Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (19 μέλη και 171 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειναι 3 χρονια περιπου στον χωρο αυτο...το εχω δει απο ενηροσισ κια απο σχετικα θρεντσ....εγω την εχω παρει τουσ τελευταιουσ 7 μηνεσ περιπου ....ειχα ροτισι πολλουσ εδω και μου ελεγαν οτι δεν φιλαει καν στο στομα...εσυ ειπεσ για ακα.,..κατα επιλογη τησ.....ωραιοσ κια μαγκιτισ εισαι ωσ εδω.....αλλα να πουμε ολη την αλη8εια καλυτερα...να ρωτησο κανει κατα επιλογη τησ κια ακαποτο γαμηση;;λεω τωρα μηποσ;;μηποσ θυμιζι σε καποιουσ εδω το ΦΙΛΑΚΕΑ πολλα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.813
Πόντοι
46.232
ακα πίπα έκανε για κανα μήνα όταν ήρθε...
για τα φιλιά και εγώ ξέρω ότι δεν φιλάει...
τώρα για τα άλλα που λές δεν γνωρίζω...
αν ξέρεις κάτι γράψε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ειναι 3 χρονια περιπου στον χωρο αυτο...το εχω δει απο ενηροσισ κια απο σχετικα θρεντσ....εγω την εχω παρει τουσ τελευταιουσ 7 μηνεσ περιπου ....ειχα ροτισι πολλουσ εδω και μου ελεγαν οτι δεν φιλαει καν στο στομα...εσυ ειπεσ για ακα.,..κατα επιλογη τησ.....ωραιοσ κια μαγκιτισ εισαι ωσ εδω.....αλλα να πουμε ολη την αλη8εια καλυτερα...να ρωτησο κανει κατα επιλογη τησ κια ακαποτο γαμηση;;λεω τωρα μηποσ;;μηποσ θυμιζι σε καποιουσ εδω το ΦΙΛΑΚΕΑ πολλα....
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε...................την γάμησες εσύ??? :S

Επισκέπτης
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ..ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,,,ME ΠΟΝΟ ΚΙΑ ΘΛΙΨΗ....ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΚΑΠΟΤΟ...ΝΕΑ ΣΜΙΡΝΗ ΖΗΤΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ...πληροφοριακα ενοω...και μονο πλροφοτιακα...οσοι εδω γνωριζουν κατι ασ που την αλη8εια μην φοβηθουν...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ..ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,,,ME ΠΟΝΟ ΚΙΑ ΘΛΙΨΗ....ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΚΑΠΟΤΟ...ΝΕΑ ΣΜΙΡΝΗ ΖΗΤΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ...πληροφοριακα ενοω...και μονο πλροφοτιακα...οσοι εδω γνωριζουν κατι ασ που την αλη8εια μην φοβηθουν...

Το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να παρεξηγηθεις και να κανεις ουρες επιδοξων τυπων με ειδησεις ανεξιχνιαστες!
Ψαχνεις μια μαυρη γατα με σβηστο φακο σε ενα σκοτεινο δωματιο μεσα στα μεσανυχτα!
Αυτα γινονται απο οτι ακουγεται αλλα εγω προσωπικα δεν γραφω τιποτα,το εχω δηλωσει γιατι δεν θελω π.μ του τυπου "τι και που"!

Για την συγκεριμενη ομως δεν ξερω! :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γιατι κανετε σπαμ και δεν τα λετε στον σχολιασμο ολα αυτα?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
2η βαρδεια στην φυλης σε ενα αδειο δρομο αλλα και τα σπιτακια αδεια....
Φυλης
66 δεξι η καυλα Νικολετα.
80 Αννα Μαρια με κωλο.
84 ισογειο κοντο ρουμανακι μαλλον κανονικου σωματος και μικρου στηθους,οταν χαιρετησαμε χτυπησε τα χερια της,πιθανως δεν θα ειχε σταυρωσει πελατη.
84 οροφος Καρολαιν η ψηλη ουκρανεζα.
86 ισογειο,Ελενα πρωην ρομπερτα κουβερτα κλπ.  :grin:
67 Τζουλια αδυνατο με μικρο στηθος μαυρομαλικο,1,70.οχι απο φυλης 84 ισογειο.
71 οροφος Ελενα αδυνατο κοντο με στητο μικρο βυζακι ξανθο.
71 ισογειο Μπαρπαρα ιχα!!
Φωκαιας
25 οροφος Αλεξανδρα απο φωκαιας 22,φυλης 71 κλπ.
25 ισογειο η νιαου νιαου Μονικα.
27 υπογειο Σαρα ειπε ο υπηρετης που ηταν στην εισοδο.
27 ισογειο Ειρηνη!!
27 οροφος δεν ανεβηκα,αλλα ρωτησα συναγωνιστη που κατεβαινε και ειπε οτι ειχε μια γαζελα  :grin:
Αγκυρας 12 δεξι Βερονικα,μιλφ με ωραιο προσωπο και σωμα αλλα 1,5 στηθος και αν,ρωσις ειπε η υπηρεσια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ολεσ Η ΤΑΝΕΣ....κανουν τα ιδια με ολουσ...αν μια ειναι σκαρτη ειναι σκαρτη αν μια κανει ελευθερο σεχ..κανει με πολλουσ πελατεσ...αν μια κανει γλοσοφιλα....κανει με πολλουσ παλυ πελατεσ...αν μια ειναι φολα...ειναι φολα με ολουσ...

δηλαδή ρε φίλε υπονοείς οτι στην περίπτωση που κάποια πουτάνα έχει καλές και κακές κριτικές κάποιός μας λεει ψέμματα;

Επισκέπτης
GASTRENETERIASI ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...αλλα λεω απλα την αλη8εια αδερφε μου...με πεταξε σαν στημενη λεμονοκουπα μετα τα ελευ8ερα....γιατι αραγε;;ειχα πει οτι εγω ηρ8α εδω για να λεω αληθειεσ,,,,και αυτο κανο δεν θα κρυψο τιποτα ...τιποτα ομωσ....dawn δεν μιλισα για κριτικεσ...ειπα την προσοπικι μου εμπειρια απλα...και οντοσ οσουσ ροτησα για την εν λογο τανα..μου ελεγαν οτι δεν κανει γλοσοφιλα ακαποτα κτλ..αλλα ισοσ απο οτι καταλαβενο δεν ετυχε σε αυτουσ..αλλα σε μενα συναιβει..και μαλλον κια σε πολλουσ αλλουσ εδω ΑΣ ΜΕΙΛΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δηλαδή ρε φίλε υπονοείς οτι στην περίπτωση που κάποια πουτάνα έχει καλές και κακές κριτικές κάποιός μας λεει ψέμματα;

Άλλο είναι το πρόβλημα του, όπως βλέπεις...

Επισκέπτης
Το  προβλημα μου φιλε ειναι οχι οτι με ζνομπαρε αλλα η υγεια μου...πλεον...την απογοητευση αστην ειναι για μενα...μπεμβε παουερ μπραβο που λεσ την αλη8εια αδερφε μου...κια σε μενα το ιδιο δεν εκαν εακαποτη πιπα....αλλα γαμηση ναι...αλλα οχι απο την αρχη....ομοσ μετα το 5αμηνο...και μολισ εκανε μαζι μου ελευ8ερο σεχ.5 με 6 φορεσ..μετα με ζνομπαρε..με εδιοξε με τον τροπο τησ απο το δελο....ενοωω.....τι να σημενη αυτο αραγε αδερφια μου;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σκηνικο εζησα και γω με τη Σακιρα απο Φυλης 59!!
Διαβαζα κριτικες και σχεδον ολοι ελεγαν οτι ειναι φολα, αλλα ηταν τοσο μουναρα που δεν κρατηθηκα και μπηκα...

Πρωτο ραντεβου μπαινει μεσα πεφτει πανω μου, με πλακωσε στα γλωσσοφιλα, 69 τα παντα ολα!!! εκανα απ τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου..
Στο δευτερο ραντεβου καθοταν πανω μου και φιλιομασταν και σε καποια φαση καθεται πανω στον πουτσο μου χωρις να βαλει καποτα και μου λεγε οτι ειναι πολυ καυλωμενη οτι την εχω τρελανει και οτι μονο με μενα το κανει και τετοια.. Ε δεν αντισταθηκα ιδιαιτερα την πιστεψα, τοτε δεν σκαμπαζα και πολλα και οντως πιστεψα οτι με ειχε καψουρεφτει(βασικα δεν το αποκλειω κιολας)..

Συνολικα πηγα πανω απο 10 φορες μαζι της, ολες ακαποτα.

Η πλακα ειναι οτι ελευθερο στοματικο δεν μου εκανε ποτε γιατι προσεχει την υγεια της λεει  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: (αυτο για να καταλαβετε ποσο ΤΟΥΒΛΑ και ΣΤΟΚΑΔΙΑ ειναι οι περισσοτερες πουτανες)

Οι εξετασεις που εκανα πριν λιγο καιρο ηταν καθαρες παντως
ρε φίλε ο χριστός και η παναγία
10 φορές γάμησες ακάποτα πουτάνα ?

παίχτη πρέπει να σαι και πολύ καυ&*(%νος καμικάζι  :o

Επισκέπτης
ελπιζο να διαβασαν πολοι αυτα που ανεφερα....και να κανουν αυτο που πρεπει...κριτικι δεν 8ανεβασο τελικα δεν υπαρχι νοημα δεν 8ελο καν να εχο μια κριτικι με αυτη την κοπελα στο αρχιο μου 8α μουρχετε να κανο εμετο...απλα...αλλα ΘΕΛΟΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΚΑΠΟΤΟ ΕΝΟΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΚΕΑΣ 25Α..ΝΑ ΤΟ ΠΟ ΣΥΝΑΓΟΝΗΣΤΕΣ ;;; :(

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
πες το συναγωνιστη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ναι ημουνα στοκος
τοτε βεβαια οπως ειπα δεν σκαμπαζα και πολλα απο πιατσα και δεν μου περνουσε καν απ το μυαλο οτι παιζουν παρανομα εξτραδακια στα μπουρδελα..
ημουνα σιγουρος οτι με ειχε καψουρεφτει
φίλε ΠΟΤΕ δεν μπερδεύουμε το συναίσθημα με το  :knockinb: στα μπουρδέλα.
στις πουτάνες απλά αδειάζουμε προστατευμένα και όμορφα το πλεονάζον σπέρμα μας.

Μας έστειλες παντελώς αδιάβαστους με την κεραμύδα που έριξες παίχτη μου
εσύ είσαι ικανός ώς αντισύλληψη να πληρώνεις τους γυναικολόγους, για  εκτρώσεις στις γκόμενες σου , αντί για καπότες  ;)

τέλοσπάντων

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι ρουμανες είναι γνωστό ότι έχουν αλλεργία στην καποτα. Φίλε Τζανη, δεν ξέρω προσωπικά για την Τερέζα αλλά δεν θα είσαι ο μόνος. Ντοντ ντου δι κραιμ ιγ γιου καντ ντου δι τάιμ.

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
'Εχει πλάκα τώρα που το σκέφτομαι οτι ανησυχούσα για 2 ακάπωτες πίπες που έχω δεχτεί
να μου κάνουν στα μπουρδέλα το τελευταίο 6μηνο (0,005% πιθανότητα να κολλήσεις AIDS) :2funny: :2funny: :2funny:
'Υπάρχουν κ χειρότεροι απο εμένα τελικά

Θα συμφωνήσω με τον Rigomortis είσαι μεγάλος kamikazi φίλε αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να μην κολλήσεις ποτέ τίποτα.
'Οσο για την εμπειρία (αφού είσαι υγιής),μην την απαξιώνεις στο μυαλό σου.Πάντα να κρατάς τις ωραίες στιγμές.
Πάνω στην κάβλα κάνατε κάτι πολύ φυσιολογικό σαν άνθρωποι,ενδώσατε στα ενστικτά σας αμοιβαία...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
[quote author=shis sa se  link=topic=26.msg4022532#msg4022532 date=1346189859]
ελπιζο να διαβασαν πολοι αυτα που ανεφερα....και να κανουν αυτο που πρεπει...κριτικι δεν 8ανεβασο τελικα δεν υπαρχι νοημα δεν 8ελο καν να εχο μια κριτικι με αυτη την κοπελα στο αρχιο μου 8α μουρχετε να κανο εμετο...απλα...αλλα ΘΕΛΟΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΚΑΠΟΤΟ ΕΝΟΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΚΕΑΣ 25Α..ΝΑ ΤΟ ΠΟ ΣΥΝΑΓΟΝΗΣΤΕΣ ;;; :(
[/quote]
Συγγνώμη  ρε φίλε αλλά τι  θα γίνει μ΄ αυτή την ανορθογραφία σου;  Για να καταλάβουμε τι γράφεις χρειαζόμαστε αποκωδικοποιητή.
Τώρα το βιογραφικό της Τερέζας . Η κοπέλα πρωτοξεκίνησε το 2008 στη φυλής 66 αριστερά σαν Μπάρμπαρα Μπαντέσκου. Είχε λίγα παραπάνω κιλά, αρκετά ατημέλητη, που μόλις την είχανε κουβαλήσει  από τσιγγανοχώρι της Ρουμανίας .  Ήταν πολύ ψαρωμένη σαν αρχάρια στο επάγγελμα,  ντρεπότανε πολύ στο κρεβάτι και δεν ήξερε ούτε τον που…..να πιάσει.  Στη συνέχεια μετακόμισε στο Φωκαίας 17 κάτω με το ίδιο όνομα (Μπάρμπαρα) και με την ίδια ατημέλητη εμφάνιση.  Στο κρεβάτι ήταν διεκπαιρεωτική  και δεν άφηνε ποτέ να της  χαϊδέψεις το σώμα. Εκεί εγώ την πήδηξα και μία φορά τσάμπα αφού αμέλησαν  να μου πάρουν  χρήματα. Μετά εξαφανίστηκε για κανένα χρόνο και επανεμφανίστηκε ως Τερέζα από την “Tσεχία” στο Φωκαίας 25 και με την σημερινή εμφάνιση μοντέλου. Ωστόσο οι υπηρεσίες της ήταν ίδιες όπως και πριν (χωρίς ακάποτα, χωρίς χαϊδέματα) και αρκετά διεκπαιρεωτική. Μάλιστα μια φορά που προσπάθησα να την δαχτυλιάσω κάτω και να της φιλήσω τα βυζόμπαλα, τσακωθήκαμε, ευγενικά όμως (είναι ευγενική). Το θεωρώ πολύ απίθανο να έχει κάνει ακάποτα γαμήσια η συγκεκριμένη αφού γενικά η συμπεριφορά της είναι ψυχρή, αποστασιοποιημένη και πολύ αρνητική σε τολμηρά παιχνίδια. Φυσικά δεν αποκλείεται   τίποτα εάν  σκάσει κάποιος εξτρά αμοιβή για τέτοιου είδους υπηρεσίες.  Έχω αναφέρει στο παρελθόν για την Σορίνα στο Φυλής 59 που μου είχε προτείνει  ακάποτο  γα……με  150 εβραίους (τότε είχε αρχίσει και τα ακάποτα τσιμπούκια, που πριν δεν έκανε).  

Και μια ενημέρωση από Μετάξι χθες στις 22:00
Ιάσωνος 46 μεσαίο. Φλώρι, ψωμωμένη  κοντούλα αλβανορουμάνα με ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό και γκρόβερ (μόνο για έλληνες οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, στα 15 ευρώ) ενώ για πακιστανούς κλπ υποχρεωτικά με 10 ευρώ και με προφύλαξη. Αυτά τα είπε η τσατσά σε δημόσια  ανακοίνωση  παρουσία δύο ελλήνων και 15 πακιστανών.
Ιάσωνος 43  Άννα ή αλλιώς Μαρία. Γύφτισσα από αλβανία (κατά τα λεγόμενα της γριάς), πολύ αδύνατη με μακρύ μαλλί. Φουλ στα 10. Η συγκεκριμένη δούλευε πέρυσι στην Κολοκυνθούς 68 σαν Μαρία από την Θεσσαλονίκη όπου την είχα πάρει μία φορά και είναι απίστευτα τρομερή απάτη.  Προσοχή το δεκάρικο. Δυστυχώς η ξανθιά γκόμενα από Θεσσαλονίκη που την είχα πάρει πριν 2-3 εβδομάδες έφυγε. Ήταν πάρα πολύ καλή περίπτωση.
Λεωνίδου 6 (πακιστανικό γκέτο)  Άννα. Χοντρό  μπάζο με πάρα πολύ κυτταρίτιδα. Κάνει και γλυφ……Καλή  όρεξη όποιος την επιλέξει για τέτοια.  10 ευρώ και η τσατσά είναι αφόρητη. Στα πέντε λεπτά χτυπάει πόρτα.
Κολωνού 30 Β. Κατάμεστο για την Τζωρτζιάννα η οποία έχει γίνει και ντίβα τώρα τελευταία από τις πολλές κολακείες που ακούει καθημερινά. Τη κοπελίτσα την είχα πάρει την προηγούμενη βδομάδα ακόμη μία φορά αλλά βαριόταν, νύσταζε  και γενικά δεν είχε κέφια.
Κολωνού 13   Το νέο,  με το κλουβί του σκύλου στην είσοδο.  Άννα η γυρολόγος (Κολωνού 30 Β,  Λεωνίδου 28 ισόγειο, Κολωνού 11 ισόγειο) με τα γουρλωτά μάτια σαν μπακαλιάρου. Για 15 ευρώ απλό πρόγραμμα και δεν τα αξίζει. Την είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα και είναι εντελώς ξεπέτα και αρνητική στα χαϊδέματα. Δεν πρέπει κάποιος να πέσει στα απατηλά δήθεν παιχνίδια που κάνει στο σαλόνι.
Κολωνού 32 Β Αντριάννα με το σκουλαρίκι στη γλώσσα (από Κολωνού 11 υπόγειο). Εντάξει , καλούτσικη η γκόμενα εμφανισιακά με σεξ απιλ στο σαλόνι και πολλά υποσχόμενη για μέσα. Κάνει μία καλή πίπα με deepthroat αλλά και αυτή η γκόμενα είναι μη μου άπτου. Οι πρωτοβουλίες και ο έλεγχος της κατάστασης θέλει να είναι απολύτως δικός της, χωρίς να αφήνει ελεύθερα παιχνίδια στενής επαφής. Την δοκίμασα χθες γιατί δεν υπήρχε και τίποτα άλλο αξιόλογο (δεν τα γύρισα όλα). 15 ευρώ παίρνει.  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom