Πρέπει να την έχει γαμήσει ο Τζέημς πριν έρθει για δουλειά Φυλής. :-*πιπινι ε;καλη;
Σκεφτόμουν για κριτική αλλά με τα τέρατα που διάβασα σήμερα,αποθαρρύνομαι.
Πρέπει να την έχει γαμήσει ο Τζέημς πριν έρθει για δουλειά Φυλής. :-*πιπινι ε;καλη;
Τότε θα άρχιζε να με βαράει στην πλάτη
Μηπως ειναι ανηψια του Dr Hannibal τυπε?
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι η νταιανα απ την χθεσινή μισάωρη συνεύρεση μας μου έκανε μελνια στον αριστερό λοβο του αυτιου μου,να φανταστείτε εγω την σταμάτησα αν την άφηνα την είχα ικανή να μου το ματωσει,γι αυτό προσοχή στην συγκεκριμένη ειναι επικίνδυνη.....αλλά δεν την άφησα έτσι της τσίμπησα επίτηδες τις ρωγες της μιας και ξέρω ότι εκεί την πονάει...για άλλη μια φορά σας το λέω μην την αφήσετε να σας ΔΑΓΚΩΣΕΙ...
Σε όλους έτσι κάνει....εμένα μου έριχνε ξυλιές στον ποπό, και όταν τελείωσα της της έβρεξα για τα καλά και ας φώναζε.
Σε όλους έτσι κάνει....
Σε όλους έτσι κάνει....
Πράγματι προχθές πού πήγα μού έκανε όμως παράπονα..... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.. γιατί ????????
Που την πήραμε παρτούζα λες.
Δεν κρατήθηκα........Γιατί τό είπες ??
Πρέπει νά γραφτούνε λεπτομέρειες κάτι πού δέν νομίζω ότι ή Νταιάνα θά τό ήθελε ......Δεν κρατήθηκα........
Ανέβασε μια κριτική,σου δίνω ΟΚ........
ΟΚ,πάντως περάσαμε καλά.......... ;)Πρέπει νά γραφτούνε λεπτομέρειες κάτι πού δέν νομίζω ότι ή Νταιάνα θά τό ήθελε ......
Φυλής 99,Τόνια.έχω μια ερώτηση. ξέρω πως αυτά ειναι γούστα, αλλά, σε ποια κοπέλα απο όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ αυτή την εποχή και που δουλεύει;
να 'σαι καλά billyΦυλής 99,Τόνια.
To Φ99 ανεκαθεν ηταν μαγαζι με κοριτσια εξ αλλαγης και οχι μονο.να 'σαι καλά billy
edit: ρε μάστορα, τι ειν' εκεί; τραβέλια βλέπω στις κριτικές
και η Κουμαριανού!To Φ99 ανεκαθεν ηταν μαγαζι με κοριτσια εξ αλλαγης και οχι μονο.
Απο εκει εχει "παρελασει" η Τζ. Χειλουδακη και η Αφροδιτη.
να 'σαι καλά billy
edit: ρε μάστορα, τι ειν' εκεί; τραβέλια βλέπω στις κριτικές
ξέρω πως αυτά ειναι γούστα