Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (17 μέλη και 232 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δύναμη ο Lystforlife!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επισης οποτε βλεπω αυτο το  μπαζο την ισαμπελλα απο ελλης,μου ρχεται στο μυαλο η ατακα που ηταν σλογκαν στο μπλογκ του καγκουρα "δεν υπαρχει τιποτα πιο επικινδυνο απο μια χοντρη με αυτοπεποιθηση" :ak:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Καταδρομικη Πεμπτη βραδυ σε Φυλης και Λιοσιων
Περγαμου 1:Βουλα μελαχροινη με μεσαιο στηθος
Ρεμουνδου 20:Η γνωστη Ντενίζα
Αλκαμενους 117:Επεσα στην καραμουζα τσατσα που εχει αναφερει ο BMW Power..Aφοου μου τα ζαλισε λιγο παρουσιασε την ξανθια Ρωσσιδα
Σαντρα
Αλκαμενους 113:Η γνωστη milf Βαλερια
Περγαμου 27:3 ρωσοmilf Αναστασια,Ευα,Λιδα
Ξανθιππης 2:Μαρινα ξανθια με μεσσαιο στηθος
Τροφωνιου 11 πανω:Μελαχροινη νεαρη με καλο στηθος και πιασιματα
Τροφωνιου 13 κατω:2 milf οι Τζουλια,Ειρηνη
Βεργας 3 αριστερα:Παολα ξανθια με μεσαιο στηθος
Βεργας 3 δεξια:Χριστινα με βυζαρες
Βεργας 2:Χριστινα ψιλοmilf
Βεργας 6Α:Ξανθο ρωσσικο milf
Βεργας 6B:milf με γυαλια και βυζαρες σε υφακι δασκαλας
Εξηκιου 18:2 κοπελες ξανθιες τιποτα το ιδιαιτερο
Εξηκιου 18β:Ναντια milf με βυζαρες
Λιοσιων 76:Αδιαφορη νεαρη με μικρο στηθος
Χωματιανου 11Β:Εμμανουελλα μελαχροινη γεματη με καλο στηθος
Αλκιβιαδου 16α:Ειρηνη
Αλκιβιαδου 16β:2 κοπελιες η γνωστη milf Πατρισια και η Λαρισα πιο νεαρη ξανθια με μικρο σχετικα στηθος
Αλκιβιαδου 16γ:Τζουλιαννα ξανθια νεαρη με καλο στηθος αλλα και ωραιο σωμα γενικως
Φυλης 71κατω:Μαρια ελληνιδα απο Φυλης 80
Φυλής 67:Η γνωστη ξανθια βυζαρου Αλισια
Φυλης 69 πανω:Χριστινα μελαχροινη μικρο στηθος
Φυλης 86 πανω:Αλεξια
Φυλης 84 πανω:Τζουλια
Φυλης 84 κατω:μελαχροινη μεγαλο στηθος
Φυλης 80:Μαιρη
Φυλης 59 κατω:Μελαχροινη με μικρο στηθος
Φωκαιας 17:Ισαμπελλα
Φωκαιας 19:Μαρινα
Φωκαιας 25 κατω:Τζουλια βυζαρου απο Φυλης 84
Φωκαιας 25 πανω:Ξανθο milf με μικρο στηθος εδω εγινε και το ωραιο της τσαρκας με το milf οταν πηγα να φυγω να με ρωταει που πας
της απανταω βολτα λεει θα ερθω μαζι σου ανοιγει την πορτα κατεβαινει τις σκαλες και μπαινει μαζι με μενα στο διπλα μπουρδελο και να καθεται στην καρεκλα με αποτελεσμα
να βγει ο νταβας και να την βρισει
Φωκαιας 27α:Βικτωρια

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ιδέα δεν έχω τύπε και θα σου απαντούσα αν το γνώριζα, εγώ εκεί βρέθηκα πάντως γύρω στις 18:30..

Ναι. Πήγα Πέμπτη κι εγώ νωρίς και το πρόλαβα ανοιχτό.

Σωστή εργάτρια η κυρία.
Όπως παλιά.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φωκαιας 25 πανω:Ξανθο milf με μικρο στηθος εδω εγινε και το ωραιο της τσαρκας με το milf οταν πηγα να φυγω να με ρωταει που πας
της απανταω βολτα λεει θα ερθω μαζι σου ανοιγει την πορτα κατεβαινει τις σκαλες και μπαινει μαζι με μενα στο διπλα μπουρδελο και να καθεται στην καρεκλα με αποτελεσμα
να βγει ο νταβας και να την βρισει

Ωραία ενημέρωση! Ίσως θα μπορούσες να ήσουν λίγο πιο περιγραφικός πχ "αδιάφορη νεαρή με μικρό στήθος" δεν μας λέει πολλά, αλλά είναι δικό σου θέμα το πως θα γράφεις. Κορυφαίο το σκηνικό που περιέγραψες, έπρεπε να της πείς ότι πας για σουβλάκια!! :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με αφορμή,χθεσινή συζήτηση που είχα με sotirof....για την αναδουλειά στην φυλής - αναφέρω παράδειγμα παρακάτω,Φ.65 Εμμανουελα που ήταν σαν κλαμένο μουνί - απαντώ και εδώ....... :rockon:

...χαχαχα ας δωσει λιγο κωλαρακι (πάλι) να την γαμησουμε....καλομαθε και αυτη
αν δωσει κωλο πρωτος θα παω
την αλλη φορα δεν ηθελε 69
αλλα με αφησε να γλυψω μουνι
ελεος
ακου δεν ηθελε 69
απο τη μια μου εσκαγε γλωσσοφιλα....
θα περασω καποια στιγμη απο Εμμανουελα
και θα την πλακωσω στα κωλοδαχτυλα
και τετοια
γιατι καλομαθε

Έχει σωματάρα όμως η ποντικομούρα..........πολύ καύλα......... :zfuck:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Χθες το βραδυ εκανα τη βολτα μου στη φυλης...καθως με ειχαν πιασει οι ανησυχιες μου..και ηθελα να βρω ενα δυνατο μιλφ να ξαλαφρωσω τον οργανισμο μου!

Τα κλασσικα αγαπημενα μιλφ...ηταν εκει!Και η Αλιονα αλλα και η Αγαπη!Εντυπωση μου εκανε στο φωκαιας πανω...γυρισε στη 3η βαρδια η Μπαρμπορα!Μου το ειπε η τσατσα απο οταν περιμενα στο σαλονι!Μετα απο 1,5 χρονο μου ειπε γυρναει ξανα βραδυ!Ειχα καιρο να τη δω...εχει αδυνατησει πααααααααρα πολυ!Θα τιμηθει τις επομενες μερες...

Ειχε κοσμο χθες στα μαγαζακια...εσπρωχνε ο κοσμος!Συνεχιστε δυνατα χυστες!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Χθες το βραδυ εκανα τη βολτα μου στη φυλης...καθως με ειχαν πιασει οι ανησυχιες μου..και ηθελα να βρω ενα δυνατο μιλφ να ξαλαφρωσω τον οργανισμο μου!

Τα κλασσικα αγαπημενα μιλφ...ηταν εκει!Και η Αλιονα αλλα και η Αγαπη!Εντυπωση μου εκανε στο φωκαιας πανω...γυρισε στη 3η βαρδια η Μπαρμπορα!Μου το ειπε η τσατσα απο οταν περιμενα στο σαλονι!Μετα απο 1,5 χρονο μου ειπε γυρναει ξανα βραδυ!Ειχα καιρο να τη δω...εχει αδυνατησει πααααααααρα πολυ!Θα τιμηθει τις επομενες μερες...

Τελικά ποια τιμησες??

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Με αφορμή,χθεσινή συζήτηση που είχα με sotirof....για την αναδουλειά στην φυλής - αναφέρω παράδειγμα παρακάτω,Φ.65 Εμμανουελα που ήταν σαν κλαμένο μουνί - απαντώ και εδώ....... :rockon:

...χαχαχα ας δωσει λιγο κωλαρακι (πάλι) να την γαμησουμε....καλομαθε και αυτη
αν δωσει κωλο πρωτος θα παω
την αλλη φορα δεν ηθελε 69
αλλα με αφησε να γλυψω μουνι
ελεος
ακου δεν ηθελε 69
απο τη μια μου εσκαγε γλωσσοφιλα....
θα περασω καποια στιγμη απο Εμμανουελα
και θα την πλακωσω στα κωλοδαχτυλα
και τετοια
γιατι καλομαθε

Έχει σωματάρα όμως η ποντικομούρα..........πολύ καύλα......... :zfuck:

Μπορέι να μην αντέχει κώλο πλέον , η Εμμανουέλα έχει σωματάρα αλλά από φάτσα χέσε , γενικά πάντως δεν έχω καλή άποψη για τσιγγανορουμάνες ή τσιγγανοβουλγάρες !!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Απογευματινή χθεσινή περιήγηση στα βρομερά και τρισάθλια σοκάκια του Μεταξουργίου στη (2η) Απογευματινή βάρδια (18:20 - 19:50) με μία μέτρια κατάθεση μιας απαξιωμένης πόρνης...

Ακομινάτου

2Α: κλειστό
2Β: κλειστό

Υ.Γ: Έχω πολύ καιρό να τα δω ανοιχτά και υποθέτω πως έχουν κλείσει επ' αόριστο

Δεληγιώργη

30: δε πήγα να δω το τραβελόσπιτο
39: κλειστό

Ιάσωνος

19 (ισόγειο): Καμελία, νεαρό αδύνατο κοντοπούτανο, καστανόξανθο με ίδιο μαλλί κότσο, φακιδομούρα με απαξιομένη μάπα, 1,5 βυζί και καλό κωλαράκι, απλό και νεαρή επίσης Τζοάννα, ξανθιά με ίσιο μακρί μαλλί πιο γεμάτη με 2αρι στήθος, ψηλότερη από την πρώτη, απλό και αυτή,
19 (όροφος): μια καινούρια κατά τον αδιευκρίνιστου φύλλου τσάτσο την οποία δε θυμάμαι
20Α: Μαρία, μελαχρινή, χόντρή ηλικίας 30 περίπου χρονών, με σπαστά ελαφρώς μαλλιά στο ύψος των ώμων, αδιάφορη συνολικώς σε απλό,
20Β (όροφος): κλειστό
20Γ: η γνωστή στους περισσότερους Ναόμι, καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος με 2αρι βυζί, θεσπέσιο κώλο και κορμί λαμπάδα, 15 ευρώ σε απλό και φολάρα όπως ακούγεται αλλά και κρίνοντάς την από το ψυχρό σαλονάρισμά της,
27Α: μία ακόμα χοντρή αδιάφορη που όνομα δε θυμάμαι, απλό... η Μαρία η ξανθιά φόλα με τα σιλικονάτα βυζιά θα έπιανε δουλειά μετά της 23:00
33: Ζωή,καινούργιο καστανόξανθο στυλιάρι,άβυζι εντέλως όπως διαπίστωσα μέσα με χάλια κοιλιακή χώρα την οπόια πάλι διαπίστωσα μετά, ωραίος κώλος με απαξιομένη φάτσα αλλά με καύλωσε και μπήκα στο τέλος της τσάρκας, απλό, ίσως ανεβάσω κριτική όταν βρω χρόνο, μετά ήρθε και η καύλα η Μαρία όταν κατάθεσα στο τέλος όπου δεν είδα και είχα πάρει με καλές εντυπώσεις, με απλό και αυτή!
36: κλασική η γαζέλα που δουλεύει το τελευταίο διάστημα που δε θυμάμαι όνομα,
37Α: κλασικά και εκεί η καυλιάρα μιλφ μελαχρινή με ίσιο μαλλί Αλεξάνδρα που πάντα τονίζει το "σιγά-σιγά στο δωμάτιο", ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, με ωραίο στητό 2αρι βυζί που μας εμφάνισε στο σαλόνι κατεβάζοντας το μαύρο μπλουζάκι που πάντα φορά για να κρύψει τη μπυροκοιλιά της, άκωλη, απλό.. να σημειώσω δε πως πάντα όταν πάω σε αυτόν τον οίκο και δουλεύει η συγκεκριμένη, είναι στο δωμάτιο και αναστενάζει...
37Β: κλειστό

Κολωνού

11A (ισόγειο): Άννα, μελαχρινό στυλιάρι με ωραίο προσωπάκι, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, κανονικό ύψος, μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων σε απλό
11A (όροφος): κλειστό
11Β (υπόγειο): Σοφία, νεαρή χοντρή αδιάφορη, 3αρι βυζί, μεγάλος κώλος σε απλό
15 (αριστερό): Τζοάννα νομίζω,πολύ χοντρή και αυτή αδιάφορη, απλό
15 (δεγιό): η Ρόζα, πιπίνη αδύνατο μελαχρινό με ωραίο πρόσωπο μικρό βυζί και ωραίο πεταχτό κωλαράκι, απλό
27Β (όροφος): το πιπίνι Εσμεράλδα, γυφτοειδές μελαχρινό στυλιάρι, καλό πρροσωπάκι με 1,5 βυζί, άκωλη που μυρίζει φόλα και μία άλλη τσούρκα μελαχρινή κοντοπούτανη με μέτριο πρόσωπο, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, όνομα δε ρώτησα αλλά είναι γνωστή από Μεγάλου Αλεξάνδρου 20! αμφότερες απλό
27Β (υπόγειο): η Τζώρτζια, κοντόχοτρο θωρηκτό μουστακάλιδικο με μαύρο μεσοφόρι
27Β (ισόγειο): Μαρία, αδιάφορη χοντρή
30Α (ισόγειο): κλασικά η μιλφ Άννα που όταν την ρώτησα - Τι κάνεις; μου απάντησε τι να κάνω μωρό μου, γαμιέμαι κουνόντας τα χέρια της στο πλάι όπως κάναμε μικρά για να περιγράψουμε το γαμήσι, κοντό μαύρο μαλλί, ψηλή με 2,5αρι βυζί και τουρλωτή κωλάρα!
30Β (όροφος): η Όλγα, ξανθιά με γλυκό προσωπάκι,κανονικό ύψος, κλασσικά το μαλλί πιασμένο κότσο και ώραιο κορμί, ελαφρώς άκωλη με 2αρι βυζί, απλο
32Α (όροφος-onlygreekadiko): η μελαχρινή Άννα, μαλλί καρέ λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων πολύ ωραίο πρόσωπο, 2αρι βυζί, κωλαράκι κόλαση, κανονικό ύψος με πολύ καυλάντισμα στο σαλόνι το καυλόμουνο που πολύ πιθανόν να είναι και φόλα μέσα όπως και η Μισέλ με το καυλάντισμα που έκανε σε έταιρο συναγωνιστή, όντως φόλα και αυτή, 4αρες βυζάρες με κοιλίτσα και κάποιες ραγάδες, ωραίο κώλο και αυτή, κανονικό ύψος, 15 ευρώ απλό αμφότερες
32Β υπόγειο: Ντάνα η νταρτάνα, ψηλή, μελαχρινή με μακρί μαλλί, με 3αρι βυζί και κωλάρα, μέτριο προς χάλια πρόσωπο, στο σαλόνι γινόταν κόλαση, απλό
32Γ (ισόγειο) & Λεωνίδου): δε θυμάμαι
47 (αριστερά ισόγειο): Ζανα, ξανθό αδιάφορο κοντόχοντρο γκιλφ με μαύρο μεσοφόρι, βυζάρες κωλάρα μπουτάρες, προφανώς για ιδιαίτερα γούστα
47 (δεξιό όροφος): η Τζένη, μαύρη τρομακτική κοντή, με βυζάρες και κωλάρα και πολλά πολλά πιασήματα
48: Αννίτα, ξανθό χοντρό μιλφ με πολύ ωραίο γλυκό πρόσωπο, καρέ μαλλί, με 3,5αρι βυζί και κωλάρα, εμφανίστηκε μόνο με ένα μαυρο δυχτυωτό μπλουζάκι που έφτανε μέχρι τον κώλο της, και η Βαλέρια, γνωστό ξανθό προμιλφ καυλόμουνο με μακρύ ίσιο ξανθό μαλλί, τατουάζ στην πλάτη, με κανονικό βυζί, κορμί θανατηφόρο και κώλος επίσης... τα δωμάτια και το σαλόνι έσφυζαν από κόσμο
53: η γνωστή ξανθιά μιλφγκιλφ Φωτεινή, μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σπασμένο/ψεύτικο κάπως πρόσωπο, εμφανίστηκε με μλπε κοντό κολλητό σορτσάκι, κοιλιά εμφανώς χαλαρωμενή
και κώλος επίσης, η τσατσα μου πως σε Έλληνες μόνο κάνει ακα, έχει στάνταρ πελατολόγιο και πως αμα περάσω μία φορά θα παραμείνω πελάτης της, κλασσικές πίπες!

Καλημέρα σε όλους... και είναι καλή μέρα γιατί ως γνωστόν από το πρωί φαίνεται...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν ειναι καινουργια η ζωη,εχει κανα διμηνο...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
δεν ειναι καινουργια η ζωη,εχει κανα διμηνο...
δεν την είχα ξαναδεί και η τσατσα όπως και η ίδια μου είπαν πως ήταν η πρώτη της μέρα η χθεσινή, μάλιστα κατά τα λεγόμενα της ίδιας της πόρνης ήταν από Ιταλία και συγκεκριμένα από το Μιλάνο, όσο εγώ είμαι απόγονος του περικλή και της Ασπασίας! επίσης δεν γνώριζε ελληνικά αλλά όταν χρειάστηκε κάτι λίγα σπαστά τα πετούσε δεδομένου κατά αυτήν πως ήρθε πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Συγχαρητήρια για τις κριτικές ... με έπιασε ανάγκη για Μεταξούπολη  :rockon:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Πρωινές σηκωμάρες![/size]

9978641236_9fc31f2a7c_c.jpg

Το τοιχοράφημα βρισκόταν στη Διδύμου, λίγο πιο κάτω απ' το 20

10:13-11:11 π.μ

Φυλής 40: Η νεαρή ρωσίδα Ελενα˙ με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σχετικά καμπυλωτό σώμα, καλό κωλαράκι με λίγη κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η ξανθιά milf Ναταλί, από το ημιυπόγειο της Βέργας 6, και πριν 2 χρόνια το Μαγνησίας 1˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο, ικανοποιητικό σώμα, καλός κώλος και καλά πόδια. Συνηθίζει να γυρίζει πλάτη προς τον πελάτη, να σκύβει ελαφρά και να λικνίζει τα οπίσθιά της κοιτάζοντας και χαμογελώντας πάνω απ' τον ώμο της. Απλό και ισπανική.
Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Δύο ρωσίδες: Η Αννίτα και η Ολγα, οι οποίες ήταν δωμάτιο. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ενώ κάνουν και παρτούζα στα 30.
Διδύμου 7 δεξιά: Κλασικά, η όμορφη ξανθιά ψηλή αδύνατη Ντενίσα. Σε απλό.
Διδύμου 16: Δύο κοπέλες: η θηριώδης Ισαβέλλα, από Ελλης 3, με ΚΩΛΟ, και η milfogilf Νίκη, από Αλκαμένους 113˙ με το ξανθό καρέ μαλλί και το μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σε απλό (κατά περίπτωση κάνει και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ).
Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Η νεαρή ρωσίδα Χριστίνα (ή Κristina όπως το γράφει εκείνη) με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, συμπαθητικό πρόσωπο με όμορφα μάτια, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα εφαρμοστό μεσοφόρι) κανονικό κορμί, μεγαλούτσικος ωραίος κώλος και γεμάτα μπούτια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (στόμα, στήθος).
Πληρώθηκε...

9978724963_3194702f71_c.jpg

9978651976_560dd24cd1_c.jpg

9978571095_51fa95c67a_c.jpg

Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η ρωσίδα Ανδριάνα.
Διδύμου 20: Η ρωσιδούλα milf Μίλα, από Αγκύρας 12Α, με ίσιο ξανθοκάστανο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό μουτράκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Διδυμου 27: Η ουκρανέζα Αναστάσια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλα μπομπόνια (φορούσε μεσοφόρι) καλοταϊσμένο αψηλό κορμί με κωλάρα και γεμάτες μπουτάρες. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή ομορφούλα Τζούλια˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μικρό στήθος με μία μικρή διάστιξη πάνω απ' τον αριστερό μαστό, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Φυλής 56: Η πασίγνωστη και πολύ όμορφη, μικροσκοπική νεαρή ρουμάνα Νικολέττα.
Φυλής 66 δεξιά: Η επίσης γνωστή, αλλά αψηλή, νεαρή ρωσίδα Γιάννα.
Φυλής 66 αριστερά: Ο κυρ Στέλιος μου παρουσίασε τη νεαρή Αντζελα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος με πεταχτές θηλές, καλό σωματάκι, ωραίο κωλαράκι. Εδινε ΚΩΛΟ.
Φωκαίας 19: Κλασικά η Ρωξάνη με τα μεσαία κρεμασμενα βυζιά. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος): Δούλευε η Τζίνα˙ μία έκφυλη όμορφη νεαρή μελαχρινή με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερή παρουσία και εδώ η Αννα η πολωνέζα˙ με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, καλό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Κλασικά η νεαρή καυλομούνα Ειρήνη, που δούλευε και στο Φ104. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ με ΚΩΛΟ.
Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Βαλεντίνα˙ μία καυλιάρα με μπουκλωτό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλογραμμένο κορμί, ωραίο κώλο. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (παντού) και ΚΩΛΟ.
Σημείωση: Η καστανή (πλέον) Μαρία είναι σε άδεια, η Αγάπη δουλεύει βράδυ.
Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Η «ελληνίδα» Αθηνά˙ με ξανθωπό μπουκλωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια, ωραία κωλάρα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Σημείωση: Η Βαρβάρα δουλεύει νύχτα.
Φωκαίας 24: Η Φλώρα˙ μία, χαμηλού αναστήματος, νεαρή με ίσιο ξανθωπό κοντό μαλλί, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, αδύνατη με λεπτή μέση και ωραίο ΚΩΛΟ που τον έδινε. Επίσης έκανε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.

στα κρεβατια του μεταξιου ξαπλωνεται η στα ορθια γινεται η φαση ;
Εξαρτάται από το πόσο βρώμικα είναι τα σεντόνια! :tooth:

Μπράβο Φανούρη για την εικονογραφημένη ενημέρωση σου όπως πάντα ανεβάζεις και ενα γκράφιτι :rockon:
Γκράφιτι!
"Βρωμιές" στους τοίχους των κτιρίων ή μορφή τέχνης;

Φανούρης respect και από εμένα, δεν τα λέμε συχνά, αλλά ένα μεγάλο μπράβο που αφιερώνεις τόσο χρόνο για να γράψεις την ενημέρωση  :rockon:
Φίλε kerveras τί να πω;...
Εκτός από το να σ' ευχαριστήσω, θα παρατηρήσω πως είσαι απ' τους λίγους που ενημερώνεις τόσο για τα στούντιο (κυρίως) όσο και για τα μπουρδέλα!
Και το κάνεις καλά!
Respect και από εμένα λοιπόν!

αυτή είναι που μοιάζει στην Σκάρλετ Γιοχάνσεν; Η Σοφία από τον όροφο της Κολωνού 32
Πρέπει να την ξαναδώ... :think:

[...]
Υ.Γ Fystiki oπως σου ειπε και ο smirni εξελισεσαι σε πολυ αξιολογο ενημερωτη
Συμφωνώ και εγώ, απλά να προσθέσω πως είναι και καλός σχολιαστής ενημερώσεων!

Χα, χα, χα...
Στο τέλος όμως έχυσα στην πίπα!

Κεραμεικού 13 όροφος
[...]
Παρόλα αυτά αισθανόμουν υπέροχα!
Και εγώ όταν το διάβασα!

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11

Ημουν ετοιμος να παρω τη Μπαρμπορα Τζειμς...γιατι εχω να τη παρω και σχεδον 1 χρονο..αλλα κατι με τραβηξε τελευταια στιγμη...ηταν και το δυνατο καυλαντισμα στο σαλονι..που πληρωσα την Αγαπη!Τουλαχιστον δεν το μετανιωσα...περασα καλα...θα ανεβει κριτικη συντομα!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φυλής 66 αριστερά: Ο κυρ Στέλιος μου παρουσίασε τη νεαρή Αντζελα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο προσωπάκι, μικρό στήθος με πεταχτές θηλές, καλό σωματάκι, ωραίο κωλαράκι. Εδινε ΚΩΛΟ.

δυνατό κομματάκι ...με καυλώνει άσχημα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

έκανα και εγώ ρεπορτάζ. βρήκα το σκάφος του Φανούρη.

Συνημμένα

• 009 - Copy (640x480).jpg
    009 - Copy (640x480).jpg
    181,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom