jΦυλής,πέρασες?Ειχα περασει το πρωι και ειναι οπως τα λες,μαλλον αλλαξαν το δυναμικο τους γιατι το βραδυ πλεον πεφτει κυνηγι.
Λογικα ειναι εκει συνεχεια η αστυνομια γιατι αν δουνε καποια καινουργια στα περιξ
την τσεκαρουν αμεσως να δουνε αν εχει χαρτια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
jΦυλής,πέρασες?
Τωρα κατι εχει το πουστοκομπιουτερ στο καφε και δεν μπορω να φυγω,αλλα θα παω μετα εννοειται,δεν νομιζω
σημερα να φαμε πορτα παντως.
Edit:ειδα εναν παιδαρα(δυστυχως πρεζακια)κατω σημερα στο Μεταξουργειο(δεν ειμαι πισωγλεντης )και τα εχασα.
Ο τυπος ειναι και γαμω τα σωματα με δυνατες υποσχετικες αν γυμναστει αλλα και δυνατη μουρη,αν του φορεσεις
ενα σπορ κοστουμακι και τον πεταξεις στην παραλιακη θα γαμησει το ενα τριτο των μουνιων αερα,αυτα βλεπω και τρελλαινομαι.
Eλπίζω.................Τωρα κατι εχει το πουστοκομπιουτερ στο καφε και δεν μπορω να φυγω,αλλα θα παω μετα εννοειται,δεν νομιζω
σημερα να φαμε πορτα παντως.
Επισκέπτης
Τωρα ανοιχτα αν γινει τιποτα θα ενημερωσω
Μπράβο ρε "σκύλε"..................Τωρα ανοιχτα αν γινει τιποτα θα ενημερωσω
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τωρα ανοιχτα αν γινει τιποτα θα ενημερωσω
Αρχοντα μου η Ντενισσα στο 66α ειναι η κοπελα που στεγαζονταν στο Ρεμουνδου που λετε στις κριτικες;
εχω μπερδευτει,ποσες Ντενισσες υπαρχουν;
Αλλα εκει που εβαλα τα γελια ηταν με την Τζωρτζιαννα που υπαρχει και Τζωαρτζινα.
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Αρχοντα μου η Ντενισσα στο 66α ειναι η κοπελα που στεγαζονταν στο Ρεμουνδου που λετε στις κριτικες;
εχω μπερδευτει,ποσες Ντενισσες υπαρχουν;
Αλλα εκει που εβαλα τα γελια ηταν με την Τζωρτζιαννα που υπαρχει και Τζωαρτζινα.
Καμία σχέση......αυτή στην ρεμούνδου είναι η γνωστή μιλφ και η άλλη είναι ένα όμορφο κομοδίνο ΙΚΕΑ
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Καμία σχέση......αυτή στην ρεμούνδου είναι η γνωστή μιλφ και η άλλη είναι ένα όμορφο κομοδίνο ΙΚΕΑ
Ειχα πετυχει μια οπως λες στην Ρεμουνδου αλλα τωρα ποτε θα ξανανοιξει εκει;
και αυτη που πηγε;εφυγε;αυτη αν λεμε αυτη που λεω και λες ηταν κοπτηριο σε εισπραξεις!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα!Ειναι ανοιχτα;Tσέκαρε κανεις;η θα κλεισουν 22:30 οπως χτές;
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Ειχα πετυχει μια οπως λες στην Ρεμουνδου αλλα τωρα ποτε θα ξανανοιξει εκει;
και αυτη που πηγε;εφυγε;αυτη αν λεμε αυτη που λεω και λες ηταν κοπτηριο σε εισπραξεις!
Εκεί είναι κάθε απόγευμα,πριν δύο βδομάδες την πήρα,έγραψα και κριτική
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πάρτε μια μικρή ενημέρωση:
1. Η πρωινή τσατσά στο Λεωνίδου 28 ισόγειο μου είπε ότι η Βικτώρια παντρεύτηκε.
Picker
η Βικτώρια δεν παντρεύτηκε, απλά σταμάτησε
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εκεί είναι κάθε απόγευμα,πριν δύο βδομάδες την πήρα,έγραψα και κριτική
Τις δυο τελευταιες φορες που περασα πολυ βραδυ ηταν κλειστα οπως ειχα πει,θα παω πιο νωρις,ευχαριστω!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Φίλε, δεν νομίζω να έχεις δίκιο.οι Αλβανοί που έχουν τα σπίτια τα σκάνε
Οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι τα σπίτια είναι "Ελληνικής ιδιοκτησίας".
Αλβανοί είναι τα πρωτοπαλλήκαρα, ή διαχειριστές. Δηλαδή αυτοί που κάνουν κουμάντο, αποφασίζουν βαρδιες, φροντίζουν για τη διατήρηση της τάξης (φύλακες-μπράβοι), επιλέγουν πρόσωπα, μεταφέρουν εισπράξεις, κλπ. Πάντα υπό την υψηλή επίβλεψη του "αφεντικού" όμως. Μισθοδοτούνται οι αλβανοί που λες, και είναι έμπιστα (για το αφεντικό) άτομα.
Δεν είναι οι επιχειρηματίες.
Τα "αφεντικά" είναι σε πολλές περιπτώσεις που ξέρω ελληνίδες χαρακτηρισμένες (στην ασφάλεια) πόρνες, και έχουν πάνω από ένα σπίτια η κάθε μια και εκμεταλεύεται.
Έχεις δίκιο ως προς το ότι "τα σκάνε", καθώς και για το λόγο που λες (ένας είναι αυτός ο λόγος).
Η "ταρίφα" (έχω ακούσει) είναι χίλια το μήνα ανά σπίτι.
Πες το κάτι σαν "ειδικό μισθολόγια" το ποσό...
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδια ενω ειμαι μεσα δεν με βλεπω κατω καθως και κανεναν σας,τι εχει γινει;
βλεπω τις λευκες μπαρες αντι να βλεπω το νικ μου,δεν ξερω αν ειναι ο αντμιν μεσα γιατι δεν βλεπω τιποτα κατω
απο ενεργους,τι να κανω;αλλα μπορω και στελνω,πως γινεται αυτο;αν ξερεις κανεις ας πει εδω,δεν μπορω να ανοιξω τα π.μ
γιατι δεν τα εμφανιζει και πρεπει να παω στο προφιλ μου,ζησε Μαη μου δηλαδη,πειτε γιατι σε λιγο θα κλεισει εδω.
βλεπω τις λευκες μπαρες αντι να βλεπω το νικ μου,δεν ξερω αν ειναι ο αντμιν μεσα γιατι δεν βλεπω τιποτα κατω
απο ενεργους,τι να κανω;αλλα μπορω και στελνω,πως γινεται αυτο;αν ξερεις κανεις ας πει εδω,δεν μπορω να ανοιξω τα π.μ
γιατι δεν τα εμφανιζει και πρεπει να παω στο προφιλ μου,ζησε Μαη μου δηλαδη,πειτε γιατι σε λιγο θα κλεισει εδω.
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Τι ωρα πηγες τυπε?Νομιζω δουλευει πρωτη η και δευτερη βαρδιαεπιστροφη απο διακοπες και επισκεψη στο Πιπινου 32β οπου ηταν κλειστο αν και αποσχολει μονο την Ελληνιδα Συλβια(γκρανι)...ξερει κανεις κατι? η ειναι διακοπες??
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σημερα γυρω στις 23:00 ολα ανοιχτα κανονικα στην Φυλης.
Tωρα που μας το πες ειναι αργα!! Μειναμε σπίτι!
teo_gilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Τι ωρα πηγες τυπε?Νομιζω δουλευει πρωτη η και δευτερη βαρδια
μεσημερι κατα τις 4 πηγα...το σπιτι δουλευει μονο 10,00-17,00 . μηπως κανεις καποιο λαθος?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Εχω την εντυπωση οτι τις περισοτερες φορες δουλευει πρωι,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος συναγωνιστηςμεσημερι κατα τις 4 πηγα...το σπιτι δουλευει μονο 10,00-17,00 . μηπως κανεις καποιο λαθος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις