Χθεσινή Απογευματινή (2η βάρδια) Έφοδο στην άδεια Φυλής στις 19:00 περίπου και μετά από ένα διάλειμμα για μια μπύρα Έφοδος πάλι λίγο πριν την αλλαγή της 2ης βάρδια στην 3η στο
Μεταξουργείο της κινητικότητας με τελικό στόχο την Κατάθεση στο Ιάσωνος 33 στην Μαρία!
Φυλής
71Γ: κλασσικά κλειστό με τη λάμπα αναμμένη,
71Α (όροφος): Άννα/Άννι, δεν την είδα ήταν δωμάτιο και έφυγα, πρόκειται για όμορφη ξανθιά με όμορφο κορμί και πρόσωπο αλλά δεν σε πείθει να μπεις βλέποντας την από το σαλόνι φοβούμενος ότι μπορεί να φύγεις και άσφαιρος,
Φυλής 69Β: Αθίγγανη μελαμψή μελαχρινή Μπίανκα, μαλλί στο ύψος της πλάτης, κορμί θανατηφόρο με ωραίο κώλο και 2αρι βυζί και πρόσωπο όμορφο χαμογελαστό πάντα κατά το σαλονάσρισμα, μέσα μάλλον αλλάζει το πράγμα... την Μάγια που ρώτησα την υπηρεσία την περιμένουν κάποια στιγμή να γυρίσει από τις διακοπές!
Φυλής 67: η μουνάρα αλλά όχι για τα γούστα μου Αλίσια, δεν την είδα αφού απ΄ έξω βλέποντας με η τσατσά να απομακρύνομαι με ρώτησε που πας; και την ρώτησα.. Αλίσια; μου απάντησε καταφατικά κουνώντας την κεφάλα της! Ξανθιά ψηλή ολόγυμνη πιθανόν με βυζί σιλικονέ και κώλο λουκούμι...
Φυλής 86Β: από το παράθυρο ψηλά με το παντζούρι κοιτούσε τον δρόμο η Ανδριάννα, το μελαχρινό πιπινοειδές ζυμαράκι!
Διδύμου
7B: Αλίνα, όμορφη γλυκιά παρουσία, ξανθιά με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ελαφρώς κοιλίτσα αλλά την κολακεύει, κανονικό βυζί και κώλος με πιασίματα αλλά όχι μεγάλος δίχως κυτταρίτιδα,
8Α (όροφος): o ΔρακουλοΒρυκολακοτσάτσος που περιέργως ήταν ευγενικός μάλλον λόγο αναδουλειάς γιατί ήμουν μόνος μου, μου παρουσίασε μία πολύ όμορφη παρουσία που νομίζω για πρώτη φορά είδα, την Αλεξάνδρα την οποία μου υποσχέθηκε κιόλας (ο τσάτσος) ότι θα έμενα πολύ ευχαριστημένος αφού επέμενα επίτηδες στο αν είναι καλή μέσα για να τον νευριάσω και να τον κάνω όπως τον ξέρω συνήθως! η Αλεξάνδρα λοιπόν είναι μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, κορμί λαμπάδα και φορούσε πολύ ωραία κίτρινα εσώρουχα!
8Β (όροφος): Χριστίνα αλλά δεν μου έρχεται καθόλου αυτή την στιγμή το παρουσιαστικό της στον καμμένο μου εγκέφαλο και ισχυρίζομαι πως πρόκειται για αδιάφορα κατ' εμέ!
Διάλειμμα!
Κολωνού
Κολωνού 48: Ντιάνα, γυμνόστηθη προμιλφ με ωραίο 3αρι+ βυζί ελαφρώς κρεμασμένο, ίσιο βαμμένο κόκκινο μαλλί με ανταύγες πιασμένα κότσο κάτω από το ύψος των ώμων, κανονικό σώμα με ωραίο κώλο και καλούτσικο προς καλό πρόσωπο,
Κολωνού 30 (όροφος): Όλγα, ξανθιά με κανονικό σώμα, κανονικό βυζί και κώλος με ωραία κοιλίτσα και γενικότερα ωραία ενδιαφέρουσα παρουσία παρόλο που δεν είναι του γούστου μου τόσο!
Κολωνού 27Α: κλασσικά η Χριστίνα, αλλήθωρη μεν αλλά ωραία παρουσία δε, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, αδύνατη γύρω στο 1,65 περίπου, με ωραίο κωλαράκι και 1,5 βυζί,
Ιάσωνος
33: η Μαρία (Αβανίδα), κοντοπούτανη όμορφη και καυλιάρα επίσης μελαχρινή νεαρή, μαλλί στο ύψος των ώμων με τρομερή τουρλωτή κωλάρα και βυζί που τελικά ενώ νόμισα πως ήταν 3αρι+ αποδείχθηκε πως είναι πολύ μικρότερο στην κλίνη, τα σουτιέν ξεγελούν τα μάλα πολλές φορές! Κατάθεση λοιπόν με περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που θα συντάξω! να προσθέσω για την ενημέρωση πως με το τέλος της συνουσίας η υπηρεσία ενημέρωνε έξω το κοινό πως είχε 2 κοπέλες, η Χριστίνα και η Μαρία αναφώνησε! ρώτησα την Μαρία για το που ήταν η άλλη και ενώ είχα περάσει προηγουμένως 2 φορές, αφού όποτε πατούσα εκεί και δούλευε η Μαρία γινόταν ο χαμός και όχι μόνο εχθές, πριν περάσω στα ενδότερα δεν είχα δει άλλη εκτός της ίδιας και μου απάντησε πως τώρα ήρθε και πως είχε άλλους δύο ακόμη πελάτες για να σχολάει και να ξεκινήσει την 3η βάρδια η αφιχθείσα! όταν ετοιμάστηκα και βγήκα δεν την είδα γιατί προφανώς είχε περάσει σε δωμάτιο και αφού είχα πάρει την ικανοποίηση που αναζητούσα έφυγα χωρίς να περιμένω να την δω!
27A: κλειστό
20Α: κλασσικά η Λαρίσα γνωστή και στους πιο άσχετους πλέον και κλασσικά λαϊκό προσκύνημα στο σαλόνι...
19: κλειστό, πίσσα σκοτάδι από την πόρτα προς το βάθος! Το φακιδομούρικο κοντοπούτανο αδύνατο χαϊβάνι που δουλεύει στο ισόγειο το είδα στην Λεωνίδου να περπατάει αμέριμνο χωρίς να κοιτάει αριστερά και δεξιά που προφανώς μόλις και είχε σχολάσει από το ισόγειο του! στο νούμερο αυτό έχω πολύ καιρό να δω τον όροφο ανοιχτό, έτσι ως παρατήρηση!
Λεωνίδου
28 αριστερά επάνω: η ψηλή άχαρη και ψυχρή συνάμα Τζέσικα, μελαχρινή με κάτω από το ύψος των ώμων σπαστό ελαφρώς μαλλί, 2αρι περίπου βυζί και άκωλη, το πρόσωπο συμπαθητικό,
28 δεξιά κάτω: το Μαράκι που είχα δει πρωτίστως αλλά δεν τον πρόλαβα μετά πηγαίνοντας να καταθέσω σε αυτό για πρώτη φορά έχοντας διαβάσει καλές κριτικές καθώς την πέτυχα ακριβώς από έξω που έφευγε και την αντικατέστησε η Χριστίνα! Θα έμπαινα στην Χριστίνα έχοντας διαβάσει και γι αυτήν καλή κριτική από μπεμπα αλλά τελικά συναγωνιστής γνωστός φίλου μου που πέτυχα τυχαία στην περιοχή με απέτρεψε και έτσι πήγα στο Ιασ.33 που προανέφερα!
Μαρία λοιπόν, γλυκιά νόστιμη κοντοπούτανη πιτσιρίκα όχι όμως τόσο ωραία όπως έχει γραφτεί, μελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένα κότσο, με πολύ ωραία μάτια, λίγο περίεργα δόντια (όχι σάπια) και ωραίο κωλαράκι, μέτριο βυζί και κοιλίτσα για να χύσεις πάνω της (προτείνεται για λάτρεις του gfe, φυσιογνωμικά και από ενημέρωση που έχω) και Χριστίνα πιο ψηλή αυτή με μικρό αλλά στητό βυζί με μεγάλη ρόγα, νεαρή και αυτή, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων με πιο πρόστυχο σαλονάρισμα από την Μαρία, μέτριο πρόσωπο και αυτή μου κάνει για pse πιο πολύ!
Αν κούρασα ζητώ συγγνώμη... Βοήθειά μας!