[quote author=shis sa se link=topic=26.msg4022532#msg4022532 date=1346189859]
ελπιζο να διαβασαν πολοι αυτα που ανεφερα....και να κανουν αυτο που πρεπει...κριτικι δεν 8ανεβασο τελικα δεν υπαρχι νοημα δεν 8ελο καν να εχο μια κριτικι με αυτη την κοπελα στο αρχιο μου 8α μουρχετε να κανο εμετο...απλα...αλλα ΘΕΛΟΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΚΑΠΟΤΟ ΕΝΟΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΚΕΑΣ 25Α..ΝΑ ΤΟ ΠΟ ΣΥΝΑΓΟΝΗΣΤΕΣ ;;;
[/quote]
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά τι θα γίνει μ΄ αυτή την ανορθογραφία σου; Για να καταλάβουμε τι γράφεις χρειαζόμαστε αποκωδικοποιητή.
Τώρα το βιογραφικό της Τερέζας . Η κοπέλα πρωτοξεκίνησε το 2008 στη φυλής 66 αριστερά σαν Μπάρμπαρα Μπαντέσκου. Είχε λίγα παραπάνω κιλά, αρκετά ατημέλητη, που μόλις την είχανε κουβαλήσει από τσιγγανοχώρι της Ρουμανίας . Ήταν πολύ ψαρωμένη σαν αρχάρια στο επάγγελμα, ντρεπότανε πολύ στο κρεβάτι και δεν ήξερε ούτε τον που…..να πιάσει. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Φωκαίας 17 κάτω με το ίδιο όνομα (Μπάρμπαρα) και με την ίδια ατημέλητη εμφάνιση. Στο κρεβάτι ήταν διεκπαιρεωτική και δεν άφηνε ποτέ να της χαϊδέψεις το σώμα. Εκεί εγώ την πήδηξα και μία φορά τσάμπα αφού αμέλησαν να μου πάρουν χρήματα. Μετά εξαφανίστηκε για κανένα χρόνο και επανεμφανίστηκε ως Τερέζα από την “Tσεχία” στο Φωκαίας 25 και με την σημερινή εμφάνιση μοντέλου. Ωστόσο οι υπηρεσίες της ήταν ίδιες όπως και πριν (χωρίς ακάποτα, χωρίς χαϊδέματα) και αρκετά διεκπαιρεωτική. Μάλιστα μια φορά που προσπάθησα να την δαχτυλιάσω κάτω και να της φιλήσω τα βυζόμπαλα, τσακωθήκαμε, ευγενικά όμως (είναι ευγενική). Το θεωρώ πολύ απίθανο να έχει κάνει ακάποτα γαμήσια η συγκεκριμένη αφού γενικά η συμπεριφορά της είναι ψυχρή, αποστασιοποιημένη και πολύ αρνητική σε τολμηρά παιχνίδια. Φυσικά δεν αποκλείεται τίποτα εάν σκάσει κάποιος εξτρά αμοιβή για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Έχω αναφέρει στο παρελθόν για την Σορίνα στο Φυλής 59 που μου είχε προτείνει ακάποτο γα……με 150 εβραίους (τότε είχε αρχίσει και τα ακάποτα τσιμπούκια, που πριν δεν έκανε).
Και μια ενημέρωση από Μετάξι χθες στις 22:00
Ιάσωνος 46 μεσαίο.
Φλώρι, ψωμωμένη κοντούλα αλβανορουμάνα με ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό και γκρόβερ (μόνο για έλληνες οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, στα 15 ευρώ) ενώ για πακιστανούς κλπ υποχρεωτικά με 10 ευρώ και με προφύλαξη. Αυτά τα είπε η τσατσά σε δημόσια ανακοίνωση παρουσία δύο ελλήνων και 15 πακιστανών.
Ιάσωνος 43 Άννα ή αλλιώς Μαρία. Γύφτισσα από αλβανία (κατά τα λεγόμενα της γριάς), πολύ αδύνατη με μακρύ μαλλί. Φουλ στα 10. Η συγκεκριμένη δούλευε πέρυσι στην Κολοκυνθούς 68 σαν Μαρία από την Θεσσαλονίκη όπου την είχα πάρει μία φορά και είναι απίστευτα τρομερή απάτη. Προσοχή το δεκάρικο. Δυστυχώς η ξανθιά γκόμενα από Θεσσαλονίκη που την είχα πάρει πριν 2-3 εβδομάδες έφυγε. Ήταν πάρα πολύ καλή περίπτωση.
Λεωνίδου 6 (πακιστανικό γκέτο)
Άννα. Χοντρό μπάζο με πάρα πολύ κυτταρίτιδα. Κάνει και γλυφ……Καλή όρεξη όποιος την επιλέξει για τέτοια. 10 ευρώ και η τσατσά είναι αφόρητη. Στα πέντε λεπτά χτυπάει πόρτα.
Κολωνού 30 Β. Κατάμεστο για την
Τζωρτζιάννα η οποία έχει γίνει και ντίβα τώρα τελευταία από τις πολλές κολακείες που ακούει καθημερινά. Τη κοπελίτσα την είχα πάρει την προηγούμενη βδομάδα ακόμη μία φορά αλλά βαριόταν, νύσταζε και γενικά δεν είχε κέφια.
Κολωνού 13 Το νέο, με το κλουβί του σκύλου στην είσοδο.
Άννα η γυρολόγος (Κολωνού 30 Β, Λεωνίδου 28 ισόγειο, Κολωνού 11 ισόγειο) με τα γουρλωτά μάτια σαν μπακαλιάρου. Για 15 ευρώ απλό πρόγραμμα και δεν τα αξίζει. Την είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα και είναι εντελώς ξεπέτα και αρνητική στα χαϊδέματα. Δεν πρέπει κάποιος να πέσει στα απατηλά δήθεν παιχνίδια που κάνει στο σαλόνι.
Κολωνού 32 Β Αντριάννα με το σκουλαρίκι στη γλώσσα (από Κολωνού 11 υπόγειο). Εντάξει , καλούτσικη η γκόμενα εμφανισιακά με σεξ απιλ στο σαλόνι και πολλά υποσχόμενη για μέσα. Κάνει μία καλή πίπα με deepthroat αλλά και αυτή η γκόμενα είναι μη μου άπτου. Οι πρωτοβουλίες και ο έλεγχος της κατάστασης θέλει να είναι απολύτως δικός της, χωρίς να αφήνει ελεύθερα παιχνίδια στενής επαφής. Την δοκίμασα χθες γιατί δεν υπήρχε και τίποτα άλλο αξιόλογο (δεν τα γύρισα όλα). 15 ευρώ παίρνει.