Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (25 μέλη και 283 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πηγα στην φλωρη απο ιασ46!
και θα ηθελα να διατυπωσω καποιες αποψεις που αφορουν την μοιρα του πορνικου πελατη και τα μελη του σαιτ.

1) η φλωρη ειναι η φλωρα απο κολοκυνθους. το ψιλιαστηκα εχτες και επιβεβαιωθηκα. ειναι πολυ καλη. σε αντιθεση με τον ορεστη πιστευω οτι ειναι εντελως gfe. σε σχεση με πριν 2+ χρονια που εφηγε εμφανισιακα δεν εχει αλλαξει καθολου παρα μονο το μαλι της μακρινε, αλλα και πριν φυγει φοραγε περουκες. πλεων μιλαει πολυ καλα ελληνικα ενω πριν μιλαγε μονο αγγλικα. στο σεξ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια με πολυ καλη συμμετοχη, υπομονη και ψιλοκακη πιπα!

2) τελικα ο πορνικος πελατης εχει μια δυναμη που τον βοηθαει να μην ξεμενει ποτε απο στανταρακια! πριν απο 6 χρονια οταν εφυγε η ντενισα για 4 μηνες τσεχια και ειχα ξενερωσει γιατι δεν υπηρχε αλλο στανταρακι την ιδια μερα που εφυγε εμφανιστηκε η μιλανα μια κοπελα που αποτελει μια απο τις 5 τοπ για εμενα! τωρα που απο 10/8 εχει φυγει η μικυ εμφανιστηκε η ξεχασμενη φλωρα παλι μια απο τις top5! τελικα δεν με εγκαταλειπει ποτε η τυχη!!!

3) τελικα 1,5 χρονο μετα την παρακμαση του κολοκυνθους τα κοριτσια του επιστεφουν ενα-ενα πρωτα η στελα και τωρα η φλωρα. μακαρι να γυρισουν και αλλες

4) ωρες-ωρες απορω με το 99% των μελων του σαιτ. οταν ηταν η φλωρα στο κλοκυνθους η μια κακη κριτικη διαδεχοταν την αλλη, τοτε δεν την ηξερε κανεις και δεν αναφεροταν πουθενα. ξαφνικα μεσα σε λιγες μερες απο την επιστροφη της αναφερεται στο σαιτ συνεχως και ηδη εχουν γραφτει καλες κριτικες και εχει τον αερα στανταρακιου! ενω στο σεξ δεν εχει αλλαξει καθολου.
αυτο πραγματικα ειναι εντελως περιεργο πως μια κακη πουτανα ξαφνικα γινεται στανταρ! η μονη και σωστη λογικη εξηγηση ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω το μονο που κανουν ειναι να περιμενουν στο σπιτι τους να διαβασουν τους μαλακες που κανουν κριτικες να πανε να χαλασουν ενα καραβι λεφτα και μολις ανακαλυχουν κατι να το γραψουν εδω και μετα σηκωνονται απο τον καναπε και πανε και γαμανε. κατι το οποιο εμενα δεν με χαλαει καθολου αλλα ειναι μαλακια για τους ιδιους γιατι επειδη π.χ. ο φαρκελι δεν εχει γαμησει την Χ κοπελα που ειναι πολυ καλη, δεν την ξερουν.. αυτο ειχε συμβει και με την μικυ η οποια 1,5 χρονο στην ελλαδα τα εχει δωσει ολα στο σεξ και εδω οι κριτικες ηταν μισες-μισες καλες και κακες και ξαφνικα εγραψε ο ν.σμυρνη (νομιζω) οτι ομορφυνε και γαμιεται καλα και η κοπελα αρχισε να κανει 25αρια!
βεβαια για να μην κατηγορουμε μονο τους καναπεδες, μεγαο μεριδιο ευθυνης εχουν και οι παρτακηδες οι οποιοι μολις βρουνε κατι καλο το κρυβουν, λες και θα μεινει παρθενα.
ειχε πει μια φορα παλια ο germaon οι πρεπει να λεμε τα καλα κοριτσια γιατι αυτος οταν ειχε ανακαλυψει την ντενισα (την γνωστη τσεχα απο κ30 φ109 και ρεμουνδου). αυτη του ειχε πει οτι δεν εχει δουλεια και θα την εκανε για αλλου. ξαφνικα διαδοθηκε το ονομα της απο το σαιτ και γινοταν λαικο προσκνημα! με αποτελεσμα η κοπελα να μεινει αλλα 6(!) χρονια στην ελλαδα! με λιγα λογια το μονο που μπορεις να καταφερεις αν κρατας για την παρτη σου πληροφοριες ειναι να μην εχει δουλεια η κοπελα και να την κανει..

5) μην ξεχνατε οτι η φλωρα ειναι πολυ μυστηρια και κυκλοθυμικη! εμενα παλια με εδιωξε γιατι την ειχα δει στο σαλονι και δεν περασα! και με ξαναπηρε τωρα!!!!
απλα το λεω να το ξερετε οτι δνε ειναι για πολλες μαλακιες.

υ.γ. σκεφτητε την τζωρτζινα απο κολωνου επειδη αναφερθηκε στο σαιτ εκανε παταγο! ενω η κοπελα ειναι επιπλο απο τα λιγα. και δεν το λεω μονο εγω αλλα ολοι οσοι την εχουν παρει απο φιλους...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Βεβαιωνω οτι η Τζωρτζινα ειναι πολυ μετρια...........απλα εγω δεν εχω στηριξη για να μιλησω και δεν εχω και διαθεση
για καυγαδες,συμφωνω απολυτα οτι κρατιουνται με "λουρια" καποιες καλες και δεν αποκαλυπτονται.
Εχω αναφερει οτι οι μπουρδελιαρηδες ειναι και λιγο καπως να πω μοναχοφαγαδες..........
Ισως να νιωθουν ετσι ομως και να θελουν να το κρατανε για να μην γινει τζερτζελο και να καταντησει ψοφιο αλογο κουρσας
εκαστη η παρει τον αμανε ψηλα και αρχισει τα κοψιματα χρονου και τα ξεπεταγματα........ισως λεω!

Ποια ειναι η Φλορι;ενα μελαχρινο mouse με ωραια ματια που ξεπροβαλλει απο την κουζινα μονιμως με την μπερτα του Batman; (ρουχα)
αλλα οντως συμμετεχει μεσα;

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Οταν λετε Τζωρτζίνα ενοείται Τζωρτζιάνα,η ειναι καποια αλλη;  :think:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Οταν λετε Τζωρτζίνα ενοείται Τζωρτζιάνα,η ειναι καποια αλλη;  :think:

Εγω διαπιστωνω οτι υπαρχει Φλορι και Φλορα,Τζωρτζινα και Τζωρτζιανα,πολλες Μαριες,ενα καρο Αννες
αρκετες Μονικες κτλ,αν ειναι να λυνουμε γριφους............ :2funny:

Καλα κανω εγω και τον ριχνω ανωνυμα,μονο μετα το ονομα και αν! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
για καυγαδες,συμφωνω απολυτα οτι κρατιουνται με "λουρια" καποιες καλες και δεν αποκαλυπτονται.
Εχω αναφερει οτι οι μπουρδελιαρηδες ειναι και λιγο καπως να πω μοναχοφαγαδες..........
Ισως να νιωθουν ετσι ομως και να θελουν να το κρατανε για να μην γινει τζερτζελο και να καταντησει ψοφιο αλογο κουρσας
εκαστη η παρει τον αμανε ψηλα και αρχισει τα κοψιματα χρονου και τα ξεπεταγματα........ισως λεω!
προσωπική μου άποψη ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει....
απλά εδω μέσα ένας γράφει 100 διαβάζουν...γι αυτό δεν υπάρχει ενημέρωση....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αυτο ειχε συμβει και με την μικυ η οποια 1,5 χρονο στην ελλαδα τα εχει δωσει ολα στο σεξ και εδω οι κριτικες ηταν μισες-μισες καλες και κακες και ξαφνικα εγραψε ο ν.σμυρνη (νομιζω) οτι ομορφυνε και γαμιεται καλα και η κοπελα αρχισε να κανει 25αρια!
Εγώ την έσκισα,χωρίς να διαβάσω κανέναν(ε).........μιλάμε γαμιέται σαν το σκυλί......από κώλο κ'έτσι............... :fuck2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
εγώ είχα κάνει κριτικές γι αυτήν απο τότε που δούλευε ακόμα στο μετάξι
μετά και όταν ήρθε φυλής πάλι έκανα κριτική...
δεν ξέρω βέβαια πώς μετράει κάποιος την δημοτικότητα κάποιας εκδιδόμενης....έχω γράψει καλές κριτικές για κοπέλες και έχουν την ίδια δουλειά και έχω γράψει και κακές κριτικές για κοπέλες και έχουν δουλεία...
το έχω γράψει και θέλω να το ξαναγράψω.....μην στηρίζεστε στις κριτικές όποιος και αν τις γράφει...είναι το πώς πέρασε ο  εκάστοτε γραφών την συγκεκριμένη στιγμή....όλες οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια μέ όλους...
καλό είναι να πέρνει ο καθένας μια ιδέα και να δοκιμάζει μόνος του...εγώ έτσι κάνω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μην στηρίζεστε στις κριτικές όποιος και αν τις γράφει...είναι το πώς πέρασε ο  εκάστοτε γραφών την συγκεκριμένη στιγμή....όλες οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια μέ όλους...
καλό είναι να πέρνει ο καθένας μια ιδέα και να δοκιμάζει μόνος του...εγώ έτσι κάνω.
+1

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
προσωπική μου άποψη ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει....ευκολα ισχυει
απλά εδω μέσα ένας γράφει 100 διαβάζουν αρα μορφη μοναχοφαγιας  :grin:
συμφωνω απολυτα οτι κρατιουνται με "λουρια" καποιες καλες και δεν αποκαλύπτονται.
αυτό λέω ότι δεν ισχύει...όχι ότι δεν υπάρχουν μονοφαγάδες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εγώ είχα κάνει κριτικές γι αυτήν απο τότε που δούλευε ακόμα στο μετάξι
μετά και όταν ήρθε φυλής πάλι έκανα κριτική...
δεν ξέρω βέβαια πώς μετράει κάποιος την δημοτικότητα κάποιας εκδιδόμενης....έχω γράψει καλές κριτικές για κοπέλες και έχουν την ίδια δουλειά και έχω γράψει και κακές κριτικές για κοπέλες και έχουν δουλεία...
το έχω γράψει και θέλω να το ξαναγράψω.....μην στηρίζεστε στις κριτικές όποιος και αν τις γράφει...είναι το πώς πέρασε ο  εκάστοτε γραφών την συγκεκριμένη στιγμή....όλες οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια μέ όλους...
Έτσι.....γιατί μερικές μας γουστάρουν και κάνουν άλλα "πράματα" σε σχέση με άλλες που δεν μας γουστάρουν ή μας βλέπουν πρώτη φορά! Παίζουν ρόλο πολλά,που τα έχουμε αναλύσει 1000 φορές....και πάλι τρώμε φόλες.............

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mηπως εχει περασει τωρα τελευταια κανεις απο Αγαθουπολεως ?

ακομη κλειστο ειναι το μπουρδελο... το μπουρδελο?  :think:

Επισκέπτης
Έτσι.....γιατί μερικές μας γουστάρουν και κάνουν άλλα "πράματα" σε σχέση με άλλες που δεν μας γουστάρουν ή μας βλέπουν πρώτη φορά! Παίζουν ρόλο πολλά,που τα έχουμε αναλύσει 1000 φορές....και πάλι τρώμε φόλες.............
αυτο εννοειτε. αλλα σταθηκατε σε λαθος σημειο αυτου που εννοουσα.

[size=13pt]εννοω με λιγα λογια, οτι το 99% του σαιτ δεν ψαχνει αλλα περιμενει απο αλλους να το κανουν για αυτον.[/size]
με αποτελεσμα και να χανει ολη την καβλα της μπουρδελοτσαρκας και του ψαξιματος αλλα και η ενημερωση να ειναι για τον πουτσο γιατι ψαχνουν το πολυ 10 ατομα σε συνολο 123.822 μελων που τουλαχιστον 10.000 ειναι ενεργοτατοι πελατες! δηλαδη 1 στους 1000 απλα!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Is_Ok.jpg
    Is_Ok.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 41

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232

[size=13pt]εννοω με λιγα λογια, οτι το 99% του σαιτ δεν ψαχνει αλλα περιμενει απο αλλους να το κανουν για αυτον.[/size]
με αποτελεσμα και να χανει ολη την καβλα της μπουρδελοτσαρκας και του ψαξιματος αλλα και η ενημερωση να ειναι για τον πουτσο γιατι ψαχνουν το πολυ
εντάξει ενημέρωση υπάρχει........
στα όλα τα άλλα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

με αποτελεσμα και να χανει ολη την καβλα της μπουρδελοτσαρκας και του ψαξιματος αλλα και η ενημερωση να ειναι για τον πουτσο γιατι ψαχνουν το πολυ 10 ατομα σε συνολο 123.822 μελων που τουλαχιστον 10.000 ειναι ενεργοτατοι πελατες! δηλαδη 1 στους 1000 απλα!
Ναι...ρε αυτά είναι γνωστά.............αλλά με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα......πάω να δω την ΠΑΝΑΘΑ.............

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom