KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Τα πιο πολλά πρεζόνια (αν όχι όλα) είναι εντελώς αδύναμα κ δεν μπορύν να αντισταθούν στη σύναμη ενός απλού άντρα...Απλά στηρίζονται στο φόβο που ενδέχεται να σου δημιουργήσουν,κ όχι στις δυνάμεις τους...ξεχασα να αναφερω περιστατικο σημερα στην ιασωνος κατα τις 1900 και ενω αποχωρουσα απο το στανταρακι μου τη λαρισα με κατευθυνση προς μεγαλου αλεξανδρου περιπου εξω απο το ιασ 33 ενα τυπακι πρεζονι πολυ αδυνατο με πρησμενα ματια μου την επεσε και μου ζηταγε λεφτα,οταν του ειπα ''παρατα με'' μου ειπε οτι θα βγαλει οπλο και να του δωσω οτι ειχα στο τσαντακι μεσης που ειχα περασμενο χιαστι στο σωμα μου....
εκμεταλευομενος την πολυ κοντινη αποσταση γιατι με ειχε πλησιασει προσωπο με προσωπο σχεδον τον επιασα απο το λαιμο με σκοπο να τον πνιξω και να μη μπορει να κινηθει και τον πεταξα σα σκουπιδι παραπερα,αυτος σηκωθηκε και ετρεχε μακρια μου, ειδοποιησα και την αστυνομια οι οποιοι εσκασαν μυτη μεσα σε 5 λεπτα με 2 μηχανες αλλα δεν τον βρηκαν....
δε νομιζω να ειχε οπλο στα αληθεια μαζι του,αν τον πετυχετε και σαν κανει μαγκιες ριχτε του ξυλο μια χεστρα ειναι θα το βαλει στα ποδια..