Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (1 μέλη και 139 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Φωκ. 19: η Ουάννα, άρτι αφιχθείς από Μετάξυ
.  

αυτη ειναι ψιλοφωλα στο κρεββατι ...αμα την δοκιμασει κανεις με εικοσαρικο ας γραψει τιποτα απο υπηρεσιες και διαθεση μπας και την τιμησουμε...ευχαριστω!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οποιος γνωριζει που μπορω να βρω την Ντεννιζα απο ρεμουνδου 21 φυλης 109
ας μπει στον κοπο να μου ριξει ενα πμ με ωρες και μερος εργασιας

Ευχαριστω !!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
επιστροφη απο διπλη σχεδον καταθεση στο μεταξι....πρωτη κωλο-καταθεση στην πολυσυζητημενη ντανιελα του ιασ 37 οπου οπως εχουν αναφερει και αλλοι συναγωνιστες προσφερει αρκετα καλο γαμησι απο το κωλαρακι με δυνατα μπες-βγες χωρις ξινιλες και διαμαρτυριες ..ωστοσο βαζω μειον στη μετρια εμφανιση της ....αρκετη κυταριτιδα αλβανοφατσα απο μιλια μακρια οχι καλη υφη δερματος,
δευτερη καταθεση στο στανταρακι μου τη λαρισα στο ιασ 20 οπου μονο που δεν κοιμηθηκε πανω στο γαμησι...την σεβαστηκα και μιας και ειμαστε καλα φιλαρακια δε συνεχισα τη συνουσια και εμεινα ξαπλωμενος στο κρεββατι μαζι της συζητωντας...το απογευμα σημερα δε θα δουλευει.
μετα σκεφτηκα να περασω απο μαρια αλβανιδα ιασ 33 αλλα λεω 30ε πρωι πρωι πανε πολλα ...αυτα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Κολωνού πρωινή :
30Α η γνωστή καστανόξανθη με ένα ολόσωμο με λωρίδες underware
30Β η Ιωάννα - ετιμήθη επιτέλους
32Α δεν άνοιγε την πόρτα η τσα2 βαρέθηκα να περιμένω να δω από το παραθυράκι
32Β (γωνία) ήταν τόσο σκοτεινά που δεν κατάλαβα τι μου παρουσιάζαν

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Boλτα σημερα στη φυλης,κυριως για να δω αν επστρεψε η τζενη απο φυλης 136 και να ρωτησω επ ευκαιρια για καποιες κοπελες που ρωτησαν συναγωνιστες
84α τζουλια
84ν ντιανα,η νεα αφιξη για την οποια μ ενημερωσε ο προεδρος χτες.Μελαγχροινο πιπινι με αλογοουρα,λεπτη,αξιοπρεπεστατο σωμα και φουλ προγραμμα
86α αντριαννα
86β λαουρα,ζουμερο,αφρατο καστανο αλβανομωρο με φουλ προγραμμα,σταθερη παρουσια σ αυτο το σπιτι
134 ισογειο παολα,μελαγχροινι πρωην πιπινα
134 υπογειο,τσιγγανορουμανα μετριου αναστηματος με παχυρευστες καμπυλες και ευρεια περιφερεια
136 ειρηνη,η ξανθια μλφ.Η υπηρεσια μου ανεφερε οτι περιμεναν σημερα την νταιανα να επιστρεψει αλλα δεν ηρθε..Σημαισα εχει να ερθει παντως,μια η΄δυο μερες καθυστερηση δεν εχουν σημασια,καθως την ειχα καταβρει μαζι της
Ρεμουνδου 20 τανια,ξανθια σγουρομαλλα με κανονικο σωμα,οχι λεπτη,με οψη και εμφανιση τσιγγανορουμανας,παρολα τα βαμενα ξανθα της μαλλια
Η ντενισα δεν επεστρεψε ακομη απο την πατριδα της,οπως μου ειπαν
Αλκαμενους 117 βιολετα,μελαγχροινη mlf με θηλυκο σωμα,νορμαλ για την ηλικια της
Ξνθιπης 2 καρινα,η κοκκινομαλλα αξιοποροσεκτη ρωσιδα απο διδυμου 8β και 20
Εδω ν αναφερω κατι για την υπηρεσια στη ξανθιπης 2,μηπως και το διαβασουν οι ιδιοκτητες της.Μολις εφυγα,ειπε στη κοπελα,αυτος καθε μερα εδω ειναι,για να το ακουσω.Σημερα που ειναι 17 εχω παει δυο φορες,ισως τρεις,και εχω περασει με τη μαρινα μια φορα αυτο το μηνα.Τα ιδια και τον δεκεμβριο..θελεις να με βρισεις,κανενα προβλημα..οταν φυγω,οχι σχεδον μπροστα μου.Για να μην αναφερω οτι εχω γραψει κριτικη για τη ξανθιπης,για τη μαρινα,και εχουν παει και αλλα μελη εξ αιτιας της κριτικης αυτης
Στα μπορδελα παμε για να περασουμε καλα,αν ειναι να μας βριζουν οι τσατσαδες,η' να πιανουμε κουβεντα με τις ιεροδουλες,μπορουμε να πιασουμε γκομενα,η ' ν αποκτησουμε συζυγο.Και κατι αλλο οσον αφορα τους ιδιοκτητες των σπιτιων,καλα θα κανουν να πουν στις τσατσαδες,οτι οι ενημερωτες ειτε μπαινουν ειτε δεν μπαινουν,πληροφορουν και συνεπως εστω καοι εμμεσα διαφημιζουν το μαγαζι τους

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρώτησα τη Μπάρμπαρα γιατί προσφωνεί "αγάπη μου" τον κάθε Πάκη.
Απάντησε ότι δεν ακούμε καλά! Η προσφώνηση είναι "αράπη μου" και όχι "αγάπη μου"...
                                                                                          Πηγε να το σωση..αλλα δεν σονοταν με τιποτα..σαν ανεκδοτο ειναι αυτο που σου απαντησε ΠΥΡΑΥΛΟΣ  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
επιστροφη απο διπλη σχεδον καταθεση στο μεταξι....πρωτη κωλο-καταθεση στην πολυσυζητημενη ντανιελα του ιασ 37 οπου οπως εχουν αναφερει και αλλοι συναγωνιστες προσφερει αρκετα καλο γαμησι απο το κωλαρακι με δυνατα μπες-βγες χωρις ξινιλες και διαμαρτυριες ..ωστοσο βαζω μειον στη μετρια εμφανιση της ....αρκετη κυταριτιδα αλβανοφατσα απο μιλια μακρια οχι καλη υφη δερματος,
δευτερη καταθεση στο στανταρακι μου τη λαρισα στο ιασ 20 οπου μονο που δεν κοιμηθηκε πανω στο γαμησι...την σεβαστηκα και μιας και ειμαστε καλα φιλαρακια δε συνεχισα τη συνουσια και εμεινα ξαπλωμενος στο κρεββατι μαζι της συζητωντας...το απογευμα σημερα δε θα δουλευει.
μετα σκεφτηκα να περασω απο μαρια αλβανιδα ιασ 33 αλλα λεω 30ε πρωι πρωι πανε πολλα ...αυτα.
                                                                                      Τυπε στο 31β υπογιο μηπος μπηκες;;αν ναι μηπος ειδες την μικρη αλινα η αλισια ;; :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
  Τυπε στο 31β υπογιο μηπος μπηκες;;αν ναι μηπος ειδες την μικρη αλινα η αλισια ;; :rockon:

καταλαβα ποια λες αλλα οχι δεν μπηκα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
καταλαβα ποια λες αλλα οχι δεν μπηκα...
                                                                                      Ευχαρηστω τυπε μου για την αμεση απαντηση σου..οκ αν μεχρι παρασκευη περασεις απο κει και την δεις την μικρουλα στηλε μου π.μ..εχω σκοπο νανεβο σαββατο να την τιμησο...ειναι φοβερο κορμακι το καλυτερο της γειτονιας χωρις υπερβολες  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχω να κατεβώ σχεδόν δύο εβδομάδες για τσάρκα και για κάποιο λόγο δεν μου λείπει καθόλου. Ίσως φταίει που όσες μου άρεσαν έχουν φύγει...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
έχω να κατεβώ σχεδόν δύο εβδομάδες για τσάρκα και για κάποιο λόγο δεν μου λείπει καθόλου. Ίσως φταίει που όσες μου άρεσαν έχουν φύγει...
                                                                                          Λογικο τυπε μου,,,μας λειπουν οσες εχουν κανει πολλα για μας με τον δικο τους τροπο...η κα8εμια..συμπεριφορα,κρεβατι,συνομιλια,καλη αυρα κτλ...με αλλες που παμε απλα για ενα ξεφορτομα στις μεγαλες καυλες δεν μας λοιπουν... :rockon: :rockon:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Τι σεβάστηκες φίλε μου. Κότσο σε έπιασε. Αυτή δεν σεβάστηκε τα χρήματα που της έδωσες. Μάυρο σε αυτές τις τσούρκες!!!!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σχόλια  σχετικά με Φωκαίας.
Στο Φωκαίας 27Α (υπόγειο) δουλεύει την απογευματινή βάρδια εύσωμο μακρυμάλλικο ξανθό νεαρό (περίπου 23-25) πορνίδιο το οποίο με την βοήθεια της ξανθιάς κοντοκώλας γριάς την πέφτουνε πολύ χοντρά στο σαλόνι. Εννοώ ότι σε ξεβρακώνουν κανονικά και ενώ η γκόμενα στον παίζει λίγο δωρεάν η γριά σπρώχνει τον πελάτη για το δωμάτιο και η γκόμενα χουφτώνει πολύ χοντρά. Εμένα μόνο πίπα που δεν μου πήρε στα όρθια μέσα στο σαλόνι.
Στο Φωκαίας 27 Β πάνω. Εκεί όπως ξέρετε όλοι δουλεύει η φολίτσα Άννα η οποία εν Αδαμιαία περιβολή στο σαλόνι ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική όπως η από πάνω. Πρώτα χουφτώνει ευγενικά και στην συνέχεια γίνεται πάρα πολύ επιθετική βγάζοντας ζ'ωνες ανοίγοντας φερμουάρ κλπ. Η γριά που είναι εκεί απίκο, υποβοηθεί την κατάσταση μέχρι ο πελάτης να μεταφερθεί με πολλές καύλες  μέσα στο δωμάτιο όπου εκεί σου έχουν φύγει ήδη τα μισά ρούχα (σε ξεγυμνώνουν ήδη στο σαλόνι).

Παρατηρήσεις
Το κόλπο αυτό φυσικά πιάνει τις περισσότερες φορές, ιδίως αν ο πελάτης είναι γενικά φτιαγμένος. Παρόμοιο περιστατικό μου είχε τύχει στη Κασσάνδρας με δύο παρτουζιάρες όπου μόνο που δεν με βιάσανε εκεί μέσα. Στη συνέχεια και ωστόσο επειδή την Άννα δεν την είχα πάρει ποτέ και μου έκανε κάπως κλικ, την άφησα να εκδηλωθεί πλήρως και έτσι αποφάσισα να την σπρώξω. Όμως τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει να δώσει. Αφήνει δαχτυλιάσματα κάτι γλυψήματα της πλάκας με πολύ υποκρισία από μερους της ενώ αν κάνεις κάτι που δήθεν δεν της αρέσει γίνεται σπαστικιά. Τεσπα, για ένα χοντρό ξεφόρτωμα και για 1 φορά είναι ok.

Μου τυχε το ιδιο και μενα, ειναι το επιθετικο μαρκετινγκ που λεγαμε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Τι σεβάστηκες φίλε μου. Κότσο σε έπιασε. Αυτή δεν σεβάστηκε τα χρήματα που της έδωσες. Μάυρο σε αυτές τις τσούρκες!!!!!!

ενταξει δε μπορω να κρατησω κακια στη λαρισα ουτε να της πω φερε χρηματα πισω κλπ...εχω παει μαζι της πανω απο 50 φορες και εξω για καφε εχουμε βγει φιλικα παντα...οποτε ενταξει,ετυχε μια φορα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περασμα πριν απο λιγο στο ημιστουντιο οσον αφορα τιμες και χωρο,ευνειδων 5 για καταθεση στη ντανιελα,με σκοπο αγνο ανοθευτο σεξ.
Δυστυχως η κοπελα λειπει στη πατριδα της,και στη θεση της ηταν η αννα,μια λεπτη μελαγχροινη κοπελα,μετρια προς κοντη,την οποια εχω δει κωνσταντινουπολεως 166.Αποφασισα ν αποχωρησω,αν και λιγα λεπτα αργοτερα σκεφτομουνα,πως η ησυχια του χωρου,σε συνδυασμο μ ενα καυτο ντουζακι,και  μια καταθεση στη συνεχεια μαζι της,ισως δεν θα ηταν και τοσο κακη ιδεα
Επειδη εριξα μια ματια στις κριτικες,ειδα δυο κοπελες μ αυτα τα ονοματα.Αυτη παντως που ειδα εγω , δεν ειχε μεγαλο στηθος,αλλα πολυ μικρο,κιτρινη κοντη φουστιτσα και μαυρα μακρια ισια μαλλια
Πυραυλε,επειδη το 166 ειναι το αγαπημενο σου οικημα,γνωριζουμε τιποτα για τη κοπελιτσα με τα γλυκα χαρακτηριστικα στο προσωπο και το λεπτο σωματακι?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Πυραυλε,επειδη το 166 ειναι το αγαπημενο σου οικημα,γνωριζουμε τιποτα για τη κοπελιτσα με τα γλυκα χαρακτηριστικα στο προσωπο και το λεπτο σωματακι?

Πραγματικά, προ μηνών είχα σχέση με την εν λόγω νεαρά.
Για την ακρίβεια, είχα δύο σχέσεις μαζί της.
Από 10 λεπτά η κάθε μία.

Με το χαριτωμένο προσωπάκι της, αντικρύζει τη μαλαπέρδα χαμογελαστά, σα να βλέπει κούκλα ιαπωνική.

Ωστόσο, συνουσιασικώς δεν την αποτιμώ ως κάτι το ιδιαίτερο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Στα μπορδελα παμε για να περασουμε καλα,αν ειναι να μας βριζουν οι τσατσαδες,η' να πιανουμε κουβεντα με τις ιεροδουλες,μπορουμε να πιασουμε γκομενα,η ' ν αποκτησουμε συζυγο.Και κατι αλλο οσον αφορα τους ιδιοκτητες των σπιτιων,καλα θα κανουν να πουν στις τσατσαδες,οτι οι ενημερωτες ειτε μπαινουν ειτε δεν μπαινουν,πληροφορουν και συνεπως εστω καοι εμμεσα διαφημιζουν το μαγαζι τους

:rockon: :rockon: :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι τόση πολλή η τεμπελιά και η λιγούρα, που στο 166 εισέρχομαι και συνουσιάζομαι με ό,τι να 'ναι.
Και γίδια να φέρουνε, θα μπω να τα γαμήσω.

Επισκέπτης
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι τόση πολλή η τεμπελιά και η λιγούρα, που στο 166 εισέρχομαι και συνουσιάζομαι με ό,τι να 'ναι.
Και γίδια να φέρουνε, θα μπω να τα γαμήσω.

Άλλαξε δρομολόγιο, όταν ξανατσαρκάρεις, ΠΥΡΑΥΛΕ, γιατί σε βλέπω σε λίγο καιρό και κτηνοβάτη! :zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom