συγνωμη σημερα η 3η βαρδια φυλης μεχρι τι ωρα ειναι?
ξερει καποιος να μου απαντησει να μη τρεχω τσαμπα?
συγνωμη σημερα η 3η βαρδια φυλης μεχρι τι ωρα ειναι?
Το θέμα είναι ότι το κωλί της Εμμανουέλας,δεν το έχω πάρει ποτέ........ :Sεμείς φταίμε που έχουν κόψει τις υπηρεσίες τους τα καυλόμουνα!!!
ας μείνουν αγάμητα καμιά βδομάδα και όχι μόνο το κωλί τους θα ξαναδώσουν αλλά θα ρίξουν και τις τιμές!!!
00:00 με 5:00 ρε μεγάλε.ξερει καποιος να μου απαντησει να μη τρεχω τσαμπα?
Για την ίδια λέμε έτσι;χθες ηταν στο Φ86β τριτη βαρδυα
Για την ίδια λέμε έτσι;
00:00 με 5:00 ρε μεγάλε.
καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Σήμερα πραγματοποίησα και εγώ μεσημεριανή μικρή τσάρκα αλλά όχι Φυλής όπου συνηθίζω αλλά σε διαφορετικά μέρη. Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε μετά τις 14:30 και τα αυγά με σπαράγγια που είχα φάει μου έδωσαν δύναμη να ανταποκριθώ σε δύο καταθέσεις. Έχουμε και λέμε:
Κολωνού 32Α η πιτσιρίκα καστανόξανθη Αννίτα, ψιλογεματούλα αλλά καθόλου άσχημη. Θα την συναντήσετε να δουλεύει και με το όνομα Άννα.
Κολωνού 32β στον όροφο δούλευε μια κοντούλα με σκούρο δέρμα και σγουρό καστανό μαλλί καθώς και μια καλλίγραμμη ξανθιά με ανταύγες και φράτζα.
Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.
Κολωνού 32Γ ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο. Έχω την εντύπωση πως είναι η ίδια που δουλεύει στο Διδύμου 7Β κατά διαστήματα. Όταν φεύγαμε φώναζε "Που πάτε-πού πάτε!!"
Σόρρυ που σε πρήζω. Μήπως ξέρεις αν παίζει και απόγευμα ή πρωί;
Ναι, όντως, θα θέλαμε λίγη περισσότερη διευκρίνηση εδώ.
π.χ. : ποιό είναι το onlygreek-άδικο, ποιό είναι το υπόγειο, ποιό είναι το ισόγειο, ποιό είναι το τζωρτζιο/γιαννο/σιμονο σπιτο, κ.λ.π.
Ευχαριστώ
απογευματινή είναι κατά βάση απλώς μπορεί και να το τραβάει μέχρι τα μέσα της βραδυνής που κλείνει ο οίκος αναλόγως της δουλειάς..δεν πρεπει να εχει στανταρ μια φορα πριν δυο βδομαδες την πετυχα απογευμα και χθες βραδυ
αλλαζει και μαγαζι στην αλλαγη της βαρδιας,φ86β και φ71 ισογειο παιζει κυριωςαπογευματινή είναι κατά βάση απλώς μπορεί και να το τραβάει μέχρι τα μέσα της βραδυνής που κλείνει ο οίκος αναλόγως της δουλειάς..
Εννοείς το Κολωνού 30 όροφος. Ήταν η Σιμόνα και μια κοντή μικρή τσιγγανούλα που συνήθως δουλεύει στο Ιάσωνος 1Γ απογεύματα. Δεν θυμάμαι το όνομά της.Κολωνού 32β στον όροφο δούλευε μια κοντούλα με σκούρο δέρμα και σγουρό καστανό μαλλί καθώς και μια καλλίγραμμη ξανθιά με ανταύγες και φράτζα.
Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.
απογευματινές στο Φ86Β την έχω πετύχει πάντως...αλλαζει και μαγαζι στην αλλαγη της βαρδιας,φ86β και φ71 ισογειο παιζει κυριως
και πάλι μπερδεμένα μας τα λες και δεν πειράζει αφού στο ίδιο το site τα έχει μπερδεμένα όπως και στους ίδιους τους οίκους οι ταμπέλες με τα νούμερα είναι ότι να ναι...κανονικά τα σωστά είναι έτσι και καλό θα ήταν να φτιαχτούν και εδώ σωστά...Κολωνού 32Α---ισόγειο
Κολωνού 32β---όροφος
Κολωνού 32Γ---λαβύρινθος με κλειδωμένη είσοδο και face control
Κολωνού 30---ισόγειο, σόρρυ για το λάθος.
σόρρυ μάγκες καμιά φορά τα θαλασσώνω με τα σπίτια στο Μεταξουργείο, βλέπετε δεν τσαρκάρω εκεί οπότε δεν ξέρω τι παίζει. :S :S :S
φυσικά, κακό πράμα η ταχύτης!το 32Α το έγραψες δύο φορές. Μήπως εννοείς 30Α;