καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Σήμερα πραγματοποίησα και εγώ μεσημεριανή μικρή τσάρκα αλλά όχι Φυλής όπου συνηθίζω αλλά σε διαφορετικά μέρη. Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε μετά τις 14:30 και τα αυγά με σπαράγγια που είχα φάει μου έδωσαν δύναμη να ανταποκριθώ σε δύο καταθέσεις. Έχουμε και λέμε:
Κωνσταντινουπόλεως 166Β συνάντησα την όμορφη αδυνατούλα μελαχρινή
Άννα. Πρόκειται για καλλίγραμμη κοπέλα με μαλλί μέχρι τον λαιμό, ωραίο πρόσωπο αλλά αδέξιο σαλονάρισμα/
Κωνσταντινουπόλεως 166Α συνάντησα τα σκληρά mils
Αλίνα &
Τζούλια. Πρόκειται για δύο αυθεντικά σκληρά milf με την Αλίνα να είναι ξανθιά με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου και την Τζούλια να είναι λεπτή, καλλίγραμμη και μελαχρινή με στύλ που να θυμίζει αρθρογράφο της Athens Voice. Ευγενική η τσατσά και η Τζούλια στα υπόψιν.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 28Α συνάντησα το σκληρό milf
Άντρεα ή κάπως έτσι. Πρόκειται για ξανθιά με πιασίματα και βυζάρες.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 17 συνάντησα ένα κακάσχημο σκληρό milf που μέσα στο σκοτάδι ήταν πραγματικά τρομακτική. Μόνο για χύστες-χτήστες.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 15 συνάντησα τα σκληρά milfs
Βίκυ &
Σοφία. Γεματούλες και οι δύο, βγήκαν ντυμένες με μεσοφόρι και η Βίκυ εργάζεται περιστασιακά και Βέργας 3.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 22Β συνάντησα το σκληρό μελαχρινό
Σούζι που περπατούσε άγαρμπα, χωρίς κανένα ίχνος ερωτισμού σαν να ήταν ζόμπι. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν βαριόταν ή είχε πάρει τίποτα...Ωραία γυναίκα αλλά αφημένη στην παρακμή που φέρνει ο χρόνος, άν πρόσεχε τον εαυτό της θα ήταν πολύ πιο όμορφη. Την λυπήθηκα να πώ την αλήθεια.
Μεγάλο Αλεξάνδρου 22Α συνάντησα το σκληρό πιθανών Αλβανικό milf
Ροζαρία . Μην απορείτε για το όνομα, αυτό κατάλαβα. Πρόκειται για κοντή, ποντικομούρα με μέτριο σώμα. Δυστυχώς κατέθεσα εκεί μιας και ήταν πολύ φιλική και ευχάριστη και το εξέλαβα σαν εγγύηση για καλή απόδοση στο δωμάτιο αλλά γελάστηκα. Θα ακολουθήσει απαξιωτική κριτική.
Κολωνού 53 δύο κοπέλες βόδι builders η
Μαρία &
Φωτεινή. Μελαχρινή και ξανθιά αντίστοιχα. Μου έκλεισαν την πόρτα και είδα και έπαθα για να φύγω. Ομολογώ ότι φοβήθηκα ότι θα με βιάζανε.
Κολωνού 48 δύο σκληρά milfs η
Αννίτα και η
Τάνια. Η πρώτη είναι μεγαλόσωμη ξανθιά με βυζάρες και βαρύ σώμα ενώ η δεύτερη ομολογουμένως ιδιαίτερα πρόστυχο σκληρό milf άξιο κατάθεσης
που θα γίνει μια άλλη φορά...
Κολωνού 32Α η πιτσιρίκα καστανόξανθη
Αννίτα, ψιλογεματούλα αλλά καθόλου άσχημη. Θα την συναντήσετε να δουλεύει και με το όνομα Άννα.
Κολωνού 32β στον όροφο δούλευε μια κοντούλα με σκούρο δέρμα και σγουρό καστανό μαλλί καθώς και μια καλλίγραμμη ξανθιά με ανταύγες και φράτζα.
Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.
Κολωνού 32Γ ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο. Έχω την εντύπωση πως είναι η ίδια που δουλεύει στο Διδύμου 7Β κατά διαστήματα. Όταν φεύγαμε φώναζε "Που πάτε-πού πάτε!!"
Κολωνού 27Α με το μεγάλο σαλόνι. Βγήκε μια πετίτ ξανθούλα, συμπαθητική αλλά όχι ιδιαίτερα ερωτική
Κολωνού 27Γ στο υπόγειο ο μούστης τσάτσος μας παρουσίασε μια ξανθιά βυζαρού με ιδιαίτερα βαρύ σώμα. Επίσης ενημέρωσε ότι είναι εκεί όλη μέρα, κάθε μέρα.
Δυστυχώς η κατάθεση ήταν άκρως απογοητευτική οπότε άμεσα μεταφέρθηκα
Παρασίου 36 όπου εκπορνευόταν η
Μαρία Τρελοκοτσιδού. Είχε τρείς πελάτες σε δωμάτια πράγμα που θα σήμαινε ότι θα περίμενα καμιά ώρα οπότε έφυγα για
Αλκαμένους 113 αλλά αντί για την Βαλέρια βρήκα την
Βανέσσα ένα σκληρό καστανομάλλικο milf που έχω ξαναπετύχει κάπου στη Διδύμου. Έφυγα και από εκεί και κατέθεσα τελικά στην
Σάντρα στο
Αλκαμένους 117 με θεαματικά αποτελέσματα.
Αυτά από εμένα φίλοι μου. Βλέπω ότι ήδη έχουν γράψει πορνοενημερώσεις ο Προφέσσορας, ο Φυστίκης και ο Φανούρης τις οποίες δεν έχω διαβάσει ακόμα. Μόλις παραγγέλνω δύο σουβλάκια με σπέσιαλ κοντοσούβλι και σως γιαουρτιού θα τις διαβάσω απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια μπύρα και μετά ένα φλιτζάνι καφέ φίλτρου. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή όλοι σας!!!