Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (10 μέλη και 177 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Επιστροφη βαλεριας,επιστροφη στη συζυγικη κλινη του αλκαμενους 113 σημερα το πρωι.

Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ....

Καί μά έρώτηση..... ό kigk δέν πρεπει να γίνη τιμημένος για τό έργο που προσφέρη ??

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Φίλε Xilnik ,ξέρεις που πήγε η " Σόνια " που
το τελευταίο καιρό δούλευε Φωκαίας 27 ,δύο σκαλάκια πάνω από το ισόγειο ;
Σου άρεσε και μουάρεσε επίσης .Εχει δουλέψει και Φ66 και 71 .
Με άλλα ονόματα .

Πριν κανενα μηνα δουλευε στο Μεταξι, Κολωνου 27 υπογειο! Ωραιο εμφανισιακα αλλα τερμα μαστουρωμενο!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Και εγω συμφωνώ αλλά αν ένας περνάει καλά με κάποια συγκεκριμένη και τον εχει μάθει γιατί να μην ξαναπάει???
Δεν λέω να μην ξαναπάς...

Απλώς σπανίζουν οι περιπτώσεις που δεν θα βαρεθείς...

Το καινούριο έχει πάντα άλλη χάρη,ακόμα κ φόλα να είναι που λέει ο λόγος...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ....

Καί μά έρώτηση..... ό king δέν πρεπει να γίνη τιμημένος για τό έργο που προσφέρη ??
:offtopic:
Φυσικά,+1 από εμένα. Μετά τις απειλές στον ινδιάνο - ζινταν68 - εσένα και πξ75,παραδέχτηκε ότι έκλεψε ενημέρωση από τον ν.σμύρνη76...
...τέλος εχθές έστειλε πμ σε γνωστό μέλος ρωτώντας πως είναι η Νταιάνα στο δωμάτιο.
Φυσικά ο φίλος του είπε πως έχει ανεβάσει κριτική (ψεύτικη) και έχασε τα λόγια του.
Φυσικά και του αξίζει να γίνει πορνορεπόρτερ.

:d-spam:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
σημερινή μήνη στοχευμένη καταδρομική με τον kervera καβαλα στον πορνοτιφόνα για να τιμηθεί η Άννα πίτσος
και επί την ευκαιρία περάσαμε επιλεκτικά από ορισμένα σπιτάκια

Φυλής 134Α : μια  Άννα εντελώς αδιάφορη για τα δικά μου γούστα ελαφρώς milf με πλαδαρό κώλο με απλό

Φυλής 109Β: η Άννα πίτσος μελαχρινό ομορφούλικο πιπίνι με ωραίο αδύνατο σωματάκι ανακοινώνεται απλό αλλα μέσα τα κάνει όλα και συμφέρει

Φυλής 59: η Ιζαμπέλα ψηλή κοπέλα  κορμάρα με απλό

Φυλής 67: η  Αλισια ξανθιά κορμάρα με ενισχυμένο μπροστινό σύστημα  με πέρασμα  από στούντιο στην λεωφόρο βουλιαγμένης  κάτι με χάλαγε στο πρόσωπο της χωρίς να είναι άσχημη με απλό

Φυλής 40 : ακόμα μια Άννα μια μελαχρινή αφρατοκοπέλα με φούλ

Φυλής 56: μια μελαχρινή κοπελίτσα με καλο σωματάκι δεν μας είπε το όνομα της η τσατσά αντικαθιστά την αδιάθετη Νικολέτα απλό

Διδύμου 8Β: η  Αννιτα μια ξανθιά κοπέλα με όφορφο πρόσωπο ελαφρώς γεματούλα όχι χοντρή αλλα με καμπύλες απλό

Φωκαίας 27Β: πήγαμε μπας και πετύχουμε επιτέλους την πειραιώτισσα που με έχει πρήξει ο kerveras αλλα ήταν η
Χριστίνα μια νεαρά μικρή στο μάτι αδύνατη με φούλ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθεσινή Απογευματινή (2η βάρδια) Έφοδο στην άδεια  Φυλής στις 19:00 περίπου και μετά από ένα διάλειμμα για μια μπύρα Έφοδος πάλι λίγο πριν την αλλαγή της 2ης βάρδια στην 3η στο  Μεταξουργείο της κινητικότητας με τελικό στόχο την Κατάθεση στο Ιάσωνος 33 στην Μαρία!

7B: Αλίνα, όμορφη γλυκιά παρουσία, ξανθιά με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ελαφρώς κοιλίτσα αλλά την κολακεύει, κανονικό βυζί και κώλος με πιασίματα αλλά όχι μεγάλος δίχως κυτταρίτιδα,

Αν κούρασα ζητώ συγγνώμη... Βοήθειά μας!

Μπράβο για την αληθινή ενημέρωση και να πω ότι η Αλίνα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά!
Δεν την βλέπω για πολύ....την λυπήθηκα προχθές,ήθελα να περάσω αλλά προτίμησα την Λίζα Φ.54 που είναι κούκλα. :zfuck:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μπράβο για την αληθινή ενημέρωση και να πω ότι η Αλίνα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά!
Δεν την βλέπω για πολύ....την λυπήθηκα προχθές,ήθελα να περάσω αλλά προτίμησα την Λίζα Φ.54 που είναι κούκλα. :zfuck:
Ευχαριστώ πολύ τύπε μου! Η Αλίνα είναι απλά όμορφη και γλυκιά αλλά στην μοντελο-αλυσίδα που λέμε δεν κολλάει και τόσο μπορείς να πεις, ειδικά αν μπούμε σε διαδικασία της σύγκρισης με τις γνωστές πλην Ορόρας, αλλά από την άλλη πρέπει ως μαγαζί γωνία να έχει ποικιλία! Όμως αίσθηση μου και ίσως και δική σου από ότι έγραψες είναι πως δεν πρέπει να τραβάει και πολύ και να έχει πέραση... Θα δείξει!

Φυλής 56: μια μελαχρινή κοπελίτσα με καλο σωματάκι δεν μας είπε το όνομα της η τσατσά αντικαθιστά την αδιάθετη Νικολέτα απλό
Μάλλον την Ορόρα θα είδες... αν κάνω λάθος ας διορθωθώ!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι η νταιανα απ την χθεσινή μισάωρη συνεύρεση μας μου έκανε μελνια στον αριστερό λοβο του αυτιου  μου,να φανταστείτε εγω την σταμάτησα αν την άφηνα την είχα ικανή να μου το ματωσει,γι αυτό προσοχή στην συγκεκριμένη ειναι επικίνδυνη.....αλλά δεν την άφησα έτσι της τσίμπησα επίτηδες τις ρωγες της μιας και ξέρω ότι εκεί την πονάει...για άλλη μια φορά σας το λέω μην την αφήσετε να σας ΔΑΓΚΩΣΕΙ...

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι η νταιανα απ την χθεσινή μισάωρη συνεύρεση μας μου έκανε μελνια στον αριστερό λοβο του αυτιου  μου,να φανταστείτε εγω την σταμάτησα αν την άφηνα την είχα ικανή να μου το ματωσει,γι αυτό προσοχή στην συγκεκριμένη ειναι επικίνδυνη.....αλλά δεν την άφησα έτσι της τσίμπησα επίτηδες τις ρωγες της μιας και ξέρω ότι εκεί την πονάει...για άλλη μια φορά σας το λέω μην την αφήσετε να σας ΔΑΓΚΩΣΕΙ...

Τραγικο θα μπορουσες απλα να τις πεις να σταματησει... Ελληνικα δεν γνωριζε?  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...για άλλη μια φορά σας το λέω μην την αφήσετε να σας ΔΑΓΚΩΣΕΙ...
URL]]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι η νταιανα απ την χθεσινή μισάωρη συνεύρεση μας μου έκανε μελνια στον αριστερό λοβο του αυτιου  μου,να φανταστείτε εγω την σταμάτησα αν την άφηνα την είχα ικανή να μου το ματωσει,γι αυτό προσοχή στην συγκεκριμένη ειναι επικίνδυνη.....αλλά δεν την άφησα έτσι της τσίμπησα επίτηδες τις ρωγες της μιας και ξέρω ότι εκεί την πονάει...για άλλη μια φορά σας το λέω μην την αφήσετε να σας ΔΑΓΚΩΣΕΙ...

έπρεπε να τις ρίξεις και δύο ξυλιές στον κώλο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Τραγικο θα μπορουσες απλα να τις πεις να σταματησει... Ελληνικα δεν γνωριζε?  :2funny:
Οταν της το πα ήταν πλέον αργά,δεν με δαγκωσε μόνο εκεί και στο κάτω χείλος με δαγκωσε,ασε που μου είπε ότι κόλλησε ερπη απο μένα στο στόμα  :S :S

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Οταν της το πα ήταν πλέον αργά,δεν με δαγκωσε μόνο εκεί και στο κάτω χείλος με δαγκωσε,ασε που μου είπε ότι κόλλησε ερπη απο μένα στο στόμα  :S :S

Μαλιστα... τι να πω !!!

Επισκέπτης
Η Ορόρα λείπει αυτές τις μέρες. Αν γύρισε σήμερα θα βαρέσω το κεφάλι μου στα ντουβάρια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αφού διαβάσαμε τα χειρότερα,να πούμε ότι είχαμε στο Φ.54 νέα κοπέλα με το όνομα Έλενα.
Αδύνατο πιπίνι μελαχρινό. :o

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom