Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (37 μέλη και 300 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Για την Ιωάννα στο Φυλής 54 ποια η γνώμη σας;
Το ξανθό στο δίπλα πως το λένε; Ποια η γνώμη σας;
H Ιωάννα είναι η ψηλή (πάνω από 1,80) η αδύνατη από την ρουμανία. Αν είναι αυτή, τότε να γνωρίζετε ότι η κοπέλα έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα πεζοδρόμιο στη Βάθης και συγκεκριμένα στη συμβολή Αριστοτέλους και Καποδιστρίου κοντά στο Elysium.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
H Ιωάννα είναι η ψηλή (πάνω από 1,80) η αδύνατη από την ρουμανία. Αν είναι αυτή, τότε να γνωρίζετε ότι η κοπέλα έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα πεζοδρόμιο στη Βάθης και συγκεκριμένα στη συμβολή Αριστοτέλους και Καποδιστρίου κοντά στο Elysium.
Ωραία γκόμενα,πάντως.... :s&m_1:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
πραγματικα εχω βγαλει ολο μου το κομπλεξ και ολο μου το απωθημενο για τα γυναικεια ποδια με την ιωαννα απο κωλονου 30β

της πρωτες 2-3 φορες ειχα αμηχανια

αλλα εδω και 4-5 σερι εχω βγαλει ολο μου το αχτι.. χιλια δυο παιχνιδια εχουμε κανει..

κριμα που θα φυγει σε κανα μηνα..
την είχα πάρει προ μηνών κλασικά στην Κολωνού! πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο και από υπηρεσίες σχετικά καλές για Μετάξι! (Για Φυλής στο εικοσάρικο ούτε καν αν ήταν)!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Την Ιωάννα τη θεωρώ εξαιρετικά όμορφη. Σε μένα τουλάχιστον είχε μια χαρά συμμετοχή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν κάνει έξτρα εκτός από 69.
δεν μου είχε γεμίσει το μάτι σε σχέση με την Γιάννα το πρωί... άμα ήταν και του πεζοδρομίου όπως λες έπεσε και στη πόρνο λίστα προτεραιότητας!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.969
Πόντοι
46.232
:think:

Δηλαδή εσύ από όσα έγραψα κατάλαβες ότι θίχτηκα; Μάλλον δεν τα διάβασες όλα. Την άποψη μου είπα κι'εγώ μια και πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο θέμα γνωρίζω 2-3 πράγματα παραπάνω.
Το ότι τα "τσούγκρισα" με τη συγκεκριμένη κοπέλα δε σημαίνει ότι ξαφνικά θα βγαίνω και θα λέω ότι είναι μπάζο ή γκόμενα του σωρού. Θα ήμουν εμπαθής και καραγκιόζης αν έκανα κάτι τέτοιο.

Φιλικά, μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου και να καταλάβεις ότι τα γούστα του καθενός είναι σεβαστά.
μάλλον είσαι βαρύς και εσύ σαν τον κολλητό σου.....τό θίχτηκα το ακολουθούσαν γελάκια , δεν φταίω αν δεν καταλαβαίνεις απο πλάκα....
μάλλον δεν με παρακολουθείς , εγώ γράφω πάντα ...σύμφωνα με τα γούστα μου....βέβαια υπάρχουν και τα αντικειμενικά κριτήρια που δεν μπορείς να κάνεις το άσπρο μαύρο....
εγώ για την συγκεκριμένη έγραψα ότι εμφανισιακά είναι καλή αλλά όχο τίποτε το ιδιαίτερο που την κάνει να ξεχωρίσει από μία κοπέλα που δουλεύει σε απλό οίκω ανοχής...ελπίζω να κατάλαβες τώρα. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.969
Πόντοι
46.232
εγώ θα προσέθετα και 4-5 ακόμα τουλάχιστον όπως την Άννα "Πίτσος" από Φ.109Β και την Πάολα Φ.134 (στο υπογειάκι έχει πάει τώρα) από αυτές που μου 'ρχονται πολύ πρόχειρα στο μυαλό! btw σε ποια Ρωξάνη αναφέρεσε γιατί 4 ξέρω! εμφανισιακά οι 3 είναι καλές αλλά στο δωμάτιο μόνο μία και έχει παέι διδύμου 8α ή β! σε πρόσωπο πιο ωραία  κατ' εμέ  είναι από τις 4 Ρωξάνες η ξεβράκωτη στο Φωκ. 19! (Γούστα είναι αυτά :2funny:)
την Ρωξάνα είπα , 2 ρωξάνα υπάρχουν , αυτη΄απο το Φ59 κάτω(σε αυτη΄αναφερώμουν)και η άλλη στο Φωκαίας , οι άλλες που λές ήταν Ρωξάνη και όχι Ρωξάνα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.969
Πόντοι
46.232
να προσθέσω πως ένα από τα καλύτερα κορμιά της περιοχής είναι της Εμμανουέλας, στο πρόσωπο στερεί...
συμφωνώ , ειδικά το κωλαράκι της είναι ποίημα........απλά ανέφερα πρόχειρα 3-4

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.969
Πόντοι
46.232
Δυστυχώς, επειδή συνηθίζω να είμαι απρόσεκτος, δεν είδα ότι η Ελένη από Φωκαίας 17 δουλεύει στην απογευματινή βάρδια, οπότε πέρασα με την Τζέσικα από Φωκαίας 25 στην πρωινή. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή, αλλά η εμπειρία είναι pse. Μάλιστα μου θυμίζει μια ηθοποιό. Προτείνεται.
ωραία κωλάρα αυτη η Τζέσικα....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
ωραία κωλάρα αυτη η Τζέσικα....
Μόνο η κωλάρα; Και οι ρώγες της και το μεταξένιο δέρμα της και το λυγερό κορμί της και το γλυκό προσωπάκι της... Ααχ, κοντεύω να την ερωτευτώ! <3

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
την Ρωξάνα είπα , 2 ρωξάνα υπάρχουν , αυτη΄απο το Φ59 κάτω(σε αυτη΄αναφερώμουν)και η άλλη στο Φωκαίας , οι άλλες που λές ήταν Ρωξάνη και όχι Ρωξάνα.
το ίδιο όνομα είναι αλλά ok κατάλαβα ποιες είναι -ανη και ποιες -ανα! Στου κυρ-βασίλη λες!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μόνο η κωλάρα; Και οι ρώγες της και το μεταξένιο δέρμα της και το λυγερό κορμί της και το γλυκό προσωπάκι της... Ααχ, κοντεύω να την ερωτευτώ! <3
σκέφτομαι ποια μπορεί να είναι αλλά τίποτα, δεν μου λέει κάτι ούτε τ' όνομα της! Αν καταφέρω αύριο και πάω και είμαι τυχερός και τη βρω καλώς!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
1)Ποιός είναι ο "κολλητός" μου;

2)Σεβαστή η άποψη σου όπως προείπα, απλώς προσέθεσα και τη δική μου την οποία έκραξες. Πληροφοριακά πάντως οι περισσότεροι με τους οποίους μίλησα μοιάζουν να συμφωνούν με τη δική μου. Μάλλον αφήνεις το "πρόβλημα" που έχεις με το προηγούμενο μαγαζί της συγκεκριμένης κοπέλας να θολώνει την κρίση σου.
νομίζω τσακώνεστε χωρίς να διαφωνείτε και χωρίς λόγο κοινώς! cool guys!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Να με συγχωρέσει η χάρη σας, αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα. Εντούτοις, δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες.
Γούστα είναι αυτά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom