Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (25 μέλη και 261 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
συναγωνιστες αλλο ενα στανταρακι η μικυ απο κολωκυνθους και φυλης 86 εγινε πλεον στουντιοκοριτσο.ειναι στα κασανδρας με το ιδιο ονομα.θα ζηταει απο 50 και πανω τωρα για το κωλαρακι της!!!!!
Πρωινη ενημερωση από φυλης,
74 δυο κοριτσια,αριστερα ένα πολύ μετριο κοντοπουτανο και δεξια η μικη αν ακουσα καλα με φουλ προγραμμα.Εδω να σημειωσω κατι για τη μικη,μια ξανθια κοπελα με φοβερο σωμα και παρουσιαστικο,αδικειται..προκειται για ένα αγγελο εμφανισιακα.Οποιος είναι αυτος που διαχειριζεται τη τυχη της καλο είναι να τη βαλει σ ένα άλλο χωρο,πιο καθαρο και χωρις πρωκτικο,κριμα ειναι
Ετσι ειναι αυτα,μερικα πραγματα φαινονται,το κοριτσακι ηταν αγγελος
Διαβασα και το ποστ του bmw,εντυπωσιακο απο καθε αποψη..Μια πανεμορφη κυκλοθυμικη κοπελα η σακιρα, που στο κρεβατι τσατιζοταν αν καβλωνε, οπως εγραψα σε μια κριτικη..αλλα ετσι ειναι..αν δεν ακους το σωμα σου και τη φυση σου, θα μαζεψει τοση καβλα το κορμι σου που δεν θα ξερεις τι να κανεις,ουτε θα μπορεις να ελεγξεις τις ορμες σου.Γι αυτο εχουμε και τοσα προβληματα,γιατι δεν ακουμε ουτε το σωμα μας ουτε τη καρδια μας
Επιπλεον πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ καλα,και οι εργαζομενες θελουν να τελειωνουν,ειτε με πελατη, ειτε με τον φιλο τους,ειτε μ ενα αγνωστο τυπο σ ενα μπαρ που εχουν βγει το βραδι.Για τη προφυλαξη δεν θα μιλησω,ευτυχως η'δυστυχως σ αυτο το σαιτ εχω μαθει πια οτι ολα γινονται,η' οτι ολα μπορουν να γινουν,με ολες και με ολα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συγγνώμη  ρε φίλε αλλά τι  θα γίνει μ΄ αυτή την ανορθογραφία σου;  Για να καταλάβουμε τι γράφεις χρειαζόμαστε αποκωδικοποιητή.
Τώρα το βιογραφικό της Τερέζας . Η κοπέλα πρωτοξεκίνησε το 2008 στη φυλής 66 αριστερά σαν Μπάρμπαρα Μπαντέσκου. Είχε λίγα παραπάνω κιλά, αρκετά ατημέλητη, που μόλις την είχανε κουβαλήσει  από τσιγγανοχώρι της Ρουμανίας .  Ήταν πολύ ψαρωμένη σαν αρχάρια στο επάγγελμα,  ντρεπότανε πολύ στο κρεβάτι και δεν ήξερε ούτε τον που…..να πιάσει.  Στη συνέχεια μετακόμισε στο Φωκαίας 17 κάτω με το ίδιο όνομα (Μπάρμπαρα) και με την ίδια ατημέλητη εμφάνιση.  Στο κρεβάτι ήταν διεκπαιρεωτική  και δεν άφηνε ποτέ να της  χαϊδέψεις το σώμα. Εκεί εγώ την πήδηξα και μία φορά τσάμπα αφού αμέλησαν  να μου πάρουν  χρήματα. Μετά εξαφανίστηκε για κανένα χρόνο και επανεμφανίστηκε ως Τερέζα από την “Tσεχία” στο Φωκαίας 25 και με την σημερινή εμφάνιση μοντέλου. Ωστόσο οι υπηρεσίες της ήταν ίδιες όπως και πριν (χωρίς ακάποτα, χωρίς χαϊδέματα) και αρκετά διεκπαιρεωτική. Μάλιστα μια φορά που προσπάθησα να την δαχτυλιάσω κάτω και να της φιλήσω τα βυζόμπαλα, τσακωθήκαμε, ευγενικά όμως (είναι ευγενική). Το θεωρώ πολύ απίθανο να έχει κάνει ακάποτα γαμήσια η συγκεκριμένη αφού γενικά η συμπεριφορά της είναι ψυχρή, αποστασιοποιημένη και πολύ αρνητική σε τολμηρά παιχνίδια. Φυσικά δεν αποκλείεται   τίποτα εάν  σκάσει κάποιος εξτρά αμοιβή για τέτοιου είδους υπηρεσίες.  Έχω αναφέρει στο παρελθόν για την Σορίνα στο Φυλής 59 που μου είχε προτείνει  ακάποτο  γα……με  150 εβραίους (τότε είχε αρχίσει και τα ακάποτα τσιμπούκια, που πριν δεν έκανε).  
Στο Φυλής 84Β,έκανε 69 στις αρχές.....το θυμάμαι 100%....μετά το έκοψε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επιπλεον πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ καλα,και οι εργαζομενες θελουν να τελειωνουν,ειτε με πελατη, ειτε με τον φιλο τους,ειτε μ ενα αγνωστο τυπο σ ενα μπαρ που εχουν βγει το βραδι.
Αυτό είναι αλήθεια,μου έχει τύχει αρκετές φορές! Τώρα τελευταία είχα πάει "στο" Μπάρμπαρα-ίχαααααα και είχε καύλες,με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα...μου ζήτησε να την πάρω στα όρθια και μετά με καβάλησε.... Πάλι γλωσσόφιλα και τριβόταν πάνω μου,ενώ είχε τον πούτσο μου μέσα της και έτρεμε............. Τα θυμήθηκα πάλι και φτιάχτηκα........... :kissass:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
[quote author=shis sa se  link=topic=26.msg4022506#msg4022506 date=1346189224]
Το  προβλημα μου φιλε ειναι οχι οτι με ζνομπαρε αλλα η υγεια μου...πλεον...την απογοητευση αστην ειναι για μενα...μπεμβε παουερ μπραβο που λεσ την αλη8εια αδερφε μου...κια σε μενα το ιδιο δεν εκαν εακαποτη πιπα....αλλα γαμηση ναι...αλλα οχι απο την αρχη....ομοσ μετα το 5αμηνο...και μολισ εκανε μαζι μου ελευ8ερο σεχ.5 με 6 φορεσ..μετα με ζνομπαρε..με εδιοξε με τον τροπο τησ απο το δελο....ενοωω.....τι να σημενη αυτο αραγε αδερφια μου;;
[/quote]

Μήπως ότι το "ρετιρέ" σου είναι ακατοίκητο....Μήπως?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Μάγκες σορρυ για το άσχετο αλλά η Ντενίζα η Τσέxα δουλεύει ακόμα απογεύματα Ρεμούνδου?

thanks

Επισκέπτης
Τυποι πραγματικα γελαω με αυτα που γραφετε. Γαματε ακαποτα με πληρη γνωση των κυνδινων ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ? ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΣΑΚΩΘΟΘΜΕ

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επεσε χοντρη εκκαθαριση μηνυματων βλεπω

Επισκέπτης
Οι ρουμανες είναι γνωστό ότι έχουν αλλεργία στην καποτα. Φίλε Τζανη, δεν ξέρω προσωπικά για την Τερέζα αλλά δεν θα είσαι ο μόνος. Ντοντ ντου δι κραιμ ιγ γιου καντ ντου δι τάιμ.

Οι τσιγγανες τυπε οχι ολες οι Ρουμανες.

Η Τερεζα ειναι τσιγγανα και μου το εχει πει η ιδια καποτσ. Τωρα το αλλαξε το τροπαριο..

Στην Ουκρανια ομως γινετε το οργιο με τα ακαποτα.... Ειναι κοινη πρακτικη οι πουτανες μερικες φορες δε κουβαλανε καν καποτα... ΜΑΚΡΙΑ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι τσιγγανες τυπε οχι ολες οι Ρουμανες.

Η Τερεζα ειναι τσιγγανα και μου το εχει πει η ιδια καποτσ. Τωρα το αλλαξε το τροπαριο..

Στην Ουκρανια ομως γινετε το οργιο με τα ακαποτα.... Ειναι κοινη πρακτικη οι πουτανες μερικες φορες δε κουβαλανε καν καποτα... ΜΑΚΡΙΑ

Οι ρουμανες τυπε, οι ρουμανες. Ανεξαρτήτως εθνολογικης προέλευσης.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Υπάρχουν αρκετές και στην Φυλής και στο Μετάξι. Μην ακούτε τι λένε οι τσατσάδες "μόνο με προφυλακτικό" Θέλει μεγάλη προσοχή.

kwstas_boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερεται μηπως αν στο φυλης 86Α γυρισε απο διακοπες η Λαουρα..? και αν γυρισε σε τι βραρδια ?( επεισης μπορει καποιος αν δεν του ειναι κοπως να μου εξηγησει τα ωραρια? δηλαδη πρωινη 9-17:00 ξερω γω)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
[quote author=shis sa se  link=topic=26.msg4022506#msg4022506 date=1346189224]
Το  προβλημα μου φιλε ειναι οχι οτι με ζνομπαρε αλλα η υγεια μου...πλεον...την απογοητευση αστην ειναι για μενα...μπεμβε παουερ μπραβο που λεσ την αλη8εια αδερφε μου...κια σε μενα το ιδιο δεν εκαν εακαποτη πιπα....αλλα γαμηση ναι...αλλα οχι απο την αρχη....ομοσ μετα το 5αμηνο...και μολισ εκανε μαζι μου ελευ8ερο σεχ.5 με 6 φορεσ..μετα με ζνομπαρε..με εδιοξε με τον τροπο τησ απο το δελο....ενοωω.....τι να σημενη αυτο αραγε αδερφια μου;;
[/quote] Περιμενε να περασεις στο επομενο επιπεδο,η κοπελα..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αξιζει τον κόπο ? ή ειναι μονο εμφάνιση κ κλασσικα
δεν γινεται να μας τα δινει ολα ο καλος θεουλης?  :grin:
Δεν αξίζει φίλε μου,κ δεν στο λέω επειδή κάπου το άκουσα...Την έχω δοκιμάσει...Μην το πετάξεις το 20άρικο σου...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ξερεται μηπως αν στο φυλης 86Α γυρισε απο διακοπες η Λαουρα..? και αν γυρισε σε τι βραρδια ?( επεισης μπορει καποιος αν δεν του ειναι κοπως να μου εξηγησει τα ωραρια? δηλαδη πρωινη 9-17:00 ξερω γω)
Πρωινή βάρδια 9.00-17.00
Απογευματινή 17.00-23.00 ή 00.00
Μεταμεσονύχτια 23.00 ή 00.00 μέχρι τις 05.00  πιστεύω,ίσως κ λίγο αργότερα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι στη φυλης
Βεργας
3 ξανθουλα μετριου αναστηματος και εμφανισης,κανονικο σωμα
2 ξανθια επισης,πιο γεματουλα,επισης πολυ μετρια
6 υπογειο καστανη με κατσαρο μαλλι,μlf αλλα οχι μεγαλη,κανονικο σωμα
6 ισογειο σοφια,η ξανθια μεγαλοmlf.Xαρακτηριστικη παρουσια ο ασπρομαλλης γενειοφορος ηλικιωμενος με οψη θαλασσολυκου που φανηκε οτι ειναι σταθερος πελατης
Αγκυρας
12α η μελαγχροινη χριστινα μαλλον απο διδυμου 20
12β η ξανθια σαντρα/αλεξαντρα με το ιδιο στυλ κοκκινων εσωρουχων που φοραγε και στο 12α που παραπεμπει σε κουνελακι τοου playboy
Φωκαιας
25β δυο κοριτσια,αννα η πολωνεζα,και ενα μεγλυκο μελαγχροινο με λιγο ανοικτη αλλα ζουμερη περιφερεια
Διδυμου 20 η ψηλη mlf βικτωρια
Αλκιβιαδου
16α παλινα με πολυ καλες κριτικες
16γ κατερινα

Επισκέπτης

Δε μου εχει τυχει ποτε τι να σου πω... Αλλα εγω γαμαω και τις γκομενες παντα με καποτα , ποτε δεν την εψαξα φυσικα με πουτανα, λογικο να μη ξερω τετοιες λεπτομερειες τυπε

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να πω και εγώ κάτι, μιας που από ότι βλέπω, έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα.

Βασικά, έχω μαι υποψία ότι ο tzanhs & shi sa se ή όπως αλλιώς λέγεται είναι κλώνος του LIONTARI28.
Έχει ακριβώς τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα. Αυτό με τις τελείτσες (....) ανάμεσα σε φράσεις. Κανένας άλλος ΔΕΝ το κάνει !
Δυστυχώς, σαν επισκέπτης πλέον δεν μπορώ να δω πότε εγγράφηκε στο σαιτ. Οι μοντ θα μπορούσαν να το ψάξουν.

Κατά δεύτερον, μάλλον στεναχωρημένο τον είδα που τον έδιωξε, παρά για τα ακάποτα.
Τώρα θυμήθηκε να ανησυχήσει για την υγεία του, μετά τα 5-6 ακάποτα? Και έτσι ή τέτοια γράφει κάποιος που φοβάται για ΣΜΝ ?
Δεν διέκρινα καμιά ανησυχία. Παραμόνο έκκληση για πληροφορίες . . . . . για επιπλέον ακάποτα.

Επίσης, την Τερέζα την έχω πάρει 3-4 φορές στο Φ. 25 (αρχές), στο Φ. 84β και πάλι στο Φ.25.
Δεν άφηνε ποτέ να την δαχτηλιάσεις, απέφευγε το 69 (και ας το ανακοίνωνε στο σαλόνι) και σαν σέρβις γρήγορη και διεκπεραιωτή.  

Δεν νομίζω να κάνει ακάποτα κόλπα. Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, αλλά δεν της φαίνεται.

Βέβαια, θα μπορούσε να μας διαφωτίσει επ' αυτού, ο πρώην εραστής της, κ. Picker .
Αφού έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έχει κάνει κάποια ενημέρωση ή κριτική, ας μας λύσει τουλάχιστον αυτό το μυστήριο . . . .

Πάντως, δεν πολυ-πιστέυω τον tzanh & τους κλώνους του !

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ετσι ειναι αυτα,μερικα πραγματα φαινονται,το κοριτσακι ηταν αγγελος
Διαβασα και το ποστ του bmw,εντυπωσιακο απο καθε αποψη..Μια πανεμορφη κυκλοθυμικη κοπελα η σακιρα, που στο κρεβατι τσατιζοταν αν καβλωνε, οπως εγραψα σε μια κριτικη..αλλα ετσι ειναι..αν δεν ακους το σωμα σου και τη φυση σου, θα μαζεψει τοση καβλα το κορμι σου που δεν θα ξερεις τι να κανεις,ουτε θα μπορεις να ελεγξεις τις ορμες σου.Γι αυτο εχουμε και τοσα προβληματα,γιατι δεν ακουμε ουτε το σωμα μας ουτε τη καρδια μας
Επιπλεον πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ καλα,και οι εργαζομενες θελουν να τελειωνουν,ειτε με πελατη, ειτε με τον φιλο τους,ειτε μ ενα αγνωστο τυπο σ ενα μπαρ που εχουν βγει το βραδι.Για τη προφυλαξη δεν θα μιλησω,ευτυχως η'δυστυχως σ αυτο το σαιτ εχω μαθει πια οτι ολα γινονται,η' οτι ολα μπορουν να γινουν,με ολες και με ολα

'Εχει μεγάλο δίκιο ο XILNIK.Σήμερα μετα το απο σεξάκι με Λαρίσσα απο Ιάσωνος είχαμε μια μικρή συζήτηση
(η οποια σημειοτέον ήταν δασκάλα στην Ρουμανία άρα έχει ενα στοιχειώδες μορφωτικό επίπεδο) κ μου είπε οτι
γκόμενο δεν έχει λόγω της φύσεως της δουλειάς της κ όταν γουστάρει κάποιον γιατί ακόμα κ αυτές έχουν ορμές
πάει τον τσιμπάει απο τον δρόμο κ του λέει να πάνε για SEX!!!κ την άλλη μέρα δρόμο...
'Αμα δεν βρείς όμως την ισορροπία σου
γίνεσαι σαν την Σακίρα κ την κάθε Σακίρα κ δημιουργείς προβλήματα.Και δεν τα ρίχνω όλα στις εκδιδόμενες αλοίμονο
φταίμε και εμείς (και μάλιστα περισσότερο που υποτείθεται οτι έχουμε οι και ένα Α μορφωτικό επίπεδο) που θέλουμε
να πιστέψουμε πράγματα και καταστάσεις,άλλωστε πολλοί μπουρδελιάρηδες (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω)
έχουν θέματα που αν γίνει κάτι τέτοιο γίνονται ακόμα πιο δυσεπίλυτα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τι σχέση έχει το μορφωτικό επίπεδο ρε φίλε; Επειδή δηλαδή είμαι γιατρός/δικηγόρος/βοθρατζής, αλλάζει κάτι; Επειδή παπαγάλισες 5 πράγματα στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο αλλάζει κάτι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom