Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (34 μέλη και 268 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.712
Πόντοι
41.129
γιατι τα μπουρδελακια δε φτιαχνουν ενα θρεντ και να ενημερωνουν τον κοσμο ποια δουλευει οπως κανουν τα στουντιο να μην ταλαιπωρουνται μεσ στη ζεστη τα αξιοτιμα μελη μας
η ντενισσα που την επισκεφθηκα σημερα καθοταν με την αλλη μεσα στον καναπε και εβλεπε ειδησεις !!!! πιασε καημενη το πληκτρολογιο και γραψε...πω πωωωωω

Επισκέπτης
Φιλε σμυρνη και οι λοιποι μπουρδελιαρηδες ........Ανεβαινω σημερα  για 3 μερες και παω αμέσως το απογευμα καταδρομικη  ..... Ψαχνω Καρολινα , Μονικα απο 84,86 α,β ..Θα βρω καμμια απο αυτες ή θα τρεχω για στουντιο ? Καμμια καλη προταση απο φυλης ? Η τζωρτζιαννα απο κολωνου 30 ή 32 ειναι αυτο το διαστημα εκει ? Αν μπορειτε απαντηστε αποψε ....Την αγαπη μου  και να γαματε συνεχεια Αδελφια .........

Και τις δυο θα βρεις. Μαλιστα κανουν διπλοβαρδια τις περισσοτερες μερες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
την ειδα και εγω, βεβαια προτιμησα την ντενισα για να ξελαφρωσω,ειναι σχεδον ολα ανοιχτα φυλης διδυμου ιασωνος,η ντενισσα μου ειπε οτι η κοπελα ειναι καινουρια στο καταστημα αλλα δε θυμαμαι να την εχω δει και πουθενα αλλου.
επισκεψη πριν καμμια ωρα
Πως και δεν έκανες τον κασκαντέρ με την καινούρια και πήρες την Ντενίσα?

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
σημερα μου την επεσε ενας για λεφτα και μαζευτηκανε αλλοι 3 οι φιλοι του..ΛΟΙΠΟΝ περνουσα απο λεωφορο απο το γ18 .πειραιως..μπενω στο στενο που εχει ζακια..τελειωνω αυτο το στενο και στο στενο αυτο ακριβως που περνανε αμαξια...μου την επεσε ενας μπασταρδος για λεφτα..μου λεει απο μακρια απο που εισαι ??και αν εχω 50 λεπτα ερχεται κοντα μου και μου λεει ελα φερε 50 λεπτα..αφου εχεις ..και του λεω καλα παρε ενα ευρω..και μου λεει μετα βγαλτα ολα δωσε κινητο γιατι θα φωναξω τους φιλους μου και αυτος στο χερι κρατουσε σιδερικο..η κλειδια ακουστηκαν η σηδερομπουνο ειχε..ετρεξα και δεν εκανε τιποτα...και μετα ακριβως η αστυνομια ητανε στο επομενο στενο των μπουρδελων μεταξυ 1ου και 2ου ενα περιπολικο...το ειπα και ειπανε πως θα στειλουνε μηχανες και μετα τελικα δεν μπορουσαν να πανε οι μηχανες..και πηγανε αυτοι και ψαξανε αλλα δεν βρικανε τιποτα..αυτος ο μπασταρδος ειναι 20-22 χρονων χοντρουλης και σχετικα ψηλος 1.80-1.82 ...και μετα απο ολο αυτο το σκινηκο ηρθε και μια καλη...με αγκαλιασε στα καλα καθουμενα μια ρουμανα απο το καφενειο..και κατσαμε και της πηρα καφε και πηγαμε σε ενα στενο και φιλιθηκαμε αλλα ητανε πιωμενη..οχι γλωσοφιλα αλλα πεταχτα!!! αυτη αραζει στο καφενειο..κανει και πιατσα εκει που ειναι το μαρακι με τον πουστη τον τσατσο ...γνωστη ως μαρια κατσαριδακι ..Maria de kavla την φωναζουν ..και σε αυτο δουλευει η ρουμανα..και μοιαζει σαν αλβανιδα:) αυτα λοιπον μαγκες μου:) με το πρωτο ξενερωσα γαματα...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
59 κάτω σήμερα, απογευματινή βάρδια, Σάρα, απο Καρέα 30.

Άντε και στο Μετάξι με 10 ευρώ !!!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.077
Πόντοι
2.560
σημερα μου την επεσε ενας για λεφτα και μαζευτηκανε αλλοι 3 οι φιλοι του..ΛΟΙΠΟΝ περνουσα απο λεωφορο απο το γ18 .πειραιως..μπενω στο στενο που εχει ζακια..τελειωνω αυτο το στενο και στο στενο αυτο ακριβως που περνανε αμαξια...μου την επεσε ενας μπασταρδος για λεφτα..μου λεει απο μακρια απο που εισαι ??και αν εχω 50 λεπτα ερχεται κοντα μου και μου λεει ελα φερε 50 λεπτα..αφου εχεις ..και του λεω καλα παρε ενα ευρω..και μου λεει μετα βγαλτα ολα δωσε κινητο γιατι θα φωναξω τους φιλους μου και αυτος στο χερι κρατουσε σιδερικο..η κλειδια ακουστηκαν η σηδερομπουνο ειχε..ετρεξα και δεν εκανε τιποτα...και μετα ακριβως η αστυνομια ητανε στο επομενο στενο των μπουρδελων μεταξυ 1ου και 2ου ενα περιπολικο...το ειπα και ειπανε πως θα στειλουνε μηχανες και μετα τελικα δεν μπορουσαν να πανε οι μηχανες..και πηγανε αυτοι και ψαξανε αλλα δεν βρικανε τιποτα..αυτος ο μπασταρδος ειναι 20-22 χρονων χοντρουλης και σχετικα ψηλος 1.80-1.82 ...και μετα απο ολο αυτο το σκινηκο ηρθε και μια καλη...με αγκαλιασε στα καλα καθουμενα μια ρουμανα απο το καφενειο..και κατσαμε και της πηρα καφε και πηγαμε σε ενα στενο και φιλιθηκαμε αλλα ητανε πιωμενη..οχι γλωσοφιλα αλλα πεταχτα!!! αυτη αραζει στο καφενειο..κανει και πιατσα εκει που ειναι το μαρακι με τον πουστη τον τσατσο ...γνωστη ως μαρια κατσαριδακι ..Maria de kavla την φωναζουν ..και σε αυτο δουλευει η ρουμανα..και μοιαζει σαν αλβανιδα:) αυτα λοιπον μαγκες μου:) με το πρωτο ξενερωσα γαματα...

Γιατί δεν του έσκαγες ένα μπουκέτο πρώτα και να έτρεχες μετά φίλε μου???

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σου έχουν απαντήσει www.bourdela.com/forum/index.php?topic=154510.msg3993756#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=154510.msg3993756#new[/url]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

xaxaxaxaxxa ταινια απο Χολιγουντ τα απογευματα σου ρε φιλε  :2funny:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
Τυποι εκτος απο φ.99 ποια αλλα σπιτακια εχουν κοριτσια με υδραυλικα?

azziani

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε άρχοντά μου? Είσαι σίγουρος πως στο Ιάσωνος 33 γύρισε η Μαρία η κατσαρίδα??? Την ψάχνω μήνες τώρα και όλο κάτι πατοζάκια βρίσκω...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
πορεία σήμερα Φυλής και πέριξ. Εγιναν δύο καταθέσεις μία στην Μαρία Crazyκοτσίδες στο Διδύμου 8Α και μια δευτερη στην Αννά στο Φυλής 69Α (πάνω). Και οι δύο καταθέσεις ήταν άκρως απολαυστικές και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ειδικά η Μαρία Crazyκοτσίδες είναι ακούραστη παρά την ηλικία της και μάλιστα μετα το σέξ μου έκανε και μασάζ ενώ έλεγε πόσο της αρέσουν οι καραφλοί άντρες, κάνοντας με να αναρωτιέμαι γιατι δεν μπορούσα να είχα γεννηθεί κάπου στην Ρωσσία πρίν 50 χρόνια περίπου...

απο την υπόλοιπη βόλτα θυμάμαι τα εξής:

Διδύμου 8Β: Γιασμίν ξανθιά με σούπερ κορμί, καλή στο δωμάτιο και στυλάκι "I Love Mykonos".
Φυλής 54Β ψηλή ξανθιά μιλφ με ωραίο σώμα. Μεγάλη διαφήμιση απο την τσατσά με φωνή νταλικέρη.
Φυλής 69Β ξανθιά προμιλφ που πρέπει να εχει σταθερή βαρδια εκεί γιατι την βλέπω συνέχεια.
Φυλής 67 νεαρή ψηλή καστανόξανθή με γούτσου φάτσουλα. Μου άρεσε αλλα δεν εμπνέει για δωμάτιο.
Φυλής 66Α και Φυλής 66Δ επειδή δεν θυμάμαι ποιό είναι ποιο απλά θα αναφέρω οτι το ένα είχε νεαρή ξανθούλα με όμορφο προσωπάκι που αν της έβαζες ένα σόρτς και ένα μπλουζάκι θα έμοιαζε με φοιτητριούλα που πάει να δώσει μάθημα. Στο δίπλα με δροσερό τσάτσο είχε νεαρή με ωραίο κορμί και καστανόξανθό κοντό μαλλάκι.
Φυλής 80 Ξανθιά τσόντα, ψηλή με ωραίο κορμί (και διάσπαρτες μικρές ελίτσες), πολύ ευγενική και γενικά αρκετα ερεθιστική.
Φυλής 86Α πετίτ ξανθούλα που εμοιαζε να είναι κάπως χαμένη. Να πώ την αμαρτία μου μου άρεσε αρκετά αλλα όπως την είδα την ψιλολυπήθηκα...
Φυλής 84Β αδιάφορη μελαχροινη νεαρά.
Φυλής 109Β Αννα "δοκιμασε με και δεν θα χάσεις" με νέο πιο συντηρητικό μαλλάκι. Γενικά μου αρέσει αυτή αλλα μετα τις ιστορίες με τα ακάποτα δεν ξαναπήγα παρόλο που εγώ δεν δέχτηκα ποτέ ακάποτο.
Φωκαίας 27Α δυο κοπέλες, μια κοντή μινιόν ξανθιά με κοντό μαλλί που είχα ξαναπάρει στη Ρεμούνδου με καλή απόδοση στο δωμάτιο και μπόλικο καυλάντισμα στο σαλόνι και μια πιο ψηλή τσοντέ μελαχρινη που μου άρεσε πολύ.
Φωκαίας 27Β δύο κοπέλες, πρώτη βγήκε μια ομορφούλα αδύνατη καστανόμαλλη με ημίμακρό μαλλί και μπλαζέ ύφακι και την έκανα.

Περγάμου 1 μινιόν μιλφ Μαρία, γαμάτος ο χώρος, μου θύμισε στούντιο, κόντεψα να περάσω αλλα δεν το έκανα. Θα τσεκάρω και θα έχω στα υπόψιν.
Ρεμούνδου 20 κοντή μελαχρινή με καμπύλες και σφιχτό σώμα (όχι χοντρή)
Ρεμούνδου 21 γνωστή ξανθιά που έχει στρατοπεδεύσει εκεί συνεχίζει να κάνει ακάποτο και συνεχίζω να μήν περνάω.
Αλκαμένους 113 Σόνια ναρντάνα Ρωσσόμιλφ πρώην στουντιομεγαλοκοπέλα την έχω ξαναπάρει και είναι καλή στο δωμάτιο.
Αλκαμένους 117 Βιολέτα καστανόμαλη μιλφαρα με ωραίο καμπυλοτό σώμα (δεν είναι χοντρή όμως) μέτρια φάτσα. Παίζει να λέει στο δωμάτιο
Αγκύρας 1 Μαριάννα γυναικάρα δύο μέτρα την έχω στα υπόψιν κάποια μέρα θα είναι το τυχερό της και θα της έρθω.  :dancing:

αυτά απο 'μένα να περνάτε καλά και καλές τσάρκες!! :rockon: :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Ποιο είναι το στυλ "I love mykonos"? :think:

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ρε άρχοντά μου? Είσαι σίγουρος πως στο Ιάσωνος 33 γύρισε η Μαρία η κατσαρίδα??? Την ψάχνω μήνες τώρα και όλο κάτι πατοζάκια βρίσκω...
καταρχας αν καταλαβες..δεν ητανε η μαρια ντε καβλα .το λεγομενο κατσαριδακι που εγινε η φαση!!!με την φαση εγινε η σονια!!! την μαρια ντε καβλα εχω να την δω ενα 3μηνο-4 απο τοτε που ητανε ανοιξη...απλα σε αυτο δουλευε η σονια^^

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Μινι ενημερωση από φυλης τωρα το μεσημερι
Αλκιβιαδου
16α δυο κοπελες,η κρητικια κατερινα με φουλ και η πω(α)λινα.Ενα μελαγχροινο κλασσικο αρχοντικο mlf/προgilf που πρεπει οπωσδηποτε να δει ο zero.Αμφιλεγομενο,διεστραμενο σεξι προσωπο και κορμι,,ψηλη με κωλαρα, σκουρα επιδερμιδα,μαυρο κοντο μαλλι  και μικροσκοπικο κοκκινο εσωρουχο
16β ιρινη(α),κοντο ξανθο μαλλι,γλυκο προσωπο και κορμι με πιασιματα,σταθερη εκει
16γ κατερινα και αννιτα,το γνωστο διδυμο
Διδυμου
8α μαρια με τα κοτσιδακια
8β γιασμιν
Επισης εθεαθησαν παλι κοριτσια για πιατσα στο γνωστο μερος στη κανιγγος λιγο πριν ξεκινησει η ακαδημιας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom