Gortsos82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αρα παλι ολοι... Θα μας μηνει στο τελος...
Για την 2η βάρδια ενημέρωσε ο φίλος reactor... Μπορεί την 3η βάρδια να ανοίξουν μετά τις 00:00 δλδ και να σαν άνθρωποι.
Αρα παλι ολοι... Θα μας μηνει στο τελος...
...................
Οταν λετε Τζωρτζίνα ενοείται Τζωρτζιάνα,η ειναι καποια αλλη;
προσωπική μου άποψη ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει....για καυγαδες,συμφωνω απολυτα οτι κρατιουνται με "λουρια" καποιες καλες και δεν αποκαλυπτονται.
Εχω αναφερει οτι οι μπουρδελιαρηδες ειναι και λιγο καπως να πω μοναχοφαγαδες..........
Ισως να νιωθουν ετσι ομως και να θελουν να το κρατανε για να μην γινει τζερτζελο και να καταντησει ψοφιο αλογο κουρσας
εκαστη η παρει τον αμανε ψηλα και αρχισει τα κοψιματα χρονου και τα ξεπεταγματα........ισως λεω!
Εγώ την έσκισα,χωρίς να διαβάσω κανέναν(ε).........μιλάμε γαμιέται σαν το σκυλί......από κώλο κ'έτσι...............αυτο ειχε συμβει και με την μικυ η οποια 1,5 χρονο στην ελλαδα τα εχει δωσει ολα στο σεξ και εδω οι κριτικες ηταν μισες-μισες καλες και κακες και ξαφνικα εγραψε ο ν.σμυρνη (νομιζω) οτι ομορφυνε και γαμιεται καλα και η κοπελα αρχισε να κανει 25αρια!
....................
+1μην στηρίζεστε στις κριτικές όποιος και αν τις γράφει...είναι το πώς πέρασε ο εκάστοτε γραφών την συγκεκριμένη στιγμή....όλες οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια μέ όλους...
καλό είναι να πέρνει ο καθένας μια ιδέα και να δοκιμάζει μόνος του...εγώ έτσι κάνω.
συμφωνω απολυτα οτι κρατιουνται με "λουρια" καποιες καλες και δεν αποκαλύπτονται.προσωπική μου άποψη ότι αυτό που γράφεις δεν ισχύει....ευκολα ισχυει
απλά εδω μέσα ένας γράφει 100 διαβάζουν αρα μορφη μοναχοφαγιας
Έτσι.....γιατί μερικές μας γουστάρουν και κάνουν άλλα "πράματα" σε σχέση με άλλες που δεν μας γουστάρουν ή μας βλέπουν πρώτη φορά! Παίζουν ρόλο πολλά,που τα έχουμε αναλύσει 1000 φορές....και πάλι τρώμε φόλες.............εγώ είχα κάνει κριτικές γι αυτήν απο τότε που δούλευε ακόμα στο μετάξι
μετά και όταν ήρθε φυλής πάλι έκανα κριτική...
δεν ξέρω βέβαια πώς μετράει κάποιος την δημοτικότητα κάποιας εκδιδόμενης....έχω γράψει καλές κριτικές για κοπέλες και έχουν την ίδια δουλειά και έχω γράψει και κακές κριτικές για κοπέλες και έχουν δουλεία...
το έχω γράψει και θέλω να το ξαναγράψω.....μην στηρίζεστε στις κριτικές όποιος και αν τις γράφει...είναι το πώς πέρασε ο εκάστοτε γραφών την συγκεκριμένη στιγμή....όλες οι κοπέλες δεν κάνουν τα ίδια μέ όλους...
καλό είναι να πέρνει ο καθένας μια ιδέα και να δοκιμάζει μόνος του...εγώ έτσι κάνω.
αυτο εννοειτε. αλλα σταθηκατε σε λαθος σημειο αυτου που εννοουσα.Έτσι.....γιατί μερικές μας γουστάρουν και κάνουν άλλα "πράματα" σε σχέση με άλλες που δεν μας γουστάρουν ή μας βλέπουν πρώτη φορά! Παίζουν ρόλο πολλά,που τα έχουμε αναλύσει 1000 φορές....και πάλι τρώμε φόλες.............
εννοω με λιγα λογια, οτι το 99% του σαιτ δεν ψαχνει αλλα περιμενει απο αλλους να το κανουν για αυτον
κλειστά και τα δυο πολύ καιρό τώρα...Mηπως εχει περασει τωρα τελευταια κανεις απο Αγαθουπολεως ?
ακομη κλειστο ειναι το μπουρδελο... το μπουρδελο?
εντάξει ενημέρωση υπάρχει........αυτο εννοειτε. αλλα σταθηκατε σε λαθος σημειο αυτου που εννοουσα.
[size=13pt]εννοω με λιγα λογια, οτι το 99% του σαιτ δεν ψαχνει αλλα περιμενει απο αλλους να το κανουν για αυτον.[/size]
με αποτελεσμα και να χανει ολη την καβλα της μπουρδελοτσαρκας και του ψαξιματος αλλα και η ενημερωση να ειναι για τον πουτσο γιατι ψαχνουν το πολυ
συγνωμη που το ειπα ετσι γιατι ειναι λογικο σαν ενας απο τους τελευταιους ρεπορτερ να το παρεις προσωπικαεντάξει ενημέρωση υπάρχει........
στα όλα τα άλλα
κλειστά και τα δυο πολύ καιρό τώρα...
Ναι...ρε αυτά είναι γνωστά.............αλλά με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα......πάω να δω την ΠΑΝΑΘΑ.............αυτο εννοειτε. αλλα σταθηκατε σε λαθος σημειο αυτου που εννοουσα.
[size=13pt]εννοω με λιγα λογια, οτι το 99% του σαιτ δεν ψαχνει αλλα περιμενει απο αλλους να το κανουν για αυτον.[/size]
με αποτελεσμα και να χανει ολη την καβλα της μπουρδελοτσαρκας και του ψαξιματος αλλα και η ενημερωση να ειναι για τον πουτσο γιατι ψαχνουν το πολυ 10 ατομα σε συνολο 123.822 μελων που τουλαχιστον 10.000 ειναι ενεργοτατοι πελατες! δηλαδη 1 στους 1000 απλα!