You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεν είχα σκοπό να σε θίξω,μια φιλική παρατήρηση έκανα...Εντάξει τώρα, δε μου ήρθε άλλη λέξη. Τι να κάνω; Πρότεινε εσύ καμιά καλύτερη.
Γιατί δε στέκει αυτό που λέω; Αφού το λες και μόνος σου ότι ένας από τους λόγους που θα θέλαμε όλοι να πηδάμε από στούντιο και πάνω είναι τα ΣΜΝ. Το ότι οι περισσότερες κριτικές αφορούν τέτοια έρχεται σε αντίθεση με το ότι δεν έχουμε τα λεφτά. Εκτός κι αν οι θιασώτες των απλών μπουρδέλων δεν μπαίνουν καν στον κόπο να γράψουν.
Όσο για το άλλο,ναι μεν όλοι θέλουμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα κ να γαμάμε σε όσο καλύτερα μέρη μπορούμε κ όσο καλύτερες μπορούμε,αλλά λίγοι το μπορούν.
Το ότι δνε βλέπεις πολλές κριτικές για μπουρδέλα έχει να κάνει με το οτι μερικοί βασικοί κ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπολοίπων (μαζί με αυτούς κ εγώ,όχι βέβαια σαν βασικός)...
Κατάλαβες τι θέλω να πω;
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Με κολακεύεις......εντάξει το Βollywood το 'χεις αφανίσει!
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δεν μου έχει τύχει,συνήθως είναι χαμογελαστή...Και καραμουζιάζει τον κόσμο,όταν δεν περνάει μαζί της......
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Ναι, είναι γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους δε σέβονται τον πελάτη, προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του και το χάσμα τιμής-ποιότητας είναι πολλές φορές αδικαιολόγητο. Αλλά αυτό συναντάται και στα καλύτερα μέρη, όχι μόνο στα μπουρδέλα. Προσωπικά έχω φάει φόλα και από στούντιο και από call girl. Τώρα, αν είναι στον ίδιο βαθμό η αντιμετώπιση αυτή δεν το ξέρω.Δεν είχα σκοπό να σε θίξω,μια φιλική παρατήρηση έκανα...
Όσο για το άλλο,ναι μεν όλοι θέλουμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα κ να γαμάμε σε όσο καλύτερα μέρη μπορούμε κ όσο καλύτερες μπορούμε,αλλά λίγοι το μπορούν.
Το ότι δνε βλέπεις πολλές κριτικές για μπουρδέλα έχει να κάνει με το οτι μερικοί βασικοί κ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπολοίπων (μαζί με αυτούς κ εγώ,όχι βέβαια σαν βασικός)...
Κατάλαβες τι θέλω να πω;
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Εγώ μάλλον κατάλαβα πως δεν είναι τυχαίο που δεν ανεβαίνουν κριτικές από οίκους ανοχής και ίσως έχει γίνει σε συνεννόηση... αν ο λόγος είναι πως επειδή δεν σηκώνονται νέες κριτικές είναι γιατί σηκώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και κανείς άλλος.. δεν θα πω πως αδίκως συμβαίνει αλλά από την άλλη δεν τρέχει και τίποτα!!!Το ότι δνε βλέπεις πολλές κριτικές για μπουρδέλα έχει να κάνει με το οτι μερικοί βασικοί κ δυνατοί σε αυτόν τον τομέα έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπολοίπων (μαζί με αυτούς κ εγώ,όχι βέβαια σαν βασικός)...
Κατάλαβες τι θέλω να πω;
ΥΓ: υπόθεση έκανα και αν είναι σωστή είναι δίκη μου άποψη!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Δυστυχώς, επειδή συνηθίζω να είμαι απρόσεκτος, δεν είδα ότι η Ελένη από Φωκαίας 17 δουλεύει στην απογευματινή βάρδια, οπότε πέρασα με την Τζέσικα από Φωκαίας 25 στην πρωινή. Δεν έχει καμιά ιδιαίτερη συμμετοχή, αλλά η εμπειρία είναι pse. Μάλιστα μου θυμίζει μια ηθοποιό. Προτείνεται.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαχαχα μα εντελώς ότι να 'ναι! άλλο κατάλαβες εσύ και άλλο εγώ... νομίζω όμως είσαι τελείως εκτός θέματος...Ναι, είναι γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους δε σέβονται τον πελάτη, προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του και το χάσμα τιμής-ποιότητας είναι πολλές φορές αδικαιολόγητο. Αλλά αυτό συναντάται και στα καλύτερα μέρη, όχι μόνο στα μπουρδέλα. Προσωπικά έχω φάει φόλα και από στούντιο και από call girl. Τώρα, αν είναι στον ίδιο βαθμό η αντιμετώπιση αυτή δεν το ξέρω.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Εγώ κατάλαβα ότι οι πελάτες δεν ανεβάζουν κριτική γιατί έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπόλοιπων πελατών από τα μπουρδέλα. Τι κατάλαβες εσύ δεν είμαι σίγουρος. Μήπως έχουν καμιά σχέση όλες αυτές οι συζητήσεις που κάνουμε με το θέμα και μου τη λες;χαχαχαχαχαχα μα εντελώς ότι να 'ναι! άλλο κατάλαβες εσύ και άλλο εγώ... νομίζω όμως είσαι τελείως εκτός θέματος...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
όχι ρε καμία σχέση cool, εγώ είπα πιο κάτω τι νομίζω πως εννοεί ο φίλος! μπορεί και να μην έχω καταλάβει και 'γω όντως! Ελπίζω να μας εξηγήσει τι εννοεί ο συναγωνιστής KRITIKOS1985!Εγώ κατάλαβα ότι οι πελάτες δεν ανεβάζουν κριτική γιατί έχουν ξενερώσει με την αντιμετώπιση των υπόλοιπων πελατών από τα μπουρδέλα. Τι κατάλαβες εσύ δεν είμαι σίγουρος. Μήπως έχουν καμιά σχέση όλες αυτές οι συζητήσεις που κάνουμε με το θέμα και μου τη λες;
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.131
- Πόντοι
- 3.091
Κ λίγο λες...
Μια φορά συνάντησα τα βυζιά της στον ηλεκτρικό,κρεμόντουσαν από την οροφή...
Τόσο πεσμένα είναι...
Υ.Γ Το παράκανα ε;
Να με συγχωρέσει η χάρη σας, αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα. Εντούτοις, δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα (αν δεν είναι και αυτά σιλικονάτα)Να με συγχωρέσει η χάρη σας, αλλά τα βυζιά της είναι όμορφα κι ας έχουν κλίση προς τα κάτω. Και τα προτιμώ βεβαίως από τα σιλικονάτα. Εντούτοις, δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες.
δεν την επιλέγω γιατί όντως είναι φόλα στις υπηρεσίες.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
τι νεκροταφείο είναι αυτό εδώ μέσα; Επιτέλους και ένα ίχνος συναγωνιστή που ανέβασε κριτική!!!
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Για την Ιωάννα στο Φυλής 54 ποια η γνώμη σας;
Το ξανθό στο δίπλα πως το λένε; Ποια η γνώμη σας;
δεν ξερω ποια η γνωμη σου?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πραγματικα εχω βγαλει ολο μου το κομπλεξ και ολο μου το απωθημενο για τα γυναικεια ποδια με την ιωαννα απο κωλονου 30β
της πρωτες 2-3 φορες ειχα αμηχανια
αλλα εδω και 4-5 σερι εχω βγαλει ολο μου το αχτι.. χιλια δυο παιχνιδια εχουμε κανει..
κριμα που θα φυγει σε κανα μηνα..
της πρωτες 2-3 φορες ειχα αμηχανια
αλλα εδω και 4-5 σερι εχω βγαλει ολο μου το αχτι.. χιλια δυο παιχνιδια εχουμε κανει..
κριμα που θα φυγει σε κανα μηνα..
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.131
- Πόντοι
- 3.091
Για την Ιωάννα στο Φυλής 54 ποια η γνώμη σας;
Το ξανθό στο δίπλα πως το λένε; Ποια η γνώμη σας;
Την Ιωάννα τη θεωρώ εξαιρετικά όμορφη. Σε μένα τουλάχιστον είχε μια χαρά συμμετοχή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν κάνει έξτρα εκτός από 69.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Γλωσσόφιλα κλπ σου έκανε;Την Ιωάννα τη θεωρώ εξαιρετικά όμορφη. Σε μένα τουλάχιστον είχε μια χαρά συμμετοχή και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν κάνει έξτρα εκτός από 69.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις