Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (15 μέλη και 211 επισκέπτες)

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ntoura Liarda καλά τα λες. Μας μαθαίνεις και ξένες γλώσσες.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εντάξει τώρα, δε μου ήρθε άλλη λέξη. Τι να κάνω; Πρότεινε εσύ καμιά καλύτερη.
Γιατί δε στέκει αυτό που λέω; Αφού το λες και μόνος σου ότι ένας από τους λόγους που θα θέλαμε όλοι να πηδάμε από στούντιο και πάνω είναι τα ΣΜΝ. Το ότι οι περισσότερες κριτικές αφορούν τέτοια έρχεται σε αντίθεση με το ότι δεν έχουμε τα λεφτά. Εκτός κι αν οι θιασώτες των απλών μπουρδέλων δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γράψουν.
Δεν είχα σκοπό να σε θίξω,μια φιλική παρατήρηση έκανα...

Όσο για το άλλο,ναι μεν όλοι θέλουμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα κ να γαμάμε σε όσο καλύτερα μέρη μπορούμε κ όσο καλύτερες μπορούμε,αλλά λίγοι το μπορούν.

Το ότι δνε βλέπεις πολλές κριτικές για μπουρδέλα έχει να κάνει με το οτι μερικοί βασικοί κ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπολοίπων (μαζί με αυτούς κ εγώ,όχι βέβαια σαν βασικός)...

Κατάλαβες τι θέλω να πω;

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
Καλλέργη 33 αυτο το ρδελο ανοιξε
αλλα δεν εχει γυναικα αλλα τραβελι λολ

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι το μόνο. Κάπως πρέπει να ζήσουν και τα τραβέλια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν είχα σκοπό να σε θίξω,μια φιλική παρατήρηση έκανα...

Όσο για το άλλο,ναι μεν όλοι θέλουμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα κ να γαμάμε σε όσο καλύτερα μέρη μπορούμε κ όσο καλύτερες μπορούμε,αλλά λίγοι το μπορούν.

Το ότι δνε βλέπεις πολλές κριτικές για μπουρδέλα έχει να κάνει με το οτι μερικοί βασικοί κ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπολοίπων (μαζί με αυτούς κ εγώ,όχι βέβαια σαν βασικός)...

Κατάλαβες τι θέλω να πω;
Ναι, είναι γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους δε σέβονται τον πελάτη, προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του και το χάσμα τιμής-ποιότητας είναι πολλές φορές αδικαιολόγητο. Αλλά αυτό συναντάται και στα καλύτερα μέρη, όχι μόνο στα μπουρδέλα. Προσωπικά έχω φάει φόλα και από στούντιο και από call girl. Τώρα, αν είναι στον ίδιο βαθμό η αντιμετώπιση αυτή δεν το ξέρω.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Κατάλαβες τι θέλω να πω;
Εγώ μάλλον κατάλαβα πως δεν είναι τυχαίο που δεν ανεβαίνουν κριτικές από οίκους ανοχής και ίσως έχει γίνει σε συνεννόηση... αν ο λόγος είναι πως επειδή δεν σηκώνονται νέες κριτικές είναι γιατί σηκώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και κανείς άλλος.. δεν θα πω πως αδίκως συμβαίνει αλλά από την άλλη δεν τρέχει και τίποτα!!!
ΥΓ: υπόθεση έκανα και αν είναι σωστή είναι δίκη μου άποψη!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δυστυχώς, επειδή συνηθίζω να είμαι απρόσεκτος, δεν είδα ότι η Ελένη από Φωκαίας 17 δουλεύει στην απογευματινή βάρδια, οπότε πέρασα με την Τζέσικα από Φωκαίας 25 στην πρωινή. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή, αλλά η εμπειρία είναι pse. Μάλιστα μου θυμίζει μια ηθοποιό. Προτείνεται.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ναι, είναι γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους δε σέβονται τον πελάτη, προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του και το χάσμα τιμής-ποιότητας είναι πολλές φορές αδικαιολόγητο. Αλλά αυτό συναντάται και στα καλύτερα μέρη, όχι μόνο στα μπουρδέλα. Προσωπικά έχω φάει φόλα και από στούντιο και από call girl. Τώρα, αν είναι στον ίδιο βαθμό η αντιμετώπιση αυτή δεν το ξέρω.
χαχαχαχαχαχα μα εντελώς ότι να 'ναι! άλλο κατάλαβες εσύ και άλλο εγώ... νομίζω όμως είσαι τελείως εκτός θέματος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
χαχαχαχαχαχα μα εντελώς ότι να 'ναι! άλλο κατάλαβες εσύ και άλλο εγώ... νομίζω όμως είσαι τελείως εκτός θέματος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ κατάλαβα ότι οι πελάτες δεν ανεβάζουν κριτική γιατί έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπόλοιπων πελατών από τα μπουρδέλα. Τι κατάλαβες εσύ δεν είμαι σίγουρος. Μήπως έχουν καμιά σχέση όλες αυτές οι συζητήσεις που κάνουμε με το θέμα και μου τη λες;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εγώ κατάλαβα ότι οι πελάτες δεν ανεβάζουν κριτική γιατί έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπόλοιπων πελατών από τα μπουρδέλα. Τι κατάλαβες εσύ δεν είμαι σίγουρος. Μήπως έχουν καμιά σχέση όλες αυτές οι συζητήσεις που κάνουμε με το θέμα και μου τη λες;
όχι ρε καμία σχέση cool, εγώ είπα πιο κάτω τι νομίζω πως εννοεί ο φίλος! μπορεί και να μην έχω καταλάβει και 'γω όντως! Ελπίζω να μας εξηγήσει τι εννοεί ο συναγωνιστής KRITIKOS1985!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Κ λίγο λες...

Μια φορά συνάντησα τα βυζιά της στον ηλεκτρικό,κρεμόντουσαν από την οροφή...

Τόσο πεσμένα είναι...

Υ.Γ Το παράκανα ε;

Να με συγχωρέσει η χάρη σας, αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα. Εντούτοις, δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Να με συγχωρέσει η χάρη σας, αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα. Εντούτοις, δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες.
αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα :thumbsup: (αν δεν είναι και αυτά σιλικονάτα)
δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες. :thumbsup:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
τι νεκροταφείο είναι αυτό εδώ μέσα; Επιτέλους και ένα ίχνος συναγωνιστή που ανέβασε κριτική!!! :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Για την Ιωάννα στο Φυλής 54 ποια η γνώμη σας;
Το ξανθό στο δίπλα πως το λένε; Ποια η γνώμη σας;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πραγματικα εχω βγαλει ολο μου το κομπλεξ και ολο μου το απωθημενο για τα γυναικεια ποδια με την ιωαννα απο κωλονου 30β

της πρωτες 2-3 φορες ειχα αμηχανια

αλλα εδω και 4-5 σερι εχω βγαλει ολο μου το αχτι.. χιλια δυο παιχνιδια εχουμε κανει..

κριμα που θα φυγει σε κανα μηνα..

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Για την Ιωάννα στο Φυλής 54 ποια η γνώμη σας;
Το ξανθό στο δίπλα πως το λένε; Ποια η γνώμη σας;

Την Ιωάννα τη θεωρώ εξαιρετικά όμορφη. Σε μένα τουλάχιστον είχε μια χαρά συμμετοχή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν κάνει έξτρα εκτός από 69.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Την Ιωάννα τη θεωρώ εξαιρετικά όμορφη. Σε μένα τουλάχιστον είχε μια χαρά συμμετοχή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν κάνει έξτρα εκτός από 69.
Γλωσσόφιλα κλπ σου έκανε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom