πορεία σήμερα Φυλής και πέριξ. Εγιναν δύο καταθέσεις μία στην Μαρία Crazyκοτσίδες στο
Διδύμου 8Α και μια δευτερη στην Αννά στο
Φυλής 69Α (πάνω). Και οι δύο καταθέσεις ήταν άκρως απολαυστικές και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ειδικά η Μαρία Crazyκοτσίδες είναι ακούραστη παρά την ηλικία της και μάλιστα μετα το σέξ μου έκανε και μασάζ ενώ έλεγε πόσο της αρέσουν οι καραφλοί άντρες, κάνοντας με να αναρωτιέμαι γιατι δεν μπορούσα να είχα γεννηθεί κάπου στην Ρωσσία πρίν 50 χρόνια περίπου...
απο την υπόλοιπη βόλτα θυμάμαι τα εξής:
Διδύμου 8Β: Γιασμίν ξανθιά με σούπερ κορμί, καλή στο δωμάτιο και στυλάκι "I Love Mykonos".
Φυλής 54Β ψηλή ξανθιά μιλφ με ωραίο σώμα. Μεγάλη διαφήμιση απο την τσατσά με φωνή νταλικέρη.
Φυλής 69Β ξανθιά προμιλφ που πρέπει να εχει σταθερή βαρδια εκεί γιατι την βλέπω συνέχεια.
Φυλής 67 νεαρή ψηλή καστανόξανθή με γούτσου φάτσουλα. Μου άρεσε αλλα δεν εμπνέει για δωμάτιο.
Φυλής 66Α και
Φυλής 66Δ επειδή δεν θυμάμαι ποιό είναι ποιο απλά θα αναφέρω οτι το ένα είχε νεαρή ξανθούλα με όμορφο προσωπάκι που αν της έβαζες ένα σόρτς και ένα μπλουζάκι θα έμοιαζε με φοιτητριούλα που πάει να δώσει μάθημα. Στο δίπλα με δροσερό τσάτσο είχε νεαρή με ωραίο κορμί και καστανόξανθό κοντό μαλλάκι.
Φυλής 80 Ξανθιά τσόντα, ψηλή με ωραίο κορμί (και διάσπαρτες μικρές ελίτσες), πολύ ευγενική και γενικά αρκετα ερεθιστική.
Φυλής 86Α πετίτ ξανθούλα που εμοιαζε να είναι κάπως χαμένη. Να πώ την αμαρτία μου μου άρεσε αρκετά αλλα όπως την είδα την ψιλολυπήθηκα...
Φυλής 84Β αδιάφορη μελαχροινη νεαρά.
Φυλής 109Β Αννα "δοκιμασε με και δεν θα χάσεις" με νέο πιο συντηρητικό μαλλάκι. Γενικά μου αρέσει αυτή αλλα μετα τις ιστορίες με τα ακάποτα δεν ξαναπήγα παρόλο που εγώ δεν δέχτηκα ποτέ ακάποτο.
Φωκαίας 27Α δυο κοπέλες, μια κοντή μινιόν ξανθιά με κοντό μαλλί που είχα ξαναπάρει στη Ρεμούνδου με καλή απόδοση στο δωμάτιο και μπόλικο καυλάντισμα στο σαλόνι και μια πιο ψηλή τσοντέ μελαχρινη που μου άρεσε πολύ.
Φωκαίας 27Β δύο κοπέλες, πρώτη βγήκε μια ομορφούλα αδύνατη καστανόμαλλη με ημίμακρό μαλλί και μπλαζέ ύφακι και την έκανα.
Περγάμου 1 μινιόν μιλφ Μαρία, γαμάτος ο χώρος, μου θύμισε στούντιο, κόντεψα να περάσω αλλα δεν το έκανα. Θα τσεκάρω και θα έχω στα υπόψιν.
Ρεμούνδου 20 κοντή μελαχρινή με καμπύλες και σφιχτό σώμα (όχι χοντρή)
Ρεμούνδου 21 γνωστή ξανθιά που έχει στρατοπεδεύσει εκεί συνεχίζει να κάνει ακάποτο και συνεχίζω να μήν περνάω.
Αλκαμένους 113 Σόνια ναρντάνα Ρωσσόμιλφ πρώην στουντιομεγαλοκοπέλα την έχω ξαναπάρει και είναι καλή στο δωμάτιο.
Αλκαμένους 117 Βιολέτα καστανόμαλη μιλφαρα με ωραίο καμπυλοτό σώμα (δεν είναι χοντρή όμως) μέτρια φάτσα. Παίζει να λέει στο δωμάτιο
Αγκύρας 1 Μαριάννα γυναικάρα δύο μέτρα την έχω στα υπόψιν κάποια μέρα θα είναι το τυχερό της και θα της έρθω.
αυτά απο 'μένα να περνάτε καλά και καλές τσάρκες!!