Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (25 μέλη και 216 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 26/8/2012 στην αλλαγή της βάρδιας 11.30’

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10072.jpg

Μετά από λίγες διακοπές, επιστροφή στην μπουρδελο-Αθήνα που παίζει τις τελευταίες (της) μέρες του Αυγούστου με περιορισμένο αριθμό κορασίδων στα τσαρδιά

Μπορώ να πω ότι η τύχη με ευνόησε στα μπουρδέλα να γνωρίσω ωραίες πορνο-δέσποινες. Πιθανόν γιατί έριξα πολλές ζαριές. Ίσως το ίδιο να γίνονταν και με κανονικές σχέσεις αν πόνταρα περισσότερο. Δεν (μπορώ να) ξέρω ...

Ας έρθουμε όμως στα ζητούμενα και παραπάνω συζητούμενα θέματα.

Και αυτήν την φορά στο Μεταξουργείο βρήκα επιλέξιμες κοπέλες (που ικανοποιούν τουλάχιστον τον αποδεκτό μέσο όρο κριτηρίων).

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10074.jpg

ΙΑΣΩΝΟΣ 19 ΟΡΟΦΟΣ
Αλίνα με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και χαμογελαστή έκφραση, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα (μάλλον λεπτή με ενδιαφέρουσες καμπύλες) μικρά στητά βυζιά και ζημιάρικο κώ(ο)λο. Αντικειμενικά επιλέξιμη!

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους πιασμένα ψηλά, προκλητικό πρόσωπο με πουτανίσια ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες σε συνηθισμένες προδιαγραφές. Στο πορνο-σάλονο κινείται και μιλάει με τέτοιο τρόπο που αποσκοπεί στην μέγιστη καλλιέργεια προσδοκιών για το δωμάτιο εργασίας.

ΙΑΣΩΝΟΣ 44 ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Περουκίσια γκόμενα με πεδινό βλέμμα μάλλον μέτρια στο ύψος, υπερ-μαστάρια κρεμαστά και παρα-γεμισμένα, γεματούλα με στρουμπουλό κώ(ο)λο. Μου είπε το όνομα της, αλλά δεν τον θυμάμαι. Εδώ δεν θυμόμαστε τις γκόμενες που έχουμε πηδήξει! Να σημειώσω για όσους την έχουν υπόψη τους ότι η περούκα που φοράει είναι μελαχρινή μέχρι τις πλάτες με φράντζα

ΙΑΣΩΝΟΣ 30
Μπαρόβια κουρασμένη 35-40άρα με ξανθά ταλαιπωρημένα μαλλιά και βαριεστημένο βλέμμα, μάλλον μέτρια στο ύψος με σώμα πολλών χιλιομέτρων και αδιευκρίνιστο κώ(ο)λο δεδομένου ότι δεν γύρισε να τον δούμε λες και περίμενε να φύγουμε. Και προφανώς (εμείς) φύγαμε

ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΙΣΟΓΕΙΟ
Αδύνατη καστανή πορνο-δέσποινα με συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς ψηλή, αδύνατη με αποδεκτά βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο. Δεν θυμάμαι το όνομα της.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10073.jpg

ΚΟΛΩΝΟΥ 48
Ντιάννα μελαχρινή βουκολική γκόμενα με χωριάτικη αύρα, μάλλον μέτρια στο ύψος, συνηθισμένο σώμα με καθημερινό κώ(ο)λο
Μόνικα με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αντίστοιχης νοοτροπίας και συμπεριφοράς με ίδια σχεδόν παραμετρικά μεγέθη (ή τουλάχιστον αυτό νόμισα ότι είδα με διαφορά μόνο το χρώμα των μαλλιών) 

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΥΠΟΓΕΙΟ
Άννα με ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες και λαίμαργα χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς ψηλή, λίγο γεματούλα με υπερ-μαστάρια και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ
Ντιάννα με κοντά μαλλιά μυτάκια, συμπαθητικό πρόσωπο, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Ελένη (νομίζω) με μελαχρινά πλούσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραία αλλά παγερά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς ψηλή, ωραίο σώμα με καλοστημένα βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΥΠΟΓΕΙΟ
Αντρέα μελαχρινή μεγαλοκοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους και σπιτίσια χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς κοντή, γεματούλα με δις-υπερ-μαστάρια και παρα-φουσκωμένο κώ(ο)λο

ΚΟΛΩΝΟΥ 27 ΟΡΟΦΟΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ)
Ραμόνα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου με πιρσιγκ στο φρύδι, μάλλον μέτρια προς ψηλή με κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και συνηθισμένο κώ(ο)λο

Αυτά τα λίγα προς το παρόν γιατί δεν θυμάμαι άλλα

Να είμαστε καλά μέχρι τη  επόμενη ενημέρωση

και

καλό Φθινόπωρο σε όλους ...

Επισκέπτης
Δοκιμαστηκε λαουρα αλβανιδα..ανεβασα κριτικι αλλα ακομα να ανεβη....χαλια η λαουρα...επισισ σημερα ελενα ροσιδα 71 πανο χαλια μαυρα,,,,8ανεβι και σε αυτη κριτικη...και επισησ η τζουλια 86 κατο....καλη αλλα εγω ειμουν κουρασμενοσ...βεβαια με προβληματισε κατι που ειπε....βασικα με στενοχορισε //////

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δοκιμαστηκε λαουρα αλβανιδα..ανεβασα κριτικι αλλα ακομα να ανεβη....χαλια η λαουρα...επισισ σημερα ελενα ροσιδα 71 πανο χαλια μαυρα,,,,8ανεβι και σε αυτη κριτικη...και επισησ η τζουλια 86 κατο....καλη αλλα εγω ειμουν κουρασμενοσ...βεβαια με προβληματισε κατι που ειπε....βασικα με στενοχορισε //////
τι σου ειπε ρε τυπε?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Τύπε αν δεν είναι θέμα υγείας δεν αξίζει να στενοχωριέσαι. Για πες....  :coffee:

Επισκέπτης
Για 8εμα υγειασ ειναι γιαυτο στεναχωρε8ικα συναγωνηστη :S

Επισκέπτης
Εγω ηρ8α εδω για να λεω μονο αλη8ειεσ να βοη8αω συναφωνηστεσ που το χρειαζοντε και να αναλυο ορισμενα με τουσ εμπειρουσ....εγω 8α τα πω ολα ομωσ κια για ολεσ...και ασ με σφαξουν αν καταλαβουν κατι...ναμου,..καλυτερα να 8υσιαστη ενασ....για το καλο ολωσ των αλλων....κατανοησα απο τον admin και 8ερμη παρακλισι να μην σβηση αυτα που γραφω τωρα ευχαρηστο :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω ηρ8α εδω για να λεω μονο αλη8ειεσ να βοη8αω συναφωνηστεσ που το χρειαζοντε και να αναλυο ορισμενα με τουσ εμπειρουσ....εγω 8α τα πω ολα ομωσ κια για ολεσ...και ασ με σφαξουν αν καταλαβουν κατι...ναμου,..καλυτερα να 8υσιαστη ενασ....για το καλο ολωσ των αλλων....κατανοησα απο τον admin και 8ερμη παρακλισι να μην σβηση αυτα που γραφω τωρα ευχαρηστο :rockon:

Λεγε τι σου ειπε η πουτανα αλλιως θα τα σβυσω ολα!  :rockon:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σασπενς  32 μέλη και 44 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Καποια gilf με πισω πορτα παιζει στην απογευματινη βαρδια?

Επισκέπτης
ευχαρηστο τουσ διαχειριστεσ που δεν εσβησαν αυτα που ανεφερα...αλοστε ειναι για το καλο ολων εσασ,,,εγω πλεον ειμαι....τελοσπαντον εχω να πω παρα πολλα....προσεχοσ...

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Σαν τι ειπες;τωρα μπηκα!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Σημερ εκανα τσαρκα hyper αλλα δεν θα την γραψω ολη γιατι ηρθε η ωρα να γραψω την πρωτη μου κριτικη.
Συντομα κοντα σας....... :grin:

Επισκέπτης
Τωρα ανοιχτα κανονικα στο Μεταξυ, αργοτερα θα περασω και απο Φυλης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom