλλά όχι ιδιαίτερα ερωτική
Κολωνού 27Γ στο υπόγειο ο μούστης τσάτσος μας παρουσίασε μια ξανθιά βυζαρού με ιδιαίτερα βαρύ σώμα. Επίσης ενημέρωσε ότι είναι εκεί όλη μέρα, κάθε μέρα.

Δυστυχώς η κατάθεση ήταν άκρως απογοητευτική οπότε άμεσα μεταφέρθηκα Παρασίου 36 όπου εκπορνευόταν η Μαρία Τρελοκοτσιδού. Είχε τρείς πελάτες σε δωμάτια πράγμα που θα σήμαινε ότι θα περίμενα καμιά ώρα οπότε έφυγα για Αλκαμένους 113 αλλά αντί για την Βαλέρια βρήκα την Βανέσσα ένα σκληρό καστανομάλλικο milf που έχω ξαναπετύχει κάπου στη Διδύμου. Έφυγα και από εκεί και κατέθεσα τελικά στην Σάντρα στο Αλκαμένους 117 με θεαματικά αποτελέσματα.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Βλέπω ότι ήδη έχουν γράψει πορνοενημερώσεις ο Προφέσσορας, ο Φυστίκης και ο Φανούρης τις οποίες δεν έχω διαβάσει ακόμα. Μόλις παραγγέλνω δύο σουβλάκια με σπέσιαλ κοντοσούβλι και σως γιαουρτιού θα τις διαβάσω απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια μπύρα και μετά ένα φλιτζάνι καφέ φίλτρου. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή όλοι σας!!!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Σήμερα πραγματοποίησα και εγώ μεσημεριανή μικρή τσάρκα αλλά όχι Φυλής όπου συνηθίζω αλλά σε διαφορετικά μέρη. Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε μετά τις 14:30 και τα αυγά με σπαράγγια που είχα φάει μου έδωσαν δύναμη να ανταποκριθώ σε δύο καταθέσεις. Έχουμε και λέμε:

Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.
Κολωνού 32Γ ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο. Έχω την εντύπωση πως είναι η ίδια που δουλεύει στο Διδύμου 7Β κατά διαστήματα. Όταν φεύγαμε φώναζε "Που πάτε-πού πάτε!!"
εδώ για βάλε μια τάξη...!

Κολωνού 27Γ στο υπόγειο ο μούστης τσάτσος μας παρουσίασε μια ξανθιά βυζαρού με ιδιαίτερα βαρύ σώμα. Επίσης ενημέρωσε ότι είναι εκεί όλη μέρα, κάθε μέρα. Τζώρτζια
Μπράβο Dawn για την ωραία σου ενημέρωση!!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Οχι απλως συγγνωμη δε χρειαζεται να πεις προφεσορα, αλλα μαλλον εμεις πρεπει να σου πουμε χιλια ευχαριστω και  για την ενημερωση. αλλα και για το γεγονος οτι μας πληροφορησες για μια κοπελα που πολλοι θα ηθελαν να περασουν μαζι της γλιτωνοντας μας απο πολλα χαμενα εικοσαρικα
Σε ευχαριστώ πολύ!Έχω ανεβάσει ήδη και την κριτική όπου εκεί θα διαβάσετε πόσο παγερή είναι και τι κολλήματα έχει με τα βυζιά της και το σώμα της.Είναι αρκετά υποχόνδρια.

Φίλε prof.  Η Αλίνα είναι ίδια ακριβώς περίπτωση με την Αντρέα στο Μαραθώνος59 που δούλευε πριν 2 χρόνια αν θυμάσαι. Τέτοια κελεπούρια εμφανίζονται για 2-3 βάρδιες προς εξοικείωση με το κοινό, άνευ περιστολών και κατόπιν προωθούνται σε μασατζίδικα κλπ κλπ ή και σε κάποιο άλλο κράτος για μεγαλύτερες αρπαχτές.
Ασφαλώς και την θυμάμαι,δεν γίνεται άλλωστε να την ξεχάσω.Η Αλίνα όμως ήταν ακόμα καλύτερη. Και ασφαλώς θα συμμφωνήσω ότι κάπου αλλού την έχουν προωθήσει γιατί είδαν πόσο καλή είναι.Αν την πετύχεις κάπου ενημέρωσε.

respect τον professorx για της αψογες και εγκυρες ενημερώσεις του!
Ευχαριστώ πολύ Ιππότη!

Κωνσταντινουπόλεως 166Α συνάντησα τα σκληρά mils Αλίνα & Τζούλια. Πρόκειται για δύο αυθεντικά σκληρά milf με την Αλίνα να είναι ξανθιά με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου και την Τζούλια να είναι λεπτή, καλλίγραμμη και μελαχρινή με στύλ που να θυμίζει αρθρογράφο της Athens Voice. Ευγενική η τσατσά και η Τζούλια στα υπόψιν.
H Tζούλια είναι η Γιούλια η αλλιώς Ιουλία που είχα γράψει πρόσφατα. Έχει ένα θεματάκι με την χώρα μας και τους Έλληνες γενικά και επίσης είναι και αρκετά κυκλοθυμική.
Συγχαρητήρια για την ενημέρωση σου! Καλή σου όρεξη!

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
συγνωμη σημερα η 3η βαρδια φυλης μεχρι τι ωρα ειναι?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κολωνού 53 δύο κοπέλες βόδι builders η Μαρία & Φωτεινή. Μελαχρινή και ξανθιά αντίστοιχα. Μου έκλεισαν την πόρτα και είδα και έπαθα για να φύγω. Ομολογώ ότι φοβήθηκα ότι θα με βιάζανε.  :badair: :badair: :badair:

Είδες,νταούν για να τσαρκάρεις μόνος σου....? :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Είδες,νταούν για να τσαρκάρεις μόνος σου....? :grin:

ρε η μία είχε κλείσει την είσοδο και η άλλη με έδειχνε τα προφυλακτικά που είχανε, φοβήθηκα λέμε, μην έβγαζαν κανένα γαϊδουρίσιο strapon. Είναι και κατηγορίας σούμο, πες την μία την είχα, αλλά και οι δύο μαζί δεν παίζει... :badair: :badair: :badair:

H Tζούλια είναι η Γιούλια η αλλιώς Ιουλία που είχα γράψει πρόσφατα. Έχει ένα θεματάκι με την χώρα μας και τους Έλληνες γενικά και επίσης είναι και αρκετά κυκλοθυμική.
Συγχαρητήρια για την ενημέρωση σου! Καλή σου όρεξη!

την είχα διαβάσει την κριτική αλλά τώρα έκανα την σύνδεση. Όντως περίεργο, εμένα μου φάνηκε μέσ'την καλή χαρά. Πάντως αν παίρνει τίποτα ουσίες, δεν παίζει να πλησιάσω. Δεν με πειράζει να είναι κυκλοθυμική αλλά πρεζού δεν γαμάω.  :pipa1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε η μία είχε κλείσει την είσοδο και η άλλη με έδειχνε τα προφυλακτικά που είχανε, φοβήθηκα λέμε, μην έβγαζαν κανένα γαϊδουρίσιο strapon. Είναι και κατηγορίας σούμο, πες την μία την είχα, αλλά και οι δύο μαζί δεν παίζει... :badair: :badair: :badair:

Τα έχω δει τα βόδια....... :P

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Με αφορμή,χθεσινή συζήτηση που είχα με sotirof....για την αναδουλειά στην φυλής - αναφέρω παράδειγμα παρακάτω,Φ.65 Εμμανουελα που ήταν σαν κλαμένο μουνί - απαντώ και εδώ....... :rockon:

...χαχαχα ας δωσει λιγο κωλαρακι (πάλι) να την γαμησουμε....καλομαθε και αυτη
αν δωσει κωλο πρωτος θα παω
την αλλη φορα δεν ηθελε 69
αλλα με αφησε να γλυψω μουνι
ελεος
ακου δεν ηθελε 69
απο τη μια μου εσκαγε γλωσσοφιλα....
θα περασω καποια στιγμη απο Εμμανουελα
και θα την πλακωσω στα κωλοδαχτυλα
και τετοια
γιατι καλομαθε

Έχει σωματάρα όμως η ποντικομούρα..........πολύ καύλα......... :zfuck:

εμείς φταίμε που έχουν κόψει τις υπηρεσίες τους τα καυλόμουνα!!!
ας μείνουν αγάμητα καμιά βδομάδα και όχι μόνο το κωλί τους θα ξαναδώσουν  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  αλλά θα ρίξουν και τις τιμές!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom