Επισκέπτης
μου αρεσουν οι παρατηρησει σας κυριε μπακαλη! :-*
μου αρεσει να με διορθωνεται!!!
Δὲν διορθώνω ποτὲ οὐδέναν.
μου αρεσουν οι παρατηρησει σας κυριε μπακαλη! :-*
μου αρεσει να με διορθωνεται!!!
...
... τον επιασα απο το λαιμο με σκοπο να τον πνιξω και να μη μπορει να κινηθει ...
...
Δὲν διορθώνω ποτὲ οὐδέναν.
Μην μασας τυπε μου,οσο τερας αιστανθηκες εσυ εκηνη την στιγμη ,τοσο τερας αιστανετε και αυτη για αυτο που κανει γιαυτο και η συγκινηση της ;)Μετά από επίσκεψη στη Σίσσυ Φ71 πρόκειται να σταματήσω όποιας λογής επισκέψεις στους οίκους. Η κοπέλα πριν τη συνεύρεσή μας φάνηκε αρκετά κατηφής. Τη ρώτησα αν είναι όλα οκ και απάντησε με χαμόγελο συγκαταβατικά. Κατά τη διάρκεια της πράξης μου φάνηκε ότι κλαίει. Σηκώθηκα, πλυθηκα κι έφυγα. Αισθάνομαι ένα τέρας. Δεν το αξίζει αυτό κανένας άνθρωπος, να βασανίζεται έτσι. Ελπίζω ο θεός να με συγχωρέσει.
Η συνεισφορά μου στο site είναι ελάχιστη και αυτή είναι και η τελευταία. Να είστε καλά.
Φίλε, δεν μπορείς να ξέρεις γιατί είναι κάποια σ'αυτή τη δουλειά. Πολλές κοπέλες είναι με τη θέλησή τους και το γουστάρουν νομίζω αυτό που κάνουν. Άλλες λιγότερο. Δεν ξέρω πόσες (και αν) είναι θύματα κυκλωμάτων και αν αυτή είναι μία από αυτά. Δεν φταις εσύ φυσικά σε κάτι και αν υπάρχει Θεός, δεν θα σε κρίνει από αυτό.Μετά από επίσκεψη στη Σίσσυ Φ71 πρόκειται να σταματήσω όποιας λογής επισκέψεις στους οίκους. Η κοπέλα πριν τη συνεύρεσή μας φάνηκε αρκετά κατηφής. Τη ρώτησα αν είναι όλα οκ και απάντησε με χαμόγελο συγκαταβατικά. Κατά τη διάρκεια της πράξης μου φάνηκε ότι κλαίει. Σηκώθηκα, πλυθηκα κι έφυγα. Αισθάνομαι ένα τέρας. Δεν το αξίζει αυτό κανένας άνθρωπος, να βασανίζεται έτσι. Ελπίζω ο θεός να με συγχωρέσει.
Η συνεισφορά μου στο site είναι ελάχιστη και αυτή είναι και η τελευταία. Να είστε καλά.
το να γουσταρει καποια να γαμιεται με πακια δεν νομιζω οτι το απολαμβανει ..Φίλε, δεν μπορείς να ξέρεις γιατί είναι κάποια σ'αυτή τη δουλειά. Πολλές κοπέλες είναι με τη θέλησή τους και το γουστάρουν νομίζω αυτό που κάνουν. Άλλες λιγότερο. Δεν ξέρω πόσες (και αν) είναι θύματα κυκλωμάτων και αν αυτή είναι μία από αυτά. Δεν φταις εσύ φυσικά σε κάτι και αν υπάρχει Θεός, δεν θα σε κρίνει από αυτό.
Κι εγώ δεν απολαμβάνω τη δουλειά μου, αλλά δουλεύω.το να γουσταρει καποια να γαμιεται με πακια δεν νομιζω οτι το απολαμβανει ..
Εξηκιου 20. Μια τραγωδια...Η πιο ασχημη πουτανα της τσαρκας, Απεριγραπτη. Σαν παρατημενη νοικοκυρα.Χαλια προσωπο, σωμα και εσωρουχα, μαλλια απεριποιητα. Μορφη ο κιναιδος υπερηλικας κοντος τσατσος με το βαμμενo ξανθο μαλλι που οσο λεει το προγραμμα το χτενιζει συγχρωνος απαλα με τα χερακια του...
Αννα φήμες λένε ότι κοιμάται στον όικο.....
τυποι για χρονια οποτε περνουσα απτο μπουρδελο αυτο την πετυχαινα μεσα
ειτε πρωι ειτε βραδυ
ο τσατσος μου ελεγε ακριβως τα ιδια καθε φορα,η πουτανα φορουσε ακριβως τα ιδια καθε φορα
νομιζα οτι ζουσα την ημερα της μορμοτας :S
απο ενα σημειο και μετα σταματησα να τσεκαρω το σπιτι αυτο
τυπε μπας και εχει στοιχειωσει το μπουρδελο?Κανα δυο φορες τελευταια ειχα πετυχει και αλλες. Σημερα παααααλι αυτη. Μια φορα αγανακτησα και ρωτησα τον τσατσο αν κοιμαται εκει . Και μου πε σοβαρα πως ναι εκει κοιμαται :S
τυπε μπας και εχει στοιχειωσει το μπουρδελο?
αν ξαναπας πεστου να κανουμε κανα ερανο εδω στο σαιτ να την στειλουμε στην πατριδα της
ειναι μονιμη η θεια ολγα τυπεΑστην εχει γινει μασκοτ ρε δικε μου εκει.
Τυπε απο Ιωνιας περασες καθολου τελευταια¨? Σημερα απογευμα παλι η Ολγα ηταν . Και αυτες μου φαινεται εχουν στοιχειωσει εκει περα :S
τυπε και η ευα απο περγαμου εχει κουρασει πιστευω :SΑστην εχει γινει μασκοτ ρε δικε μου εκει.
τυπε και η ευα απο περγαμου εχει κουρασει πιστευω :S
τυπε τις συγκεκριμενες τις εχουμε βαρεθει :SΟξω τα γκρανια απ τη χωρα τυπε Θελουμε νεο αιμα
Τρικυμιώδης, άνεμοι 6-7 beaufort Ν-ΝΝΔ, ορατότης 4-5 μίλια, Θερμ. 13C.Σε τι κατασταση ηταν?
Πρέπει να την απήγαγε πάλι ο Ινδός σωματέμπορας,από ότι φαίνεται!Ωστε επεστρεψε η καυλα η Μπαρμπορα..Σε τι κατασταση ηταν? Ενημερωστε βρε παιδια!!!
Κανα δυο φορες τελευταια ειχα πετυχει και αλλες. Σημερα παααααλι αυτη. Μια φορα αγανακτησα και ρωτησα τον τσατσο αν κοιμαται εκει . Και μου πε σοβαρα πως ναι εκει κοιμαται :S