Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (38 μέλη και 280 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ενημέρωση για απογευματινή βάρδια στη Φυλής και πέριξ..
Διδύμου 7Α: Τζούλια, νεαρή καλό σώμα μακριά μαλλιά, τατουάζ στο στήθος.
Διδύμου 16: Δύο milfάρες μαζί..Βανέσα και Λίλιαν
Διδύμου 18Α: Χριστίνα μιλφ με μεγάλα κρεμασμένα βυζιά μέτριο πρόσωπο..
Διδύμου 18β: Το γνωστό στους περισσότερους granny Αλιόνα
Φυλής 56: η νταϊάνα πολύ καλό κομμάτι
Φυλής 54: ντενίσσα όχι αυτή που δούλευε στο 66..μια άλλη καλό σώμα μαυρομάλλα..
Φυλής 59: αντίνα.
Φυλής 67: η Αλίσια ξανθό με τούμπανο βυζί, πιθανόν αλβανίδα την έκοψα..
Φωκαίας 27Α: η βικ΄τωρια
και τέλος Φωκαίας 27Β στον επάνω όροφο η έλενα με τις βυζάρες..

ωραίος! Μπράβο και στον amadeus

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
ΠΙΠΙΝΟΥ

54 Μαρια μελαχρινος κοντος τραβελος με 2αρι βυζι, καλουτσικη φατσα, τουρλωτος κωλος. Στην αρχη δεν καταλαβα οτι ειναι τραβελος τα εβλεπα ολα μαυρα λογω του ηλιου και καθομουνα και τον καυλαντιζα. Μετα απο λιγο την ψιλιαστηκα τη δουλεια και ρωτησα και μου ειπε.. Με ρωταει "τι θα γινει κουκλε θα περασεις?" , "ποσο ειναι?" της λεω, 25 μου λεει, "αμα μου κανεις λιγο καλυτερη τιμη θα το σκεφτω" της λεω, "ποσο καλυτερη?" ρωταει, "τσαμπα" της λεω με κοιταει λιγο, μου γελαει μου ανοιγει την πορτα και περασαμε στο δωματιο. Μου κανε λιγο πιπα, τη γαμησα και λιγο ετσι για την καλτιλα και την εχυσα στα βυζια.
...

Μετά από αυτό, οι απειλές "θα γαμήσω τον Άρη κτλ" αποκτούν υπόσταση.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
 Αυτα να τα βλεπεις εσυ πυραυλε που αντι να κυνηγας εσυ,σε κυνηγαγε ο αρη-στοτελης να σε εκμαυλισει Οφειλω να ομολογησω ωστοσο οτι μονο ενας  ανθρωπος του πνευματος. οπως εσυ, θα ειχε την ικανοτητα ν αντιληφθει τη συμβολικη εννοια της καταθεσεως του μπεμπα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πολυς ο κοσμος σημερα στο μεταιχμιο απογευματινης με βραδυνης βαρδιας στο Μεταξι, η συντριπτικη πλειοψηφια Ελληνες ή Βαλκανιοι. Καλτ σκηνικο με αμαξι που αραξε εξω απο τα Ιασωνος 31 και αποβιβαστηκαν μπουλουκιδον 4-5 κινεζοειδη για να πανε να γαμησουν.

Στο Ιασωνος 31 χοστελ ειχε μια μελαχρινη πιτσιρικα με μαλλια σαν ραστα και συμπαθητικο προσωπο και σωμα. Μου φανηκε ομως καπως ξινη και δεν περασα.
Στο Ιασωνος 33 ηταν μια μελαχρινη επισης πιτσιρικα, με επισης ωραια φατσα και κορμι, αν και τα ποδια της ηταν λιγο πιο κοντα σε σχεση με τον κορμο της. Ηταν και ναζιαρα και θα περνουσα, αλλα ειχε στη σειρα να περιμενουν τρια (3!) ατομα, οποτε την εκανα.

Αυτες τις δυο ξεχωρισα απο τα σπιτακια που επισκεπτηκα.

Edit: Ενδιαφερον και ενα ντροπαλο λεπτο τσιγγανακι στο Κωλο-κυνθους 63 ευθεια. Στο αριστερα ηταν η Εμμανουελα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αριστερά: η Ντενίσα. Εδοκιμάσθη για 2η και τελευταία φορά, καθώς η κοπέλα δεν κάνει για αυτήν την δουλειά. Ακολουθεί κριτική.

Αυτή μήπως συστήνεται και σαν Νταϊάνα; :think:

Καλτ σκηνικο με αμαξι που αραξε εξω απο τα Ιασωνος 31 και αποβιβαστηκαν μπουλουκιδον 4-5 κινεζοειδη για να πανε να γαμησουν.

Ανήλικοι;

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
καλημερα! :) γνωριζει κανεις μηπως τι εχει απογινει η λαουρα καστανη νταρντανα απο φ86 πρωινη βαρδια μηπως??? αν μπορω να την βρω σε καποιο αλλο καταστημα?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
[quote author=Melancholy Angel  link=topic=26.msg4821782#msg4821782 date=1379049536]
καλημερα! :) γνωριζει κανεις μηπως τι εχει απογινει η λαουρα καστανη νταρντανα απο φ86 πρωινη βαρδια μηπως??? αν μπορω να την βρω σε καποιο αλλο καταστημα?
[/quote]
Πριν απο έναν μήνα την πέτυχα πρωινή βάρδια στο φυλής 56..

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Χθεσινή Απογευματινή (2η βάρδια) Έφοδο στην άδεια  Φυλής στις 19:00 περίπου και μετά από ένα διάλειμμα για μια μπύρα Έφοδος πάλι λίγο πριν την αλλαγή της 2ης βάρδια στην 3η στο  Μεταξουργείο της κινητικότητας με τελικό στόχο την Κατάθεση στο Ιάσωνος 33 στην Μαρία!

Φυλής

71Γ: κλασσικά κλειστό με τη λάμπα αναμμένη,
71Α (όροφος): Άννα/Άννι, δεν την είδα ήταν δωμάτιο και έφυγα, πρόκειται για όμορφη ξανθιά με όμορφο κορμί και πρόσωπο αλλά δεν σε πείθει να μπεις βλέποντας την από το σαλόνι φοβούμενος ότι μπορεί να φύγεις και άσφαιρος,
Φυλής 69Β: Αθίγγανη μελαμψή μελαχρινή Μπίανκα, μαλλί στο ύψος της πλάτης, κορμί θανατηφόρο με ωραίο κώλο και 2αρι βυζί και πρόσωπο όμορφο χαμογελαστό πάντα  κατά το σαλονάσρισμα, μέσα μάλλον αλλάζει το πράγμα... την Μάγια που ρώτησα την υπηρεσία την περιμένουν κάποια στιγμή να γυρίσει από τις διακοπές!
Φυλής 67: η μουνάρα αλλά όχι για τα γούστα μου Αλίσια, δεν την είδα αφού απ΄ έξω βλέποντας με η τσατσά να απομακρύνομαι με ρώτησε που πας; και την ρώτησα.. Αλίσια; μου απάντησε καταφατικά κουνώντας την κεφάλα της! Ξανθιά ψηλή ολόγυμνη πιθανόν με βυζί σιλικονέ και κώλο λουκούμι...
Φυλής 86Β: από το παράθυρο ψηλά με το παντζούρι κοιτούσε τον δρόμο η Ανδριάννα, το μελαχρινό πιπινοειδές ζυμαράκι!

Διδύμου

7B: Αλίνα, όμορφη γλυκιά παρουσία, ξανθιά με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ελαφρώς κοιλίτσα αλλά την κολακεύει, κανονικό βυζί και κώλος με πιασίματα αλλά όχι μεγάλος δίχως κυτταρίτιδα,
8Α (όροφος): o ΔρακουλοΒρυκολακοτσάτσος που περιέργως ήταν ευγενικός μάλλον λόγο αναδουλειάς γιατί ήμουν μόνος μου, μου παρουσίασε μία πολύ όμορφη παρουσία που νομίζω για πρώτη φορά είδα, την Αλεξάνδρα την οποία μου υποσχέθηκε κιόλας (ο τσάτσος) ότι θα έμενα πολύ ευχαριστημένος αφού επέμενα επίτηδες στο αν είναι καλή μέσα για να τον νευριάσω και να τον κάνω όπως τον ξέρω συνήθως! η Αλεξάνδρα λοιπόν είναι μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, κορμί λαμπάδα και φορούσε πολύ ωραία κίτρινα εσώρουχα!
8Β (όροφος): Χριστίνα αλλά δεν μου έρχεται καθόλου αυτή την στιγμή το παρουσιαστικό της στον καμμένο μου εγκέφαλο και ισχυρίζομαι πως πρόκειται για αδιάφορα κατ' εμέ!

Διάλειμμα!

Κολωνού

Κολωνού 48: Ντιάνα, γυμνόστηθη προμιλφ με ωραίο 3αρι+ βυζί ελαφρώς κρεμασμένο, ίσιο βαμμένο κόκκινο μαλλί με ανταύγες πιασμένα κότσο κάτω από το ύψος των ώμων, κανονικό σώμα με ωραίο κώλο και καλούτσικο προς καλό πρόσωπο,
Κολωνού 30 (όροφος): Όλγα, ξανθιά με κανονικό σώμα, κανονικό βυζί και κώλος με ωραία κοιλίτσα και γενικότερα ωραία ενδιαφέρουσα παρουσία παρόλο που δεν είναι του γούστου μου τόσο!
Κολωνού 27Α: κλασσικά η Χριστίνα, αλλήθωρη μεν αλλά ωραία παρουσία δε, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, αδύνατη γύρω στο 1,65 περίπου, με ωραίο κωλαράκι και 1,5 βυζί,

Ιάσωνος

33: η Μαρία (Αβανίδα), κοντοπούτανη όμορφη και καυλιάρα επίσης μελαχρινή νεαρή, μαλλί στο ύψος των ώμων με τρομερή τουρλωτή κωλάρα και βυζί που τελικά ενώ νόμισα πως ήταν 3αρι+ αποδείχθηκε πως είναι πολύ μικρότερο στην κλίνη, τα σουτιέν ξεγελούν τα μάλα πολλές φορές! Κατάθεση λοιπόν με περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική που θα συντάξω! να προσθέσω για την ενημέρωση πως με το τέλος της συνουσίας η υπηρεσία ενημέρωνε έξω το κοινό πως είχε 2 κοπέλες, η Χριστίνα και η Μαρία αναφώνησε! ρώτησα την Μαρία για το που ήταν η άλλη και ενώ είχα περάσει προηγουμένως 2 φορές, αφού όποτε πατούσα εκεί και δούλευε η Μαρία γινόταν ο χαμός και όχι μόνο εχθές, πριν περάσω στα ενδότερα δεν είχα δει άλλη εκτός της ίδιας και μου απάντησε πως τώρα ήρθε και πως είχε άλλους δύο ακόμη πελάτες για να σχολάει και να ξεκινήσει την 3η βάρδια η αφιχθείσα! όταν ετοιμάστηκα και βγήκα δεν την είδα γιατί προφανώς είχε περάσει σε δωμάτιο και αφού είχα πάρει την ικανοποίηση που αναζητούσα έφυγα χωρίς να περιμένω να την δω!
27A: κλειστό
20Α: κλασσικά η Λαρίσα γνωστή και στους πιο άσχετους πλέον και κλασσικά λαϊκό προσκύνημα στο σαλόνι...
19: κλειστό, πίσσα σκοτάδι από την πόρτα προς το βάθος! Το φακιδομούρικο κοντοπούτανο αδύνατο χαϊβάνι που δουλεύει στο ισόγειο το είδα στην Λεωνίδου να περπατάει αμέριμνο χωρίς να κοιτάει αριστερά και δεξιά που προφανώς μόλις και είχε σχολάσει από το ισόγειο του! στο νούμερο αυτό έχω πολύ καιρό να δω τον όροφο ανοιχτό, έτσι ως παρατήρηση!

Λεωνίδου

28 αριστερά επάνω: η ψηλή άχαρη και ψυχρή συνάμα Τζέσικα, μελαχρινή με κάτω από το ύψος των ώμων σπαστό ελαφρώς μαλλί, 2αρι περίπου βυζί και άκωλη, το πρόσωπο συμπαθητικό,
28 δεξιά κάτω: το Μαράκι που είχα δει πρωτίστως αλλά δεν τον πρόλαβα μετά πηγαίνοντας να καταθέσω σε αυτό για πρώτη φορά έχοντας διαβάσει καλές κριτικές καθώς την πέτυχα ακριβώς από έξω που έφευγε και την αντικατέστησε η Χριστίνα! Θα έμπαινα στην Χριστίνα έχοντας διαβάσει και γι αυτήν καλή κριτική από μπεμπα αλλά τελικά συναγωνιστής γνωστός φίλου μου που πέτυχα τυχαία στην περιοχή με απέτρεψε και έτσι πήγα στο Ιασ.33 που προανέφερα!
Μαρία λοιπόν, γλυκιά νόστιμη κοντοπούτανη πιτσιρίκα όχι όμως τόσο ωραία όπως έχει γραφτεί, μελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένα κότσο, με πολύ ωραία μάτια, λίγο περίεργα δόντια (όχι σάπια) και ωραίο κωλαράκι, μέτριο βυζί και κοιλίτσα για να χύσεις πάνω της (προτείνεται για λάτρεις του gfe, φυσιογνωμικά και από ενημέρωση που έχω) και Χριστίνα πιο ψηλή αυτή με μικρό αλλά στητό βυζί με μεγάλη ρόγα, νεαρή και αυτή, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά κάτω από το ύψος των ώμων με πιο πρόστυχο σαλονάρισμα από την Μαρία, μέτριο πρόσωπο και αυτή μου κάνει για pse πιο πολύ!

Αν κούρασα ζητώ συγγνώμη... Βοήθειά μας!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επιστροφη βαλεριας,επιστροφη στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 σημερα το πρωι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686
Φίλε Xilnik ,ξέρεις που πήγε η " Σόνια " που
το τελευταίο καιρό δούλευε Φωκαίας 27 ,δύο σκαλάκια πάνω από το ισόγειο ;
Σου άρεσε και μουάρεσε επίσης .Εχει δουλέψει και Φ66 και 71 .
Με άλλα ονόματα .

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πολυς ο κοσμος σημερα στο μεταιχμιο απογευματινης με βραδυνης βαρδιας στο Μεταξι,

Στο Ιασωνος 31 χοστελ ειχε μια μελαχρινη πιτσιρικα με μαλλια σαν ραστα και συμπαθητικο προσωπο και σωμα. Μου φανηκε ομως καπως ξινη και δεν περασα.
Στο Ιασωνος 33 ηταν μια μελαχρινη επισης πιτσιρικα, με επισης ωραια φατσα και κορμι, αν και τα ποδια της ηταν λιγο πιο κοντα σε σχεση με τον κορμο της. Ηταν και ναζιαρα και θα περνουσα, αλλα ειχε στη σειρα να περιμενουν τρια (3!) ατομα, οποτε την εκανα.

Αυτες τις δυο ξεχωρισα απο τα σπιτακια που επισκεπτηκα.
παίζει και να αντικριστήκαμε!

και σε αυτό το σπιτάκι μπήκα και ξέχασα να το αναφέρω στην ενημέρωση που έκανα, είναι όπως την περιέγραψες και νομίζω Χριστίνα το όνομά της! την τσατσά αυτή επίσης πρώτη φορά την είδα σε αυτόν τον οίκο, μονίμως την πετύχαινα στο 37Β...

τη Μαρία την οποία μπήκα και ήταν εξαιρετική, περίμενα και 'γω ώρα μέχρι να μπει στο δωμάτιο αφού όλα ήταν κατειλημμένα και με κόσμο πολύ στο σαλόνι επίσης κατά τη διάρκεια της βάρδιας της όχι μόνο χθες αλλά όσο καιρό βρίσκεται εκεί! στη συνιστώ να την δοκιμάσεις και αφού  διαβάσεις και την κριτική που θα ανεβάσω! πέρασα καλά και εκτός της εμφάνισης της αυτό που με έκανε να περάσω ήταν πως δύο παλικάρια που την πήραν έμειναν ευχαριστημένοι και μου την πρότειναν! Επιπλέον δε βιάζεται όπως μου είπαν και διαπίστωσα κάτι που την χαρακτηρίζει ως αξιόπιστη επιλογή της περιοχής! Την είχα ξαναδεί 2 φορές προ ημερών και την είχα λοκάρει όπως και είχα αναφέρει και αφού δεν πρόλαβα την άλλη Μαρία της Λεωνίδου 28 βρήκα την ευκαιρία...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.340
Πόντοι
5.435
επιστροφή από Φυλής σε λίγα σπιτάκια, ακολουθεί ενημέρωση από τον Mpouzoklido σε όσα θυμάται βέβαια γιατί του πήρε τα μυαλά η Άννα Πίτσος :tooth:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.340
Πόντοι
5.435
Χθεσινή Απογευματινή (2η βάρδια) Έφοδο στην άδεια  Φυλής στις 19:00 περίπου και μετά από ένα διάλειμμα για μια μπύρα Έφοδος πάλι λίγο πριν την αλλαγή της 2ης βάρδια στην 3η στο  

8Α (όροφος): o ΔρακουλοΒρυκολακοτσάτσος που περιέργως ήταν ευγενικός μάλλον λόγο αναδουλειάς γιατί ήμουν μόνος μου, μου παρουσίασε μία πολύ όμορφη παρουσία που νομίζω για πρώτη φορά είδα, την Αλεξάνδρα την οποία μου υποσχέθηκε κιόλας (ο τσάτσος) ότι θα έμενα πολύ ευχαριστημένος αφού επέμενα επίτηδες στο αν είναι καλή μέσα για να τον νευριάσω και να τον κάνω όπως τον ξέρω συνήθως! η Αλεξάνδρα λοιπόν είναι μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, κορμί λαμπάδα και φορούσε πολύ ωραία κίτρινα εσώρουχα!

το σπίτι του βρυκόλακα όπως συνηθίζω και λέω, αυτή που είδες ναι είναι η Αλεξάνδρα, την δοκίμασα πριν 15 μέρες περίπου, υπάρχει και κριτική αν ψάξεις λίγο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
επιστροφή από Φυλής σε λίγα σπιτάκια, ακολουθεί ενημέρωση από τον Mpouzoklido σε όσα θυμάται βέβαια γιατί του πήρε τα μυαλά η Άννα Πίτσος :tooth:
η αγαπημένη μου κορασίδα!
Υ.Γ. υπό άλλες συνθήκες θα την φανταζόμουν άνετα για γκόμενά μου

το σπίτι του βρυκόλακα όπως συνηθίζω και λέω, αυτή που είδες ναι είναι η Αλεξάνδρα, την δοκίμασα πριν 15 μέρες περίπου, υπάρχει και κριτική αν ψάξεις λίγο
ευχαριστώ πολύ... την έχω διαβάσει σίγουρα αλλά δεν τη θυμάμαι, θα την ξαναδιαβάσω για να φρεσκάρω τη μνήμη μου μιας και τώρα ξέρω σε ποια αναφερόσουν!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όχι φίλε μου, ίσα ίσα που το αντίθετο λέω, ήθελα απλώς να αναδείξω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί αλλά δε θέλει... εκτός αν είσαι πελάτης... κακώς για μένα!

Εγώ προσωπικά έχω το εξής σκεπτικό επί του θέματος του να είσαι πελάτης μιας συγκεκριμένης πουτάνας: την 1η φορά θα περάσω καλά επειδή είναι κάτι καινούριο... τη 2η θα περάσω καλά επειδή θυμάται ότι έχω ξαναπεράσει και θα κάνει κάτι λίγο παραπάνω... την 3η θα περάσω καλά επειδή με θυμάται και επειδή έχει αρχίσει να μαθαίνει τα γούστα μου... την 4η θα αρχίσω να περνάω μέτρια επειδή έχω γίνει σιγουράκι της κοπέλας και βαριέται να μου κάνει πολλά πολλά... την 5η τη βαρέθηκα πια, οκ είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά μην το πάμε και για γάμο...  :grin:

Αυτά γίνονται σε διάστημα 1-3 μηνών και είναι σε γενικές γραμμές η φιλοσοφία μου επί του θέματος πελάτης πουτάνας...  :sunglasses:
Συμφωνώ απολύτως...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom