Boλτα σημερα στη φυλης,κυριως για να δω αν επστρεψε η τζενη απο φυλης 136 και να ρωτησω επ ευκαιρια για καποιες κοπελες που ρωτησαν συναγωνιστες
84α τζουλια
84ν ντιανα,η νεα αφιξη για την οποια μ ενημερωσε ο προεδρος χτες.Μελαγχροινο πιπινι με αλογοουρα,λεπτη,αξιοπρεπεστατο σωμα και φουλ προγραμμα
86α αντριαννα
86β λαουρα,ζουμερο,αφρατο καστανο αλβανομωρο με φουλ προγραμμα,σταθερη παρουσια σ αυτο το σπιτι
134 ισογειο παολα,μελαγχροινι πρωην πιπινα
134 υπογειο,τσιγγανορουμανα μετριου αναστηματος με παχυρευστες καμπυλες και ευρεια περιφερεια
136 ειρηνη,η ξανθια μλφ.Η υπηρεσια μου ανεφερε οτι περιμεναν σημερα την νταιανα να επιστρεψει αλλα δεν ηρθε..Σημαισα εχει να ερθει παντως,μια η΄δυο μερες καθυστερηση δεν εχουν σημασια,καθως την ειχα καταβρει μαζι της
Ρεμουνδου 20 τανια,ξανθια σγουρομαλλα με κανονικο σωμα,οχι λεπτη,με οψη και εμφανιση τσιγγανορουμανας,παρολα τα βαμενα ξανθα της μαλλια
Η ντενισα δεν επεστρεψε ακομη απο την πατριδα της,οπως μου ειπαν
Αλκαμενους 117 βιολετα,μελαγχροινη mlf με θηλυκο σωμα,νορμαλ για την ηλικια της
Ξνθιπης 2 καρινα,η κοκκινομαλλα αξιοποροσεκτη ρωσιδα απο διδυμου 8β και 20
Εδω ν αναφερω κατι για την υπηρεσια στη ξανθιπης 2,μηπως και το διαβασουν οι ιδιοκτητες της.Μολις εφυγα,ειπε στη κοπελα,αυτος καθε μερα εδω ειναι,για να το ακουσω.Σημερα που ειναι 17 εχω παει δυο φορες,ισως τρεις,και εχω περασει με τη μαρινα μια φορα αυτο το μηνα.Τα ιδια και τον δεκεμβριο..θελεις να με βρισεις,κανενα προβλημα..οταν φυγω,οχι σχεδον μπροστα μου.Για να μην αναφερω οτι εχω γραψει κριτικη για τη ξανθιπης,για τη μαρινα,και εχουν παει και αλλα μελη εξ αιτιας της κριτικης αυτης
Στα μπορδελα παμε για να περασουμε καλα,αν ειναι να μας βριζουν οι τσατσαδες,η' να πιανουμε κουβεντα με τις ιεροδουλες,μπορουμε να πιασουμε γκομενα,η ' ν αποκτησουμε συζυγο.Και κατι αλλο οσον αφορα τους ιδιοκτητες των σπιτιων,καλα θα κανουν να πουν στις τσατσαδες,οτι οι ενημερωτες ειτε μπαινουν ειτε δεν μπαινουν,πληροφορουν και συνεπως εστω καοι εμμεσα διαφημιζουν το μαγαζι τους