Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (21 μέλη και 171 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εμείς φταίμε που έχουν κόψει τις υπηρεσίες τους τα καυλόμουνα!!!
ας μείνουν αγάμητα καμιά βδομάδα και όχι μόνο το κωλί τους θα ξαναδώσουν  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  αλλά θα ρίξουν και τις τιμές!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Το θέμα είναι ότι το κωλί της Εμμανουέλας,δεν το έχω πάρει ποτέ........ :S

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Σήμερα πραγματοποίησα και εγώ μεσημεριανή μικρή τσάρκα αλλά όχι Φυλής όπου συνηθίζω αλλά σε διαφορετικά μέρη. Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε μετά τις 14:30 και τα αυγά με σπαράγγια που είχα φάει μου έδωσαν δύναμη να ανταποκριθώ σε δύο καταθέσεις. Έχουμε και λέμε:

Κολωνού 32Α η πιτσιρίκα καστανόξανθη Αννίτα, ψιλογεματούλα αλλά καθόλου άσχημη. Θα την συναντήσετε να δουλεύει και με το όνομα Άννα.
Κολωνού 32β στον όροφο δούλευε μια κοντούλα με σκούρο δέρμα και σγουρό καστανό μαλλί καθώς και μια καλλίγραμμη ξανθιά με ανταύγες και φράτζα.
Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.
Κολωνού 32Γ ξανθιά πιτσιρίκα με ωραίο πρόσωπο. Έχω την εντύπωση πως είναι η ίδια που δουλεύει στο Διδύμου 7Β κατά διαστήματα. Όταν φεύγαμε φώναζε "Που πάτε-πού πάτε!!"

Ναι, όντως, θα θέλαμε λίγη περισσότερη διευκρίνηση εδώ.
π.χ. : ποιό είναι το onlygreek-άδικο, ποιό είναι το υπόγειο, ποιό είναι το ισόγειο, ποιό είναι το τζωρτζιο/γιαννο/σιμονο σπιτο, κ.λ.π.

Ευχαριστώ

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ναι, όντως, θα θέλαμε λίγη περισσότερη διευκρίνηση εδώ.
π.χ. : ποιό είναι το onlygreek-άδικο, ποιό είναι το υπόγειο, ποιό είναι το ισόγειο, ποιό είναι το τζωρτζιο/γιαννο/σιμονο σπιτο, κ.λ.π.

Ευχαριστώ

Κολωνού 32Α---ισόγειο
Κολωνού 32β---όροφος
Κολωνού 32Γ---λαβύρινθος με κλειδωμένη είσοδο και face control
Κολωνού 30---ισόγειο, σόρρυ για το λάθος.

σόρρυ μάγκες καμιά φορά τα θαλασσώνω με τα σπίτια στο Μεταξουργείο, βλέπετε δεν τσαρκάρω εκεί οπότε δεν ξέρω τι παίζει.  :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν πρεπει να εχει στανταρ μια φορα πριν δυο βδομαδες την πετυχα απογευμα και χθες βραδυ

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
δεν πρεπει να εχει στανταρ μια φορα πριν δυο βδομαδες την πετυχα απογευμα και χθες βραδυ
απογευματινή είναι κατά βάση απλώς μπορεί και να το τραβάει μέχρι τα μέσα της βραδυνής που κλείνει ο οίκος αναλόγως της δουλειάς..

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
απογευματινή είναι κατά βάση απλώς μπορεί και να το τραβάει μέχρι τα μέσα της βραδυνής που κλείνει ο οίκος αναλόγως της δουλειάς..
αλλαζει και μαγαζι στην αλλαγη της βαρδιας,φ86β και φ71 ισογειο παιζει κυριως

Επισκέπτης
Κολωνού 32β στον όροφο δούλευε μια κοντούλα με σκούρο δέρμα και σγουρό καστανό μαλλί καθώς και μια καλλίγραμμη ξανθιά με ανταύγες και φράτζα.
Εννοείς το Κολωνού 30 όροφος. Ήταν η Σιμόνα και μια κοντή μικρή τσιγγανούλα που συνήθως δουλεύει στο Ιάσωνος 1Γ απογεύματα. Δεν θυμάμαι το όνομά της.

Κολωνού 32Γ δύο κοπέλες: μια ξανθιά πιτσιρίκα καυλάρα (την έλεγε η τσατσά "το προστυχάκι μου") καθώς και μια καστανόξανθη pro milf με πολύ ωραίο λεπτο σώμα. Η πιτσιρίκα είναι στα υπόψιν, με ένα βλέμμα χύνεις.

Δεν ανέβηκα αλλά σίγουρα εννοείς το "only greek" Κολωνού 32 όροφος. Καλωσόρισες στο μαγευτικό Μεταξουργείο.  :sunglasses:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
αλλαζει και μαγαζι στην αλλαγη της βαρδιας,φ86β και φ71 ισογειο παιζει κυριως
απογευματινές στο Φ86Β την έχω πετύχει πάντως...

Κολωνού 32Α---ισόγειο
Κολωνού 32β---όροφος
Κολωνού 32Γ---λαβύρινθος με κλειδωμένη είσοδο και face control
Κολωνού 30---ισόγειο, σόρρυ για το λάθος.

σόρρυ μάγκες καμιά φορά τα θαλασσώνω με τα σπίτια στο Μεταξουργείο, βλέπετε δεν τσαρκάρω εκεί οπότε δεν ξέρω τι παίζει.  :S :S :S
και πάλι μπερδεμένα μας τα λες και δεν πειράζει αφού στο ίδιο το site τα έχει μπερδεμένα όπως και στους ίδιους τους οίκους οι ταμπέλες με τα νούμερα είναι ότι να ναι...κανονικά τα σωστά είναι έτσι και καλό θα ήταν να φτιαχτούν και εδώ σωστά...
32Γ ισόγειο (το γωνιακό με Λεωνίδου)
32Β υπόγειο
32Α όροφος (λαβύρινθος - onlygreekadiko)
30B όροφος (ιωαννό-όλγα-σιμονό-σπιτο)
32Α ισόγειο (μιλφ-Αννό σπιτο)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το 32Α το έγραψες δύο φορές. Μήπως εννοείς 30Α;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
συντομη τσαρκα στα περιξ της φυλης με μια καταθεση
[size=10pt]ΦΥΛΗΣ[/size]
[size=10pt]56[/size] πηγα για να παρω την νταιανα αλλα στην θεση της ηταν η νικολετα.ειχε δυο δωματια και στο σαλονι ηταν 7 ατομα δεν καθισα να την δω
[size=10pt]ΚΝΙΔΩΝ[/size]
[size=10pt]18[/size] εδω εμφανιστηκε μια 40-42αρα ελληνιδα κατα δηλωση της,η αννα,κανονικο σωμα για την ηλικια της με λιγα παραπανισια στην κοιλια της,κανονικο κωλος 1-1,5 βυζι πεσμενο με μεγαλη ρωγα και κοντα ισια ξανθα μαλλια,ακα τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
[size=10pt]ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ[/size]
[size=10pt]20[/size] η ντενιζα,ωραιο τουμπανο σωμα μαλλον μαυρισμενο πλατινι ισια μαλλια και ωραιος κωλος
[size=10pt]ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ[/size]
11 ΑΡΙΣΤΕΡΟ η ντανιελα προκειται για μια μιλφ με καστανα μαλλια κοντα σε στυλ αγοριστικο ωραιο πονηρο προσωπο με ενα πισρσινγκ στο δεξι φρυδι της και ωραιο σωμα για την ηλικια της.απλο
[size=10pt]ΔΕΞΙ[/size] κλειστο
[size=10pt]13 ΑΡΙΣΤΕΡΟ[/size] η τζουλια προκειται για μια μιλφ με μακρια ισια καστανοξανθα μαλλια κανονικο σωμα,δυστηχως δεν προλαβα να δω τα βυζια της επειδη φορουσε ενα μαυρο φορεμα
Υ.Γ1 σε οσα μπουρδελακια πηγα δεν ειχε ουτε εναν συναγωνιστη στα δωματια και στο σαλονι εκτος απ το 56 που γινοταν λαικο προσκυνημα για τα ματια της νικολετας
Υ.Γ2 στη συνεχεια ακολουθησε μεγαλη τσαρκα στο γκαζι,τα υπολοιπα στο σχετικο θρεντ..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξέρω που είναι η Νταϊάνα.....αλλά μου είπε να μην πω τίποτα πουθενά............ :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μαραθώνος 59Α - Ήταν μια Νταϊάνα , προμιλφάκι , με κιλάκια , με μελαχρινή , αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η τσα2 , μιλφ , με κοντό ξανθό μαλλί , Τσέχα ή Ρωσίδα πρέπει να ήταν με βυζάρες  :tits: :tits: :tits: ( ισως και ψεύτικες ) , όπως καθόμουν και περίμενα την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο ήρθε δίπλα μου να ανάψει ένα κουμπί κάτι τέτοιο , ήμουν σε απόσταση αναπνοής με τους βύζους της , αν της κάνω πρόταση λέτε να πει ναι ή θα φυγω με κλοτσιές !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom