Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (24 μέλη και 228 επισκέπτες)

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Τι σχέση έχει το μορφωτικό επίπεδο ρε φίλε; Επειδή δηλαδή είμαι γιατρός/δικηγόρος/βοθρατζής, αλλάζει κάτι; Επειδή παπαγάλισες 5 πράγματα στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο αλλάζει κάτι;

Το μορφωτικό επίπεδο παίζει μεγάλο ρόλο γιατί (υποτίθεται) σε βοηθάει να έχεις καλύτερη κριτική σκέψη,να αναλύεις καλύτερα πράγματα κ καταστάσεις.

ΟΛΑ παίζουν ρόλο για την προσωπικότητα σου,κ το παρελθόν σου κ το μορφωτικό σου επίπεδο κ η εμφάνισή σου κ η δουλειά σου κ άλλα πολλά.Η απαξίωση του τύπου

"παπαγάλισες 5 πράγματα στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο αλλάζει κάτι;" μάλλον δείχνει ή οτι δεν σπούδασες ή προσπαθείς να μειώσεις αυτούς που το κάνανε...

Μην μπερδευόμαστε όμως οι σπουδές δεν σε κάνουν απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο ούτε σου προσθέτουν οξυδέρκεια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πω και εγώ κάτι, μιας που από ότι βλέπω, έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα.

Βασικά, έχω μαι υποψία ότι ο tzanhs & shi sa se ή όπως αλλιώς λέγεται είναι κλώνος του LIONTARI28.
Έχει ακριβώς τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα. Αυτό με τις τελείτσες (....) ανάμεσα σε φράσεις. Κανένας άλλος ΔΕΝ το κάνει !
Δυστυχώς, σαν επισκέπτης πλέον δεν μπορώ να δω πότε εγγράφηκε στο σαιτ. Οι μοντ θα μπορούσαν να το ψάξουν.

Κατά δεύτερον, μάλλον στεναχωρημένο τον είδα που τον έδιωξε, παρά για τα ακάποτα.
Τώρα θυμήθηκε να ανησυχήσει για την υγεία του, μετά τα 5-6 ακάποτα? Και έτσι ή τέτοια γράφει κάποιος που φοβάται για ΣΜΝ ?
Δεν διέκρινα καμιά ανησυχία. Παραμόνο έκκληση για πληροφορίες . . . . . για επιπλέον ακάποτα.

Επίσης, την Τερέζα την έχω πάρει 3-4 φορές στο Φ. 25 (αρχές), στο Φ. 84β και πάλι στο Φ.25.
Δεν άφηνε ποτέ να την δαχτηλιάσεις, απέφευγε το 69 (και ας το ανακοίνωνε στο σαλόνι) και σαν σέρβις γρήγορη και διεκπεραιωτή.  

Δεν νομίζω να κάνει ακάποτα κόλπα. Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, αλλά δεν της φαίνεται.

Βέβαια, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει επ' αυτού, ο πρώην εραστής της, κ. Picker .
Αφού έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έχει κάνει κάποια ενημέρωση ή κριτική, ας μας λύσει τουλάχιστον αυτό το μυστήριο . . . .

Πάντως, δεν πολυ-πιστέυω τον tzanh & τους κλώνους του !
Και εγώ βάζω τελίτσες...... Μας φρίκαρε εχθές το βράδυ το γίδι........

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πριν από λίγο 17:00 με 18:00 το 80% ανοικτά στο Μετάξι και το περιπολικό σταθμευμένο στη Λεωνίδου μεταξύ Κολωνού και Ιάσωνος

Κολωνού 32Γ μια κοντή λεπτή γυμνασμένη νεαρή.

Κολωνού 32Β και 30ρια πιπίνια 20-25 με νορμάλ σώματα. Οι δύο του 10ευρου βγήκαν στο σαλόνι με ξυνισμένες μούρες. Η τρίτη (νομίζω στο μεσαίο) ζήταγε 15 και άφηνε μόνο Έλληνες και είχε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Λεωνίδου 28 το κάτω μια μελαχρινή μετριότητα που ο τσάτσος διαφήμιζε ότι είναι η πρώτες μέρες της.

Λεωνίδου 28 το πάνω μια μελαχρινή νορμάλ σώμα που διαφήμιζε φουλ με πρωκτικό στα 10ευρώ

Ιάσωνος 20Α μια Άννα κοντούλα με νορμάλ σώμα

Ιασωνος 19 κάτω μια κοκκινομάλα με πολύ ωραίο κώλο και φουλ με πρωκτικό στα 10ευρώ.
Έπρεπε να μπω να δοκιμάσω εδώ αλλά μαλακίστηκα και πήγα απέναντι στο...

Ιάσωνος 20Β με την καρδούλα. Μια Ιωάννα με απίστευτο φυσικό στήθος που το εμφανίζει και στο σαλόνι. Από τα χειρότερα έπιπλα μέσα στο δωμάτιο. Θα γράψω κριτική.

Άλλα δεν θυμάμαι. Σε όσες δεν αναφέρομαι περισσότερο εννοείται απλό πρόγραμμα στο 10ευρω.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Χθες μπηκα, πεταξα τη βομβα μου και πηγα κατευθειαν για υπνο  :jerking:
Σημερα μπαινω και βλεπω τζανη διαγραμενο και αναφορα για σβησμενα ποστ...
Μπορει καποιος να μου περιγραψει τι παιχτηκε σε γενικες γραμμες??
( φανταζομαι θα εφαγα πολυ κραξιμο...  :S )

Δυστυχως  δεν προλαβα να παρω ματι τα ποστ τα διεγραμμενα,μονο τον τυπο που ειπε για διαγραφες
ειδα που το ανεφερε,κριμα γιατι εχασα τα καλυτερα............... :2funny:

Ειναι τζιζ το θεμα αυτο!
Εγω παντως δεν το εχω κανει ποτε ετσι και εννοειται οτι καθαρα λογω ηλικιας
δεν κατρακυλισα(37)καθως δεν ξερω πως θα λειτουργουσα αν ημουν πιο μικρος.
Ειναι γεγονος οτι ακομα και παλια γινοταν αυτο αλλα εμπεριεχει διαφορους κινδυνους.
Απο οτι εχω ακουσει παντως απο δω κι απο'κει αυτο γινεται.
Προτεινω χωρις να κανω τον δασκαλακο να μην πηγαινει κανεις χωρις το κρανος του.
Καποιοι σιγουρα εχουμε και καποια διπλα μας,αν παθουμε κατι θα το μεταδωσουμε αμεσως
και οι γυναικες δεν ειναι σαν εμας που εκτος απο το AIDS αντεχουμε γερα.
Αυτες αν "παρουν" κατι δυσκολα τα πραγματα.
Οποτε να προσεχετε,και παλι συγνωμη για το δασκαλιλικι.
Ο Σμυρνιωτης αρχοντας  με καλεσε πριν λιγο και μου ειπε οτι ολα κλειστα Φωκαιας και Φυλης,μονο το 134 ανοικτο και το Αγκυρας 1. :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Απογευματινη ενημερωση με δυο καταθεσεις, αλκαμενους 113 βαλερια,επεστρεψε,και φωκαιας 27 υπογειο σαρα,πολυ καλες και οι δυο
Μολις βγηκα ωστοσο απο τη σαρα διαπιστωσα οτι ολα σχεδον τοσο στη φωκαιας οσο και στη φυλης ηταν κλειστα
Περασα πρωτα απο τη βαλερια, και κατοπιν επειδη ειχα επιθυμια για βολτα, εριξα μια ματια στα δροσοπουλου 95 και 97(υπαρχει θυροκολημενη η επανασφραγιση) που ηταν κλειστα,και κατοπιν απο λελας καραγιανη 35 οπου δουλευε η χριστινα
Επειδη ειχα διαθεση και για δευτερη καταθεση περασα απο τη σαρα.Τελικα το ενστικτο μου ειχε δικιο,αφου ειχα μια ευχαριστη και αβιαστη ανορθωση, και ετσι κατεθεσα για δευτερη φορα σε μια επαναληψη του σκηνικου του σαβββατου,δηλαδη πρωτα αυτη απο πανω και μετα εγω
Πιθανον να ειναι ρουμανα,αφου με κοιταζε επιμονα για δευτερη φορα και εγω το ιδιο,κατι που εχω παρατηρησει οτι συμβαινει συνηθως σε μενα μονο με τα κοριτσια απο ρουμανια..
Υ.Γ Το ειδα το ποστ crazy boy  :)
Eπισης για ενα παιδι που ρωταγε,αν μυριζει ασχημα στο 27..ναι φιλε,εξακολουθουν να εχουν προβλημα με την αποχετευση

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Συμπληρωνοντας το παζλ της ηγετικης μορφης να πω οτι πεταχτηκα και ειδα τα εξης:
Λιοσιων ολα κλειστα εκτος απο το Αδανων
Διδυμου ολα κλειστα
Αλκιβιαδου ολα κλειστα
Περγαμου ολα κλειστα
Ακομα και το μοναχικο Παρασιου κλειστο ηταν.

Τον πουλο. :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
έτσι όπως έγραψε πριν ο Gastrenteriasi μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του  στις 19.25 όλα Φυλής ,Διδύμου , Αλκιβιάδου , Αγκύρας, Φωκαίας  κλειστά , έκτος απο Αγκύρας 1 και Φυλής !34.
την πάτησα...έφτασα στην πιάτσα στις 18.30 και ήταν ανοιχτά
Διδύμου 18α και 18β
Φωκαίας 27Β πάνω κάτω , 27α , 25α
Φυλής 84β , 86β ,80 ,67 , 66
πάω να φάω κάτι στην πλατεία Βικτορίας και γυρίζοντας ήταν όλα κλειστά...  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Eπισης για ενα παιδι που ρωταγε,αν μυριζει ασχημα στο 27..ναι φιλε,εξακολουθουν να εχουν προβλημα με την αποχετευση
το υπόγειο.....τα άλλα δεν έχουν πρόβλημα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.243
Πόντοι
1.936
Χθες μπηκα, πεταξα τη βομβα μου και πηγα κατευθειαν για υπνο  :jerking:
Σημερα μπαινω και βλεπω τζανη διαγραμενο και αναφορα για σβησμενα ποστ...
Μπορει καποιος να μου περιγραψει τι παιχτηκε σε γενικες γραμμες??
( φανταζομαι θα εφαγα πολυ κραξιμο...  :S )

Εφ'όσον είσαι εντάξει,όλα καλά!Θα μπορούσες κάλιστα να μην το αναφέρεις και καθόλου.Στήν τελική,κόβω τον πούτσο μου ότι λίγο πολύ σε όλους μας,μας έμπαινε ο διάολος μέσα μας για κάτι τέτοιο ώς έξτρα από τα εργαζόμενα κορίτσια.Οι περισσότερες μικρές,πιτσιρίκες!Σε σχέση με τα ρεμάλια που κάνουν παρέα,εμείς οι έλληνες είμαστε άρχοντες και δακτυλοδιχτούμενοι.Κακό είναι να υπάρχουν και τα γούστα?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το μορφωτικό επίπεδο παίζει μεγάλο ρόλο γιατί (υποτίθεται) σε βοηθάει να έχεις καλύτερη κριτική σκέψη,να αναλύεις καλύτερα πράγματα κ καταστάσεις.

ΟΛΑ παίζουν ρόλο για την προσωπικότητα σου,κ το παρελθόν σου κ το μορφωτικό σου επίπεδο κ η εμφάνισή σου κ η δουλειά σου κ άλλα πολλά.Η απαξίωση του τύπου

"παπαγάλισες 5 πράγματα στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο αλλάζει κάτι;" μάλλον δείχνει ή οτι δεν σπούδασες ή προσπαθείς να μειώσεις αυτούς που το κάνανε...

Μην μπερδευόμαστε όμως οι σπουδές δεν σε κάνουν απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο ούτε σου προσθέτουν οξυδέρκεια...
Ναι, δεν σπούδασα, τόσα χρόνια στο επάγγελμα ήμουνα... :rockon:
Και δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν, δεν είμαι κομπλεξικός.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Μεταξουργείο 26/8/2012 στην αλλαγή της βάρδιας 11.30’

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10072.jpg

Άψογοςςςςςςςςς................ :kissass2:
billy13 σε παραδέχομαι γιατί αντιλαμβάνεσαι τις λεπτομέρειες!!!   ;)

Farkeli μπράβο για τις ενημερώσεις σου! Πολύ κατατοπιστικές και αναβαθμισμένες! Το φωτορεπορτάζ τελικά δίνει άλλη διάσταση στην περιγραφή!
Συμφωνώ ότι το φωτο-μπουρδελο-ρεπορταζ δίνει άλλη διάσταση στις πορνο-ενημερώσεις και βέβαια να ζητήσω συγγνώμη που πάντα συνηθίζω και γράφω ορισμένες άσχετες μαλακίες δήθεν για εισαγωγή. Λέμε τώρα. Κάποτε είχα γράψει η μπουλντόζα και τα μπουρδέλα φωτογραφίζοντας μια μπουντόζα που ήταν παρκαρισμένη απέξω από το Φυλής 99. Δεν μπορώ να το βρω
Θεωρώ όμως, ότι και οι έγκυρες, έγκαιρες και τακτικές ενημερώσεις έχουν την δικής τους ιδιαίτερη σημασία και χρησιμότητα όπως αυτές που γράφουν ο Hilinik και o n.smirni76 χωρίς να θέλω να αδικήσω άλλους συναδέλφους.
Πάντως σε ευχαριστώ γιατί πάντα έχεις να πεις καλές κουβέντες τόσο για τις δικές μου ενημερώσεις όσο και για τις ενημερώσεις άλλων συναδέλφων που συνεισφέρουν στο θρεντ.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Σας φερνω ευχαριστα νεα καθως ελαχιστα ειναι τα φωτακια που θα χρειαστει να αναψουν στην  Λιοσιων
για να μπορεσω να την χαρακτηρισω ως πανοπλη,ηδη οι πρωτες φουρνιες πεοκαυλαρεων εχουν σκασει μυτη
και μπαινουν στα αρκετα σπιτια που ειναι ανοικτα,οποιος ειναι Φυλης να αποδωσει χαιρετισμο με νεα ευχαριστα! :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δυστυχως το μεταξι ηταν κλειστο γυρω στις 20.00 οπου οι υπερεσιες επιναν καφε σε γνωστο καφενειο της περιοχης,οπου κατα τις 22,00 αποχωρησαν ολοι!!
Η ιδια κατασταση ομως και φυλης,οπου ολα ηταν κλειστα,ακομα και Διδυμου,το φωκαιας 25 ηταν ανοιχτο που εκλεισε και αυτο στις 23,00 και ο υπηρετης μας ειπε οτι θα ανοιξουν μερικα στις 24,00.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποια μικρα ρε συ ? Γαμησε το Dark Knight  :rockon:
Καλά-καλά.......αν έβλεπες,θα σου έλεγα εγώ...... Με το που μπήκα στο αυτοκίνητο,μπήκα στο σάιτ από το κινητό και είδα ότι τα μπουρδέλα είναι κλειστά....φρίκαρα! :rolleyes:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δυστυχως το μεταξι ηταν κλειστο γυρω στις 20.00 οπου οι υπερεσιες επιναν καφε σε γνωστο καφενειο της περιοχης,οπου κατα τις 22,00 αποχωρησαν ολοι!!
Η ιδια κατασταση ομως και φυλης,οπου ολα ηταν κλειστα,ακομα και Διδυμου,το φωκαιας 25 ηταν ανοιχτο που εκλεισε και αυτο στις 23,00 και ο υπηρετης μας ειπε οτι θα ανοιξουν μερικα στις 24,00.
Παιδιά,τελικά τι έγινε το βράδυ? Άνοιξαν μετά τις 12?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειναι ανοιχτα τωρα φυλης ?

Επισκέπτης
Παιδιά,τελικά τι έγινε το βράδυ? Άνοιξαν μετά τις 12?
φ27πανω δεν ειδα
φ27ισογειο ερρικα
φ27κατω δεν ειδα βρομαγε μπροκολο με βενζινα ολο το μαγαζι
φ25πανω αλεξανδρα απο φ25 φ22
φ65 ανοιξε κατα τις 1 τζουλια κατερινα
φ71ισογειο μπαρμπαρα
φ136 2 μετριες
φ134πανω ενα εντυπωσιακο μουνι μαλλον ψυγειοκαταψυκτης

τα υπολοιπα κλειστα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom