You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Δεν εμφανιζεται καπου..απ ο,τι πληροφορηθηκα,συντομα θα ναι παλι κοντα μας..Ξέρει κάποιος συναγωνιστής πού βρίσκεται τώρα η ξανθιά Ελενη από Αλκαμένους 117?
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
αν του ριξεις ομως κανα δυο,τοτε επειδη ακριβως εχει παρει την ουσια,λιγη ωρα αφου εχει περασει η επιδραση της,τη γαμησε..μπορει να του αφησεις τρελη αναπηρια..Εμφανίστηκε νέα ουσία, με ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα...αν τον πετύχεις λίγη ώρα μετά που έχει πάρει την ουσία...τη γάμησες...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Την εξουσία;Εἰς τοὺς κρατοῦντας.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αυτή η ουσία του προκαλέι διέγερση;Εμφανίστηκε νέα ουσία, με ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα...αν τον πετύχεις λίγη ώρα μετά που έχει πάρει την ουσία...τη γάμησες...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Υπόγειος Οίκος Κωνσταντινουπόλεως 166
Άννα.
Αλλοδαπή σπερματοδέκτις.
Αναμείναμε υπομονετικά στην ουρά, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπερματεγχύσεις τους δύο μεσήλικες και ένας νεαρός.
Σαρξ λευκοτάτη, λεπτοφυής.
Δερματοστιξία στην ωμοπλάτη, απεικονίζουσα κερασφόρο βοοειδές.
Μαστοί ευμεγέθεις, ευειδείς, άνευ προσθετικών χειρουργικών επεμβάσεων.
Πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος.
Απευθυσμένο ροδόχρουν.
Την καταγαμήσαμε κατά φύσιν και παρά φύσιν.
Κατά την αποχώρησή μας, πελάτες σε αναμονή.
Άννα.
Αλλοδαπή σπερματοδέκτις.
Αναμείναμε υπομονετικά στην ουρά, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπερματεγχύσεις τους δύο μεσήλικες και ένας νεαρός.
Σαρξ λευκοτάτη, λεπτοφυής.
Δερματοστιξία στην ωμοπλάτη, απεικονίζουσα κερασφόρο βοοειδές.
Μαστοί ευμεγέθεις, ευειδείς, άνευ προσθετικών χειρουργικών επεμβάσεων.
Πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος.
Απευθυσμένο ροδόχρουν.
Την καταγαμήσαμε κατά φύσιν και παρά φύσιν.
Κατά την αποχώρησή μας, πελάτες σε αναμονή.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Πριν απο λιγο στη φυλης
Διδυμου
16α δυο mlf ,η ευα/σονια,κατα zero σοφια λωρεν,και σωστα,και η αλινα ,η ξανθια πρωην μασαζοmlf
18 υπογειο αλινα,μελαγχροινη προgilf κατασταση,με τα σημαδια του χρονου να ειναι εντονα χαραγμενα τοσο στο προσωπο οσο και στο σωμα της..
20 η μαρινα με τα γυαλακια
Αγκυρας
12α αντζελα,η νταρντανο - κοπελα με το κοντο ξανθο μαλλι και το γλυκο προσωπο
12β η γιαννα του zero,η προgilf τραυματικη αεριουχος εμπειρια τπυ zero,κοντο καστανο μαλλι,κορμι νορμαλ,εμφανισης αναλογης της ηλικιας της
Εδω να σημειωσω οτι καθως κατευθυνομουν για να μπω πρωτα σ αυτο το οικημα,ειδα να με προσπερναει για να μπει στο διπλανο σπιτι, η γνωστη για πολλους ως η mlf ιβαννα απο αλκαμενους 117,αλλα για μενα η ξανθια ερωτικη νεαρη ιβαννα που ειχα πρωτογνωρισει οταν δουλευε στη διδυμου 8β,ενα πολυ ερωτικο πλασμα.Καθως με ειδε,μου εριξε μια ματια,που αν δεν ηξερα οτι εκανε αυτη τη δουλεια,θα με κολακευε ακομη πιο πολυ,ενω το κουνημα που εκανε στη συνεχεια,παρατηρωντας τη απο πισω,ηταν καταπληκτικο.Να πω οτι οταν μπηκα στο 12α,ζητησα να τη χαιρετησω,η κοπελα βγηκε,με χαιρετησε,δεν με θυμοταν φυσικα,αλλα μου αρεσε πολυ απο κοντα και το σπορ ντυσιμο,αλλα και το προσωπο της,που εμοιαζε σαν κοριτσακι
Φυλης
80 η μαιρη
65β μια ζουμερη τσιγγανορουμανα,μετριου υψους
67 η εμυ απο φυλης 80
Τελος,οι 12,+3,συνολο,15 ποντοι,οπως λενε στη eurovision, απο την ελλαδα στη κυπρο και αντιστροφα,πηγανε στη φυλης 59,ιζαμπελα,καταθεση.Για ακομη αλλη μια φορα,περασα ωραια,συμπληρωνοντας τις στασεις που δεν ειχα πολυ χρησιμοποιησει τις προηγουμενες φορες,δηλαδη ιεραποστολικα και πλαγιαστα ,για να καταληξουμε κλασσικα ορθιοι στον τοιχο.
Διδυμου
16α δυο mlf ,η ευα/σονια,κατα zero σοφια λωρεν,και σωστα,και η αλινα ,η ξανθια πρωην μασαζοmlf
18 υπογειο αλινα,μελαγχροινη προgilf κατασταση,με τα σημαδια του χρονου να ειναι εντονα χαραγμενα τοσο στο προσωπο οσο και στο σωμα της..
Αγκυρας
12β η γιαννα του zero,η προgilf τραυματικη αεριουχος εμπειρια τπυ zero,κοντο καστανο μαλλι,κορμι νορμαλ,εμφανισης αναλογης της ηλικιας της
Εδω να σημειωσω οτι καθως κατευθυνομουν για να μπω πρωτα σ αυτο το οικημα,ειδα να με προσπερναει για να μπει στο διπλανο σπιτι, η γνωστη για πολλους ως η mlf ιβαννα απο αλκαμενους 117,αλλα για μενα η ξανθια ερωτικη νεαρη ιβαννα που ειχα πρωτογνωρισει οταν δουλευε στη διδυμου 8β,ενα πολυ ερωτικο πλασμα.Καθως με ειδε,μου εριξε μια ματια,που αν δεν ηξερα οτι εκανε αυτη τη δουλεια,θα με κολακευε ακομη πιο πολυ,ενω το κουνημα που εκανε στη συνεχεια,παρατηρωντας τη απο πισω,ηταν καταπληκτικο.Να πω οτι οταν μπηκα στο 12α,ζητησα να τη χαιρετησω,η κοπελα βγηκε,με χαιρετησε,δεν με θυμοταν φυσικα,αλλα μου αρεσε πολυ απο κοντα και το σπορ ντυσιμο,αλλα και το προσωπο της,που εμοιαζε σαν κοριτσακι
Φυλης
80 η μαιρη
67 η εμυ απο φυλης 80
Τελος,οι 12,+3,συνολο,15 ποντοι,οπως λενε στη eurovision, απο την ελλαδα στη κυπρο και αντιστροφα,πηγανε στη φυλης 59,ιζαμπελα,καταθεση.Για ακομη αλλη μια φορα,περασα ωραια,συμπληρωνοντας τις στασεις που δεν ειχα πολυ χρησιμοποιησει τις προηγουμενες φορες,δηλαδη ιεραποστολικα και πλαγιαστα ,για να καταληξουμε κλασσικα ορθιοι στον τοιχο.
Αγαπητέ xilnik, από ότι καταλαβαίνω είσαι πλήρως ενημερωμένος σχετικά με τα κορίτσια αυτής της γειτονιάς. Ψάχνω το τελευταίο διάστημα την Ελένη από Αλκαμένους(ξανθιά Πειραιώτισσα). Μήπως έχεις υπόψιν σου που βρίσκεται???? Ευχαριστώ θερμά...
Πριν απο λιγο στη φυλης
Διδυμου
Αγκυρας
Φυλης
80 η μαιρη
67 η εμυ απο φυλης 80
Melancholy Angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
aαπογευματινη μινι βολτουλα μεταξι,οπου το σκαβουνε δεν ξερω τι σκατα το κανουνε...και μου εσπασαν τα νευρα μιας και μενω διπλα ακριβως και οι θορυβοι με ξυπνησανε απο τα χαραματα στο διαλο....αλλες φορες και να τους πληρωνεις δεν δουλευανε και τωρα ξεκινησανε απο τις 6....ομποοοο...
anyway...1ος προορισμος 37β να τσεκαρω ντανιελα...η κοπελα δεν ξερω αν ητανε αυτη....μου παρουσιαστηκε μια καστανη 1.70 με κραμαστα βυζια...μμμ ετσι και ετσι τρογωτανε...
2ος και τελευταιος προορισμος να τσεκαρω το 1β( το μεσσαιο ) ξενερωσα με τη πακιστανικη αγελη που περιμενε...τι στο διαολο...στο δωματιο παιζει να ημουνα ο μονος ελληνας...και 15 πακιστανοι...
λοιπον ενα εχω να πω για την αλεξια(αν την λενε αλεξια..)
παρουσιαστηκε ενα ξανθο μωρο...ομως τι μωρο....ενας ξανθος αγγελος με piercing στο χειλος...ρουμανα ισως ειναι αν και τα ελληνικα της τελεια μπορω να πω ..
οπως εχουνε γραφτει και στις κριτικες..ΜΑΚΡΑΝ οτι ποιο ομορφο εχω δει σε μπουρδελο ειτε αυτο ειναι φυλης ειτε μεταξι...
δεν περασα μιας και εμενα μ εβγαλε κατι σε ξεπετα..(και πως να μην σου βγαλει τετοιο πραγμα οταν βλεπεις 15 πακιστανομουρες να περιμενουνε στο σαλονι γαμω τον αλαχ τους γαμω μεσα...)
να θελουμε να γαμησουμε σαν ανθρωποι και να μην μπορουμε...
anyway...1ος προορισμος 37β να τσεκαρω ντανιελα...η κοπελα δεν ξερω αν ητανε αυτη....μου παρουσιαστηκε μια καστανη 1.70 με κραμαστα βυζια...μμμ ετσι και ετσι τρογωτανε...
2ος και τελευταιος προορισμος να τσεκαρω το 1β( το μεσσαιο ) ξενερωσα με τη πακιστανικη αγελη που περιμενε...τι στο διαολο...στο δωματιο παιζει να ημουνα ο μονος ελληνας...και 15 πακιστανοι...
λοιπον ενα εχω να πω για την αλεξια(αν την λενε αλεξια..)
παρουσιαστηκε ενα ξανθο μωρο...ομως τι μωρο....ενας ξανθος αγγελος με piercing στο χειλος...ρουμανα ισως ειναι αν και τα ελληνικα της τελεια μπορω να πω ..
οπως εχουνε γραφτει και στις κριτικες..ΜΑΚΡΑΝ οτι ποιο ομορφο εχω δει σε μπουρδελο ειτε αυτο ειναι φυλης ειτε μεταξι...
δεν περασα μιας και εμενα μ εβγαλε κατι σε ξεπετα..(και πως να μην σου βγαλει τετοιο πραγμα οταν βλεπεις 15 πακιστανομουρες να περιμενουνε στο σαλονι γαμω τον αλαχ τους γαμω μεσα...)
να θελουμε να γαμησουμε σαν ανθρωποι και να μην μπορουμε...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.773
- Πόντοι
- 41.129
η αλεξια ειναι δοκιμασμενη και καθολου ξεπετα αλλα εγω την εχω δοκιμασει ωρες που το μπου ηταν αδειο, τωρα με γεματο κοσμο να περιμενει ισως ειναι λιγο διαφορετικα...πηγαινε οταν θα ειναι αδειο...αλλα να ξερεις δε βγαζει σουτιεν αν και δε νομιζω να εχει τιποτα να δειξει...
στησιμο στα 4 και σφυροκοπημα τις παει πολυ...
στησιμο στα 4 και σφυροκοπημα τις παει πολυ...
"κλαιω"Σουπερμαντολινη ?
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σχόλια σχετικά με Φωκαίας.
Στο Φωκαίας 27Α (υπόγειο) δουλεύει την απογευματινή βάρδια εύσωμο μακρυμάλλικο ξανθό νεαρό (περίπου 23-25) πορνίδιο το οποίο με την βοήθεια της ξανθιάς κοντοκώλας γριάς την πέφτουνε πολύ χοντρά στο σαλόνι. Εννοώ ότι σε ξεβρακώνουν κανονικά και ενώ η γκόμενα στον παίζει λίγο δωρεάν η γριά σπρώχνει τον πελάτη για το δωμάτιο και η γκόμενα χουφτώνει πολύ χοντρά. Εμένα μόνο πίπα που δεν μου πήρε στα όρθια μέσα στο σαλόνι.
Στο Φωκαίας 27 Β πάνω. Εκεί όπως ξέρετε όλοι δουλεύει η φολίτσα Άννα η οποία εν Αδαμιαία περιβολή στο σαλόνι ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική όπως η από πάνω. Πρώτα χουφτώνει ευγενικά και στην συνέχεια γίνεται πάρα πολύ επιθετική βγάζοντας ζ'ωνες ανοίγοντας φερμουάρ κλπ. Η γριά που είναι εκεί απίκο, υποβοηθεί την κατάσταση μέχρι ο πελάτης να μεταφερθεί με πολλές καύλες μέσα στο δωμάτιο όπου εκεί σου έχουν φύγει ήδη τα μισά ρούχα (σε ξεγυμνώνουν ήδη στο σαλόνι).
Παρατηρήσεις
Το κόλπο αυτό φυσικά πιάνει τις περισσότερες φορές, ιδίως αν ο πελάτης είναι γενικά φτιαγμένος. Παρόμοιο περιστατικό μου είχε τύχει στη Κασσάνδρας με δύο παρτουζιάρες όπου μόνο που δεν με βιάσανε εκεί μέσα. Στη συνέχεια και ωστόσο επειδή την Άννα δεν την είχα πάρει ποτέ και μου έκανε κάπως κλικ, την άφησα να εκδηλωθεί πλήρως και έτσι αποφάσισα να την σπρώξω. Όμως τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει να δώσει. Αφήνει δαχτυλιάσματα κάτι γλυψήματα της πλάκας με πολύ υποκρισία από μερους της ενώ αν κάνεις κάτι που δήθεν δεν της αρέσει γίνεται σπαστικιά. Τεσπα, για ένα χοντρό ξεφόρτωμα και για 1 φορά είναι ok.
Στο Φωκαίας 27Α (υπόγειο) δουλεύει την απογευματινή βάρδια εύσωμο μακρυμάλλικο ξανθό νεαρό (περίπου 23-25) πορνίδιο το οποίο με την βοήθεια της ξανθιάς κοντοκώλας γριάς την πέφτουνε πολύ χοντρά στο σαλόνι. Εννοώ ότι σε ξεβρακώνουν κανονικά και ενώ η γκόμενα στον παίζει λίγο δωρεάν η γριά σπρώχνει τον πελάτη για το δωμάτιο και η γκόμενα χουφτώνει πολύ χοντρά. Εμένα μόνο πίπα που δεν μου πήρε στα όρθια μέσα στο σαλόνι.
Στο Φωκαίας 27 Β πάνω. Εκεί όπως ξέρετε όλοι δουλεύει η φολίτσα Άννα η οποία εν Αδαμιαία περιβολή στο σαλόνι ακολουθεί ακριβώς την ίδια τακτική όπως η από πάνω. Πρώτα χουφτώνει ευγενικά και στην συνέχεια γίνεται πάρα πολύ επιθετική βγάζοντας ζ'ωνες ανοίγοντας φερμουάρ κλπ. Η γριά που είναι εκεί απίκο, υποβοηθεί την κατάσταση μέχρι ο πελάτης να μεταφερθεί με πολλές καύλες μέσα στο δωμάτιο όπου εκεί σου έχουν φύγει ήδη τα μισά ρούχα (σε ξεγυμνώνουν ήδη στο σαλόνι).
Παρατηρήσεις
Το κόλπο αυτό φυσικά πιάνει τις περισσότερες φορές, ιδίως αν ο πελάτης είναι γενικά φτιαγμένος. Παρόμοιο περιστατικό μου είχε τύχει στη Κασσάνδρας με δύο παρτουζιάρες όπου μόνο που δεν με βιάσανε εκεί μέσα. Στη συνέχεια και ωστόσο επειδή την Άννα δεν την είχα πάρει ποτέ και μου έκανε κάπως κλικ, την άφησα να εκδηλωθεί πλήρως και έτσι αποφάσισα να την σπρώξω. Όμως τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει να δώσει. Αφήνει δαχτυλιάσματα κάτι γλυψήματα της πλάκας με πολύ υποκρισία από μερους της ενώ αν κάνεις κάτι που δήθεν δεν της αρέσει γίνεται σπαστικιά. Τεσπα, για ένα χοντρό ξεφόρτωμα και για 1 φορά είναι ok.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ωραίος....ο τελευταίος μάχιμος καθημερινός ενημερότης....Πριν απο λιγο στη φυλης
Διδυμου
η κοπέλα που είδες στο 65 πιθανότατα είναι η Μαριά που προ ημερών δούλευε και στο 61....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Πριν απο λιγο στη φυλης
Διδυμου
Εσύ μου εδωσες την ιδέα για το "Σοφία Λώρεν", οτανεγραψες εδω οτι η"η γυναικα πρέπει να ειναι Ιταλιδα και να μην το γνωριζει!"
η Ευα / Σονια κατά τα λεγόμενα της , μεσα στις επομενες εβδομαδες αλλαζει τσαρδί...
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Ελπιζουμε,οχι σε κανα studio,οπως ειχε κανει παλιοτερα..
Εσύ μου εδωσες την ιδέα για το "Σοφία Λώρεν", οτανεγραψες εδω οτι η"η γυναικα πρέπει να ειναι Ιταλιδα και να μην το γνωριζει!"
η Ευα / Σονια κατά τα λεγόμενα της , μεσα στις επομενες εβδομαδες αλλαζει τσαρδί...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Ελπιζουμε,οχι σε κανα studio,οπως ειχε κανει παλιοτερα..
οπως η ιδια δηλωνει παλι σε μπουρδελακι θα παει
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Απογευματινή βολτίτσα στα πέριξ.
Φυλ. 134 υπ.: μια στρουμπουλούλα Λίλυ
Φυλ. 134 ισ.: η Καλούντια (ετιμήθη)
Φυλ. 134 1ος: η Όλγα-Λολίτα
Φυλ. 109 ις: η Άννα (ετιμήθη)
Φυλ. 65 ισ: η Εμμανουέλα
Φυλ. 54 παλιό: Λούση
Φωκ. 17: Τζούλια από Φ.19, 61, 67
Φωκ. 19: η Ουάννα, άρτι αφιχθείς από Μετάξυ
Διδ. 16: Αλίνα και Νίκη
Διδ. 8 ις: η γνωστή από Διδ 20/Φωκ. 27, με το καρέ μαλλάκι, μιλφάκι, ρωσσίδι . .
Φυλ. 134 υπ.: μια στρουμπουλούλα Λίλυ
Φυλ. 134 ισ.: η Καλούντια (ετιμήθη)
Φυλ. 134 1ος: η Όλγα-Λολίτα
Φυλ. 109 ις: η Άννα (ετιμήθη)
Φυλ. 65 ισ: η Εμμανουέλα
Φυλ. 54 παλιό: Λούση
Φωκ. 17: Τζούλια από Φ.19, 61, 67
Φωκ. 19: η Ουάννα, άρτι αφιχθείς από Μετάξυ
Διδ. 16: Αλίνα και Νίκη
Διδ. 8 ις: η γνωστή από Διδ 20/Φωκ. 27, με το καρέ μαλλάκι, μιλφάκι, ρωσσίδι . .
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Μινι βόλτα κατά τις 9μμ στα σπίτια της Διδύμου.
Στο 16Α (ΥΠ) Αλίνα, ξανθιά MILF με πιασίματα, γλυκό πρόσωπο, με υποδέχτηκε με χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενα, αλλά δίστασα να περάσω λόγω των προηγούμενων αρνητικών κριτικών.
Στο 18Β (ΥΠ) Η super-busty Φωτεινή.
Στο 18Α (ΙΣ) Η Αλιόνα, σήμερα με τακούνια, sexy μαύρες κάλτσες (χωρίς ζαρτιέρες), μαύρο δερμάτινο κορσέ, τον οποίο ανοίγει και πετάγονται οι σιλικόνες και στριγκάκι. Πολύ καύλα !!! Για τους λάτρεις των Kinky εσωρούχων είναι ότι πρέπει !!! Από το πρόγραμμα έχει αφαιρεθεί το 69.
Στο 20 η Βερόνικα, "επιθετική" είσοδος στο σαλόνι (με προβολή του ενός ποδιού και ταυτόχρονο χτύπημα του πέλματος στο δάπεδο, σαν το "Αλτ! τις εί" του στρατού), φορούσε ένα λευκό αραχνοϋφαντο Maxi Μπλουζάκι (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), το οποίο άφηνε να διαγράφονται τα πλούσια ελέη...
Στο 16Α (ΥΠ) Αλίνα, ξανθιά MILF με πιασίματα, γλυκό πρόσωπο, με υποδέχτηκε με χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενα, αλλά δίστασα να περάσω λόγω των προηγούμενων αρνητικών κριτικών.
Στο 18Β (ΥΠ) Η super-busty Φωτεινή.
Στο 18Α (ΙΣ) Η Αλιόνα, σήμερα με τακούνια, sexy μαύρες κάλτσες (χωρίς ζαρτιέρες), μαύρο δερμάτινο κορσέ, τον οποίο ανοίγει και πετάγονται οι σιλικόνες και στριγκάκι. Πολύ καύλα !!! Για τους λάτρεις των Kinky εσωρούχων είναι ότι πρέπει !!! Από το πρόγραμμα έχει αφαιρεθεί το 69.
Στο 20 η Βερόνικα, "επιθετική" είσοδος στο σαλόνι (με προβολή του ενός ποδιού και ταυτόχρονο χτύπημα του πέλματος στο δάπεδο, σαν το "Αλτ! τις εί" του στρατού), φορούσε ένα λευκό αραχνοϋφαντο Maxi Μπλουζάκι (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), το οποίο άφηνε να διαγράφονται τα πλούσια ελέη...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
...
Αδάνων 2. Η γνωστη ζουρλή Μπαρμπορα. Εμφανιστικε με τα βυζια εξω και φορωντας μονο ενα παρεο απο το οποιο φαινοτανε καθαρα το μουνι της...
Βγηκε με αγριες διαθεσεις στο σαλονι και μας προσταξε να περασουνμε στα δωματια. Εκεινη τη στιγμη ανοιγει η πορτα του ενος δωματιου και βγαινει ενας Πακις προς την εξοδο....Η Μπαρμπορα τον αποχαιρετισε προσφωνωντας τον "αγάπη μου"..
...
Ρώτησα τη Μπάρμπαρα γιατί προσφωνεί "αγάπη μου" τον κάθε Πάκη.
Απάντησε ότι δεν ακούμε καλά! Η προσφώνηση είναι "αράπη μου" και όχι "αγάπη μου"...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις