Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (24 μέλη και 219 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπε ξαναμπηκα σημερα 2η φορα  ;) συνολο 3 απο χθες το απογευμα

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οκ ευχαριστω φιλε.θα ενημερωσω κ εγω οταν παω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
πριν ηταν κωλομπαρου
10 απλο 15 ακα και κωλο
...αυτά είναι... απο εκει που τσιμπάγε τα 15αράκια για πλάκα απο τους αγαπούληδες των κωλόμπαρων τώρα πρέπει να δώσει κώλο..ε ρε κρίση που τους χρειαζότανε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
δικε μου εισαι τυπος αλλα δεν μας ξηγιεσαι ομορφα :-
μπαινεις κατα καιρους και μας ρωτας για μαυρουλες
σου λενε τι παιζει
αλλα οταν πας και γαμας δεν μπαινεις εδω να μας πεις κανα σκηνικο
καλά τα λές....βέβαια δεν είναι ο  μόνος που το κάνει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
μια γρήγορη βόλτα μαζί με τον Ιππότη στις 18.30.............

Λιοσίων 76 Ναταλία ξανθοκάστανη λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα , δουλεύει στάνταρ εκεί με μιά μίλφ χοντρή που σήμερα απουσίαζε...
Λιοσίων 76β Αλεξία ξανθιά κανονικό ωραίο σώμα και κώλος μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα και μασάζ.
Βέργας 3 μια ξανθιά παχουλή με μικρά ΄ βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 2 έλειπε το μίλφ με τα ωραία μάτια που δουλεύει συνήθος, μόνο για σήμερα είχε μια Σιμόνα μελαχρινή με κοντό αγορίστικο μαλλί κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο και 2,5 βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6α Ρίτα καυλιάρικο μίλφ κανθό με πιασηματάκια μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β Φωτεινή ξανθό μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί , όλα τα λεφτά η κωλάρα της , απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18β Τζούλια μελαχρινή χοντρή με μεγάλα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18 Ντίαννα παχουλή καστανή τσιγγανοβουλγάρα με μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 20 η μελαχρινή άσχημη γκίλφ που δουλεύει όλες της βάρδιες και κοιμάται εκεί...απλό πρόγραμμα.
Χωματιανού 11β Συλβάνα η βραζιλιανά με την κωλάρα και τους πλαστικούς βύζους τορπίλες , απλό πρόγραμμα(μέσα κάνει και ακα αν το συνεννοηθείς βέβαια πρίν περάσεις απ[ο το σαλόνι)έχασε λίγα κιλά.
Χωματιανού 11α μια ξανθιά χοντρή ασπρουλιάρα με μικρά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 166β Αννα ξανθιά ψηλόλιγνη με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Κωνσταντινουπόλεως 206 Αννα μελαχρινή χοντρούλα ,απλό πρόγραμμα.
μετά ακολούθησε ρομαντική συνάντηση μελών  στης Αρτας το Γιοφύρι... 

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανένας αν τα σπιτάκια στο 92 (α και β) είναι ανοιχτά ή έχουν κλείσει για κάποιο λόγο; Σόρυ αν είναι λίγο άκυρη ερώτηση αλλά έχω να τα δω στις ενημερώσεις των συναγωνιστών αλλά και προσωπικά αρκετό καιρό και δεν γνωρίζω λεπτομέριες... Κάποιες φορές που είχα περάσει πολύ παλιότερα ήταν κάτι αξιόλογα κομμάτια και μου ήρθε φλασιά να μάθω τι παίζει...  :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Στο Λεωφ Ιωνίας 12 στις γραμμές του ηλεκτρικού Αττική ανακάλυψα την γκράνυ Βαλέρια.Η Βαλέρια έχει περάσει απο Αγκύρας 12, Φώκαιας 27 όροφος όταν είχε πρωτοανοίξει και Καλύμνου 48 ισόγειο.Την είχα πάρει και αυτήν πριν χρόνια όταν ακόμα κρατιώταν.Ήταν αρκετά καλή μέσα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και έγλειφε καλά.
Για όσους ψάχνουν γιαγιάδες και ρωτάνε συνέχεια (teosklavos,enavimamprosta και άλλους συναγωνιστές που δεν θυμάμαι) ας τσεκάρουν το σπίτι αυτό.Εμφάνιση Βαλέριας κανονικών κιλών με κοντά καστανά μαλλιά,Ρώσικης καταγωγής.

φιλε προφεσορα η γγιλφ ρωσιδα βαλερια μεχρι και πριν λιγους μηνες εκδιδοτανε στο Παιανιεων 24 απογευματα.
εχει περασει και απο τα σπιτια που ανεφερες παλιοτερα.
ειναι μια σιγουρη λυση για τους γκρανι λοβερς (πχ απολυτο αρσενικο :grin:) και τα ακαποτα τσιμπουκια δεν τα εχει κοψει, εαν της το ζητησεις το κανει, απλα πρωτα θα σου καθαρισει το καβλι με μωρομαντηλο ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Γνωρίζει κανένας αν τα σπιτάκια στο 92 (α και β) είναι ανοιχτά ή έχουν κλείσει για κάποιο λόγο; Σόρυ αν είναι λίγο άκυρη ερώτηση αλλά έχω να τα δω στις ενημερώσεις των συναγωνιστών αλλά και προσωπικά αρκετό καιρό και δεν γνωρίζω λεπτομέριες... Κάποιες φορές που είχα περάσει πολύ παλιότερα ήταν κάτι αξιόλογα κομμάτια και μου ήρθε φλασιά να μάθω τι παίζει...  :think:
αν εννοείς στη Φυλής έχουν κλείσει και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν λόγω του ότι είχαν προβλήματα με τους ένοικους της πολυκατοικίας................ 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
μελαχρινη πιτσιρικα πολυ καλη για μεταξουργειο..
καινουρια στη δουλεια 4-5 μερες εχει λεει, πριν ηταν κωλομπαρου
στο ιασωνος 46Α δουλευει 2η βαρδια
10 απλο 15 ακα και κωλο
καλά ο χλεχλέκιας την πήρε το απόγευμα πρίν συναντηθούμε στο γιοφύρι και την ξαναπήρε πριν λίγο....

Gortsos82

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
1
αν εννοείς στη Φυλής έχουν κλείσει και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν λόγω του ότι είχαν προβλήματα με τους ένοικους της πολυκατοικίας................   

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά και για τις ενημερώσεις σου! Συνέχισε με την ίδια όρεξη  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.775
Πόντοι
41.129
μελαχρινη πιτσιρικα πολυ καλη για μεταξουργειο..
καινουρια στη δουλεια 4-5 μερες εχει λεει, πριν ηταν κωλομπαρου
στο ιασωνος 46Α δουλευει 2η βαρδια
10 απλο 15 ακα και κωλο

την ειδα σημερα καθως περασα μια βολτα απο αυτο αλλα δεν την πηρα,προτιμησα καποια αλλη,με ειδε και επεσε πανω μου επιασε τα @ρχιδια και μου ειπε να παμε μεσα...οντως αρκατεα καλο τεμαχιο και πιτσιρικα..
το βυζι αν δεν κανω λαθος παιζει να ειναι πλαστικο γιατι το ειδα πολυ τσιτα...

koskotas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΤΣΑΡΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΟΙ ΠΟΥΤΡΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :tickedoff:

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχει περασει κανεις απο φυλης η αν ξερει αν ειναι ανοιχτα??? ψηνομαι για τσαρκα γι αυτο...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΤΣΑΡΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΟΙ ΠΟΥΤΡΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ :tickedoff:
Βουλευτη εννοείς...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
2η βαρδεια μεταξι...
Ιασωνος
1Α Αλεξια αν δεν κανω λαθος,αδυνατη συμπαθητικη με 1,5 στηθος.
1Γ εκλεινε..
20κατω η Αννα με τα βαμενα χειλη απο φωκαιας 22.
20 οροφος η Κορινα αδυνατη κοντη με 1,5 απο κολωνου 30 υπογειο.
19 ισογειο Ουανα με αδυνατο σωμα και ωραιους στητους βυζους.
19 οροφος Σαρα,κοντη ρουμανα κανονικου σωματος και 1,5 στηθος.
27 υπογειο η Μαρια,μουνι τσιμπουκι 10 κωλαρακι 15 με εχτεσιον ανανεωμενη.
31 χοντρη γαζελα..
31 υπογειο αδυνατο κοντο με βυζακι,ειχε τα χερια πισω στον κωλο σαν να ντρεποταν,συναγωνιστης χαμογελασε και η τσα τον  :free-party-smileys-473:λεγοντας του εχεις δει τα μουτρα σου στον καθρεπτη.μαυρο.
30 αδυνατο κοντο με 1+ βυζι.
33 αδυνατο τσιγγανοηδες αβυζο.
37 ισογειο ευτραφης νεαρα μονιμα εδω και καιρο!!
44 νεο η Στελα με τις μεγαλες βυζαρες,συναγωνιστης της επιανε τα βυζια και ελεγε οτι ειναι 10 κιλα το ενα κανωντας τους συναγωνιστες να γελουν στο καταμεστο μικρο χωρο.
46 μεσαιο,Φλωρα 10 απλο,15 ακα τελειωτικο,κωλος.
43 Χριστινα αδυνατη τσιγγανοβουλγαρα με φουλ 15,10 απλο.
Κολωνου 48 ευτραφης ευγενης!!
Μ.Αλεξανδρου
20 επανω Αλεξια αβυζι κανονικου σωματος απο ιασωνος 27.
22 ισογειο κοντη με λιγα κιλα παραπανω και 1,5αρια.
22 οροφος κοντο τσιγγανοηδες με 2αρια και πεταχτο κωλο,που τον δινει στα 15,10 απλο.
Περδικα
αριστερο,Ντενισα μιλμ με πιασιματα και 2αρια.
Δεξια κοντη αδυνατη ξανθια με 1,5αρι.

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
           καλημερα και καλο φθινοπωρο παιδες.ειχα καιρο να μπω στο σαιτ με ενημερωσεις και κριτικες ολο αυτο το διαστημα αρκουμουν απλως στο να σας διαβαζω .δεν ξερω αν θα ξαναγραψω κριτικες απο εδω και περα γιατι το θεωρω λιγο υποκειμενικο το ολο ζητημα οποτε αρκουμαι σε αυτο οπως και να χει καναμε και μεις τις καταθεσεις μας σε κοπελες τις επιλογης μας και λογω οικονομικων και τα σχετικα το γυρισαμε και στο μεταξουργειο προς αναζητηση κανενος καλου τεμαχιου.
            στο θεμα τωρα .εχουμε και λεμε. εκανα σημερα το βραδακι λιγο πριν την ληξη της δευτερης βαρδιας στο μεταξουργειο καταθεση στην σιλα η στελλα κατι τετοιο και πιο συγκεκριμενα στο μπουρδελακι της οδου ιασωνος 44 το αριστερο ,οπως μπαινεις που περνας απο ενα χωλακι και κανεις δεξια μετα .την κοπελα την ειχα ξαναδει σε καποιες απο τις τελευταιες φορες που ειχα τσαρκαρει απο τα μερη και ειπα να την δοκιμασω .ψιλη με πιασηματα στα 30 περιπου ,ιδιως στην μεση με μεγαλα χυμωδη βυζια και ωραιο στρουμπουλο κωλο σφιχτο στην αφη οπως διαπιστωσα μεσα στο δωματιο .πρασινα ματια μελαχρινη με μαλλια μεχρι τους ωμους .επιγραμματικα στα ενδοτερα τα καταφερε μια χαρα μπορω να πω με ωραια τριψιματα πανω στο κορμι μου και φιλακια στο σωμα μεχρι να χαλαρωσω αρκετα και να αρχιζει βαζοντας μου την καποτα να με πιπωνει .δυνατο τρομπονι για κανενα τριλεπτο ωσπου την εστησα στα τεσσερα για να της τον χωσω ετσι. το μονο μειονεκτημα ηταν οτι οταν πηγα να της το βαλω μου ειπε σιγα σιγα μωρο μου αλλα δεν πολυκαταλαβα γιατι μου το ειπε μεχρι που της τον εχωσα και διαπιστωσα οτι σαν καπου να εβρισκε μεσα της και ζοριστηκε αρκετα να μπει .ειχα μια υποψια για σφουγγαρακι και καθολη την διαρκεια του 5 λεπτου που την σφθροκοπουσα σε αυτην την σταση γενικα αισθανομουν το μουνι της αρκετα σφιχτο και περιοριζομουν καπως στις κινησεις μου .προς το τελειωμα ανεβασα ρυθμους και υστερα απο προτροπη της την εχυσα δυνατα χτυποντας με μανια τον πουτσο μου και τ αρχιδια μου επανω στην μουνα της .τελειωνοντας αρχισε τα γνωστα πωπω μωρο μου τι καυτο σπερμα που ειχες μπραβο καυλιαρη μου και τετοια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ειχε επισης καποια σπυρια εμφανη επανω στα κωλομερια της που με προβληματισαν για λιγο :idiot: λετε να μου το ειπε γι αυτο να προσεχω? :idiot: επισης απο τις λιγες φορες που με πονουσε μπροστα το πουτσοκεφαλο μετα το γαμησι :idiot: σαν κατι να χε το μουνι της πολυ σκληρο στην αισθηση
             αρκετα καλο γαμησι γρηγορο σχετικα και για την τιμη στο δεκαρικο μια χαρα .εφυγε σαν σιφουνας απο το δωματιο για να παει στον τελευταιο λεγοντας μου εσυ εχεις ωραιο ονομα και σπανιο  :kissass: :kissass: θελω να πω για ακομα αλλη μια φορα οτι ολα τα μπουρδελακια εκεινη την ωρα ηταν κλειστα στο μεταξουργειο και ημουν τυχερος που προλαβα αυτο που ηταν και το τελευταιο .επισης ενα σωρο πιτσιρικαρια ειχε μαζευτει σε αυτο που λειτουργουσε ακομα και μολις ειδαν την γκομενα εφυγαν τρεχοντας ολοι φωναζοντας και αλλαλαζοντας .μα καλα γι αυτην την κοτα περιμεναμε τοσην ωρα? παλιομπαζο! απαισια συμπεριφορα και πραγματικα με εκανε να τους σιχαθω αν ειναι δυνατον αφου πας ρε φιλε να δεις και να γαμησεις, αν σ αρεσει καθεσαι αλλιως την κανεις ,τα υπολοιπα με τις παρεες σας ρε πουστη μου ζωα ε ζωα!
             κλεινω λεγοντας οτι περνωντας μετα μια βολτα με την μηχανη απο την πειοχη να τσεκαρω αν ανοιξε κανενα τα βρηκα ολα κλειστα :headbang: :headbang: το μονο ανοιχτο ηταν αυτο στην κωνσταντινουπολεως το 166β νομιζω .ακομα πηγα και με την μηχανη μεχρι φυλης οπου ηταν ολα μα ολα κλειστα. η ωρα ηταν 00 40. στην λιοσιων ολα κλειστα μονο ενα στην εξηκιου ηταν ανοιχτο την ιδια ωρα παλι

lelisgr

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
3η βαρδια φυλης και μεταξι ολα μα ολα κλειστα!!!!!!!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πριν καμια ωρα γυριζοντας απο την δουλεια ανοιχτα μονο 2 η 3 απο ολα στην φυλης κ οι τσατσοι/αδες απ εξω

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
παναθεμα την ώρα, κατάρα την στιγμή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom