Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (6 μέλη και 199 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρέπει να την έχει γαμήσει ο Τζέημς πριν έρθει για δουλειά Φυλής. :-*
Σκεφτόμουν για κριτική αλλά με τα τέρατα που διάβασα σήμερα,αποθαρρύνομαι. :helpplea:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:offtopic:
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι η νταιανα απ την χθεσινή μισάωρη συνεύρεση μας μου έκανε μελνια στον αριστερό λοβο του αυτιου  μου,να φανταστείτε εγω την σταμάτησα αν την άφηνα την είχα ικανή να μου το ματωσει,γι αυτό προσοχή στην συγκεκριμένη ειναι επικίνδυνη.....αλλά δεν την άφησα έτσι της τσίμπησα επίτηδες τις ρωγες της μιας και ξέρω ότι εκεί την πονάει...για άλλη μια φορά σας το λέω μην την αφήσετε να σας ΔΑΓΚΩΣΕΙ...
Μηπως ειναι ανηψια του Dr Hannibal τυπε?
Τυχερος εισαι που σου αφησε μονο δαγκωματακια...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σε όλους έτσι κάνει.... :uglystupid: :uglystupid:

το κορυφαίο έγινε την δεύτερη φορά. Αφού τελειώσαμε, σηκώθηκα να πλυθώ και εκείνη έβαλε το στρίνγκ της και καθώς πήγαινε να φύγει έκανε μια κίνηση να μου ρίξει δυνατή ξυλιά στον κώλο. Οπότε χάρις τα αιλουροειδή αντανακλαστικά μου έστριψα την μέση μου και έβαλα το χέρι μου μπροστά ώστε το δικό της να χτυπήσει στον καρπό μου. Έβγαλε μια κραυγούλα πόνου και μαζεύτηκε. Μετά της έκανα μάκια να περάσει...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
έχω μια ερώτηση. ξέρω πως αυτά ειναι γούστα, αλλά, σε ποια κοπέλα απο όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ αυτή την εποχή και που δουλεύει;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.526
Πόντοι
34.267
Πρόσφατο πέρασμα στη Φυλής 56 με το ακόλουθο συμβάν......

21’ CT

(+) Μακράν ο καλύτερος χώρος της Φυλής. Καθαριότητα, διάκοσμος, αίσθηση studio.Χαρτί, σαπούνι, υδραυλικά ΟΚ. Απουσία ντουζιέρας (φυσιολογικό, status μπουρδέλου).
(+) Υπηρεσία ευγενική, χαμογελαστή, χωρίς «ενοχλήσεις». Επεξηγηματική και όχι αγενής αν φύγεις άπραγος.
(+) Ντενίσα. Όμορφη, λεπτή, σφιχτή, 5κάθαρη, χαμογελαστή. Μικρό (πολύ) στήθος, ρωγίτσα στραγάλι, πρόσωπο «ανατολικό» καθαρό και γλυκύτατο. Μέση δαχτυλίδι, κωλί ποίημα, νινί με έντονα χειλάκια καλαίσθητα. Δάχτυλα περιποιημένα.
(+) Χάδια, κολακείες, φιλιά (πλην γλωσσό…), στοματικό με εναλλαγές, βαθύ-απαλό-έντονο, με χέρι χωρίς πολλή ενασχόληση με τα δίδυμα. Αίσθηση μοντέλου που μετά από μια αναπάντεχη γνωριμία, σε ακολουθεί στα ενδότερα. Το προσπαθεί να σε φτιάξει και το καταφέρνει. Συμπεριφορά GFE στο πιο teen! 69 με άνεση χρόνου. Καβάλημα από πάνω και άριστη κίνηση με πλήρη αίσθηση της ανατομίας του κόλπου της. Δεν χτυπιέται να σε τελειώσει τσακ-μπαμ. Απόλαυση που αν δε τη διαχειριστείς σωστά, τελείωσες! Όπερ και εγένετο.
(+) Μετά το τέλος έμεινε κάνα 2-3 λεπτά να τα πούμε. Μες στο χαμόγελο και τη θετική αύρα!
(-) Πολλά γελάκια που χαρακτηρίζουν την ηλικία της και το ανέμελο του χαρακτήρα της. Μερικές φορές, εντός του περιορισμένου χρόνου-τηρουμένων των αναλογιών μπουρδέλων, ενδέχεται να ξενερώσεις χάνοντας τη συγκέντρωσή σου. Πρέπει να καταλάβει ότι τα πολλά χαχαχού δε χρειάζονται.
(+) Συμπέρασμα θετικότατο με αίσθηση ct που απόλαυσα για 21’
Γητευτές μπαμπάτσικων και ζουμπουρλούδικων καθώς και επιβήτορες ροντέο, ας ερευνήσουν για κάτι άλλο. Πιπινοπαδοί και λοιποί ευαίσθητοι, ρομαντικοί και χου τύποι, προσέλθετε!

Έπειτα ήλθαν οι μέλισσες...... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έχω μια ερώτηση. ξέρω πως αυτά ειναι γούστα, αλλά, σε ποια κοπέλα απο όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ αυτή την εποχή και που δουλεύει;
Φυλής 99,Τόνια. :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
μίνη ενημέρωση απο την ακριτική Δροσοπούλου και πέριξ

Δροσοπούλου 95.
Ανοιξε και πάλι ανακαινισμένο και καθαρό. Η υπηρεσια χαμογελαστη και ευγενέστατη!
Κοπέλα μια Χριστίνα αν θυμαμαι καλά. Μελαχρινη με μακρυ σπαστο μαλλι , λιγο κοντη με κωλάρα και φυσικο 2αριο στηθος.Προσωπο αδιαφορο με μια ελια στο μαγουλο.Θα ειναι μεχρι το βραδυ σερι βαρδια
Βγηκε μουτρωμενη και χαλαστηκα, αν και η τσατσα με διαβεβαιωνε οτι ολοι οι πελατες ειναι σουπερ ευχαριστημενοι.
Απλο προγραμμα στα 25 ευρω και φουλ στα 50. Δεν μου διευκρινησαν ομως τι περιλαμβανει το φουλ...
Δροσοπουλου 97.
Κλασσικα η Ουκρανη μιλφ Ντιανα.
Ανανεωμενη απο τις διακοπες. Ψιλή και εντυπωσιακή, ξανθια με καλό κορμί και μικρο φυσικό στηθος. Ομορφο αρχοντικο προσωπο και παντα χαμογελαστη. Προγραμμα στα 25 ευρω με ελευθερο στοματικο. Τιμηθηκε για μια ακομα φορα και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Χρονος παραμονης στο δωματιο 20 λεπτα χωρις κανενα ιχνος βιασυνης. Μπραβο Ντιανα!!! :rockon:
Λελας Καραγιαννη 35.
Ειχε μια Αλινα που ηταν σε δωματιο και βαρεθηκα να την περιμενω. Θα είναι μονοβαρδια.
Θάσου 13
Brazil House . Κλειστον
Δροσοπουλου 98
Η Ρωσιδα προμιλφ Ναταλι. Ελευθερο στοματικο στα 20 ευρω.
Ειναι η γμωστη ξανθουλα στρογγυλοπροσωπη με τα κοκκινα μαγουλα και το ισιο μαλλι που παντα κανει στροφη και κουνα τον ωραιο κωλο της σαν σουσουραδα. Εχει εργαστει και Τροφωνιου 13, Βεργας, Εξηκιου κτλ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
να 'σαι καλά billy :cheesy:

edit: ρε μάστορα, τι ειν' εκεί; τραβέλια βλέπω στις κριτικές
To Φ99 ανεκαθεν ηταν μαγαζι με κοριτσια εξ αλλαγης και οχι μονο.
Απο εκει εχει "παρελασει" η Τζ. Χειλουδακη και η Αφροδιτη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom