Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (35 μέλη και 249 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κατεβηκα   στην  Αθηνα  για  κατι  δουλειες  και  παρκαρα  στην  κωνσταντινουπολεως  ..........

Γυρνωντας  για  να  παρω  το  αμαξι  να   φυγω  εκανα  μια  παρακαμψη  και  πηγα  στα  μπουρδελακια

στο  166α  και  166β.........στο  β  λοιπον  ηταν  3  ρωσιδες  μιλφ  εκ  των  οποιων  η  μια  ηταν

η  Γιουλια  πρωην  μασατζου  που  την  εχω  πετυχει  προσφατα  στο   Πλατειας  Αμερικης  1........

Αν  αφησε  το  μασαζ  κριμα  γιατι  ηταν  απο  τις  καλυτερες  που  εχω  παει.............

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
σημερα και οχι μονο εψαχνα βυζαρες σε κανονικο κορμι...σε μια μικρη αναζητηση του 10ρικου...δηλαδη μεταξουργειο ανακαλυψα στο  Κολωνού 11Α ενα προμιλφ (δεν το εχω ξαναδει) με αγρια χαρακτηριστικα προσωπου (προς στιγμην νομιζα τραβελος) αλλα με απιστευτες φυσικες βυζαρες νουμερο 3...με λευκο δερμα...και ικανοποιητικες επιδοσεις...παντα για τα επιπεδα του μεταξουργειου...θα δουλευει μεχρι το πρωι...οσοι πιστοι προσελθετε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
images

Σήμερα το απόγευμα ως άλλος Captain Kronos, Vampire Hunter μαζί με τον πιστό βοηθό μου εξόρμησα τα Καρπάθια της Φυλής σε αναζήτηση νεαρής ιερόδουλης-vampire για να εξολοθρεύσω. Ας δούμε τι πέτυχα:

images

ξεκινάμε από τα ομιχλώδη λιβάδια της Φωκαίας:

images

Φωκαίας 27Β στον όροφο είδα την μουνάρα Έλενα, αλλά όχι η γνωστή, μου φάνηκε διαφορετική, καστανομάλλα με σγουρό μαλλί και πιο πεσμένο βυζί.
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο είδαμε μια pro-milf ψηλή ξανθιά με κάπως άχαρο σώμα.
Φωκαίας 27Β Ξανθιά νεαρή ψηλόλιγνη Άνκα λιγότερο βαριεστημένη
Φωκαίας 25Α Η ζουμερή πιτσιρίκα Ανδριάννα που είχα δει την προηγούμενη φορά. Στην φάτσα μου μοιάζει με την Κεφαλογιάννη
Φωκαίας 24 Πούστης τσάτσος Άρης παρουσίασε μια άχαρη κοπελίτσα, ψηλή με σκούρα μαλλιά πιασμένα πίσω. Έμοιαζε με παραδουλεύτρα, βαριεστημένη και άπειρη παρόλο που κάνει φούλ πρόγραμμα τα πάντα όλα.
Φωκαίας 19 Μαριάννα. Σώμα/πρόσωπο σαν Ιταλίδα πορνοστάρ.
Φωκαίας 17Α Μελαμψό δέρμα σκούρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά και άχαρο κώλο.

Αφού τελειώσαμε με την Φωκαίας προχωρήσαμε στις παρυφές των Καρπαθίων της Φυλής:

images

Φυλής 200 Άχαρη κόρη του καπελά, Έλενα, παρολα αυτά έγινε γενναία κατάθεση εκ μέρους μου. Θα ακολουθήσει κριτική
Διδύμου 8Β νεαρή μελαχρινή γεματούλα. Ωραίο πρόσωπο αλλά φαινόταν άπειρη και ντροπαλή. Μόνο για όσους θέλουν εφηβικούς έρωτες.
Διδύμου 8Α To δυναμικό δύο-στούντζες που είχα δει την προηγούμενη φορά. Συναγωνιστής μόλις κατάλαβε ποιές είναι αποχώρησε αϊδιασμένος.
Διδύμου 7Α Ξανθιά έκφυλη πορνοστάρ. Δυναμικός βοηθός κατέθεσε.  :rockon: :rockon:

Φυλής 86Β νεαρή με ωραίο σώμα, μελαχρινή, ωραίο στρογγυλό προσωπάκι κάπως ξινή.
Φυλής 86Α Η Μάγδα που είχα καταθέσει πριν κάτι μέρες.
Φυλής 84Β Ψηλή, λιγερόκορμη μελαχρινή, Μόνικα. Μιλάει πολύ και με τόνο σαν να κάνει εμπορική συμφωνία. Κάνει και παρτούζα!!!
Φυλής 84Α να πώ την αμαρτία μου δεν θυμάμαι... :think: :think:
Φυλής 80 ναζριάρα ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τον λαιμό. Αρκετά καυλιάρα αν και κάπως άχαρα σχηματισμένο σώμα.
Φυλής 74 Στο ένα μια μετρίου αναστήματος καστανόξανθη με μπουκλέ μαλλί πιασμένο όμως. Εμφανίσιμη. Δίπλα λιγερόκορμη μελαχρινή με ίσιο μαύρο μαλλί και αλογομούρα. Αν και μου άρεσε δεν πέρασα.
Φυλής 71Α Στεφανία. Καστανομάλλα νταρτνάνα με τατουάζ κινέζικα ιδεογράμματα στην πλάτη. Άραγε τι να λένε;
Φυλής 71Β μικροκαμωμένη τσιγγάνα με μέτριο πρόσωπο. Σκούρο μαλλί/δέρμα. Η τσατσά την παρουσίαζε με τα καλύτερα λόγια. Να θυμίσω ότι πρίν κανα μήνα τις φώναζε όσο ήταν δωμάτιο και αφού βγήκε. Μαύρο λόγω τσατσάς.
Φυλής 69Β Μελαχρινή με αριστοκρατικό classy πρόσωπο, αδύνατο γυμνασμένο κορμί. Ωραία παρουσία.
Φυλής 67 [move]*Ας αλλάξει φώτο γιατί έχει υποστεί ανακαίνιση η είσοδος*[/move]. Ξανθιά πορνοστάρ με βυζάρες. Φιδίσιο κορμί, σωστός πειρασμός!!!
Φυλής 65Β ψηλή ξερακιανή ξανθιά. Προσπεράσαμε!!
Φυλής 65Α ένα δάκρυ και αναμνήσεις!!

Φυλής 66Α Ρεγγίνα αν θυμάμαι καλά. Μουάνρα μελαχρινή, έκφυλο σώμα/πρόσωπο. Ο πιστός σύντροφος/βοηθός μου την χαρακτήρισε ως "αγχωτική"
Φυλής 66Δ Σάρα που σαρώνει. Pro-milf με καστανό ίσιο μαλλί, ψηλή, κορμάρα, μουνάρα.  :rockon: :rockon:
Φυλής 59 ανοιχτό αν και πρίν είχε σφραγιστεί. Μελαχρινή, ψηλή ψαρομούρα. Φύγαμε!
Φυλής 61 η ίδια  λατινοαμερικάνα κοπελίτσα με το ζουμερό σώμα  και το αραπινέ μαλλί (μπούκλες). Επίσης το ίδιο βαριεστημένο σαλονάρισμα.
Φυλής 56 Μουνάρα Νταϊάν. Γνωστή σε όλους φαντάζομαι.
Φυλής 54Β Δύο κοπέλες: μια κοντή καστανομάλλα με μπουκλέ μαλλί και κουνιστό σαλονάρισμα και μια πιο ψηλή με ίσιο καστανό επίσης μαλλί. Πιτσιρίκες αμφότερες. Ωραίες μουνίτσες!
Φυλής 109Β Η γνωστή σε όλους Άννα
Πιπίνου 65Β Η ψηλή αδύνατη μουνάρα Κωνσταντίνα που είχα δεί στο Φ109Β πριν λίγες μέρες. Δεν θα μου ξεφύγει!!!
Αχιλλέως 48Β (& Μαραθώνος) περίμενα να δώ την Αλεξάνδρα πιπίνακι από Διδύμου 8Α αλλά πέτυχα μια μάλλον τσιγγάνα γεματούλα με ωραίο πρόσωπο.
Φυλής 109Α Επιτέλους έφτασα στον στόχο μου.
images

Αν και πήγαινα για την βυζαρού που είδα την προηγούμενη φορά πέτυχα το γνωστό βαμπίρ Τζούλια Βον Κάρνστεϊν. Φυσικά έπρεπε να την αντιμετωπίσω. H Τζούλια μπήκε σφαιράτη στο δωμάτιο χορεύοντας ένα ηδονιστικό χωρό. Επέσε πάνω μου λέγοντας:
"Είμαι vampire και θα σου πιώ το αίμα"!!!
"Αυτό θα το δούμε βδέλυγμα του Σατανά" απάντησα από μέσα μου την ώρα που μου έδινε μικρές δαγκωματιές στο στήθος. Φυσικά δεν έπρεπε να υποκύψω. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος αλλά ως Kaptain Dawn επίσημος κυνηγός βαμπίρ έπρεπε να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Ξεθηκάρωσα το ασημένιο ξίφος μου και ετοιμάστηκα για μάχη:
images

Η μάχη ήταν δύσκολη καθότι ο εχθρός πανίσχυρος. Την έστησα στα τέσσερα αφού γεύτηκε το ατσάλι μου και ξεκίνησα να δίνω απανωτές σπαθιές! Αφού κατάλαβα ότι την είχα εξουθενώσει την γύρισα και συνέχισα της αστραπιαίες μου επιθέσεις ώσπου ο εχθρός έπεσε!!
Η νίκη ήταν θριαμβευτική:
http://[URL unfurl="true"]www.shaolinchamber36.com/images/CaptainKronos-1.jpg[/img[/URL]]
Άσπρα περιστέρια πέταγαν πίσω από κάθε μου βήμα. Η Τζούλια Βον Κάρνστεϊν θεραπεύτηκε και μπορεί πλέον να εργαστεί σαν κανονική ιερόδουλη. Για να το γιορτάσουμε χόρεψε έναν ακόμα ηδονικό χορό ηδονής.
Εφύγα ευχαριστημένος μην περιμένοντας εύσημα για το κατόρθωμα μου. Ταξίδεψα στο ηλιοβασίλεμα αναλογιζόμενος τι άλλες περιπέτειες με περιμένουν:
[img]http://4.bp.blogspot.com/-eBi3QKyCymE/ULMypg8LtwI/AAAAAAAAFC0/18-XOobl9yI/s400/%CE%9F+Kronos+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
σημερα και οχι μονο εψαχνα βυζαρες σε κανονικο κορμι...σε μια μικρη αναζητηση του 10ρικου...δηλαδη μεταξουργειο ανακαλυψα στο   Κολωνού 11Α ενα προμιλφ (δεν το εχω ξαναδει) με αγρια χαρακτηριστικα προσωπου (προς στιγμην νομιζα τραβελος) αλλα με απιστευτες φυσικες βυζαρες νουμερο 3...με λευκο δερμα...και ικανοποιητικες επιδοσεις...παντα για τα επιπεδα του μεταξουργειου...θα δουλευει μεχρι το πρωι...οσοι πιστοι προσελθετε
μισελ με 15 ευρω
ασπρο δερμα δεν τη λες
μελαχροινη του κερατα ειναι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
πολυ ωραια εικονογραφημενη ενημερωση Dawn!!! :thumbsup:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Απορώ, αφού είμαστε (κουτσά - στραβά) μια ευχάριστη παρέα, απασχολούμενοι με το πιο όμορφο, σεξυ, ερωτικό χόμπι,
Τι στο διάολο μας πιάνει και αρχίζουμε τις παρεξηγήσεις . . . . ..  . .για μαλακίες ! ! ! ? ? ? ?
Ελα ντε?? :(

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Αλκιβιαδου 16α πατριτσια φουλ, δεν την ειδα αλλα υποθετω οτι ειναι η γνωστη μιλφ
            β κατερινα φουλ,μαυρομαλλα μιλφ με ωραιο παραστημα και σωμα
            γ τζουλιανα φουλ,ξανθουλα αλβανοτσεχα  που εμφανιζοταν στη φυλης την προηγουμενη περιοδο.
φωκαιας 27Α  ναταλια πρωην αλκιβιαδου 16Β,κοντο κοκκινο μαλλι παραπανω κιλα φουλκαι εδω.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πολλά συγχαρητήρια στον άξιο Captain Dawn.
Σου εύχομαι ολόψυχα: πάντα τέτοιες επιτυχείς εκστρατείες ! ! !

Ας κάνουμε όμως και μερικές επισημάνσεις . . .

Σήμερα το απόγευμα ως άλλος Captain Kronos, Vampire Hunter μαζί με τον πιστό βοηθό μου εξόρμησα τα Καρπάθια της Φυλής σε αναζήτηση νεαρής ιερόδουλης-vampire για να εξολοθρεύσω. Ας δούμε τι πέτυχα:

Φωκαίας 27Β 25β Ξανθιά νεαρή ψηλόλιγνη Άνκα λιγότερο βαριεστημένη
Φωκαίας 17Α Μελαμψό δέρμα σκούρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά και άχαρο κώλο. [glow=red,2,300]Ιζαμπέλα[/glow]
Διδύμου 8Α To δυναμικό δύο-στούντζες που είχα δει την προηγούμενη φορά. [glow=red,2,300]Χριστίνα με φουλ & Κάρμεν/Ελίζα με περούκα και απλό (ίσως τρανσ).[/glow]
Φυλής 86Β νεαρή με ωραίο σώμα, μελαχρινή, ωραίο στρογγυλό προσωπάκι κάπως ξινή. [glow=red,2,300]Ανδριάννα ?[/glow]
Φυλής 80 ναζριάρα ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τον λαιμό. Αρκετά καυλιάρα αν και κάπως άχαρα σχηματισμένο σώμα. [glow=red,2,300]Άννα-Μαρία με φουλ ?[/glow]
Φυλής 74 Στο ένα μια μετρίου αναστήματος καστανόξανθη με μπουκλέ μαλλί πιασμένο όμως. Εμφανίσιμη. Δίπλα λιγερόκορμη μελαχρινή με ίσιο μαύρο μαλλί και αλογομούρα. Αν και μου άρεσε δεν πέρασα. [glow=red,2,300]Ρομπέρτα ?[/glow]
Φυλής 71Β μικροκαμωμένη τσιγγάνα με μέτριο πρόσωπο. Σκούρο μαλλί/δέρμα. Η τσατσά την παρουσίαζε με τα καλύτερα λόγια. Να θυμίσω ότι πρίν κανα μήνα τις φώναζε όσο ήταν δωμάτιο και αφού βγήκε. Μαύρο λόγω τσατσάς. [glow=red,2,300]Μπιάνκα[/glow]
Φυλής 69Β Μελαχρινή με αριστοκρατικό classy πρόσωπο, αδύνατο γυμνασμένο κορμί. Ωραία παρουσία. [glow=red,2,300]Μάγια ?[/glow]
Φυλής 67 [move]*Ας αλλάξει φώτο γιατί έχει υποστεί ανακαίνιση η είσοδος*[/move]. Ξανθιά πορνοστάρ με βυζάρες. Φιδίσιο κορμί, σωστός πειρασμός!!! [glow=red,2,300]Αλίσια[/glow]
Φυλής 65Β ψηλή ξερακιανή ξανθιά. Προσπεράσαμε!! [glow=red,2,300]Άντζελα ?[/glow]
Φυλής 66Α Ρεγγίνα Ρενάτα αν θυμάμαι καλά. Μουάνρα μελαχρινή, έκφυλο σώμα/πρόσωπο. Ο πιστός σύντροφος/βοηθός μου την χαρακτήρισε ως "αγχωτική"
Φυλής 61 η ίδια  λατινοαμερικάνα κοπελίτσα με το ζουμερό σώμα  και το αραπινέ μαλλί (μπούκλες). Επίσης το ίδιο βαριεστημένο σαλονάρισμα. [glow=red,2,300]Τζούλια[/glow]
Φυλής 54Β Δύο κοπέλες: μια κοντή καστανομάλλα με μπουκλέ μαλλί και κουνιστό σαλονάρισμα [glow=red,2,300]Αρούρα[/glow] και μια πιο ψηλή με ίσιο καστανό επίσης μαλλί. [glow=red,2,300]Τζούλια[/glow] Πιτσιρίκες αμφότερες. Ωραίες μουνίτσες!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μήπως εννοείς Φυλής 40 ;  :think:

όχι μιλάω για το ακριτικό μπουρδελάκι στο νο.200 κοντά στην Αγίου Μελετίου. Είναι αλυσίδα με το Μαγνησίας 11 και βρίσκεις κοπέλες να δουλεύουν και στα δύο. Τα απογεύματα παίζει εδώ και πολύ καιρό η Έλενα και πιο παλιά η Λουϊζα.

Διδύμου 8Α To δυναμικό δύο-στούντζες που είχα δει την προηγούμενη φορά. Χριστίνα με φουλ & Κάρμεν/Ελίζα με περούκα και απλό (ίσως τρανσ).

δεν νομίζω να είναι τρανς. Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Παρασκευή βραδάκι , βόλτα(20.00-22.00)μαζί με τον billy13...

Αλκιβιάδου 16α Πατρίτσια ξανθιά μίλφογκίλφ με ατσούπμαλο σώμα και 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό  και κώλο.
Αλκιβιάδου 16β Κατερίνα μελαχρινή κατσαρομάλλα μίλφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό και κώλο.
Αλκιβιάδου 16γ Τζουλίαννα ξανθιά γεματούλα με 2άρια βυζία , με ακα και κώλο.
Ιουλιανού 71 Ινγκα ξανθιά χοντρή μιλφογκίλφ με 3άρια ,απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά γκιλφ με κανονικό σώμα και 2άρι ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Διδυμου 27 Πατρίτσια μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5 άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 20 Εβελίνα ξανθιά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , με ακα (την τίμησε ο billy με πολύ καλές εντυπώσεις)
Διδύμου 18α Αλίονα ξανθό γκίλφ με κανονικό σώμα και σιλικονάτα βυζία ,με ακα τλειωτικό.
Διδύμου 18β Αννα ξανθιά χοντρή με πράσινα μάτια και 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και κώλο.
Διδύμου 16 Λίλιαν ξανθοκάστανή μίλφ γεματούλα μικρό βυζί , με ακα και Νίκη ξανθιά γκίλφ κοντή κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Χριστίνα μελαχρινή κοντή πολύ λεπτή 1.5άρι βυζί στητό , με κώλο και Κάρμεν ξανθιά με μαύρες ανταύγειες λεπτή άβυζι με πολύ ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα με 30.
Διδύμου 8α Ελενα μελαχρινή πιτσιρίκα γεματούλα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7β κλειστό.
Διδύμου 7α Νικολέτα ξανθιά κοντή τούμπανο μούναρος , κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά θεϊκό κώλο ,απλό πρόγραμμα , σήμερα δεν είχε τους μαυρούς κύκλους κάτω απο τα μάτια όπως έγραψαν συναγωνιστές...
Φωκαίας 27Β πάνω Έλενα ξανθοκάστανο τούμπανο ζυμαράκι , βγαίνει ολόγυμνη κανονικό σώμα 3.5άρια βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Σοφία ξανθία ψηλή Ρωσίδα μίλφ με κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ναταλί(απο Διδύμου 18α) κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί μίλφ χοντρή με 2άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό και κώλο.
Φωκαίας 25β Ανκα η ξανθιά πανέμορφη μουνάρα , κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αντριάνα μελαχρινή με ίσιο μαλλί παχουλή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Μαρίνα καστανή με μαλλί μέχρι τον κώλο κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Αννα μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40 Αλεξάνδρα μελαχρινή κατσαρομάλλα με πιασηματάκια 2.5άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 54β Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα και Ορόρα καστανή κοντή κανονικό σώμα 3άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Νταϊάνα μελαχρινά  σ μαλλιά μέχρι κάτω απο τους ώμους λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα , αυτή την φορά έσπευσε να πιάσει την συζήτηση στον  billy ο οποίος στην κυριολεξία
την απαξίωσε...αυτή συνέχιζε να προσπαθεί να του κεντρίσει την προσοχή και κατέβασε το σέξι μπραζίλιαν εσώρουχο που φορούσε για να του δείξει την διαφορά στο δέρμα απο το μαύρισμα...  
Φυλής 66α Ρενάτα μελαχρινή  με κατσαρά μαλλία μέχρι τους ώμους με πράσινα μάτια κορμάρα...κανονικό σώμα 2άρι βυζί και υπέροχο κώλο , τατού χαμηλά στη μέση και χαμηλά στο στομάχι , απλό πρόγραμμα και ισπανική τελειωτική στα βυζιά , κατά τις 00.00 που σχόλασε και την είδαμε βγήκε με ένα πολύ κοντό σέξι τζήν σορτσάκι μπήκε στο αμάξι της(Audi A4)και μαρσάροντας έφυγε βιαστικά...
Φυλής 66δ Σάρα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζί , με ακα.
Φυλής 74 αριστερά  Ρομπέρτα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ,με κώλο.
Φυλής 74 δεξιά Αννα καστανή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο , σήμερα ανακοινώθηκε πάλι κώλος.
Φυλής 59 κάτω Εμμι ξανθοκάστανη με μιασηματάκια και 2άρι βυζί , με κώλο.
Φυλής 61 Τζούλια μελαχρινή κοντή κατσαρομάλλα με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Ανναμαρία η φολάρα , ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί με κώλο.
Φυλής 65β Αντζελίνα ξανθιά κανονικό σώμα ψηλή 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 69α Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Αντζέλα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο.
Φυλής 71 Μπιάνκα μελαχρινή τσιγγανόφατσα κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με ακα και κώλο.
Φυλής 71α Στεφανιά καστανή ψηλή νταρντάνα με 2άρι βυζί και κωλάρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α  Ρόζα καστανή με πολύ ενδιαφέρων πρόσωπο κανονικό σώμα με μικρά πιασηματάκια  2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Μόνικά νιάου νιάου καστανή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μάγδα(απο Φ74)μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ακα και κώλο.
Φυλής 86β Αντριάνα μελαχρινό πιπίνι φόλα , κοντή κανονικό σώμα 2άρι βυζί τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Τζούλια του xilnik μελαχρινή με κατσαρά μακρυά μαλλιά καονικό σώμα 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134 Βίκυ μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Τζέσικα ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β κλειστό.
Φυλής 136 καστανόξανθο κοντό παχουλό μίλφ με 2άρι ,απλό πρόγραμμα και μελαχρινή με κανονικό σώμα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65β Κωνσταντίνα η θεσσαλονικιά ...ξανθιά με κοντό μαλλί λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
αφού φάγαμε το γλυκάκι μας σε γνωστό μέρος συνάντησης γυρίσαμε και για 4ή φόρα σε μιά εβδομάδα πήρα Σάντρα στο Αλκαμένους 117...
γυρίσαμε στη Φυλής στο μεταίχμιο 2ής και 3ής βάρδιας...είδαμε την Νικολέτα να μας καληνυχτίζει με το πολύ ωραίο ντύσιμο στα άσπρα που είχε ενώ το παντελόνι διέγραφε την κωλάρα της , ο billy έκατσε
για να ρίξει ακόμα έναν πούτσο και εγώ έφυγα.
καλό ξημέρωμα  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
Φωκαίας 27Β στον όροφο είδα την μουνάρα Έλενα, αλλά όχι η γνωστή, μου φάνηκε διαφορετική, καστανομάλλα με σγουρό μαλλί και πιο πεσμένο βυζί.
η γνωστή ήταν η facebook
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο είδαμε μια pro-milf ψηλή ξανθιά με κάπως άχαρο σώμα.
Σοφία
Φωκαίας 24 Πούστης τσάτσος Άρης παρουσίασε μια άχαρη κοπελίτσα, ψηλή με σκούρα μαλλιά πιασμένα πίσω. Έμοιαζε με παραδουλεύτρα, βαριεστημένη και άπειρη παρόλο που κάνει φούλ πρόγραμμα τα πάντα όλα.
Νάτα
Φωκαίας 19 Μαριάννα. Σώμα/πρόσωπο σαν Ιταλίδα πορνοστάρ.
Μαρίνα
Φωκαίας 17Α Μελαμψό δέρμα σκούρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με σκληρά χαρακτηριστικά και άχαρο κώλο.
Αννα
Διδύμου 8Β νεαρή μελαχρινή γεματούλα. Ωραίο πρόσωπο αλλά φαινόταν άπειρη και ντροπαλή. Μόνο για όσους θέλουν εφηβικούς έρωτες.
Έλενα
Διδύμου 7Α Ξανθιά έκφυλη πορνοστάρ. Δυναμικός βοηθός κατέθεσε.  :rockon: :rockon:
Νικολέτα η μουνάρα
Φυλής 86Β νεαρή με ωραίο σώμα, μελαχρινή, ωραίο στρογγυλό προσωπάκι κάπως ξινή.
Αντριάννα
Φυλής 84Α να πώ την αμαρτία μου δεν θυμάμαι... :think: :think:
Ρόζα
Φυλής 80 ναζριάρα ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχρι τον λαιμό. Αρκετά καυλιάρα αν και κάπως άχαρα σχηματισμένο σώμα.
Ανναμαρία
Φυλής 74 Στο ένα μια μετρίου αναστήματος καστανόξανθη με μπουκλέ μαλλί πιασμένο όμως. Εμφανίσιμη. Δίπλα λιγερόκορμη μελαχρινή με ίσιο μαύρο μαλλί και αλογομούρα. Αν και μου άρεσε δεν πέρασα.
Αννα και Ρομπέρτα
Φυλής 71Β μικροκαμωμένη τσιγγάνα με μέτριο πρόσωπο. Σκούρο μαλλί/δέρμα. Η τσατσά την παρουσίαζε με τα καλύτερα λόγια. Να θυμίσω ότι πρίν κανα μήνα τις φώναζε όσο ήταν δωμάτιο και αφού βγήκε. Μαύρο λόγω τσατσάς.
Μπιάνκα
Φυλής 69Β Μελαχρινή με αριστοκρατικό classy πρόσωπο, αδύνατο γυμνασμένο κορμί. Ωραία παρουσία.
Αντζέλα
Φυλής 67 [move]*Ας αλλάξει φώτο γιατί έχει υποστεί ανακαίνιση η είσοδος*[/move]. Ξανθιά πορνοστάρ με βυζάρες. Φιδίσιο κορμί, σωστός πειρασμός!!!
Αντίνα φόλα
Φυλής 65Β ψηλή ξερακιανή ξανθιά. Προσπεράσαμε!!
ξερακιανή δεν την λές πάντως...Αντζέλικα
Φυλής 66Α Ρεγγίνα αν θυμάμαι καλά. Μουάνρα μελαχρινή, έκφυλο σώμα/πρόσωπο. Ο πιστός σύντροφος/βοηθός μου την χαρακτήρισε ως "αγχωτική"
Ρενάτα
Φυλής 59 ανοιχτό αν και πρίν είχε σφραγιστεί. Μελαχρινή, ψηλή ψαρομούρα. Φύγαμε!
ξανθοκάστανη Εμμυ , ψαρομούρα όντως...
Φυλής 61 η ίδια  λατινοαμερικάνα κοπελίτσα με το ζουμερό σώμα  και το αραπινέ μαλλί (μπούκλες). Επίσης το ίδιο βαριεστημένο σαλονάρισμα.
Τζούλια
Φυλής 54Β Δύο κοπέλες: μια κοντή καστανομάλλα με μπουκλέ μαλλί και κουνιστό σαλονάρισμα και μια πιο ψηλή με ίσιο καστανό επίσης μαλλί. Πιτσιρίκες αμφότερες. Ωραίες μουνίτσες!
Ορόρα και Τζούλια
ωραίος  :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
όχι μιλάω για το ακριτικό μπουρδελάκι στο νο.200 κοντά στην Αγίου Μελετίου. Είναι αλυσίδα με το Μαγνησίας 11 και βρίσκεις κοπέλες να δουλεύουν και στα δύο. Τα απογεύματα παίζει εδώ και πολύ καιρό η Έλενα και πιο παλιά η Λουϊζα.

δεν νομίζω να είναι τρανς. Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει.
όχι ρε τι τράνς , καμιά σχέση απλά είναι ασχημομούρα.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Ρωτάω άν η Εβελίνα της διδύμου είναι αυτή που δούλευε Αγκύρας

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom