Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (12 μέλη και 166 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ξεχασα να αναφερω περιστατικο σημερα στην ιασωνος κατα τις 1900 και ενω αποχωρουσα απο το στανταρακι μου τη λαρισα με κατευθυνση προς μεγαλου αλεξανδρου περιπου εξω απο το ιασ 33 ενα τυπακι πρεζονι πολυ αδυνατο με πρησμενα ματια μου την επεσε και μου ζηταγε λεφτα,οταν του ειπα ''παρατα με'' μου ειπε οτι θα βγαλει οπλο και να του δωσω οτι ειχα στο τσαντακι μεσης που ειχα περασμενο χιαστι στο σωμα μου....
εκμεταλευομενος την πολυ κοντινη αποσταση γιατι με ειχε πλησιασει προσωπο με προσωπο σχεδον τον επιασα απο το λαιμο με σκοπο να τον πνιξω και να μη μπορει να κινηθει και τον πεταξα σα σκουπιδι παραπερα,αυτος σηκωθηκε και ετρεχε μακρια μου, ειδοποιησα και την αστυνομια οι οποιοι εσκασαν μυτη μεσα σε 5 λεπτα με 2 μηχανες αλλα δεν τον βρηκαν....
δε νομιζω να ειχε οπλο στα αληθεια μαζι του,αν τον πετυχετε και σαν κανει μαγκιες ριχτε του ξυλο μια χεστρα ειναι θα το βαλει στα ποδια..
Τα πιο πολλά πρεζόνια (αν όχι όλα) είναι εντελώς αδύναμα κ δεν μπορύν να αντισταθούν στη σύναμη ενός απλού άντρα...Απλά στηρίζονται στο φόβο που ενδέχεται να σου δημιουργήσουν,κ όχι στις δυνάμεις τους...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι λέτε κύριε;

Στις σελίδες πολιτικού περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου, προβαίνεται συστηματικά, όχι μόνον σε διορθώσεις, αλλά και σε αποδοκιμασίες.
Οι τοποθετήσεις του είναι πάντα έυστοχες κατά τη γνώμη μου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολύ ωραίες και άκρως ενδιαφέρουσες οι πρόσφατες ενημερώσεις. Παρατηρώ μια πτώση στην ποιότητα και ένα κλίμα ανασφάλειας. Πας για τσάρκα και δεν ξέρεις αν θα γαμήσεις.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τα πιο πολλά πρεζόνια (αν όχι όλα) είναι εντελώς αδύναμα κ δεν μπορύν να αντισταθούν στη σύναμη ενός απλού άντρα...Απλά στηρίζονται στο φόβο που ενδέχεται να σου δημιουργήσουν,κ όχι στις δυνάμεις τους...
Εμφανίστηκε νέα ουσία, με ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα...αν τον πετύχεις λίγη ώρα μετά που έχει πάρει την ουσία...τη γάμησες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πολύ ωραίες και άκρως ενδιαφέρουσες οι πρόσφατες ενημερώσεις. Παρατηρώ μια πτώση στην ποιότητα και ένα κλίμα ανασφάλειας. Πας για τσάρκα και δεν ξέρεις αν θα γαμήσεις.
Μια χαρά γάμησα εγώ πάντως.............. :thumbsup:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Κύριοι καλημέρα ,μια καλοπροαίρετη παρατήρηση .....Έχει προστεθεί ένα μπουρδελάκι στην Μεγ. Αλεξάνδρου 20,δίπλα απ το εικονιζόμενο ,προς την γωνία δηλαδή...Νομίζω πως οι αρμόδιοι του σάϊτ, θα πρέπει να το προσθέσουν στη λίστα...Δεν έχω που να ρίξω το κράξιμο ρε παιδιά,για την χτεσινοβραδινή μου εμπειρία....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ξερει κανεις τι λεει το ρωσοπουρο στο Βεργας 6 υπογειο???Συνηθως πρωινη βαρδια..
Γιατι δε βλεπω προσφατες κριτικες για το οικημα??Δεν παει κανεις???

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η αλινα στο ιασονος 31 υπογειο...ξερεις κανεις αν δουλευει τωρα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ξερει κανεις τι λεει το ρωσοπουρο στο Βεργας 6 υπογειο???Συνηθως πρωινη βαρδια..
Γιατι δε βλεπω προσφατες κριτικες για το οικημα??Δεν παει κανεις???
Εχουν αναφερθει καποιοι παλιοτερα..αν σου αρεσει ορμα..πολυ καλη περιποιηση με αδυναμια στο καλο βαθυ φλαμπουτσαιζερ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμφανίστηκε νέα ουσία, με ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα...αν τον πετύχεις λίγη ώρα μετά που έχει πάρει την ουσία...τη γάμησες...
σαν αυτον στο μαιαμι τυπε?
που του εφαγε την μουρη?

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Εχουν αναφερθει καποιοι παλιοτερα..αν σου αρεσει ορμα..πολυ καλη περιποιηση με αδυναμια στο καλο βαθυ φλαμπουτσαιζερ..
[/quote]

Ευχαριστω man...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom