Επισκέπτης
Φυλης ολα ανοιχτα, Διδυμου κλειστο μονο το 20, Αγκυρας κλειστα
δεν είμαι καθόλου σκληρός , μόνο με αυτές που θέλουν.
Θέλει συμπάθεια και τρυφερότητα για να ξεκλειδώσεις τη σεξουαλικότητά της.
Δεν της αρέσουν οι σκληροί τύποι. ;)
μπράβο πάλι μας έδωσες τα φώτα σου....Φυλης ολα ανοιχτα, Διδυμου κλειστο μονο το 20, Αγκυρας κλειστα
Όσο για Ερρικα απ το Φωκαίας 27Β,δεν ξέρω τι παίζει.... Μόλις με είδε μου έπιασε το στήθος,μου έλεγε ότι γουστάρει τους γυμνασμένους........και δεν με άφηνε να φύγω! Μάλλον θα είχε καύλες ή δεν έχει πολλή δουλειά....ή και τα δύο! Δεν πέρασα όμως γιατί δεν μου αρέσει σαν γκόμενα....
Από ότι έχουν πει τα παιδιά,γαμιέται σαν σκυλί αν την βρεις στις καλές της.........Κι εγώ τη θεωρώ σχετικά μέτρια σαν εμφάνιση. Είναι και κάπως σπασμένο το δέρμα της αν το προσέξεις, εξηγείται βέβαια από το γεγονός ότι έχει και μια μικρή κόρη. Ένα από τα τατουάζ της είναι αφιερωμένο σε εκείνη.
Στην Ιάσωνος την είχα πάρει πολλές φορές, αν και δεν ήταν ποτέ η πρώτη μου επιλογή. Στο δωμάτιο όμως πάντα είχε τον τρόπο να με καυλώνει περισσότερο από άλλες γκόμενες τις οποίες θεωρούσα πολύ καλύτερες εμφανισιακά.
Από ότι έχουν πει τα παιδιά,γαμιέται σαν σκυλί αν την βρεις στις καλές της.........
ναι κα εγώ μέτρια την βρίσκω εμφανισιακά ,
ναι μέσα δεν είναι σταθερή...ανάλογα τα κέφια της
Α αν καποιος βρηκε τα τσιγαρα μου(κατα 99% τα ξεχασα στα σκαλακια του Φυλης65Α) παρακαλω να μου τα επιστρεψει
Μαύρο είχες ρίξει και στην Ερικα....Οπως τα πε ο νσμυρνη εχουν τα πραγματα
Να αναφερω οτι σημερα κατεθεσα Βικτωρια απο Φωκαίας 27Β και να ριξω για πολλοστη φορα ΜΑΥΡΟ στη κωλογρια τη βρωμοτσατσα αυτη με τα κοντα μαυρα μαλλια που παροτι εχω καταθεσει αμετρητες φορες στο μαγαζι, αρχισε να βαραει παλι πορτα στο 7λεπτο η βρωμιαρα..
Ο συναγωνιστης μιλεπετροζα την τραμπουκησε σκληρα και ολοι οι πελατες εφυγαν
Η καταθεση ηταν μετριοτατη για προσωπικους λογους
Α αν καποιος βρηκε τα τσιγαρα μου(κατα 99% τα ξεχασα στα σκαλακια του Φυλης65Α) παρακαλω να μου τα επιστρεψει
Περιπου στις 3:15 (πριν κανα μισαωρο) ημουν στην οδο φυλης και πηρα μια κοπελα ξανθια με μαυρισμενο σωμα. Μπορει να ειχε και κανει σολαριουμ
Σιγουρα δεν ειναι η Μαρια απο Φυλης 80 και η Σονια απο Φυλης 66
Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω το ονομα της κοπελας; Το σπιτακι δεν ειχε σκαλες
Εδώ είσαι...................Περιπου στις 3:15 (πριν κανα μισαωρο) ημουν στην οδο φυλης και πηρα μια κοπελα ξανθια με μαυρισμενο σωμα. Μπορει να ειχε και κανει σολαριουμ
Σιγουρα δεν ειναι η Μαρια απο Φυλης 80 και η Σονια απο Φυλης 66
Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω το ονομα της κοπελας; Το σπιτακι δεν ειχε σκαλες