Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (5 μέλη και 151 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Στο 117 δεν κάνουν ελεύθερα κλπ? Ξεκίνησε η Μαρία τα ελεύθερα ?

Ο φίλος εννοεί 113, εκεί ήταν σήμερα, την πήρα και εγώ. Επίσης και το Παρασίου είναι 36 και όχι 136. Ακάποτα, δεν κάνει η τρελοκοτσιδού, από όσο ξέρω.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Η θεία Μελίνα από Τροφωνίου και Καλύμνου και η Κατερίνα η κοντούλα με το κοντό πολύ ανοιχτό ξανθό μαλλί από διάφορα στουντιο, Καλύμνου και Διδύμου, που δουλεύουν αυτόν τον καιρό;

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
η πρωινη βαρδια τι ωρα τελιωνει??

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Για οποιον ψαχνει τη Βικτορια η Βικη απο Διδυμου. 16 ειναι τωρα Λιοσιων 76 στο ισογεο στην αυλη. Καθε μερα απογευματινη εκει θα ειναι
Φιλε μπραβο για την ανακαλυψη σου.Περασα σημερα απογευμα και φορουσε ενα υπεροχο σεξυ σετ εσωρουχων μαζι με κατι πολυ καυλιαρικες γοβες.Μπηκα στο δωματιο σφαιρατος και περασαμε υπεροχα,το κοριτσι πεταγε κυριολεκτικα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο φίλος εννοεί 113, εκεί ήταν σήμερα, την πήρα και εγώ. Επίσης και το Παρασίου είναι 36 και όχι 136. Ακάποτα, δεν κάνει η τρελοκοτσιδού, από όσο ξέρω.
Ποτέ δεν κανει ακαποτα η Μαρια παιδες, μην μπαινετε καν στον κοπο να την ρωτησετε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την ελενη που πηρε μεταγγραφη στην φωκαιας την δοκιμασε κανεις ?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μάγκες σήμερα πήγα στη Μαρία την Τρελοκοτσιδού και έχω να πω ένα πράγμα: Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φήμη. Αρχικά μπήκα Παρασίου 136, όπου λέγανε οι συναγωνιστές ότι δουλεύει, αλλά η τσατσά μου είπε ότι εκεί εργάζεται μόνο Δευτέρα-Τρίτη-Παρασκευή-Σάββατο, οπότε κι εγώ αποχώρησα άπρακτος. Για να μην πάει όμως τελείως χαμένη η τσάρκα μου, λέω, δεν κάνω μια βόλτα και από Αλκαμένους 117 που είναι κοντά; Και μα την τύχη μου, η τρελοκοτσιδού ήταν εκεί πέρα! Φοβερή εμπειρία που συστήνεται ανεπιφυλάκτως. Δεν το καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε μπουρδέλο με πουτάνα, τόσο απλά.
Δεν ηταν κατα τυχη, στο 113 ομως εννοεις και οχι στο 117. Η Μαρια δουλευει στο 113, καθε πεμπτη και Κυριακη πρωινα και Δευτερα βραδυ,εδω και πολυ καιρο...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Η θεία Μελίνα από Τροφωνίου και Καλύμνου και η Κατερίνα η κοντούλα με το κοντό πολύ ανοιχτό ξανθό μαλλί από διάφορα στουντιο, Καλύμνου και Διδύμου, που δουλεύουν αυτόν τον καιρό;
Η Κατερινα καποια πρωινα,εμφανιζεται Διδ 8β..

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι οι περισσότερες κριτικές αφορούν τέτοια έρχεται σε αντίθεση με το ότι δεν έχουμε δεν δίνουμε τα λεφτά.
Συγκρίνεις τα στούντιο με τα μπουρδέλα από άλλη οπτική γωνία,τα στούντιο για΄μένα αξίζουν και με το παραπάνω μόνο όταν η κοπέλα που δουλεύει εκεί
είναι απλά θεά(bibelot)και απέχει(πρέπει να απέχει)παρασάγγας από τις λοιπές των μπουρδέλων σχεδόν σε όλα στον μέσο όρο.
Όταν είναι σεξοβόμβα στο κρεβάτι,προσαρμόζεται στον κάθε πελάτη,έχει αλεγκραρία(κέφι)για την δουλειά,είναι κουανξά(ναζιάρα)
και με κάνει να την ντεζιράρω(επιθυμώ),εκεί να τα δώσω με τα μπούνια-μάλιστα..
Αν όμως είναι κοζά-στακοζά(έτσι κι έτσι)δεν υπάρχει λόγος(τουλάχιστον για΄μένα).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Συγκρίνεις τα στούντιο με τα μπουρδέλα από άλλη οπτική γωνία,τα στούντιο για΄μένα αξίζουν και με το παραπάνω μόνο όταν η κοπέλα που δουλεύει εκεί
είναι απλά θεά(bibelot)και απέχει(πρέπει να απέχει)παρασάγγας από τις λοιπές των μπουρδέλων σχεδόν σε όλα στον μέσο όρο.
Όταν είναι σεξοβόμβα στο κρεβάτι,προσαρμόζεται στον κάθε πελάτη,έχει αλεγκραρία(κέφι)για την δουλειά,είναι κουανξά(ναζιάρα)
Αν όμως είναι κοζά-στακοζά(έτσι κι έτσι)δεν υπάρχει λόγος(τουλάχιστον για΄μένα).
Ποια είναι η λάθος οπτική γωνία; Στα στούντιο για μένα τουλάχιστον οι μισές είναι μέτριες και ανίκανες να σε καβλώσουν, ενώ από την άλλη υπάρχουν κάμποσα μπουρδέλα με "στουντιακό" επίπεδο υπηρεσιών. Το μόνο στο οποίο υπερτερούν τα στούντιο είναι η καθαριότητα και οι διακόσμηση που για μένα δεν αποτελούν καν καθοριστικούς παράγοντες.

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ποια είναι η λάθος οπτική γωνία; Στα στούντιο για μένα τουλάχιστον οι μισές είναι μέτριες και ανίκανες να σε καβλώσουν, ενώ από την άλλη υπάρχουν κάμποσα μπουρδέλα με "στουντιακό" επίπεδο υπηρεσιών. Το μόνο στο οποίο υπερτερούν τα στούντιο είναι η καθαριότητα και οι διακόσμηση που για μένα δεν αποτελούν καν καθοριστικούς παράγοντες.
Δεν ανέφερα πουθενά την λέξη "λάθος" αλλά την λέξη "άλλη",μάλλον δεν κατάλαβες το πότε(και μόνο πότε)
ισχύει για΄μένα το στούντιο,απλά μην κολλάς στις τιμές.
Αυτή είναι η παγίδα..είναι τελείως διαφορετικό το σταθερό πελατολόγιο εκεί από το σταθερό πελατολόγιο των μπουρδέλων.
Ξέχνα τις τιμές γιατί δεν θα αλλάξουν ποτέ όπως και δεν άλλαξαν ποτέ μέχρι τώρα.
Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι,όσον αφορά το θέμα υπηρεσιών που συσχέτισες..περίπου έτσι είναι.
Μόνο αν οι κοπέλες εκεί πληρούν εξαιρετικές προδιαγραφές και απέχουν παρασάγγας του μέσου όρου των αντίστοιχων στα μπουρδέλα
δικαιολογούν το 80άρι-100άρι-150άρι,δηλαδή να είναι σαν "σπιτωμένα"(και όχι μετακινούμενα)"τούμπανα" call-girls.
Αλλιώς δεν έχει νόημα(για'μένα).

Τις γλάστρες,τα ποτάκια και τα φωτιστικά ούτε εγώ τα υπολογίζω,άλλοι όμως θέλουν και τα πληρώνουν  :thumbsup:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
χαχαχαχα τι ορολογίες είναι τούτες! τουλάχιστον τις μετέφρασες και βγάλαμε νόημα!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Δεν ανέφερα πουθενά την λέξη "λάθος" αλλά την λέξη "άλλη",μάλλον δεν κατάλαβες το πότε(και μόνο πότε)
ισχύει για΄μένα το στούντιο,απλά μην κολλάς στις τιμές.
Αυτή είναι η παγίδα..είναι τελείως διαφορετικό το σταθερό πελατολόγιο εκεί από το σταθερό πελατολόγιο των μπουρδέλων.
Ξέχνα τις τιμές γιατί δεν θα αλλάξουν ποτέ όπως και δεν άλλαξαν ποτέ μέχρι τώρα.
Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι,όσον αφορά το θέμα υπηρεσιών που συσχέτισες..περίπου έτσι είναι.
Μόνο αν οι κοπέλες εκεί πληρούν εξαιρετικές προδιαγραφές και απέχουν παρασάγγας του μέσου όρου των αντίστοιχων στα μπουρδέλα
δικαιολογούν το 80άρι-100άρι-150άρι,δηλαδή να είναι σαν "σπιτωμένα"(και όχι μετακινούμενα)"τούμπανα" call-girls.
Αλλιώς δεν έχει νόημα(για'μένα).

Τις γλάστρες,τα ποτάκια και τα φωτιστικά ούτε εγώ τα υπολογίζω,άλλοι όμως θέλουν και τα πληρώνουν  :thumbsup:
ουσιαστικά δε διαφωνείτε και λέτε το ίδιο πράγμα και συμφωνώ και γω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom