Bόλτα το μεσημεράκι σε Φυλής και πέριξ και
Μεταξουργείο μήπως και μπορέσω να βρώ τίποτα της προκοπής.Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά κάτι πήρε το αυτί μου οτι πιθανότατα στην απογευματινή βάρδια θα ξανακλείσουν τα σπιτάκια λόγω Ξένιου Ζευς.
Το Διδύμου 20 ήταν κλειστό δυστυχώς και έτσι δεν είχα την ευκαιρεία να δοκιμάσω την καινούρια Χριστίνα.Το Διδύμου 18 υπόγειο είχε την Σύλβια την Βουλγάρα και το απόγευμα αν μείνει ανοιχτό θα έχει την Φωτεινή. Το ΔΙδύμου 16 είχε την Σόνια πρώην Εύα.
Το Διδύμου 8 ισόγειο είχε την Γιασμίν.Το Φυλής 40 είχε την Πατρίτσια,ελαφρώς γεματούλα με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.
Τα Φυλής 59 και Φυλής 61 υπόγειο κλειστά.Το Φυλής 61 είχε και πάλι καινούριο ενοικιαστήριο κολλημένο στην πόρτα.
Στο
Φυλής 66Δ ο τσάτσος μου είπε οτι έχει την Άννα πιθανότατα αυτή με το καρέ μαλλάκι που δουλεύει συνήθως εκεί.Το Φώκαιας 19 ισόγειο είχε την γνωστή Άννα που παλιά δούλευε δίδυμο με την Ρωξάνη.
Στο Φυλής 65 ισόγειο η Χριστίνα καινούρια κοπέλα με κανονικό πρόγραμμα.Κοπέλα με πιασίματα και μαλλί πιασμένο σε 2 κοτσίδες.Βυζάρες.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 καινούριο κορίτσι αδύνατο,λευκό με πιασμένα μαύρα μαλλιά.Eμφάνιση teeny με σιδεράκια στα δόντια της.Νοστιμούλα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Δεν κάνει cim και cob που με ενδιαφέρουν.Στο Φυλής 71 όροφος η Έλενα κλασσικά με ελεύθερο στοματικό.
Στο Αγκύρας 12 δεξιά η Βερόνικα την οποία αποφάσισα να δοκιμάσω ελλείψη εναλλακτικής επιλογής.Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο σώμα της.Το αριστερό ήταν κλειστό.Το ατού της συγκεκριμένης μιλφ είναι τα όμορφα κωλομέρια της.
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η μιλφ Αλεξάνδρα που μέχρι την στιγμή που μπήκα δεν είχε πάει με ανδρά!! Χέ!Χε!
Στο Πιπίνου και Φυλής δίπλα απο το μανάβικο καινούρια κοπέλα η Λίλη με απλό πρόγραμμα.Κοπέλα γύρω στα 28-30,λεπτή,λευκή με κανουνικού μεγέθους ξανθοκόκκινα μαλλιά.Νοστιμούλα.Στο Φυλής 134 υπόγειο είχε καινούρια κοπέλα,λεπτή,με καρέ μαύρο μαλλί και μαύρο σετ εσωρούχων.Πρόσωπο βουκολικό και ταυτόχρονα έκφυλο.Πρόγραμμα κανονικό με 69 αλλά και αυταρχικό.Για όσους φίλους λοιπόν θέλουν να της σοδομίσουν το κωλαράκι ας προσέξουν γιατί η κοπέλα θα πηδήξει το δικό τους με το σετ πλαστικών πούτσων που διαθέτει στην συλλογή της.Στο ισόγειο η Τζέσσικα που μου είναι αρκετά συμπαθής αλλά δυστυχώς η κοπέλα προσφέρει μέσα τα ακρώς βασικά.Στον όροφο θυμάμαι την τσατσά και δεν θυμάμαι την κοπέλα.Αν μου έρθει η επιφώτηση θα σας πω.
Στο Φυλής 109 ισόγειο κλασσικά η Πίτσος Άννα η οποία γαμιόταν εκείνη την στιγμή στο δωμάτιο και είπα να μην την ενοχλήσω γιατί εργαζόταν σκληρά.Στον όροφο είδα την Μιχαέλλα,με ξανθά καρε μαλλιά κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Είχε ξεκινήσει την καριέρα της πριν λίγα χρόνια απο Φώκαιας 24 για να μετακινηθεί στο Περγάμου 1. Παλιότερα είχα κάνει καλά πηδηματάκια μαζί της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Περγάμου 1 είχε κοπέλα κοντή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη Ρουμανικών χαρακτηριστικών.Νοστιμούλα αν και έχανε λίγο στο πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμμα.Στο Περγάμου 27ισόγειο η Τατιάνα νεαρή κοπέλα γεματούλα με αρκετά μακριά μαλλιά καστανομελί μέχρι την μέση.Έχει δουλέψει και στο Διδύμου 16.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.Κώλο δεν δίνει.Στο Αλκαμένους 117 η μιλφ Ελληνίδα Βιολέτα.Στο Αλκαμένους 113 γνωστή μιλφ απο τα Αγκύρας 12,λίγο Διδύμου 20 αλλά και Διδύμου 16.Έχει αλλάξει το όνομα της σε Φλώρα. Παλιά ήταν γνωστή με το όνομα Λώρα αν αυτό σας λέει κάτι.Είναι ψηλή,Ρωσοειδής,λευκή,νταρντάνα με πιασίματα και κοντά ξανθα μαλλιά.Όταν είχε ξεκινήσει πάντως πριν 7-8 χρόνια στεκόταν καλά για μιλφ τώρα την πήραν τα χρόνια.Πριν χρόνια που την είχα πάρει την συγκεκριμένη ήταν κομοδίνο μέσα.Κάνει γυμνό τσιμπούκι χωρίς να ξέρω αν κάνει τελειωτικό.
Στο Λεωφ Ιωνίας 12 στις γραμμές του ηλεκτρικού Αττική ανακάλυψα την γκράνυ Βαλέρια.Η Βαλέρια έχει περάσει απο Αγκύρας 12, Φώκαιας 27 όροφος όταν είχε πρωτοανοίξει και Καλύμνου 48 ισόγειο.Την είχα πάρει και αυτήν πριν χρόνια όταν ακόμα κρατιώταν.Ήταν αρκετά καλή μέσα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και έγλειφε καλά.
Για όσους ψάχνουν γιαγιάδες και ρωτάνε συνέχεια (teosklavos,enavimamprosta και άλλους συναγωνιστές που δεν θυμάμαι) ας τσεκάρουν το σπίτι αυτό.Εμφάνιση Βαλέριας κανονικών κιλών με κοντά καστανά μαλλιά,Ρώσικης καταγωγής.
Συνέχεια της βόλτας μου στο
Μεταξουργείο. Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 υπόγειο είχε αθίγγανη κοντή,λεπτή,μελαμψή με μαύρα μακριά μαλλιά,νόστιμη αρκετά καβλωτική παρουσία με κώλο στο δεκάρικο. Γυμνό τσιμπούκι δεν κάνει.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η Μαρία απο Ρουμανία.Καινούρια κοπέλα δουλεύει κανά 2 εβδομάδες στο σπίτι αυτό.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μελαμψή,με μαύρα μακριά τα οποία είχε πιασμένα πίσω και ωραίες βυζάρες 3,5 νούμερο. Κώλος στο δεκάρικο.Μιας και δεν ήθελα κώλο μετά απο διακανονισμο συμφώνησα μαζί της για γυμνό τσιμπούκι.Για ένα δεκάρικο η κοπέλα ήταν vfm.
Στον όροφο καινούριο πετιτ μωράκι,λεπτό,κοντό,με μακριά καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κανονικό προγραμματάκι αλλά μόλις είχα αδειάσει και δεύτερη φορά και δεν πέρασα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 κλασσικά η Βερόνικα.Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο μία μαύρα καινούρια όχι η Τζούλια που είναι συνήθως εκεί.Απλό στο δεκάρικο και όλα τα λεφτά ο τσάτσος που φεύγοντας μου είπε."Που πας; Τέτοιες όμορφες κοπέλες της γαμάμε δεν της αφήνουμε".Στον όροφο η γνωστή μιλφ αθίγγανη που δουλεύει ως ιερόδουλη σε αυτά τα μαγαζιά και στο Αχιλλέως 40 για μια ακόμα φορά κανονικά ντυμένη σε ρόλο υπηρεσίας μου παρουσίασε την Βαλεντίνα.Κώλος και γυμνό τελιωτικό τσιμπούκι στα 15 ευρώ και απλό στα 10.Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστά η Εμμανουέλα απο Ρουμανία με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι την μέση.κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Δουλεύει τελευταία εκεί με κανονικό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο καινούρια κοπέλα η οποία εμφανίστηκε αμίλητη στο σαλόνι με ξανθά μαλλιά τα οποία τα είχε πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών. Αλβανικά χαρακτηριστικά προσώπου μέτρια προς νόστιμη.Απλό πρόγραμμα.
Στο
Ιάσωνος 31 χόστελ εμφανίστηκε νέγρα παχουλή απο αυτές με τους πολύ μεγάλους κώλους που έχουμε δει σε ταινείες με καννιβάλους να ανακατεύουν το καζάνι ενώ το θύμα βράζει ζωντανό μέσα.Απο το Νational Geographic τώρα κατευθείαν και στα μπουρδέλα με ένα δεκάρικο.Προσφορά στο δεκάρικο και όλο το σετ βασανιστηρίων απο το μπουρδέλο χόστελ.
Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο μιλφ ψηλή,με ξανθά μαλλιά φουντωτά μέχρι τους ώμους,λευκή,Αλβανικών χαρακτηριστικών.Η κοπέλα αυτή μου φάνηκε οικεία γνωστή και σαν να την είχα πηδήξει παλιότερα αλλά δεν μπόρεσα δυστυχώς να ανακαλέσω απο που την ξέρω.Νοστιμούλα για μιλφ αλλά αρκετά παγερή στο σαλόνι.
Στον όροφο την ώρα που ανέβηκα έπαιζε δυνατά σκυλάδικα στην τσίτα.Ακούγοταν μέχρι κάτω στον δρόμο.Υπο τους ήχους του "Στην καρδιά μου βάζω μπάρες.δεν σου κάνω άλλες χάρες" η τσατσά μου παρουσίασε καινούρια κοπέλα που χόρευε το τσιφτετέλι.Απο Θεσσαλονίκη μου είπε.Ψηλή,λευκή,νταρντάνα,κανονικών κιλών με τατού στην πλάτη και λίγο πιο κάτω νομίζω και κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Κολωνού 15 είχε την γνωστή κοντή κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά που δουλεύει εκεί.Αδιάφορη.Στο Κολωνού 32 υπόγειο ψηλή,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά και γαμψή μύτη.Γνωστή και απο το γωνιακό ισόγειο.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Στο Γωνιακό ισόγειο κοπέλα κανονικών κιλών,.λευκή με καστανά μαλλιά πιασμένα,τριαντάρα μέτριας εμφανίσεως.
Στο Κολωνού 47 το ισόγειο κλειστό και ο όροφος ανοιχτός με μιλφ ομιλούσα πολύ καλά Ελληνικά, μάλλον ημεδαπή,με πλαδαρό σώμα καλυπτόμενο απο μαύρο ολόσωμο και μαλλί καρέ καστανόξανθο.
Στο Κολωνού 53 συνάντησα ντουέτο την γιαγιά Ροζαλία απο το Διδύμου 16 με την υπέρβαρη Ανδριάννα.Στο σπίτι αυτό η Ροζαλία ανακοινώθηκε με άλλο όνομα χάριν αντιπερισπασμού αλλά δεν θυμάμαι πιο. Ανακοινώθηκε για την γιαγιά κώλος στο δεκάρικο ενώ στο Διδύμου 16 έκανε γυμνό τσιμπούκι στο εικοσάρικο.Φαίνεται οτι στο Μετάξι η Ροζαλία προτιμάει για λόγους ασφαλείας να κάνει κώλο παρά να πέρνει γυμνό τσιμπούκι.
Τέλος στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 είχε μιλφ,με ξανθά καρέ μαλλιά και πιασίματα γνωστή απο Κολωνού 48.
Αυτά για σήμερα παλικάρια! Ελπίζω αυτό που άκουσα να μην επαληθευτεί και να ανοίξουν κανονικά σήμερα το απόγευμα.Όπως και να έχει αν το επιχειρήσετε και κατεβείτε κάτω σας εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!